Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כשרוצים לשמור קובץ תמיד מופיעים בצד אותם Icons קבועים של: Desktop Recent My Documents וכו'... (תסתכלו על התמונה שמצורפת) איך אפשר לשנות את את זה? איך יכול שבמקום My network places יופיע ה Icon של My pictures וכו'??? עריכה: מצאתי איך עושים את זה: http://xperiencexp.blogspot.com/2005/06/how-to-change-default-save-in-location.html הדרך הכי טובה היא דרך ה Group Policy... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה ואני לא רואה את המסך של הבוט, הוא נמצא רק שהמסך כאילו לא מקבל אות. פתחתי את הקובץ BOOTSECT.BAK שנמצא בכונן של הXP ורשום שם "BOOTMGR is missing" משהו מאוד מוזר .... חשוב לציין, שפעם (כשהיה את גרסת הבטא 2) זה לא קרה ויכולתי לראות את את הבוט ומשום מה עכשיו לא. נראה לי שזה פרט חשוב: כשהפעלתי את המחשב ושמתי את הדיסק אז הוא אמר לי: "לחץ על כפתור כלשהו כדי לטעון את הCD", לחצתי ואז המסך נעלם- אותו מסך שאמור להיות הבוט וכמו שאמרתי, פעם זה לא היה קורה.. ד"א, זה קרה לי פעם ותיקנתי את זה ע"י התקנה מחדש של הXP אז אשמח לדעת אם יש דרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום התקנת win vista במחיצה נפרדת במחשב בו מותקנת win xp לא הצליחה, ומאז קיימת בעיה מעצבנת של תפריט בחירה איזה וינדוז להפעיל כשברירת המחדל היא הויסטה למרות שהיא לא מותקנת. איך אפשר לבטל תפריט זה כך שהמחשב ייכנס ישר ל- xp ? הערה: מתוך ה-xp אי אפשר לבטלו, והויסטה כאמור לא הותקנה כך שאי אפשר לבטלו מתוכה. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי HD אחד שמחולק ל C D כל אחד של 60 GB. על C מותקן לי ה XP הרגיל שרכשתי ואני רוצה להתקין במקביל גם את הויסטה. המחשב שלי חזק ואני יודע שהויסטה ירוץ טוב עליו אבל בכל זאת לפני שאני עוזב את ה XP אני רוצה לודא שהכל רץ פיקס. אני יכול להתקין את הויסטה על D ולעשות את המצב בחירה בין 2 מערכות? כמה מסובך זה אמור להיות? אני יודע שהשאלה הזאת נראת מטומטמת ואני דיי יודע את התשובה שזה עובד ולא אמורה להיות בעיה. עשיתי הרבה במחשבים אבל את זה עוד לא נסיתי ורציתי לודא סופית מול אנשים שבטח עשו את זה... תודה! עפר
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, עד לפני יומיים היה מותקן לי על המחשב XP ו VISTA , לפני יומיים הלך ה PARTITION עם ה XP , מאז התקנתי את ה XP שוב פעם. הבעיה היא שעכשיו אין לי את האפשרות לבחור מבין VISTA לXP כפי שהיה לי מקודם ואני לא יכול להעלות את ה VISTA למרות שהוא עדיין מותקן. מישהו יודע אם יש פתרון ?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
האם הטיפול יהיה באמצעות שחזור מ"ה הקיים בעזרים? באיזה מקרה רצוי בנוסף לשחזור האוטומטי , גם לגבות את רג'סטרי באמצעות תוכנת גיבוי ושחזור משם במידה וידרש?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום איך VISTA עובדת עם תוכנות שיתוף קבצים כמו אימיול ? טוב יותר / אין שינוי / אין ניסיון מספיק ?
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התקנתי דרייבר של סורק בוינדוס 2000 איך אני מסיר את הדרייבר? (הסורק בטעות התרסק מתחת לגלגליו של טרקטור)
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי וינדוס שקניתי למחשב, אני יכול להתקין אותו על מחשב נייד?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. התקנתי XP,והשורה המעצבנת הזאת לא יורדת לי מהדסקטופ,איך אפשר להסיר אותה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי בעיה בויסטה - יש לו את הכרטיס GeForce 5200, אבל ויסטה מזהה אותו כ-SiS Accelerated Graphics Port, והוא לא יכול להתקין את עדכוני הדרייברים מ-NVIDIA בטענה שאין לו כרטיס שלהם... מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?? תודה...
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
פירמטתי בטעות דיסק בעל מערכת קבצים ntfs למערכת קבצים fat32. האם ק'יימת אפשרות להציך הנתונים שהיו על הדיסק ? אני יודע שאם הפורמט היה לאותה מערכת קבצים ניתן באמצעות תוכנות שחזור נתונים להציל את המידע אבל כשבפורמט ביקשתי שיפרמט ל-fat32 מה אפשר לעשות ? אודה על עצות דחופות.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי בעיה במחשב, שה-Windows Media Center בויסטה לא מזהה את כרטיס הטלוויזיה שלי ואני לא יכול לראות שם ערוצים... מצד שני, ויסטה התקינה לי לבד את הדרייברים לכרטיס כך שעם תוכנות עריכה אני יכול להקליט וכ"ו. יש לי את הכרטיס Pinnacle PCTV משהו ישן מלפי בערך 4 שנים... אני יודע על משהו עם תאימות למדיה סנטר אבל אולי יש תוכנה או דרייבר שיאפשרו לי להשתמש בו במדייה סנטר?? תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
יש לי דיסק xp ואני רוצה הוא יעלה דרך הבוט אבל כנראה שאין בדיסק בוט האים יש איזה קובץ או משהו כדאי להפוך תדיסק הקיים שיהיה דיסק שעולה דרך הבוט נ.ב שיניתי את הגדרות בביוס שיעלה מהסידי למי ששואל ותודה על העזרה שתגיע
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש לעבודה משרדית בלבד (עם מעט אינטרנט...) בנוסף אני קונה WIN XP חוקי- על איזו גרסה כדאי ללכת ומדוע? תודה!!!
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, התקנתי לפני כמה ימים ויסטה (אחלה ווינדוס) על המחשב עכשיו מתי שהתקנתי את הויסטה זה שמר לי את ווינדוס XP בתקייה בשם Windows.old ואני מעוניין לחזור ל-XP עכשיו איך אני אמור להפעיל את ווינדוס XP ? האם אני צריך ללכת לקובץ autoexec שנמצא בתקיית Windows.old שם מקש ימיני וללחוץ Run as adminstrator וזהו? או שיש עוד כמה דברים לעשות? והאם אני יוכל אחרי זה לחזור לויסטה?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי נייד של ACER 5684 עם T5600 1.83 CORE 2 DUO 2MB CACHE ו2G DDR2. וכרטיס מסך חזק. אבא שלי טס לארה"ב ואני קונה VISTA ULTIMATE. עכשיו השאלה היא האם ללכת על ה X86? הוא יכול להפיק משהו מהמפרט שלי? או שהמפרט שלי טוב רק ל 32BIT? אני ממש לחוץ על זה אז אני אשמח לשמוע כל דבר חוץ מעזוב את הויסטה... תודה מראש, עפר
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהתקנת sp2 . באמצע ההתקנהמופיע לי שגיאה ורשום שם שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית). למה זה רושם לי ככה ואך אפשר לסדר את זה תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, יכול להיות שב-Vista ה-System Restore לוקח הרבה יותר מקום מב-XP? כי בימים האחרונים כאילו נעלמים לי כמויות של GB, אבל אחרי שיצרתי מחיצה חדשה וחילקת את המחיצות מחדש כאילו שהם חזרות. איפה אני יכול לבקר את ההגדרות של ה-SYS RESTORE הזה? תודה מראש...(:
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בנושא מעצבן. יש לי Vista במחשב הישן עם מסך samsung959nf וכרטיס מסך 9600Pro. אני מצליח לאלץ באזור ה desktop תדר של 120Hz ב 1280x960 כך שכאן הכל בסדר, אבל במשחקים שאין בחירה של תדר המסך המשחק עובד ב 60Hz וזה פשוט כואב בעיניים... ניסיתי להשתמש ב reforce אבל ב- vista הוא לא עושה את העבודה, לעומת xp ששם הוא היה פתרון מעולה. דרך אגב, אי אפשר להשתמש ב dxdiag כמו פעם. אז איך אתם מאלצים את המסך אצלכם בכלל? יש למישהו פתרון? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
AMD Althon XP 2500+ 1.8GHz 1024MB Memory DDR 512x2 512MB NVIDIA GeForce 7600 GS- AGP8x ASUS M.Board מה אתם אומרים וויסטה תעבוד לי על המחשב?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי ויסטה פרמיום לאחרונה, סה"כ מערכת מעניינת, אולם נתקלתי בבעיה אחת מעצבנת שלא מצאתי לה פתרון: בכל פעם שהמחשב נכנס למצב המתנה או שינה וכו', הוא לא מצליח לצאת ממנו! המחשב עובד אבל המערכת תקועה. למישהו יש רעיון? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי דיסק של ויינדוס xp והמחשב מקרטע לי ואני חייב דחוף לפרמט ואני לא כול כך בטוח איך אז בבקשה מישהו יכול לתת לי הסבר קטן?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שךום לכולם אני באמת אוהב את WINDOWS DESKTOP SEARCH אבל הבעיה העיקרית שלי איתו זה שאני מסמן לו במאפיינים גם את ההארדיסקים שלי לחיפוש ואחרי ריסטרט זה חוזר לדיפולט מה עושים???
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-