עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 921nadav921,

קיבלתי עכשיו מחשב חדש נקי מטרויינים. במידה והרצה לפרמט אותו בעתיד, איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  2. שלום חברים, במחשב שלי יש שני כוננים קשיחים של 500GB: האחד מחולק ל-C ו-D, השני חדש, Unallocated, טרם פורמט. האם כשאני מפרמט את הכונן השני, ותהיה, לפחות כעת, מחיצה אחת של 500BG, לבחור Primary Partition או Extended Partition? מה למעשה ההבדל? מה זו מחיצה לוגית? במה לבחור? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by idanpere1,

שלום לכולם... קודם כל, קצת פרטים על המערכת: יש לי ויסטה אולטימייט בעברית גרסאת 32 ביט... אז ככה, אתמול התקנתי והרצתי את התוכנה Registry Fixer V4 עקב התקנה כושלת של דרייבר מסויים... הבעיה הספציפית נעלמה אך איתה 2 כלים שהיו בסרגל ההפעלה המהירה שהם כלי מזעור החלונות [show Desktop] וכלי המעבר בין חלונות [לא הALT+TAB הרגיל אלא הכלי שבAERO מראה את התצוגה התלת מימדית של החלונות]... אשמח אם מישהו יוכל להעלות את הקבצים לאיזה שרת ולשלוח לי אותם, או להדריך אותי כיצד לשחזר אותם [אין לי שחזור מערכת של לפני העלמותם של הכלים אם זה משנה].... 2 הכלים הנ"ל אמורים להמצא בתיקיה C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Microsoft\Intern et Explorer\Quick Launch אבל הם נמחקו ואני לא מוצא אותם... תודה …

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by KruViT,

אהלן, אני אחרי כמה שעות טובות של חיפושים וגוגל ובערך 100 פורומים שעברתי בהם ולא מצאתי פתרון לבעיה שאני מאמין שיחסית פשוטה- יש לי נטבוק עם ויסטה(בא עם הנייד) ומודם סלולרי, ואני מפעיל בדרך כלל רשת AD HOC להתחלק עם חברים באינטרנט, כמה אייפודים..(אני חייל ויש לי יחסית הרבה זמן פנוי), פעם קודמת שהגעתי הבייתה והתחברתי עם הנייד לרשת WIFI הביתית המחשב לא נתן גישה לאינטרנט ורשם בחיבור LIMITED ACCESS- עניין שניה לפתור עם ההלפ של ווינדוס, שינוי משהו בהגדרות של הרשתות האלחוטיות ונגמר הסיפור. ועכשיו שאני מנסה להפעיל את הAD HOC הוא נותן לי בדיוק את אותו הדבר אבל הפוך, יש חיבור אבל מוגבל וללא גישה לאינטרנט יש למישהו שמץ בעניין? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by itaigol90,

ערב טוב אין לי בעיה לראות באינטרנט סרטונים באתרים כמו youtube, google video וכו', זה עובד לי מצוין. אבל באתרים כמו sport5.co.il או one.co.il או keshet-tv.co.il אני לא מצליח לראות. למי שמכיר את האתרים האלו שהזכרתי, יש בהם כאלה כתבות וידאו עם סרטונים שאפשר לראות דרך הדפדפן. למי שלא מכיר, הנה דוגמא: ערוץ הספורט - http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.aspx?FolderID=59&docID=10550〈=he וואן - http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=80988&bz=8 קשת - http://www.keshet-tv.com/nightclub/lobbyvideo.aspx פעם כל הסרטונים האלו עבדו לי, אבל לפני חודשיים בערך היה לי איזה וירוס וכמה בעיות במחשב, אז התחלתי לעבוד עם פיירוול של Zone Alarm ועוד כל מיני תוכנות כמו Windows Defend…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by Aviram,

בתכלס זה לא ממש קשור לוינדוס, אבל אממ.. שיהיה יש לי התקנה של ווינדוס בתוך כונן קשיח, ואני רוצה להריץ אותה.. עכשיו אין לי דיסק בשביל להריץ אותה דרך boot הדרך היחידה שעלתה לי לראש היא פשוט להריץ דרך הדוס.. שמתי דיסק של XP שיש לו בוט, ומשם עשיתי repair console כדי להגיע לחלון פקודות של דוס.. עכשיו שם הכל מסתבך.. אין לי מושג איך להריץ קובץ.. אני עובר לתקיה של ההתקנה של הוינדוס שאני רוצה להתקין, וגם כשאני עושה dir אני רואה את ה-setup.exe, אבל איך אני מריץ אותו? הוא כל פעם רוצה פקודה.. זה לא משנה אם אני אכתבו את כל הנתיב או אם אני ארשום setup.. הוא דורש פקודה מסויימת מישהו יודע? תודה =]

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by Alex89,

איך אני עושה שיהיה אפשר להריץ תוכנות ברוסית וגם בעיברית (שהכבת יהיה ברור ולא ג'יבריש)?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by ea666,

שלום יש לי מחשב עם ויסטה. קניתי את המחשב ולא קבלתי איתו דיסק התקנה אלא רק מדבקה סיריאל של ויסטה ההתקנה עצמה על הדיסק הקשיח שלי במחיצה נפרדת. איך אני מתקין מחדש את הויסטה? הרי אין לי דיסק, ואני צריך להגיד לו לעשות BOOT מהכונן של ההתקנה... בקיצור איך זה עובד? תודה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  9. שלום, מצאתי שרשורים באתר עם בעיות בקשר לאייקונים אבל לא כזו כמו שלי: כאשר אני פותח תיקיה כלשהי אני שם לב שה-desktop "קופץ" - ז"א כאילו הדברים נעלמים ל1/1000 השניה וחוזרים- זה כל כך מהר שזה פשוט נראה כמו הבהוב מהיר, וכשאני נכנס לתת תיקיה, או כשאני פותח קובץ כלשהוא (בדר"כ של אופיס, אבל לא בהכרח) אז כל האייקונים של הקיצורי דרך שעל desktop הופכים לאייקון default של xp והמחשב מתנהג כאילו חישמלתי אותו, כולו בשוק, ותוך כמה שניות חוזרים האייקונים המקוריים של קיצורי הדרך- מה זו התופעה המרגיזה הזו? מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by FIRE-KID,

שלום אני רוצה להפוך את הוינדוס ברשותי לעיברית מאנגלית... הבנתי שאני צריך את הMUI הזה.. מישהו מוכן לתת לי קצת פרטים עליו..(אני צריך לגרסת:XP:PRO SP2) כמה MB זה בערך? משהו השתמש בזה? איך זה? תודה רבה..(חשוב לי בעיקר לדעת כמה MB זה לגרסה שאני מחפש..) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  11. אני רואה עברית בסדר וגם רושם אבל אם אני רושם בעברית לדוגמה בNOTEPAD ושומר, אחרי שאני פותח את הקובץ שוב אני רואה סימני שאלה. מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי VISTA ULTIMATE, והבנתי שאני יכול להתקין את חבילת העברית MUI בחינם (רק לשתמשי ULTIMATE), האם הכוונה שכל הWINDOWS יהיה בעברית או שאני רק יקבל תמיכה מלאה בעברית (בתוכנות שאני משתמש)?אם הMUI הופך את כל הWINDOWS לעברית אז המשך המשפט לא רלוונתי, אבל אם לא אז איך אני מתקין את הMUI זה אמור להיות על הדיסק או שמורידים את זה ממיקרוסופט? איך מבטלים את האופציה שהWINDOWS שואך ALLOW על כל תוכנה שאני מפעיל או לפחות איך גורמים לו לזכור תוכנות שכבר אישרתי?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by ron533,

יצרתי מחיצה נפרדת עבור הזכרון הוירטואלי בכונן, וקבעת את רוב גודל הכונן עבור הזכרון הזה, אבל ה MFT שנוצר ע"י וינדוס יושב באמצע המחיצה הזו ולכן מפצל לי את קובץ ה SWAP של הזכרון הוירטאלי לשניים... כידוע הוא חייב להיות לא מחולק כדי להיות באמת יעיל. איך אני קובע או מזיז (עם תוכנה חיצונית או רג'יסטרי) את מיקומו של ה MFT כדי ליצור קובץ SWAP אחד ומאוחד? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by puNani,

אוקיי אז הבעיה שלי היא שכשאני פותח לינק בחלון חדש החלון הזה לעולם לא נטען. הסבר: אם למשל יש לינק שפותח חלון IE חדש, החלון נראה כאילו הוא מנסה לטעון את העמוד אבל הוא בעצם לא. גם אם אני אחכה המון זמן שום דבר לא ייקרה. אם אני אלחץ REFRESH גם כלום לא ייקרה. רק כאשר אני לוחץ STOP ואז REFRESH העמוד ייעלה. הבעיה מפריע מאד מכיוון שפעמים רבות מדובר בחלון שאין בו את הADDRESS BAR או כפתורי שליטה, ואז אין באפשרותי להעלות את העמוד. אני עובד עם WINXP SP2, עם כל העדכונים האחרונים. ניסיתי ללכת להגדרות של EXPLORER ולהחזיר הכל לDEFAULT אך הבעיה לא הסתדרה. למישהו יש רעיון אויל מה יכולה להיות הבעיה?

14. נאמר לי שיצא סוף חודש שעבר ממה שהבנתי .. יצא כבר? אם כן אז מי יכול לתת קישור להורדה ואם לא , אז מתי יצא כבר???

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by atomic rooster,

אהלן. לצורך התקנת Oracle Forms נתבקשתי לשנות Path מסוים בLocal Machine. במקום להוסיף לו את הPath החדש בהמשך לPATH הקיים,מחקתי את הPATH הקיים. השאלה שלי היא איך ניתן ךשחזר את הPATH הקודם. תודה מראש.

16. פשוט לרשום בגוגל את העניין ולהוריד את ה-dll הזה מחדש? איך לעזעאל זה פתאום נמחק לי? יש סיכון מסויים בלהוסיף Dll מאתר כזה או אחר? יש אתר "אמין" ל-Dllים? לאן אני בכלל מוסיף את זה? לילה טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by LazyCat,

פעם פורסם באתר מדריך בשני חלקים כמדומני למחשב ואינטרנט יותר מהירים (ע"י ניקוי ה- reg וה- spywares וכו'). חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יודע לאן הוא נעלם?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by alexei,

ה-Internet Explorer נתקע לי בכל פעם שאני פותח אותו (לא פותח את דף הבית ולאחר זמן ארוך מאוד מציג הודעת שגיאה) בדקתי כמה אתרים וזו בוודאות לא בעייה של דף הבית ספציפית. מה אפשר לעשות???

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by ET,

איך עושים?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  20. היי היי, התקנתי ווינדוס אולטימייט כשדרוג לויסטה פרימיום, היו לי מחיצות לפני זה ומחקתי כל מה שהיה במחיצה השניה ובראשית לא נגעתי כי האמנתי שבמילא הכל ימחק, הרי עשיתי התאמה אישית (מה שאומר שהכל היה צריך ללכת) ובהפתעה גמורה אחרי השידרוג אני רואה פה תיקיה קטנה של כל החומר והקבצים שהיו לי בויסטה. איזו הפתעה בכ"מ, ההתקנה בוצעה ולהלן לשאלות: א. אני רוצה לשלוט בתוכנות שנדלקות עם הווינדוס, ושכחתי איך עושים את זה. אשמח אם יזכירו לי חברי הפורום כיצד אני שולט בתוכנות שנדלקות עם הווינדוס. ב. הסיבה הראשית שקניתי את האולטימייט היא הXP MODE שאני זקוק לה, היכן אני מוצא אותה בווינדוס או היכן אני מוריד אותה בכלל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by daniel0089,

היי, עברתי לוויסטה היום ואני מנסה עכשיו להתקין SP1...כאשר ההתקנה מסתיימת והמחשב עושה ריסטארט המחשב, המחשב עולה ואז מופיעה לי שגיעה שכתוב שהוא לא הצליח להתקין ומס' הבעיה היא: 0X800F0821 תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  22. פירצת אבטחה חדשה בדרייבר ה-Wi-Fi של Windows מאפשרת לתוקפים להריץ קוד זדוני על המחשבים הפגיעים ללא צורך בפעולה כלשהי מצד המשתמשלכתבה

23. Started by slrr,

יש דרכים לעקוף את זה..? או שאני יכול לשים את הדרייבר ב-USB או שעדיף כבר VISTA HOME X32 .. לוחאם-ABIT NF7-S 786 RAM DDR 400 FX5500 256BIT 256MB ATHLON XP 3.2

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by asaf_a,

אני משתמש בVISTA בגירסת ה64 ביט ומסיבה לא ידועה נעלמה לי העברית. העברית מופיעה כמותקנת אך בתוכנות רבות במקום עברית מופיעים ריבועים ריקים וגם כשאני מנסה לכתוב בעברית בתוכנות אלה מופיעים ריבועים. אחד המקומות היחידים שבהם עדיין נשארה העברית היא בדפדפן ובגלל זה אני מצליח לכתוב את ההודעה הזאת בעברית. בדקתי שהויסטה תומכת בתוכונת בעברית (non-unicode) ועדיין שום דבר לא עוזר. כאשר התקנתי את הויסטה הכל היה בסדר והבעיה הופיעה לפני כמה ימים (השתמשתי בויסטה כמעט חודשיים). יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  25. אני מתנסה בגרסת חלונות 8 שמייקרוסופט שחררה לבדיקה. המחשב עם ספריה בשיתוף. המשתמש הוגדר כמשתמש עם חשבון מייקרוסופט. כיצד אני ניגש לספריה שבשיתוף דרך מכשיר אחר? אני מנסה עם טאבלט אנדרואיד ותוכנת ES Explorer, לגשת דרך פרוטוקול SMB. הבעיה העיקרית היא שאני לא יודע מה שם המשתמש שהוא מצפה שאני אתן לו. ניסיתי את המשתמש ככתובת האימייל של חשבון מייקרוסופט אבל הוא לא מקבל את זה. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.