Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ויסטה מקורי ULT 32BIT יש אפשרות לשנות את זה ל64BIT ??
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלומות אנשים, היום, שמתי לב ש-Icon הקונטרול פאנל חזר לסייד בר הלא תועלתי הזה של XP, אני זוכר בבירור שפעם הצלחתי להעביר אותו כפי שהוא היה במצבו הקלאסי ב-98 ו-Me. אבל... אני לא מצליח להיזכר איך העברתי אותו וזה מטריף אותי :cwm34:! עזרה בבקשה :-\. **מצורפת תמונה.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
המחשב בעקרון נתקע והמסך ניהיה שחור, ובמקרים הגרועים הוא גם עושה לעצמו ריסט.. ואז שאני מאתחל את המחשב מופיע הדבר הזה: "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" זאת הייתה ההודעה, ומצורפות הודעות השגיאה והחתימה שלהן. http://img507.imageshack.us/img507/9364/1rc0.jpg מה לעשות? ההודעה הזאת חוזרת כבר כמה פעמים, כנראה יש משהו שגורם לשגיאה חמורה בכל פעם, אולי וירוס? אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הכל התחיל שפתאום ה-NOD32 נדפק ועלתה הודעה שחסרים קבצים וצריך להתקין מחדש. אני בא להתקין ועולה לי ההודעה הזאת http://img138.imageshack.us/img138/5543/nod32lf0.jpg ניסיתי גירסה אחרת וגם בה זה עולה אז אמרתי ננסה אנטי וירוס אחר Kaspersky גם בו עולה משהו http://img88.imageshack.us/img88/9515/kaspestv8.jpg עכשיו כבר ממש התחלתי להתייאש גם ב-AVG חטפתי שגיאה http://img512.imageshack.us/img512/5628/avgdb1.jpg התקנתי SPYWARE DOCTOR והוא לא מותקן בהצלחה הנה http://img458.imageshack.us/img458/5361/spyam5.jpg ואחר כך ההודעה הזאת עולה לי http://img510.imageshack.us/img510/7159/hmoe7.jpg אני מכניס את הדיסק והוא אומר לי שזה לא הדיסק הנכון http://img228.imageshack.us/img228/2…
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי מחשב נייד Lenovo G570 מעבד I3-2310M עם 2GB זיכרון פנימי ו Intel graphics 3000 . על המחשב מותקנת גירסת WIN7 Home Premium מקורית יחד עם כונן לחזור מהיר של מערכת ההפעלה. ניסיתי לפרמט את המחשב כבר מספר פעמים ותמיד חוזרת אותה בעיה - המחשב עובד לאט מאוד, ונראה שכמעט כל המשאבים שלו מנוצלים גם במצב מנוחה, ודבר נוסף הוא סוג של חזרתיות בלתי נגמרת על עניין העדכונים. הכוונה היא שבכל כיבוי של המחשב מבוצע תהליך ארוך של התקנת עדכונים ובכל הדלקה "קובע את תצורת העדכונים, אל תכבה את המחשב" משהו כזה...<br>באופן לא הגיוני, מן הסתם, כי לא סביר שבכל יום יוצאים 217 עדכונים חדשים. <br>רציתי לשאול, ראשית, אם יהיה מתאים לעבור כבר לגרסה חדשה של Windows (השימושים הם בע…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
זאת הגרסה כולם להוריד Microsoft.Windows.7.*********** ויש גם nui עיברית להורדה מי שרוצה שיגיד לי אשמח לעזור
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
במאמר של http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35805 מתואר שNFORCE 2 לא יתמוך בחלונות VISTA באסה אז לא תהיה ברירה וכל מי שאיתנו מחזיק מחשב AMD עם לוח אם קצת "מיושן" יאלץ להחליף כנראה לפחות לוח אם (וכנראה שאם כבר אז גם זכרון להרחיב ומעבד) כדי להיות מסוגל להריץ את חלונות VISTA
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מריץ Gentoo אני מנסה להתקין Windows בDual Boot את הסיפור המלא אפשר למצוא בפורום Linux תחת השם "MS vs Linux the epic MBR battle" בלי לבלבל את השכל יותר מדי - האם יש דרך להעביר דרייברים של Raid בלי דיסקט (עם הדריברים) להתקנה של Windows? פשוט אין לי Floppy -אם זה משנה משהו הלוח הוא P35C-DS3R תודה.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אם אני מנסה להעביר קבצים או להעתיק אותם כאשר אני גורר קובץ זה מראה סימן שלא ניתן להעתיק. או אם אני מנסה העתק ולהדביק במקום אחר זה לא מאפשר להדביק. יש לכם רעיונות ? יש לי השערה אך אני לא אחלוק אותה עמכם בכדי לר לקבע אתכם על אותו כיוון, אני אראה אם מה שאתם אומרים חופף למה שאני חושב. תודה לכל העונים.
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי WinXP Pro ו-Windows Media Player 9. יש לי איזה קליפ כלשהו שאני מצליח להריץ אותו בעזרת התוכנה והכל בסדר....אבל יש חלק מסויים בקליפ שאני רוצה לבצע עליו Print Screen, ולאחר מכן לערוך את התמונה בצייר. ביצעתי את הפעולה אך כאשר אני מדביק את התמונה בצייר כל מה שאני רואה בתוך החלון של המדיה פלייר זה מסך שחור :-\ (ניסיתי להשתמש גם בתוכנה Paint Shop Pro, וגם שם קיימת אותה הבעיה....) איך בכל זאת אני יכול לעשות את זה? 10x
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות בצד את מפרט המחשב שלי... מאז שיש לי את המחשב הזה (אם אני לא טועה בערך שנתיים) אני משתמש ב-32bit ועכשיו כפי שאני רואה אין כבר את בעיות התאימות שהיו פעם, אז אני חושב אולי לשדרג... השאלה היא עד כמה הביצועים משמעותיים?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום התקנתי NETSCROLL WIRELESS ולאחר התקנה מופיע לי במנהל ההתקנים עם ! וERROR 32 , מס" נסיונות להתקין מחדש לא עזרו הורדת הדרייבר החדש גירסא 1.04 לא עזרה. במיקרוסופט הציעו http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/install/hh/install/troubleshoot_1db31e91-3f29-4eab-9ee8-25a584e6acaa.xml.asp הבנתי מה ביקשו אבל איך אדע איפה בREGISTRY ובדיוק איזה שדה לשנות וכמו כן איזה ערך להכניס(טוב לגבי האחרון בטח אם זה 0 אז לשנות ל-1 אבל מה לגבי שאר השאלות שלי) למישהו יש רעיון הצעות ? נ.ב בדרייבר אין קבצי INF לכן לא ניתן לעשות עדכון ידני אלא רק להשתמש ב SETUP
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, יש לי IIS על WIN XP PRO ואני מריץ עליו ASP בלי בעיה. כשאני מנסה לרשום משהו לדטה בייס אני מקבל את הERROR הבא: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /sites/mwm/asp/admin/adResume.asp, line 16 Browser Type: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Page: POST 1798 bytes to /sites/mwm/asp/admin/adResume.asp POST Data: act=&info=%3Cfont+face%3D%22%27Times+New+Roman%27%2CArial%2Csans-serif%22%3E%3C%2Ffont%3E%0D%0A%3Ch1%3E%3Cdiv+align%3D%22center%22%3EMenachem+Wiesenberg%3C%2Fdiv%3E%3C%2Fh1%3E%0D%0A%3Ch3%3E%3Cdiv+alig . . . ניסיתי ללכת ל II…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
לאחרונה זה עובד רק לפעמים או לא בכלל. יש איזה קובץ תיקון שאפשר להתקין?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב שני HD, אחד 80GB והשני 500GB. על השמונים מותקנת מערכת לינוקס ועל ה500 מערכת ווינדוס. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות את ה80GB לגמרי (שלא יסתובב) בזמן שהויסטה פועל ? תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שבוינדוס אקס פי יש אפשרות לשנות את התוכניות לברירת המחדל לא זוכר איך עושים את זה ז"א שאם אני רוצה שהמדיה פלייר יהיה תוכנית ברירת המחדל אז אני משנה את האופציה הזו למישהו יש רעיון איך מגיעים לזה? ולא לחיצה על עכבר ימני ואז הפעלת באמצעות אלא אחרת עד כמה שידוע לי יש אייקון עגול כזה עם צבעים שאז הוא נותן גישה לתוכניות ברירת המחדל של וינדוס או התאמה אישית ושם אני מחליף לתוכנית בה אני רוצה להשתמש.... תודה מראש ושבוע טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין מערכת הפעלה windows XP על מחשב חדש. בשלב הpartitions הופיעה לי מחיצה קיימת: <C: partition1 <FREEDOS>[FAT32] 81925MB <81524MB FREE בסך הכל יש לי 476938MB. יצרתי מחיצה חדשה: [<F: partition2 [New<Raw <395004MB <395004MB FREE הומלץ לי ע"י טכנאי החנות לבחור בpartition1 להתקנת המערכת וב NTFS file system (quick, אך במסך הבא ההתקנה אומרת שהקבצים הקיימים כבר על המיחצה (400MB) יעלמו. האם אני צריך ליצור מחיצה חדשה להתקנת המערכת? בתודה, XxehsomxX
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפעמים באמצע שום כלום המחשב מאתחל את עצמו בלי שום הודעה ואחרי זה נותן את ההודעה של סטארט וינדוס נורמל,סייב מוד וכו' אין לי מושגג למה זה קורה מישהו יודע איזה סיבות יכולות להיות ? תודה
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בלילה היתה לי הפסקת חשמל רגעית (אני יודע כי השעון של המיקרוגל הבהב בבוקר). יש לי שני מחשבים שמחוברים למייצב מתח. שניהם פועלים 24/7, אבל המסך שלהם מכובה בלילה. הדלקתי את המסך של המחשב הראשי, והוא פועל רגיל (הוא לא נכבה בלילה). הדלקתי את המסך של המחשב השני, וראיתי שהמחשב כבוי. הפעלתי את המחשב, והגעתי למסך של הProgress Bar (לפני המסך Welcome). המחשב נשאר תקוע על המסך הזה. ניסיתי לעלות בSafe Mode ובLast Known Good Configuration, וזה אותו דבר (בSafe Mode הוא אפילו לא מגיע למסך הזה). יש דרך לתקן את התקלה בלי לפרמט את המחשב, ובלי לעשות התקנה מחדש?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
לא יקרה כלום אם אני אתקין 64 BIT על מחשב עם 1G RAM נכון אני יודע לא מומלץ אבל יש לי גירסא מושלמת (אין לי כוח להוריד 32) וגם זה ממש אבל ממש זמני עד המחשב החדש וכן המחשב שלי תומך ב64 פשוט בwindows adviser הוא אומר שרצוי שיהיה 2GB לOPTIMAL אז כאילו זה סתם שטויות הרי הוא יעבוד כמו 32 עם 1GB ככה שזה לא באמת משנה נכון?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום! 8) לפני כשבוע קיבלתי הארד דיסק חדש של 80 ג'יגה שאני מאוד מרוצה ממנו, התקנתי עליו windows xp pro ואת כל הדרייברים והכל עובד חלק וטוב! 8) חוץ מדבר אחד במקומות מסויימים אני לא רואה עברית אלא ג'בריש, למשל את כל הפורום הזה אני רואה בעברית כמו שצריך, אבל את השירים בעברית למשל ברשימה של הwinamp אני רואה בג'בריש! למרות שבמחשב הישן ראו עברית טוב! :-[ עוד דוגמה היא האנשים באיי סי קיו שהשם שלהם בעברית, אני רואה סימני שאלה במקום! כל שאר הדברים פועלים נפלא.. וכפי שאתם רואים אני גם כותב עברית בסדר... יש למישהו רעיון? ???
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP (לא פרופישיונל) מקורי! בעבר התקנתי SP3 באופן אצמעי שהוא יצא ועכשיו אחרי הרבה זמן פירמטתי את המחשב היום ואין לי את העידכון של SP3.. יש עדיין רק את SP2 ואני לא רוצה להתקין את זה כי זה יעשה לי בעיות אחר כך עם ההתקנה של 3 אני מעדיף ישר להתקין את SP3. למה אין אותו בעידכונים האוטומטיים? צריך עזרה כמה שיותר מהר תודה..
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם..... יש לי לוח של GIGABYTE EP43-DS3L ומערכת ההפעלה שלי היא WIN 7. את הסואנד הרגיל שבא מהחלק האחורי של המארז אני שומע בצורה תקינה. אבל כאשר אני מחבר את האוזניות לחיבורים מקדימה, מ"ה לא מזהה שאיפלו חיברתי התקן (במקרה הנ"ל מדובר באוזניות עם מיקרופון תקינים שעובדים במחשב אחר). הורדתי דרייבר חדש ל WIN 7 מאתר של GIGABYTE אך גם זה לא עזר. תודה מראש לכל העוזרים ושנה טובה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
זה לא בכל האתרים קופץ לי , אבל זה דיי מעצבן ... מישהו יודע מה הסיבה ? ניכנס לי לאתר הכל רגיל אבל זה כל פעם קופץ .
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-