עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by x-pac,

רציתי לדעת מה זה ולמה זה לוקח כל כך הרבה מאמץ מהמעבד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by nore0,

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  3. יש לי פונטים ומספר תוכנות (פרוצות) של אדובי, שעובדים על XP. אני עומד לקנות חמשב חדש, האם הפונטים והתוכנות הללו ירוצו חלק על הויסטה? תודה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  4. אחרי כל פרמוט מחדש האינטנרנט נתקע וגם הווינדוס נתקע עד שאני עושה עידכונים.למה זה האינטרנט נתקע אחרי כמה דק' וגם המחשב אני מקבל הודעת שגיאה "אל תשלח" ואז זה קורה הבעיה נפתרת שאני מוריד מוווינדוס אפדייט את התוכנה הראשונית להתקנת עידכונים ה1 מ3 הזה וזה קורה בהרבה מחשבים שפירמטתי למה ההוונדוס והאיטנרנט נתקע עד שלא עושים את העידכון הזה?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by shynet,

שלום לכולם, בקרוב אני כניראה קונה מחשב נייד, יש לי שאלה קטנה, אני תמיד התעסקתי עם מחשב נייח ואף פעם לא התקנתי על מחשב נייד Windows... יש לי ניסיון בהתקנה של ה-Windows על מחשב נייח, השאלה היא האם ההתקנה של מערכת הפעלה על מחשב נייד לא מערכת הפעלה קודמת שונה מהתקנה של מחשב נייח רגיל? אם לא, האם אתם יכולים להסביר בקצרה במה היא שונה? תודה!

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by mccartney,

שלום לכולם! בצפייה בתוכן ספרייה במצב Details ישנה עמודת Size אשר מציגה את גודלם של הקבצים אך לא את גודלן של התיקיות. למישהו ידוע איך ניתן להציג את גודלן של התיקיות במצב זה? תודה, מקרטני

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  7. שלום, מצאתי שרשורים באתר עם בעיות בקשר לאייקונים אבל לא כזו כמו שלי: כאשר אני פותח תיקיה כלשהי אני שם לב שה-desktop "קופץ" - ז"א כאילו הדברים נעלמים ל1/1000 השניה וחוזרים- זה כל כך מהר שזה פשוט נראה כמו הבהוב מהיר, וכשאני נכנס לתת תיקיה, או כשאני פותח קובץ כלשהוא (בדר"כ של אופיס, אבל לא בהכרח) אז כל האייקונים של הקיצורי דרך שעל desktop הופכים לאייקון default של xp והמחשב מתנהג כאילו חישמלתי אותו, כולו בשוק, ותוך כמה שניות חוזרים האייקונים המקוריים של קיצורי הדרך- מה זו התופעה המרגיזה הזו? מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  8. פעם הכנתי,ושכחתי איך... התוכנה לצריבה שאני משתמש בה היא DeepBurner 1.9 האם כל מה שצריך הוא לעשות burn לקובץ iso וזהו?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by sherlock1212,

חברה שלי קנתה מחשב חדש, dell inspiron n5110, מההתחלה יש פס בחלקה העליון של המסך והוא יוצר מסגרת חדשה, ניסיתי לשחק ברזולוציה וזה לא עזר. הוספתי תמונה כדי להבהיר על מה אני מדבר, עזרה בבקשה.. תודה. [attachment deleted by admin]

10. נתקלתי הרבה פעמים בכל מני אתרים לא ממש חוקיים שמציעים להורדה גרסאות Windows עדכניות עד לתאריך האחרון, אבל עם קראק. יש לי Windows7 ultimate מקורי, איני מעוניין בשום פריצות, ולכן השאלה שלי - מאיפה ואיך הם משיגים עותקים מעודכנים? כי די נמאס לי כל פעם להוריד עדכונים וservice pack למערכת הפעלה שלי לאחר כל פורמאט.

11. שלום לכולם,הבעייה שלי כזאת: אחרי שאני משחק קצת במשחק מסויים (DIRT 3,CSS לדוגמא) נהייה לי ארטיפקטים על המסך לשנייה מלבנים אלכסוניים בצבע סגול ונעלם. אחרי כמה פעמים שזה קורה,נהייה דבר חדש. התמונה במסך קופאת ל2 שניות,אחרי זה המסך משחיק לגמרי לעוד 3 שניות ,ואז ממשיך כרגיל וחוזר חלילה כל דקה בערך -קפיאת תמונה לשנייה שתיים-מסך שחור לכ-3 שניות-המשך כרגיל.המשחק עצמו לא נתקע וגם לא הסאונד.אחרי שמסתיים כל התהליך הזה של ה 5 שניות בערך אני ממשיך כרגיל. אחרי כ 10 פעמים שקורה התהליך מגיע המסך הכחול ומסיים תעסק. זה מה שמופיע: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 116 …

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  12. Started by Menuval,

שלום, אני עתיד לקבל בקרוב מחשב העונה למפרט הבא: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray Generic CPU Cooler For s775 GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS Zotac GTX 260 (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24pin) רציתי לדעת איזה מערכת הפעלה הכי כדאי לי להתקין עליו ע"מ למקסם את הביצועים (בעיקר למטרות גיימינג) אשמח להצעות והתנסויות שלכם, תודה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by etzarfat1981,

שלום, התקנתי לא מזמן WINDOWS 7 ULTIMATE על המחשב הנייד שלי (DEL PRECISION M65) שמתי לב שכשאני מתקין תוכנות המחשב המסך כאילו מרצד (המסך מהבהב) או אם אני מזיז את העכבר מהר המסך מרצד. ה-REFRESH RATE הוא 60Hz לא הייתה לי בעייה כזאת ש-WINDOWS XP היה מותקן על המחשב. מישהו יכול לעזור לי? תודה

14. Started by elior021,

כיצד להגדיר בעת שיש דואל בוט על המחשב לבטל את מסך בחירת מערכת ההפעלה ולאפשר הפעלה לחלונות ויסטה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by VINERA,

כאשר אני מחפשת דרך====== התחל =חיפוש= ולדוגמא מסמך מסויים......( גם אם הוא יחיד) הוא נותן לי==== שגיעה ומוציא אותי מהמסך של החיפוש. אם הודעת אזהרה. ורק בסיום החיפוש. אני לא יכולה לעשות חיפוש בכלל ולצערי יש לי מכל דבר פעמיים במחשב. אני רוצה לדעת איך אני מסדרת את התקלה. תודה ורד

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by Matan22494,

שלום! יש לי ווינדוס ויסטה ונזכרתי שיש בו את הפונקצייה הזאת שאפשר להעביר מחלון לחלון בתלת מימד כזה... איך אני עושה את זה ?

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by -iTaY-,

התאריך שWindows7 יוצא זה בסוף חודש ה10 נכון? כי ראיתי שמלא באתרי הורדות שכתוב הורדה windows7 גרסא סופית וזה, מה זה יצא כבר? הוא שזה סתם?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by ohmega,

יש לי בעיה מעצבנת: כל פעם שהמע' הפעלה עולה - מוצג מסך פתיחה עם שם המשתמש ורק אחרי שאני בוחר בו - אני נכנס למערכת. אותו דבר קורה כשאני יוצא ממצב שומר מסך - רק אחרי שאני לוחץ על השם משתמש אני יכול לחזור לשולחן עבודה. איך אני מבטל את זה?

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  19. בחפש עזרה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by yuvalm2,

יש לי שני כוננים פיזיים במחשב, C: ו-D:. גיליתי שהראשון © תקול, ולכן התקנתי את Windows XP על D, ואמרתי לעצמי שאוציא את C בהזדמנות. עכשיו גיליתי שככל הנראה המחשב לא מסוגל להעלות את חלונות בלי כונן C. איך אני יכול לגרום לו לרוץ עם D בלבד?

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by lir@n,

שלום כולם! יש לי בעיה מוזרה ומעצבנת שאני לא מצליח לפתור, על הלפטופ שלי מותקנת ווינדוס ויסטה המחשב כולו באנגלית עם תמיכה במקלדת בעברית הקטע המוזר הוא שאם נגיד אני מקליד משהו בNote pad בעברית שאני רוצה לשמור את זה מופיעה לי הודעה מוזרה (מצורף תמונה של ההודעה) כמוכן בהרבה תוכנות ובין השאר בITUNES אין לי תמיכה בעברית האם חסרים לי פונטים או שזאת בעיה אחרת? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by lilian,

לפני איחוד מחיצות היתה לי מחיצה שם שמרתי תוכנות לחוד. החלטתי לאחד בינה לבין מחיצת ה- OS. לאחר האיחוד תכנות רבות אבדו את הגישה שלהן והן עדיין מזוהות במחיצה הישנה (גיליתי זאת ע"י סריקה בתכנת REGISTRY). האם ישנה דרך למחוק לחלוטין את המחיצה שהיתה, או לבצע תיקוני גישה ?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  23. אני יודע שזה דבר אולי לא רגיל לבקש אותו בפורום אני מתחיל כבר לבנות את המחשב ואין לי את הוינדוס ויסטה אם יש פה מישו בראשון {מזרח-מרכז} שיכול להעביר לי אודה לו מאד! תודה רבה

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  24. בעיה שצצה לה שלשום במחשב של בת דודתי ולא הצלחתי לתקן את זה ככה : פותחים חלונות לא משנה מה , כאשר ממזערים זה לא מופיע בTASK BAR למטה ...כדי להגיע לזה זה רק דרך ALT+TAB ניסיתי הכל ...להזיז את הטסק באר ...לשנות שם בהגדרות מראה תצוגה ...להוסיף להוריד שעון ,וכו לשחק שם עם הכל (כפתור ימיני בטסק באר ואפשרויות) ניסיתי להסיר את כל הוואג'אאראס מהמחשב שלא צריך לבטל כל סרויס לא נחוץ מ TASK MANAGER....להחזיר את הWINDOWS ל LAST KNOWS CONFIGURATION .... להפעיל בSAFEMOD ...וירוסים וטרויינים כמובן . הממ למישהו יש עוד רעיונות ? תודה .

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by arche,

שלום לכולם יש מחשב עם VISTA ברגע שאני מחבר הרד דיסק חיצוני עם USB המערכת מבקשת דרייבר (אין שום דרייבר לכונן ולא מצאתי שום דרייבר) מה ניתן לעשות ? זה כונן גיבויחיצוני של WD 160 GB תודה מראש

• 5 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.