Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
סליחה על הבורות. לא מובן לי האם התכנה הזו באמת עוזרת בשדרוג מ- XP ל- WIN7 ? אם כן איך וכמה זה עולה לנו? אם דנתם כבר בעניין הזה- אשמח לקבל קישורים על איך עושים זאת...
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום חטפתי וירוס ואני משותק לגבי כל מה שקשור לשולחן העבודה ,כאשר אני מנסה להחזיר את ההגדרות הרגילות, ולהוסיף תמונת רקע , אני לא מצליח מכיוון שהאפשריות האלה לא זמינות, כפי שאפשר לראות בתמונה.(כרגע לשולחן העבודה שלי יש צבע אחיד מגעיל ולא ברור) איך אני פותר את הבעיה הזאת ? (יכול להיות שיש לי בעיה עם הקובץ SERVICES.EXE ? אם כן איך אני משחזר את הקובץ הזה?) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ברשותי מע' הפעלה winxp_sp2 . במחשב מותקן צורב DVD . ???עד היום כאשר הכנסתי דיסק- הופיע תפריט ה- autoplay שאיפשר לי בחירה של סוג ההפעלה של התקליטור. מאז כשבוע התפריט אינו עולה וכדי לזהות את קבצי המחשב עלי לעבור דרך "המחשב שלי" ולפתוח את כונן ה-DVD כדי לראות את תוכנו. מה קרה וכיצד ניתן לתקן תקלה זו? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סיפור קצר. מעשה במחשב אינטל סלרון 2G על לוח אם של ביו-סטאר עם 256 מגה זיכרון בערך בגיל שנה וחצי של המחשב הוא התחיל לזרוק מסכים כחולים ולהתקע כל כמה שעות מבלי בושה בכלל. בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל הכרטיס רשת האלחוטי שהיה נראה לי דפוק, אז פירקתי אותו לתקופה וניסיתי.....לא עזר. פירקתי המחשב בדקתי כבלים, הכל תקין, אין אבק, אין שום כרטיס הרחבה על הלוח אם הזה. ניסיתי לפחות איזה 7 קבצי דאמפ ולראות מה כתוב שם..... מתוך ה 7 בערך 4 הצביעו לי על כל מיני דברים שרירותיים, ו 3 הצביעו לי על AVAST אנטיוירוס... הייתי כמובן מוכה הלם.....בגלל שניסיתי להגן על המחשב של חברה שלי, דפקתי לה את החיים .......... מייד הסרתי והתקנתי לה AVG. נחשו מה? לא עזר. פירקתי שוב המ…
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום חבר'ה השאלה בכותרת, חיפשתי בפורום, חיפשתי בגוגל, לא מצאתי וגם רציתי לשמוע חוות דעת. במקרה שלי מדובר על XP אבל תשובות לגבי VISTA גם יתקבלו בברכה
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום פתחתי את ה msconfig וראיתי שעם עליית הווינדוס עולה אצלי קובץ בשם BOKJA.exe שנמצא בספריה של הווינדוס, מישהו יודע מה הקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
מנסה להתקין Windows 7 64bit ע"ג כונן של 1TB. אך במסך בחירת הכונן להתקנה מופיע רק כונן אחד, בנפח 100GB. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
ערב טוב אין לי בעיה לראות באינטרנט סרטונים באתרים כמו youtube, google video וכו', זה עובד לי מצוין. אבל באתרים כמו sport5.co.il או one.co.il או keshet-tv.co.il אני לא מצליח לראות. למי שמכיר את האתרים האלו שהזכרתי, יש בהם כאלה כתבות וידאו עם סרטונים שאפשר לראות דרך הדפדפן. למי שלא מכיר, הנה דוגמא: ערוץ הספורט - http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.aspx?FolderID=59&docID=10550〈=he וואן - http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=80988&bz=8 קשת - http://www.keshet-tv.com/nightclub/lobbyvideo.aspx פעם כל הסרטונים האלו עבדו לי, אבל לפני חודשיים בערך היה לי איזה וירוס וכמה בעיות במחשב, אז התחלתי לעבוד עם פיירוול של Zone Alarm ועוד כל מיני תוכנות כמו Windows Defend…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
עשיתי שדרוג ולא פירמוט ואמרו לי שלא טוב לעשות ככה , אני נורא רוצה לחזור לXP כי הוויסטה עושה בעיות , מישהו יכול להדריך אותי ?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן wa סהלן קניתי לפני חודשיים מחשב חדש: CPU Type DualCore Intel Pentium E2200, 2218 MHz (11 x 202) 2 GB זיכרון Motherboard Name Asus P5KPL-CM וחשוב לציין שבתוך המחשב מצויים שני דיסקים קשיחים, אחד SATA 2(Drive #2 - WDC WD1600AAJS-00WAA0 (149 GB)( והשני IDE (Drive #1 - WDC WD2500AAJB-00WGA0 (232 GB)) כשאני מדליק את המחשב, ישנה בדיקה של CHKDSK שמודיעה על מספר קבצים פגומים שקיימים במחשב, אך הבדיקה מראה שהבעייתיים תוקנו והכל בסדר גאמור. אבל כשהמחשב עולה, מספיק לפתוח תוכנה אחת(לדוגמא:ווינאמפ) בשביל שהעניינים יתחילו לדשדש... המחשב לא זז, והוא תקוע למהדרין בעוון ווינאמפ, what a shame... הנה תמונה מהמנהל משימות, בשעת רגיעה לאחרונה... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב נוסף בבית עם מערכת הפעלה XP, ניסיתי להתקין בו XP מחדש והיו כמה בעיות. עכשיו, כשעזבתי את העניין ונשארתי עם אותה המערכת (בלי פירמוט), בעליית המחשב יש לי ככה: אני צריך לבחור בין שני אלה. הראשון הוא המערכת ההפעלה הנוכחית והשני זה ההתקנה של המערכת החדשה (שלצערי לא עובדת..) איך אני עושה שזה יבחר בראשון באופן אוטומטי ולא יתן לי את ההודעה הזאת כל פעם? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב הוא נתקע בשלב של ה-Windows is shutting down. עשיתי חיפוש וראיתי מה רשמתם אבל יש לי רק Power Options ואין לי שם שום דבר שקשור לACPI. בבקשה תעזרו לי... וחוץ מזה יש לי עוד בעיה.. כל פעם שאני מנסה להריץ במחשב פקודה של shutdown -s -t30 וכאלו או לבטל הוא רושם לי הודעת שגיאה. למה זה?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לא מופיע אייקון ואני לא יודע איל להפעיל את זה, רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי 2 דיסק קשיחים כל אחד מהם 250GB הראשון במערכת הפעלה רגילה XP והשני ריק וחדש ורציתי להתקין ויסטה והתקנתי ...... שמתי שם משתמש וסיסמא ..... והויסטה מוכנה ושמתי סיסמא בשביל להכניס למערכת וזה שומר ת'הגדרות ונכבר לבד ... ופיתאום נוצא בעיה גדולה שרשום BOOTMGR IS COMPRESSED וניסיתי להתקין מחדש ת'הויסטה ויוצרה אותו הבעיה ??? האם זה גם קורה לכם ת'הבעיה כזאת?? תעזירו לי זה די דחוףף בתודה מכל לבי
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים האינטרנט עושה לי בעיות בגלישה, לפעמים לא נכנס לאתרים (404 תוך שניה), לפעמים לא טוען את כל האתר (ברוב המקרים - תמונות) ולא מתחבר למסנג'ר, כמו כן יש לי בעיה של איטיות - האתרים נפתחים מאוד לאט, אני מרגיש שזה לא היה ככה לפני זה. אני באינטרנט זהב (כבלים) באזור תבל, חיבור 1.5M, משתמש קבוע ב-Ad-Aware עדכני, ותהליכים שלי מצורפים כתמונה. אני לא יודע מה הבעיה, אשמח לקבל עזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היו לי שני כוננים , באחד היה 50 GB בשני 450 GB. רציתי לעשות עוד כונן אבל הסתבכתי ובסוף מחקתי את שניהם. אח"כ ניסזיתי להתקין VISTA מדיסק מקורי שרכשתי ואחרי שהתקנתי הוא לא הצליח לעלות למחשב, הוא הראה מסך כחול ועשה רסטרט, אז התקנתי XP, ולא הצלחתי לעשות מספר כוננים, יותר נכון לא הצלחתי להגדיר אותם בנפח המקורי המלא שלהם. יש לי רק C: עכשיו והוא 60 GB .. =\ תודה בכל מקרה. יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן, טוב, עד כה הwin7 עושה לי הרבה צרות. שידרגתי גם את הלפטופ לwin7 x64, אבל עכשיו אני לא מצליח לשתף קבצים בין המחשבים. שתי המחשבים מחוברים באותה הרשת, ופעלתי לפי המדריך הבא: http://www.howtogeek.com/howto/windows-7/share-files-and-printers-in-windows-7-with-homegroup/iw/ הבעיה היא שהמחשב (לא משנה איזה) לא מזהה שיש homegroup ברשת, ולכן לא נותן לי את האפשרות לעשות join לקבוצה קיימת, אלה רק ליצור אחת חדשה. //עדכון: החלטתי לחבר את הלפטום חוטית לראוטר, כרגע הhomegroup מזוהה כמו שצריך. הבעיה היא ברגע שעובדית אלחוטית - לא ניתן לשתף קבצים.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista כרגע ואני רוצה לדעת איך אני מוחק אותו כדי שאני יוכל להתקין Windows אחר ? רויה.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש בלפטופ דרך ההוטספוט של הסלולרי שלי. רציתי לדעת, אם אני מוריד את הפלאש ב xp, תצרוכת הגלישה שלי תהיה יותר מועטה? יש לי 2 ג'יגה ואני לא רוצה לבזבז אותם על פירסומות. אם כן איך מורידים את הפלאש? והאם יש עוד טוויקים ששוה לעשות כדי להוריד מנפח הגלישה? תודה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
במשהוא שנקרא MASSANGER המסנג'ר שלי לא עובד כיביתי אותו שהוא לא יעלה בהתחלה אבל אני כל הזמן מקבל הודעות על מיני פירסומות משונות. מה זה? ואיך אני עוצר את זה? תודה. יאיר.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
יש לי דיסק 350GB למערכת ההפעלה, ו2 דיסקים 500GB בraid0 ככונן D. כשאני נכנס אליו, לוקח לו כמה שניות להתעורר. מעצבן בטירוף. ב-XP זה עבד חלק. איך מבטלים את הדבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום.. בכל הלינקים שאנשים נותנים לחשבונות האישיים שלהם בוואלה ובנענע הם שמים תמונות!! אנינ לא יכול לראות התמונות...זה עושה מן איקסים על התמונות!! אני דוחה את זה כבר המון זמן!!אבל זה התחיל להמאס אז שאלתי!! בבקשה תגיבו וכמה שיותר מהר!! בתודה Anas-Nanas
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ואם אפשר גם מה חינמי ומה עובד בכל מקרה (גם אם לא חינמי). תודה.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי עכשיו מחשב שמותקן עליו ווידוס ויסטה home premium בעברית, ראיתי שלא מותקן שם SP1, ובעדכונים האוטומטיים גם אין זכר... הורדתי מהאתר של מייקרוסופט את העדכון אבל לא היה אפשרות להתקין אותו מהסיבה שהמערכת הפעלה בעברית... מאיפה אני יכול להוריד גירסה מתאימה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-