Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לתיקיות יש Web Content בצד שמאל, בו יש Preview ל-Images ול-Video של קבצים מסומנים. ה-Preview של Images לא מזיק ואני לא רוצה לבטל אותו. אני רוצה להשאיר רק את ה-Preview של Images, אבל לבטל את ה-Preview של כל שאר סוגי המסמכים, במיוחד את ה-Preview של קבצי Video, וזאת מבלי לבטל את ה-Web View. אבל, אם זה לא אפשרי אז אני רוצה לבטל לחלוטין את ה-Preview מבלי לבטל את ה-Web View. יש דרך לבטל את זה (עדיף בלי תוכנה)? עריכה: יתכן שאפשר לבטל את זה באמצעות ה-Registry. יכול להיות שהפתרון נמצא במפתח [HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\video]. מישהו יודע איזה ערך צריך לשנות?
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כבר קרה לי כמה פעמים שאני גולש באינטרנט, וללא התראה מוקדמת ובלי שום סיבה הגיונית (שהיתה יזומה), הזיכרון שהיישום EXPLORER.EXE שפועל בכללי גם בלי קשר לרשת מתחיל להתנפח לרמות מטורפות של 100MB, ולפעמים יותר. זה מאיט את המחשב בטירוף, וכשהסתכלתי ב- Task Manager על הרמת פעילות של המעבד, זה הראה לי שהוא עובד ברמות של 90-100 אחוז. יש לי וינדוס XP באנגלית, אנטי וירוס + פיירוול של נורטון מעודכנים לגמרי. אם מישהו מכיר איזו סיבה הגיונית, אני אשמח על השיתוף.. תודה, אורן.
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
למרות שסימנתי את הוי ליד לזכור סיסמא ועשיתי את כל הסימונים בכל המקומות כל פעם שאני יוצא מהאוטלוק ונכנס מחדש הוי שליד הזכור סיסמא מסומן אבל הסיסמא לא נשמרת! מישהו מכיר את הבעיה הזאת? עריכת המודר: בבת אחת אתה עובר על שני חוקים: - הכותרת שלך הייתה בסדר גמור, ואתה בחרת להכניס בה "דחוף" כדי להרוס אותה. - הקפצת את הת'רד הזה ללא בושה. אז הכותרת נערכה למקורית, והודעת ההקפצה נמחקה. ראה זאת כאזהרה ראשונה אליך.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היום אני מסתכל בתהלכים בלי שאף תוכנה רצה ברקע יש לי 59 תהליכים מה שלא היה לי מעולם, ממש עכשיו ירד לי ל58, הדבר היחיד שהתקנתי היה AVG אנטי וירוס האים זה טבעי כי מעולם לא עברתי את 45 תהליכים? (חוץ מיזה הזיכרון קפץ לי באיזה 300, עכשיו שמתי לב שזה לא רק אנטי וירוס יש שם גם אנטי ספאם אנטי ספיוואר, פיירוול ועוד מישהו יכול להעלות לי רק את האנטי וירוס שAVG?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שניסיתי להסיר את הלינוקס אובונטו עפ"י המדריך הזה: http://whatsup.co.il/modules.php?pagename=%EE%E7%E9%F7%FA%20%EC%E9%F0%E5%F7%F1&op=modload&name=phpWiki&file=index מחקתי בטעות את המחיצות של הNTFS (של וינדוס) האם יש דרך לשחזר אותן? יש לי אינפורמציה מאוד חשובה עליהם (הם לא פורמטו, רק ההגדרה של המחיצות שונתה)
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד אינטל פרוסקט c-0 ומתי שמתקינים sp2 המחשב נתקע, מישהו יודע מה עושים בנידון ?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
http://www.windowscentral.com/microsoft-confirms-two-major-updates-planned-windows-10-2017
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני עושה פרטישן 1 יש לי 198 ג'יגה ושאני עושה 2 פרטישנים יש לי רק 134 ג'יגה. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
מי שאין לו גירסא חוקית של ווינדוס לא יכול להתקין אסקפלורר 7? ואם כן מאיפה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וברכה. לאחרונה ביצעת התקנה מחדש של winXPHOME במחשב הנייד amilopro v3505. כאשר קיבלתי אותו מהחנות- יכולתי לראות את כל אופציות הכיבוי במסך הכיבוי (restart,shutdown,stanby,hibernate) כעת אני רואה רק את השלוש הרגילות (ללא hibernate) כאשר ניתן להחליף ע"י SHIFT בין stanby/hibernate. האם מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, הייתה לי מותקנת במחשב מערכת הפעלה windows xp sp-2 eng. התקנתי על אותה מחיצה (:c) גירסא של windows xp sp-3 בעברית. עכשיו שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי בחירה בין 2 הגירסאות. החלטתי שאני לא רוצה בכלל את הגירסא העברית על המחשב. יש אפשרות למחוק/להסיר אותה לחלוטין? הגירסה האנגלית נמצאת בספרייה windows, והגירסה העברית נמצאת בספרייה windows3.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם באמת החיפוש הסטנדרתי של VISTA יכול לחפש בתוך מסמכים ?ואיך ...ולמה לא כתוב אפשרות כזו?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. אצל השכן שלי יש בעיה : כשהוא נכנס לinternet explorer החלון שנפתח לו מתמזער וכשהוא מנסה ללחוץ על המיזעור החלון נעלם לו לאנשהו. בחיים שלי לא נפגשתי עם דברים מהסוג הזה... למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מערכת הפעלה win-xp בעברית. לפני מספר חודשיים יצרתי לי משתמש בתוך המערכת הפעלה+סיסמא שאני צריך להקיש כל פעם שהמחשב עולה. (הכוונה שעולה המחשב יש תמונה ושם אני צריך להקיש סיסמא). אתמול פתחתי את המחשב, ושחכתי את הסיסמא שלי, פשוט אני לא זוכר אותה יצאה לי מהראש. מה אני עושה במצב כזה? איך אני עוקף את הבעייה הזאת מבלי לפרמט את המחשב מחדש? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לפני...שנה +- פורסם פה בפורום לינק לקובץ תמונה של דיסק, שכלל בו דוס, פרטישן מג'יק ונורטון גוסט זה דיסק מאוד שימושי בעבורי והדיסק שהיה לי נאבד. למישהו יש את הדיסק הזה? ויכול להעלות לפה או להעביר אלי בכל דרך אפשרית (ע"ג הפורום, איסיקיו, מה שלא יהיה..) אשמח לקבל תשובות..תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי WindowsXP מותקן, ולמרות שלא הגדרת Share, רואים אותי ברשת עם מדפסות ו-Shared Documents. איך אני מעלים את עצמי לגמרי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אלו פעולות המחשב מבצע כאשר הוא במצב שינה האם התוכנות עובדות ברקע ( הורדות ,מסנגר) והאם באמת זה חסכוני יותר ??????????
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב לדעת מאיזו תיקיה מתקין הוינדאוס את ה IIS למחשב . כי זה לא מתקין אותו אוטומטית משום מה וצריך להביא לו את התיקיה מאיפה שהוא יוכל לקרוא את הקבצים להתקנה, אבל אני לא יודע מאיזו תיקיה. PLZ HELP !! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
ראיתי בסירטונים החלפת מסכים ממש יפה ויש עוד מלא אופציות שראיתי בסירטונים של ויסטה באינטרנט ממזמן.. איך אני מפעיל את הכל.. כי ניכנסתי לכל מקום אפשרי ולא מצאתי שום דבר הכל מופעל.. אין לי מושג איפה להיכנס
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך לבחור את הראשונה. -תיקיית ההתקנה שיצר הסידי תופסת לי 600 מגה בכונן השני -פורמט מלא של הכונן (מהווינדוס עצמו) לא עזר, כמובן שגם לא quick פורמט. איך אני נפטר מתקייה זו?
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יוצא ג'יבריש כזה. מה אני עושה? התקנתי עברית כבר...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב ישן באחד החדרים בבית . פנטיום 450mhz ויש עליו win-xp הבעיה שאין לי מושג מה הסיסמא של האנמיניסטור ואני נימצא עם משתמש מוגבל .. רציתי להתקין את הxp בשביל להיות האדמיניסטור אבל אני לא מצליח להתקין מחדש בגלל שאני מוגבל ביוזר ! (ניסיתי דרך הms-dos אך ללא הצלחה) אשמח לעזרה ..
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי בא כרגע משדרות(ב"ש) כדי לסדר איזו בעייה במחשב- הבנות שלו שיחקו לו במחשב, ושמו לו ססמא. הם לא יודעים את הססמא. גם כשנכנסים במצב בטוח, המחשב מבקש ססמא. יש דרך כלשהי להסיר את הססמא? אם אתם יכולים תעזרו, זה די דחוף.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-