Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי על WIN7גם XP רק בשביל הדפסות (לאפסון אין דרייברים ל7). עכשיו הבעיה היא שאין BOOT של בחירה בין המערכות, אלא רק הXP עולה כל פעם. אני צריך תהיה לי אופציה בין המערכות. בדקתי בFAQ של הפורום ומצאתי את זה http://apcmag.com/how_to_dual_boot_vista_and_xp_with_vista_installed_first__the_stepbystep_guide.htm הוא בעיקרון לויסטה. זה מתאים גם ל7? (עוד לא קראתי את המדריך) יש מדריך אחר? תודה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הקנתי ויסטה אחרי יומים התקנתי XP (במחיצה אחרת) אבל עכשיו אני לא יכל לחזור לVISTA! אני יודע שיש את המסך הזה שהמחשדב עולה ואז אתה בוחר לאיזה WIN להכנס... אבל אי אפשר מXP לVISTA כי הם נמצאים בסך אחר... למישהו יש פיתרון? נראה לי שיש לי פתרון.: קליק ימני על "המחשב שלי">מאפיינים>מתקדם>הגדרות הכי למטה>ערוך עכשיו זה מסומן לי שאני יכל לבחור במערכות נוספות וכו' אבל שוב זה לא עובד מהסיבה שרשמתי למעלה.... מה שכן חשבתי אולי אני יכניס בשורה של הWINDOWSים את הVISTA ואז הוא כן יתן לי..... מה אתם אומרים? יעשה בעיות/יעבוד? ואם אתה חושבים שיעבוד מישהו פה יכל ללת לי את ה"כתובת" של VISTA? (אתם צריך לעשות אתזה קליק ימני על "המחשב שלי">מאפיינים>מתקדם>הגדרות הכי למטה>…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום.. יש לי כון של 1TB במחשב היה מותקן עליו עד עכשיו רק ויסטה והוספתי XP הויסטה היתה מותקנת על C: ואת ה-XP התקנתי על D: ועכשיו אני לא יכול לזפזפ בניהם המחשב ישר ניכנס לXP איך אפשר לטפל בזה {כונן C לא נמחק..} תודה רבה שבת שלום שנה טובה וגמר חתימה טובה
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן ווינדוס XP על כונן ש-VISTA נמצאת עליו אני מפעיל את המחשב והוא לא נותן לי אפשרות לבחור איזה ווינדוס לעלות אני חייב את ויסטה דחוף! בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
4:00 PM.... איך אני משנה את זה ??? אם אפשר הסבר מדוייק... תודה
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הורדתי את הISO של RC1(מהאתר של מיקרוסופט, לא ווארז), ולפני שאני יתקין, כדאי להתקין? היא מלאה בבאגים?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קודם כל אני חייב לציין שזאת מערכת מהירה, עובדת טיל, אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה. טוב, יש איתה כמה בעיות שאני רוצה לשאול אתכם עליהם ומי שיודע שיענה בבקשה : 1. הבעיה הראשונה, פעם נהגתי כדי להפוך בין העברית ואנגלית ולהפך, ללחוץ על המקשים Shift+Alt שבצד ימין. מערכת אם אני במצב עברית ורוצה להפוך לאנגלית, אני יכול לעשות זאת רק במקשים Shift+Alt שבצד שמאל וזה ממש מעצבן. אבל אם אני במצב של אנגלית, ורוצה להפוך לעברית, אני יכול ללחוץ על אלה שבצד ימין... זה כן. אבל מעברית לאנגלית רק מאלה שבצד שמאל. 2. לא ממש בעיה אבל... UMAX 1200S, מישהו שמע על דרייברים שעובדים על אקס פי (אני בחיים יותר לא אקנה סורק של UMAX. בחיים.) ? 3. יש איזה קובץ של גיבוי באקס פי שמגבה את כל קבצי המערכת שאמרו שתופס…
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אחרי ההתקנה יש לי שתי תיקיות program files אחת היא x86 ושום מה בברירת מחדל הוא מפעיל אפליקציות של 32BIT במקום 64BIT . חיפשתי ולא מצאתי איפה ניתן להגדיר למחשב לעבוד ב64BIT תמיד!! ותאמת לא מצאתי עדיין את כול התוכנות 64BIT שאני מחפש , נחפש מחר . בכול אופן דבר אחד בעייתי לי בנתיים הרזולציה 1152*864 לא עובדת כם אחרי התקנת הדרייברים מנבידה. מעבר לזה כול באנצ' מארק שתרצו , רק תבקשו אשמח להעלות תוצאות . (כרגע יש לי על ה PC את ה VISTA HOME PRIMUME 64BIT ואת ה XP 32BIT ).
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
ועכשיו אני נורא נורא רוצה להיפטר ממנה, איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי , [אני לא יודע אם זה מתאים לפה אם לא אז תעבירו בבקשה לאן שזה כן] התקנתי את הדרייברים האלא של NVIDIA על ויסטה חשבתי שזה יעזור או ישפר משהו במשחקים אבל עדין יש את הבעיות של הגראפיקה [הגראפיקה פה ושם משתגעת..] יש לי LEADTEK PX7600GT 256MB 128-bit מה אתה מצאים לעשות ? הנה הדרייברים שתקנתי : X64 לא עובד אצלי [לא יודע למה] אז הורדתי והתקנתי את הX86 .. http://www.nvidia.com/page/technology_vista_downloads.html .. *************************************************** *************************************************** אוקי יש לי בנוסף שני שאלות קטנות : הויסטה אמור להיות תלת מיידי[3D GRAPHICS]? הDX9.0c משפיע איך שהוא על ויסטה ? לא ניראה לי כך תזה שDX…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
ניסיתי לתקן את הבעיה דרך האתר שלהם עשיתי כל מה שהיה רשום וזה עדיין לא עובד
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
ניסיתי לשנות את סדר העלייה ב BIOS אך זה לא עוזר, וכשהמערכת כן עולה (כשדיסק ההתקנה בכונן) הכונן הקשיח השני לא מזוהה ולא מופיע בווינדוס, המערכת מותכנת על כונן קשיח SATA אותו פירמטתי במהלך ההתקנה, כמו כן יש כונן נוסף עם החיבור הישן... אחרי שאני מדליק מופיע הכיתוב: BOOTMGR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
התקנתי את ווינדוס 7 על כונן D איך אני מוחק אותו ? (יש לי ויסטה על כונן C)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו הבעיה בהרחבה: היה מותקן וינ7 על מחיצה c רציתי לעשות פורמט ובטעות התקנתי וינ7 נוסף על מחיצה אחרת(לצורך הענייןd ) בהדלקת המחשב מופיע מסך בחירה של 2 מ"ע שאלתי:אם אני עושה פורמט לכונןc האם יש סכנה שהקובץ הקריטי יימחק ואז לא תעלה לי מערכת ההפעלה שיושבת על d ? יש פתרון למטבוחה?
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, היה לי WIN XP 32 BIT במחשב והתקנתי במבצע הזה של ה-40 דולר את הWIN 8 שדרוג וכנראה שלא עשיתי CLEAN INSTALL , עכשיו השאלה היא אם אני יכול להתקין שוב, הפעם גירסת 64 של WIN 8, בלי לשלם שוב או שאכלתי אותה???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הגירסא החדשה שיצאה אתמול Windows XP SP2 **צונזר** אין לדבר על Warez בפורומים! כשאני רוצה לעשות עדכון ל WINDOOWS דרך ה Windows Update אז הוא רושם לי את זה מה זה אומר ?.......... Windows Update cannot continue because a required service application is disabled. Windows Update requires the following services: Automatic Updates enables detection, downloading, and installation of critical updates for your computer. Background Intelligent Transfer Service (BITS) enables faster, restartable downloading of updates. Event Log logs Windows Update events for troubleshooting. To ensure that these services are enabled: 1. Click Start, and then click Run. 2. Type services.…
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כהפעלתי BATTLFIED2 אז התקנתי דריברים לכרטיס מסך(דרך המחשק) אבל הם לא תואמים , המחשב עולה אבל לא רואים כלום ניסית להפעיל את כל האפשרויות דרך F8.... אבל זה לא עובד מה לעשות? אני צריך איכשיהו לבטל את הדריבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אתמול בלילה ניסיתי לחבר הרדדיסק IDE נוסף (כרגע יש לי SATA) ומאותו הרגע הWINDOWS קרס ולא רצה לעלות בשום מצב (גם לא בSAFE MODE) היום התקנתי הכל מחדש והנה כמה דברים מוזרים: דבר ראשון כאשר המחשב עולה לוקח לו יותר זמן כי לפני שהWINDOWS עולה מופיעים למטה הרבה פסים (סוג של תהליך שמתחיל להתקדם) ורק כחצי דקה אחרי זה הWINDOWS מתחיל לעלות (אני תמיד מתקין את אותה גרסת WINDOWS מאותו דיסק וזה דבר שלא קרה אף פעם), ודבר נוסף צילמתי את המסך והקפתי באדום שורה חדשה שלא ראיתי אף פעם ולא יודע מה היא אומרת.. אם מישהו ממכם נתקל בעבר בדברים דומים שישתף אותי ויגיד אם זה בסדר ומה אומרת השורה הזאת. תודה מראש קישור לתמונה :
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום התקנתי הרגע ווינדוס אקס פי מחד בעקבות בעייה שהייתה לי עכשיו הווינדוס אקס פי החדש הותקן לכונן d והיה לי ווינדוס אקס פי אחר בכונן c שהתקנתי לפניי כמה ימים עכשיו פירמטתי את כונן d לגמרי ועדיין בהתתחלה שאני מדליק תמחשב הוא כאילו נותן לי לבחור בין 2 ווינדוס אקס פי שאלתי היא איך אני מוחק את התפריט של הווינדוס אקס פי שהיה בכונן d? כי הרי פירמטתי לגמריי את הכונןן תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני התקנתי והסרתי את האובנטו ושיניתי משהו בהתקנה בהגדרות הדיסק הקשיח עכשיו יש לי ויסטה כי רק היא הצליחה להתקין את עצמה על הכונן XP פשוט מציגה לי שגיאה באמצע ההתקנה בפירמוט של הכונן שהכונן דפוק או משהו. אז כניראה שיניתי למצב שהXP לא "מבינה" מה אני יכול לעשות עכשיו? אני מת כבר להעיף את הויסטה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי ווידונס 7 על אקס פי עכשיו אני לא יכול להיכנס ל XP זה נכנס אוטומטי לווינדוס 7 איך עושים שיהיה את הDUAL BOOT שאני יוכל לבחור לאיזה ווינדוס להיכנס ? תודה רבה חברים
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני יודע שאולי הכותרת שלי לא כל כך מובנה אבל אני ינסה להרחיב פה על הבעיה שיש לי . קניתי כונן קשיח חדש וההיתי צריך להתקין ווינדווס XP מחדש עליו עכשיו יש לי עותק מקורי של ווינדווס XP הום אודישן בעיברית ... התקנתי אותו והכל עבר כרגיל וסבבה . אבל כאשר התקנתי את חיבור האינטרנט והתחברתי לאינטרנט , אחרי זמן מאוד קצר התצוגה הופכת לתצוגה הישנה הקלאסית מהגירסאות הישנות יותר של הווינדווס והוא מנתק לי את החיבור ואני לא יכול להתחבר עוד עד שאני לא עושה ריסטרט . ניסיתי להתקין עוד כמה וכמה פעמים את הווינדווס מחדש אבל כלום לא עובד הבעיה פשוט חוזרת על עצמה ! אני ממש מיואש פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה ... יש פתרונות לבעיה המוזרה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 4 GB, התקנתי היום ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט. במאפיינים בווינדוס כתוב שיש 4GB RAM ובסוגריים כתוב 2.94 ניתנים לשימוש. גם בביוס כתוב 3GB . הזיכרון חדש, נקנה לפני מספר ימים: A-DATA 4GB 800MHZ לוח אם: Asus P5B DELUXE
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב לא מזהה לי את האוברקלוק של המעבד, כלומר לפי "מאפיינים - המחשב שלי" , רשום שם 1.86 @ 1.86 , כאשר בעיקרון לפני הפורמט היה רשום 2.20.. איך מעדכנים את זה? אגב עד שלא נכנסתי לשם וראיתי את "rate and imporve your computer" המערכת הייתה זזה קצת מעצבן, עכשיו זה יותר טוב. אגב כמה באמת משנה הציון? רשום לי 5.4 (בעיקר בגלל המעבד אני חושב ) - C2D 6320, Asus P5B, 2x2GB DDR2, HD 4770, DELL 2209WA. שאלה אחרת, בשני הכוננים אחרי שהתקנתי מספר תוכנות, הוא יצר לי תיקייה נוספת של Program Files - X86 , מה העניין עם זה?
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-