Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם ישנה אפשרות בחלונות XP לקבוע משתמש קבוע ויחיד שהמערכת תעלה איתו באופן אוטומטי כל פעם ולא תעלה לי את ה Welcome Screen ובמידה ואני ארצה משתמש אחר אני אעשה Log Off ואחליף משתמש תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי XP PRO, ומשום מה לפני יומיים, כבר לא יכולתי רגיל לראות את המסך הכחול שיש בו את החשבונות שקיימים ב-XP, אלא לרשום את שם החשבון שאני רוצה עם סיסמה אם יש, ואז ללחוץ על ENTER! איך אני מבטל את האפשרות הזאת, וחוזר למצב הקודם, שבו יש מסך תכלת עם כל החשבונות, ובלחיצת עכבר אני בוחר לאיזה להיכנס? עריכה: לא חשוב, שיחקתי קצת בהגדרות של החשבונות בלוח בקרה, ומצאתי איך
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מותקן אצלי WinXP עם Sp2 ויש לי בעיה שמתחלקת לשניים: לפעמים אני מנסה להפעיל תוכנה או משחק כלשהו והם לא מתחילים לפעול, אני נכנס למסך Windows task manager ולא רואה את התוכנה ב Applications אני רואה אותה במסך Processes ואני גם רואה שהיא משתמשת במשאבי מערכת, אני מנסה לסיים את התהליך אך הוא אינו נסגר, ולא ניתן להפעיל את אותה התוכנה והפיתרון היחיד הוא לאתחל את המחשב מחדש. הבעיה השניה היא בכיבוי הוינדוז, אם אני מפעיל את המחשב מחדש ואז אנסה לכבות אותו או להפעיל שוב רוב הסיכויים שהתהליך יתבצע כרגיל אבל אם אני מנסה לכבות או להפעיל את המחשב מחדש אחרי שהוא עבד פרק זמן מסוים תהליך הכיבוי יקח מספר דקות ארוכות ( לרוב כ5 דק') שזה לא מצב רגיל למחשב שלי שבעבר גם אחרי עבודה רצופה של שבוע היה…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אחרי כניסה לsafe mod כל הדסקטופ שלי נראה כאילו הוא עבר צונאמי. יש דרך כלשהיא לשמור על הסדר שלו ? (יש לי מלא איקונים עליו)
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את הסל מחזור..איך אני מחזיר אותו ? יש לי vista ultimate 64bit
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
ערב טוב כאשר אני פותח את צג המשאבים בחלונות 7 ונכנס למצב הזיכרון אני רואה את שתחום הזיכרון מחולק ל 5 צבעים כאשר מתוכם ישנו הצבע האפור שמסמן "חומרה שמורה" אשמח לדעת למה הכוונה ואיך להתיחס למיקרא הזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק של XP בלי BOOT (צרוב) איך אני משלב בו קובץ BOOT אני עובד עם Ultra ISO
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ב XP הייתה בעיה שהיא זכרה רק מספר מוגבל של מצבי תצוגה של תיקיות ואחרי מספר מסוים הכול היה מתחיל להתחרבש כלומר אם הגדרת שאת התקיה הזאת אתה רוצה לראות עם DETAILS ואת זאת כ THUMBNAILS תצא ותכנס שוב ותראה שהגדרות שלך לא תפסו ... מסתבר שב VISTA יש אותה בעיה... מישהו מכיר פיתרון שלה? יש את התצוגה של איקונים גדולים ועבור תקיות שמוגדרות כסטים של מוזיקה אז הן מציגות כמה עטיפות מהאלבומים שבפנים בXP היה נוצר פעם אחת קובץ מערכת מוסתר בשם FOLDER שהכיל את התמונה והייתי יכול למחוק אותו כדי לעשות ריענון שיווצר אחד חדש (נוח אחרי שסידרת כדי להעלים את סימן השאלה המעצבן) מישהו יודע איך זה ב VISTA עובד?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, הייתה לי בעיה שחזרה על עצמה, גם כשהפעלתי ב-safe mode זה לא עזר אז חשבתי לעשות Repair ולקוות שזה יעבוד. איך שהכנסתי דיסק למחשב, תוכנת ההתקנה כלל לא זיהתה שיש לי חלונות XP מותקן כבר... ופשוט התקינה לי אחד נוסף! אם לקודם קוראים Windows אז לחדש היא קראה Windows.0. אני הצלחתי לסדר את הבעיה שהייתה לי בחלונות (לפני ה"תיקון") וכרגע יש לי 2 מערכות הפעלה XP ושניהן עובדות. השאלה היא איך אני מצליח להעיף את המערכת הקודמת, כלומר מה אני אמור למחוק? הפתרון שחשבתי עליו הוא למחוק את התיקיה Windows.0, היוזרים שלה ולמחוק את השורה מתוך Boot שלא ישאל אותי עליו בכלל... צריך גם לציין ש-Program files משותף לשניהם ומלבד windows.0 והיוזרים אין יותר כפילות שראיתי. האם זה מספי…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את הווינדוס מחדש (בלי פירמוט) וגיליתי שאחרי שהתקנתי את ה Java Virtual Machine אין לי עברית בכל מה שנוגע לזה רואים סימני שאלה או ג'יבריש איך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd אתלון 64 bit windows xp רגיל או windows 64 bit בשביל בישביל ביצועים והכל איזה מהם יותר טובה?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
תגידו גם לכם לוקח טיפה זמן שהמחשב נכנס לווינדוס ואז מעלה לכם את כל התוכנות..... לוקח איזה דקה משהו כזה ואז נכנסים למחשב שלי וזה נפתח טיפה לאט כזה ולדברים אחרים גם לאט... ואז אחר כך הכל נפתח מהר כזה... האינטרנט הכל אחרי שנכנסתם להכל גם לכם זה קורה? אתם מבינים למה אני מתכוון?<
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מתי שאני לוחץ על "לוג או" או על ריסטרט ...אז החלון נהיה מוזר הוא בצורה מוזרה גם כשאני רוצה לבחור את היוסר שאני אכנס אליו בהתחלה שאני מפעיל את המחשב .אז גם הוא השתנה..מה לעשות כדאי להחזיר הכל למצב הקודם
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מתי שאני מנסה להפעיל את השירות של ווינדוס עזרה ותמיכה אני מקבל הודעת שגיאה שאני צריך להפעיל את השירות איפה אני עושה זאת ב services.msc? כי לא מצאתי שם את השירות [br]פורסם בתאריך: 28.03.2008 בשעה 18:15:38 היסתדרתי וסליחה שזה לא במקום הנכון יום טוב
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שדרגתי את המערכת מ-WIN7 ל-WIN8. כאשר אני לוחץ במאטרו (START) על MAIL\STORE וכו' כל אפליקציה של מיקרוסופט הוא עובר למסך שלה לשניה מראה את הלוגו של האפליקציה וחוזר למסך הראשי של המאטרו כך שבעצם לא מצליח לפתוח אף אפליקציה. מישהו נתקל בבעיה? יש הצעות לפתרון בבקשה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ALT+SHIFT לא עובד, הפיתרון שהובא בת'רד שבסטיקי לא עובד (בהנחה שעשיתי אותו כמו שצריך) ואני לא מצליח לשנות שפה. יש רעיון למישהו? עריכה: הבעיה נפתרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים התקנתי עכשיו ויסטה מחדש על המחשב (יש לי גם XP בנוסף) ושמתי לב למשהו מוזר.. יש לי דיסק 1TB שיש בו 2 מחיצות שוות אחת מהן הוא מזהה בלי בעיה, ואת השניה הוא לא מזהה ב disk managment הוא מציג לי את המקום של המחיצה השניה כ unallocated.. יש למישהו רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מקווה שאני לא עובר אל חוקי הפורום?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב נייד חדש השבוע ודרשתי שיגיע עם XP, אבל הוא הגיע עם ויסטה לצערי, ניסיתי להתקין XP כולל פירמוטים וכו' ולא הלך הדגם של המחשב שלי הוא HP pevilion dv6-1260ej איך אני תקין עליו XP? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה היא בדיוק עושה? מישהו סיפר לי שזה מוסיף לך את הRAM של הדיסקאונקי (נשמע לא אפשרי...) ומישהו אחר אמר לי שזה מוסיף איזה משהו לHD... מישהו יכול להסביר?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול נשרף לי המחשב הצלחתי לנתק את החשמל בזמן. בפתיחה התברר כי מקור השריפה היה בחוט חשמל מהספק, כל הכרטיס מסך התמלא פיח וגם נשרף חוט המאוורר שעל הכרטיס מסך. לאחר החלפת ספק ולאחר החלפת כרטיס מסך ישן יותר ממה שהיה לי, המחשב עלה רגיל - זיהה את הכרטיס ששמתי והצלחתי להסיר את התוכנה CCC של ATI דרך הוספה והורדה של תוכניות. בנוסף, פתאום אני מקבל הודעה שעליי להפעיל את windows תוך שלושה ימים עקב שינויים בחומרה. כשאני מנסה לבצע הפעלה דרך האינטרנט מופיע החלון הכחול של ההפעלה אך שום דבר אחר לא קורה ואני לא יכול ללחוץ על שום דבר. מה עושים? האם שחזור המערכת יפתור בעיה זו? תודה לעוזרים, גיל.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אתמול נחשך לי המסך - פתאום לא היה אות וידיאו, ואתחלתי את המחשב דרך המפסק הראשי לאחר איחוי שביצעתי מצאתי שנולד בדיסק שטח חדש גדול יחסית של קבצים שאינם ניתנים להעברה איזור שלא היה קיים קודם, כפי שניתן לראות בתמונה : האם נגרם נזק לדיסק? כיצד ניתן לבדוק מה קרה שם? תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי מה הולך אני כבר באיזור השנה מנסה לפתור בעיה שיש לי במחשב. כשאני מנסה לעדכן את הווינדוס שלי זה רושם לי “לא ניתן לעדכן את המחיצה השמורה במערכת”. ניסיתיח לעשות כל דבר ולא הצלחתי.. אם יש פה מישהו שמבין בזה ויודע איך לפתור את הבעיה אני מוכן גם לשלם לו העיקר שזה יעבוד.
-
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-