Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, הבעיה היא ששומר המסך אינו נכנס לפעולה וגם לא כיבוי מסך. האם מישהו מכיר בעיה דומה?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מעבד-אינטל E6300 1.86GHZ לוח אם של אינטל. כרטיס מסך-intel 946gz express chipset family זיכרון ראם 1 ג'יגה של טווינמוס. 160 ג'יגה(80 C 80 D( צורב דיוידי וכונן דיוידי
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי HDD נוסף אבל עכשיו אין, זה אולי התקלה, אבל זה די מוזר http://i14.tinypic.com/441m4bn.jpg אחרי שמאשרים זה נסגר... מה אנשים אף אחד לא נתקל בזה?!
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
when i write in hebrew in forums, search bars and any things like that the words go like this: ??י???י??גג????י????י???י??? what i need to do to fix it? tnx windows XP SP2
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי והוא לא בא עם דרייבר לויסטה, איך אני יכול להיות בטוח שאני יכול לשדרג לויסטה ושהוא יעבוד לי?
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן בשולחן העבודה לדוגמה, יש המון סמלים, וקיצורי הדרך מופיעים כמו סמלים רגילים, כלומר הצ'ופצ'יק הלבן עם החץ אינו מופיע, וכך איני יכול להבדיל בין קיצור דרך ללא קיצור דרך, מה אני צריך לעשות ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר שאחרי חזרה ממצב HIBERNATE המחשב יגיע ישר למצב עבודה ולא למסך של הLOGON? ניסיתי לעשות AUTO LOGON עם הTWAEK UI אבל זה לא עובד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום התקנתי מחדש את המחשב ועשיתי שני יוזרים, ואחרי זמן מסויים שאינ לא נוגע במחשב, זה יוצא אוטומתי למסך WELCOME ואז שאני חזור אני רואה שכל ההגדרות התאפסו האיטנרנט התנתק וכו'? איך אני מבטל את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
בקרוב אני ארצה לפרמט מחשב שכבר מותקן עליו XP ואני פשוט ארצה מחדש להתקין עליו את הXP, אתם יודע.. ככה שכל הדברים ככה שאיכשהו לא נמחקו או דבריםש תוקעים תמחשב יעופו ושזה יזוז חלק.. בקיצור.. מה עושים? כאילו.. לא צריך איכשהו למחוק תXP הקיים ורק אז להתקין תXP מחדש? או שפשוט שמים תדיסק התקנה ואז איכשהו עולה לי מן אופצייה כזאת של "התקן מחדש"? ו..שאלה קצת פחות קשורה, אם אני מחבר למחשב שכבר יש בו כונן קשיח, זה לא אמור להיות בעייתי פשוט להעביר אליו כונן קשיח נוסף? כאילו..אני פשוט מדליק תמחשב אחרי והכל זז כרגיל? שומדבר לא נמחק לי מאף כונן? ואם אני מחבר למחשב כונן שכבר השתמשתי בו ומחולק ל2 מחיצות, אז רק המחיצה שהיה מותקן עליה הוווינדוז יימחקו ממנה דברים?
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
הייתה לי בעיה עם התקן הקול,עשיתי שיחזור מערכת והוא כתב לי שהפעולה ניכשלה. אחרי שעשיתי ביטול שיחזור ונאמר לי שהפעולה הצליחה,הצלחתי לשמוע עם הרמקולים,דבר שלא עבד קודם. רציתי לדעת אם שיחזור המערכת מומלץ ואם כדאי לעשות את זה,ולמה כתוב לי ששיחזור המערכת בוטל,אם ביטלתי אותו רק פעם אחת?
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ברשותי ויסטה Home premium רשמית עשיתי הדקנה בצורה של דואל בוט (שתי מערכות על אותו דיסק) כש אני מסיים עבוה בויסטה ולוחץ על כפטור סגירת המחשב הוא "חושב" כדקה או יותר עד שנסגר לאומת xp נסגר מהר בהרבה האם ניתן לשנות בהגדרות משהוא (מערכת עולה בסדר ועובדת ללא בעיות) תעזו לי בבקשה מחשב: asus p5b deluxe, p core duo 6600, 2gbram, hdd-250, dvd-rw, leadtek 7950gt
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
צריך לשדרג כל פעם ולהוסיף זיכרון? הרי אפשר פשוט לתת יותר מקום מההארד דיסק שישמש כRAM וזהו לא?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך אני מוחק את ויסטה <? התקנתי והיא עושה לי מלא בעיות !! זה גירסת הום פרימיום. התקנתי אותה בנוסף ל XP אבל אני לא יודע איך עוברים ל XP !! בבקשה תעזרו
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לפתוח את המחשב השני שלי היום וקיבלתי מסך שחור שאומר שהקובץ ntfs.sys פגום והמערכת לא יכולה לעלות, רשום שם לנסות לעשות repair. הכנסתי את הדיסק של ההתקנה והעלתי אותה, בחרתי ב-REPAIR, אבל מה אני אמור בדיוק לעשות שם? זה מעביר אותי למסך שחור, איזה פקודה אני צריך לרשום שם כדי להעתיק מחדש את הקובץ NTFS.SYS? תודה לעוזרםי
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אחרי שאני מעלה את המערכת מהדיסק ואומר לו להתקין הוא אומר שהוא לא מוצא את ההארד דיסק הווידוס הוא xp 32 ביט וההארד דיסק הוא wd1600ys-01shbo wdc
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אני משתמש בוייסטה וברגע שאני רוצה להפעיל מוזיקה או סרטים,הוא מראה לי את השגיאה הבאה: עד היום לא הייתה שום בעיה והיום שהדלקתי את המחשב זה קרה,אין לי מושג ממה זה נובע,חשבתי לעשות שיחזור מערכת אבל לא יודע אם זה כדאי. אפשר עזרה בבקשה? כשלחצתי על העזרה באינטרנט קיבלתי מידע על בעיה בהתקן השמע,אז כניראה בעיה בסאונד,אבל שהלכתי לפי ההוראות הבעיה לא ניפתרה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני פשוט יכול להתקין את זה בכונן השני שלא מותקן בו הווינדוס הראשון ואז יהיה לי שתי מערכות הפעלה??-אני באמצע התקנה.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
http://www.betanews.com/article/Vista_Can_Be_Taken_Down_by_an_Animated_Cursor/1175201875 http://secunia.com/advisories/24659/ טוב גם XP אבל זה רק מראה מה ויסטה שווה באמת
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע לפני כשעתיים ואני לא בדיוק מצליח להתקין את הווינדוס אין לי כונן דיסקטים ורק צורב DVD.. אני מכניס את הדיסק של הווינדוס ומפעיל את המחשב והוא כותב לי: disk boot failure, insert system dist and press enter בדקתי את הדיסק הזה דרך הווינדוס והוא העלה את ההתקנה.. נכנסתי לביוס וכתוב שם כונן הDVD אין אפילו אפשרות לשנות את זה אבל הוא עושה מזה בוט... קראתי איפשהו שצריך להכניס את הדיסק של הלוח אם כאשר אין כלום במחשב אז הכנסתי אותו והוא מעלה לי את המסך הבא כמו חלון CMD כזה.. 1. HD System type -(00) freeDOS kernel version 1.1.35w......... copyright........ c: HD1, Pri [ 1], CHS= 0-1-1, Start= 0 MB, size= 31 MB corrupt or unpartitioned drive 01 bad or…
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מחפש הגדרות טובות ל3GB SWITCH עבור XP PRO שתיהיה לי האפשרות באתחול לבחור בין WINDOWS רגיל לבין 3GB SWITCH אם מישהו מכיר לינק טוב אשמח. מצאתי איזשהו לינק, אבל כרגע אציל בBOOT יש חלק משורה שאומר : /fastdetect /NoExecute=OptIn ורציתי לדעת מה זה ןאם ב3GB
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
למרות שהמחשב חדש + מערכת הפעלה חדשה XP פרופשיונאל...עדיין הוא עולה די לאט אומנם התקנתי לא מעט תוכנות אבל שמעתי שאפשר לוותר על דברים מיותרים של הווינדוס בעלייה של המחשב 1. מחפש מדריך לאופטומיזצייה של איתחול המחשב ושל פעולתו...כל הטיפים הניסתרים...מכירים כזה? 2. אם יש תוכנה טובה ויציבה >> גם כן מחפש כזו 3. מעבר לזה כאמור יש לי זיכרון 2G >>> שרובו עומד פנוי...אילו הגדרות אני יכול לשפר כדי להמהיר את פעולת המחשב? או שווידוס אמור לעשות את זה אוטומטית? בקיצור התחושה שלי שהמערכת מחשב החדשה שלי לא מכויילת כהלכה מחפש עצות ועזרה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון אני מתעסק הרבה זמן כבר בתיקון מחשבים והבעיה הזאת מאוד נפוצה שהקובץ נמחק ואז מפעילים את המחשב מחדש ויש את השגיאה ntldr is missing please press control+alt+delete to rester עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות לדוגמא לבנות boot cd שפשוט יעתיק תקובץ לכונן C:\ ויפתור תבעיה או מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה ואיך יוצרים דיסק בוט שיעשה את זה כי כול פעם לפרמט ולהתקין ווינדוס וכול זה ..זה תהליך קצת ארוך אז עם זה אפשרי זה יקל עלי מאוד. תודה רבה לעזורים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש דרך להעיף את כל ההגדרות משתמש של ה Windows Live ID מהמחשב??
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חבר סיפר לי שישנה אפשרות ב XP להגדיר שההארד יעבוד ב ראם וכך יגדיל את הזיכרון? אפשרי ? שמיש ? תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-