עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. תראו אנשים יש לי כבלים עם ברק ואני מתחבר אליהם בעזרת החיגן Barak013 L2TP לאחר שהתקנתי sp2 אני מסנה להתחבר לחיגן והוא אומר לי משהו שלא ניתן להגיע למשחב המארח קיצר משהו חוסם אותו אז ביטלתי תפיירוואל של ווינדוס גם כן הוא לא רוצה להתבחר אז אישרתי את החיגן בפיירוואל של ווינדוס וגם לא רוצה לעבוד מה לעשות??????

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  2. אני מתכוון רק לאייקונים של כונן C ו-D. איך אני יכול להסיר אותם סופית ? (ולחזור לאייקונים המקוריים של XP) תודה.

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by SilentD.M,

התקנתי אתמול windows vista ultimate 32bit , הכל עובד מצויין ונראה מדהים. אבל היתה לי בעיה להתקין תדריבד של המודם שלי (USB ALE 150) כנראה שהדריבר לא תומך ולא מצאתי דריברים תומכים. מה עלי לעשות? יש פתרון בכלל? בכל מקרה אני בקרוב מקים רשת ביתית חוטית בין שני המחשבים , אז יש לי כמה שאלות... תהיה לי איזה בעיה להקים תרשת כי במחשב הזה יש XP ובחדש VISTA... ואני מקווה שלנתב החדש(BR6104KוEdimax) תהיה תמיכה בויסטה ..מישו יודע אולי? תודה רבה ואני מצטער אם לא שייכתי את התרד למקום הנכון...

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  4. שלום אחרי התייעצות איתכם התקנתי את ה VISTA 64 BIT ( כולל SP1 בפנים) : 1.מדוע בהערכת החומרה שיש אני מקבל רק 5.6 עבור הזכרונות שיש לי - OCZ (תוכלו לראות את המפרט בצד) 2.למה אין כפתור למעלה (חץ למעלה) בתיקיות זה מאוד מעצבן איך אפשר להוסיף? 3.מדוע שאני מעביר קובץ שכבר קיים( OVER WRITE) זה לוקח המון זמן יחסית ל XP שזה היה מיידי? 4.תמיד יש סוג של רעש מכיוון ה HD האם זה איזה סוג של אינדוקס שיעלם מתישהו? 5.אני רוצה לבחון את המערכת מבחינת ביצועים איזו תוכנות מומלץ לגירסא זו? 6.התקנתי CRYSIS האם יש משהו מסויים שאני יכול לעשות לעלות את הביצועים(ברמת הOS)? אודה לטיפים לויסטאי המתחיל (64 BIT) מודה לכם מראש!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  5. Started by elad76,

התקנתי אותה על כונן D עכשיו אני בXP ואני רוצה למחוק את הקבצים שנשארו... עם דיסקט אתחול 98 זה לא עבד..וכל שאר האפשריות דרך הXP לא עבדו.. איך אני עושה דיסק אתחול XP2??

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by AdamS,

היי, התקנתי עכשיו Windows Vista Ultimate ואין את כל הקטע של ה-Aero. החלונות השקופים, ה-Alt+Tab המיוחד עם התלת מיימד, כלום... בהתקנה עצמה הוא שאל איזה גירסא אני רוצה להתקין ולחצתי על Ultimate עכשיו שאני עושה קליק ימני על השולחן עבודה רשום לי שיש לי את ה-Ultimate. אז איפה ה-Aero?! צריך להפעיל את זה איפשהו? תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  7. אז ככה התקנתי את Vista Ultimate ונתקלתי בשני קשיים: א.ויסטה לא מזהה את הכרטיס מסך. ב.ויסטה לא מזהה את המודם שלי. אם אני אוריד דרייבר של הכרטיס מסך שלי שיוצר לויסטה, האם היא תזהה אתה הכרטיס מסך?? ועוד משהו הבעיה עם המודם, יש לכם רעיונות למה הוא לא מזהה אותו? דרך אגב מודם של:usb adsl modem ale 130. גם כשאני מנתק ומחבר מחדש את המודם ויסטה לא כותב לי הודעה שחובר התקן חדש או משהו כזה. מקווה שתעזרו לי בפתרון של הבעיות המעצבנות האלה. נ"ב : ב XP הכל עובד רגיל. והנה המפרט: e6300 945p-s3 2 ג'יגה 667. x1950pro. ומארז לא זוכר את שמם....

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  8. התקנתי VISTA על מחיצה נפרדת וכעת אין לי אפשרות לבחור איזו מערכת הפעלה להתחיל איתה מה לעשות אני תקוע כרגע וזה דיי דחוף?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by arik100,

אוקיי אז ככה קודם כל העמדה שלי אובייקטיבית לחלוטין אני אני לא בא לפרסם שום חברה אין לי שום נטיות כלפי MS לטוב ולרע אני לא פאנבוי של אף אחת מן החברות של מערכות ההפעלה בשוק ההתקנה: התקנה פשוטה מאוד יחסית למרות שאני הרבה אבל הרבה יותר אוהב את ההתקנה של XP , הרבה יותר נוחה והרבה יותר מהירה אנשים אם אתם רוצים להתקין ויסטה , תקחו את הזמן!! ואני לא צוחק עד שהדיסק נטען לוקח לו איזה 5 דקות ואז עוד פעם לוקח לו 5 דקות ואז רק הוא מתחיל להתקין ואת ההתקנה אני לא יודע כמה זמן , אני הלכתי מהבית , כשהגעתי זה סיים אהבתי מאוד את העיצוב , לגבי דרייבר של כרטיס מסך עוד לא בדקתי אם הוא זיהה אוטומטית בינתיים עובד לי יחסית חלק למרות שממבט ראשון אני מרגיש שXP יותר מהר אבל אני עדיין לא …

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  10. שלום לכולם.. קניתי מחשב חדש לפני חודש וחצי + -. כמובן, התקנתי XP בשביל להנות מהביצועים.. שחקתי משחקים בכייף.. לא היה בעיה בכלום.. הכל רץ חלק.. גם שיש "פיצוצים" וכל מיני שטויות כאלו. אמרתי "אחלה" יש לי אחלה מחשב.. בוא נתקין VISTA.. כל המשחקים ב-ויסטה רצים ממש ממש לאט.. אם יש קצת איזה פיצוץ מעפן.. כבר המחשב מתחיל "לחשוב".. התקנתי את הדרייברים הכי מעוכנים לכל הרכיבים.. הכל ב-64Bit.. זה מערכת נקיה מאוד.. ממש חדשה "מהקופסא". למה המשחקים עובדים לי ככה? נ.ב. ראוי לציין שגם ניסיתי לבטל את כל האפקטים.. ממש ממש הכל.. הורדתי הכל ל-0. ועדיין המשחקים לא רצים טוב. הגדרתי זיכרון ויטואלי בכונן אחר שלא נמצא בו הווינדוז. המפרט הוא: CPU: AMD Phenom 9500 Quad-Core, 2.20 GHz Video: NVIDIA Ge…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. שיש לי ווירוסים גם בזיכרון וגם בקבצי הפעלה של וויסטא כול תוכנות האנטי ווירוס NOD+AVAST+AVG ראוי לציין שבלוח אם שלי התקלקל סלוט של אחד הזכרונות תודה

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  12. WINDOWS UPDATE עידכוני מוצרים עשיתי כל מה שצריך לפי המאמרים באין כניסה ועדיין אין ישועה אגב התקנתי גם את הMSDN של ה-STUDIO למישהו זה קרה? אנא פתרונים!!! מצורפת תמונה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. התקנתי win 7 על כונן D,איך אני מוחק את win 7 מבלי לפרמט את כל כונן D ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. התקנתי WIN XP על כונן D במקום על C,הכל עובד טוב,אמורה להיות לי בעיה עם זה בעתיד?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  15. ככה התקנתי WIN7 על הנייח שלי, הכל עובד בהתנה הWIN עלה והכל בסדר. אך לצערי לא היה לי דריבר לכ.קול אז הייתי חייב להחזיר את זה ל- XP. הכנסתי דיסק של XP ביצאתי מחיקה לפרטישן והתקנתי מחדש, בשלב של ה- 10 שניות שהוא עושה הפעלה מחדש למחשב הוא הגיע למסך של הביוס והראה לי הודעה "operation system error" אחרי הפעלה מחדש של המחשב שוב המחשב נתקע פשוט בחלון ביוס בלוגו של הלוח אם! עכשיו אם אני מחכה חצי דקה זה עובר למסך אחר שרושם לי " Press F1 to Resume" אז אני לוחץ F1 ומכניס את הדיסק של ה-XP הוא מריץ את הזיהוי חומרה של ה- XP.. טוען כמה שניות ואז מראה לי את ההודעה הבאה: *צירפתי צילוום מסך למטה.. **ניסיתי לבצע SCANDISK מ- BOOTDISK לא עוזר,ניסיתי אולי לבצע RECOVERY אבל הוא מבקש מ…

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  16. שלום, התקנתי את WIN7 על כונן E כשהיה קיים כונן C שעליו יש VISTA. הBOOT מהמחשב מתבצע על C - שם קיים תפריט בחירה בין VISTA ל WIN7. אני מעוניין להוציא את כונן C - עליו VISTA שממנו המחשב עושה BOOT, ולהשאר עם כונן E - שעליו WIN7. שיהפוך לכונן C. איך אני מסדר את ה BOOT על כונן זה. שהמחשב יעלה תקין? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. ברגע שאני מנתק את הדיסק הישן המערכת הפעלה לא עולה :\ כבר התקנתי מלא דברים על ה SSD האם יש דרך לפתור את הנושא הזה? הוא לא מוצא BOOT נסיתי לעשות REPAIR לא עוזר.. האם הוא עשה מחיצה על ה HDD? של ה-100 מגה? כי אני לא רואה מחיצה כזאת על הדיסק הישן נסיתי עם paragon , acronis כלום..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. החלפתי לצורב אחר ועדיין לא עזר החלפתי לנרו 12 ועוד תוכנה וגם לא עזר ברשימת התקנים הצורב מופיע ובצריבות הוא לא מופיע יש למישהו רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  19. יש ברשותי שתי הרדיסקים של 120GB כל אחד בזמן ההתקנה הווינדוס שאל אותי איכן אני מעוניין להתקין את אותו והצבעתי לו על הכונן הריק שביניהם במקרה הוא כונן C וישנו הארדיסק נוסף, כונן E שהוא מלא בכל מיני דברים שאותם אני שומר עליו בסוף ההתקנה מופיע לי כונן C בלבד שעליו מותקן הווינדוס. מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה...?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  20. אממ , הכל התחיל שניסיתי להתקין XP64bit , המערכת ה פעלה פעלה , אבל משום מה , שום דבר לא עבד לי. פשוט כלום , החל מתוכונות רגילות ועד לדרייברים החדשים של הכרטיס מסך , ואפילו הדיסק של הלוח אם שלי שהכרטיס קול \ רשת וכל השאר נמצאים עליו הורדתי גם את הדרייבר החדש ביותר , ולא עזר. בכל מקרה , חזרתי ל XP הרגיל , עכשיו הצלחתי לסדר את האינטרנט כמו שאתם רואים , אבל אני לא מצליח להתקין את כל מה שקשור ללוח אם שלי. Ethernet , וכרטיס קול. אני מתקין את הדרייבר מהדיסק , ההתקנה עוברת בהצלחה , הוא מבקש להפעיל את המחשב מחדש , אני מפעיל , ושום דבר הם עדיין לא מותקים , עדיין מופיעים עם סימן קריאה במנהל ההתקנים. ניסיתי להתקין את ה 6.39 , שזה הדרייבר החדש ביותר לצ'יפ (nforce4 utlra) ושוב פע…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by shmaia1,

התקנתי WINDOWS לפי ההוראות של הדיסק התקנה. אני מה זה לא מבין בזה (5 שנים לא נגעתי או הסתכלתי על מחשב) אז ניסתי להתקין דריברים (פעלתי מההיגיון שלי) שקיבלתי עם המחשב, דיסקים של הכרטיס מסך ולוח אם. הכנסתי לכונן ועשיתי INSTALL. אבל יש לי הרגשה כאילו משהו לא בסדר ניסיתי להריץ משחק די ישן CM2002 וכשניסתי בתוך הממשק של המשחק להתחיל לשחק הוא כותב לי שאין לי מספיק MEMORY ושאני צריך לפנות מקום. מה שבעצם אני רוצה לדעת זה 1)איזה דרייברים צריך להתקין 2)מה צריך לעשות במערכת הפעלה חדשה כדי שתתחיל לעבוד כמו שצריך 3)מאיפה אני מתקין DIRECTX ובכלליות הסבר מה אני צריך לעשות. תודה

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by timtim,

התקנתי ווינדווס XP על מחשב שלפני זה היה מותקן 98 ועכשיו יש לי בעיה כשאני מנסה לכבות את המחשב דרך התחל - כיבוי המסך של הכיבוי עולה אבל המחשב לא מתכבה מעצמו (ואי אפשר לכבות ידנית) אמרו לי שצריך לשנות משהו בביוס מה בדיוק צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by timtim,

התקנתי XP והיה מקודם 98. הכל היה טוב! עד שבאתי לכבות את המחשב, זה נכנס לי לחלון כיבוי שאני צריך לכבות לבד (אין לי אפשרות לכבות לבד) אמרו לי ללכת לצריכות חשמל - ולשנות שמה את החלון, אבל אין לי את האפשרות הזאת! אם מי שהוא יודע שיגיד לי בבקשה...

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. הכרטיס קול הוא מובנה בלוח אם וברשימת ההתקנים הוא היחיד שלא מזוהה..audio device on high definition busץץלא מזוהה ולא מצליח להתקין..מזה אומר? שהכרטיס קול נהרס?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.