Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
hi , sorry i type in english but i have a hebrew problem. until now i pressed alt+shit and i could switch between the languages english and hebrew. in explorer i press alt and shit and i can only see english and i cant type in hebrew. i can see hebrew fonts but cant type . can some 1 help me please ? :-\ edit: i can type in hebrew in ICQ , but in explorer i cant , i can only type in english , the alt+shit option wont work :-\
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שיכחת סיסמת כניסה ב XP, כולל סיסמת אדמיניסטרטור. מה עושים בלי הרס?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי אמר שזה טעות ואני יצטער על זה הבעיה שהתקנתי כבר ואני אחרי פירמוט ויש לי sp2 אני צריך את התיקון של האיטרנאט או לא יודע כי יש בעיה בתוכנות שיתוף כמו מיול וכאלה . תודה תודה תודה .
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את התפריט שמופיע בהפעלת הדיסקט boot של win98. את התפריט עצמו אין בעיה לשנות, אבל אני רוצה לשנות גם את הכותרת שלו ("windows 98 boot options" או משהו בסגנון...). הכותרת הזאת לקוחה מתוך IO.SYS, שהוא ברובו לא קריא אבל יש לו קטעים טקסטואלים לחלוטין וכבר קראתי על אנשים ששינו אותו. בכל שינוי שאני עושה (ולפניכם פירוט לא קצר), אני מקבל מחשב שעושה boot ובמקום להראות תפריט מראה כמה אותיות בג'יבריש על המסך, וזהו. והנה מה שניסיתי: 1. לשנות סתם את הטקסט 2. לשנות את הטקסט אבל לשמור על אותו גודל מדוייק של הקובץ (אותו מספר תווים) 3. לשנות אות אחת בטקסט (את ה-98 ל-95) 4. להחזיר את ה-8 למקומו, מה שאומר ששום שינוי לא נעשה לתוכן של הקובץ ולכאורה הוא אמור לעבוד. אז לא. בשלב זה ה…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם! הסיפור קצת מוזר והרי הוא לפניכם: המדפסת שברשותי היא hp officejet 8500. התקנתי אותה על המחשב הנייד שלי, שעליו windows xp והיא עובדת מצויין. גם כשהתקנתי אותה, לראשונה, על המחשב החדש שלי שיש לו WINDOWS 7 64BIT היא עבדה מצויין (ללא צורך בדרייברים) הבעייה החלה כאשר, בעקבות תקלה טכנית במחשב, פירמטטי והתקנתי את הווינדוס מחדש. הכנסתי שוב את המדפסת והיא הותקנה כרגיל, אך אף מסמך שאני שולח להדפסה לא מודפס! אפילו לא מופיע חיווי שיש תקלה כלשהי! הוא פשוט אומר לי שהמסמח הודפס! התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר לWIN7 64 שנמצא באתר HP אך ללא הועיל- אולם בתכנת השירות של HP מופיע שהמדפסת מקוונת, היא מראה כמויות צבע ואפילו מצליחה להדפיס(!) דפי כיול, בדיקה למדפסת, אך לא דרך שום …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עד עכשיו לא הבנתי.. מה ההבדל בין ווינדוס XP פרו לבין הווינדוס XP הרגיל? (הום ופרופסיונל)
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לפני כמה דקות קפצה לי בועה ושם היה רשום המחשב שלך נמצא בסיכון בדקתי מה הבעיה וראיתי שהעידכונים שלא הווינדוס לא עולים על המחשב שלי ויש לי ווינדוס מקורי!!! לא פרוץ ולא כלום נכנסתי לאשף חומרת האש ושם לחצתי הפעל עידכונים אוטומטיים ואז זה רשם לי מצטערים למרכז האבטחה לא הייתה אפשרות לשנות את הגדרות העידכונים האוטומטיים שלך כדי לנסות לשנות הגדרות אלה בעצמך עבור למערכת בלוח בקרה בכרטיסיה עידכונים אוטמוטיים בחר באפשרות אוטומטי (מומלץ) ולאחר מכן לחץ אישור עשיתי את הפעולה המבוקשת אך עדיין זה הראה לי אותה תקלה מה לעשות? ??? תודה וים טוב משי בן יהודה שבת שלום לכולם
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שיש מובנה ב XP סגנונות מראה: כחול, ירוק, כסוף... היה קובץ דיי קטן שמוסיף כל מיני שחורים כחולים ושאר סגנונות נחמדים... חיפשתי בסטיקי על השינוי מראה של הוינדוס, ולא מצאתי אזכור לקובץ הזה (אני לא מעוניין ב shells או תוכנות למינהם).
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
במחשב שלי יש לי שני הארד-דיסקים. על הראשון מותקן Vista HP 64-bit, ועל השני 7 RC 64-bit. אני מעוניין לרכוש את הגרסה Win 7 HP 64-bit, ושמתי לב כי ישנה גרסת שדרוג וגרסה מלאה. בהנחה ואני רוכש את גרסת השדרוג, האם תהיה לי האופציה להתקין את מערכת ההפעלה מאפס על הארד-דיסק נקי (אחרי פרמוט ההארד-דיסק עם RC)? האם כדי לבצע זאת אצטרך לרכוש את הגרסה המלאה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות שאלתי אם מישהו ניסה להעביר דיסק BOOT עם ויסטה 64 ממחשב למחשב מהתשובות שקיבלתי לא נראה לי שמישהו עשה את זה. היום שידרגתי את המחשב שלי AMD מבוסס NFORCE 4 סוקט 939 עם מערכת ויסטה 64 מותקנת ל- INTEL מבוסס P35 עם מעבד Q6600 (המארז הדיסקים וה-8800 נשארו מהמערכת הישנה) חיברתי את הדיסקים ממערכת AMD והדלקתי לתדהמתי ויסטה 64 עלתה כרגיל, מתפקדת 100%!! יצא חלון שביקש דיסק דרייברים של לוח האם ועוד חלון שביקש לעדכן את הדרייברים של הכרטיס הגרפי וזהו !! הכל עובד כרגיל, כאילו לא ביצעתי את השדרוג.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היום, כאשר חזרתי הביתה, מה גיליתי? בעיות. יש לי מחשב שני בבית שמריץ Win2000Pro. כפי שסיפר לי אבי, פתאום במהלך היום, ה-WIN הראה הודעה שבה הוא מבקש System Disc 2. אבי החכם עשה Restart ומאז התחילה הבעיה: ה-Win2000 נכנס. אני כותב את שם המשתמש והסיסמא, לוחץ OK, שומעים את מנגינת הווינדוס, אבל הוא פשוט מחזיר אותי חזרה לתפריט שם המשתמש והסיסמא, וחוזר חלילה. מוזר מאוד. המחשב מחובר לרשת ביתית של 3 מחשבים (כולל אותו). 2 המחשבים האחרים מסוגלים לראות אותו ברשת, ולהשתמש בקבצים ובמדפסת שמחוברת אליו. למה זה קרה? איך זה קרה? איך פותרים את זה? ניסיתי Safe Mode, Both Logging Mode, Deubgging Mode וכל Mode אחר. תמיד הבעיה חוזרת על עצמה. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום אני מבקש לדעת איך אני עושה שאני פותח את המחשב שלי הוא יבקש ממני ססימא שרק אני אדע אותה אני פשוט לא רוצה שאחים שלי יכנסו לי למחשב
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה הכמות המקסימלית של זכרון sdram ש-win98se תדע לנצל בצורה אפקטיבית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי כמה בעיות עם מע' ההפעלה, כגון תוכנות שלא נסגרות דרך מנהל ההתקנים (Tast Manager) והפעלה מחדש שלא, אה, מפעילה מחדש. אני לא רוצה לפרמט ומעדיף לא להתעסק עם ה-Repeair שבא עם הדיסק. אני זוכר שהיה כלי שכזה, או משהו דומה, אבל אין לי מושג מה הוא ואיפה להתחיל לחפש. בקשר לתוכנות שלא נסגרות כשרוצים מהן, שמתי לב שכשאני לוחץ על 'End Process', ה-Mem Usage של התהליך winlogon.exe משתנה בכמה קילו-בייטים בזמן ששאר התהליכים נשארים כמו שהם (וזה כולל את זה שאני מנסה לסגור).
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
התקנתי עדכון של NVIDIA לכרטיס שלי (6600). מס העדכון:100.65 והוא תואם לויסטה, אך לאחר שאני התקנתי את העדכון החדש, הוא ביקש ממני להפעיל את המחשב מחדש, הפעלתי ובום... מסך כחול. יש למישהו מושג למה זה קשור? ומה עושים? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כלומר כל פעם שיש עדכונים חדשים להורדה, אז באתר גם יהיה כתוב מאת גולשים אם בטוח להוריד את העדכון אם הוא יוצר בעיות וכו'
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי מראה מסך כחול לחצי שניה מיד בתחילת טעינת ווינדווס (גם במצב בטוח) ועושה RESTART תוך חצי שניה? כיצד ניתן לבטל את אפשרות "הפעל מחדש באופן אוטומטי" מה REAPAIR או מדוס?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם להתקין על הLatitude CSx אקס פי( כרגע מותקן 98SE) באתר של דל לא מצאתי דריברים. איך אני יכול לדעת אם האקס פי יעבוד או שאצטרך דריברים מיוחדי?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
לא ברור לי מהו רכיב התוכנה הנ"ל, האם מישהו יודע ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שני שאלות לי בנושא הנ"ל: 1. בעזרת ה- GPEDIT, אני מבצע הרשאות וקובע מדיניות של דברים בווינדוס. הבעיה היא, שהיוזר שלי הוא ADMINISTRATOR, וההרשאות שאני קובע חלות גם עליי! איך אני מבטל את זה? אני מעוניין שהדברים וההרשאות שאני נותן יתייחסו רק ליוזרים בעלי הרשאה נמוכה מאדמין. 2. ונניח שאני קובע שאני לא נותן הרשאה לבצע "בטל/הפעל" לכרטיס רשת במחשב שלי. אני רוצה שההרשאה הזאת תחול כן על כל היוזרים (כולל אדמין),פרט ליוזר שלי- שבמקרה הזה הוא גם אדמין... * כשאני אומר אדמין, אני לווא דווקא מתכוון ל- Administrator, אלא לכל יוזר בעל הרשאת Administrator... תודה לכל העונים והעוזרים! אני מקווה אגב, שרשמתי את השאלה שלי בפורום הנכון, פשוט זה הפורום היחידי שמצאתי לנכון שקשור לנושא…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לפני כמה ימים, המחשב הנייד שלי, שתמיד ישב בסלון והתחבר אלחוטית ל-wifi הביתי הפסיק להתחבר אליו. (למחשב רכיב wifi פנימי) כשניסיתי להיכנס לעמוד שמציג לי את כל הרשתות הזמינות, הוא לא זיהה אף רשת, וכשנכנסתי ל"מרכז הרשת והשיתוף", ולחצתי על ה-X שבין המחשב שלי לאינטרנט, קיבלתי את הודעת השגיאה בתמונה: "אירעה שגיאה בעת טעינת פותר הבעיות" מה כדאי לי לעשות הלאה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לכולם יש לי מחשב חזק עם ווינדוס XP חזר לי זמן פנוי לאחרונה והתחלתי לשחק שוב, הופתעתי לגלות שמשחקים חדשים שיוצאים מותאמים רק לווינדוס ויסטה ומעלה הבנתי שזה בגלל הDX 10 שלא זמין לווינדוס XP הכרטיס מסך שלי תומך DX 10, ויש הרבה משחקים חדשים שאני רוצה לנסות (NFS THE RUN למשל) יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ? להפעיל את המשחק גם בלי להתקין ווינדוס 7 ? חוקית יותר או חוקית פחות, ממש לא משנה לי (אם יש הגבלות על זה בפורום אשמח לפרטית) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני מעוניין למחוק אך כשאני רוצה לזרוק לפח אשפה הוא אומר שהקובץ פתוח ב WINDOWS EXPLORER. יצוין כי סגרתי את כל התוכנות בדקתי בTM שאין משהו נוסף פתוח ואפילו עשיתי ריסטרט. ולא משנה בכל פעם הוא לא נותן לי למחוק את הקובץ באותה טענה. יש איזה תוכנה שיכולה לעזור שמחייבת את מע' ההפעלה לעשות דברים? כי אני לא יודע מה כבר מתשמש בקובץ.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי שרשורים קודמים ולא מצאתי, מקווה שלא מחזרתי שאלה ישנה.... בכל אופן, האם ניתן לעשות דבר כזה? התקנה של 2 מערכות בלא שיתנגשו ומעיין תפריט שבוחר כל פעם שמדליקים איזו תעלה? אני רוצה לעבוד עם 8GB זיכרון פנימי אבל בגלל שאני קורא את כל הבעיות הללו של דרייברים ואומרים לי שהמערכת עדיין חדשה ועוד לא נטמעה יותר מדי אז אני חושש. אני מרכיב מחשב חדש לחלוטין ומתלבט.... המטרה היא עיצוב גרפי דו מימדי ולכן צריך הרבה זיכרון תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם HP probook 4530s ואני רוצה להתקין עליו וינדוס 7 ultimate האם זה אפשרי או שיש מגבלה בסוגי הוינדוס שאפשר להתקין? משום מה ב hp אמרו לי שאי אפשר
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-