Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי משתמש במערכת חלונות 2000 פרופשיונל אין לו חיבור לאינטרנט ואני מחפש להורדה קובץ של הסרביסס פאק ללא צורך התחברות לאינטרנט מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
דוד שלי נמצא בחו"ל ואין לו גישה לדיסק של XP. האם יש משהו שיכול לפתור לו ת'בעיה?? הכוונה לשפה עצמה, ז"א שיוכל לכתוב וזה לא לשפה של ה-WINDOWS. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אתמול התקנתי וינדוס 2K בדיסק שחבר הביא לי (אגב הדיסק הוא מקורי של WIN 2K PROFESSIONAL שניקנה בארה"ב). עכשיו התקנתי את הוינדוס אבל כנירא פספסתי משהו בקטע של עברית,מישהו יכול להיג לי איך אני מסדר פה עברית (משהו בREGIONAL SETTINGS או עוד משהו?). כמו כן התקנתי את הדרברים החדשים של נבידיה 41.09,יש איזו אפשרות לגרום להם לעבוד רק באנגלית כי אנ י רואה את האפשריות שלהם ככה: (תמונה מצורפת) http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0081/j/o/b/n/i/c/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212292135398981/200303081035207450/bla.jpg
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את הMUI כדי לשנות את הממשק של המחשב שלי מאנגלית לעברית. כאשר אני מנסה לפתוח את קובץ ההתקנה - MUISETUP, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Windows XP Multilingual User Interface Pack cannot be installed on this platform אני עובד על נטבוק של HASEE עם SP3 מהי הבעיה?!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להפוך את השפת הווינדוס לעברית בלפטופ שעליו הותקנה מערכת vista home premium באנגלית!!!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי xp בעברית ואני מעוניין להוריד מהאינטרנט חבילה של כל העדכונים. העדכונים הם באנגלית - האם יש מניעה להתקין אותם אצלי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם win2000 מותקן, אך ללא עיברית. בניסיונות ההתקנה של עיברית המחשב מבקש את דיסק ההתקנה של ה windows , האם אפשר לבצע את ההתקנה ללא הדיסק? אם כן, איך?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק של ווינדוס,רוצה לדעת את שלבי התקנה של העיברית בלבד מחדש. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מחשב חדש. התקנתי ווינדוס -HOME EDITHION בהגדרת עידכונים הגדרתי שווינדוס יוריד עידכונים ויתן לי להחליט על התקנתם. ווינדוס הוריד את העידכונים אך לא התקין אותם עדיין ולמרות זאת הוא לא נותן לי את האופציה לברור את העידכונים אותם אני רוצה להתקין. כשאני מכבה את המכשב הו נותן לי אופציה במסך הכיבוי לכבות ללא התקנת עידכונים,או לתת למחשב להתקין את העידכונים ואז המחשב יכבה. לסיכום: איך אני מגיע למצב שאני יכול לברור את העידכונים שיותקנו במחשב ?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הורדתי ערכת נושא נחמדה אבל אני לא יודע איך להתקין אותנ יש למישהו מושג? אולי מדריך? (שימו לב זה לא ערכת נושא ל XP בסגנון ויסטה, אלה ערכת נושא לויסטה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם ניתן להתקין מחדש את הפונטים של המערכת מחדש ב XP יש לי את הדיסק המקורי!
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
ביצעתי dcpromo והתקנתי forest חדש וזאת ההודעה שקיבלתי: שינתי סיסמא לadministrator לסיסמא תקנית משלוש הקבוצות(מספרים, אותיות וסימנים) וגם ניסתי לבצע את אותו התהליך ממשתמש בעל הרשאות admin ועדיין עצרתי באותו המקום בעבר מצאתי פתרון לנושא, אך כרגע אני לא זוכר מה עשיתי אז
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה אם יש דרך להתקין את הפרוטוקול SMB 2.0 במחשבי XP לפי מיקרוסופט אין אפשרות כזו אבל אולי מישהו מכיר דרך לבצע זאת בכל מקרה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתיל WIN7 מ VISTA ULTIMATE ואני לא מצליח להתקין מישחקים ששמורים בדיסק חיצוני בפורמט ISO דחוס ב RAR בוויסטה היתי מחלץ את הקובץ והמישחק מותקן וב-WIN7 לאחר החילוץ של הקובץ הוא מעביר אותי למצב של צריבת דיסק האים ישנה דרך להתקין את המישחקים כי אין דיסקים בנפח של 10-12GB ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום התקנתי את תכנת קיובייס 9 אלמנט פרוצה , כולל העדכון והתכנה עבדה. מחקתי את התוכנה ואחרי זמן מה ( בדקתי עוד כמה תוכנות )חזרתי והתקנתי שוב אותה קיובייס 9 , בסיום אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי רישיון. מחקתי את כול מה ששיך ליצרן התוכנה ( עשיתי חיפוש ומחקתי כל מה שקיים בנדון בכונן c , שהוא מקום התקנת מערכת ההפלה ותוכנת קיובייס ), ניסיתי גם להתקין תוכנה חינמית של אתו יצרן ועדיין אני מקבל את אותה הודעה . יש לי הרגשה שההודעה הזאת, שתולה באיזה שהוא מקום והיא עולה אוטומטית וחוסמת אותי בכל פעם שאני מפעיל את קיובייס. השאלה איך אני נפטר מההודעה הנ"ל ומה עלי לעשות ? מדובר תווידוס 10 64 ביט. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני חושב על להתקין ווינדוס 7 במחשב הראשי ובמחשבים האחרים יש XP. שמעתי איפשהו שבשביל רשת, חייב ששני המחשבים יהיו עם ווינדוס 7. האם זה נכון? או שאפשר שהמחשב הראשי יהיה 7 והמחשבים האחרים יהיו XP? תודה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין מספר שומרי מסך ב Vista 64Bit (אקווריומים) ההתקנה עברה בסדר, בחרתי אחד מהם כברירת מחדל, אבל אח"כ כשרציתי לשנות, בהגדרות שומרי המסך בלוח הבקרה הם לא מופיעים ברשימת שומרי המסך ! מישהוא נתקל כבר בבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תגידו לי חברה האם אפשר להשים 2 ווינדוסים למשל אקס פי home ואחד proואם כן אז איך מה להתקין אחד על השני???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני כרגע נמצא בחו"ל וברצוני להתקין שפה אחרת ב-WIN7. פירמטתי מחשב נייד, התקנתי בו WIN7 HOMR PREMIUM SP1 בעברית. איך אני משנה את השפה של מערכת ההפעלה לשפה אחרת? למשל רוסית? (חיפשתי בעידכונים אני לא רואה היכן התקנת שפות) ועוד שאלה. המחשב הוא נטבוק של אסוס. הדגם הוא EEE PC 1000HE . מאיפה אני מוריד דרייבר למצלמה שיש לו? פשוט לא הצלחתי למצוא אשמח לעזרה כי גם ככה האינטרנט כאן קצת צולע. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך להתקין ברוסית,שהוינדוב יהיה ברוסית,ניסיתי דרך ההדכונים,וכולם לא מופיע לי שם הכל ריק.. אני צריך רק רוסית..יש איזשהו דרך? תודה..
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי בטעות גירסא עיברית של ויסטה והתקנתי. יש אפשרות להפוך עכשיו את הממשק לאנגלית? תודה, אלון
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היי... כרגע ה XP שלי יכול לקרוא עברית ואנגלית בכל מצב ובכל תוכנה. האקספלורר והסייר יכולים לקרוא עוד הרבה שפות אחרות, אך לא כך עם שאר התוכנות שלי. איך אני עושה ששאר התוכנות גם יקראו שפות אחרות? עם אופיס גם אין לי בעיה. מה שולט בדברים האלה? הגדרות הפונט של התוכנה לא עזרו לי. xena
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מתקינים עברית על הוינדוס הזה? אשמח למדריך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, כיצד אני בWIN 7 מתקין תמיכה בשפה העברית כך שאוכל לעבור מ EN ל HEB במקלדת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך עושים את זה? אין לי אינטרנט באותו מחשב ואני צריך להתקין איכשהו את השפה העברית.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-