Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד כמפורט למטה: יש לי בעיה שחוזרת על עצמה מריחה של חלונות בעת גרירה מזעור וכו' בממשק הוינדוס כמו כן שאני משתמש למשל בראפיד מנג'ר אחרי זמן רנדומלי לגמרי התוכנה לא מתעדכנת מבחינה גרפית - למרות שהיא ממשיכה לרוץ כרגיל ורק אם אני מזיז את החלון או ממזער ומגדיל היא מתעדכנת פעם אחת ואז ממשיכה לקפוא גרפית. בקיצור יש בעיות של גרפיקה דו מימדית בממשק הוינדוס חוץ מזה תלת מימד וכאלה עובד מצויין. אני משתמש בRIVA TUNER ולא חושב שזה קשור לזה (אוברקלוקינג) נסיתי להוריד את זה והלחליף דרייברים למסך 100 פעם וזה לא עובד יש מצב שזה קשור לזכרון של הכרטיס מסך או לזכרון RAM מה לעשות ? אם אין פתרון אז איך אפשר לאבחן את זה ? l.lodel Name j Satellite P200 …
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה ההבדלים בגירסאת הULTIMATE של ויסטה ? אבא שלי פשוט רוצה לקנות =] תודה.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
טוב אז ככה ברשותי ווינדס XP פרופשיינל המלא חשוב לציין!! התקנתי את הווינדוס לאחר שפירמטתי את המחשב הישן שעליו היה ווינדוס 98SE לפני אז ככה לאחר סיום ההתקנה הווינדוס העלה הערה שאני צריך לבטח את המחשב בליוי איקון קטן של שני מפתחות ואם אני לא יעשה את זה בזמן של 30 יום הווינדוס ישובת או ימחק או לא ממש הבנתי מה הוא רוצה אבל זה לא נראה לי טוב ניסית לראות במה מדובר וחשוב לציין שאין לי אינטרנט במחשב הישן הוא מתעקש שאני יתחבר או שאני יתקשר לשרות לקוחות אבל כשמתקשרים עונה רק פקס. בקיצור עיזרו לי לפתור בעיה זאת בבקשה
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס VISTA 64BIT עם שני מחיצות (C ו D). הווינדוס מותכן על C ואני רוצה להגדיל את C כי הוא ממש גבולי.. (על D יש לי די הרבה מקום פנוי ).. איך אפשר לעשות זאת בלי פירמוט?
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
רק אני הבחנתי בכך שההארדיסקים בסביבת המערכות האלה לעיתים "טוחנים" לשווא... בלי כל סיבה מוצדקת?.... ה Indexing Services מבוטלים, מה יכול להיות הגורם לכך? מדובר בתופעה רנדומלית, היכולה להתרחש סתם כך, גם ב Idle מוחלט (נמצא ב Desktop, בלי שום processים תובעניים הרצים ברקע) הנמשכת מס' דקות, עד לפעם הבאה. וכן, ניסיתי לפרמט.
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שמעו : היה לי פעם windows XP professional היו לי סרטי avi והם פעלו בלי בעיה... היו לי קבצי מוזיקה מסוג wma שגם פעלו בלי בעיה!! עכשיו שעברתי ל- windows xp home edition אותם קבצים לא עובדים לי... עכשיו השאלה שלי היא כזאת: יכול להיות שזה באמת בגלל סוג הווינדוס?????..
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני הייתי כזה מפגר(למרות שבכל זאת הרגשתי שזה יום חרא) והחלטתי להתקין את החבילה שמשנה את המראה של הווינדווס XP למראה של VISTA. בינתיים הכל בסדר. אני מכבה את המחשב והולך לשיעור. אני חוזר הכל סבבה. הבעיה מתחילה שהחלטתי לנסות תמונה של BOOT של VISTA ויצא לי שזה צבעים מגעילים. טוב, אני פותח את המחשב ומחליט שאני מוחק את כל המראה המגעיל הזה ופתאום מה אני רואה??????? שהווינדווס שינה לי את כל הסדר של האייקונים ותבינו שכל המסך שלי מלא באייקונים ואני הייתי רגיל לזה חצי שנה. אני לא יודע מה לעשות!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( אני כל הלילה בכיתי ואני מנסה למצוא פיתרון. ואין לי שום גיבוי על המחשב. אני עומד להתמותת. :'( :'( :'(…
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שאלה קצת טפשית אבל בכל זאת בהתקנה ראשונית של חלונות המערכת היתה עולה חלק ללא משתמש ללחוץ עליו.עכשיו אחרי התקנות של תוכנות כבדות התוכנה מעלה USER (השם שלי למשל ) ואני צריך ללחוץ עליו על מנת שהמחשב יתחיל לעבוד.כאשר המערכת היתה חדשה חדשה לא היתה את הדבר הזה.איך אפשר לחזור אחורה ושהמערכת תעלה ללא ה USER. אני יודע שאפשר לשנות ממשקי העלה בלוח בקרה אבל זה מחייב לחיצה על אנטר אבל שוב זה עיכוב בהפעלה של המחשב.אני מעוניין שהמחשב יעלה לבד עד לשולחן העבודה ללא לחיצה על המקלדת.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין |(חזור והתקן, שוב ושוב) שרת SQL ע"ג פלטפורמה של win7 שמאוד יתכן שאינני יודע לעבוד איתה. בכל התקנה, השרת SQL "נעלם". כלומר, כל אימת שניסיתי להתחבר לשרת הוא פשוט לא נמצא ברשימת השרתים שמציג דף ההתחברות של SQL (SQL Server 2005)ׂ. יכולות להיות לכך סיבות רבות ושונות אך שמתי לב לאבטחה המוגברת הקיימת ב win7 ותהיתי שמא לא נפלתי בעצמי קורבן לה באופן ש win7 ממאן לאפשר לי התקנת שרת SQL. אני יודע שהשאלה היא כללית אך אינני יכול להניח את האצבע בדיוק בנקודה. אינני מבין מדוע אינני מצליח להתקין את השרת. אגב, גם להסיר את ההתקנה דרך add remove ב control panel אינני מצליח ונראה לי שיהה עלי להתקין את win7 מחדש אך גם זה לא יביא מזור לתחלואי. שלא כמו ב XP, ב win7 לא ניתנת לי…
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סיפור קצר. מעשה במחשב אינטל סלרון 2G על לוח אם של ביו-סטאר עם 256 מגה זיכרון בערך בגיל שנה וחצי של המחשב הוא התחיל לזרוק מסכים כחולים ולהתקע כל כמה שעות מבלי בושה בכלל. בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל הכרטיס רשת האלחוטי שהיה נראה לי דפוק, אז פירקתי אותו לתקופה וניסיתי.....לא עזר. פירקתי המחשב בדקתי כבלים, הכל תקין, אין אבק, אין שום כרטיס הרחבה על הלוח אם הזה. ניסיתי לפחות איזה 7 קבצי דאמפ ולראות מה כתוב שם..... מתוך ה 7 בערך 4 הצביעו לי על כל מיני דברים שרירותיים, ו 3 הצביעו לי על AVAST אנטיוירוס... הייתי כמובן מוכה הלם.....בגלל שניסיתי להגן על המחשב של חברה שלי, דפקתי לה את החיים .......... מייד הסרתי והתקנתי לה AVG. נחשו מה? לא עזר. פירקתי שוב המ…
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
די אין לי כוח יותר לריב עם הדפדפן הזה בקשר לחלונות קופצים ועוד בעיות אחרות שיש לו. יש לכם המלצות לדפדפן אחר???? (לא חייב להיות חינמי..אבל שיהיה טוב)
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קרה משהו קצת מוזר ב 'המחשב שלי' היסתכלו בתמונה על הסמלים,ותבינו לבד. מישהו יודע למה זה קרה בדיוק? זה לא נוח..
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כשאני מפרמט את המחשב ועולה ה-WINDOWS XP PRO אז אני צריך לפרמט את שאר הכוננים אז השאלה שלי היא שאני עושה קליק ימני על כל כונן אז איזה אפשרויות לבחור:יש פירמוט מהיר,יש FILE SYSTEM שיש בו 2 אפשרויות:FAT32 ו-NTFS. יש ALLOCATION UNIT SIZE מה אני בדיוק בוחר?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כותרת! עכשיו השעון הוא על pm ו am ואני רוצה שהוא יהיה שעון 24 שעות....
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה בעיה אינטרנט לא עולה...אני לא מצא בעיות וגם תוכנות סורקים ועוד..... הפעלה windows 98 se. אני אצל בת דודה שלי.... בבקשה פתרון מהיר....
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
עשיתי שדרוג ולא פירמוט ואמרו לי שלא טוב לעשות ככה , אני נורא רוצה לחזור לXP כי הוויסטה עושה בעיות , מישהו יכול להדריך אותי ?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כמו שיש מובנה ב XP סגנונות מראה: כחול, ירוק, כסוף... היה קובץ דיי קטן שמוסיף כל מיני שחורים כחולים ושאר סגנונות נחמדים... חיפשתי בסטיקי על השינוי מראה של הוינדוס, ולא מצאתי אזכור לקובץ הזה (אני לא מעוניין ב shells או תוכנות למינהם).
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
athlon 500 128MB SDRam אני מפעיל את ההתקנה מהדיסק windows XP זה מעתיק את הקבצים...עושה אתחול... ונתקע אחרי שהוא כותב את זה... looking for boot records on IDE 0...ok
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מועדים לשמחה יש לי קובץ מוזיקה שברצוני להעבירו למקום אחר. אך התברר שיש בעיה בקובץ (שם ארוך מידי וכד'). ניסיתי בכמה אפשרויות לשנות את שם הקובץ אך זה בלתי אפשרי, מפני שלחיצה על העכבר לא פותחת את התפריט הרגיל (גזור, שנה שם, מחיקה, מאפיינים וכו') אלא מאפשרת רק לבחור פתיחה באמצעות... ותו לא ! אני רוצה למחוק את הקובץ ופשוט אין אל מי לדבר..... לא עוזרת הפעלה במצב בטוח. כמו"כ תוכנות כמו DELETEDR, UNLOCKER. גם לא מצליחים למחוק. בקיצור שום כלום !! האם יש לכם פתרון לבעיתי ? תודה מראש ניצוץ
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
טוב זה לא מדוייק: באמצע עבודה שוטפת של המחשב ( אינטרנט, תוכנת טורנט, מוזיקה - דברים כאלו) המחשב פשוט מתחיל את עצמו מחדש. לרבע שנייה יש מסך כחול של שגיעה ואז הוא יוצא מהמערכת... אין לי מושג מה הבעייה ( windows xp sp2)..... לפי דעתי זה קשור לתוכנת הטורנט (UTORRENT), יש למישהו מושג?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WINXP PRO ואחרי התקנת SP1 אני לא יכול לשמור סיסמאות כניסה לאתרים ב - IE. הכוונה היא למסך הקטן שקופץ בכניסה לאתר הדורש סיסמה. לפני התקנת ה - SP1 היה במסך הקטן הזה מקום לסמן וי בצד שמאל למטה שאמר SAVE PASSWORD. אחרי ההתקנה, אפשרות השמירה נעלמה לי. יש למישהו מושג למה? האם יש דרך להחזיר את האפשרות הזאת? אולי זאת סתם הגדרת אבטחה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מבחינת שאר התוכנות{ אנטי וירוס, אופייס .... } אני מבין את ההבדל בין שני הגרסאות בדרך כלל לגירסת ה PRO יש יותר אפשרויות אבל מה ההבדל בין שני הגרסאות ב WIN והאם הוספת עוד אפשרויות ב PRO הופכת את מערכת ההפעלה ליותר מסיבית וכבדה ואלו אפשרויות נוספות יש ב PRO שאין ב HOME אני יודע שהשאלה היא קצת מוזרה אבל זה משהו ששאלו אותי ולא ידעתי לענות עליו. הודה לכם אם תוכלו אתם לענות לי
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי XP, עם כמה users (שהם לא אדמין). כשאני נכנס בתור משתמש רגיל - לא ניתן להתקין תכנות חדשות. כשאני מתקין דרך דרך משתמש שיש לו הרשאות - זה לא מתקיו לשאר המשתמשים. איך אני יכול להתקין פעם אחת בשבילכל המשתמשים? איך אני יכול לעדכן תוכנות מותקנות (כמו למשל להתקין מילון חדש לבבילון, ככה שכולם יוכלו להשתמש בו) איך אני יכול להסיר תוכנה שהותקנה לכל המשתמשים?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בניתי רשת בין 3 מחשבים אבל לא יכול להכנס ל-MY DOCUMENTS ו-PROGRAM FILES במחשב אחר (אפשר להכנס חופשי בין 3 המחשבים לכל הספריות פרט ל-2 הספריות האלה) אני בטוח שאפשר לאפשר גם פעולה זאת ! מי מסביר לי איך עושים ? יש לי 3 מחשבים עם WIN PROF , SWITCH HUB , מודם SAMSUNG ETHERNET תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש בלפטופ דרך ההוטספוט של הסלולרי שלי. רציתי לדעת, אם אני מוריד את הפלאש ב xp, תצרוכת הגלישה שלי תהיה יותר מועטה? יש לי 2 ג'יגה ואני לא רוצה לבזבז אותם על פירסומות. אם כן איך מורידים את הפלאש? והאם יש עוד טוויקים ששוה לעשות כדי להוריד מנפח הגלישה? תודה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-