עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by koler,

שלום קיבלתי מחשב לתיקון , בטענה שהמחשב מאוד איטי , הכנסתי את הדיסק hiren boot cd . ביצעתי על המחשב בדיקות של spyware , antivirus וסקטורים פגומים. לאחר הדלקה המחשב אינו עולה (יש סמן של טעינה win7 ולאחר מכן מופיע רק סמן העכבר על גבי מסך שחור) וזהו , פה זה נתקע. מה אפשר לעשות? תודה!

2. טוב אז ככה ברשותי ווינדס XP פרופשיינל המלא חשוב לציין!! התקנתי את הווינדוס לאחר שפירמטתי את המחשב הישן שעליו היה ווינדוס 98SE לפני אז ככה לאחר סיום ההתקנה הווינדוס העלה הערה שאני צריך לבטח את המחשב בליוי איקון קטן של שני מפתחות ואם אני לא יעשה את זה בזמן של 30 יום הווינדוס ישובת או ימחק או לא ממש הבנתי מה הוא רוצה אבל זה לא נראה לי טוב ניסית לראות במה מדובר וחשוב לציין שאין לי אינטרנט במחשב הישן הוא מתעקש שאני יתחבר או שאני יתקשר לשרות לקוחות אבל כשמתקשרים עונה רק פקס. בקיצור עיזרו לי לפתור בעיה זאת בבקשה

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  3. בשבוע האחרון כל רבע שעה אני נזרק חזרה לשולחן העבודה מתוך משחקים וסרטים (בסרטים סרגל המשימות מופיע לשניה). עשיתי בדיקת וירוסים וספיוורים וזה לא עזר. יש איזה תוכנה שכל 15 דקות קופצת לשבריר שניה ונסגרת ואני לא מספיק אפילו לראות מהי! למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by imperious,

בזמן האחרון הVISTA ממש מתסכל אותי, כאשר אני מנסה להתקין כל מיני תוספים למשחקים כלשהם ותוכנות העזר צריכות גישה לתיקיות ותמיד יש לי הודעה שהגישה למיקום המסויים נדחתה, איך אפשר לבטל את זה או לסדר את זה? זה ממש מעיק כל הסיפור הזה.. תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  5. יש לי לחצן במקלת של כיבוי מהיר והוא נלחץ לי לפעמים מסיבות שונות (תמיד באמצע משחקים לפני שעשיתי SAVE שאני עובד בוורד...) היום עקרתי אותו מהמקום אבל הגעתי מהר למסקנה שזה לא יפה וחיברתי אותו מחדש (בדרך כביתי בטעות את המחשב ) אני יודע שזה אפשרי לעצור את תהליך הכיבוי... מישהו יודע איך? בתודה MOOMOO

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  6. המחשב בעקרון נתקע והמסך ניהיה שחור, ובמקרים הגרועים הוא גם עושה לעצמו ריסט.. ואז שאני מאתחל את המחשב מופיע הדבר הזה: "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" זאת הייתה ההודעה, ומצורפות הודעות השגיאה והחתימה שלהן. http://img507.imageshack.us/img507/9364/1rc0.jpg מה לעשות? ההודעה הזאת חוזרת כבר כמה פעמים, כנראה יש משהו שגורם לשגיאה חמורה בכל פעם, אולי וירוס? אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  7. במה ווינדוס פרופשנלס יותר טוב מHOME אדישן?

8. Started by SinfuL-,

שלום לכולם התקנתי ווינדווס 7 הכל עובד מצוין ואני מרוצה מאוד ממערכת ההפעלה הזו לבנתיים. ברשותי רמקולים של לוג'יטק 5.1 ומאז התקנת הווינדווס לא שומעים ב2 הרמקולים האחוריים, הותקן דרייבר של SOUNDMAX ללוח אם שלי: ASUS P5B בבדיקה דרך הדרייבר ו/או דרך הבקר שמע בסרגל הכלים הרמקולים כן משמיעים את צליל הבדיקה אך כשאני שומע שירים/סרטים במדיה פלייר שומעים רק מהרמקולים הקדמיים, הסנטר והסאב. איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה מראש, אריאל

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  9. המעבד שלי כל הזמן עובד על 100% ואז המחשב איטי רצח.... לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב עכשיו זה לא היה לי מאז שפירמטתי אותו זה קרה לי מאתמול בלילה ככה... אז מה שאני ניסיתי לעשות זה להוציא סוללה ולהחזיר להוציא מעבד ולהחזיר אנטי וירוס וזה לא מצא לי וירוסים.... אז מה אני יכול עוד לעשות? תודה ענקית לעוזרים

• 14 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by Jinjis Han,

יש לי תיקיה שבה עשרות קבצי ראר שמכילים קובץ img אחד שוקל 4.7 ג'יגה... איכות די וי די... בכל מקרה הבעיה היא שאני משתמש ב fat 32 ושאני מסיים את ה extract אני מקבל error מסוים שאומר שבגלל שיש לי fat32 אני לא מסוגל לעשות extract לקובץ... יש דרך לעבור את זה? מבלי לפרמט את הכונן לntfs כי ממש אין לי חשק להתחיל לצרוב ולגבות את כל הכונן... יקח לי שנים. תודה.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by elad-k1,

שלום.. קניתי מחשב נייד וקיבלתי עליו מותקן כבר את הוינדוס ויסטה שרכשתי! ואני לא מרוצה מימנו עכשיו רכשתי את הדיסק של וינדוס xp איך אני מתקין על מחשב נייד זה אותו תהליך כמו מחשב נייח?!

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by sherlock1212,

חברה שלי קנתה מחשב חדש, dell inspiron n5110, מההתחלה יש פס בחלקה העליון של המסך והוא יוצר מסגרת חדשה, ניסיתי לשחק ברזולוציה וזה לא עזר. הוספתי תמונה כדי להבהיר על מה אני מדבר, עזרה בבקשה.. תודה. [attachment deleted by admin]

14. Started by I_S,

מה דעתכך על Windows XP SP1?האם מומלץ להתקין אותו?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by yosizach,

גם ה start בהwindows כל מה שקשור לכתב נהיה מגעיל לאלה לא יודע למה ?! זה בגלל שאח שלי לא יצא מסודר מהאינדוס לא יודע אך זה קרה ולמה אבל מה לעשות גם הכתב באייסקיו כזה לא רואים יפה

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by frank31,

שלום לכולם התקנתי ויסטה על כוננן D כאשר את XP התקנתי בכונן C . אני מעוניין להסיר את ויסטה עקב בעיה של זיהוי דרייברים יש לוח אם של gigabyte ga-m55plus-s3g( כרטיס קול וחיבור לאניטרנט ). האם פירמוט של כונן D לשם הסרה יפגע בהתקנה של XP. תודה .

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  17. אני רוצה שהמחשב יכנס אוטומטית למצב stand by אחרי 30 דקות שהוא לא בשימוש. הגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שהוא יכנס למצב stand by אחרי 30 דקות אבל זה לא עובד. שאר הדברים כמו כיבוי מסך / דיסקים עובדים. כשאני מנסה להכנס למצב stand by דרך כיבוי -> stand by זה עובד.

18. Started by weinman,

ברצוני לשנות את שם הלייבל של ה DVD והצורב מסתם compact disk לשם אחר הכיצד?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  19. אהלן יש לי דיסק מקורי לחלוטין של windows 98 קניתי מחשב חדש לאחותי, והתחלתי את ההתקנה לפי ההוראות וכמו שעשיתי בעבר. המחשב מגיע כבר לתוך הSETUP וב64 אחוז בבדיקת המקום על ההארד דיסק, הוא תמיד נותן הודעת שגיאה אפורה שאומרת : insert diskket B and press any ket.. אי אפשר ללחוץ על שום דבר בעבר, כשפירמטתי מחשבים בבית, התקנתי עם אותו הדיסק בדיוק ולעולם הוא לא ביקש דיסקט- אין לי מושג איזה דיסק הוא רוצה, מה גם שבמחשב החדש אין בכלל מקום לדיסקטים. יש לי דיסק צרוב של ווינדוס אקס פי, אך הוא בלי בוט, ככה שאי אפשר בכלל להיכנס לsetup שלו. אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by Sweet_Tooth,

אני לא יודע למה ואיך אבל זה ממש מעצבן אותי אז איך אני יכול להחזיר אותו! (יש לי XP PRO)

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by yanushka,

איך ניתן למנוע את הופעתן? בתודה מראש, יניב

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by MoRtZkInG,

לא ידעתי אם זה שייך לכאן או לפורום תוכנה, אבל אני מניח שלכאן. בכל מקרה, שמתי לב כבר פעמיים, שהמחשב שלי עמד על אחוז ממש גבווה של ניצול מעבד כשהוא היה סתם על הדסקטופ ולא עישתי כלום (וזה לא הגיוני כל כך ל2.6C שלי...) , וכשניכנסתי לטסקמנג'ר לראות מה לוקח את כל המשאבים הופיע שם בכרטיסייה תהליכים (השניה) תהליך בשם ccpxysvc.exe תחת משתמש system. מישהו יודע מה זה, ומה זה עושה??? אם אני מסיים את התהליך הזה (סוגר אותו), אז חלונות ממשיכה לפעול, אבל אני לא יכול יותר להתחבר לשום אתר באינטרנט עד שאני מפעיל מחדש את המחשב...

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by coorva,

האם מומלץ לסמן ב- וי את COMPRESS OLD FILES ב- DISKCLENUP? האם סימון וי משמעותו שהוא ימחק קבצים מכווצים או שהוא יכווץ קבצים ולא ימחק אותם?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  24. ערב טוב ושבת שלום, עדיין לא נתקלתי בבעיה מוחשית אבל אשאל לפני שאתקל כדי שאעשה בהתקנה תיקונים כנדרש. הותקן XP SP3 עם אי אילו תוספות, על הלוח הנוכחי הוא יעבוד, מה יקרה אם אעביר אותו לצ'יפסט אחר? יש כאלו שאומרים לא יעבוד אם אעשה אימג' לכונן קשיח אחר, יש כאלו שאומרים שכן. שמעתי על פאטצ'ים במערכת ההפעלה, על טוויקים וכו', יש המלצות? אשמח לכל המלצה. תודה .

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  25. נעלם לי האייקון של סל המיחזור משולחן העבודה ניסתי להחזיר אותו מ: למאפיינים > שולחן עבודה > התאמה אישית של שולחן העבודה אבל הוא לא מופיע גם שם מישהו יודע? תודה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים