Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה... יש לי בעיה ואני צריכה את עזרתכם... בשעה טובה קניתי מחשב חדש מTMS. המחשב ללא מערכת הפעלה. אני רוצה להתקין ווינדוס אקס פי (יש לי את הדיסק המקורי), נכנסתי לBIOS וסימנתי FIRST BOOT DEVICE - CDROM. אך כאשר הוא מנסה לקרוא מהדיסק, לאחר מס' שניות הוא רושם לי DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. כמובן שהדיסק כבר בפנים, אבל גם לאחר שאני לוחצת אנטר הוא רושם לי את אותה התשובה. יש לציין שכאשר אני מדליקה את המחשב, האורות של הCD נדלקים, כך שלא נראה לי שזה לא מזהה את הכונן או משהו.... קיצר, אני צריכה את עזרתכם כי אין לי מושג מה הבעיה. אשמח לשמוע תגובותיכם ועצותיכם... שבת שלום, קרן.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה להתקין xp למחשב עם לוח asus p5s800-vm , בלוח יש קשיח sata ובקר raid. האם ההתקנה כרגיל כמו בלוח עם ide בלבד או יש להוסיף במהלך ההתקנה דרייברים מסויימים (בתחילת התקנת xp יש אפשרות ע"י לחיצה על f6 להוסיף דרייברים)?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי .. כולם, אני לא אחפור יותר מדי ואגש ישר לבעיה: במחשב שלי מחובר רק כונן CD (בלי DVD) ואני צריך להתקין ויסטה. ניסיתי פעם את הגרסה המקוצצת שנכנסת בCD (לייט כזו שהורידו בה ת'משחקים ושטויות) אבל זה היה לא משו. חשבתי אולי אם יש אפשרות אחרת להתקין אותה בלי כונן DVD, אולי מתוך ההארדיסק עצמו (יש לי שני הארדיסקים אם זה עוזר). תודה אגב - על הדרך תמליצו על איזו תוכנת אנטיווירוס טובה (שאפשר להתקין ולפרוץ בלי שתציק לי על זה שנחסם לי המפתח .. )
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום חברה !!! רכשתי מחשב חדש מסוג ACER E732Z מעבד I3 , עכשיו איך שהפעלתי את המחשב בא לי חלון להקיש סיסמא הקשתי אותה וישר זה הוביל אותי , למערכת הפעלה מוזרה כזאת ניסיתי להיכנס לBIOS ולראות איך אני מפעיל את WINDOWS שלי אך ללא הצלחה , לא עוזר שעה אני יושב על המחשב מפעיל מחדש ושוב מפעיל מחדש ולא עוזר לא מצליח להתקין , בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
בוקר לכולם .התקנת מערכת הפעלה xp על כונן קשיח sata נתקעת באמצע מחשב פנטיום 4 סלרון p4i65g prescot 800 החלפתי דיסק מערכת הפעלה-לא עזר שיניתי בביוס ל-compatible -לא עזר מערכת ההפעלה שאני מתקין היא עם sp2 קראתי באינטרנט שהבעיה יכולה להיות בגין חוסר דרייבר ל-sata ,אך לצערי איני מוצא את הדרייבים הללו. אין לי כונן a ,אם הבעיה היא בדרייבר וצריך כונן a אשיג בהמשך תודה לכולם והמשך יום נעים אהוד
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה על מחשב נייד שלא כולל כונן אופטי, האם ניתן להעתיק את הדיסק התקנה (באמצעות מחשב אחר) לדיסק און קי בצורה כזו שהמחשב הנייד יידע להתקין מערכת הפעלה XP דרכו? האם צריך להקפיד על העתקה מסויימת ע"מ שקבצי מערכת וקבצים נסתרים יועתקו בצורה טובה? ליאור
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.... ניסית להתקין מערכת הפעלה XP במחשב P-3 עם מערכת הפעלה WIN98 מבלי לדרוס את מערכת ההפעלה WIN98 (שהיה לי אפשרות לעלות עם WIN98 או XP). לאחר שהמחשב העתיק את הקבצים של מערכת ההפעלה XP והמחשב עשה ריסטרט הוא לא מוצא את הקובץ שמאתחל את המערכת ההפעלה ורושם לי אין שאין קובץ כזה. אני מבקש את עזרתכם להציל את הנתונים שיש על ה-H.D . אני רוצא להחזיר את המצב לקדמותו שהיה לי רק מערכת הפעלה WIN 98. תודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין מע' הפעלה עם DOK אבל אין לי מערכת הפעלה קיימת על המחשב החדש. האם קיימת אפשרות כזו ? ואם כן איך ? מעוניין להתקין וידנסו 7
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבריה כותרת יש לי על כונן USB מערכת הפעלה 8.1 ואני רוצה להתקין על אותו כונן USB גם את אופיס הכונן כבר Bootable כמו כן מאחר שהמחשב חדש גם את דיסק לוח האם ? אין לי כונן דיוידי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני לוקח דיסק קשיח ומתקין עליו מערכת XP ואת הדרייברים שבאו עם התקליטור שקיבלתי בקניית המחשב, לאחר מיכן אני מעביר את הדיסק למחשב אחר לגמרי חדש יותר מהמחשב שלי, האם אני צפוי להתקל בבעיות כל שהם בגלל שהמפרט של המחשב החדש שונה משלי? (כלומר כרטיס הקול שלו שונה כרטיס המסך שונה לוח האם שונה)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לידי נטבוק מדגם: Eee PC 1005HA שמותקן עליו Windows 7 Starter. אני מעוניין להתקין עליו XP שיש אצלי בבית. אני פשוט אמור לקחת דיסק און קיי, לעשות אותו Bootble ולהתקין את ה- XP בצורה רגילה? או שיש סביב זה איזה סיבוך? כי אם אני לא טועה אמור להיות סביב זה סיבוך חח תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר להתקין מערכת הפעלה מתוך דיסק קשיח חיצוני?
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין שתי מערכות הפעלה על כונן אחד, ושתהיה לי אפשרות לבחור בין שתיהן. מישהו יודע איך לעזור לי עם זה? תודה, גיל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהרים טובים ברשותי נייד של ACER עליו מותכנת חלונות 7 , יש רק מחיצה אחת C אני רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה חלונות XP , העלתי בוט מהדיסק ואחרי שזה התחיל את ההתקנה קיבלתי מסך כחול- מה הבעיה משהו חוסם את ההתקנה- אשמח לקבל עזרה בנושא . תודה
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בזמן התקנת מערכת הפעלה על דיסק SSD חדש נתקלתי בהודעה: WINDOWS SETUP COULD NOT CONFIGURE TO RUN ON THIS COMPUTERS HARDWRAE מצאתי פתרון לזה באינטרנט שבעצם דילג על התקלה והמשיך להתקין. זה הפתרון: http://www.tomshardware.com/answers/...-hardware.html המחשב פועל כרגע כרגיל אבל החשש שלי הוא שעדיין משהו תקול במערכת הפעלה ואולי יתגלה בהמשך. האם מישהו נתקל בדבר? האם יש לי סיבה לעשות משהו ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי.. קודם כל אני חייב לציין שהפורום פה הוא אחד הדברים המפליאים שעולם האינטרנט סיפק לי. כל הכבוד !!! אינני גאון מחשבים (למרות שאני מתיימר להבין קצת) אך המידע שיש ברשותי הינו מספיק ע"מ לקבל עזרה. אז ככה... אני רוכב תחרותי במירוצי ראלי (ג'יפים, כמו בפאריס-דאקר) ואני מנווט עם מחשב טאבלט של פוגיטסו 4121. כמעט לאחר כל מירוץ אני נדרש לקנות הארד דיסק חדש מכיוון שההארד דיסק נדפק לגמרי מרמת הזעזועים שהוא סופג ולכן המחשב שובק חיים לאחר זמן לא רב ואני נדרש לנווט ע"י מכשירים ומפה. חשבתי להחליף את הכונן הקשיח בזכרון מסוג COMPACT FLASH. זהו זיכרון שיכול לספוג זעזועים ואינו מושפע מטלטולים או מכות. אני יודע שהדבר אפשרי מכיוון שבמחשבי הנווטים המקצועיים אין הארד דיסק אלא כרטיס זכרון. קניתי…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום בהמשך לדיון הקודם שפתחתי ולא הצלחתי להבין\לפתור את הבעיה, רציתי לדעת האם אפשר להתקין מערכת הפעלה (win7) על HD פנימי דרך מחשב שאינו המחשב שיריץ את המערכת. אני רוצה להוציא את הכונן מהנייח שלי, לחבר אותו לנייד ולהתקין עליו את win7. יש לי מתאם sata ל - usb כדי לחבר אותו ללפטופ. האם ניתן לעשות את זה דרך יצירת אימג' (למשל) מהנייד שלי ולהעביר אותו לכונן? האם ניתן לחבר את הכונן לנייד ואז להתקין עליו את המ"ע? (החיבור יהיה דרך כבל SATA רגיל המקום הכונן שיש עכשיו) תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה, יש לי דיסק נייד של WD עם קיבול 250GB, אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה. האם אני יכול? אם כן איך אני יכול לבצע את ההתקנה? אני יודע שיש להגדיר משהו ב bios,אבל לא יודע מה. אשמח לקבל עזרה . תודה ושנה טובה וחג שמח. גיל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני לוקח הארד-דיסק, ומתקין עליו מערכת הפעלה... ואז לוקח את ההארד-שדיסק הזה, ומכניס אותו למגירה חיצונית... (USB)... אפשר לעשות שהמחשב יעשה BOOT מהחיצוני?
-
- 4 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד מתוצרת דל שאיתו קיבלתי גם דיסק וינדוס XP SP2 (מערכת ההפעלה הבאה מותקנת עם המחשב הנייד) השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול להתקין עם הדיסק הזה את מערכת ההפעלה גם על מחשב נייח חדש?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני את קין את win98 הגרסא הראשונה על AMD Athlon xp 2000 ואח"כ אעשה UPGRADE ל- WIN XP PRO לא יהיה בעיות????
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי... אני מעוניין להתקין על CF את מערכת ההפעלה XP TABLET. אין לי כל שימוש במערכת הפעלה אלא אני מתקין עליה את תכנת הניווט שלי ומס' מפות וזהו. אין לי צורך בכל הפונקציות שXP נותן ואני מעוניין להקטין ככל הניתן את המקום שמערכת ההפעלה תופסת. עדיין לא התקנתי את מערכת ההפעלה על CF. רציתי לדעת, האם יש דרך להתקנה מינימלית ללא כל הפונקציות של XP? אם לא, כיצד אני מעיף את כל שלל הפונקציות והתוכנות מבלי לגרום נזק למערכת ההפעלה כך שיהיה לי מקסימום מקום פנוי על הCF? האם יש תוכנות טובות יותר מXPLITE שעושות את העבודה? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אוקיי יש לי משחק שאני בא להתקין אותו על XP הוא אומר לי שאי אפשר וחובה להריץ אותו על WIN 98 איך אני בכל זאת עוקף את הבעיה ומתקין אותו על XP? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אם אני מתקין למשל 10 משחקים מלאים על המערכת שלי, זה יאיט אותה? או שמומלץ להסתפק בשנים שלושה משחקים כי יש לי המון שאני אוהב ורוצה להתקין מקום יש לי אבל זה יאיט לי את המערכת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי (בעזרתכם האדיבה) מחשב חדש עם כונן ssd שבו מותקן מערכת ההפעלה. מכיוון שאני דיי מוגבל עם גודל הכונן, אני רוצה להתקין את המשחקים בכונן המכאני, שם יש לי טרה. האם יש בעיה עם זה, מכל בחינה שהיא? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-