Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
איזה אפשרות אני שם בביוס כדי שהווינדוס יעלה לי מהבוט מהזכרון USB פלאש?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות את השפה בויסטה אבל כשאני בוחר תיקיה הוא אומר שהיא ריקה ויש בה את הקובץ IP.CAB
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אוקיי אז היום התקנתי את IE7 ומאז המחשב השני שמופיע במפרט אצלי לא מפסיק לקרטע מכל הבחינות ובעיקר מבחינת ביצועי אינטרנט (גם פייר פוקס) ואין לי מושג למה.. למישהו יש רעיון
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה חלונות XP וכשהייתי אמור להכניס משתמש ראשון לא הכנסתי כך שהוא התחבר ישירות לAdmin. בינתיים התקנתי תוכנות עדכונים ודרייברים על על משתמש Admin, ואח"כ יצרתי משתמש חדש ראשון עם הרשאות של Admin ועוד משתמשים נוספים עם הרשאות מוגבלות. הבעיה היא שמערכת ההפעלה מתחברת ישר למשתמש Administrator ולא מציגה לי את מסך הבחירה למרות שסימנתי בהגדרות שיוצג מסך בחירה בין כל המשתמשים אך עדיין הוא מתעקש להתחבר ישירות למשתמש Administrator. ניסיתי לשים סיסמא למשתמש ואז כשאני מעלה את מערכת ההפעלה הוא רושם שאין באפשרותו להתחבר למשתמש ואז אחרי לחיצה על אישור הוא מראה את מסך הבחירה ללא ADMINISTRATOR. מה לעשות, איך לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, יש לי חיבור IRDA על הלוח הראשי במחשב שאני מאפשר את ה IRDA דרך הביוס, הוינדווס ישר מתקין לי אוטומטית את ההתקן של ה IRDA שלו יש אפשרות לגרום לו לא להתקין את זה אוטומטי? אני רוצה לגשת ל IRDA כמו ליציאת COM ניסיתי לשחק עם הפורטים של ה IRQ ולבנות יציאת COM "חדשה" עם הפורטים שקבעתי ל IRDA בביוס זה רק משגע את המערכת הפעלה וגורם לריסטים.. יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מערכת הפעלה חוקית של מייקרוסופט, WINDOWS XP SP2 PRO בעברית, המערכת הותקנה על המחשב ונרשמה תחת פרטים ושם מסויים, וכשלוחצים על המחשב שלי כפתור ימני ומאפיינים רשום את השם הזה ואני מעוניין לשנות זאת, כיצד אני משנה את רישום מערכת ההפעלה עבור פרטים שונים?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי... יש לי בעייה דחופה במחשב: היה לי ויסטה, אבל בגלל שלא יכולתי להשתמש בתכונת ה-VIVO בכרטיס המסך שלי ועוד קצת בעיות החלטתי להתקין גם XP על הדיסק השני שלי (שיהיה לי בחירה של XP או VISTA בהפעלה של המחשב). אבל, אחרי שהתקנתי את XP הוא ישר מעלה את XP ללא בחירה ואני לא יודע איך להגדיר לו לטעון את הויסטה! תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני להתקין XP עם answer file שיצרתי. הקובץ עצמו כבר מוכן אולם אני לא מצליח להתקין איתו מצ"ב לינק שמכיל: 1. את הקובץ עצמו של ה UNATTEND 2. קובץ ISO של הUNATTEND מכיון שאני מתקין דרך תוכנה וירטואלית ובכדי לזהות את הקובץ הנ"ל יצרתי לו כונן וירטואלי ואין בעיה עם הקטע הזה כיון שהוא מזוהה ב BOOT http://myfiles.co.il/file/583/MOSHE.exe.html והנה עוד לינק http://sendir.co.il/646081 יש לציין שהקובץ תשובות נמצא בכונן אחד - F והדיסק עצמו נמצא כמובן בכונן אחר E. כשאני במצב של DOS כתבתי את הפקודה הבאה: e:\i386\winnt /u:f:\unattend.txt תודה מראש לעוזרים |כן|
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, ברשותי עותק חוקי של WinXp, אך אבד לי קוד ההתקנה. האם ישנה דרך שבה אוכל להשיג קוד התקנה חדש? ישנו איזשהו מרכז תמיכה של מייקרוסופט או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ בשולחן עבודה שאני לא מצליח למחוק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו הוא נותן לי השגיאה בתמונה השם של הקובץ זה המספר המוזר הזה שרואים בהודעת שגיאה איך אני מוחק אותו? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, התקנתי איזה התקן IRDA USB עכשיו אני רוצה להתקין את הדרייברים שלו בגרסא אחרת אבל כל פעם שאני עושה עדכון דרייברים או הסרה שלו והתקנה מחדש עם הדרייברים החדשים הוא מזהה אותו עם השם הישן של ההתקן ודורש את הדרייברים הקודמים איך אפשר להעיף התקנים לתמיד מהמחשב אחרי התקנה אחת? ניסיתי ברג'יסטרי ולא ממש הלך.. מחקתי כל מה שקראו לו כמו ההתקן אני מצרף פה בכתוב את הקובץ דרייברים שהתקנתי אוליי תוכלו לעזור לי לנקות לפי הקובץ את כל השינויים שהוא הכניס למחשב שלי? מקווה שהבנתם בכלל מה אני רוצה חחח תודה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איפה נמצא העידכון עיברית בויסטה? למישהוא יש קישור או שיגיד לי איך להוריד אותו? תודה שמואל
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב די נחמד ורציתי לשאול אותכם איך הוא יסתדר אם ויסטה AMD Athelon Dual Core 3800 512mb X2 של ראם EVGA 7900 GTX כדי לשים ויסטה בכלל?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימיט 64 ביט. זה התקין לי תדריבר של הכרטיס מסך אוטומטי אכשיו אני רוצה לשחק בקאוטנר softwere מוד וזה לא נותן זה אומר שזה לא תמוך מה לעשות לפני כן באקספי זה עבד מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
יש לי הרבה תיקיות בשם FOUND.00, FOUND.01 FOUND.02... והם לא מופיעות דרך הEXPLORER הרגיל אפילו שמסומן להציג תיקיות מוסתרות. אני מצליח לראות אותן רק דרך נרו: למישהו יש מושג מה זה התיקיות האלה?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אך אני מחזיר את האייקון של העוצמה לסרגל כלים בווינדוס... הוא נעלם לי... אני צריך להתקין אותו מחדש אך אני מתקין...
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
באחד מהעידכונים של הוינדואוס הותקן איזה משהו שנקרא "windows genuine advantage" הדבר הזה משגע אותי ומציק לי וכל פעם קופץ . איך אני מוחק אותו, ניסיתי למחוק את העידכון האחרון של הוינדואוס וזה לא עזר, חיפשתי למחוק את זה ולא מצאתי איפה זה מסתתר . תעזרו לי בבקשה כי זה משגע אותי תודה
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
טוב אז ככה זה כרה לפניי שבועה או משו כזה והבעייה היא כזאת: *אין לי שום דרך לגעת בשורת המשימות (זה פשוט מראה שעון חול לא משנה מה אני עושה) *המעבד תמיד על 100% שימוש גם אם אני לא עושה כלום! *מה שתופס את כל המעבד הוא הקובץ explorer.exe (אני יודע את זה לפי הטסק מנגר) *ברגע שאני אומר לו end proces לקובץ explorer.exe (דרך התסק מנגר כמובן) הכל בסדר ואני עובד כרגיל על המחשב חוץ מזה שאין לי את כל הממשק ה"נוח" של ה-אקס פי... אבל אני יכול להריץ הכל כמו שצריך (אני מריץ דברים בעזרת הטסק מנגר) אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי כי לי כבר אין רעיונות... אהההה ויש לי את העידכון הזה נגד הווירוס של הריסטרט... (למנהלים- אני יודע שזו לא כותרת משו אבל אין לי רעיון לכותרת יותר טובה... אם תתנו …
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הרגע התקנתי windwows 98 והבעיה היא שאני לא יכול לראות עברית משום שהיא לא מותקנת. איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי הודעת שגיאה שאף פעם לא נתקלתי בה בקשר ל DLL ההודעה מופיעה שאני מנסה לפתוח תוכנה כלשהי (שעבדה מספר חודשים בלי בעיות ולא היו שינויים בה בזמן האחרון) אני עם מערכת הפעלה XP ולא עשיתי שינויים חומרתיים וגם לא בתוכנות חדשות (לא שזכור לי..) צירפתי תמונה עם ההודעה ניסיתי כבר כמה דברים: 1. התקנת התוכנה מחדש - לא היה שינוי.. (גם ניסיתי הסרה לגמרי והתקנה מחדש..) 2. מחיקת הקובץ HHCRTL.OCX - גרם להודעת שגיאה שחסר קובץ לתוכנה ולנסות והתקין אותה מחדש 3. מחיקת הקובץ USER32.DLL - הוינדווס יוצר אותו מחדש אוטומטית בלי שינויים וההודעה בפתיחת התוכנה חוזרת על עצמה יש למישהו רעיונות ??? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
התקנתי אתמול windows vista ultimate 32bit , הכל עובד מצויין ונראה מדהים. אבל היתה לי בעיה להתקין תדריבד של המודם שלי (USB ALE 150) כנראה שהדריבר לא תומך ולא מצאתי דריברים תומכים. מה עלי לעשות? יש פתרון בכלל? בכל מקרה אני בקרוב מקים רשת ביתית חוטית בין שני המחשבים , אז יש לי כמה שאלות... תהיה לי איזה בעיה להקים תרשת כי במחשב הזה יש XP ובחדש VISTA... ואני מקווה שלנתב החדש(BR6104KוEdimax) תהיה תמיכה בויסטה ..מישו יודע אולי? תודה רבה ואני מצטער אם לא שייכתי את התרד למקום הנכון...
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שכבר לא מוצע למכירה בחברת מייקרוסופט?
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-