עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by idan79,

האם וויסטה מגיע עם אופיס מובנה?אם כן אז מה מכיל האופיס? האם יכולה להיות בעיה בהתקנת גירסת אופיס ישנה על וויסטה? תודה

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by kokoloko,

שלום לכולם, אני כרגע מריץ Gentoo אני מנסה להתקין Windows בDual Boot את הסיפור המלא אפשר למצוא בפורום Linux תחת השם "MS vs Linux the epic MBR battle" בלי לבלבל את השכל יותר מדי - האם יש דרך להעביר דרייברים של Raid בלי דיסקט (עם הדריברים) להתקנה של Windows? פשוט אין לי Floppy -אם זה משנה משהו הלוח הוא P35C-DS3R תודה.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by Imtheman,

1. ראיתי ביאזה מחשב שכשאני פותח תקיה , אז בצד שמאל מופיע לי תמונה של מישהוא .. בקיצור איך אני משנה את התמונה של התקיה?? (זה היה ב WINDOWS2000) 2.יש אפשרות "לנעול את לוח הבקרה" אפילו לאדמיניסטרטור?? 3. איך אני חוסם גישה לתקיות (שרק אדמינסטרטור יוגל לפתוח אותן??? 4.ב 'WIN 2000 יש מסך פתיחה לפני ה ALT CONTROL DELIT שכתוב בו סתם איזה נשהוא איך אני משנה את זה?? 5. איך אפשר לשנות את מסך הפתיחה של הווינדווז (המסך הראשון ישר אחרי ה BOOT) 6 . איך אני מוחק תוכנות שרשומות " בהוספת והסרת תוכנות" שנמחקו בלי אנאינסטול ולא מוכנות לרדת?? 7. איך אני יכול לגבות את הדריברים מהWINDOWS ? טוב נראה לי שהגזמתי .... יש לי עוד הרבה אבל מספיק להפעם באמת תודה ...

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by ShayGTi,

לא האינטרנט אקספלורר, אלא של הווינדוס. אם אני עובר בין תיקיות או מעתיק קבצים או כל פעולה קטנה אז הEXPLORER נותן לי ארור ונסגר. איך אפשר לסדר את זה???

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by imac,

לאחר ההתקנה פתאום כשאני לוחץ פעמיים על תקיה היא לא נפתחת ואני חייב ללחוץ על ENTER ... מה הבעיה? למה זה קרה פתאום? זה קרה קצת אחרי ששיחקתי עם ההגדרות של העכבר.. אבל אין לי מושג מה עשיתי.. איך פותרים את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  6. <p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>כאשר אני מדליקה את המחשב ומגיעה למסך שחור שבו אני בוחרת את מ"ה הרצויה לי-</p><p>אני לא יכולה להפעיל את המקלדת. ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בBIOS אבל הכל מוגדר</p><p>כראוי וכאשר מ"ה שלי עולה, המקלדת עובדת גם.</p><p>משמע הבעיה היא ספציפית במסך שאחראי על בחירת מ"ה .</p><p>ניסיתי לחפש פקודה בCMD שתעזור לי בבעיה הנ"ל אבל לא מצאתי.</p><p>חשבתי שהבעיה היא בקובץ boot.ini אבל כשל פתחתי אותו והשוותי אותו לקבצים</p><p>אחרים ראיתי שהקובץ בסדר גמור.</p><p>אני אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת פת…

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  7. http://img210.imageshack.us/img210/2917/50784774.png

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  8. שלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 3, 733 מגה הרץ, 256 זיכרון SDRAM, מערכת הפעלה Windows XP. לאחרונה החלטתי להוסיף עוד שני יוזרים למחשב. כדי ששניהם יוכלו להשתמש באינטרנט סיווגתי את כולם כ- Administrators. מאז שעשיתי את זה, עם הזמן, שמתי לב שביצועי המחשב וכרטיס המסך יורדים. לדוגמא, המחשב כמעט נתקע, או יותר נכון נחנק כאשר אני נותן לו לבצע הרבה משימות ביחד, דבר שלא ממש קרה בעבר. מבחינת כרטיס מסך, שמתי לב שהביצועים שלו גם ירדו לאחרונה כאשר אני משתמש באחד המשחקים "הכבדים" שברשותי, דבר שגם לא ממש קרה בעבר. אני לא יודע מתי בדיוק זה התחיל, אבל אפשר לומר שזה מאז שהוספתי את היוזרים החדשים. הייתכן שזו הבעייה?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  9. פשוט לרשום בגוגל את העניין ולהוריד את ה-dll הזה מחדש? איך לעזעאל זה פתאום נמחק לי? יש סיכון מסויים בלהוסיף Dll מאתר כזה או אחר? יש אתר "אמין" ל-Dllים? לאן אני בכלל מוסיף את זה? לילה טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by Ramboli,

שלום לכם, אני משתמש במערכת Windows Vista Ultimate SP1 32bit בעברית. כשיצא העדכון SP2 בגרסאת הבטא, התקנתי אותו והפעלתי את המחשב מחדש לאחר ההתקנה. רגע לפני עליית המערכת, הופיע מסך כחול. הפעלתי שוב את המחשב ושוב הופיע המסך הכחול. הפעלתי את המחשב במצב בטוח, הWINDOWS זיהתה שהSP2 לא הותקן כראוי והיא הלה בתהליך הסרה וחזרה לSP1. לאחר התלהיך הייתי יכול להשתמש במחשב במצב רגיל והמסך הכחול לא מנע ממני להשתמש במחשב. לאחר זמן מה, שוב הופיע המסך הכחול, למרות הסרת העדכון. רק שהוא לא מופיע באופן תמידי אלא לעיתים. אם הוא מופיע, זה בדרך כלל כמה שניות לאחר עליית המחשב, העכבר נתקע ומופיע המסך הכחול. (כמובן שזה אותו אחד כמו שהיה בSP2). תמונה של המסך הכחול מצורפת להודעה. אני מצרף לכם גם את קוב…

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by LazyCat,

פעם פורסם באתר מדריך בשני חלקים כמדומני למחשב ואינטרנט יותר מהירים (ע"י ניקוי ה- reg וה- spywares וכו'). חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יודע לאן הוא נעלם?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  12. אני חדש בפורום הזה ואני לא יודע ממש לאן לפנות אם הבעיה שלי מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני חייב מדריך להתקנת ווינדוזס 98 ואקס פי מי שיכול לזעור לי תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  13. אז ככה אני רוצה להתקין תווינדוס דרך הדיסק שהוא עולה מתי שעושים אתחול ואז יש אפשרות ללחות על איזה מקש ואז מתחילה כל ההתקנה של הווידנוס בלה בלה בלה....... אתם מכירים עכשיו נראה לי ששי בעיה שצריך להגיד תזה שהמקלדת תעבוד בזמן האתחול כי נראה לי שהיא לא עובדת כי היא לא מגיבה לשום מקש חוץ מDELTE שאז עולה לי הביוס עכשיו מה אני צריך לשנות שם בהגדרות של ה-POWER כי נסיתי כל מיני אפשרויות שם בביוס ולא הולך לי נראה לי שהבעיה מתחילה משם לא...?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  14. אז הרגע נכנסתי למאפיינים של המחשב שלי לבדוק משהו, ופתאום ראיתי את זה:

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  15. נתקלתי הרבה פעמים בכל מני אתרים לא ממש חוקיים שמציעים להורדה גרסאות Windows עדכניות עד לתאריך האחרון, אבל עם קראק. יש לי Windows7 ultimate מקורי, איני מעוניין בשום פריצות, ולכן השאלה שלי - מאיפה ואיך הם משיגים עותקים מעודכנים? כי די נמאס לי כל פעם להוריד עדכונים וservice pack למערכת הפעלה שלי לאחר כל פורמאט.

16. יש לי רשת מחשבים שכולם נמצאים על אותו WORKGROUP. לאחד מהם יש מדפסת. במחשב שלי הוספתי את המדפסת בקלות, פשוט בחרתי אותה מהרשימה של המדפסות רשת, הוא ביקש להתקין DRIVERS אמרתי OK, ואז היא הופיע ולא היה בעיה להשתמש בה. לעומת זאת, ב LAPTOP, ברגע שאני מסמן אותה הוא מבקש סיסמא (אחרת אומר ACCESS DENIED), כאשר אני עושה בדיוק מה שעשיתי במחשב שלי (וזה עבד)... ניסית להכניס ADMINISTRATOR וכו', אבל הוא לא מקבל אותם, למישהו יש פתרון, וגם הסבר למה זה שונה בין המחשבים ?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by גד :),

אם מישהו יודע מהו עידכון KB2524375 אשמח מאוד

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by slip,

אני זוכר שפעם עשיתי רקעים בתוך תיקיות ועכשיו אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת לעשות אותם בתיקיות,יכול להיות שאין את האפשרות בוינדוס XP כי מה שזכור לי שעשיתי את זה בוינדוס 98,מישהו יודע איך לעשות זאת בוינדוס XP?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by pitosi,

כשאני עושה כיבוי הוא מגיע למצב שרשום שהוא מבצע כיבוי משהוא כזה וניתקע וזהו אין מה לעשות מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  20. אם אני מוחק איזה דרייבר ומתקין דרייבר חדש ואח"כ עושה שחזור מערכת האם הדרייבר הקודם שהיה לי יחזור יחד עם כל ההגדרות גם שהיו מוגדרות לו. למה יש לי איזה דרייבר אחד שאני משחק איתו ואיך שהו מישהו סידר לי אותו שהוא לא יעשה לי את ההודעה המרגיזה הזאת של ה- cpu covver הזה. עכשיו אבל משום מה הכרטיס נתקע לי בכל מיני משחקים ואני חושב שאם אני יחליף לדרייבר חדש יותר 5.7 למשל זה יפתור לי את הבעיה. אבל אני מפחד שמה זה גם לא יפתור לי אותה וגם אח"כ תחזור לי את אותה בעיה. ד"א הכרטיס מסך שלי זה radeon 9600xt 128mb

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  21. Started by noy165,

שלום רב אני מעוניין לדעת האם ניתן להתקין גם XP וגם WINDOWS7 על אותו דיסק קשיח ולבחור באיתחול לאיזה מערכת אני רוצה להפעיל על המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  22. Started by Chevy,

נתקלתי בנושא הארוך, המקיף והמעולה לדעתי שמתאר המון טיפים כיצד לייעל את פעולת WinXP. http://www.cybertechhelp.com/forums/showthread.php?t=15159&page=1&pp=15

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by DarkNess,

זה מה שקורה שאני מנסה להפעיל קובץ txt

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by eladh16,

שלום פירמטתי את המחשב. וברגע שאני נכנס ל windows update כדי לעדכן את המערכת, יש לי הודעת שגיאה - The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. [Error number: 0x80070424] זה כבר ככה כמה ימים. יש לציין שביופ הפירמוט המערכת כן עודכנה לי, ולאחר כמה ימים הופיע לי השגיאה. מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  25. ויהיה בין היתר "התחל" בצד ימין במקום "START" בצד שמאל ?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים