Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
נישארו לי ימים ספורים לאקטיב וינדוס ואני לא יודע מה לעשות אמרו לי להכניס את הסיריאל הזה אבל זה לא עבד (FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8) אני ממש ממש לא רוצה לפרמט אמרו לי שיש קראק אבל אין לי מושג על זה בבקשה תעזור לי
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
מחשב חדש לוח אם ASUS P4 800D בבקשה אם משהוא יודע איך מקווה שהשאלה בפורום הנכון נ.ב יש לי 120 גיגה איך אני מגדיר את המחיצות בהתקנה לפני או אחרי איך אבוד עצות עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
מצאתי קובץ DAT שנקרא ntuser כשאני רוצה לעשות גיבוי למערכת הוא לא נותן לי להמשיך את הגיבוי. האם זה בסדר שאני ימחוק אותו או שהוא חשוב למערכת?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מקבל קבצים בפורמט XPS. אני מקבל אותם בעברית הפוכה, יש משהו ש"מיישר" את התוכן?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי. לאחרונה התקנתי את וינדואז 7 גירסאת 64 ביט. כשאני מדפדף בכוננים הקשיחים שלי בין התיקיות האופן שבו אני אוהב שהפרטים מוצגים הוא LIST שלא כמו שאר האופציותDETAILS \ THUMBNAILS וכו... כשאני משנה את האופציה לאופציה בא אני חפץ הלו היא LIST המצב לא נשאר לי קבוע וכל פעם מחדש אני חייב לשנות את זה. מה הפתרון? אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/768233 אני מאמין שעל זה נאמר - OWNED.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי 2 דיסק קשיחים כל אחד מהם 250GB הראשון במערכת הפעלה רגילה XP והשני ריק וחדש ורציתי להתקין ויסטה והתקנתי ...... שמתי שם משתמש וסיסמא ..... והויסטה מוכנה ושמתי סיסמא בשביל להכניס למערכת וזה שומר ת'הגדרות ונכבר לבד ... ופיתאום נוצא בעיה גדולה שרשום BOOTMGR IS COMPRESSED וניסיתי להתקין מחדש ת'הויסטה ויוצרה אותו הבעיה ??? האם זה גם קורה לכם ת'הבעיה כזאת?? תעזירו לי זה די דחוףף בתודה מכל לבי
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חברים שלום... משהו מוזר קורה עם המחשב שלי. יש לי ווינדוס 7 אולטימיט עם אקטיבציה מלאה לגמרי ! - עובר אפילו בדיקות אתרים של מיקרוסופט והכל והוא עובד מצוין בכל פעם שאני מתקין או מסיר תוכנה מהמחשב ולאחר מכן מבצע הפעלה מחדש למחשב קורה משהו מוזר. בנוסף לחשבון היחידי שיש על המחשב נוצר חשבון בעל שם universal בעל גישת Administrator החשבון שלי הוא בעל גישת הניהול הכי גבוה, החשבון שנוצר בעת ההתקנה הורדתי לחשבון השני גישות הניהול ומחקתי גם אותו. כל פעם אני מוחק אתו מחדש וכל פעם הוא חוזר. מישהו שמע פעם על התופעה הזאת או מודע לדבר שכזה ?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האקספלורר שלי לא פותח חלונות מתוך חלונות קייימים (open in new window או לינקים בתוך דפי אינטרנט שמחייבים פתיחת דף נוסף על הדף הקיים). הפעולה שמתבצעת בעת הקשה על קישור או נסיון לפיחת חלון חדש מתוך חלון קיים היא פתיחת חלון לבן ללא תוכן. אשמח לעצות איך לפתור את הבעייה. לכל אוהדי הפייר פוקס, אני משתמש גם בו, אבל באתרים מבוססי אקספלורר בעיקר בארץ זה מפריע. אגב, הבעייה קיימת רק באקספלורר, הפייר פוקס עובד כמו שועל
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם... הכנתי דיסק בעזרת NLITE עם התקנת UNATTEND. כאשר אני רוצה להיכנס עם שם משתמש סיסמא שפת ברירת המחדל יצא לי עברית. איך אני יכול לשנות את שפת ברירת המחדל של מסך הלוגין? אני מתאר לעצמי שזה שינוי של ערך ברג'יסטרי, אני ישמח אם מישהו יעזור לי ויגיד לי מה הערך, ומה הוא צריך להיות בשביל שברירת המחדל יהיה אנגלית. תודה רבה לכל מי שיעזור. צחי. עריכה: הכוונה היא לשפת ההקלדה, ולא שפת הממשק.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי בצד... אני עובד היום עם ויסטה אולטימייט 32BIT SP1. חשבתי לעבור ל64BIT אבל אחרי שקראתי את האשכול בנעוץ אני מתלבט ולא מצליח להחליט... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שבוע קניתי מחשב נייד עם הארד דיסק 320 כאשר החלוקה בו היא : הכונן הראשי (C:operation system) מכיל 283 ג'יגה בייט והכונן המשני (D:recovery) מכיל 14.5 ג'יגה בייט. לי אישית החלוקה הזאת לא נוחה ומה גם ששמעתי שהכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (C:operation system) צריך להיות כמה שיותר פנויי ומומלץ לא להתקין עליו תוכנות או כל דבר אחר חוץ מדרייברים ומערכת הפעלה (פה גם נשאלת השאלה האם זה באמת נכון או שאלה רק "שמועות") על המחשב מותקן אצלי WIN7 וכרגע אני רוצה לחלק מחדש את הכוננים ע"י הקטנת הכונן הראשי לגודל של כ-100 ג'יגה ואת כל שאר המקום "לספח" לכונן המשני ועליו להתקין משחקים תוכנות מוזיקה וכ'ו.. הידע שלי במחשבים הוא די מוגבל ולכן אני לא יודע איך לעשות את זה והאם אפ…
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ביטלתי פה את ה-V ב Device manager - האם יש דרך להשאר ב sleep mode ולהמשיך הורדות..? אולי לבטל כיבוי הרדיסק..?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
כשרוצים לשנות את ה File Associations של קובץ מסויים מגיעים לתפריט שנקרא Open With השאלה היא איך מסירים מהתפריט הזה תוכניות כי במשך הזמן הוא גדל וגדל ואחרי כמה זמן יש שם כבר כל מיני תוכניות שהוסרו או דברים שבטעות הוכנסו(למשל קיצור דרך לתיקייה) בעיה נוספת שהצלחתי לסדר עם ה system restore והייצי מעוניין לדעת איך מסדרים אותה בדרך אחרת היא שכשמנסים לפתוח קובץ עם Open With במקום לקבל את התפריט ה notepad נפתח ואין אפשרות להגיע לתפריט הזה בעיה אחרונה אני מנסה לפתוח קובץ avi או כל ק(ובץ וידאו אחר) בעזרת התפריט של Open With מגיע לתוכנה שאני רוצה לפתוח איתה את הקובץ(התוכנה נקראת GSpot ) מסמן אותה לוחץ על open ומשום מה היא לא מופיעה בתפריט איך אפשר לסדר את זה תודה מראש הראל
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
במחשב החד שאני הולך לקנות יהיה לי מעבד Q6600 אז כמה ביט לקחת בכל גירסה לויינדוס? ויסטה 32 או 64? אקס-פי 32 או 64? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ויש בפי כמה שאלות: 1. איך מבטלים את הUAC הזה שגורם להרבה כאבי ראש? 2. אם אני משנה בהגדרות של התצוגה שזה יפעל ב32 ביט האם תוכנות שלא עבדו במצב של 64ביט יתחילו לעבוד? אני אוסיף עוד אם אני אזכר..תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
למה וויסטה לא מפעיל קבצי GIF על המחשב ורק על אקספלורר? אם אני פותח תמונה רגילה הוא מציג אותה, אני מעביר הלאה לתמונה של GIF והוא לא מריץ אותה (אם היא תמונה נעה)
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
טוב אחרי השיעור בעברית נגיע לבעיה... התקנתי SP3 ואני רוצה להסיר אותו.הכל טוב ויפה וכולם יגידו לי ללכת ללוח בקרה הוספה\הסרה של תוכניות.הבעיה היא שליד החבילת שירות 3 אין את הכפתור "הסר".ניסיתי את CCLEANER אבל עדיין התוכנה עדיין על המחשב ואני רוצה לנקות אותה לגמרי ולהתקין את חבילת השירות SP2. נסיתי את הנקודת שיחזור של חלונות וגם לא הלך. אשמח לפתרונות. תודה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את SP1 מהאתר של מיקרוסופט לשם התקנה במחשב שאין לו אינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אז הרגע נכנסתי למאפיינים של המחשב שלי לבדוק משהו, ופתאום ראיתי את זה:
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום! במחשב שלי מותקן כרגע חלונות 7 וחלונות 8 (שהתקנתי לפני כמה ימים לראות איך הוא עובד והאם יהיו הביצועים בו יותר טובים). ברצוני להתקין את המשחק PES. האם אפשר להתקין אותו פעם אחת ושאוכל לשחק בשני מערכות ההפעלה? (עוד דרך בשבילי לראות עד כמה הביצועים יותר טובים). תודה, מושיקו
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ושכחתי את סיסמת המנהל, ועכשיו אני לא יכול להיכנס לשולחן העבודה :-(((((, שמעתי שיש איזהשהו קובץ ISO שצורבים אודה לכם אם תתנו לי קישור לקובץ כי כל הנסיונות שלי לחפשו היו לשווא ולא מצאתי כלום ואני כבר מיואש :-( או אם תלמדו אותי דרך אחרת לאיפוס\שיחזור הסיסמא בתודה רבה מראש...
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום! לפני כשנה קניתי מחשב חדש, והוא עשה לי בעיה מוזרה. כמעט כל משחק ותוכנה שהרצתי הוא הריץ לי מהר מדי.. למשל במשחקים הייתי רק לוחץ על תזוזה וישר מגיע לסוף המפה ודברים כאלו... הסבירו לי שזה נובע מהעובדה שיש לי 2 ליבות( AMD ATHLON 4200), אז השתמשתי במדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183189.msg1816093#msg1816093 עשיתי בדיוק מה שרשום וזה הסתדר לי מצוין. עכשיו, היום עשיתי פרמוט, ולאחריו זה שוב קרה. פעלתי לפי המדריך, אבל משום מה עדיין יש את הבעיה. יכול להיות שזה בגלל שתהקנתי SERVICE PACK 3 הכי עדכני? כי כשהורדתי את העדכון הראשון שמצוין במדריך הוא אמר לי שלא צריך להתקין אותו כי הגרסא שלי חדשה מדי או משהו כזה... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למד…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פנטיום 4 1.7, 320 MB SDRAM ו WIN XP PRO שמעולם לא עשה בעיות כמו אלה. לפעמים אני עוזב אותו לקצת זמן, וכשאני חוזר אני מגלה שהוא מתפקד ממש לאט. הרצתי אנטיוירוס וAd-Aware וזה לא מצא כלום. שמתי לב שבזמן פעולה רגיל ה Commit Charge הוא משהו כמו 130 מגה (מצורפת תמונה), ובזמן התפקוד האיטי הוא מגיע ל730!! למה זה? תראו בתמונה גם אם יש שם תוכניות זרות שלא צריכות להיות שם.....הHTPATCH הזה הוא משהו שקשור ללוח אם, של SiS.... הLucoms הוא חלק מהאנטיוירוס. תודה! למי שרואה תמונה חצויה שייכנס דרך הלינק http://server5.uploadit.org/files/Shayks-patch.jpg
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-