Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את ההתקנה המלאה של ה-IE6 (אפשר גם SP1 שלו) - אבל כל הקבצים. לא החצי מגה שמתחבר לאינטרנט ומוריד הכל. למה? ככה.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
יש לי 200 קבצים בשמות שונים מאותו סוג במקרה שלי DWG. אני מעוניין לשנות את השם של כולם ומצאתי שאפשרות היחידה המובנת בוינדוס זה לסמן הכל ולעשות RENAME לקובץ בודד לדוגמה DIMA אבל אז הוא ממספר אותם DIMA(1).dwg DIMA(2).dwg DIMA(3).dwg DIMA(4).dwg האם יש דרך לעשות את המספור בדרך שלי לדוגמא DIMA_1.dwg וכו' שאני יחליט איזה סיומת תרוץ על הקבצים?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
שלום, מצאתי שרשורים באתר עם בעיות בקשר לאייקונים אבל לא כזו כמו שלי: כאשר אני פותח תיקיה כלשהי אני שם לב שה-desktop "קופץ" - ז"א כאילו הדברים נעלמים ל1/1000 השניה וחוזרים- זה כל כך מהר שזה פשוט נראה כמו הבהוב מהיר, וכשאני נכנס לתת תיקיה, או כשאני פותח קובץ כלשהוא (בדר"כ של אופיס, אבל לא בהכרח) אז כל האייקונים של הקיצורי דרך שעל desktop הופכים לאייקון default של xp והמחשב מתנהג כאילו חישמלתי אותו, כולו בשוק, ותוך כמה שניות חוזרים האייקונים המקוריים של קיצורי הדרך- מה זו התופעה המרגיזה הזו? מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
שלום רב בימים הקרובים יעלה לאוויר אתר חדש העוסק במערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט לטלפונים סלולרים. כידוע מערכת זו קיימת כבר זמן רב אך השינוי הגדול הוא התוספת של שפת הקודש אשר תפתח את השוק לקהל הישראלי. מטרתי היא הקמת אתר שכל כולו בהתנדבות שבו ירוכזו כלל החדשות על עולם זה ועל המכשירים השונים ומערכת פורומים שונים אשר תגדל עם הגעתם של המכשירים השונים לארץ. אני וחברי מחפשים 4 כתבים (בנות/בנים) אשר יכתבו כתבות שונות לאתר ומבזקי חדשות אשר עוסקים בעולם הwindows phone 8 במידה ואתם חשים חיבה מיוחדת למערכת ההפעלה ואו חובבי גאדג'טים ויודעים גם להתבטא בעברית יפה וכמובן ידע באנגלית על מנת לתרגם כתבות שונות מהרשת אנו נשמח לצרף אתכם למשפחה. כאמור הכתיבה היא בהתנדבות אבל משאירה לכם את הא…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
חברים שלום... משהו מוזר קורה עם המחשב שלי. יש לי ווינדוס 7 אולטימיט עם אקטיבציה מלאה לגמרי ! - עובר אפילו בדיקות אתרים של מיקרוסופט והכל והוא עובד מצוין בכל פעם שאני מתקין או מסיר תוכנה מהמחשב ולאחר מכן מבצע הפעלה מחדש למחשב קורה משהו מוזר. בנוסף לחשבון היחידי שיש על המחשב נוצר חשבון בעל שם universal בעל גישת Administrator החשבון שלי הוא בעל גישת הניהול הכי גבוה, החשבון שנוצר בעת ההתקנה הורדתי לחשבון השני גישות הניהול ומחקתי גם אותו. כל פעם אני מוחק אתו מחדש וכל פעם הוא חוזר. מישהו שמע פעם על התופעה הזאת או מודע לדבר שכזה ?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להתקין וינדוס 7. מצאתי את הדרייברים התואמים של הכרטיס מסך מובנה,כרטיס קול מובנה ולוח אם. עכשיו מה שחסר לי זה דרייבר למצלמה שלי אני מוצא רק דרייבר של ויסטה למצלמה. והכי חשוב זה שחסר לי דרייבר למודם כבלים THOMSON 425 ואני לא מוצא של ויסטה או 7. אז מה שמעניין אותי זה עם המצלמה תפעל על דרייבר ויסטה ואם אתם יכולים למצוא דרייבר של המודם.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש win7 home retail אודה לסיועכם: האם יש הבדל בין עברית לאנגלית פרט לשפה? מדוע יש פערי מחירים בין החברות השונות ממה שראיתי זה נע מ-700 ל1,000 ש"ח ויותר. האם מדובר במוצר שונה? היכן מומלץ לקנות את התוכנה?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ברצוני לשנות את שם הלייבל של ה DVD והצורב מסתם compact disk לשם אחר הכיצד?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב ועדיין לא קיבלתי את כל חלקי המחשב - אחד הרכיבים שקיבלתי זה H.D SSD 80GB של אינטל שעליו אני מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה והתוכנות רציתי לחסוך קצת זמן ולהתקין כבר את מערכת ההפעלה ואולי גם תוכנות על ה SSD במחשב הקיים ואחר כך להעביר את ה SSD למחשב בחדש אמורה להיות בעיה עם פעולה כזו ? אני מכיר שכן במיוחד עם דרייברים - אבל אני לא יודע מה קורה עם WIN7 אולי שם זה אחרת אשמח לתשובה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קודם כל מצטער על כל השאלות .. אני לא מצליח להעתיק קבצים ב ויסטה ..אני רק רוצה להעביר סרט או איזה קובץ אחר ממקום למקום באותו כונן הוא חושב לי שעה כאילו מה כבר ביקשתי ממנו !! למה זה קורה למה יש את האיטיות הזאת ה WINDOWS הזה ?זה נראה כאילו ה HD כל הזמן עסוק אפילו שאני לא עושה כלום יש פיתרון לבעהי הזאת ?
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מתקין xp pro על מחשב עם הארד דיסק יחיד, אחרי פירמוט מלא בעזרת הדיסק של חלונות, עוברים קבצי ההתקנה ל HDD והמחשב מאתחל, אחרי האיתחול, במקום לעלות ולהתחיל את ההתקנה, המחשב רושם ntldr is missing עם כל מני סימנים מוזרים... יש לציין שעל הדיסק הזה הותקן בעבר חלונות7 אבל הוא עבר פירמוט. הדיסק הוא IDE כרגע מוגדר CD כאופציית עליה ראשונה וה HDD שניה. כשאני מחבר הארד דיסק SATA למחשב, עליו יש מערכת הפעלה עובדת, אני רואה שאכן כל הקבצים עברו לדיסק IDE עליו רציתי להתקין...ויש שם NTLDR ו BOOT.INI וכל הקבצים הדרושים....
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
האם במחשב פנטיום 866 עם זיכרון 256MB, כדי לשדרג את מערכת ההפעלה. מה זה יתן. נכון להיום אין לי בעיות עם WIN98 מבחינת יציבות. תודה, יוסי
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הורדתי סרטון של האלף לייף. וכשבחרתי איפה לשמור (שמירה בשם) עליתי דרך חלון המסייר לשולחן העבודה ומשם באתי להכנס לתת תיקיה דרך קיצור shortcut, כי אחרת זו דרך ארוכה עם העכבר לשם. אבל זה במקום להכנס לשם שמר תקובץ תחת שם הקישור ונתן לו סמל של קישור. וזה נירא עכשיו כך. מישו יודע איך לשנות חזרה. כי שום נגן לא מקבל את זה גם עם אני משנה סיומת, ולא זיפ או ראר
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ואם אפשר גם מה חינמי ומה עובד בכל מקרה (גם אם לא חינמי). תודה.
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני ניכנס לווינדווס UPDATE ומתקין את הSP! ובסוף הוא אומר לי שההתקנה נכשלה ואם אני זוכר נכון, זה דופק לי ת' ווינדוס איך אני יכול להתקין אותו? והאם משהוא יודע למה זה קרא לי?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את SP1 מהאתר של מיקרוסופט לשם התקנה במחשב שאין לו אינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רואה לא אחד ולא שתיים בכל מיני תיקיות את הקובץ Thumbs.db לפעמיים הוא מוסתר ולפעמיים לא. רציתי לדעת מזה הקובץ הזה? מה התפפקיד שלו? מה הוא עושה? האם הוא חיוני למחשב או לעשות סריקה בכל המחשב והלעיף תקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ברשותי 3 התקני שמע, מהם 2 בשימוש: 1. Realtek HD Autio 2. C-Media USB Headphone Set אני יודע שאני יכול להחליף ביניהם מהלוח בקרה, דרך צלילים והתקני שמע. השאלה שלי היא האם יש דרך להחליף בין התקן ה- output בלחיצת כפתור? (ע"י יצירת פקודה כלשהי עם קישור)
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
איזה גירסה של SP1 אני צריך להתקין יש לי מעבד 64 ביט ו ומערכת הפעלה 32 ביט מישהו יודע?? יש מצב גם ללינק ישיר?? תודה
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה אחרי שאני סתם מאתחל את המחשב האייקונים בסדר רוב הזמן אני משתמש ב שנתחורף ואם אני עושה איתחול אחרי זה אייקונים נעלמים, מספיק שרק פעם אחת אני מכניס את המחשב למצב ועושה אתחול האייקונים נעלמים ואני צריך ללחוץ כפתור ימני ולהחזירם זה לא בעיה קריטית אך בהחלט מציקה . עד שגיליתי אחרי איזו פעולה זה קורה לכך הרבה זמן חח. ניסיתי למצוא מידע בגוגל אך ללא הצלחה אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אז ככה, כשאני במצב של IDLE בוינדוס XP משום מה המעבד מנוצל הרבה יותר מידי ממה שאמור להיות (ניכר ב cpu usage). מלבד זאת, אחרי שאני נכנס לישום כלשהו ויוצא הזכרון שבו השתמשתי לא תמיד מוחזר ויוצא מצב שאני מוכרח לעשות ריסט כל יום (לצורך הענין, יש לי 256 DDR333) או לאחר שימוש ארוך בתוכנה\משחק כבדים. תודה מראש לעוזרים :-\
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש . AMD ATHLON X2 3800 ASROCK ALIVESATA2-GLAN 1GB DDR II 667 MHZ. התקנתי את הכרטיס רשת מהדיסק בלי בעיה. הייתה קצת בעיה להתחבר לאינטרנט אבל בבזק בינ"ל עזרו לי. אז נזכרתי שלא התקנתי כ.קול. אז התקנתי גם אותו מהדיסק. במהלך ההתקנה קיבלתי הודעה שהשתנו קבצים של המערכת (כלומר של וינדוס XP ) ולהכניס את הדיסק של וינדוס כדי למנוע בעיות בעתיד. הכנסתי, סיימתי להתקין את הכרטיס קול ולא הייתה בעיה. כשהפעלתי עוד הפעם את המחשב,לא היה זכר לכ.רשת. התקנתי אותו עוד הפעם וגלשתי. ואז המחשב התחיל להיתקע. שאני פותח כמה חלונות באקספלורר, המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט. ואז לפעמים לא מופיע הכ.רשת, ואני צריך לכבות את המחשב ולהדליק אותו ואז יש כ.רשת מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-