Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אוקי , קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו (יכול להיות שכל העסק מתחיל מפה) וניגשתי להתקין את מערכת ההפעלה . ניסיתי בהתחלה להתקין XP אבל הוא כל הזמן נתקע בשלבים שונים של ההתקנה , בהתחלה חשדתי בכונן דיסקים , החלפתי אותו וגם לא עזר אחרי זה ניסיתי להתקין 98 ושוב פעם נתקע כל פעם בשלב אחר של ההתקנה בלי שום סיבה נראית לעין . בסוף ויתרתי הוצאתי את ההרדיסק התקנתי 98 על מחשב אחר , וחיברתי חזרה , באתי להריץ אבל הוא נתקע באמצע האתחול משום מה בלי שום סיבה (הפס הכחול-לבן למטה רץ אבל לא מגיב) ניסיתי במצב בטוח והוא רושם לי windows protecion error . לפני שהחזרתי את ההרדיסק הרצתי את ה98 על המחשב השני והוא עבד חלק . בנוסף מידי פעם כשאני מנסה להריץ את המחשב הוא מתחיל לכתוב לי כל מיני קודי אסקי מוזר…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום יש לי XP אני שוקל לעבור לWIN7. אבל אני משתמש קבוע במגוון התוכנות של adobe גירסא CS3. רציתי לדעת לגבי התמיכה שלהן ב64 ביט. והאם הם כן ישתמשו ביותר מ 2 ג'יגה ראש שמגבילים אותי כרגע תודה
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 64 ביט ו6 ג'יגה זיכרון ומתוכם מנוצלים במצב מנוחה 75% זה לא הגיוני בעליל זה אף פעם לא היה לי ככה ניסיתי לראות איזה תהליך לוקח הכי הרבה ואקספלורר וSCVHOST היו הראשונים עם 160K כ"א בדקתי איזה דברים רצים דרך SVCHOST וראיתי שהאודיו והרשת והסרגל של הוינדוס ועוד כמה דברים חשובים רצים דרכה אבל בכל זאת אני רוצה לסדר את העניין הזה כי זה מרגיז אותי וגם לפעמים תוכנות לא מגיבות כמו האקספלורר לדוגמה שמחליט פתאום להרגיז אותי ולהיתקע תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
למה וויסטה לא מפעיל קבצי GIF על המחשב ורק על אקספלורר? אם אני פותח תמונה רגילה הוא מציג אותה, אני מעביר הלאה לתמונה של GIF והוא לא מריץ אותה (אם היא תמונה נעה)
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מקווה שלא טעיתי בפורום, אם כן שמנהל יעביר... הפעלתי את המחשב מחדש ופתאום קפץ לי האייקון של windows security alerts (תמונה למטה) הוא אומר לי שהפייר וול של ווינדוס מכובה, לחצתי להפעיל אותו והוא נתן שגיאה ואמר שאני ינסה להפעיל אותו ידנית. פתחתי את הפיירוול והוא נתן לי שגיאה: והוא לא מביא לי לשנות הגדרות שלו ולא כלום :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ואוכל לראות את הכוננים של שניהם בכל אחד מהמחשבים ולעבוד ממחשב 1 על קבצים המאוחסנים במחשב 2 תודה
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
מתי בדיוק ? CANT WAIT TO USE IT YAY נ.ב: קניתי AMD 64BIT 3000+ VENICE אתם ממליצים להתקין עליו WXP רגיל או W64BIT ?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אחותי הקטנה כל הזמן מוחקת לי את שם המשתמש שלי בכל פעם שהיא מתרגזת עליי (נקמנית הקטנה ). שום דבר לא עזר, ניסיתי לדבר איתה בצורה יפה שתפסיק לעשות את זה, בצעקות, בסטירות, בבוקסים, אבל שום דבר לא עוזר. אז יש לכם מושג אולי, איך אני יכול למנוע ממנה למחוק את החשבון שלי ב-XP PRO? אני שמתי עליו כבר סיסמה, אבל כשהיא נכנסת ללוח בקשרה משם המשתמש שלה, ומוחקת את החשבון שלי משם, אז הווינדאוס הדפוק לא מבקש ממנה סיסמה לפני שהוא מוחק את החשבון שלי. אז איך אני אמור להגן עליו בסיסמה? הרי כבר יצרתי אחת, וכשאני רוצה להיכנסז אליו אני צריך לשים סיסמה.
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים שכולם נמצאים על אותו WORKGROUP. לאחד מהם יש מדפסת. במחשב שלי הוספתי את המדפסת בקלות, פשוט בחרתי אותה מהרשימה של המדפסות רשת, הוא ביקש להתקין DRIVERS אמרתי OK, ואז היא הופיע ולא היה בעיה להשתמש בה. לעומת זאת, ב LAPTOP, ברגע שאני מסמן אותה הוא מבקש סיסמא (אחרת אומר ACCESS DENIED), כאשר אני עושה בדיוק מה שעשיתי במחשב שלי (וזה עבד)... ניסית להכניס ADMINISTRATOR וכו', אבל הוא לא מקבל אותם, למישהו יש פתרון, וגם הסבר למה זה שונה בין המחשבים ?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
התחילו BSOD בנייד ורציתי לנתח את קבצי הדאמפ אבל משום מה התיקיה minidump ריקה (למרות שסימנתי: write an event to the system log וגם: write debugging information - complete memory dump) אני לא מצליח למצוא את קבצי הדאמפ בשום מקום, איפה הוויסטה שומר אותם? ועל הדרך- הניתוח של הקבצים עובד באותה צורה כמו ב- XP (תוכנת ניתוח דאמפים). תודה.
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
משום מה העותק של הווינדוס שלי מזהה כלא עובר אקיווישן.. למרות שכאשר אני נכנס למאפיינים של המחשב שלי כתוב לי ש" WINDOWS IS ACTIVATIED"... אני לא יכול להפעיל שום דבר (משחקים,תוכנות)... משהו עודנתקל בזה? צריפתי תמונה שתסביר את המצב.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם של חברת גיגהבייט 7n400v-l. לאחר שאני בוחר את אופציית STANDBY, הנורות של העכבר והמחשב נכבות. ואינני יכול להחזיר לפעילות את המחשב. כמו כן, המסך נכנס גם לסטנד-ביי. המסך חוזר, רק לאחר שאני עושה ריסטרט. כמו כן, משום מה אופציית ה-hibernate חסומה בפניי. אני משתמש בXP. האם מישהו יודע מה עליי לעשות בביוס או במערכת ננפעלה על מנת שאוכל להשתמש באופציית הסטנד-ביי. תודה
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש תקלה שהוינדוס XP עושה ריסט כול כמה זמן .. המחשב יכול לעבוד שעות בלי ריסט אבל שהוא מפעיל למשל xplorer ומנסה ליגלוש המחשב פשוט עושה לו ריסט עכשיו אני זוכר שיש פקודה שאפשר לבטל שהמחשב יעשה ריסט ויראה חלונות כחולים כדי לזהות את הבעיה מישהו זוכר איך עושים? אבל אני יודע שיש גם פקודה שאפשר לראות את ההסטוריה של התקלות שהיו בוינדוס פשוט שכחתי מישהו יכול לרעננן את זיכרוני?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם יש לי 98 רגיל או 98SE כי הורדתי MEDIA PLAYER 9 היה כתוב שם שהוא מתאים רק לSE וכשניסיתי להתקין הוא אמר שאין לי מערכת הפעלה מתאימה
-
- 14 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כמעט כמעט כל תמונה שאני שומר במחשב נשמרת לי כ-BMP אני יודע שאפשר לבחור אם לשמור כ-JPEG או BMP אבל פשוט אין את האפשרות של של לשמור כ-JPEG !!! וזה תמונות שהם במקור JPG באתר שבו הם נמצאות שאני בא לשמור אותם אפשר רק BMP! זה ממש מעצבן, יש לי תמונות של 11 מגה! אגב אני על 64ביט כרגע אם זה משנה משהו... תודה!!
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני כניראה קונה מחשב נייד, יש לי שאלה קטנה, אני תמיד התעסקתי עם מחשב נייח ואף פעם לא התקנתי על מחשב נייד Windows... יש לי ניסיון בהתקנה של ה-Windows על מחשב נייח, השאלה היא האם ההתקנה של מערכת הפעלה על מחשב נייד לא מערכת הפעלה קודמת שונה מהתקנה של מחשב נייח רגיל? אם לא, האם אתם יכולים להסביר בקצרה במה היא שונה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני כוננים, נגיד C ו , על C מותקן אולטימט 64 ביט, אבל מכיוון שאני צריך לעבוד עם דוס (אסמבלי) אני צריך וינדוס גרסת 32 ביט , אז רציתי פשוט להוסיף וינדוס של 32 ביט, שבעת הפעלת המחשב אני אבחר את הגרסה שאני רוצה . איך אני עושה את זה?
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב ווינדוס XP PRO וחברים אומרים לי שמשחקים רצים יותר טוב ב ווינדוס HOME מה אתם אומרים כאלה שהיה להם את שניי הגרסאות ??
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שזה הפורום המתאים אם לא בבקשה תעבירו. רוב המשחקים שאני משחק אחרי 5-1-5 דקות קופץ מסך המוות הכחול ושניה והמחשב עושה ריסט. זה קורה לי בGRWA2, BIOSHOCK, MOA AB,911 - First Responders וכו'... האם יש פיתרון? מפרט מחשב בצד. תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שמעו : היה לי פעם windows XP professional היו לי סרטי avi והם פעלו בלי בעיה... היו לי קבצי מוזיקה מסוג wma שגם פעלו בלי בעיה!! עכשיו שעברתי ל- windows xp home edition אותם קבצים לא עובדים לי... עכשיו השאלה שלי היא כזאת: יכול להיות שזה באמת בגלל סוג הווינדוס?????..
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לפני פירוט הבעיה, אני רוצה רק להגיד שאם הנושא הזה לא מתאים לפורום הספיציפי הזה, אז אני מתנצל, לא מצאתי יותר מתאים מזה. אוקיי, ועכשיו לבעייה: הבעייה היא שקבעתי לי דף בית מסויים, וכשאני פותח את האקספלורר, הוא לא מעדכן אוטומטית את הדפים של האתר, הוא פשוט נותן לי את הדף הקודם שהוא הציג לי בביקור הקודם שלי באתר, ואני חייב לעשות refresh כדי לקבל את הדף העדכני. איך אני יכול לעשות שאני ייכנס לדף הבית והדפדפן ישר יעדכן לי את הדף אוטומטית. הערה קטנה : הבעיה הזאת כל פעם חוזרת על עצמה, פעם כן ופעם לא ואני פשוט לא זוכר איך סידרתי את זה בפעם הקודמת, אז אם מישהו יכול לתת לי לזה פיתרון סופי, אז בבקשה. תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזו גרסא של ויסטה תתאים למחשב שלי x32 או x64? איך אני בודק? וניסיתי דרך 'עזרה ותמיכה' של הוינדוס אבל הוא לא עובד אצלי..
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רואה בפיירוול אנשים תמיד מנסים לפרוץ לי דרך פורט 445 מזל שיש לי פיירוול תותח עוצר את כולם חחח... ;D ;D אבל נמאס לי יש למשהו מושג איך אני סוגר אות הפורט הזה??
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
במחשב מסוים הרצתי unRAID 5 ומותקן בו דיסק WD של 3TB שהנפח שלו זוהה באופן תקין. התקנתי עכשיו Windows server 2012 64bit והכונן מזוהה כ-2TB בלבד. עדכנתי BIOS, התקנתי דרייברים והוא עדיין לא עובר 2TB. הכונן פורמט כ-GPT ועדיין 2TB. מה פספסתי?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-