עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sami lami,

אהלן וחג שמח, אתמול כשניסיתי להיכנס לכונן הקשיח שלי (מופיע בתמונה) הווינדוס מציג לי הודעה של פתיחה באמצעות עם כמה אפשרויות. מצאתי את האפשרות שפותחת את הכונן, אך כל פעם שאני מנסה לפתוח את הכונן הוא מציג שוב את ההודעה כל פעם מחדש. יש פיתרון? תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by imac,

אתם יכולים לראות בצד את מפרט המחשב שלי... מאז שיש לי את המחשב הזה (אם אני לא טועה בערך שנתיים) אני משתמש ב-32bit ועכשיו כפי שאני רואה אין כבר את בעיות התאימות שהיו פעם, אז אני חושב אולי לשדרג... השאלה היא עד כמה הביצועים משמעותיים?

3. Started by vizido,

שלום, יש לי IIS על WIN XP PRO ואני מריץ עליו ASP בלי בעיה. כשאני מנסה לרשום משהו לדטה בייס אני מקבל את הERROR הבא: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /sites/mwm/asp/admin/adResume.asp, line 16 Browser Type: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Page: POST 1798 bytes to /sites/mwm/asp/admin/adResume.asp POST Data: act=&info=%3Cfont+face%3D%22%27Times+New+Roman%27%2CArial%2Csans-serif%22%3E%3C%2Ffont%3E%0D%0A%3Ch1%3E%3Cdiv+align%3D%22center%22%3EMenachem+Wiesenberg%3C%2Fdiv%3E%3C%2Fh1%3E%0D%0A%3Ch3%3E%3Cdiv+alig . . . ניסיתי ללכת ל II…

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  4. שלום לכולם אני רוצה לקצר את זמן עליית הווינדוס אני זוכר שיש איזה אפשרות שינוי ב-regedit שמשנה את זה אני מתכוון לטעינה(הקווים)תודה לכולם אלי.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  5. שלום רב, יש לי ווינדוס אקס פי בעיברית, ואקספלור 6, ולמעלה איפה שיש את הסרגל כלים, מתחת יש את הלחצנים "הקודם" ו-"הבא" וכו', מתחת מופיע לי סרגל כלים של כל מיני אפשרויות כמו "block popups","zoom" ו-"serach" לסרגל קוראים: iSearch ואין לי אפשרות להסיר אותו ניסיתי לחצן ימני ולבטל את ה-v ואין לי אפשרות ניסתי בהוספה והסרה לחפש אותו גם שם הוא לא מופיע כיצד ניתן להסיר את הסרגל הזה שמפריע לי בגלישה? צירפתי כאן שני תמונות שאחת מראה את הסרגל והשנייה מראה את הסרגל עם הלחצן הימני של נותן לי אפשרות להסיר את ה-v של הסרגלי כלים...[/b] תודה מראש... ;D

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by MOR$),

היי!! ניסיתי לעשות system restore בגלל בלגן במחשב, אך לא משנה איזה תאריך אני בוחר, הפעולה אינה מבוצעת והמחשב נפתח בלי restore איך אפשר להתגבר על הבעייה? תודה מראש משה

7. הבנתי שיש דרך מסוימת וזה לא פשוט כמו לפרמט.. השאלה היא איך אני עושה את זה? אני רוצה XP 64BIT ויש לי כרגע XP 32BIT

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by Adir207,

יש לי ווינדוס 7 64BIT וכשהמחשב נכנס למצב שינה הוא מכבה את הכרטיס רשת למרות שמוגדר לו לא לעשות זאת בהגדרות צריכת חשמל. זה מעצבן כי כשאני מוריד קובץ והמחשב נכנס למצב שינה ההורדה מפסיקה את עצמה. האם ישנו פתרון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by Terminal Frost,

האם עדכון BIOS יכול לגרום לבעיות בהפעלת XP שכבר מותקן על המחשב? קראתי בהרבה מקומות שאין לעשות עדכון BIOS לתקנה קיימת של XP, ואם כן עושים יש לעשות REPAIR להתקנה לפי שהיא עולה. ואם מותקן XP SP2 - אפשר לעשות REPAIR עם דיסק של הXP המקורי?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  10. מאיפה אני יכול להוריד את SP1 מהאתר של מיקרוסופט לשם התקנה במחשב שאין לו אינטרנט?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  11. שלום לכולם אם מישהו יוכל להסביר לי מה הפעולה הזאת? היא מנסה להוריד לי גם לפעמים דברים מהאינטרנט [אני רואה תעבורה בnet limiter] נראה לי שהיא מתחילה כשהאימיול מוריד אז יכול להיות שזה קשור הקטע הוא שבפעם האחרונה שאישרתי אותה פתאום נכבה לי המסך כאילו מישהו השטלת לי על המחשב והכונן של הדיסקים פתאום התחיל להסתובב ... בקיצור נראה חשוד... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by eid101,

יש לי מחשב תותח עם מפרט טוב מאוד קניתי אותו חדש ... כאשר הפעלתי עליו 32BIT הוא היה בסדר גמור XP וגם VISTA אבל כאשר ניסיתי לשים 64BIT VISTA/XP זה היה איטי יותר . למה זה קורה ואיך משפרים את זה ? מפרט המחשב :- כ.זכרון 4GB 800MHZ OCZ CL4 כ.מסך ATI READON 512 MB DDR2 HD 2600 לוח אם :- ASUS M2N-E מעבד :- AMD AM2 ATHLON 6000+ 64BIT

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by homo1,

הורדתי סקין של WINDOWS 7 ואני רוצה למחוק איך אני מוחק? תודה רבה לעוזרים ;D

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by samigol,

מישהו מכיר דרך להכנס למצב ms-dos לפני שנכנסים לwindows

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by CyberSpider,

שאלה: צריך לאסר על משתמש לחזור על סיסמאות קודמות לפחות במשך שנה. זכרון מקסימלי לסיסמאות אחרונות, שאני יודע, זה 24 סיסמאות. האם אפשר להגדיר איפהשו אחרת? תודה

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  16. המחשב עושה קצת בעיות, ואני צריך לפרמט גם ככה. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא צפייה בסרטים וסדרות, ובקרוב הוא יצוות עם מסך 37" חדש דנדש, אז חשבתי כבר להתקין מדיה סנטר. יש יתרונות למדיה סנטר על XP רגיל? אם כן, מה הם?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by VINERA,

כאשר אני מחפשת דרך====== התחל =חיפוש= ולדוגמא מסמך מסויים......( גם אם הוא יחיד) הוא נותן לי==== שגיעה ומוציא אותי מהמסך של החיפוש. אם הודעת אזהרה. ורק בסיום החיפוש. אני לא יכולה לעשות חיפוש בכלל ולצערי יש לי מכל דבר פעמיים במחשב. אני רוצה לדעת איך אני מסדרת את התקלה. תודה ורד

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by zion789,

אני בא להכנס לWINDOWS UPDATE בא להתקין דברים וזה עושה לי שהעותק של ווינדוס שלי לא חוקי..עכשיו אני שואל אותכם האם יש קרק שיבטל את אימות הגרסה של ווינדוס וככה אני יוכל להוריד דברים מWINDOWS UPDATE ובכלל מאתר מייקרוסופט תודה

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by GHOST,

איך אני מתקין מערכת הפעלה על ההארדיסק הנ"ל? מערכת ההפעלה רושמת שאין הארדיסק באט ההתקנה?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  20. [table][tr][td] last performed operation was: spawning תודה מראש לכל מי שיכול לעזור[/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by Imtheman,

יש איזה פקודה שבהפעלה הבאה של ה WINDOWS הוא יעבוד עם ב סייפ מוד עם רשת ?

22. עבדתי עד עכשיו על רזולוציה של 600*800. הכתב היה ברור ומספיק גדול. אבל עכשיו שיניתי את הרזולוציה ל-768*1024, והכתב נראה ממש קטן. גם הכתב של האייקונים שיש לי על שולחן העבודה ושל שאר הטקסט בווינדאוס, וגם של הטקט שנמצא בכל מיני אתרים. אז איך אני מגדיל את הטקסט הזה? אני משתמש בווינדאוס XP PRO, בפיירפוקס ובאינטרנט אקספלורר. תודה.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by PsyDream86,

יש לי 200 קבצים בשמות שונים מאותו סוג במקרה שלי DWG. אני מעוניין לשנות את השם של כולם ומצאתי שאפשרות היחידה המובנת בוינדוס זה לסמן הכל ולעשות RENAME לקובץ בודד לדוגמה DIMA אבל אז הוא ממספר אותם DIMA(1).dwg DIMA(2).dwg DIMA(3).dwg DIMA(4).dwg האם יש דרך לעשות את המספור בדרך שלי לדוגמא DIMA_1.dwg וכו' שאני יחליט איזה סיומת תרוץ על הקבצים?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by arad gonen,

(יש לי במחשב vista ultimate) כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש מופיעה בעיה שאומרת "ערכת הצבעים שונתה ל vista basic" מה אפשר לעשות בנדון?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  25. Started by Stanly,

אני מקבל שגיאה כזו כל פעם שאני מנסה להפעיל סירטון (-יש לציין שהסירטון עבד לפני כמה שבועות ) שגיאה נוספת שאני מקבל גורמת למחשב לעשות לעצמו מעיין ריסט שמתבטא בכך שכל האייקונים שלי נעלמים וכל החלונות ניסגרים... מה הבעיה?! חסרים לי קידודים??

• 5 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים