Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני רוצה להתקין נגיד משחק או משהו שקשור ל Windows installer אני צריך להפעיל את הService הזה. איך אני יכול לעשות שזה יהיה פועל אוטומטי? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום התקנתי היום WIN XP ויש לי מסך לבחור משתמשים בהפעלה של הWINDOWS איך אני מבטל את המסך ועושה שכל מי שמפעיל את המחשב יהיה מנהל? תודה
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד מסלקום, מדובר במחשבים הניידים הקטנים לא ה-CD-ROM, עכשיו מכיוון שהם מגיע עם Windows עליו נמצאות מלא שטויות לא מעניינות אשר מעמיסות על המחשב, אני מעוניין לבצע פורמט, ולהתקין Windows Xp מחדש בשביל להכניס רק את השטויות שאני רוצה. עכשיו עקב כך שאין CD-ROM, אני לא ממש יודע מה לעשות אני יודע שזה עובד דרך דיסק און קי, השאלה כיצד בדיוק אם למישהו יש מדריך בנושא שאני אוכל לקרוא ולהשתמש בו זה יהיה מעולה, אני לא רוצה פשוט הגיע למצב שאני ניתקע באמצע, ולא יודע מה השלבים הבאים. תודה מראש, ושבוע טוב לכולם
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
היי לכולם. נתקלתי בבעיה שלמרות שאני כמעט בטוחה שבעבר ראיתי לה הדים ברשת, בחיפוש לאחרונה לא ראיתי דבר ואשמח אם תעזו לי לפתרה. כדי לחסוך באנרגיה, והיות ויוצא ואני קמה ממחשב למס' דקות שפתע מתארכות, הגדרתי ל- windows להכנס למצב שינה לאחר זמן מה. הבעיה היא שהוא עושה זאת כל פעם שאין תנועה אצלי וזה כולל עיתות בהם איני אמורה להגיב כגון צפייה בסרטים או במצגות. לכן אני מוצאת עצמי מידי פעם נוגעת בעכבר כדי למנוע זאת. משום מה נדמה לי שבעבר שמעתי שקיימת אופציה להגדיר מצב סרט או משהו בסגנון בו ה- windows. לא יכנס למצב המתנה. חיפשתי ולא מצאתי דבר כזה. אני מעריכה שרבים מכם צופים בסרטים דרך המחשב, וסביר שלא מעט מכם עובדים עם מצב המתנה, כיצד אתם פותרים בעיה זו? אודה לעזרתם
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי יש לי ויסטה ultimate והכל עובד אחלה אפילו יש לי חלונות תלת מימדיים אבל לא מופיעה לי הסרגל בצד המסך שלו אלא יש לי רק את הסרגל עם הstart והשעונם וכל זה אבל שמעתי שיש סרגל נוסף על צידיי המסך אז איך אני עושה שהוא יופיעה בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, מישהו החליף לי את הגדרות השפה במחשב לערבית, כך שכל טקסט בעברית המועבר ממחשב אחר הופך לערבית, כך שאפילו שמות קבצים חדשים שאמורים להופיע בעברית - מופיעים בערבית. כיצד אני מחזיר את המצב לקדמותו ? (עברית/אנגלית) תודה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי עכשיו מחשב שמותקן עליו ווידוס ויסטה home premium בעברית, ראיתי שלא מותקן שם SP1, ובעדכונים האוטומטיים גם אין זכר... הורדתי מהאתר של מייקרוסופט את העדכון אבל לא היה אפשרות להתקין אותו מהסיבה שהמערכת הפעלה בעברית... מאיפה אני יכול להוריד גירסה מתאימה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
-
ב windows אמור לכבות את המחשב. אם, במקום כיבוי מתקבלת הודעה מעין: יש צורך לכבות את המחשב באמצעות המתג. האם קיימת אפשרות (תוכנה או חומרה) שהמחשב יכבה מאליו ?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי דיסק עם ויסטה. עשיתי מחיצה ורציתי להתקין שם XP. שמתי את הCD , הוא העתיק את כל הקבצים, אתחל ואז כתב :DISK READ ERROR BOOTMR IS MISSING" הקטע הוא שאחרי זה גם הויסטה סירבה לעלות והציגה את הודעת שגיאה, למרות שלא נגעתי בה. את הויסטה סידרתי, אבל אני עדיין לא יוכל להתקין את XP. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם של חברת גיגהבייט 7n400v-l. לאחר שאני בוחר את אופציית STANDBY, הנורות של העכבר והמחשב נכבות. ואינני יכול להחזיר לפעילות את המחשב. כמו כן, המסך נכנס גם לסטנד-ביי. המסך חוזר, רק לאחר שאני עושה ריסטרט. כמו כן, משום מה אופציית ה-hibernate חסומה בפניי. אני משתמש בXP. האם מישהו יודע מה עליי לעשות בביוס או במערכת ננפעלה על מנת שאוכל להשתמש באופציית הסטנד-ביי. תודה
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום. התקנתי בהצלחה את חבילת השפה בעברית לXP . אבל הכל עדיין באנגלית כמו מקודם. מאיפה אני מפעילה את השפה עכשיו ?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום חברים כמה כמה חודשים קרה משהו למחשב שלי ופשוט כל דבר שנפתח בחלון זה אומר שאני צריך להוריד אותו כקובץ html הנה לדוגמאה- כשאני פותח לאנצר של איזהשהו משחק זה נותן לי ככה- אבל ברגיל זה צריך להיות ככה(מה שמסומן באדום זה מה שאומר שאני צריך להוריד)- אגב זה לא קשור למשחק הזה , זה ככה ברוב התוכנות לדוגמה הורדתי לפני כמה חודשים נגן וזה עשה לי את אותו דבר הנה תמונה-
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהוינדוס תקוע לי על המסך "Welcome". אני חושב שזה נגרם כתוצאה של עידכון הוינדוס לservice pack 1. ד"א: יש לי וינדוס 7. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
רק בתמונות אני רואה בצבע צהוב למה זה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום חטפתי וירוס ואני משותק לגבי כל מה שקשור לשולחן העבודה ,כאשר אני מנסה להחזיר את ההגדרות הרגילות, ולהוסיף תמונת רקע , אני לא מצליח מכיוון שהאפשריות האלה לא זמינות, כפי שאפשר לראות בתמונה.(כרגע לשולחן העבודה שלי יש צבע אחיד מגעיל ולא ברור) איך אני פותר את הבעיה הזאת ? (יכול להיות שיש לי בעיה עם הקובץ SERVICES.EXE ? אם כן איך אני משחזר את הקובץ הזה?) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הסרתי מישחק , אבל כשה אני הולך ל Uninstall Programs הוא עדיין מופיע ברשימה , והוא לא מביא לי להוריד אותו כי הוא כותב שהקובץ לא נימצא (כי כבר הסרתי את המישחק) , זה לא ממש מפריע לי אבל העם יש איזושהי דרך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם WIN7 והרדיסק 500GB. כשאני מחבר את ההרדיסק הישן בחיבור IDE, המחשב מזהה אותו ואחריו שאני מגדיר אותו במחשב, ומנסה להיכנס לרדיסק הישן, הוינדוס מסקש ממני לבצע פירמוט להרדיסק הישן. לא קיימת אפשרות אחרת. מה לעשות ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
הכל כתוב בכותרת חברים, מצורפת תמונה להמחשה.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה שמשגעת אותי ואני נאלץ לעשות כל פעם ריסטרט כדי שזה יעלם, כאשר אני עובר בין החלונות לפעמים קורה מצב שההנפשה (הכתומה כמו בתמונה שתראו להבא) תקועה על חלון שאני בכלל לא בו, והוא ממוזער, התקיעה נשארת שם (בצבע כתום) עד שאני לא מעביר על כך את העכבר, לאחר שזה קורה כל חלון שנפתח (ממוזער או לא) מקבל את הצבע ונתקע כך, הדבר נורא מעצבן ואשמח לפיתרונות (חוץ מלבטל את ה AERO) תמונה להמחשה: http://eliad.org/uploads/1251331911.jpg תודה.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני בא להכנס לWINDOWS UPDATE בא להתקין דברים וזה עושה לי שהעותק של ווינדוס שלי לא חוקי..עכשיו אני שואל אותכם האם יש קרק שיבטל את אימות הגרסה של ווינדוס וככה אני יוכל להוריד דברים מWINDOWS UPDATE ובכלל מאתר מייקרוסופט תודה
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, 2 שאלות לקהל**: יש לי ויסטה הום פרימיום על לפטופ עם 2 ג'יגה זיכרון ומעבד ליבה כפולה 2 גה"צ. (לפטופ של לנובו T61) הלפטופ חדש, אצלי שבוע, ואני יודע לגלוש בלי שיידבקו לי דברים על המחשב ככה שהסיכוי שרכשתי רוגלות ועניינים בשבוע הזה די נמוך. יותר מפעם אחת קרה לי, שפתאום הוויירלס נכבה, ואז אחוזי הCPU קופצים לערכים מטורפים של 60% ולא יורדים. וכמובן שאז כל פעולה על המחשב נעשית בעייתית, ואני לא מצליח להדליק בחזרה את הוויירלס. עד כה זה קרה פעמיים, ופעמיים עשיתי ריסטארט והכל הסתדר, אבל זה לא פיתרון לבעיה (זה לא שהמחשב דלוק וכל היום טוחן עבודה, כולה כמה קבצים באקרובט, פיירפוקס ומסנג'ר). ועוד שאלה על ויסטה - כשאני בא להוריד SP1 לויסטה באתר של מייקרוסופט רשום (בתרגום חופשי) …
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המערכת שלי חדשה מעבד די 2 גיגה ראם כ.מסך 7200 וכו.. ומערכת ההפעלה עולה רק לאחר דקה וחצי בערך..עד לפעולה מלאה.. ממצאים: א.בדקתי את כל עניין הווירוסים עם נוד32 ולא מצא כלום ב. בדקתי את עניין הספיי וור עם הייג'אק דיס וגם לא מצאנו כלום.. ג.מערכת שאמורה לתפעל אקספי בצורה חלקה ד.אין לי תוכנות מיוחדות שעולות עם המחשב או משו כזה.. מה שנראה לי שזאת גרסה של האקספי דפוקה כי הוא נתקע בעיקר בחלק של הטעינה של האקספי עם הלוגו ..כ-דקה.. מה אתם אומרים ומה אפשר עוד לעשות?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הי שידרגתי מויסטה הום פרו ל7 הום פרו. אני לא מוצא את windows.old פשוט לא מוצא לא בC: ולא בחיפוש.. איך אני יכול למצוא אותה?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-