Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 3, 733 מגה הרץ, 256 זיכרון SDRAM, מערכת הפעלה Windows XP. לאחרונה החלטתי להוסיף עוד שני יוזרים למחשב. כדי ששניהם יוכלו להשתמש באינטרנט סיווגתי את כולם כ- Administrators. מאז שעשיתי את זה, עם הזמן, שמתי לב שביצועי המחשב וכרטיס המסך יורדים. לדוגמא, המחשב כמעט נתקע, או יותר נכון נחנק כאשר אני נותן לו לבצע הרבה משימות ביחד, דבר שלא ממש קרה בעבר. מבחינת כרטיס מסך, שמתי לב שהביצועים שלו גם ירדו לאחרונה כאשר אני משתמש באחד המשחקים "הכבדים" שברשותי, דבר שגם לא ממש קרה בעבר. אני לא יודע מתי בדיוק זה התחיל, אבל אפשר לומר שזה מאז שהוספתי את היוזרים החדשים. הייתכן שזו הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את SP1 מהאתר של מיקרוסופט לשם התקנה במחשב שאין לו אינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האם עדכון BIOS יכול לגרום לבעיות בהפעלת XP שכבר מותקן על המחשב? קראתי בהרבה מקומות שאין לעשות עדכון BIOS לתקנה קיימת של XP, ואם כן עושים יש לעשות REPAIR להתקנה לפי שהיא עולה. ואם מותקן XP SP2 - אפשר לעשות REPAIR עם דיסק של הXP המקורי?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לדעת האם ניתן להתקין גם XP וגם WINDOWS7 על אותו דיסק קשיח ולבחור באיתחול לאיזה מערכת אני רוצה להפעיל על המחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתהליך של פירמוט המחשב,בהתקנת הווינדוס. אני מפרמט את המחשב בלי שום בעיות עד שאני מגיע לשלב שהמחשב מאתחל את עצמו כדאי להגיע להתקנת הווינדוס. לאחר האתחול, במקום להגיע להתקנת הווינדוס עצמו( ההתקנה עם השעון) זה מתחיל לי עוד פעם עם תהליך הפירמוט איפה שצריך ללחוץ על F8 וזה.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
http://img188.imageshack.us/img188/2826/085icm.jpg אייזה שגעיות המסך הכחול הזה אומר?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
חבר'ה,החלפתי WINDOWS מ-7 לVISTA וזה לא מזהה לי את הHD השני. בביוס זה כן מזהה, ניסיתי הכל (אני מניח) וזה עדיין לא מזהה, יכול להיות שזה FAT32?(סביר להניח שלא)
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
איזה גירסה של ויסטה תיהיה לי הכי מהירה וקלילה במחשב ? ultimate,home premium וכו.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש דרכים לעקוף את זה..? או שאני יכול לשים את הדרייבר ב-USB או שעדיף כבר VISTA HOME X32 .. לוחאם-ABIT NF7-S 786 RAM DDR 400 FX5500 256BIT 256MB ATHLON XP 3.2
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח, אתמול כשניסיתי להיכנס לכונן הקשיח שלי (מופיע בתמונה) הווינדוס מציג לי הודעה של פתיחה באמצעות עם כמה אפשרויות. מצאתי את האפשרות שפותחת את הכונן, אך כל פעם שאני מנסה לפתוח את הכונן הוא מציג שוב את ההודעה כל פעם מחדש. יש פיתרון? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הי התקנתי כונן נוסף למחשב. הכונן מג'מפר כ SLAVE , והמקורי כ MASTER. בביאוס, הכונן מזוהה כ slave. במנהל ההתקנים הוא גם מזוהה, פעיל, ו"פועל כשורה". ב My Computer.... המחשב מזהה את הכונן MASTER בלבד ( שמחולק ל C, F, G) אני לא מצליח "לראות " את הכונן החדש. במחשב Win XP למישהו יש הצעות לפתרון?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם... הכנתי דיסק בעזרת NLITE עם התקנת UNATTEND. כאשר אני רוצה להיכנס עם שם משתמש סיסמא שפת ברירת המחדל יצא לי עברית. איך אני יכול לשנות את שפת ברירת המחדל של מסך הלוגין? אני מתאר לעצמי שזה שינוי של ערך ברג'יסטרי, אני ישמח אם מישהו יעזור לי ויגיד לי מה הערך, ומה הוא צריך להיות בשביל שברירת המחדל יהיה אנגלית. תודה רבה לכל מי שיעזור. צחי. עריכה: הכוונה היא לשפת ההקלדה, ולא שפת הממשק.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי שאלה: תוכנות מסוימות וכמה משחקים מבקשים ממני להתקין DirectX 9 כדי להפעיל אותם, אחרת הם לא פועלים. זאת למרות שאני משתמש בויסטה שבאה עם DirectX 10. יש איזושהי מניעה להתקין את 9? זה יבוא "על חשבון" 10? ולמה ל-10 אין תמיכה לאחור באפליקציות שדורשות DirectX 9? תודה למשיבים!
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
איך אני עושה שיהיה אפשר להריץ תוכנות ברוסית וגם בעיברית (שהכבת יהיה ברור ולא ג'יבריש)?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, יש לי 4 גיגה ddr5, למה שאני לוחץ על מאפייני מערכת בxp זה מראה לי שיש לי רק 3 וחצי? האם מערכת windows 7 בגרסת 64 ביט, או ויסטה, תנצל את המחשב ותהיה הרבה יותר מהירה לעומת ה xp? אם מדובר במחשב ממש חדש? או שאין טעם לעבור כרגע?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני מקבל קבצים בפורמט XPS. אני מקבל אותם בעברית הפוכה, יש משהו ש"מיישר" את התוכן?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב (windows 7 ultimate) הוא לא מתחבר לי לחשבון שלי אוטומטית. בדקתי ב"חשבונות משתמשים בלוח" בלוח הבקרה ולא מצאתי כלום. בדקתי ב"ניהול" וראיתי שיש עוד 2 חשבונות משתמשים: UpdatusUser ו HomeGroupUser$. כניראה שאחד מהם מפריע לחשבון שלי להעלות אוטומטית, מכיוון שבטח המחשב רוצה שאני יבחר לבד חשבון (למרות שמוצג רק חשבון אחד בכניסה). אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לשים שתי מערכות הפעלות להתקנה בלבד בתוך USB, אני מחפש תוכנה שמאפשר לבחור את מערכת הפעלה שברצוני להתקין לאחר עליית ביוס. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי 200 קבצים בשמות שונים מאותו סוג במקרה שלי DWG. אני מעוניין לשנות את השם של כולם ומצאתי שאפשרות היחידה המובנת בוינדוס זה לסמן הכל ולעשות RENAME לקובץ בודד לדוגמה DIMA אבל אז הוא ממספר אותם DIMA(1).dwg DIMA(2).dwg DIMA(3).dwg DIMA(4).dwg האם יש דרך לעשות את המספור בדרך שלי לדוגמא DIMA_1.dwg וכו' שאני יחליט איזה סיומת תרוץ על הקבצים?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי במרשתת מתרבים לאחרונה דיווחים על תופעה מטרידה .... https://www.geektime.co.il/microsoft-reportedly-restarts-users-windows-10-computers-to-install-office-465-pwa/
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ש פה תוכנות ישנות שכבר לא נמצאות על המחשב וחלקן וירוסים שמחקתי כבר ואני רוצה להיפטר מזה איך אפשר למחוק אותם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הוא אמור להופיע 4 פעמים ככל הידוע לי ויש לי למשל בproccess קבוצה של 4 אחד אחרי השני ועוד אחד שהוא ה5 בנפרד יעני למטה יותר ברשימה של הקבצים שרצים עכשיו האם זה וירוס כי לפי מה שידוע לי הsvchost.exe צריך להופיע רק 4 פעמים....בכל מקרה המחשב שלי גם עובד בזמן האחרון דיי לאט וזה נראה לי בגלל זה....וכן עשיתי סריקה עם הadaware והspybot והעפתי את כל הspywares והשטויות אבל המחשב עדיין איטי (עשיתי את זה ממזמן כבר רק רציתי לציין שזה לא בגלל spywares או משו מסויים) אז אני חושב שזה בגלל הsvchost.exe החמישי....איך יודעים אם זה באמת וירוס או לא? כי שמעתי שאנטי וירוס לא מוצא אותו....בבקשה עזרה...
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
נתקלתי בנושא הארוך, המקיף והמעולה לדעתי שמתאר המון טיפים כיצד לייעל את פעולת WinXP. http://www.cybertechhelp.com/forums/showthread.php?t=15159&page=1&pp=15
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אינני מכיר היטב את ה XP. התקנתי אותה אצל מישהו והתבקשתי לתת שמות 5 USERS שונים. כעת, עם ההפעלה, המערכת מאפשרת כניסה לאחד ה USERS שרשמתי עם ההתקנה. ברצוני לשנות שם של USER ואינני יודע כיצד. מישהו יכול לעזור לי? תודה !
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-