Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום במחשב הנייד שלי אין סידי ואני רוצה לפרמט אותו איך אני יכול לפרמט למרות שאין לי cd אגב המחשב ריק(אין בו מערכת הפעלה ) זה מחשב חדש תודה
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברשותי WIN XP HOME עקב שגיאות רבות שקיבלתי בהפעלת רכיבי וינדוס כמו אקספלורר ומדיה פלייר הייתי צריך לבצע התקנה מחדש, במקום למחוק את כל תכולת הדיסק ביצעתי שידרוג (התקנה על התקנה) הבעיה שההתקנה רצה כבר 3 שעות!!! פעם שעברה שפרמטתי לקח בערך 30 - 50 דקות. היא כאילו נתקעת בהתקנת הדרייברים אבל לאחר הרבה זמן היא עוברת להתקנת רשת. אם אני מבצע ריסט או כיבוי מחשב, כשהוינדוס עולה הוא מתחיל שוב את ההתקנה ואין לי אפשרות לבטל אותה. ממה נגרמת הבעיה? איך אפשר לבטל את ההתקנה? יש לציין שעל המחשב יש לי חומר רב. השגיאות החלו לי לאחר שהסרתי את הנוטון אנטי וירוס 2005 שהפריע לרשת שלי, לא היה לי אפשרות לבצע שיחזור מערכת כי זה פגם בזה וגם באפדייט של וינדוס.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם!! שאלה דחופההה... יש לי בעיה דחופה מאוד שהיא שהמחשב לא מצליח להעלות לי את הוינדוס ולאחר נסיונות רבים אשר לא הצליחו החלטתי לפרמט את הכונן ולתקין את מערכת ההפעלה מחדש... כיצד אני מפרמט ומתקין מחדש את הוינדוס ללא מערכת הפעלה (אשר לא עולה) ? אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי משום שזה דחוףף מאוד...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קיניתי לפני שנה מחשב נייד של אסוס עם ווינדוס 7 עכשיו המערכת עושה לי בעיות אני רוצה לפרמוט אותו, ידוע לי שקונים נייד עם ווינדוס אז יש אימיג של ווינדוס בדיסק הקשיח במחשב וממנה אני יכול לעשות התקנה, הבעיה שאני לא יודע איך אני יכול לעשות את זה בתודה אורן. כמוכן אני לא מוצא את הדיסקים אולי ידוע לכם איך אני משיג אותם או יכול להתקין בלי ??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתקין וינדוס רענן וחדש, על HD עם וינדוס. אני מעוניין למחוק את הוינדוס וכל תכולת הHD, כיצד עושים זאת דרך תהליך ההתקנה? (או דרך אחרת יעילה). תודה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד מסוג LG דגם : p1 express dual כאשר רכשתי את המחשב נאמר לי כי אם ברצוני להתקין את הוינדוס מחדש(בעת הרכישה כבר היה מותקן וינדוס) זה אמור להתבצע ללא דיסק כי ההתקנה של הוינדוס נמצאת על הכונן קשיח במקום מוסתר. לא ניתן לי בעת הרכשיה דיסק התקנה לוינדוס. שאלתי היא איך אני מתקין את הוינודוס מחדש מההארד דיסק? בתודה מראש אלכס
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צריכה להיות בעיה אם אני הולך להתייחס אליו כמו אל כונן קשיח לכל דבר?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי, קניתי אתמול מחשב חדש, יש לי וינדוס XP מקורי שקניתי עם המחשב הראשון והוא מותקן על דיסק קשיח שהיה בו. אני רוצה כמובן להתקין את הוינדוס בהארדיסק של המחשב החדש, אין לי גם בעיה לעשות פורמט לדיסק הקודם בשביל זה. ברור לי שאתקל בבעיה מבחינת הקי שלו מה עושים במקרה כזה ? תודה !!
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
המקרה "פשוט" ישנו מחשב נייד יחסית סביר אך בלי כונן CD\DVD פעיל וללא USB פעיל. איך ניתן להתקין למשל דרך הרשת ? יש לי אפשרות גם להוציא את ההארדיסק ולחברו למחשב אחר, ונגיד לפרמט אותו ולהעביר אליו את דיסק הוינדוס, אבל איך אני גורם לו לעשות בוט משם ולהתחיל בהתקנה ? אשמח לעזרה בנושא.
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם כאשר אני רוצה להתקין את ויסטה, ההתקנה נותנת את האופציה לפרמט את הכונן שבו אני מעוניין בהתקנת התוכנה כמו בעת התקנת XP. ? בתודה מראש !!!
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע xp sp3 ורציתי לדעת אם יש דבר כזה לעשות "עדכון" ל xp,כלומר להתקין את הויסטה דרך ה xp והוא פשוט הופך את xp לויסטה..? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ויסטה אבל הבעיה היא שיש לי מלא דברים חשובים על המחשב וגם מלא תוכנות ואין לי כוח להעביר הכל לדיסקים. יש איזשהי דרך להתקין את ויסטה על XP ושכל המידע ישאר? (אני לא רוצה 2 מערכות הפעלה, כלומר אני לא רוצה להתקין ויסטה על מחיצה אחרת). תודה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אם המפרט הבא אני יוכל להשתמש בצורה טובה שממשק הבסיסי (הלא תלת-מימדי שקוף) של ויסטה? pentium 4 2.4ghz 512 ram pc2100 geforce 4000mx 64mb תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים. אני עובד כרגע על מחשב חדש דנדש עליו התקנתי XP 32 ביט על מחיצה של 60 ג'יגה בעוד על המחיצה השניה של 240 ג'יגה יש לי את כל החומרים החשובים (משחקים, סרטים תמונות וכו') אני רוצה להתקין עכשיו את ויסטה 64 שרכשתי. האם אני צריך לפרמט? איך אני עושה את זה מבלי לאבד את כל המידע החשוב שיש לי על המחיצה השניה? תודה מראש על התשובות. שם.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני בא להתקין ויסטה 64 ביט על מחשב של 32 ביט המערכת תיתן התראה על כך? או שהמערכת תותקן ותעבוד כ32 ביט או שהיא תותקן ותהרוס את המחשב?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדווס ויסטה, אך בו זמנית לשמור על XP. כבר ידוע לי שניתן להתקין את הויסטה בכונן אחר- או במחיצה אחרת, ותהיה לי אפשרות הבחירה בזמן הפעלת המחשב. השאלה שלי היא- האם אפשר להתקין את הויסטה על כונן C שבו נמצא XP בלי למחוק את XP, ובלי לפגוע במערכת? הסיבה לכך היא שאני לא רוצה לבזבז מקום בD על ויסטה, כשיש לי די והותר מקום פנוי בC. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שאלתי גם בפורום ניידים, אשאל שוב כאן מההיבט של התקנת מערכת ההפעלה: לנובו G530 מגיע עם ויסטה בסיסית (HOME BASIC). כשמנסים להתקין ויסטה ממדיה אחרת (מקורית וחוקית) אי אפשר להתקין, מתקבל BSD . גם כשמחליפים כונן קשיח לחדש בלי המחיצה הסמויה של לנובו - המערכת לא ניתנת להתקנה. הבעיה לא במדיה DVD להתקנה כי נבדק על מחשב אחר והיא מותקנת בלי בעיות. זה פטנט של לנובו למניעת התקנת מ"ה אחרת מזו המותקנת כבר? רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום חברים ובכן אילוץ חומרתי (4 גיגה ) דוחף אותי להתקין את המערכת הנוראית הזו ולהפרד מה XP האהובה עלי :-[ :-[ אני כבר חודש עובד עם סרוור 2003 והיא נוראית בעבודה שוטפת.כל דבר קשה איתה גם אחרי שמנטרלים הכל.עם XP הזיכרון עובד לי בחצי אפילו שהוא מותקן פיזית מתוך 4 XP רואה 2.75. ובכן לשאלה כיצד אפשר להפשיט מהויסטה את כל השטויות שלה?. א)את הסרגל שעונים המטופש. ב)את הלוח בקרה הנוראי שיותר גרוע ממבוך ג)את התפריט התחל שיותר מתאים לפלייסטיישן ולא לתחנת עבודה. חלונות 7 אני לא אתקין כי אני לא עובד עם גרסאות ניסוי מתוך עיקרון.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי HD אחד שמחולק ל C D כל אחד של 60 GB. על C מותקן לי ה XP הרגיל שרכשתי ואני רוצה להתקין במקביל גם את הויסטה. המחשב שלי חזק ואני יודע שהויסטה ירוץ טוב עליו אבל בכל זאת לפני שאני עוזב את ה XP אני רוצה לודא שהכל רץ פיקס. אני יכול להתקין את הויסטה על D ולעשות את המצב בחירה בין 2 מערכות? כמה מסובך זה אמור להיות? אני יודע שהשאלה הזאת נראת מטומטמת ואני דיי יודע את התשובה שזה עובד ולא אמורה להיות בעיה. עשיתי הרבה במחשבים אבל את זה עוד לא נסיתי ורציתי לודא סופית מול אנשים שבטח עשו את זה... תודה! עפר
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי חברה, צריך את עזרתכם יש לי מחשב עם חלונות 7 על מחיצה C ומחיצה שמחכה לויסטה על D ניסיתי להתקין את ויסטה דרך חלונות 7 וקיבלתי שגיאה של מחסור במקום לקבצים זמניים. מצאתי לזה פיתרון והתחלתי התקנת ויסטה, אחרי איתחול של ההתקנה, עלה חלונות, ספק 7 ספק ויסטה, ללא מולטי בוט לבחור ממנו ואחרי כמה שניות המסך חזר להיות הסמך של חלונות 7 וקיבלתי שגיאה שאומרת משהו בנוסח "ויסטה לא מתאים" ושעליי להיוועץ בממליץ ההתקנה של ויסטה (אוי זה נשמע נורא בעברית) - כמובן שהממליץ כבר לא פעיל כי יש Win7. בקיצור מה עושים? יש תוכנה שפותרת את הבעיה? נתקלתי ב-easy BCD אבל לא בטוח שהיא תעזור
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי במחיצה C מערכת הפעלה VISTA ויש לי כונן D בלי שום דבר.. מהם השלבים שאני צריך לעשות על מנת להתקין את הWINDOWS XP שלי על המיחצה השניה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לצערי, הסיגייט ברקודה מת בטרם עת עקב התקלה הידועה. למזלי הרב, גיביתי הכל. כעת קיבלתי את ה-WD6400AAKS במקום הברקודה. אני מעוניין לבצע התקנה של הויסטה 32 ביט (BASIC) על הWD. האם לאחר ההתקנה תהיה לי בעיה בהתקנה ובעדכונים עקב שינוי החומרה? האם הסריאל עדיין יהיה תקף למרות שהיה שינוי בחומרה? תודה לכולכם ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
היי התקנתי ויסטה על מחיצה D אבל מערכת ההפעלה לא עולה. אני מקבל הודעה שקובץ WINLOAD.EXE פגום או לא מותקן. האם בכלל יש אפשרות להתקין בצורה כזו ויסטה? אני רוצה להתקין את הויסטה בעיקר בשביל MEDIA CENTER. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב יש לי כבר ויסטה אולטימאט 64 ביט על המחשב עכשיו היה לי וירוס והוא מחק לי כל מיני דברים ומוריד לי fps בצורה דרסטית. עכשיו אני רוצה להתקין ויסטה מחדש ויש לי את הדיסק ואין לי מושג איך! חבר אמר לי להיכנס לביוס ומשם למחוק איזה כונן אחד שכבר פיניתי ואני לא מוצא את האפשרות בביוס אני צריך לדעת איך קוראים לדבר הזה בביוס שאני אוכל למחוק כונן אחד ולהריץ את הדיסק של הויסטה. תודה לכל העונה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון בניתי לי HTPC ואני מנסה להתקין ויסטה, ההתקנה נתקעת על מסך כחול 0X0000007E החומרה שיש לי: E4500 GFORCE 8600HDMI 2GIGA RAM GSKILL 800MHZ ASUS P5NE SLI פישפשתי באינטרנט וההודעה 0X0000007E איכשהוא קשורה ל: מקום ב-HD , HD ריק כך שזה לא הבעייה כרטיס מסך! כאן יכולה להיות בעייה, כדי לדבג את הבעייה כיצד אני מתקין דרייברים של הכרטיס מסך לפני התקנת ווינדוס? או איך אני פותר את הבעייה בהתקנה? מישהו נתקל בדבר דומה ופתר? אם כן איך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-