Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב חברה! הבעיה המרכזית בכותרת... ביצאתי חיפוש ולא מצאתי את התשובה לשאלתי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מבלי לפרמט את ה-HD יש בכלל דרך לעשות את זה ? (בקיצור להעביר HD ממחשב אחת לשני ,אם ערכןת שבבים שונות ) תודה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יום בהיר אחד אחרי שמישהו היה במחשב פתאום חצי מהאיקונים נדפקו וזה נראה כמו בתמונה שהוספתי. נסיתי לשחזר ברירות מחדל בניהול אייקונים של תיקיות לא עזר. זה קורה עם קבצים של וינדוס וגם סתם תוכנות בצורה רנדומלית. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? נ.ב. אל תתיחסו לשיר הוא נמחק בדיוק הרגע אחרי שמישהי שלחה לי אותו : D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע יש לי מותקן על המחשב WIN 7 ULT 32BIT ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין את ה64 ביט. אני לא מוצא את הדיסק של הדרייברים אז מה אני אמור לעשות בשביל להשיג את כל הדרייברים? גיבוי אני לא יודע אם אני יכול כי אולי הדרייברים של ה32 לא תואם את ה64 ביט. תודה רבה (:.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
??? קניתי מחשב נייד עם ויסטה פרימיום...וזה היגיע עם מערכת בעיברית - מבלי לישאול אותי יש דרך לשנות את המימשק לאנגלית?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מניח שהשאלה נשאלת הרבה אך עדיין לא מצאתי תשובה בחיפוש אני מעוניין להתקין על המחשב החדש שלי (ללא מע' הפעלה) את ויסטה הום בייסיק הבעייה היא שהתקנתי כבר על מחשב אחר שבשרותי את אותה מערכת מאותו דיסק מקורי יש אפשרות להתקין על המחשב הישן את הXP ואז ללכת לחדש ולשים עליו את הויסטה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, ברשותי חלונות 7 וכרטיס מסך ATI Radeon HD 5500 יש לי 2 יציאות אודיו: אחד יציאה רגילה מכרטיס האם ושני יציאה מכרטיס מסך מחיבור HTMI אל טלוויזיה איך לגרום לחלונות 7 שיעבוד 2 יציאות במקביל מבלי שאחד מאודיו תהיה פעיל ושני כבוי כמו בתמונה. תודה על תשובה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, נתקלתי כרגע בעת עליית הנייד בקובץ DLL חסר ובהודעת שגיאה: "המודל המסויים אינו נמצא"..WINJKI32.ROM מדובר בנייד חדש ובמע' הפעלה WIN7 מקורית.מאיפה ניתן להשיג את הקובץ הרלוונטי? אפשרי לפתור את התקלה הזו? אין אפשרות למחוק את הגישה לקובץ מMS CONFIG ולאחרונה לא הותקנה שום תוכנה חדשה.. אודה לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי עשכיו WINDOWS VISTA ULTIMATE עכשיו רציתי להתקין בנוסף על אותה מחיצה (אם זה רצוי כמובן...) WINDOWS XP PRO עכשיו רציתי לדעת אם זה יכביד על המחשב בצורה משמעותית יש לי מעבד כפול ליבה 1.86 GHZ ו-1 ג'יגה זכרון מה אתם אומרים כי כרדע יש לי עדיפות לXP אבל רצוי גם VISTA כדאי לפרמט ולהתקין ת-XP או שזה בסדר להתקין שתי מערכות הפעלה על אותה מחיצה שכאמור ה-VISTA כבדה בהרבה ודרך אגב אם זה בסדר להתסקין שתי מערכות הםעלה על אותה מחיצה כמה ג'יגה פנוי מומלץ להשאיר..? חחחח תודה מראש לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי חלונות 8.1 גרסת הסטנדרט הביתית. אשמח לדעת האם בשלב ההתקנה, ניתן לבטל את סיסמת הכניסה? אם כן-כיצד? יש לציין שברשותי מחשב נוסף שעליו מותקן חלונות 8.1 שם אמנם מצאתי דרך שהסיסמא תופעל אוטומטית בכל הפעלת מחשב. אך הכוונה הפעם היא לבטל לגמרי את הצורך בסיסמא, כפי שהיה עד עכשיו בגרסאות הקודמות של חלונות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עריכה, הבעיה נפתרה הידד בסוג של צירוף מקרים מדהים הכבל IDE נתלש לגמרי ממקומו בזמן שבין הפירמוט להדלקה מחדש של המחשב WTF!?!?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על הכונן הקשיח זה פותח לי אותו בחלון חדש אפילו שבהגדרות התיקיה האפשרות של לפתוח כל תקיה בחלון חדש לא מופעלת, זה קרה אחרי שהתקנתי OBJECTDOCK, יכול להיות שזאת הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי האם זו גירסה מעודכנת וסופית? מה הכוונה AIO? רוני
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מה יותר טוב?ואם שווה לי לעבור ל2000 כי אני ממש לא מרוצה מי XP.. מה יתרונות של 2000 ומה החסרונות..כנל לXP? ומה יותר טוב בעיקרון חח ?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום,בשעה טובה קניתי מחשב נייד,לפני שאני מתקין רציתי לדעת אם יש שוני כלשהו בהתקנת מערכת הפעלה (ויסטה) על המחשב נייד לעומת מחשב נייח. תודה רבה וחג שמח 8)
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה כשאני נכנס לאתרים , מופיעה הודעת שגיאה (לא בכולם) . "אירעה שגיאת זמן ריצה . האם ברצונך לבצע איתור באגים? שורה: 409 שגיאה: תו לא חוקי " אני לוחץ כל פעם ביטול ואז הדף אינטרנט עולה . זה מציק נורא ואם מישהו יודע מה לעשות בנידון אודה לו מאוד .
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מזה הדבר הזה ?! בנוסף מופיעים לי שם כל מיני דברים לא מוכרים וכאשר אני מסיר את הV מהם ועושה ריסטרט אז הV עדיין נשאר. בברכה, יובל
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
האם מישהו מפה מכיר תוכנה במצב דוס, שתומכת ב-NTFS וניתן להעתיק ממנה קבצים בתווים בעברית, לכונן אחר, פשוט יש מלא תוכנות, אבל רובן לא תומכות בעברית.. ורק קבצים מסויימים ניתן להעביר... האם מישהו מכיר? שניתן ליצור דיסק בוט עם התוכנה שתעלה.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני נמצא במצב של חוסר מקום קריטי בכונן. יש לי בספריית הווינדויס המוןתיקיות מוסתרות שכולן נקראות כמו: $NtUninstallKB821253_RTM$ $NtServicePackUninstall$ $hf_mig$ $NtUninstallKB833330$ $NtUninstallKB834707$ וכ"ו... 900 מגה כאלה... האם אני יכול למחוק אותם, או את חלקם?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הנכון וכשאני הולך למנהל התקנים הוא מראה לי על הכרטיס מסך סימן קריאה! מישהו יודע מה לעשות!?!?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
http://gizmodo.com/5088463/microsoft-lowered-vista-hardware-requirements-to-appease-intel אינטל מסתבר לא היו מוכנים להוציא את הליבות הגראפיות החזקות מספיק בשביל ויסטה בזמן שמיקרוסופט כבר הוציאו את תוכנית ה"מחשב מותאם ליסטה" שלהם. אינטל חשבו שזה יפגע להם משמעותית במכירות כי אנשים לא יקנו מחשבים שלא מותאמים לויסטה ולכן לחצו על מיקרוסופט שיוסיפו לתוכנית גם את הליבות החלשות יותר, 915, שלא יכולות להריץ את ארו... נחשו מה קרה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה שבתוכנות תחת : properties > compatibility זה לא נותן לי לסמן את RUN AS ADMINISTRATOR . הוא משום מה באפור ואין לי שום מצב לשנות את זה בדקתי ב USERS והיוזר שלי מוגדר ב ACCOUNT TYPE כאדמיניסטרטור מה אני עושה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלות, אך זה נראה לי הפורום הקרוב ביותר לנושא. 1. האם יש השפעה שלילית למספר המחיצות על הדיסק הקשיח? לדוגמה: האם דיסק קשיח עם 2 מחיצות יפעל יותר טוב מדיסק קשיח עם 4 מחיצות? 2. האם התקנת משחק כבד (מבחינה גרפית למשל) על מחיצה שהיא לא C (מחיצת מערכת ההפעלה) תשפיע לרעה על ביצועיו? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-