עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Posford,

אני רואה לא אחד ולא שתיים בכל מיני תיקיות את הקובץ Thumbs.db לפעמיים הוא מוסתר ולפעמיים לא. רציתי לדעת מזה הקובץ הזה? מה התפפקיד שלו? מה הוא עושה? האם הוא חיוני למחשב או לעשות סריקה בכל המחשב והלעיף תקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  2. אני צריך עזרה בדבר הבא : כרגע יש לי במחשב השני כונן 40GB המחולק לשלוש מחיצות כאשר במחיצה הראשונה מותקן וינדוס 98SE ובכונן השני מותקנת וינדוס 2000PRO, הוינדוס 2000 הותקן מתוך הוינדוס 98SE כדי ליצור תפריט דיוא ל בוט מה שאומר שקבצי הבוט נמצאים בוינדוס 98SE. כעת קיבלתי הארדיסק חדש לשם ואני רוצה לחלק אותו גם ל-3 אבל לשים בו וינדוס 2000PRO( להעתיק את זה מההארדיסק הקודם) ובמחיצה השנייה לשים וינדוס XP, ככה שבעצם לא יהיה וינדוס 98SE ואת הוינדוס XP אני אתקין מהוינדוס 2000PRO כדי ליצור תפריט בוט. אם אני סתם אעביר ואעתיק בעזרת GHOST את המחיצה של הוינדוס 2000PRO ללא המחיצה של הוינדוס 98SE הוינדוס לא יעלה כיצד אני אוכל לגרום לכך שהוא יעלה ללא וינדוס 98SE ?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by djass,

איזה גירסה של SP1 אני צריך להתקין יש לי מעבד 64 ביט ו ומערכת הפעלה 32 ביט מישהו יודע?? יש מצב גם ללינק ישיר?? תודה

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by erez_levy,

שלום, אני וחבר שלי ניסינו להתקין במחשב החדש שלי ווינדוס אקס פי. במהלך ההתקנה נתקלנו בהודעה שאומרת כי יש קובץ פגום או חסר בדיסק, וצריך לעשות ריסט ואם נתקלים בהודעה הזאת שוב, אז צריך לבדוק את החומרה במחשב. לאחר מכן, ניסינו להתחיל את ההתקנה שוב, אך לא הצלחנו לעשות BOOT וקיבלנו את ההודעה : NTDLR is missing ניסינו גם עם דיסק אחר של ווינדוס אקס פי וקיבלנו את אותה הודעה והגענו לאותו מצב. מישהו יודע מה הבעיה? אני לא חושב שזאת בעיה בדיסקים כי ניסינו להחליף לעוד דיסק אחר וזה גם לא עזר. תודה ענקית לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by er0101,

חשבתי שראיתי את כל התקלות המוזרות אבל קרו לי עוד: 1. במחשב של אחותי הופיעה הודעה server excution error בnetwork and sharing center. ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס WIFI כמה פעמים והתייאשתי. לפני כמה שעות גיגלתי קצת ומסתבר שהיה צריך להוסיף את local service לgroup של administrators בwindows. כאילו הווינדוס חוסם את עצמו! פשוט טמטום. 2. במחשב שלי לא הצלחתי להתקין את המדפסת שמחוברת למחשב Windows Fundamentals ברשת. קצת גוגל ומתברר שצריך להפעיל את הUAC (שהיה מבוטל), להתקין את המדפסת, ואז אפשר לבטל את הUAC חזרה! מסקנה: תמיד כשחשבתם שראיתם את כל התקלות המוזרות ואתם יחדעים לפתור, הווינדוס מפתיע

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by Hakiru,

התקנתי את מערכת ההפעלה של וינדוס 7 בכונן שונה מהכונן שבו מותקן וינדוס XP ,במהלך ההתקנה המחשב עשה הפעלה מחדש וכן הייתה אפשרות לבחור בין שני מערכות ההפעלה, כשהוינדוס 7 סיים להתקין והפעיל מחדש בפעם האחרונה לא הייתה אפשרות בחירה בין שני המערכות ואחרי דיי הרבה זמן בבוט המחשב הפעיל את וינדוס אקספי,ניסיתי להתקין מחדש ועדיין יש אותה בעיה שאני לא יכול לבחור את וינדוס 7 שמותקן במחשב,משהו יודע איך לפתור את הבעיה?... אולי היא נובעת בגלל שהתקנתי את הוינדוס דרך usb ולא דרך ה-boot? אבל עדיין ההתקנה בוצעה כראוי.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by the kooks,

שלום. אני מעולם לא עשיתי את הניקוי ראג'סטי אך לאחרונה נאמר לי שאם אני אעשה זאת המחשב שלי יפעל הרבה יותר מהר(כרגע הוא פועל בסדר פחות או יותר) אבל אם אפשר שיפעל יותר טוב וזה לא יעשה לי בעיות אז למה לא.. קראתי קצת על תוכנות לניקוי ראג'סטרי ורציתי לשאול האם זה יכול למחוק לי דברים שני צריך כמו כתובת במועדפים או אתרים שמישמרו בזיכרון וכדומה? ובנוסף האם זה באמת ישפיע אחרי שאני אנקה את האג'סטרי?(יש לי כבר שנתיים את הXP ועוד לא עשיתי ניקוי אחד) אם אפשר לינק לתוכנה+תשובה לשאלותי בברכה רועי.

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  8. מזה תקופה שניתקלתי בבעיה הזאת. אם אני עושה איזה פעולה על קבצים בתוך תיקיה, אז מערכת ההפעלה משנה לי את התאריךוהשעה של התיקיה לתאריך ושעה של הפעולה שעשיתי. האם יש דרך למנוע את זה? זה לא היה לי לפני כמה חודשים, ופתאום זה השתנה, ולא מצאתי דרך את לעצור את זה. ???

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  9. ראיתי שם כמה קבצים של משחקים שהיו לי פעם והסרתי אותם...

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by Lanzar,

מותקן אצלי במחשב ווינדוס XP PRO וחברים אומרים לי שמשחקים רצים יותר טוב ב ווינדוס HOME מה אתם אומרים כאלה שהיה להם את שניי הגרסאות ??

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  11. הכל כתוב בכותרת חברים, מצורפת תמונה להמחשה.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  12. Started by Lyor,

הורדתי איזה קובץ (משחק) למחשב עם סיומת שלא מוכרת לי: xxxx.daa אין לי מוסג מה daa אומר בעצם (בדקתי שזה לא ווירוס) אז הייתי רוצה לדעת איך לפתוח את ההתקנה של המשחק הזה בבקשה.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  13. שלום רב, בכל התקנה של תוכנה/ פילטר/ מקודד חדשים, אני מקפיד ליצור נקודת שחזור של המצב התקין שהיה לפני ההתקנה. לפני זמן מה התקנתי חבילת מקודדים, שלא נתנו לי את התוצאה הרצוייה. כאשר רציתי לחזור לנקודת השחזור שלפני התקנה זו, המחשב ניסה לבצע את השחזור, אך לבסוף התקבלה הודעה הודעה שהשחזור לא הצליח. בחרתי נקודה קודמת יותר, אך שוב השחזור נכשל. יש לציין שבדיוק אותו הדבר היה קורה לי עם המחשב HP הקודם תחת חלונות ויסטה. אז לא ייחסתי לכך יותר מדי חשיבות, כי סברתי שאולי משהו השתבש במחשב, ופשוט השלמתי עם המצב שלא ניתן להשתמש בפונקציה הזו של שחזור. אך כעת מדובר במחשב חדש לגמרי, ועם מערכת הפעלה חדשה, חלונות 7. אז מדוע שוב השחזור הזה לא עובד, ואיך ניתן לתקן זאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם! הזזתי בטעות תיקיה שנקראת Application Data ליעד אחר בטעות! ידוע לי שזו תיקיה חשובה!היכן עלי למקם אותה?

15. Started by IG,

כדי להתחבר לאינטרנט, אני צריך להיתקשר לשרת, ע"י הרצת הכתובת הstart- run. נמאס לי מזה, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות קיצור דרך לכתובת. מי שאין לו מושג על מה אני מדבר שפשוט לא יגיב, ולא ישאל שאלות שאין להן שום קשר להתקדמות לעבר תשובה. עזרה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  16. התקנתי Windows XP Home גרסה עברית ואני רוצה לשנות את כלללללללללל המראה של הווינדוס שייראה כמו גרסה אנגלית. זאת אומרת שבמקום שיהיה "התחל" בצד ימין למטה אני רוצה "start" בצד שמאל למטה, את כל התפריטים כל השמות הכל באנגלית. איך אני עושה את זה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by dulcevida,

היום בערב הגעתי לבית של ההורים שלי, מדליק את המחשב וחשכו עיניי... מדובר במערכת הפעלה Win XP Pro והיה עליה רק חשבון משתמש אחד - Administrator שהיה מוגן בסיסמא. אני מעלה את המחשב ובמסך הפתיחה מופיע משתמש אחד בלבד בשם CCLOGIN (בלי ה-Administrator המקורי...) מוגן בסיסמא ואני לא מצליח להכנס... נכנסתי בSAFE MODE דרך ה-Administrator שלי והורדתי למשתמש החדש את הסיסמא אבל לא הצלחתי למחוק אותו. שאלה ראשונה:כעיקרון, האם administrator אחד לא יכול למחוק אחר??? אחר כך הדלקתי את המחשב ומשום מה ברירת המחדל שלו היא הUSER החדש ה-"CCLOGIN" ובגלל שהורדתי לו את הסיסמא הוא נכנס ישר לחשבון שלו (דסקטופ נקי לחלוטין, כמו אחרי התקנה של WINDOWS). אז שוב עליתי בSAFE MODE והחזרתי לו את הסיסמא ועכשיו כ…

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  18. Started by Semyon171,

שלום אני רוצה להתקין במחשב הנייד ויסטה (פירמטתי את המחיצה שבאה עם המחשב) אבל הכונן האופטי לא קורא DVD אלא רק CD, כך שעכשיו אני עם אקס פי .. רציתי לשאול איזה דרך יש לעשות boot שהוא לא מהדיסק אלה מדיסק און קי או מדיסק קשיח חיצוני ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by pssheba,

אינני מכיר היטב את ה XP. התקנתי אותה אצל מישהו והתבקשתי לתת שמות 5 USERS שונים. כעת, עם ההפעלה, המערכת מאפשרת כניסה לאחד ה USERS שרשמתי עם ההתקנה. ברצוני לשנות שם של USER ואינני יודע כיצד. מישהו יכול לעזור לי? תודה !

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  20. אני לוחץ על כיבוי ואז הוא נתקע "בשומר הגדרות" ולא מכבה את המחשב. איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  21. מה יכולהל היות הבעיה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  22. Started by DAnT3,

מישהו יודע איך עושים שאני לא יצתרך כל פעם לרשום את הסיסמא. אני רוצה להגיע למצב שאני שם את החייגן ב- Startup וכאשר ה- Windows עולה הוא פשוט יהיה Online אוטמטי כבר. פעם ידעתי איך לעשות את זה עכשיו שכחתי... יש לי ADSL ו- XP. תבורכו!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by boss,

מה בעיה? איך יתקן אותו?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by NetSpider,

הייתי צריך לפרמט לגמרי אחרי שהווינדוס נידפק , ואני עדיין לא יודע את הסיבה המדיוקת לדפיקה של הווינדוס ... אז התופעה היייתה שיום אחד ניכנסתי לווינדוס וה Welcome Screen שקופץ בהתחלה היה תקוע , כלומר היה פשוט תקוע במסך הזה ... רציתי להיכנס לSafe Mode וגם שם המסך ההתחלתי גם היה תקוע ... בקיצור ניסיתי עוד פעם להיכנס לווינדוס רגיל ולתת קצת זמן ... אז שעבר איזה חמש דקות רק נישמע הסאונד ורואים את הWallpaper רק בלי שום דבר עליו ובטח עם הייתי נותן עוד איזה 10 דקות אז היה מופיע משהו , אבל כבר לא היה לי סבלנות ... פעם ראשונה אני ניתקל בזה ואני לא יודע מה בדיוק הגורם , אבל אני דיי חושד ב9 DirectX ... אני התקנתי אותו איזה יומיים לפני שזה קרה , יכל להיות שזה ה DirectX9 ....? או מיש…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by berner,

חברים שלום 8) רכשתי HD חדש ואני רוצה להתקין את WIN7 בנפרד ובנוסף למערכת XP שרצה עלHD נוסף איך אני מבצע התקנה כזו שאוכל להתרגל וללמוד על הפעלתה ללא פגיעה במערכת הקיימת ובבוא העת להעביר את החומרים והתוכנות שלי למערכת החדשה אשמח להדרכה וסיוע בברכה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים