עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן התקנה חדשה של חלונות 7. CTRL + SHIFT אינה עובדת. כלומר, הצמדת הטקסט לימין אינה עובדת. בכל התוכנות, אם זה מסנג'ר, notepad, דפדפנים שונים וכן הלאה. איך מקנפגים\מסדרים זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by E-Bear,

קניתי מחשב חדש עם המעבד הזה ורוצה לדעת איזו מערכת הפעלה להתקין. האם כדאי להתקין 32 או 64 ביט? תודה.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין להתקין וינדוס רענן וחדש, על HD עם וינדוס. אני מעוניין למחוק את הוינדוס וכל תכולת הHD, כיצד עושים זאת דרך תהליך ההתקנה? (או דרך אחרת יעילה). תודה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by mei,

רציתי לדעת האם המחשב הבא תואם ולאיזה גירסא ע"מ שתפעל מהר עליו ? HP ze2055 EA כאשר שמתי על מחשב זה 512MB פנימי (מגיע עם 256 במקור)... תודה אנשים !

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by lipa,

יש לי תיקייה ריקה על שולחן העבודה וכל פעם שאני מנסה למחוק אותה ,אני מקבל הודעה "אין אפשרות למצוא את הקובץ שצוין " שאלה שנייה , (בעייה דומה) , בהוספה והסרה של תוכניות , כאשר אני מנסה למחוק תוכנה מסוימת אני מקבל הודעה "פעולה זאת חוקית רק עבור מוצרים המותקנים כעת " בקיצור איך אני מוחק את שני הדברים האלה ?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  6. Started by Dubek,

שלום. יש לי מחשב נייד, ואני רוצה להתקין בו מחדש את מערכת ההפעלה. למחשב יש רשיון על Windows XP Professional SP1, אבל איבדתי את דיסק ההתקנה שבא איתו. האם אני יכול להשתמש בדיסק התקנה של SP2?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by Charybdis,

אני לא כל כך יודע נלאיזה פורום זה שייך אז אני שם את זה פה, מקסימום תעבירו. הבעיה שלי היא כזאת: יש לי מחשב דיי ישן שקיבלתי. p4 2.4GHZ לוח אם ASUS p4sp-mx HDD Samsung 40GB הבעיה שלי היא כזו: בעת פירמוט ל windows xp SP2 הוא נתקע ולא מגיב וכל שנותר הוא לפרמט חזרה ל XP ללא SP. הבעיה איננה הצריבה של הדיסק. השאלה שלי, למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  8. שלום רב, אני רוצה לפרמט לWINXP אבל אני נתקל כל פעם מחדש כשאני מקבל את הסכם הרישיון -הפירמוט אז אני רוצה ללחוץ על F8 וזה לא לוחץ לי ובגלל זה אני לא יכול לפרמט ולהתקין XP,לעומת זאת הולך לי חלק בהתקנת WIN7 . מה הבעיה בהתקנת XP? יש לי את הדיסק המקורי,צרבתי עוד דיסק וכל ההתקנות לא יכולות להמשיך הלאה לאחר ה.F8 . אם אני רוצה לצאת מההתקנה אני לוחץ על ESC ואז זה סוג של טיימר לריסטרט למחשב - כרגיל כזה. מה הבעיה עם ההמשך של ההתקנה? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  9. היי! מאז שהתקנתי את ויסטה 64ביט - אני מרגיש שהקריאה\כתיבה מההרדיסקים איטית להחריד, אם ניקח את הנתון שויסטה נותן כאשר הוא מעתיק קבצים, אז הוא לא עובר אף פעם את ה20 מגה, כאשר תוכנות בנצ' מראות לי מהרדיסק הרייד קריאה של 90 מגה ממוצעת, מהסאטא הרגיל 50 מגה ממוצע ומהIDE 15. משהוא ניראה לי מאוד מסריח פה. יש לי לוח אם NFORCE 4 ULTRA - יכול להיות דרייורים? עוד מישהוא נתקל בתופעה?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by COSA,

1- יש איזה אתר בעברית שמלמד מחשבים? הכול על הWIN XP איך להתקין WIN XP מי מצב דוס אתר שמלמד הכול על מחשבים! 2- אתמול קיבלתי את המחשב החדש! ושרציתי לפרמט ולהתקין את המחשב מי התחלה! אז היכנסתי את הדיסק של WIN XP רשמתי סיסמה והכול.. .... ואז המחשב היכבה ואז הייה לי 2 אפשריות 1 להכינס לוונדוס 2 להמשיך את ההתקנה אז היגעתי למסך הכחול הזה ואז אחרי 20 שניות זה רשם שייש איזה בעיה! איזה בעיה יוכלה להיות? זה קשור לזה אולי שייש לי חיבור חדש S-ATA!

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by R0ck,

למי שלא מכיר, Microsoft Update זה תוסף שמאפשר לעדכן את כלל רכיבי התוכנה של Microsoft ולא רק של חלונות (אופיס, לצורך העניין) במכה אחת. עושה רושם שלאחר ההתקנה של הדבר הזה, בשעת ביצוע עדכון, המחשב מואט בצורה משמעותית ומתפקד ממש... רע... זה גועל נפש. איך ניתן להסיר את הדרעק הזה בקלות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  12. אפשר להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי? כי אין לי צורב DVD.. ואם כן אז עושים את זה רגיל?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  13. Started by bratwa_tut,

שלום התקנתי היום וינדוס 7 עכשיו היה לי ליפני זה וינדוס XP עשיתי פורמת ל C (ה XP עמד שם) והתקנתי עליו את וינדוס 7 היה לי הרבה סרטים ב דיסק D עכשיו זה לא נותן לי לא ליראות את הסרטים לא לעתיק אותם רק למחוק זה רושם שאין לי הרשאה אליהם ושאני מנסה לעשות הרשה זה רושם לי לא ניתן לערוך הרשאות לקובץ הזה מה פתרון לבעיה ? תודה לעוזרים

14. my system won't go into hibernate by its own after a preset time המחדב לא נכנס תמיד למצב זה אחרי 10 דקות שקבעתי. יש לי XP SP2 על מחשב חדש, מה יכולה להיות הסיבה ???

15. Started by krusty,

הי. מאיפה אני יכול להוריד win98 Tutorial???? באתר של ממיקרוסופט יש קצת אבל לא ניתן להוריד למחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  16. עשיתי שדרוג ולא פירמוט ואמרו לי שלא טוב לעשות ככה , אני נורא רוצה לחזור לXP כי הוויסטה עושה בעיות , מישהו יכול להדריך אותי ?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by llime,

יש לי (יותר נכון היו לי...) שני דיסקטים זהים כאלו,ואני משתמש בהם כדי לפרמט ולהתקין אימג' של נורטון גוסט גירסה 6.החלטתי להשתעשע עם אחד מהם,אז קודם-כן גיביתי:העתקתי את כל הקבצים עליו לתיקיה בשולחן העבודה,ואח"כ פירמטתי אותו (בהתחלה כ MS-DOS start up disk שלא עבד....,ואח"כ פירמוט רגיל). העתקתי את הקבצים מהתקיה ששמרתי בדסקטופ לדיסקט המפורמט,אבל אני לא מצליח לעשות BOOT ממנו! הוא כותב לי להוציא את הדיסק וללחוץ על כל מקש בשביל RESTART. בדקתי שיש בדיוק אותם קבצים בתיקיה,בדיסקט ,וגם בדיסקט השני שלא נגעתי בו. ניסיתי עם הדיסקט השני,ולא היתה איתו בעיה-פתח לי את התפריט הרגיל של 98. אז מה עשיתי לא בסדר? פירמטתי לא נכון? אולי לא מספיק להעתיק את הקבצים כמו שעשיתי.....איך בכלל יוצרים דיסק …

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by EG,

אתמול לא הצלחתי להיכס לאינטרנט אז שיחקתי קצת בהגדרות ושיניתי כמה דברים. אתם מכירים למשל שהולכים להתחל ועושים כיבוי ומופיעות 3 אפשרויות אז לי מופעיה כמו ב2000 או ME ואם לוחצים: ALT+CTRL+DELETE אז מופיע ה TASK MANAGER ושוב מופיעה לי משהו אחר: חלון כלשהוא בלי כלום מסביב וקוראים לו - WINDOWS SECURITY שם כבר יש 6 אפשרויות נראה לי זה ככה בווידוס הישנים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by Xiao Xiao,

שלום, רציתי לדעת אם אני קובע משתמשים שונים האם המועדפים יהיו שונים, חשבונות האאוטלוק אקספרס יהיו שונים והאם הדסקטופ יהיה שונה? תודה, אורן. Windows 2000

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by roeesnir,

אני יודע שהרבה מקלדות נשחקו על הנושא הזה. אבל אתמול יום שלם ניסית וניסית, והצלחתי באופן חלקי. יש לי נייד של טושיבה עם כונן אופטי דפוק. אי אפשר לחבר לו כונן אופטי ב-USB כי הוא לא מזהה אותו. הדרך היחידה (כמעט) היא להתקין מ-DOK. אשמח אם מישהו שעשה את זה (ולא סתם לזרוק קישורים. גם אני יודע לחפש בגוגל) יסביר צעד אחרי צעד איך עושים את זה. תודה.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by kobikal,

שלום, יש לי מספר ספריות עם תמונת מנעול עליהן, הספריות נוצרו על ידי מערכת ההפעלה והשמות שלהן הם מספרים אקראיים ואותיות משהו מאוד ארוך, אני מנסה לברר מה השימוש של הספריות האלו האם צריך אותן ואם לא כיצד ניתן "להעלים" אותן?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by messi,

ניסיתי להתקין את הויסטה דרך דיימון טולס וזה מה שהוא רושם לי: http://www.silvup.net/img.php?id=2iparudjj2jtcb0.jpg יש פיתרון?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 07:30:02 ניסיתי להתקין גם דרך הבוט זה מה שהוא רושם: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key מה הפיתרון? תחזירו תשובה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by FlipM0de,

מישהו נתקל בבעיה שה taskbar של מערכת ההפעלה (winxp pro) קופא ולאחר מספר שניות כל מערכת ההפעלה עצמה קופאת ועל מנת להחזיר אותה למצב פעיל צריך להפעיל את ה task manager (ctrl+alt+del)? פעולה זאת מתרחשת כל מספר דקות.. המחשב נקי מוירוסים ותוכנית ריגול לאחר שיחזור מערכת שלפני התקנת sp2 ועדיין התקלה קיימת.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי בעיה בבהירות המסך יש לי מחשב עם כרטיס מסך RTX 3080 מחובר לטלויזיה של סמסונג Q80A יש לציין ביטלתי את כל האופציות בחיסכון באנרגיה בטלויזיה עצמה במחשב מותקנת מערכת הפעלה WIN10 הרזולוציה היא 4K והHDR דולק בווינודס הבעיה היא שפתאום אני רואה סרט או משחק כלשהו פתאום התצוגה נהיית חשוכה וזה אקראי פעם כן פעם לא אני נגיד מפעיל תוכנה בשולחן עבודה ופתאום ניהיה חשוך פעם לפניי כמה חודשים זה קרה וזה עבר לבד עכשיו זה פתאום חזר אין לי מושג ממה זה יכול להיות אשמח לעזרה

דיונים חדשים בפורומים