עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by אריאל26,

מערכת xp פרופשנל. הצילום הראשון של הוא של ה nero 7 השני הוא של ה iTunes 10.5 אני מבין שכנראה חסר או נדפקו לי קבצי dll או משהו מקבצי המערכת. יש אפשרות לאתר אותם ברשת? [attachment deleted by admin]

2. Started by MoMo-P,

שלום.. אני משתמש ב Windows XP Pro SP2/SP3 Corporate UWI התקנתי אותו בשבוע שעבר ולפני יומיים נתקלתי בבעיה - Windows Firewall is OFF נכנסתי מיד ל Control Panel -> Security Center -> Windows Firewall והופיעה לי ההודעה הבאה: "Due to an unidentified problam, windows cannot display windows firewall settings" איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by ilay22,

הכל היה בסדר עד שפתאום נתקע לי הBABYLON וכנשנכנסתי לטאסק מנג'ר לסגור אותו זה מה שקיבלתי: איך אפשר לתקן את זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by aribrukman007,

ניסיתי היום להתקין את windows7 ויש לי כמה בעיות עם ההתקנה אחרי שזה נכנס לחלון ההתקנה, מגיע לשלב האחרון (finishing installation) המחשב מאתחל את עצמו בחזרה, ופשוט לא עולה, כל המסך נשאר שחור ניסיתי שוב להתקין מחדש, ניסיתי גם גם להתקין על כונן אחר, שום דבר לא עזר ניסיתי גם לעלות ב safe mode זה נכנס לחלון בו כתוב: windows is preparing for first use ואז מופיע חלון בו כתוב שאי אפשר לעלות במצב בטוח, ואז שוב, המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה רבה לעונים!!

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by beeryr,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול שאלה זו: אני משתמש במערכת הפעלה WINDOWS XP PROFESSIONAL לאחרונה גיליתי כי המעבד עובד ב-100% תפוקה ללא כל אפליקציה פתוחה !!! כלומר , אני נמצא ע"ג שולחן עבודה , אף תכנית אינה עובדת (אפילו אנטי-וירוס מנותק) ובכ"ז המחשב מראה כאילו המעבד עובד ב-100% תפוקה !!! איך ראיתי שזה 100%? הקשתי CTRL+ALT+DEL בחלון שנפתח יש אפשרות לראות CPU USAGE רציף על 100%... מה זה יכול להיות? האם זה תקין? אנא עיזרו - תודה... BEERYR ??? ???

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by uncommon,

3 דקות עד שמקבל מה-start גישה ללחצן הכיבוי. ואז עוד 3 דקות עד הכיבוי. ושאלה בנושא הגדרות: איך יוצרים מצב שה-xp תמיד יזכור את התצורה האחרונה שבחרתי לפולדר (איקונים, רשימה, לפי תאריך וכו'). נמאס לי לכוון כל פעם מחדש את הגדרות התצוגה לפולדר.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  7. לעיתים מופיע לי ליד 2 כרטיסי הרשת מן כרטיס רשת נוסף... שהוא בעצם שייך כנראה איכשהו למצלמת רשת שלי. הוא נעלם ובא כשבא לו... מצורפת תמונה. מאוד רציתי לדעת: א. בשביל מה הוא קיים שם. ב. אם אפשר להשתמש בזה באיזושהי דרך. ג. לאילו מטרות? ד.מדוע זה נעלם לפעמים? רב תודות. בברכת שבוע טוב, אורן. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by noam12,

שינתי ב SYSTEM CONFIGARATIO את ה BOOT.INI וסימנתי שהמערכת תעלה ב SAFE MODE מאז אנני מצליח לעלות את המערכת יש ברשותי מחשב נוסף ואני יכול לקחת את הכונן קשיח ולשנות את מה שנדרש בכדי שהמערכת תעלה השאלה מה אני צריך לשנות? תודה

9. Started by DrStyle,

אני קונה מחשב חדש.. חזק.. ואני מתלבט אם לשים XP64BIT או VISTA64BIT יהיה לי 4GB RAM וE8400 בכל מקרה.. איך אני מתקין את שני הווינדוסים בלי יותר מידיי סיבוכים? אני רוצה להשוות

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by R0ck,

למי שלא מכיר, Microsoft Update זה תוסף שמאפשר לעדכן את כלל רכיבי התוכנה של Microsoft ולא רק של חלונות (אופיס, לצורך העניין) במכה אחת. עושה רושם שלאחר ההתקנה של הדבר הזה, בשעת ביצוע עדכון, המחשב מואט בצורה משמעותית ומתפקד ממש... רע... זה גועל נפש. איך ניתן להסיר את הדרעק הזה בקלות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  11. למשל אני מעוניין למחוק משהו ואז הווינדוס מודיע לי שהתיקיה שאני מעוניין למחוק בשימוש ואיני יכול למחוק אותה איך אני יכול לבטל את השימוש בתיקיה הזאת ואיך אני בכלל יכול לדעת מי משתמש בה??? זאת תעלומה שכל פעם אני ניפגש בה מחדש...???

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  12. איך משנים בXP את צבע הכתב של האיקונים בשולחן בעבודה?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by LRa,

שבת שלום, וניגש לענייננו : ניסיתי לשתף ספריה ב WINXP, אז הלכתי ל WINDOWS EXPLORER, לחצתי כפתור ימני ואז על SHARING AND SECURITY, סימנתי V על " SHARE THIS FOLDER ON THE NETWORK" עשיתי OK ואז קיבלתי ERROR : "an error occurred while trying to share 'folder' : The server service is not started. The shared resource was not created at this time. " טוב אז מה שניסיתי זה ללכת ל FOLDER OPTIONS ואז ל VIEW ולהוריד את ה V מ USE SIMPLE FILE SHARING. עכשיו כשאני הולך ולוחץ קליק ימני על הסיפריה, אין לי SHARING AND SECURITY, ורק כשאני הולך ל PROPERTIES אז יש לי שם SECURITY אבל אין SHARING( מה שכן אמור להיות, אתם יכולים לנסות בבית ;D). למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור זאת? תודה…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by giladoX,

מנסה להתקין Windows 7 64bit ע"ג כונן של 1TB. אך במסך בחירת הכונן להתקנה מופיע רק כונן אחד, בנפח 100GB. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  15. הוא רושם במסך הקטן (איפה שה- REVIEW) "An error is prevnting this slide show from Playing" המפרט: E5200 9500GT 2GB OCZ 320GB W.D GIGABYTE GA-G31M-S2L ניסיתי הכל :s05: שמישהו יאיר את עיני... הדרייברים מעודכנים - הוויסטה נתנה ציון 4.8[br]פורסם בתאריך: 22.01.2009 בשעה 18:50:52 מישהו מכיר את התופעה ? :s05:

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by pssheba,

אינני מכיר היטב את ה XP. התקנתי אותה אצל מישהו והתבקשתי לתת שמות 5 USERS שונים. כעת, עם ההפעלה, המערכת מאפשרת כניסה לאחד ה USERS שרשמתי עם ההתקנה. ברצוני לשנות שם של USER ואינני יודע כיצד. מישהו יכול לעזור לי? תודה !

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  17. שלום, ברצוני לשים שתי מערכות הפעלות להתקנה בלבד בתוך USB, אני מחפש תוכנה שמאפשר לבחור את מערכת הפעלה שברצוני להתקין לאחר עליית ביוס. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  18. בהתחלה הפעלתי את התוכנה diskeeper ואז יצאה לי אותה הודעה שצירפתי תמונה שלה, רק שהיה כתוב שהתוכנה diskeeper ניסתה לשדר למשהו מסויים באינטרנט. אחרי זה יצאה לי את אותה ההודעה, רק שהפעם winrar ניסה לשדר לגוף מסויים באינטרנט. כמובן שחסמתי את הגישה, אבל מה זה בדיוק? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by yosizach,

גם ה start בהwindows כל מה שקשור לכתב נהיה מגעיל לאלה לא יודע למה ?! זה בגלל שאח שלי לא יצא מסודר מהאינדוס לא יודע אך זה קרה ולמה אבל מה לעשות גם הכתב באייסקיו כזה לא רואים יפה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by mz155,

how do i update the file called wininet? tnx

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by FlipM0de,

יש לי בעייה בהתקנת hardisk מסוג Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer מבחינה טכנית כל הכבלים מחוברים כשורה ומערכת ההפעלה (XP PRO ) מזהה את הכונן החדש אבל כאשר אני מנסה לייצור מחיצה חדשה כדי להפעילו דרך ה Disk Mangement אני מקבל הודעה " A connection cannot be established , The Logical Disk Manger service is disabled

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by Nathan_S,

האם ניתן להתקין ולעדכן Windows בלי כונן אופטי רק דרך קורא כרטיסים. הייתי רוצה לפרק מהמחשב את הכונן האופטי, ולהשתמש בכרטיסי זכרון בלבד.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by NEUROMA,

תגידו , איך הויסטה פרימיום מתפקדת על 2 גיגה בייט זכרון 667 ?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by zzroni,

אני רוצה לגבות את הרישום (registry) ב xp . מישהו יודע אילו קבצים אני צריך לשמור? באופן ידני ולא דרך תוכנית גיבוי. אני יודע שבחלונות 98 הקבצים הם : system.dat user.dat

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by domiel,

אתמול הפעלתי את המחשב וגיליתי שהווינדואס פשוט לא עולה..מגיע לקטע שהוא טוען וממשיך ככה ולא מפסיק...אבל בסייף מוד הוא נותן לי להיכנס... למישהו יש רעיון איך לזהות את הבעיה? או שזו בעיה מוכרת?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.