עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by aloneg,

מישהו יכול להגיד לימה זה ולמה זה כדי לי? הגרסה הזאת באמת משפרת משהו? Microsoft .NET Framework 3.0: x86

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by cowpoxe,

יש לי בעיה קטנה בtaskbar יש לו רווח כזה שפעם לא היה... איך אני מבטל אותו? תמונה: http://www.jup.co.il/files/1796a7dd56.jpg

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by Aviram,

בתכלס זה לא ממש קשור לוינדוס, אבל אממ.. שיהיה יש לי התקנה של ווינדוס בתוך כונן קשיח, ואני רוצה להריץ אותה.. עכשיו אין לי דיסק בשביל להריץ אותה דרך boot הדרך היחידה שעלתה לי לראש היא פשוט להריץ דרך הדוס.. שמתי דיסק של XP שיש לו בוט, ומשם עשיתי repair console כדי להגיע לחלון פקודות של דוס.. עכשיו שם הכל מסתבך.. אין לי מושג איך להריץ קובץ.. אני עובר לתקיה של ההתקנה של הוינדוס שאני רוצה להתקין, וגם כשאני עושה dir אני רואה את ה-setup.exe, אבל איך אני מריץ אותו? הוא כל פעם רוצה פקודה.. זה לא משנה אם אני אכתבו את כל הנתיב או אם אני ארשום setup.. הוא דורש פקודה מסויימת מישהו יודע? תודה =]

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by elad-k1,

שלום יש לי בעיה עם דפי script באתרים מסוימים אז ביטלתי את דיווח השגיאות של הם מהגדרות באינטרט האקספולרר עכשיו שאני חוזר לאתר אחרי שעשיתי את זה הוא נותן לי בעיה "האם בירצונך לבצע איתור באגים" מה עכשיו עושים ?!

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by mz155,

how do i update the file called wininet? tnx

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by BigDragoon,

יש לי לפטופ חדש עם VISTA HOME BASIC (אמור להיות מקורי). האם אמורים לקבל איתו גם דיסק התקנה? (אני לא קיבלתי) (בפעם הראשונה שהפעלתי אותו נרשמתי עם שם משתמש ונראה לי שהוא עשה אקטיבציה) (אני יודע שב XP קיבלו וחשבתי שגם בVISTA אמורים לקבל)

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by spot,

בזמן גלישה באינטרנט לעתים הפס גלילה בצד ימין משתגע ועולה ויורד במהירות. יש לציין שפירמטתי את המחשב והקנתי מחדש ווינדווס אקס אך עדיין התופעה משיכה (שוב רק בזמן גלישה באינטרנט). מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  8. הסרתי מישחק , אבל כשה אני הולך ל Uninstall Programs הוא עדיין מופיע ברשימה , והוא לא מביא לי להוריד אותו כי הוא כותב שהקובץ לא נימצא (כי כבר הסרתי את המישחק) , זה לא ממש מפריע לי אבל העם יש איזושהי דרך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by atomic rooster,

אהלן. לצורך התקנת Oracle Forms נתבקשתי לשנות Path מסוים בLocal Machine. במקום להוסיף לו את הPath החדש בהמשך לPATH הקיים,מחקתי את הPATH הקיים. השאלה שלי היא איך ניתן ךשחזר את הPATH הקודם. תודה מראש.

10. התקנתי את הויסטה אולטימייט X64 ואחרי שסיימתי יש לי את המסך כניסה עם מין ריבוע זה של יוזר ורשום לי שם ANOTHER USER ואם אני לוחץ עליו אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ואז זה אומר לי שהם לא נכונות ואי אפשר להיכנס לווינדוס בדרך אחרת רק אם אני לוחץ על ANOTHER USER ואז אני צריך להכניס שם וסיסמא. במהלך ההתקנה לא היה לי שום שלב שבו הייתי צריך לתת לא משתמש ולא סיסמא. מה אני עושה ??

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by dsane,

סליחה על שאלת התם אבל מה ההבדל המהותי בין windows xp pro ו home adition?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by idanpere1,

שלום לכולם... קודם כל, קצת פרטים על המערכת: יש לי ויסטה אולטימייט בעברית גרסאת 32 ביט... אז ככה, אתמול התקנתי והרצתי את התוכנה Registry Fixer V4 עקב התקנה כושלת של דרייבר מסויים... הבעיה הספציפית נעלמה אך איתה 2 כלים שהיו בסרגל ההפעלה המהירה שהם כלי מזעור החלונות [show Desktop] וכלי המעבר בין חלונות [לא הALT+TAB הרגיל אלא הכלי שבAERO מראה את התצוגה התלת מימדית של החלונות]... אשמח אם מישהו יוכל להעלות את הקבצים לאיזה שרת ולשלוח לי אותם, או להדריך אותי כיצד לשחזר אותם [אין לי שחזור מערכת של לפני העלמותם של הכלים אם זה משנה].... 2 הכלים הנ"ל אמורים להמצא בתיקיה C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Microsoft\Intern et Explorer\Quick Launch אבל הם נמחקו ואני לא מוצא אותם... תודה …

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  13. יש לי תהליכים חשודים הרצים במחשב:(Windows XP SP 2) כל עצה תתקבל בברכה, תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by asaf_a,

אני משתמש בVISTA בגירסת ה64 ביט ומסיבה לא ידועה נעלמה לי העברית. העברית מופיעה כמותקנת אך בתוכנות רבות במקום עברית מופיעים ריבועים ריקים וגם כשאני מנסה לכתוב בעברית בתוכנות אלה מופיעים ריבועים. אחד המקומות היחידים שבהם עדיין נשארה העברית היא בדפדפן ובגלל זה אני מצליח לכתוב את ההודעה הזאת בעברית. בדקתי שהויסטה תומכת בתוכונת בעברית (non-unicode) ועדיין שום דבר לא עוזר. כאשר התקנתי את הויסטה הכל היה בסדר והבעיה הופיעה לפני כמה ימים (השתמשתי בויסטה כמעט חודשיים). יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by eid101,

יש לי מחשב תותח עם מפרט טוב מאוד קניתי אותו חדש ... כאשר הפעלתי עליו 32BIT הוא היה בסדר גמור XP וגם VISTA אבל כאשר ניסיתי לשים 64BIT VISTA/XP זה היה איטי יותר . למה זה קורה ואיך משפרים את זה ? מפרט המחשב :- כ.זכרון 4GB 800MHZ OCZ CL4 כ.מסך ATI READON 512 MB DDR2 HD 2600 לוח אם :- ASUS M2N-E מעבד :- AMD AM2 ATHLON 6000+ 64BIT

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by razoli,

יש לי MUI ל XP חוקי!!! קיבלתי עם מחשב נייד של HP אני יעלה תמונה אם זה נדרש כדי שלא ינעלו ויתנולי אזהרה! הבעיה היא שלאחר ההתקנה הוא לא העביר באופן מלא לעיברית כרגיל..... ההתחל עבר לימין וכתוב בוא בעיברית אבל המחשב שלי נשאר באנגלית כל הלחיצות על מקש ימני מוביל לטפריט באננגלית (כמו בתמונה). איך אני מסיר את החבילה??? או איך אני מתקן את זה??? תודה רבה.... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  17. שלום רב, אני מתלבט כבר זמן רב מהו הוינדאוס שכדאי לי להשאר איתו עכשיו לתווך ה"ארוך" אפשר לומר. אני שחקן כבד של המשחק המוכר "Microsft Flight Simulator X" וכמו שרובכם יודעים הוא אחד המשחקים הכבדים ביותר כיום.(למי שרוצה להנות מהמשחק בצורה הרצינית).הייתי רוצה לדעת איזה וינדאוס אתם ממליצים לי: 1)Vista Ultimate 64 2)Windows Xp 32 המראה לא כל כך משנה לי למרות שלא הייתי מתנגד למראה של ויסטא<. (אני עומד לפני פורמאט זירו והייתי רוצה לדעת מה כדאי להתקין) תודה רבה מראש לעוזרים ???

• 12 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by itaigol90,

ערב טוב אין לי בעיה לראות באינטרנט סרטונים באתרים כמו youtube, google video וכו', זה עובד לי מצוין. אבל באתרים כמו sport5.co.il או one.co.il או keshet-tv.co.il אני לא מצליח לראות. למי שמכיר את האתרים האלו שהזכרתי, יש בהם כאלה כתבות וידאו עם סרטונים שאפשר לראות דרך הדפדפן. למי שלא מכיר, הנה דוגמא: ערוץ הספורט - http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.aspx?FolderID=59&docID=10550〈=he וואן - http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=80988&bz=8 קשת - http://www.keshet-tv.com/nightclub/lobbyvideo.aspx פעם כל הסרטונים האלו עבדו לי, אבל לפני חודשיים בערך היה לי איזה וירוס וכמה בעיות במחשב, אז התחלתי לעבוד עם פיירוול של Zone Alarm ועוד כל מיני תוכנות כמו Windows Defend…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by MoMo-P,

שלום.. אני משתמש ב Windows XP Pro SP2/SP3 Corporate UWI התקנתי אותו בשבוע שעבר ולפני יומיים נתקלתי בבעיה - Windows Firewall is OFF נכנסתי מיד ל Control Panel -> Security Center -> Windows Firewall והופיעה לי ההודעה הבאה: "Due to an unidentified problam, windows cannot display windows firewall settings" איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by the kooks,

שלום. אני מעולם לא עשיתי את הניקוי ראג'סטי אך לאחרונה נאמר לי שאם אני אעשה זאת המחשב שלי יפעל הרבה יותר מהר(כרגע הוא פועל בסדר פחות או יותר) אבל אם אפשר שיפעל יותר טוב וזה לא יעשה לי בעיות אז למה לא.. קראתי קצת על תוכנות לניקוי ראג'סטרי ורציתי לשאול האם זה יכול למחוק לי דברים שני צריך כמו כתובת במועדפים או אתרים שמישמרו בזיכרון וכדומה? ובנוסף האם זה באמת ישפיע אחרי שאני אנקה את האג'סטרי?(יש לי כבר שנתיים את הXP ועוד לא עשיתי ניקוי אחד) אם אפשר לינק לתוכנה+תשובה לשאלותי בברכה רועי.

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  21. שלום הקובץ כנראה נמחק ולכן לא עולה בבוט והווינדוס רושם לי הודעה עליו אז א.מה תפקיד הקובץ? ב.איך אני ניגש לבוט להוריד אותו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by pincher77,

מזה קובץ XSL? יש תוכנה שאפשר לפתוח את הקובץ הזה? אפשרי להפוך אותו ל-MP3? תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  23. שאני מפעיל את הוינדוס אז כל התוכנות נטענות לTRAY נכון? אז לפני כמה זמן כל התוכנות נטענות אבל לא לTRAY זה עוד בסדר אבל הם גם כאילו לא עובדות אני צריך להפעיל את כל מה שלא בTRAY מחדש כדי שיעבוד מה זה????? :s05:

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי איזה קובץ וידאו במחשב ששוט מסרב להימחק גם בסייפ מוד כל נסיון לשנות לו שם לעשות CUT למקום אחר לא הולך הוא טוען שהתוכנה נמצאת בשימוש מה שלא נכון גם בבדיקה בסייפ מוד אותו הדבר גם אלט קונטרול דיליט לא מגלה איזו תוכנה אם בכלל משתמשת בקובץ מה אפשר לעשות יצוין שהתוכנה היחידה שמצליחה להריץ את הסרט היא ריל פלייר וכל תוכנה אחרת נתקעת וזה לא בעיה של קודקים אני מעודכן בחבילות אחרונות?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  25. Started by GHOST,

איך אני מתקין מערכת הפעלה על ההארדיסק הנ"ל? מערכת ההפעלה רושמת שאין הארדיסק באט ההתקנה?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.