Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אחריי שאני מתחבר לאינטרנט לא עוברות 5 דקות איך שפתאום המחשב מתחיל לעשות בעיות כגון: כשאני מנסה להכנס ל "מחשב שלי" אז מופיע לי אייקון של פנס כזה אבל הוא לא מצליח לראות את התוכן,ועוד כל מניי שטויות. כמו כן שמתי לב שה אפליקצייה svchost.exe רצה אצלי 5 פעמים: 3 פעמים בתור SYSTEM פעם אחת LOCAL SERVICE ופעם אחת ב NETWORK SERVICE. למישהו יש איזה עצה בשבילי? תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
זה אפשרי בכלל? הצלחתי רק לנטרל אותו,אך שום דרך למחוק אותו מהמערכת "ויבולע defender לעד" תודה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ל XP SP2 היה תיקון לפתיחת יותר connections האם גם לויסטה יש Fix כזה? פשוט הויסטה מידי פעם פשוט קופאת לי ולא ניתן לעשות כלום מלבד ריסט,כשאני בודק ב event view אני שם לב שאולי ה tcp גורם לכך.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
Vista Transformation Pack 6 Windows Vista looks really nice for major GUI updates. Many people who have seen it wish to get Vista-style looks for their operating system. It might sounds stupid to say this since you all know what it is but just bear it. This program will transform your Windows user interface to ultimate Windows Vista alike looks that everyone will never notice its the same old Windows XP (or 2003) לא רוצים להקין ויסטה ? אבל אוהבים את העיצוב שלה? יש פיתרון! http://www.download.com/Vista-Transformation-Pack/3000-2086_4-10631174.html?tag=lst-0-1
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, האיקונים הענקיים בשולחן עבודה של ויסטה ממש מפריעים, מישהו יודע איך להקטין אותם? (אני יכול לנחש שאי אפשר) ועוד משהו, יש לי BSPLAYER והורדתי קודאקים אבל הסטים פשוט לא עובדים שם (ז"א רואים מסך שחור אבל שומעים סאונד), בWMP זה כן עובד מישהו יודע איך לסדר? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ויסטה ויש לי בעיה עם העברית במסנג'ר! בכל תוכנה אחרת יש עברית כמו שצריך אבל רק במסנג'ר זה מראה לי רוסית אני יודע מה.. כל ההגדרות של השפה והמקום הם ישראל ועברית.. רק אני רוצה להדגיש שבאייסיקיו ועוד מקומות העברית כמו שצריך אבל במסנג'ר לא.. אה וחלק מהעברית במסנג'ר עובדת כמו שצריך.. למשל רק הודעות אישיות ושמות של משתמשים ושמות של קטגוריות אם הם בעברית אני רואה ברוסית.. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, אתמול התקלקל לי כרטיס המסך עקב כך שהמאורר האחורי במארז הפסיק לעבוד כנראה, ולכן קניתי MSI 7600GS ומאורר חדש. (כמובן שכבר התקנתי את הדרייברים האחרונים של נוידיה) בכל אופן, המחשב עובד בסדר גמור, פרט לדבר אחד. אם, במקרה או בכוונה, אני לוחץ כפתור ימיני בדסקטופ, כדי לראות את התפריט שממנו אפשר להיכנס למאפיינים וכו', המחשב פשוט נהיה איטי בצורה שלי ניתן להשתמש בו. ניסיתי גם להיכנס ל Nvidia control panel וזה בכלל לא עולה לי. ב task manager מופיע לי שה cpu usage קופץ מ 3, ל 50, ל 90, ובחזרה ל 3 וכך אלאה ואלאה.. זה גם מראה שהיישומים שמשתמשים בכל ה cpu הם: system idle process winlogon על כל פנים, אי אפשר לעבוד בצורה נורמאלית במחשב שמטיל בך טרור במידה ותלחץ על הכפתור הימיני, לכן …
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לקבל קצת מידע על כל הגרסאות של ויסטה כי היום יש הרבה גרסאות שלה נגיד ultimat או משהו כזה וhome premium וhome basic הייתי רוצה הסבר כל כל אחת ומה ההבדל בין 32bit ל64bit אז עם מישהו יכול להביא אני אשמח. תודה
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כל נסמן הוא עובד אצלי הרקע...ואני לא יודע על מה הוא אחראי..... ??? האם זה בסדר ? כנ"ללגבי WINDOWS\system32\lsass.exe THX
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר מזמן שמתי לב שיש לי פה לבן ממש ממש בהתחלה של המחשב והוא נעלם אחרי 2-3 גג הוא לבן אפור כזה עם כמו קווים אמצע שאם הטעינה נעלמים.! אני שוב מציין שזה ממש בהתחלה עוד הרבה לפני הטעינה של ווינדוס.. וגם אני חושב שהוא לא תמיד מופיע ובכלל פעם הוא לא הופיע.. מישהו יודע במה מדובר ? אני חייב תשובות מהירות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בעבר השתמשתי בתוכנת זיהוי הדיבור של Vista והיא איפשרה מעט יותר דברים מזו שב-XP. יש אפשרות להתקין את תוכנת זיהוי הדיבור שיש ב-Vista על Windows XP SP2?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאתרי אינטרנט פופולריים כמו: גוגל,וואלה,ננה,האתר הזה וכו..כמעט כל דבר שצריכים לרשום שמה כמו שורת חיפוש וכו..זה רושם בג'יבריש,לעומת זה שאני בווינדוס עצמו הוא רושם לי בעברית,אם זה מסמכים,אייסיקיו וכו..עשיתי כמעט הכל אם זה להכנס ללוח בקרה ולעשות משהו,כמעט הכל!אז אם אפשר לעזור לי אני אשמח תודה ציון
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
עד לפני איזה חודש היה לי מותקן במחשב framework לא זוכר איזה גירסא.. ניראה לי 3 אח שלי בטימטומו בזמן שהייתי בצבא מחק אותו דרך add and remove programs וקיצר זה עשה בעיות ועכשיו יש לי מותקן גירסא 1 שלו.. ולא נותן לי להתקין גירסא חדשה... עצם זה שאין לי גירסא חדשה שלו יותר זה עושה לי בעיות בכל מיני מקומות יש איזשהו פיתרון שבוא אני אוכל לעדכן את הפריימוורק הזה.. ניסיתי בכל מיני דרכים.. דרך האפדייט של ווינדוס דרך הורדה עצמאית.. זה פשוט לא נותן לי לעדכן
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מדובר בעידכון מיספר 931784 kb אני מתקין אותו וכל פעם הוא קופץ לי חזרה ניראה לי שהתקנתי אותו 20 פעם ועדיין זה לא מצליח להתעדכן. מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה אולטימייט 32X. התקנתי BF2 הכול עבד בסדר, אחרי שעידכנתי לפאטצ' 1.41 הוא הפסיק לעבוד ! אני לוחץ על האייקון שלו בא לי מסך שחור ואז הוא יוצא בלי שום התראה או הסבר ! התקנתי NFSC אותו הבעיה הוא ניכנס מראים את הלוגו של EA יש מסך שחור והוא יוצא. התקנתי HL2 EP1 הוא נכנס יש את הסמל של VELVE יש את הזכויות יוצרים ואז הוא יוצא. התקנתי פיפא 2007 אותו סיפור. התקנתי את האנטי וירוס NOD 32 והוא אומר לי שיש לו בעיות התאמה. התקנתי את הדרייור של המצלמה והוא עוד פעם אומר לי על הבעיות התאמה ! ויש עוד הרבה הרבה תוכנות שלא עובדות עם מסכים שחורים או בעיות התאמה ! אה, וגם העכבר של השתגע ! (לא בטוח שזה קשור) קיצור הסיבה היחידה שאני נשאר עם ויסטה זה בגלל ה- DX10 (אני קונה 8600GTS בקרוב)…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי xp. משום מה יש לי בעיה עם העברית, לדוגמא כאשר אני מנסה להתקין תוכנות (כגון icq) במהלך ההתקנה מופיע ג'יבריש במקום עברית. איך מתקנים זאת...
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
התחיל לקפוץ לי חלון של התחברות עם שם משתמש וססמה של איזה אתר.... אך אני מבטל את זה ואך זה בכלל הופיע לי .. תודבה ר :-[בה
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
התקנתי VISTA ULTIMATE ב XP התקנתי את TWEAK XP שאיפשרה לי כניסה לוינדווס ישרות ללא מסך ה -WELCOME לא מצאתי את אותה אופצייה ב TWEAK VISTA מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור ???
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בו מותקן הויסטה.. איך אני יכול למחוק את כל הכונן הזה? אני מנסה ללחוץ התחל על הכונן אבל איך שהוא מתחיל הוא אומר לסגור דברים אחרים שפועלים מהכונן ואני לא יודע איזה דבר פועל מישם ואני סוגר כל מה שאני יכול ועדיין זה לא נותן.. אז איזה עוד אפשרויות יש?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלומות. יש לי 1 גי'גה זיכרון וכאשר אני משחק משהו ממש כבד קופץ החלון הנ'ל בצד שמאל למטה נא לא להתייחס להודעה של ה zone larms !!,וכיצד פותרים את הבעיה הזאת? תודה A.K אמיר יצחקי[/i
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לנהל משתמשים כשאני מחובר ליוזר שהוא לא שייך לקבוצת Admin? ואיך בדיוק אני יכול לתת הרשאות של כתיבה,קריאה, מחיקה וכל שאר האופציות למשתמשים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם מהי הגירסה של java ל win xp64bit תודה אשמח ללינק
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי וינדוס XP שרץ על מחשב חזק. הוינדוס הזה מותקן אצלי כבר כשנתיים וחצי, הוא נקי לחלוטין, ללא וירוסים וללא כלום. הוא מתחזק אותו ומפעיל אותו כראוי. לאחרונה החלה אצלי בעיה מעצבנת, היא החלה כאשר חבר, העוסק כמקצוע ביצירת סרטי וידאו, הביא לי מספר סרטים בשביל לקבל ממני ביקורת. הוא שלח לי את הסרטים ע"י שרת. הסרטים הם במפורמט AVI, וגודלם נע בין 600 מגה ל1500 מגה. כאשר אני מפעיל את הסרטים, בכל תוכנה שיש לי, אני מקבל הודעת הרור: כאשר בדקתי לעומק, הבעיה לא קיימת רק בסרטים שלו, אלא ממקורות אחרים, גם אם זה מאתרים (כמובן חוקיים, אלה הם אינם סרטים קולנועיים), יש את הבעייה. האם מישהו יודע איך אני יכול לסדר את העניין? כי זה חשוב לי ולו שאני אראה את זה על המחשב, וכר…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
מישהו מכם נתקל בבעייה זו בויסטה? מערכת ההפעלה פשוט קופאת/נתקעת לגמרי מתי שהיא רוצה ולא חוזרת. כל ניסיון להחזיר אותה לפעולה אינו צולח. ctrl+alt+del אינו מגיב. המערכת יכולה להיתקע באמצע כל פעולה - אפילו בזמן העלייה (הקווים הירוקים) או במסך login, וכמובן בכל שלב בתוך המערכת. מה שמוזר הוא שבמצב בטוח - המערכת אינה נתקעת. אני אציין שהלוח שלי ישן (המחשב בין 4 שנים), יש לי גיגה זיכרון, כ.מסך fx 5200. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לתרום בפתרון הבעייה - אשמח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-