עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gal,

לא בטוח שקשור לכאן אבל, בעקרון האם יש הבדל ביצועים ומהירות אם אני מתקין ויסטה 64 ביט על כונן קשיח עם 16MB BUFFER או שאני מתקין על דיסק עם 8MB BUFFER.כי פשוט התקנתי אותה על דיסק שהוא קצת מרעיש וזה משגע אותי והייתי רוצה להתקין את זה על הסמסונג שלי של 160GB אבל עם 8MB BUFFER. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  2. שלום, המחשב של חבר שלי לפני יומיים התחיל לעשות ריסטרט לבד מתי שבא לו, בבקשה עזרו מה זה יכול להיות ואיך לתקן???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by e.t,

http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=1&shownews=12884 vewy nice!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי מישהי בעבודה שרוצה לאפשר למשתמש של הבן שלה בוינדוס לגשת לרשימת אתרים ספציפית בלבד הבנתי שצריך לעשות משהו שניקרא whitelist מישהו פה יודע איך בדיוק אני עושה את זה? בהגדרות הדפדפן (אקספולרר או כרום זה מה שהיא משתמשת) או עם תוכנה יעודית? אשמח אם מישהו יוכל להציע לי פתרון בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by oded6188,

ווינדוס 2000. כשאני מריץ את ה Disk Defragmenter, ולוחץ Analyze, אחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה: ScanFat: Scan Aborted - Fatal Error - File: \\?\Volume{3f17cc5f-feff-11d5-960d-806d6172696f}\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\PKLUE6N2\clici[1].gif והפעולה נעצרת... מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by mrraz,

בהפעלת חלונות 7 יוצאות לי שתי אפשרויות של חלונות להפעלה יש תוכנית שרות שמאפשרת לערוך את דף הפתיחה ולמחוק את האופציה המיותרת מכיר אבל שכחתי את שמה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by Oren_25,

שמתי לב שווינדוס 7 לא מריץ לי משחקים משנים קודמות כמו ספילנטר סל צאוס טאורי וכל מיני משחקים מקוריים שיש לי, ואני דיי מבאוס מכך ויש כאלו כמו מאפיה 1(2002) שהוא די ישן שכן עולה... איך אני יודע אלו משחקים יעלו משנים קודמות ואלו לא? כי אני רוכש מדי פעם משחקים של עד לפני 3-4 שנים והאם יש פתרון לכך שעדיין יהיה אפשר להריץ אותם? (ניסיתי להגדיר במאפיינים בקובץ ההפעלה שינסה לעבוד כמו ב-XP וגם זה לא עזר) בספילנטר סל למשל אחר ההתקנה וניסיון לפתיחת המשחק הוא דורש כל פעם הפעלה מחדש לסיום ההתקנה...וכמובן זה לא עוזר..

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by idani1983,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה. נרשמתי לקורס שמציע מבחנים ופתרונות באינטרנט, לצערי הם מאפשרים כניסה לשירות רק מהמחשב בו ביצעתי את ההרשמה למחשב. זה מעצבן אותי כי לפעמים אני רוצה לעבוד מהנייד. איך הם יודעים מאיזה מחשב התחברתי? אולי דרך COOKIE?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by badmama,

היי חבר'ה, שבועיים בערך מאז ההתקנה מחדש, וזה עדיין מעיק לי. התקנתי XP PRO (חוקית למהדרין!) בגרסה אנגלית, התקנתי את כל תוספי השפה העברית האפשריים ועדיין משום מה אני מקבל מיילים עם "?????" במקום עברית. בתוכנות מסוימות (ACDSEE, ICQ) אני מקבל גם "????" במקום השם העברי, כשמסנג'ר לדוגמא - הכל עובד פיקס. מה לא עשיתי נכון?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by ortapiero,

עושה checking for updates ואז נראה שהוא הולך להתקין משהו... והופ שוב פעם checking.... יש למישהו מושג מדוע?

11. Started by 12ewe,

טוב אז ככה אתמול קיבלתי את המחשב החדש שהזמנתי אמרו לי שמעבדי skylake עובדים הכי טוב בווינדוס 10 אז הכנתי usb פלאש התקנתי והכל טוב. וכרגע יש לי שתיי בעיות מרכזיות איתו. הראשונה הבאתי סידי-רום נייד שמתחבר ביו אס בי הכנסתי את הדיסק של הדריברים של אסוס ומשום מה המחשב טוען שהקבצים בדיסק לא מתאימים לגירסת הווינדוס גם אחרי שניסתי להפעיל אותם במצב תאימות לווינ 7-8 אז שוב חיברתי את המחשב הישן והורדתי את הדריברים לusb והעברתי והתקנתי. הבעיה השנייה היא האינטרנט ווינדוס עשר טוען שחסר לו פרוטוקולים הבעיה נקראת ככה :one or two protocols are missing וגוגל מפוצץ בבעיה הזאת שמין הסתם הבנתי שזה באג הבעיה היחידה שלי היא ששום דבר ממה שניסיתי מהפיתרונות שם לא עובד. מעל 10-15 פת…

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. איך אני עושה את הTASKBAR של WINDOWS 7 לכמו של XP? עריכה: בעיקר מה שמענין אותי איך אני עושה שנגיד המסנג'ר יהיה כעיקרון לייד השעון ולא כמו עכשיו. כמו כן בצד ימין של START יש אקספלורר ועוד שני ישומים, איך אני מוחק ואתם ושם משהו אחר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by igal_nazar,

לפני כשבועיים רכשתי מחשב נייד של חברת DELL ובו מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS VISTA HOME PREMIUM. הדיסק הקשיח במחשב מחולק לשני כוננים: 1. RECOVERY - כ 10GB 2. OS- כ 100GB ברצוני לצרוב עותק של ה RECOVERY CD, כך שבבוא היום אוכל לשחזר את המערכת ממנו. איך צורבים דיסק זה? תודה מראש, יגאל

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by Ash Binary,

אני מנסה להתקין XP במחשב נייד thinkpad R400 שהגיע אם ויסטה אני מכניס את הדיסק של XP (אני חושב זה 'הדור הראשון' של XP - לא נאמר כלום אל SP1 או SP2) ומעלה את המחשב. בשלבים הראשונים של ההפעלה (ברקע הכחול אבל לפניי שתוכנת ההתקנה מתחילה לשאול שאלות) מופיע מסך כחול

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by elior021,

כיצד להגדיר בעת שיש דואל בוט על המחשב לבטל את מסך בחירת מערכת ההפעלה ולאפשר הפעלה לחלונות ויסטה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  16. ב Windows Vista הייתי מוחק פשוט את ההיסטוריה של הדפדפן וזה היה מוחק גם שם אבל ב Windows 7 זה לא עובד ..

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by arad gonen,

(יש לי במחשב vista ultimate) כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש מופיעה בעיה שאומרת "ערכת הצבעים שונתה ל vista basic" מה אפשר לעשות בנדון?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  18. אז ככה, לפני 3 ימים המחשב החל לשלוח בפראות מיילים. עצרתי את הרשת וגיליתי שיש תולעת בשם wans.exe שהתלבשה עלי. הסרתי אותה אך מאז המחשב לא עולה והווידוס נתקע בחלון וולקם תכלת. ניסיתי להעלות באמצעות דיסק (חוקי) של ווינדוס- נאדה. המחשב לא מצליח לעשות ריסטור לתאריך מוקדם יותר. הפותר נכונה (פירמוט זו תשובה לא נכונה) יקבל ש"ח. תודה אורי

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by constantine_ch,

שלום לכולם, היה לי XP מותקן על כונן C. ונכנס לי איזשהו טרוין או משהו בסגנון למחשב והחלטתי להתקין עותק נוסף של XP הפעם על כונן D. אחרי שסיימתי את ההתקנה של XP על D, גיביתי את המידע הנחוץ שהיה לי בכונן C ורציתי לפרמט את C כדי לגמור עם הסיפור הזה. אך הבעיה שאני לא מצליח לפרמט. מחקתי ידנית קבצים מהכונן C אך אני עדיין רואה שיש 7 GB תפוס. ממה שהבנתי זה שאני לא יכול לפרמט בגלל ש C הוא primary partition ו D הוא logical drive. האם כל מה שאני צריך זה למצוא איזו תוכנה שבעזרתה אני אוכל להסיר את ההגדרה של PRIMARY מכונן C ואז אוכל לפרמט את הכונן C? :s05: תודה לכולם מראש!

20. Started by yotam.m,

בזמן האחרון התחילו לי מסכים כחולים שבהם רשום IRQL LESS OR EQUAL משהו כזה. ניסיתי לבדוק את קבצי המינידאמפ עם windbg אבל בתוכנה רשום שמקור הבעיה הוא: unknown_image למישהו יש איזושהי דרך להתחיל ולנסות לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. טוב אני חדש פה סתם לידע כללי, השם מופיע אמ ככה היום בבוקר עבדתי עם המחשב פתאום הלך האינטרנט הוא כותב לי החיבור לא הצליח...למחשב זה יש כעת קישורית מוגבלת אל... עכשיו דיברתי עם 2 טכנאים ואף אחד מהם לא הצליח לפתור את הבעיה אז יש לי כמה שאלות 1.אם אפשר לסדר את זה דרך שיחזור* 2.הורדתי 64 ביט ובבדיקה אם זה אפשרי הוא כותב לי בHardware Virtualiztion Locked Off שזה אומר שזה נעול השאלה שלי אם יש דרך לעקוף את זה כי אני משתוקק לווינדוס 64 ביט יש לאחי והוא עובד מצוין 3.בשיחזור שניסיתי לעשות אז בתאריך הוא לא נותן לי ועוד כמה שגיאות שלא נותנות לי לעשות את השיחזור אם אפשר גם על זה תשובה\עזרה. זה בקשר לכוכבית ב1 4.ועוד משהו רק שתבינו כמה המחשב נדפק בהסרת תוכניות, הוא לא מראה לי את כל הר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי. מערכת הפעלה - win 7. בכל הפעלה מחדש אני נאלץ ללחוץ על show desktop icons . מחיפוש ברשת הבנתי שמדובר באיפוס icon cache. מישהו יכול לכוון אותי ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. כל פעם שמדליקים את המחשב יש את הנתונים של המחשב ובחלון הזה בצד יש ציון שהוינדוס נותן למחשב. 1.מה המשמעות של הציון הזה? 2.מה הציון הכי גבוה שיש? 3.מה הציון שלכם? תודה.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  24. יש איזו שורה שכותבים ב Run או "הפעל" ואז הווינדוס מחפש קבצים שחסרים לו והוא מעתיק אותם מהדיסק התקנה, מהי??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם מאתמול המחשב שלי החליט קצת לעצבן אותי כל פעם שהוא נדלק מופיע לי הודעה כזאת כמו בתמונה. מישהו יודע איך מבטלים את זה,ניסיתי עם תוכנות לניקוי רגולות אנטי וירוס וכו'...ולא עזר הקובץ הזה שרשום בתמונה EF.tmp פועל גם ב-task manager ואז הוא נעלם כשאני סוגר את ההודעה [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.