Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
נכון שרוצים להתקין תוינדוס דרך הבוט?אז מכניסים תדיסק וכל זה ויש שם כמה אפשרויות: התקנת וינדוס מחדש וריפר.... אז שאני לוחץ על ריפר הוא נותן לי לרשום את סיסמת האדמין שלי...אין לי אז אני לוחץ אנטר ואחרי שאני לוחץ אנטר הוא נותן לי שורת פקודה מה רושמים שם שתחל ההתקנה?
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם זה נכון שכדאי לא להתקין שום תוכנה בכונן C ז"א לתת רק לווינדוס להיות שם? אם לי יש 20 ג'יגה בכונן C ועכשיו אחרי כל התוכניות שמותקנות בו (עם הווידוס כמובן )נשארו לי 13 זה יהיה פחות טוב מזה אם הווינוס יהיה מותקן רק הוא על הכונן הזה? המערכת תעבוד מהר יותר או שזה לא משנה כי נשארו לי 13 ג'יגה שזה הרבה?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס xp, ויש לי איתו בעיה מרגיזה שהוא פשוט מאתחל את עצמו, כשלפני זה הוא מודיע לי הודעה בה נאמר לעשות שמירה בכל תוכנה שהיא, ושהמחשב יסגר תוך דקה, ומופיע שם קאונטר של זמן. זה קרא לי לאחר שפירמתתי את המחשב... אני מודע לזה שהבעיה הזו אמורה להיפתר ע"י שידרוג winxp, אבל שידרגתי מהאתר של מיקרוסופט וזה עדיין קורה!
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
גם ה start בהwindows כל מה שקשור לכתב נהיה מגעיל לאלה לא יודע למה ?! זה בגלל שאח שלי לא יצא מסודר מהאינדוס לא יודע אך זה קרה ולמה אבל מה לעשות גם הכתב באייסקיו כזה לא רואים יפה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם מייקרוסופט מאפשרת להתקין את עידכוני האבטחה על מערכות הפעלה חוקיות בלבד?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב מותקנים שני ווידוסים: בכונן C XP PR ובכונן D XP HOME איך אני מוחק אץ ההתקנה של XP HOME מבלי לפרמט את הכונן ? :s05: תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אז ככה, אצלי בנייד מותקן windows 7, לאחר שהתקנתי דרייברים ותוכנה עבור המצלמה המובנת בנייד (Dell 1555), בהפעלה מחדש הוינדוס החליט שהוא לא מתכוון לעלות ועוד לפני הציג הודעת שגיאה: 0xc000000e ורשום שהוא לא יכול להיכנס כי הוא לא מצליח לגשת לאחד ההתקנים (שאני מניח שההתקנה של הדרייברים למצלמה חירפנה אותו) בסדר עם הנאחס הזה והכאב ראש הזה, לא הצלחתי למצוא פתרון כדי למנוע את הסרה של ההתקנה או מה שלא היה שם ** (אם למישהו היה פתרון אחר אשמח לדעת, שחזור לא עבד כי לא היו נקודות ולא היתה אפשרות לבצע תיקון עצמאי) אז נאלצתי להתקין שוב את הוינדוס, למי שלא יודע שמתקינים שוב וינדוס על אותו כונן הוא יוצר גיבוי לקודם בתיקיה שנקראת windows.old כמובן נאלצתי להתקין הכל מחדש כולל דרייברים ** השאל…
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן, אני אחרי כמה שעות טובות של חיפושים וגוגל ובערך 100 פורומים שעברתי בהם ולא מצאתי פתרון לבעיה שאני מאמין שיחסית פשוטה- יש לי נטבוק עם ויסטה(בא עם הנייד) ומודם סלולרי, ואני מפעיל בדרך כלל רשת AD HOC להתחלק עם חברים באינטרנט, כמה אייפודים..(אני חייל ויש לי יחסית הרבה זמן פנוי), פעם קודמת שהגעתי הבייתה והתחברתי עם הנייד לרשת WIFI הביתית המחשב לא נתן גישה לאינטרנט ורשם בחיבור LIMITED ACCESS- עניין שניה לפתור עם ההלפ של ווינדוס, שינוי משהו בהגדרות של הרשתות האלחוטיות ונגמר הסיפור. ועכשיו שאני מנסה להפעיל את הAD HOC הוא נותן לי בדיוק את אותו הדבר אבל הפוך, יש חיבור אבל מוגבל וללא גישה לאינטרנט יש למישהו שמץ בעניין? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
עם גיגבייט EX58-UD5 רואה רק 2G RAM (מאפייני המחשב שלי - כללי, אע"פ שב System Info הוא רואה 3G). ב Boot.ini יש: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /PAE /3G מה קורה כאן. נדמה לי שבבורד הקודם שהיה לי (UD4) הוא כן ראה 3G . תודה.
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי לכולם. נתקלתי בבעיה שלמרות שאני כמעט בטוחה שבעבר ראיתי לה הדים ברשת, בחיפוש לאחרונה לא ראיתי דבר ואשמח אם תעזו לי לפתרה. כדי לחסוך באנרגיה, והיות ויוצא ואני קמה ממחשב למס' דקות שפתע מתארכות, הגדרתי ל- windows להכנס למצב שינה לאחר זמן מה. הבעיה היא שהוא עושה זאת כל פעם שאין תנועה אצלי וזה כולל עיתות בהם איני אמורה להגיב כגון צפייה בסרטים או במצגות. לכן אני מוצאת עצמי מידי פעם נוגעת בעכבר כדי למנוע זאת. משום מה נדמה לי שבעבר שמעתי שקיימת אופציה להגדיר מצב סרט או משהו בסגנון בו ה- windows. לא יכנס למצב המתנה. חיפשתי ולא מצאתי דבר כזה. אני מעריכה שרבים מכם צופים בסרטים דרך המחשב, וסביר שלא מעט מכם עובדים עם מצב המתנה, כיצד אתם פותרים בעיה זו? אודה לעזרתם
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם... הכנתי דיסק בעזרת NLITE עם התקנת UNATTEND. כאשר אני רוצה להיכנס עם שם משתמש סיסמא שפת ברירת המחדל יצא לי עברית. איך אני יכול לשנות את שפת ברירת המחדל של מסך הלוגין? אני מתאר לעצמי שזה שינוי של ערך ברג'יסטרי, אני ישמח אם מישהו יעזור לי ויגיד לי מה הערך, ומה הוא צריך להיות בשביל שברירת המחדל יהיה אנגלית. תודה רבה לכל מי שיעזור. צחי. עריכה: הכוונה היא לשפת ההקלדה, ולא שפת הממשק.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הי התקנתי כונן נוסף למחשב. הכונן מג'מפר כ SLAVE , והמקורי כ MASTER. בביאוס, הכונן מזוהה כ slave. במנהל ההתקנים הוא גם מזוהה, פעיל, ו"פועל כשורה". ב My Computer.... המחשב מזהה את הכונן MASTER בלבד ( שמחולק ל C, F, G) אני לא מצליח "לראות " את הכונן החדש. במחשב Win XP למישהו יש הצעות לפתרון?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות בצד את מפרט המחשב שלי... מאז שיש לי את המחשב הזה (אם אני לא טועה בערך שנתיים) אני משתמש ב-32bit ועכשיו כפי שאני רואה אין כבר את בעיות התאימות שהיו פעם, אז אני חושב אולי לשדרג... השאלה היא עד כמה הביצועים משמעותיים?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי בצד... אני עובד היום עם ויסטה אולטימייט 32BIT SP1. חשבתי לעבור ל64BIT אבל אחרי שקראתי את האשכול בנעוץ אני מתלבט ולא מצליח להחליט... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קנית מחשב חדש נייד עם Windows Vista® Home Premium Edition עכשיו מהן האפשרויות לראות בו עיברית? לא משנה לי עם הוא ישאר באנגלית אבל לפחות שאני אוכל לרשום בעיברית ולראות עיברית תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום, יש לי 4 גיגה ddr5, למה שאני לוחץ על מאפייני מערכת בxp זה מראה לי שיש לי רק 3 וחצי? האם מערכת windows 7 בגרסת 64 ביט, או ויסטה, תנצל את המחשב ותהיה הרבה יותר מהירה לעומת ה xp? אם מדובר במחשב ממש חדש? או שאין טעם לעבור כרגע?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אם אני יתקין WIN 7 על ויסטה מה יקרה לכל הדרייברים של הלפטופ שלי?? יש לי לפטופ של HP מסידרה DV5 תודה לעוניםP:
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
חבר'ה,החלפתי WINDOWS מ-7 לVISTA וזה לא מזהה לי את הHD השני. בביוס זה כן מזהה, ניסיתי הכל (אני מניח) וזה עדיין לא מזהה, יכול להיות שזה FAT32?(סביר להניח שלא)
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מידי פעם ככה כל מכה זמן אני שם לה פתאום שהמחשב שלי איטי משהו (Q9450,4 ג'יגה זיכרון,לוח X48 שך DFI) אז אני בודק ורואה שלמעלה מ-3 ג'יגה זיכרון שלי תפוסים למרות שמה שפועל זה המנהל הורדות של הפיירפוקס. עשיתי צילומי מסך של מה שאני רואה:
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין |(חזור והתקן, שוב ושוב) שרת SQL ע"ג פלטפורמה של win7 שמאוד יתכן שאינני יודע לעבוד איתה. בכל התקנה, השרת SQL "נעלם". כלומר, כל אימת שניסיתי להתחבר לשרת הוא פשוט לא נמצא ברשימת השרתים שמציג דף ההתחברות של SQL (SQL Server 2005)ׂ. יכולות להיות לכך סיבות רבות ושונות אך שמתי לב לאבטחה המוגברת הקיימת ב win7 ותהיתי שמא לא נפלתי בעצמי קורבן לה באופן ש win7 ממאן לאפשר לי התקנת שרת SQL. אני יודע שהשאלה היא כללית אך אינני יכול להניח את האצבע בדיוק בנקודה. אינני מבין מדוע אינני מצליח להתקין את השרת. אגב, גם להסיר את ההתקנה דרך add remove ב control panel אינני מצליח ונראה לי שיהה עלי להתקין את win7 מחדש אך גם זה לא יביא מזור לתחלואי. שלא כמו ב XP, ב win7 לא ניתנת לי…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אהלן! יש לי WIN7 כבר מלא זמן ואני משתמש והכל טוב ויפה עוד לא היתה לי תקלה אחת. אתמול היתי באמצע משחק והיה הפסקת חשמל והמחשב התכבה ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור ומופיע עליו את ההודעה הבאה: "Disk boot failure, insert system disk and press enter" ואני לא יודע מה לעשות. דרך אגב בדקתי בביוס והבוט מכוון ל-HDD כמו תמיד ואני לא מבין מה הבעיה פתאום. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אנשים התקנתי לא מזמן WINXP על המחשב האם כדאי להתקין WINDOWS 7 בנוסף? לא יהיו התנגשויות? איך להתקין WINDOWS 7 בBOOT או דרך הWINXP? ובמחיצה נפרדת נכון? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא כזה ספק 550 REAL מעבד Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GAP55US3L צ'יפסט P55 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 לדיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2 32MB Bufferו- 20 ש"ח זכרון פנימי (Kingston 4096MB (4GB DDR3 1333MHz כרטיס מסך: Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB עכשיו התקנתי windows 7 ultimate 64bit והא עשה לי בעיות הוינדוס ארו לא עבד לי טוב(כל התלת מימד בשולחן העבודה) והיה שגיאה שאומרת שמנהל החלונות של שולחן העבודה אינו זמין והווינדוס היה עולה לאט והיה לי מידי פעם שהמחשב מפעיל את עצמו לבד בלי שום הודעה מחקתי את הווינדוס והתקנתי windows 7 ultimate 32bit והמחשב עובד מעולה והכל עובד אז השאלה שלי היא אם המחשב שלי יכול לעבוד טוב ב64 ביט ואם כן מה …
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתהליך של פירמוט המחשב,בהתקנת הווינדוס. אני מפרמט את המחשב בלי שום בעיות עד שאני מגיע לשלב שהמחשב מאתחל את עצמו כדאי להגיע להתקנת הווינדוס. לאחר האתחול, במקום להגיע להתקנת הווינדוס עצמו( ההתקנה עם השעון) זה מתחיל לי עוד פעם עם תהליך הפירמוט איפה שצריך ללחוץ על F8 וזה.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-