עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by KillerGuy,

למה וויסטה לא מפעיל קבצי GIF על המחשב ורק על אקספלורר? אם אני פותח תמונה רגילה הוא מציג אותה, אני מעביר הלאה לתמונה של GIF והוא לא מריץ אותה (אם היא תמונה נעה)

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, יש לי במחשב שני HD, אחד 80GB והשני 500GB. על השמונים מותקנת מערכת לינוקס ועל ה500 מערכת ווינדוס. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות את ה80GB לגמרי (שלא יסתובב) בזמן שהויסטה פועל ? תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by Black_Citadel,

מתי בדיוק ? CANT WAIT TO USE IT YAY נ.ב: קניתי AMD 64BIT 3000+ VENICE אתם ממליצים להתקין עליו WXP רגיל או W64BIT ?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  4. שלום רב, אני משתמש היום בWIN XP והורדתי מהאתר של מיקרוסופט גם את WIN 7. יש אפשרות להתקין את ה7 בלי לפגוע בXP, וששתיהן תהינה נגישות עם אפשרות לבחירה במערכת הספציפית שאני מעוניין בה באותו רגע, בעת הפעלת המחשב? (אם כן, איך עושים את זה?) האם הקבצים שיש לי במחשב (נניח שירים וסרטים) יהיו זמינים בשתי הגרסאות? (אם שתי המערכות מותקנות על C והשירים והסרטים בD, כל הקבצים יהיו נגישים בשתיהן?) תודה

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by avi1231231900,

מהו הציון המקסימלי בWindows vista? קיבלתי ציון 5

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום חיברתי למחשב שלי מסך מחשב נוסף עכשיו אני נתקל בתופעה מעצבנת שלפעמים תוכנות מסוימות (לדוגמה FF) נפתחות במסך המשני שלי ולא בראשי יש אפשרות לשנות את זה(אני משתמש בתוכנה DisplayFusion והגדרתי שתמיד יפתח בראשי אבל עדין הוא פותח במשני ואז מעביר אוטומטית לראשי וזה מעצבן)? בעיה נוספת לא יודע עד כמה היא קשורה לפה, כול ביצוע הBOOT או עבודה בBIOS של המחשב מתבצע במסך המשני ולא בראשי(הראשי מחובר בחיבור DVI והמשני בחיבור VGA) יש אפשרות לשנות את זה דרך הBIOS או משהו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  7. האם אני יוכל לעשות רשת אלחוטית בין מחשב עם XP למחשב עם VISTA? ולא יהיה בעיות.. מה כולל בתוכו הAERO?

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  8. Started by dbx22,

מה הservice pack הכי אחרון? מאיפה אפשר להוריד אותו ? (אם זה חוקי)

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  9. היא מותקנת על C. אני יכול לפרמט מההתקנה של XP ולהתקין XP על C ולא יהיו בעיות? לא מצאתי דרייברים טובים לעכבר שלי - LOGITEC MX 1000 - הדרייברים לא עובדים טוב לא מצאתי דרייברים טובים למצלמה שלי - LOGITEC QUICK CAM ZOOM לא מצאתי דרייברים טובים למודם 56600 שלי - INTEL לא מצאתי דרייברים טובים למדפסת שלי - BROTHER DCP 130C - הדרייברים לא עובדים טוב לא מצאתי תוכנת NETLIMITER שעובדת כמו שצריך. לא מצאתי תוכנת EVEREST שעובדת כמו שצריך. לא מצאתי תוכנת BSPLAYER לויסטה. פשוט יותר מידי דברים שאין כרגע. אני חוזר מויסטה 64 של שנת 2007 לXP32 של שנת 2001. יש למישהו עיצות.

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by edenn,

פעם התקנתי על כונן C שהיה עליו XP את ה-7 באנגלית, לאחר כמה זמן התקנתי 7 בעברית אבל בכונן אחר, מהיר יותר. אני רוצה לפרמט את כונן C כדי שיהיה ריק, אבל הוא לא נותן לי. בכל דרך שאני מנסה הוא פשוט אומר לי שאני לא יכול, ניסיתי דרך CMD ודרך מנהל האחסון. ודרך אגב מחקתי את ה-7 באנגלית דרך MSCONFIG. אני אשמח אם מישהו יעזור לי לפרמט את כונן C הישן.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  11. Started by zoyaniv,

שאני לוחץ על החלון התחל מופיע לי הכל חוץ מהחמישה פריטים שמופעלים הכי הרבה בשחור ורק שאני עובר עלייהם עם העכבר הם מופיעים ואז נשארים ככה עד שאני סוגר ואז שאני פותח זה שוב שחור תודה מראש

12. Started by abnatan,

לחבר שלי נכנס טרויאן שמונע ממנו להגיע לשולחן עבודה באקס פי שאלתי מישהו והוא אמר שאפשר להתקין בסמוך לאקס פי גם 98(בכונן אחר כמובן) עכשיו הבאתי את הדיסק של ה-98 ואין בעיה להעלות ממנו התקנה, אבל במסך ההתקנה הוא כותב שהוא זיהה שהאקס פי מותקן על המחשב ולכן התקנה של 98 תחליף את הקבצים כמו autoexec.bat בכונן שעליו האקס פי מותקן, לקבצים ישנים יותר של ה-98 השאלה שלי היא איך ניתן להתקין את ה-98 בכונן אחר בלי שיתנגש עם האקס פי? ואז תהיה אפשרות לבחור באיזה מערכת הפעלה להעלות את המחשב האפשרויות היחידות שהוא מציע לי בהתקנה זה החלפה של הקבצים או יציאה מההתקנה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  13. Started by tomer_m19,

אמרו שהחבילה תצא במרץ , היא יצאה כבר.? אני מצפה בקוצר רוח....

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by noam12,

שינתי ב SYSTEM CONFIGARATIO את ה BOOT.INI וסימנתי שהמערכת תעלה ב SAFE MODE מאז אנני מצליח לעלות את המערכת יש ברשותי מחשב נוסף ואני יכול לקחת את הכונן קשיח ולשנות את מה שנדרש בכדי שהמערכת תעלה השאלה מה אני צריך לשנות? תודה

15. אהלן לכולם, אני אמור לקבל עוד יום-יומיים בדואר, דיסק התקנה של WIN7 ישירות ממיקרוסופט - כחלק משדרוג מערכת הפעלה של מחשב נייד (טושיבה) שרכשתי עבור מישהי כמה ימים לפני שה- 7 הושקה. אותה בחורה לא זקוקה ל- 7 (היא מסתדרת עם ויסטה) ולכן חשבתי לקחת לעצמי את העותק החוקי והמקורי הזה שאמור להגיע. השאלה שלי היא האם לא יהיו לי בעיות בהתקנה של הגרסא הזו, מכיוון שהיא לא מיועדת למחשב שלי (שהורכב לבד). ושאלה נוספת: אותה גרסא של 7 היא גרסא באנגלית. ישנה אפשרות לשינוי שפה לעברית בדרך כלשהי? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by asaf999,

שלום לכולם לפני מספר ימים התקנתי על המחשב windows xp pro... אולם להפתעתי העברית במחשב הפוכה... צירפתי תמונה בכדי שיהיה ברור יותר... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  17. שלום, יש לי Windows Vista עם MUI בעברית (עדיין לא מותקן) מערכת ההפעלה באנגלית אבל אני רוצה להפוך רק את שפת ממשק ה- Vista Media Center לעברית. אני משוכנע שיש תוכנות שמאפשרות לך לעשות סלקציה על איזה יישומים להפעיל את ה-MUI או לעשות איזה שהוא שינוי בקבצים . . .אני פשוט לא מוצא תשובה לזה באינטרנט אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  18. יש אפשרות אחרת לסמן ולהוסיף תוכניות בעת שהמחשב עולה?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  19. שלום לכולם קיבלתי עם הקנייה של המחשב הנייש את תוכנת ההפעלה VISTA HOME PREMIUM אני כמובן מעדיף לעבוד באנגלית אבל גם רוצה לכתוב באופיס בעברית ולחפש מדי פעם במנועי חיפוש בעברית בחרתי בהתקנה של הווינדוס שאנגלית תהיה השפה ועכשיו הוא לא כותב לי בעברית איך עושים שעדיין כל התיקיות והדסקטופ יהיה כתוב באנגלית והיא תהיה השפה הדומיננטית וגם שיהיה אפשר לכתוב בעברית? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by rafi100,

תוך כדי התקנת xp אני נישאל האים fat32 או ntfs ??? בתודה מראש לעונים

21. Started by Nathan_S,

האם ניתן להתקין ולעדכן Windows בלי כונן אופטי רק דרך קורא כרטיסים. הייתי רוצה לפרק מהמחשב את הכונן האופטי, ולהשתמש בכרטיסי זכרון בלבד.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by coorva,

שלום רב יש לי מערעת הפעלה WIN XP PRO מידי חודש שאני עושה תחזוקה שוטפת למחשב אני מפעיל גם את ה- SCAN DISK אני מסמן וי בשני השורות לצורך סריקת הדיסק. הפעם, בעת הסריקה, כאשר הסריקה הגיעה לשלב - VERIFYING FILE DATA קיבלתי הודעה : APROBLEM HAS BEEN DETECTED AND WINDOWS HAS BEEN SHUT DOWN TO PREVENT DAMAGE TO YOUR COMPUTRE. בהמשך ההודעה רשום לי שאבדוק אם התקנתי איזו חומרה או תוכנה לאחרונה. (דבר שלא עשיתי). האם יתכן שהדיסק הקשיח שלי בשלבי גסיסה מתקדמים או שההודעה באמת מגלה איזו בעייה של תוכנה או חומרה אחרי שימוש של שנה במחשב ללא שום בעייה? (המחשב עובד פצצה בלי שום קשר לסריקת הדיסק) תודה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  23. איך אני יכול להסיר את זה כי היום זה פשוט בא בהפצצה של איזה 30 כאלו בלי הפסקה בדיוק עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזאת זה קרה עוד פעם :-[ צרפתי תמונה שתבינו בדיוק על מה אני מדבר:

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by tommy_g,

שלום! בדיוק סיימתי להתקין ווינדוס XP. יש לי שתי בעיות: 1. אין לי עברית. אי אפשר לכתוב בעברית, וכל מה שכבר כתוב בעברית, אני רואה הפוך. איך אני מכניס עברית למחשב שלי? 2. הגלילה באתרים ותיקיות מאוד איטית ומוזרה, ה-scroll bar זז לאט מאוד. איך אני משנה שיהיה חלק יותר? אשמח לקבל מכם עזרה, תודה מראש, תומר

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by dima1987,

יש לי במחשב שני וינדוסים אחת XP ב C ושני ב D . השני זה שב D יושב לי וינדוס ויסטה אני רוצה למחוק אותו בגלל שאין לי מקום יש לי מלא קבצים שם רציתי למחוק את ויסטה אני מוחק אותו הוא לא נותן לי למחוק בגלל DLL שלו מה לעשות אך למחוק ? בבקשה דחוף ... תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים