Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
עבדתי עד עכשיו על רזולוציה של 600*800. הכתב היה ברור ומספיק גדול. אבל עכשיו שיניתי את הרזולוציה ל-768*1024, והכתב נראה ממש קטן. גם הכתב של האייקונים שיש לי על שולחן העבודה ושל שאר הטקסט בווינדאוס, וגם של הטקט שנמצא בכל מיני אתרים. אז איך אני מגדיל את הטקסט הזה? אני משתמש בווינדאוס XP PRO, בפיירפוקס ובאינטרנט אקספלורר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ווינדווס 7 הכל עובד מצוין ואני מרוצה מאוד ממערכת ההפעלה הזו לבנתיים. ברשותי רמקולים של לוג'יטק 5.1 ומאז התקנת הווינדווס לא שומעים ב2 הרמקולים האחוריים, הותקן דרייבר של SOUNDMAX ללוח אם שלי: ASUS P5B בבדיקה דרך הדרייבר ו/או דרך הבקר שמע בסרגל הכלים הרמקולים כן משמיעים את צליל הבדיקה אך כשאני שומע שירים/סרטים במדיה פלייר שומעים רק מהרמקולים הקדמיים, הסנטר והסאב. איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה מראש, אריאל
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי ויסטה משלשום בערב, ומאז כבר קרה לי 3 פעמים שהמחשב נתקע... ואני מגיע למצב שאני חייב לעשות ריסטסט דרך הכפתור כי שום דבר לא עובד. ממה זה נובע ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
אהלן. יש לי ווינדוז אנגלי (SP3), והגדרתי את העברית דרך הלוח בקרה.. אבל עדיין.. ה-NERO לדוגמא, לא מצליח לזהות לי קבצים בעברית. מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ב"הוספה והסרה של תוכניות" אין לי אפשרות להסיר את הדפדפן. אני רוצה להסיר אותו ולחזור ל-7.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
-
רכשתי הארד דיסק חיצוני של WD 320GB בגודל 3.5'. כאשר ניסיתי להעביר קובץ שגודלו כ 4GB זה לא התאפשר. מה עלי לעשות? תודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני פרמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להתקין את הווידוס XP לעומת זאת אני כן מצליח להתקין את WIN98 ואני לא רוצה את הווינדוס הזה ואני גם לא מצליח לעשות רפיר(תיקון) לXP ולא מצליח לשדרג אז מה אפשר לעשות במצב כזה בבקשה תעזרו לי אני בלי מחשב וזה משגע אותי!!!???
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי. התקנתי Windows XP Pro והכל עלה יפה. להלן המפרט: AMD Athlon II dual core 3.0 GHZ 2.0 MB Chache Gigabyte GA-MA770 UD3 Powercolor AX4850 512MB WD 500GB - 32 MB AADS 4 GB Kingston DDR2 Arctic cooling highend low noise(AMD 64) Thermaltake Matrix התקנתי כמובן דרייבים מעודכנים ללוח אם, לכרטיס הקול על הלוח, כרטיס הרשת, .net (דוטנט) ואז את הדרייבר לכרטיס מסך. לאחר כל אלה, שמתי לב להתרסקויות חוזרות ונשנות של המערכת. ניסיתי להתקין את הדמו של Crysis ולראות האם איכשהו יש קשר לכרטיס המסך במאמץ. תחילה המשחק אכן התרסק, אבל בניסיון שני ושלישי הצלחתי לשחק בצורה חלקה מאוד על high עד ההתרסקות. אציין שגם בעבודה לא מאומצת כגלישה באינטרנט המחשב מתרסק…
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן. הפעלתי winPE וחיברתי את הדיסק קשיח חיצוני ע"מ להעביר קבצים אלי, והמערכת לא זיהתה אותו. זה אמור להיות ככה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אני לא ממש בטוח שהדיון שאני אעלה הוא אמור להיות בפורום הזה אבל אני לא יודע מה הבעיה. אז ככה : כבר בערך חודש שיש לי בעיה מאוד מוזרה ... כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מנסה לעלות את הווינדוס (כלומר מגיע לשלב שבו רואים WINDOWS וחלון קטן כזה שמתמלא ....) ולאחר מכן הוא פשוט עושה ריסטרסטים ... וכל הזמן מגיע לאותה נקודה ושוב עושה ריסטרט .. ובשלב כלשהוא הוא מצליח לעלות .. למישהו אולי יש רעיון מה הבעיה .. אגב יש לי מערכת הפעלה windows XP Pro
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
לפני כיומיים נכנסתי לחשבון שלי ב- WIN XP וקיבלתי DESKTOP כאילו של משתמש חדש בלי כל ההגדרות שלי. הוא אפילו הקפיץ לי הודעה של לעשות סיור היכרות ב- XP. מבדיקה ראשונית נראה לי שה- PROFILE שלי נדפק איכשהו ובתוך ה- Document and Settings נוצרה לי תיקייה חדשה בשם TEMP.{Name}.000 והיא למעשה ה- Profile החדש שלי. תיקיית ה- PROFILE הישנה קיימת אבל הפסיקה להיות בשימוש. איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בעיה באקטיבציה של התקנה חוזרת של וינדוייז אקס פי על מחשב נטבוק של ACER... שלום רב, קניתי נטבוק של חברת ACER ASPIRE ONE D250. אחרי שסידרתי אותו הורדתי תוכנות שלו הייתי צריך של ACER והוספתי מה שכן הייתי צריך,עשיתי RESTART והמחשב לא עלה. במקום זה קיבלתי המחשב נתקה וקיבלתי את ההודעה: NO BOOTMRG..." לא משנה מה ניסיתי לעשות המחשב לא עלה. המחשב מגיע עם מערכת הפעלה חוקית WINDOWS XP HOME EDITION ULCPC עם מדבקה ומספר סיראלי. המחשב הגיע מחולק עם מחיצת שחזור ומחיצה של ההתקנה. התקנתי את המערכת מחדש,דגש על- לא מחקתי את מחיצת השחזור, ובסיום ההתקנה קופצת הודעה שאומרת שאם אני רוצה להיכנס לוינדויז אני חייב לבצע אקטיבציה. ברגע שאני אומר כן מתחיל תהליך שלא מסתיים כוון שאין גישה לרשת ואז אני…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אני משחק ב QUAKE 3 עם ויסטה אבל זה חשוך מדי והבהירות נמצאת על מקס מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כל פעם שאני מקטין את החלון של המשחק בעזרת ALT TAB כל המחשב נתקע ומכבה את עצמו! יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 עם הדרייברים הכי חדשים וWINDOWS XP SP1 למישהו יש רעיון למה זה קורה??
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
יש לי בעיה מחשב השני..הוא רושם שנעלם קובץ או משהו וניסיתי לעשות רקובר והוא מבקש את הרקוברי דיסק..ואין לי מושג איך מכינים אם תוכלו לעזור לי בבקשה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש פנטיום 4 ליבות עם זכרון 4GB ועליו שמתי ויסטה אולטימייט. הבעיה בה אני נתקל היא שאם אני רוצה להדפיס מהאקספלורר 7 (קובץ->הדפס), כל המחשב נתקע ואחרי כדקה יש הודעה שהאקספלורר נתקל בבעיה ועליו לאתחל את עצמו ואז מתרפרש הדף (זמן של עוד כדקה). אין בעיה עם הדפסה של קבצים שאינם נפתחים מהאקספלורר. וידאתי שאני עובד עם דרייבר נכון של המדפסת. יש לי HP 840C. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
חשבתי שראיתי את כל התקלות המוזרות אבל קרו לי עוד: 1. במחשב של אחותי הופיעה הודעה server excution error בnetwork and sharing center. ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס WIFI כמה פעמים והתייאשתי. לפני כמה שעות גיגלתי קצת ומסתבר שהיה צריך להוסיף את local service לgroup של administrators בwindows. כאילו הווינדוס חוסם את עצמו! פשוט טמטום. 2. במחשב שלי לא הצלחתי להתקין את המדפסת שמחוברת למחשב Windows Fundamentals ברשת. קצת גוגל ומתברר שצריך להפעיל את הUAC (שהיה מבוטל), להתקין את המדפסת, ואז אפשר לבטל את הUAC חזרה! מסקנה: תמיד כשחשבתם שראיתם את כל התקלות המוזרות ואתם יחדעים לפתור, הווינדוס מפתיע
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, החל מאתמול בלילה המחשב השני בבית שלי לא עולה. כאשר נותנים לו לעלות (גם בSafe Mode וגם רגיל) הוא מגיע לשלב שיש לפעמים אחרי שמתקינים משהו "Please wait while windows updates blablabla" - אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון. בשלב זה הוא פשוט קופא. לא שומעים כלום מההארד-דיסק וכלום לא קורה. הדברים שעשיתי בפעם אחרונה שהמחשב עבד כמו שצריך: 1. Adaware - עשיתי סריקה מקיפה ומצאתי מעל 1000 ספייוור שאת כולם מחקתי (אני לא משתמש במחשב הזה בד"כ, רק אבא שלי, אם זה הייתי אני לא היו ספיירוורים חוץ מה Tracking Cookies) 2. הסרה של תוכנה - מצאתי תוכנה מוזרה על המחשב, ועשיתי לה Uninstall תקני. אפשרי אולי שאחד משני אלו מחק משהו שהוא לא היה צריך? יש למישהו הצעות איך לסדר את זה? תודה מראש, A…
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
נראה כי מאז שעברתי לוינדוז 7 לא חודלות הצרות מה שלא היו לי ב XP . כל פעם שאני עוזב את המחשב לכמה זמן , בוא נגיד שמעבר ל 10 דקות למשל , המסך מהטעם של חסכון באנרגיה כפונקציה של וינדוז 7 מכבה את עצמו , לעומתו המחשב פועל והנוריות של המארז דולקות , ואם אתה לוחץ על העכבר או על אחד המקשים במקדלת אז הוא לא מתעורר לפעולה מחדש . למה? הכי מצחיק זה שבלפטופ שלי שגם שמה מותקן וינדוז 7 הכל עובד פיקס - אם אתה עוזב את המחשב לכמה זמן וחוזר אליו ולוחץ על אחד המקשים או על העכבר אז הוא חוזר לפעול . מה קורה פה? תוסיפו לזה את הבעיה בסיסמת הרשת שמשגעת אותי כבר כמה זמן ואני כבר לא יודע מה לעשות !!! לפרמט מחדש?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
כותרת. ניסיתי עם UNLOCKER ולא עזר
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-