Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם מעבד אינטל פרוסקט c-0 ומתי שמתקינים sp2 המחשב נתקע, מישהו יודע מה עושים בנידון ?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני רושם את הפקודה בהפעלה systeminfo החלון נפתח ונסגר תוך שניה.. פעם זה לא היה לי ככה איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
תוך כדי התקנת xp אני נישאל האים fat32 או ntfs ??? בתודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים אני לא בטוח אם הבעיה שלי שייכת לכאן או לפורום לינוקס. הבעיה היא כזאת: יש לי מערכת ויסטה אולטימייט מותקנת והתקנתי לפני כמה ימים גם לינוקס. כעת אני רוצה להסיר את הלינוקס, מאחר ולא הצלחתי פשוט מחקתי אותה מהכונן בו היא הייתה. הבעיה שנוצרה לי היא שכל פעם שאני מעלה את המחשב הוא כאילו מנסה להציג את המסך בו ניתן לבחור את מערכת ההפעלה. אך מאחר וחקתי את הלינוקס הוא לא מוצא אותה אז הוא מציג הודעת שגיאה ונתקע. האם מישהו יודע מה יכול להיות הפתרון לכך. חשוב לציין כי מהייאוש עשיתי התקנה חוזרת של הויסטה וזה עדיין לא עוזר. בבקה עזרה.......
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות בצד את מפרט המחשב שלי... מאז שיש לי את המחשב הזה (אם אני לא טועה בערך שנתיים) אני משתמש ב-32bit ועכשיו כפי שאני רואה אין כבר את בעיות התאימות שהיו פעם, אז אני חושב אולי לשדרג... השאלה היא עד כמה הביצועים משמעותיים?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי אנשים, אני זוכר שכבר ראיתי את הדבר הזה שכל המערכת הפעלה נכנסת לכמו זום... ואם למשל אני רואה את שורת ההתחל למטה, אני לא רואה את ה"מחשב שלי" למעלה אז אני צריך להרים את העכבר למעלה, ואז כל המסך מתפס למעלה... ואז אני רואה את "המחשב שלי" אבל לא רואה את שורת ההתחל למטה. בקיצור, אני בתוך ZOOM IN . איך מבטלים את זה? (אני זוכר שכבר ראיתי את האופציה אני פשוט לא זוכר איפה) תודה.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי IIS על WIN XP PRO ואני מריץ עליו ASP בלי בעיה. כשאני מנסה לרשום משהו לדטה בייס אני מקבל את הERROR הבא: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /sites/mwm/asp/admin/adResume.asp, line 16 Browser Type: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Page: POST 1798 bytes to /sites/mwm/asp/admin/adResume.asp POST Data: act=&info=%3Cfont+face%3D%22%27Times+New+Roman%27%2CArial%2Csans-serif%22%3E%3C%2Ffont%3E%0D%0A%3Ch1%3E%3Cdiv+align%3D%22center%22%3EMenachem+Wiesenberg%3C%2Fdiv%3E%3C%2Fh1%3E%0D%0A%3Ch3%3E%3Cdiv+alig . . . ניסיתי ללכת ל II…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להתקין תווינדוס דרך הדיסק שהוא עולה מתי שעושים אתחול ואז יש אפשרות ללחות על איזה מקש ואז מתחילה כל ההתקנה של הווידנוס בלה בלה בלה....... אתם מכירים עכשיו נראה לי ששי בעיה שצריך להגיד תזה שהמקלדת תעבוד בזמן האתחול כי נראה לי שהיא לא עובדת כי היא לא מגיבה לשום מקש חוץ מDELTE שאז עולה לי הביוס עכשיו מה אני צריך לשנות שם בהגדרות של ה-POWER כי נסיתי כל מיני אפשרויות שם בביוס ולא הולך לי נראה לי שהבעיה מתחילה משם לא...?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לדעת...יש איזו דרך ליצור קיצור דרך לתיקייה מסויימת ברג'יסטרי, זו תיקייה שאני משחק איתה דיי הרבה והייתי רוצה שהיא תהיה יותר נגישה, אם אפשר... תודה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ואוכל לראות את הכוננים של שניהם בכל אחד מהמחשבים ולעבוד ממחשב 1 על קבצים המאוחסנים במחשב 2 תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס הרחבה, PCI to USB מותקן באחד המחשבים בבית, אבל הכרטיס מופיע כלא מזוהה במנהל ההתקנים (סימן שאלה צהוב) אני לא מצליח למצוא דריבר מתאים לכרטיס, וגם חיפוש אוטומטי של Windows לא עוזר. פירקתי את הכרטיס ושמתי לב שרשום עליו: USB-VIA אבל אני עדיין לא מוצא לו דרייבר... ניסיתי להתקין VIA 4in1 כי זה מה שמופיע באתר הבית של הלוח אבל זה לא עזר. למישהו יש פתרון ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
משום מה צצה לי הודעה שאין לי מספיק זיכרון ווירטואלי אז הלכתי לבדוק מה הבעיה וראיתי שהזיכרון הווירטואלי מכוון ל0 ואני לא יכול לשנות את זה! ולפני שאני מגיע לי לדף של הזיכרון הווירטואלי אני מקבל את ההודעה הזאת: http://rotter.net/User_files/nor/3f74b29674f54940.jpg ואז אחרי ההודעה שאני נכנס לדף של הזיכרון הווירטואלי אני פשוט לא יכול לשנות מ0: http://rotter.net/User_files/nor/3f74b2f475e22eab.jpg למישהו יש פיתרון? אני לא יכול לשחק במשחקים כי הוא כל פעם מביא לי הודעה שאין מספיק זיכרון ווירטואלי תודה רבה לעוזרים. :-*
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
באמת בויסטה צריך לעשות הרבה פחות ריסטרטים שמתקינים תוכנות וכו'?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז ככה, ניסיתי להתקין Windows Xp במחשב חדש לגמריי תוך שימוש בתוכנה MADBOOT 5.0 וכשבחרתי באפשרות Install Windows Xp Automaticly המחשב עבר לחלון הכחול של התקנת ה-Windows Xp אבל כתב (ציטוט) : The script file specified with the u\ command line switch couldnt be accessed. Uttebded operation cannot continue. Press Enter to exit the setup יש לציין שבמחשב הישן יותר שלי לא היתה לי שום בעיה להתקין את ה-Windows גם אחרי שזה הראה לי ת'הודעה הזו במחשב אחר. לאחר מכן ניסיתי לבחור באפשרות Install Windows Xp Manually ואז המחשב עבר למסך הכחול של ההתקנה בדיוק כמו קודם רק שהפעם הוא כתב לי בהודעה כזאת באנגלית שבאחד הכוננים במחשב חייב להיות לפחות 426 MB פנויים ומכיוון שאין (כביכול) לא ניתן להמ…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לפעמים באמצע שום כלום המחשב מאתחל את עצמו בלי שום הודעה ואחרי זה נותן את ההודעה של סטארט וינדוס נורמל,סייב מוד וכו' אין לי מושגג למה זה קורה מישהו יודע איזה סיבות יכולות להיות ? תודה
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכם שוב. כרגע הווינדוס שלי משתמש בפונט אריאל שיש לפיקסלים שלו קצוות חדים אשר גורמים לאי נעימות בעין. שמעתי שבוויסטה יש פונט אשר נקרא Segoe UI שבו תיקנו את כל זה וזה הפונט הרשמי של וויסטה. אז איך גורמים לו שהוא יהיה ברירת מחדל בוויסטה?(שהוא יהיה על כל הווינדוס)
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
נתקלתי בנושא הארוך, המקיף והמעולה לדעתי שמתאר המון טיפים כיצד לייעל את פעולת WinXP. http://www.cybertechhelp.com/forums/showthread.php?t=15159&page=1&pp=15
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני יודע שאין (וכנראה גם לא יהיה) תמיכה בIPX\SPX על ויסטה, השאלה אם יש דרך לעקוף את הנושא (אולי VIRTUAL MACHINE?) או שאני חייב לעשות DUAL BOOT?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP (לא פרופישיונל) מקורי! בעבר התקנתי SP3 באופן אצמעי שהוא יצא ועכשיו אחרי הרבה זמן פירמטתי את המחשב היום ואין לי את העידכון של SP3.. יש עדיין רק את SP2 ואני לא רוצה להתקין את זה כי זה יעשה לי בעיות אחר כך עם ההתקנה של 3 אני מעדיף ישר להתקין את SP3. למה אין אותו בעידכונים האוטומטיים? צריך עזרה כמה שיותר מהר תודה..
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם..... יש לי לוח של GIGABYTE EP43-DS3L ומערכת ההפעלה שלי היא WIN 7. את הסואנד הרגיל שבא מהחלק האחורי של המארז אני שומע בצורה תקינה. אבל כאשר אני מחבר את האוזניות לחיבורים מקדימה, מ"ה לא מזהה שאיפלו חיברתי התקן (במקרה הנ"ל מדובר באוזניות עם מיקרופון תקינים שעובדים במחשב אחר). הורדתי דרייבר חדש ל WIN 7 מאתר של GIGABYTE אך גם זה לא עזר. תודה מראש לכל העוזרים ושנה טובה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם כדי לבטל אותו במקרה שיש לי 1GB ראם ואני מעריך שהקריאה לזיכרון תהיה הרבה יותר מהירה מקריאה להארד דיסק אני צודק? האם כדי?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בזמן האחרון הVISTA ממש מתסכל אותי, כאשר אני מנסה להתקין כל מיני תוספים למשחקים כלשהם ותוכנות העזר צריכות גישה לתיקיות ותמיד יש לי הודעה שהגישה למיקום המסויים נדחתה, איך אפשר לבטל את זה או לסדר את זה? זה ממש מעיק כל הסיפור הזה.. תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-