עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by factor,

איך מחזירים?

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  2. שלום לכולם , כונן D אצלי התמלא ויש רק 50 מגה פנויים ..אני חי עם זה ואין לי בעייה . הבעייה שמער' ההפעלה כל הזמן מקפיצה לי הודעה במין בועה קטנה ליד הסמלים לצד השעון בשולחן עבודה , עם התראה ששטח הדיסק קטן ואני צריך כל הזמן לסגור אותה עם ה-X ....דיי מעצבן. מה עושים כדי לנטרל את ההודעה הזאת ? למישהו יש רעיון ? קראתי פעם שיש אפשרות אבל לא זכור לי..

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי אנשים, ה-windows לא עולה לי בגלל איזה קובץ reg פגום שהרצתי, ואני רוצה לעשות תיקון דרך ה-recovery console , השאלה שלי אם התיקיות הקיימות כמו MY DOCUMENTS למשל יימחקו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  4. אז כן, לא הצלחתי למצוא פתרון והחלטתי לפרמט.. אך למגינת ליבי (!!!) כשאני מנסה להכנס לאשף ההתקנה של ויסטה (בוט מתוך DVD) הוא פשוט נעצר (כבר חצי שעה) על חלון ה-CMD השחור.. בכותרת שלו כתוב: select x:\$windows\~bt\windows\system32\cmd.exe (או בקיצור חלון הCMD) וזהו. הCMD פשוט נמצא שם. רבותיי, קודם פרטישן C נהרס ולא ניתן לבצע ממנו BOOT. עכשיו זה. אני לא יודע מה לעשות, ולזרוק את הכוננים הקשיחים שלי זה לצערי לא אופציה.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  5. ככה התקנתי ווינדוס חוקי בלי לפרמט!!! באנגלית והביאו לי יחד איתו דיסק שפות, התקנתי את העברית בלי לשנות את האנגלית. עכשיו כל הקבצים הישנים שלי בעברית כתובים בג'יבריש, וגם ישנם מקומות אינטרנט שאני רואה את זה, מישוה יודע איך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by liran2003,

אין לי אפשרות ללחוץ על הכפתור הימני בעכבר בתפריט התחל (לצורך מחיקה של משהו לדוגמא). אני לוחץ על הכפתור הימני ושום דבר לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  7. אני מנסה להפוך מ VOB ל AVI כבר מלא זמן וכל פעם נתקע לי באמצע. הגעתי למסקנה שזה כל פעם נתקע לי על ארבע ג'יגה! אבל זו אמורה להיות המגבלה ב FAT32! לא ב NTFS! אני משתמש ב Windows Vista. למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by nore0,

http://img401.imageshack.us/img401/2405/winlogonne4.jpg

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by er0101,

איך אני מציג תכנים אלו: http://www.microsoft.com/israel/windowsmediacenter/center.aspx במקום התכנים האמריקאים שיש לי? ניסיתי לשנות 'איזור' לישראל בלוח בקרה ולא עזר

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by HellBoY,

מישהו יודע איך מעלימים את הרקע מתחת לאייקונים על השולחן עבודה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by hutcruchi,

אהלן כולם! תראו אני צריך עזרה בשלושה נושאים בקשר לווינדוס.. זה חשוב ותודה =) 1. לא יודע מה התעסקתי אם הוסגי קבצים או אפשרויות תיקיה או משהו אבל עכשיו כל פעם שאני עושה דאבל קליק עם העכבר על כונן סי או די שלי זה לא נכנס אליהם לתוכם אלה זה נכנס לחיפוש.. וגם אם אני עושה עליהם מקש ימני של העכבר אז בתפריט שפתח האפשרות של חיפוש היא הראשונה ולא של הפתיחה.. וזה קורה לי רק בשני אלה.. שאר התיקיות וזה עובד לי טוב.. 2. באחת ההתקנות שעברתי מאקס פי לויסטה ומויסטה לאקס פי הפכתי בטעות את כונן די לכונן עם החלונות וכונן סי לכונן עם הגיבוי והדברים.. אבל עכשיו שאני נכנס לפרטישן מג'יק 8 הוא לא נותן לי להיכנס והוא אומר שיש שגיאה שהוא לא הצליח לדעת מה האות של הכונן.. כאילו יש שם בעיה עם האותיות …

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  12. פעם הורדתי אותו כבר ואז התקנתי שוב תווינדוס אבל שכחתי איך להוריד.. וכל פעם כשמורידים משהו או מתקינים עולה החלון הזה.. ואני לא מוצא שוב איך להעיף אותו..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by puuma,

התחיל לקפוץ לי חלון של התחברות עם שם משתמש וססמה של איזה אתר.... אך אני מבטל את זה ואך זה בכלל הופיע לי .. תודבה ר :-[בה

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by kobibo,

יש לי עכבר של Logitech אלחוטי+אופטי ופעם בכמה ימים הסמן פשוט נעלם וגם לחיצה ממושכת על שני כפתורי ה connect לא עוזרת. לעיתים לאחר התופעה גם המחשב פשוט נתקע ורק ביצוע reset פותר את הבעיה. מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by yanhak,

איך מפעילים את האופציה הנ"ל בויסטה הום בייסיק?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  16. התקנתי ויסטה אולטימייט 32X. התקנתי BF2 הכול עבד בסדר, אחרי שעידכנתי לפאטצ' 1.41 הוא הפסיק לעבוד ! אני לוחץ על האייקון שלו בא לי מסך שחור ואז הוא יוצא בלי שום התראה או הסבר ! התקנתי NFSC אותו הבעיה הוא ניכנס מראים את הלוגו של EA יש מסך שחור והוא יוצא. התקנתי HL2 EP1 הוא נכנס יש את הסמל של VELVE יש את הזכויות יוצרים ואז הוא יוצא. התקנתי פיפא 2007 אותו סיפור. התקנתי את האנטי וירוס NOD 32 והוא אומר לי שיש לו בעיות התאמה. התקנתי את הדרייור של המצלמה והוא עוד פעם אומר לי על הבעיות התאמה ! ויש עוד הרבה הרבה תוכנות שלא עובדות עם מסכים שחורים או בעיות התאמה ! אה, וגם העכבר של השתגע ! (לא בטוח שזה קשור) קיצור הסיבה היחידה שאני נשאר עם ויסטה זה בגלל ה- DX10 (אני קונה 8600GTS בקרוב)…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. 1. האם זה אפשרי? אם כן האם זה מומלץ או לא? 2. כמה מקום צריך מינימום בכונן?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  18. Started by manz11,

שלום . אני מחפש דרך להפוך את ה Windows XP Home Edition שבאנגלית לעיברית מלא כולל תפריטים וכו. תודה

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי ויסטה ואני לא יודע איך לעשות את כול החלונות הטלת מימד ואפקטים אני מיתכוון כמו פה: http://hwzone.co.il/articles/vista/3/ מישהו יכול להסביר לי?.. כי הכול ניראה רגיל.. הצלחתי לסדר,תודה לכול העוזרים. עריכה: מישהו יודע איך עושים את השעון הזה של הויסטה על שולחן העבודה?

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by yanhak,

ברשותי ויסטה הום בייסיק. המחשב מזהה את הראוטר (של השכן) ומתחבר אליו אבל אין לי חיבור לנט. החיבור מוגדר כ- LOCAL CONNECTION. בהצגת החיבור אכן נראה חיבור בין המחשב לראוטר אבל יש X על החיבור בין ההתקן לאינטרנט. פיתרונות?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by FresH-MeaT,

עד לפני איזה חודש היה לי מותקן במחשב framework לא זוכר איזה גירסא.. ניראה לי 3 אח שלי בטימטומו בזמן שהייתי בצבא מחק אותו דרך add and remove programs וקיצר זה עשה בעיות ועכשיו יש לי מותקן גירסא 1 שלו.. ולא נותן לי להתקין גירסא חדשה... עצם זה שאין לי גירסא חדשה שלו יותר זה עושה לי בעיות בכל מיני מקומות יש איזשהו פיתרון שבוא אני אוכל לעדכן את הפריימוורק הזה.. ניסיתי בכל מיני דרכים.. דרך האפדייט של ווינדוס דרך הורדה עצמאית.. זה פשוט לא נותן לי לעדכן

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  22. היי מאתמול הווינדוס XP לא עולה לי. מיד אחרי הנקודות שרצות מגיע מסך שחור עם עכבר (יש עכבר !) - וזהו. עליתי בסייפ מוד אבל זה אותו הדבר - יש משהו שמזכיר את שולחן העבודה בצבע שחור, יש עכבר, אבל לא יותר. האם לדעתכם אפשר לתקן עם RECOVERY ? אם כן אז באיזו פקודה? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by Cupid Me,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3388290,00.html

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  24. לא יודע למה בפורומים ובעוד אתרים אני לא מצליח לראות את התמונות... גם בפורומים אני לא רואה את כל הסמיילים את החתימות.. ואת כל השורה שיש בה את ה"נושא חדש" וכל אלה.. מי שיודע שיעזור בבקשה.. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 17.04.2007 בשעה 01:32:27 טוב פתרתי את הבעיה...מחקתי את האינטרנט אקספלורר דרך "הוספה/הסרה של רכיבי windows" והתקנתי אותו מחדש מאותו המקום.. וזה יסתדר...

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  25. שאלה שבטח תישמע טיפשית פה למומחים אבל אני לא הצלחתי למצוא לה פיתרון. איך אני מגדיר שמצב החלפת המשתמשים יעלה אוט' במצב המתנה (לאחר פרק זמן מסויים).והאם אני יכול גם להגדיר לאחר כמה זמן זה יעלה. אני משתמש בויסטה אולטימט ועוד שאלה קטנטנה אם אני יכול (סליחה מראש אם זה אסור) שאני נכנס למאפיינים של המחשב אני רואה שיש שם ציון למערכת שלי,מה הציון המקסימלי ? תודה מראש ולילה טוב

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.