Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שהייתי מוריד משהון הוא היה שואל אותי מה לעשות כמו CANCEL OPEN וכו' בטעות הוצאתי מהחלון הזה את הV שגורם למצב הזה . מה שגרם לכך שכל הקבצים שאני מוריד יפתחו ישר (אחרי שיטענו) והווינדוס לא שואל אותי איפה לשים את הקבצים . מה עושים ???
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
איך מוסיפים בצורה ידנית תוכנות שלא מאפשרות את העלתן בזמן האתחול ? 1. איך מריצים תוכנה בזמן האתחול 2.איך מריצים תוכנה הזמן אתחול המחשב כשהיא ממוזערת. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים אתם חייבים להציל אותי הווינדוס שלי לא עולה .. אוקיי זה הלך כך נכנסתי לMSCONFIG וביטלתי שם כמה תוכניות שאני רוצה שלא יעלו לי על המחשב עשיתי אחרכך ריסט ואז עלו לי מלא שורות כאלה שרשום . 1.0.5 וכל מיני ארורים כאלה הייתי רושם אותם אבל זה ארוך אני לוחץ אנטר שוב ושוב פעם עולה הודעה כזאת אחרי שאני לוחץ שוב אנטר זה רושם לי משהו MINIMAL Bash-like line editing is supported ואז זה נותן לי שורה כזאת להכניס בה כל מיני פקדות שקוראים לה grub . אני לא יודע מה לעשות אני דיי לא רוצה לעשות פורמט מכיוון שיש לי מלא דברים שאין להם גיבוי ניסיתי גם לעזור תיקון מערכת על ידי הדיסק של הווינדוס אבל זה לא נותן לי זה אומר שזה לא תואם או משהו כזה .. אני חייב הודעות זריזות בבקשה ממכם תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתה לי 7 64 ורציתי לבצע התקנה חדשה. יש לי רק דיסק שידרוג ל7 ממשרד החינוך ורציתי לפרמט את דיסק המערכת(היה שם המון זבל ובלגאן), אז התחלתי בXP במגמה לעבור ל7 מיד אח"כ, התחלתי ובטעות לחצתי על ריסט תוך כדי ומאז המחשב לא מוכן לטעון שום דיסק של מערכת הפעלה וגם לא את זו שהייתה בכל המקרים הוא כותב לי EROR LOADING OPORETION SYSTEM. לא מצאתי פתרון. עיזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אחר אני גם מבקש שקובץ התרגום יופיע לאיזה קודק אני זקוק תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
An automatic program that turns off unneeded processes to improve performance in games and sort. Havn't used it myself yet, but ppl that have report of better resaults in aquamark and other benchmarks. http://freewebhosting.hostdepartment.com/p/publicfree/gamexp.htm Like I said, havn't tried it myself yet so use at your own risk.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני משתמש יחידי במחשב ולכן איני צריך את מסך ה LOG ON איך אני מבטל אותו, זאת גם אחת הסיבות שאני לא מתקין ATI CCC בכל מקרה האם יש דרך לבטל את זה ובנוסף האם ה CCC מעמיס על המחשב או גוזל ממנו יותר משאבים לעומת סט הדרייברים הרגיל?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
אתמול התקנתי את הוינדוס המדהים הזה.. הכל טוב ויפה רק שבפיירפוקס 3.5 (ניסיתי כל מיני גירסאות) אי אפשר להתקין שום תוסף. כל התוספים כמובן עבדו לי ב XP.. ועכשיו כשאני מנסה להתקין תוסף כמו "סרגל רדיו ישראל" או חוסם פרסומות, זה כותב לי את השגיאה הזאת יש לי וינדוס 64 ביט.. אני כבר לא יודע מה לעשות ]=
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לא אני לא ממש יודע לאיזה נושא בפורום הבעיה שלי קשורה אני חושב שלכאן מצטער אם אני טועה. אז ככה יש לי תיקיה במחשב שהקבצים בתוכה לא נפתחים לי כבר שבוע. יש בתיקיה קבצים של וורד קבצים, של ווינדוס מדיה פלייר ועוד. שאני מנסה להפעיל אחד מהקבצים שנמצאים בתוך התיקיה אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שאין למשתמש זכויות גישה לקובץ. עלי לציין שאין לי עוד משתמשים במחשב רק אני וזה משתמש שמתפקד כמנהל מחשב שעליו אני מחובר תמיד ויש אחד שנקרא גוסט שהוא לא פעיל. את התיקיה הזאת אני יצרתי מזמן והיא עד היום עבדה כמו שצריך. שחכתי לציין שיש לי ווינדוס XP תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כמו האפשרות שהייתה ב ME ו98.... משום מה נראה לי שיש לי בעייה בזיכרון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
היי, היום קניתי הרד דיסק חדש של WD 250GB 16 M BUFFER .ההרד דיסק שקיים אצלי חוץ ממנו הוא 160 גיגהבייט של סמסונג.פירמטתי את החדש סידרתי למחיצות והכל כמו שצריך,כשאני בא להתקין וינדוס XP עליו משום מה לוקח לא בערך 20 שניות עד שעולה הלוגו ולאחר מכן הוא רץ מהר והכל בסדר,אני מודה שלא קרה לי את זה אף פעם.כשהיה מותקן לי הוינדוס בסמסונג הוא עבד חלק ומהר. מישהו יודע למה זה? יש אולי קשר לזה שביטלתי בביוס את זיהוי כוננים קשיחים בIDE? עשיתי זאת כי רציתי שבהתחלה שמדליקים את המחשב הוא ירוץ יותר מהר ולא יתחיל לחפש כונני IDE שאין. דרך אגב התקנתי פעמיים את הוינדוס ובשניהם קרה לי אותו דבר. ???
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם! מצלמת האינטרנט שלי - Logitech quickcam pro 4000 והסורק שלי - של המכשיר המשולב HP PSC 1200 - הפסיקו לתפקד לפתע. שני המכשירים תפקדו זמן ממושך ללא שום בעיה וביום בהיר אחד הפסיקו להזדהות. פשוט לא קורה כלום כשאני מחבר אותם והמחשב לא מוצא אותם כשאני מחפש אותם ספציפית. יש לציין שהמדפסת במכשיר המשולב עובדת ומזדהה בלי בעיות והמצלמה נוסתה ועבדה במחשב אחר. ה-Device Manager מראה את שני ההתקנים, תחת Imaging devices, עם סימן קריאה צהוב. כשמנסים להיכנס להתקנים עצמם - במקרה של המצלמה ה-DeviceManager פשוט נתקע. הסורק נותן את ההודעה החביבה: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) כמ…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
השבוע לצערי נשרף לי הספק כוח במחשב (פנטיום 4 2.66GHZ). החלפתי אותו. מההפעלה הראשונה אחרי שהחלפתי את הספק (הספק מתאים למחשב והמחשב מקבל חשמל כראוי) ה-BOOT SCREEN של הווינדוס (XP PRO כאמור) נתקע. ז"א האנימציה של הטוען ומעליה האייקון של הווינדוס אקספי נתקעת ולוקח לה חצי שעה להטעין את הווינדוס. טוב, לא נורא. פירמטתיי וגם אחרי הפירמוט (וגם אחרי השניים אחריו) זה לא עבד. מה שמוזר פה זה שתחת Windows Vista זה לא קורה (אני עכשיו תחת ויסטה) ההתקנה רצה טוב והבוט סקרין לא נתקע בכלל. למישהו יש דרך לתקן את זה? אני ממש סובל תחת ויסטה. גם לא נוחה וגם המחשב שלי מקרטע תחתיה =\
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הינה סוף כל סוף הוא מגיע סגן נשיא בקבוצת המערכות במיקרוסופט הודיעה בidf שזה יוצא לשוק עוד פחות מ4 שבועות הוא אמר שחלק מן התכנות שבניות מ32 יש שיפור של 35!! אחוז כן שמעתם טוב ועוד אני זוכר שאינטל אמרה שאין לזה משמעות כזה גדולה שamd הוציא את המעבדים אבל הוא אומר שבסה"כ יש שיפור של פלוס מינוס 5 אחוז אבל אני מעמין שמשחקים ועריכה השיפור יהיה יותר רציני מ5 אחוז הוא הודיע גם שכדי להתחיל להמיר את הקוד ל64 http://www.tomshardware.com/hardnews/20050302_013240.html נ.ב זה יהיה ממש מצחיק אם זה יצא באחד לאפריל
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
שלום , יש לי סרט HD בסיומת של MKV הסרט בנוי מפס קול עברית ואנגלית. אם אני מריץ אותו רגיל אני שומע אך ורק באנגלית ולא מצליח לשנות לעברית. אם אני מריץ אותו תחת media center הוא משמיע לי את שני פסי הקול במקביל. אציין שתחת WIN XP media player 11 אני מצליח לכוון את פס הקול וגם את התרגום. איך אני שולט על כך במדיה סנטר?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני יודע שזה אפשרי , אני לא מוצא את ההורדה ב update , והורדתי מהרשת , וזה לא מעדכן שום דבר , למי יש פתרון או הורדה ? עם קיימת בכלל . תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מכמה חברים win xp sp2 professional לא תומך ב 4 ג'יגה זיכרון. לפי מה שאני יודע מע' ההפעלה הזאת יכולה לתמוך עד 4 ג'יגה כולל... אז השאלה שלי אליכם היא אם אני אוכל להתקין win xp על המחשב החדש שאני הולך לקנות שיהיה בו 4 ג'יגה ראם
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שאני מנסה לסגור תיקיות אז זה אומר לי את זה http://img103.imageshack.us/my.php?image=prob1me9.jpg והיא לא ניסגרת עד שאני לא מכבה את המחשב בבקשה תעזרו אני מיתייאש כבר ועשיתי סריקה באדוואר מצא כמה דברים אבל לא את זה בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
התקנתי התקנה חדשה של חלונות 7 ונשארה לי ההתקנה הקודמת עם כל מה שהיה עליה , אני מנסה לגשת לתיקיות כמו MY DOCUMENTS ן USERS וזה לא נותן לי גישה , משהו עם הרשאה ותיקיות נעולות, איך אני עושה שאני יוכל להכנס לתקיות אלו, תודה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שכל פעם שאני לוחץ על Caps Lock זה יהיה גם רווח זאת אומרת שהמנורה של הקפס לוק דולקת זה כאילו אני לוחץ על רווח אני לא יודע איך ומישהו אמר לי משהו שקשור לסקריפט אבל אני לא מבין בזה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הסתכלתי בהיסטוריית עדכונים שלי וראיתי שם שWINDOWS XP SERVICE PACK 1 EXPRESS נכשל בהתקנה שלוש פעמים....אז עכשיו רציתי לנסות להתקין אותו שוב ושאני מסתכל בעדכונים שבמחשב שלי צריך מופיע שם רק SP2 ובהיסטוריית עדכונים שלי בכלל לא מופיע SP1 שהוא הותקן עכשיו השאלה שלי איך אני מתקין SP1 והאם יש חשיבות לסדר....
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-