עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לפני שנה בערך קניתי מחשב אחרי התייעצויות רבות פה בפורום המפרט של המחשב שקניתי הוא : cpu: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box mb: GIGABYTE GA-8I945PG-RH ram: kingston 1g 667MHZ dual chanel (2X512) hd: samsung 160GB 7200RPM 8MB gpu: gainward bliss 7600gt dvd-r: NEC DVD_RW ND-3550A עכשיו אני רוצה להתקין ויסטה אולטימייט 64bit ...השאלה שלי האם הוספה של עוד ג'יגה זיכרון פלוס זה שאני יוסיף 320 ג'יגה דיסק קשיח בלי קשר תספיק על מנת לקבל ביצועים טובים ללא בעיות ותקיעות של הווינדווס? אם לא תגידו בבקשה מה צריך לשפר.. אין לי ממש כסף להתחיל לשדרג פה הכל זה רק שינויים קטנים שיעשו את ההבדל.. תודה לעוזרים עריכה: אם אתם חושבים שב…

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by מיזן רונן,

שלום חברה, יש לי איזה באג שאני לא יודע הכיצד להעיף אותו (אני מנסה להמנע כרגע מפירמוט), קופץ לי חלון שמודיע על הודעת קריסה כל שהיא ושאלתי כבר בחנות מחשבים שמעבר לניסיון למכור לי חלונות XP ("וההתקנה עלי") בחנות לא ידעו הכיצד לעזור לי. כאשר לוחצים על SEND או DONT SENT מתחילה ספירה לאחור של 60 שניות שמיידעת על כיבוי המחשב אך המחשב אינו נכבה אלא נתקע ואין מנוס מעבר לכיבוי המחשב דרך כפתור ההפעלה. העתקתי את המלל של החלון ושלחתי אותו למייל של חבר שלי שאולי יוכל לעזור אך לצערי גם הוא לא יודע מה ניתן לעשות, הרצתי איזה "פאצ' " קטן אך הוא לא עזר. אני לא מצרף את הצילום כיוון שהגודל גדול מידי לצירוף לכאן. אשמח אם מישהו יהיה מוכן להציץ במלל החלון ולנסות לעזור לי. ***כרגע ע"מ לעבוד תקין…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

שלומות, מישהו מכם יודע במקרה איך לעזאזל אני יכול לשנות את השפה של המדיה פלייר(11) לאנגלית? זה משגע אותי שהוא ככה בחצי עברית(יישר הטקסט לימין) ובחצי אנגלית(האובייקטים עצמם מיושרים לשמאל). תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. Started by yanhak,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3391336,00.html

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  5. כרגע יש לי VISTA ו-XP ביחד... (במסך ה-BOOT אני יכול לבחור VISTA, או EARLIER VERSION=XP) אני צריך עוד מקום במחשב, וב-XP אני כבר לא משתמש... ה-XP הוא במחיצה של 20GB, מה השלבים שאני צריך לעשות כדי להסיר את ה-XP, להחזיר את ה-20GB לכונן שלהם (פתחתי את המחיצה מהכונן שבה הויסטה יושבת, לכן צריך להתחשב בזה שמערכת ההפעלה נמצאת בכונן ואסור לעשות משהו שעלול לפגוע בכך) בעיקרון אני כבר יודע מה אני הולך לעשות- לפרמט את המחיצה, למחוק אותה, ואז לעשות "שינוי גודל" של הכונן שממנו יצרתי את המחיצה) רק מה שאני רוצה שיקרה הוא, שייעלם לגמרי מסך ה-BOOT, והמחשב ייכנס אוטומטי לויסטה... (הפחד הוא שזה לא יקרה ואני לא אוכל להיכנס לויסטה... או שה-XP פשוט סתם יייתקע שם) מקווה לעזרה, תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  6. שלום מדי פעם באתרים מסויימים שאני רוצה להוריד לדוגמא מספר סרטים הוא נותן לי להוריד רק 3 ואחרי שאחד נגמר אז הוא מרשה לי להוריד אחד נוסף... כלומר ..מקסימום 3... האם יש דרך לבטל הגבלה זאת? תודה מראש ושבת שלום אבי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by lt mor,

שלום. כאשר אני מקבל מייל שיש בו לינק לאתר אחר וכ"ו. אני לא יכול ללחוץ על הלינק "ולהפעיל/להכנס לאתר" הוא אומר לי שההגדרות אבטחה של המחשב לא מאפשרות ואני צריך לפנות למנהל. אבל אני עובד תחת חשבון המנהל ולא שיניתי כלום. יש לציין שזה קרה לי אחרי שהתקנתי פיירפוקס ולאחר מכן חזרתי לאקספלורר 6 אם האקספלורר 7 יש לי בעיה להתחבר לשרתי FTP. כמו כן, אני לא מצליח להתחבר לשליטה מרחוק על המחשב שלי בעבודה. שוב הוא כותב שיש התנגשות של אבטחה. במידה וצריך עוד נתונים, אנא הגידו לי מה חסר והיכן למצוא אותם כדי להיות יותר מדוייק עם השאלות.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  8. אני לא מצליח להדפיס למדפסת מסוג HP 3320 שנמצאת במחשב XP ברשת שלי, אני שואל אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור, או שזה בעיה "ידועה" בויסטה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by cupidil,

אחרי נפילת מתח המחשב בקושי זז (CPU 100% כמעט כל הזמן). אני רוצה לעשות REPAIR ל WINDOWS XP HOME. הבעיה היא שיש לי מחשב של חברת NEC (מחשב ישן) שהגיע עם WINDOWS מותקן חוקי ולא קיבלתי תקליטור התקנה של מיקרוסופט. מה שקיבלתי זה 2 תקליטורי שיחזור של SST, היבואן של מחשבי NEC. בדרך כלל אפשר לבצע REPAIR בלי למחוק נתונים, אבל על התקליטורים של SST רשום שהם מוחקים את המידע מהדיסק הקשיח. למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by nore0,

כל פעם שאני נכנס ל-Safe Mode וחוזר למצב הרגיל כל התצוגה של כל התקיות נהיית ככה http://img125.imageshack.us/img125/8012/safemodemv6.jpg איך אפשר לסדר שזה לא ישתנה ?

11. Started by kobibo,

מידי פעם (פעם ביומיים שלושה) מע' ההפעלה פשוט נתקעת ואין מה לעשות מלבד ריסט. ב Event log אנני רואה כל בעיה ולא נראה לי שזאת בעיית חומרה. מישהו נוסף נתקל בבעיה זאת?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by EMAN,

לאחרונה התקנתי בויסטה את העידכונים האחרונים שכללו איתם מין תוכנת DREAM SCENE. מהר מאוד הבנתי כמה זה יפה ושימושי רק הייתה בעיה אחת והיא שזה לא עבד. יש לי AERO על ULTIMATE. הכל תומך. כאשר אני מנסה לקבוע סרטון רקע כזה הוא פשוט לא פועל. שמתי לב גם שכשאני לוחץ לחצן ימני על שולחן העבודה ישנו כפתור - PLAY DREAM SCENE אבל הוא לא ניתן ללחיצה. עזרו לי תודה

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by GbeTech,

First i'm sorry it's in English, my Hebrew is currently f*cked up. It's rather simple; i've downloaded a compressed mpg vid file, and after extraction it just disappears. Hope this will explain it better then I did: http://rapidshare.com/files/27669625/File_disappearance.avi.html (Click free, wait as long as you need, write down the letters and download) Any suggestions? By the way you don't have to write in English, the fact I can't write doesn't necessarily mean I can't read

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  14. אז ככה פתאום התחיל לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מדפדף באתרים או בתיקיות שאני משחק אם הגלגלת זה עולה ויורד נורא לאט מה זה יכול להיות הבעיה תודה ענקית לעזורים.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  15. יש לי מסך רחב וחלק מן הסרטים אני רואה מרובע חיפשתי באפשרויות ולא מצאתי מישו יכול לעזור איך מגיעים לזה? תמונה או משו? תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by djass,

שאלה חשובה! יש לי ויסטה מותקן בכונן C ויש לי אקספי מותקן בכונן D השאלה שלי היא איך אני יכול לעלות את וינדוס ויסטה?? רק אקספי עולה לי תודה לעוזירם!

17. מה קורה לחברה הרצינית הזאת? מדוע הם לא דואגים להוציא דריברים עבור העכברים שלהם למע' הויסטה? העכבר שלי מידי פעם נתקע לחלוטין ונראה לי שדריבר פה היה יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  18. שלום לכולם.. יש לי בעיה במחשב ואני זקוק לעזרתכם אני מפעיל את המחשב הכל סבבה, מסך הטעינה של ווינדוס עם הפס הכחול נגמר, אני רואה מסך שחור עם עכבר באמצע וישר מקבל את המסך הכחול המוכר של ווינדוס המערכת היא ווינדוס XP וכשאני נכנס למחשב במצב בטוח הוא עובד.. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?? תודה מראש.. כתוב שם כל מה שכתוב בדרך כלל ונראלי שהוא כאילו אומר לי מה השגיאה.. בכל מקרה כתוב שם גם irql less or not equal אם זה עוזר..[br]פורסם בתאריך: 23.04.2007 בשעה 20:33:08 לא משנה הבעיה נפתרה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by benor,

מערכת הפעלה: Windows xp sp2 Internet explorer 6 שלום, לאחרונה החלה להתרחש תופעה משונה במחשבי. כאשר אני נמצא בפורום כלשהו, ואני פותח הודעה שיש בה קישורית (לינק) להודעה אחרת, ומקליק על קישורית זו, נפתחת לי ההודעה שאליה הפנתה הקישורית, בדף חדש, ודף חדש זה משתרע רק על כמחצית המסך. שאלותיי הן שתיים: א. איך לבטל את הפתיחה של ההודעה שפתחתי ע"י הקלקה על הקישורית, בדף חדש. אני רוצה ורגיל שהודעה מעין זו תיפתח במקום ההודעה המקורית, וכשאני גומר לקרוא אותה אני לוחץ על לחצן "back" וחוזר לדף המקורי שממנו יצאתי. ב. גם אם לא אוכל לפתור את הבעיה שב-א`, או שאשתכנע שהעבודה בדף חדש עדיפה, איך לגרום לכך שדף חדש זה ייפתח על פני כל המסך ולא רק על מחציתו. תודה למשיבים. [attachment deleted by adm…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  20. הייתי רוצה לדעת האם אפשר להתקין ויסטה ממצב בוט או שאפשר להתקין אותו רק דרך ה XP תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Black_Citadel,

חבר שלי דוחק בי לשאול אתכם לעזרה, אני אישית ממליץ לו לשים ויסטה64 שכן אני עובד איתה כבר 4-5 חודשים בלי בעיה אחת אפילו (תפו תפו תפו) !!! " ‏מתן פינץ‏ (08:33 PM) : ‏ אני אנסח לך תהודעה- יש לי (או לחבר שלי אם אתה מתבייש) מחשב חדש, e6300,זכרון 2g . המצב הוא כזה- לא איכפת לי ממראה, לא איכפת לי מאבטחה, איכפת לי רק מתוצאות כמה שיותר חלקות(שזה אומר בלי באגים, בלי יותר מדיי הסתבכויות, בלי driver signing ,בלי התחכמויות,שהכל יעבוד פשוט ישר אחרי הלחיצה,גם אם מלא דברים פתוחים(דבר שאני אמור להיות יכול להרשות לעצמי עם המחשב הזה) מה עדיף, xp או ויסטה? ‏מתן פינץ‏ (08:33 PM) : ‏ אה וגם שכחתי לציין שזה 64 ביט ‏מתן פינץ‏ (08:33 PM) : ‏ ולשאול אם אני אפסיד אם במקום vista 64 יה…

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  22. אז ככה התקנתי את Vista Ultimate ונתקלתי בשני קשיים: א.ויסטה לא מזהה את הכרטיס מסך. ב.ויסטה לא מזהה את המודם שלי. אם אני אוריד דרייבר של הכרטיס מסך שלי שיוצר לויסטה, האם היא תזהה אתה הכרטיס מסך?? ועוד משהו הבעיה עם המודם, יש לכם רעיונות למה הוא לא מזהה אותו? דרך אגב מודם של:usb adsl modem ale 130. גם כשאני מנתק ומחבר מחדש את המודם ויסטה לא כותב לי הודעה שחובר התקן חדש או משהו כזה. מקווה שתעזרו לי בפתרון של הבעיות המעצבנות האלה. נ"ב : ב XP הכל עובד רגיל. והנה המפרט: e6300 945p-s3 2 ג'יגה 667. x1950pro. ומארז לא זוכר את שמם....

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  23. החרא הזה חסם לי את ה Task Manager , חסם לי את הריג'סטרי , חסם לי אפילו את הכיבוי של המחשב... הכפתור נעלם ! יש לי את הFW החרא של וינדוס ואנטי וירוס של נוד שכניראה לא עשה את העבודה שלו מה אפשר עוד לעשות ?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by dinsh,

התקנתי ויסטה אולטימט 32 (ריטייל מקורי) כבר בהתחלה הוא לא רצה להתקין דרך BOOT נקי והודיע שחסר לו דרייבר לDVD או ל CD אז התקנתי XP ומהXP התקנתי את הויסטה. הכל הלך חלק וכרגע הכל עובד טוב פרט לזה ששני כונני הCD שלי (אחד LG GSA H12L והשני צורב יש כלשהו) מזוהים אך לא עובדים כלל!!! אם שמים דיסק באחד מהם הוינדוס פשוט מנסה לקרוא אותו שעות ולא מזהה דבר...... ניסיתי לשחק עם הג'ימפור של המאסטר וסלייב, ניסיתי להתקין דרייברים של הצ'יפסט, עדכנתי FW לצורב של LG (שגם אמר שהעדכון יתמוך בויסטה) וגם ניסיתי לעדכן את הדרייברים של שני בקרי ה RAID וה IDE שיש על הלוח (ראו מפרט מחשב). כרגע דיי נגמרו לי הרעיונות.............. מישהו שמע על משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by benma,

אני יודע שיש אפשרות להתקין WINDOWS 2003 על מחשב שישמש כשרת, ולחבר אליו מחשבים חלשים שישמשו בתור מסופים. השאלה שלי היא כיצד עושים את זה? יש מדריך מפורט? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים