Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש (I5 2400 + HD5850) ויש ברשותי ווידוס מקורי של אבל ישן (XP) וחשבתי להתקין אותו במקום לרכוש מערכת הפעלה חדשה ,המחשב יהיה למשחקים , אז אם אני מתקין מערכת הפעלה ישנה זה יורד איך שהוא את הביצועים או שזה לא יתמוך בכל הרכיבים שיותקנו על המחשב ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלתי לפני מיספר ימים בפורום לגבי השלבים בתהליך ההתקנה ובסופו של דבר היתברר שה DVD לא היה תקין ולכן הוחלף. בשבוע שעבר באחת התשובות ניכתב: "וגם תברר שהסאטא מופעל בביוס בכלל כי הלוחות החדשים צריכים לזהות את הכונן והוא אמור להופיע בהתקנה של הווינדוס בלי שימוש בדיסקט", תוכנת ההתקנה של חלונות זיהתה את הדיסק של SATA2 כדיסק שלא עבר עדיין PARTITION אבל זיהתה את קיומו ואת גודלו, האם אני צריך להתקין את הדרייברים מהדיסקט או שהדיסק מבחינת חלונות מזוהה ? עשיתי דיסקט איתחול באמצעות ה CD של לוח האם ובשלב הראשון של ההתקנה של חלונות לחצתי על F6 ולאחר מיספר שניות הועברתי למסך להתקנת דרייברים מדיסקט,מוצעות לי שתי אפשרויות ואין לי מושג במי אני צריך לבחור NVIDIA RAID CLASS DRIVER או NVIDIA N…
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לאחר התיעצות ושיטוט בפורומים ובהמלצת החברים באתר רכשתי בשבוע שעבר מחשב מבוסס AMD לוח אם ASUS M2A-VM דיסק WD 250 AAKS לאחר שקראתי מדריכים שונים באינטרנט וראית שהשד אינו נורא, החלטתי להתקין את ה XP PRO (מקורי כולל SP-2)בעצמי הבנתי שיש ללחוץ על F6 כאשר מתקינים דיסק SATA עולה מסך חדש ויש ללחוץ על S ולהכניס את הדריבר המתאים לכונן A לאחר עיון בפורום ראתי שיש מקרים בהם לוח האם בעלי מצב עבודה "IDE emulation http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg2636166#msg2636166 ואז אין צורך להתקין דרייבר חיצוני. לא יודע באם לוח האם שלי תואם IDE EMULATION, אבל לא הבנתי כיצד יש לטעון את הדרייבר למחשב כאשר אין לי כונן פלופי A אלא אך ורק DVD כיצד ניתן לטעון את הדריבר ע"י…
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (לא אינטל) AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2 (כפול ליבה) +DVD +דיסק קשיח חדש 160 ג'יגה SATA2 של WESTERN DIGITAL +דיסק קשיח ישן +פלופי. חשבתי שההתקנה של חלונות תעבור ללא בעיות אבל להפתעתי איני מצליח אפילו להגיע לשלב ההתחלתי של ההתקנה, המחשב מכיר רק את הפלופי ואת הדיסק הקשיח הישן,אינו מכיר את ה DVD וגם לא את כונן ה SATA 2 החדש בגודל 160 GIGA , כאשר מאתחל את המחשב ישנו לרגע קצרצר מסך עם הפרטים שרואים בדרך כלל כאשר מחשב מאתחל ולאחר מכן מופיע הודעה על INVALID SYSTEM DISK . ניסיתי להיכנס לביוס ולגרום לו לעלות מה DVD ,בביוס רואים את ה DVD וגם את כל הדיסקים אבל לא הצלחתי לגרום למחשב לעלות את התקנת חלונות דרך דיסק ההתקנה של חלונות ,ניסיתי לשנות לאיתחול מפלופי וכאן …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם רכשתי מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה ויסטה מותקנת עליו. לא צריך להסביר למה אני רוצה להיפטר ממערכת זו ולהחליפה בXP. האם זה אפשרי או שצריך הרשאות מיוחדות להחלפת מערכת ההפעלה? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חבר שלי רכש מחשב ניד של לנובו המגיע עם Vista מובנה. הוא ביקש במקום XP אז ניסיתי לבצע אצלו התקנה סטנדרטית של XP ולאחר שלוחצים התחלת ההתקנה ושהתוכנה מעלה את הקבצים, קופצת שגיאת מסך כחול שמודיעה שקיימת שגיאה כלשהי. למישהו יש מושג מה פשר השגיאה שלא מאפשרת את התקדמות ההתקנה? הדיסק תקין לחלוטין.
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי נייד חדש ברוך ה'. אני מעוניין להתקין עליו XP אבל שאני מתחיל את ההתקנה הוא לא מזהה את ההארד דיסק ויוצא מההתקנה. ניסיתי להתקין דרך לחיצה על F6 בהתחלה לRAID וזה לא עבד. בנוסך ניסיתי לשנות הגדרות בביוס ללא הועיל. האם ניתן לעשות משהו בנידון?? בתודה מראש חברים.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, קצת מאסתי בוויסטה שבנייד, ורציתי לדעת אם יש איזשהם פתרונות יצירתיים לנושא הדרייברים? כפי שאתם יודעים לא כל חברה של ניידים טרחה להוציא דרייברים למחשבים שברשותה שמגיעים ישירות עם וויסטה. ואני נמצא בבעיה, מאחר ובאמת אין לי רצון להשאר עם הויסטה.. מישהו מכיר פתרונות, דרייברים שאינם מיודעים בצורה רשמית לאותו דגם, אך שייכים לאותה חומרה ולכן מתאימים? מדובר ב hp pavilion dv6660ej אשמח לעזרה בנושא.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי וערב טוב!!!! רכשתי לא מזמן מחשב חדש מסוג HP שכולל ויסטה... וברצוני להתקין XP חוקי שיש לי... אבל אי אפשר יש לכם מושג למה?? הבנתי שזה משהו שמקורוסופט אני טועה או לא?? הבנתי גם שבנוסף קיים פיתרון!! אנה עזרו לי :'(
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי אסוס 1005ha eee pc התקנתי עליו ווינדוס 7 ואני רוצה לחזור לווינדוס XP, אבל אני לא מצליחה. כפי שאפשר להבין אין למחשב כונן אופטי, אז האופציה היחידה היא רק דרך USB (כך גפ התקנתי את 7) אבל אני רוצה לחזור עכשיו חזרה ל-XP אבל אני לא מצליחה... כנראה בגלל דרייברים של SATA. אני לא בטוחה. לפני ההתקנה אני מקבלת מסך כחול עם השגיאה 0X0000007b חיפשתי מה זה אומר ובאמת כנראה בעיה עם ה-SATA אז ניסיתי לכלול בתוך ההתקנה את הדרייבר של הSATA עם NLITE אבל לא ממש הצלחתי... אשמח לעזרה!! זה מתחיל לשגע אותי! חחח
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל WINXP סוחב על הדבר הזה? מצאתי איזה גרסא קלה שלא הצלחתי בכלל לעלות בכל מקרה זה לא הנושא. אני מנסה להתקין, מגיע לאזור בחירת המחיצה להתקנה וההתקנה בכלל לא מזהה את ההרדיסק , היא מזה את הכונן פלאש בתור "C" כשבכלל מוגדרות על הרד דיסק של המחשב שני מחיצות C,D ומשומה ההתקנה מזהה את רק את הכונן פלאש למישהו יש פתרון? השתמשתי בUSB_MultiBoot_10 כדי לעשות את הפלאש BOOTABLE
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני מתקין XP למישהו שלא כל כך מבין בנושא. שמעתי בעבר שכדאי לעבוד עם משתמש שאינו Admin כמקדם בטיחות ורק אם צריך לשנות דברים בהגדרות, לעשות Login כאדמין. מה דעתכם? כמה מקום בהארדיסק תופסת פתיחת משתמש חדש? תודה.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש ברשותי אופיס 2007 ואני לא מצליח להתקין את התוכנה על xp באנגלית למרות קובץ mui בעיברית
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
היי היי, אני מנסה להתקין OFFICEXP בעברית על WIN98SE , אבל אין בWIN98 תמיכה בעברית בכלל, ככה שהאופיס מסרב להיות מותקן. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
האם וויסטה מגיע עם אופיס מובנה?אם כן אז מה מכיל האופיס? האם יכולה להיות בעיה בהתקנת גירסת אופיס ישנה על וויסטה? תודה
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם WINDOWS10 מגיעה עם אנטי וירוס, איך ניתן להתקין אנטי וירוס מחברה אחרת בלי ששניהם יתנגשו? (אני מנסה להתקין אנטי וירוס מחברה אחרת ויש הודעות שהם מתנגשים)
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה לצערי איני מצליח להפעיל את הרידר לאחר ההתקנה וגם האקספלורר נתקע. איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רק שאלה ? יש ברשותי מחשב נייח עם שלושה ארד דיסקים 1. SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וינדוס 10 הום 2. ארד דיסק רגיל 1T 3. ארד דיסק רגיל 1T על שני הארד דיסקים יש את כל המדיה שאני מוריד ומשתף ברשת סרטים ,סדרות ,הופעות ,מוזיקה (שניהם מוגדרים לשיתוף קבצים ברשת) השאלה שלי ...? מעוניין לשדרג את ה SSD הקיים ב SSD חדיש וגדול יותר וכמובן להתקין עליו ווינדוס מאפס - האם לאחר ההחלפה והתקנת מערכת הפעלה חדשה במידה וארצה לחזור לארד דיסק הישן האם זה יגמר רק בפלאג אנד פליי ? האם שני הארד דיסקים ישמרו על הגדרות השיתוף לאחר החזרה לSSD הישן ? האם הקודי בסלון ובחדר שינה יזהו את השיתוף או שאצטרך להגדיר הכל מחדש ?!?! הסיבה לשאלה היא משום שאני מעוניין לעשות את ההתקנה בכ…
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת, האם מישהו יודע באופן ודאי, האם ניתן להתקין גרסת שדרוג של חלונות 7, על גבי דיסק מפורמט? אני שואל, כיוון שיש לי XP, אבל אני מתכוון לפרמט מדי פעם את המחשב (זה עסק בריא וממולץ), אבל לא רוצה כל פעם להזדקק להתקנת הXP לפני שאני מתקין את ה7.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי לוח של giga byte 7v600p rz amd כשאני מנסה להתקין את הדריבר sata שהורדתי מ gibabyte ולוחץ f6 יש הודעה שחסר קובץ txtsetp.oem למרות שהורדתי אותו בכמה פעמים ועל דיסקטים שונים.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, רכשתי דרך חבר גרסת אפגרייד ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט. על המחשב שלי מותקנת כרגע גרסת הבטא שהתוקף שלה אמור לפוג בימים הקרובים. שאני מנסה להתקין את הדיסק, הוא כותב לי שהגרסה שכרגע מותקנת על המחשב שלי אינה מותאמת לשדרוג (כאמור היא גרסת בטא). התקשרתי לתמיכה של מיקרוסופט והם אמרו לי שאני צריך להשיג דיסק מקורי של ווינדוס XP או ויסטה, להתקין אותו, ורק אז לבצע את השדרוג, כי הגרסת בטא כביכול היא לא גרסה מקורית שאפשר לבצע עליה שדרוג. מה אני יכול לעשות???? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתקין וינדוס XP PRO עם SP2 ומתלבט אם לא עשיתי טעות שלא התקנתי את הדרייבר SATA לפני התקנת הוינדוס? ההארד דרייב מחובר ב-SATA ללוח ASUS P4S800D M392 ולא נתבקשתי בשום שלב להכניס את הדיסקט ככה שאני לא בטוח אם בכלל יש בו צורך. איך בכלל אמורים להתקין דרייבר SATA מדיסקט עוד לפני התקנת הוינדוס? תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים אשמח לקבל את עזרתכם, התקנתי WIN 10 ואני מנסה ללא הצלחה להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ואני נתקל בתקלה הבאה: ניסיתי גם דרך עקיפה לקבל גישה לאינטרנט ע"י עבודה עם מתאם אלחוטי שברשותי, אך ברגע שאני מחבר אותו הוא לא מזוהה ע"י המחשב, וגם כשאני מנסה להתקין את הדרייבר שלו- אין הצלחה.
-
- 22 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בכל פעם שאני מחבר את אייפון למחשב, מתבצעת התקנה של הדרייבר מחדש מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מסך חדש במאפייני תצוגה -> הגדרות -> מתקדם -> צג מוגדר מסך הכנס-הפעל כפתור המאפיינים כבוי ולא ניתן לשנות את תכונות המסך איך בכל זאת אני מכני את הדרייבר החדש ? :
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-