עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי היי, התקנתי ווינדוס אולטימייט כשדרוג לויסטה פרימיום, היו לי מחיצות לפני זה ומחקתי כל מה שהיה במחיצה השניה ובראשית לא נגעתי כי האמנתי שבמילא הכל ימחק, הרי עשיתי התאמה אישית (מה שאומר שהכל היה צריך ללכת) ובהפתעה גמורה אחרי השידרוג אני רואה פה תיקיה קטנה של כל החומר והקבצים שהיו לי בויסטה. איזו הפתעה בכ"מ, ההתקנה בוצעה ולהלן לשאלות: א. אני רוצה לשלוט בתוכנות שנדלקות עם הווינדוס, ושכחתי איך עושים את זה. אשמח אם יזכירו לי חברי הפורום כיצד אני שולט בתוכנות שנדלקות עם הווינדוס. ב. הסיבה הראשית שקניתי את האולטימייט היא הXP MODE שאני זקוק לה, היכן אני מוצא אותה בווינדוס או היכן אני מוריד אותה בכלל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by kobi3211,

שלום מישהו נגע לחבר שלי במחשב כנראה בטעות ועשה לו סיסמת כניסה למחשב מכאן הבעיה : איך אני עושה שחזור סיסמא או מבטל אותה כי לSAFE MODE הוא לא נכנס הוא מעלה את הפקודות בדוס ונתקע שם לפני הSAFE MODE מה לעשות תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  3. שלום לכם, היום כשהפעלתי את המחשב, קיבלתי התראה כי אין מקום בכונן C לאחר חפירה ארוכה בכונן C גיליתי 3 קבצים מוסתרים בתיקייה c:\windows בשמות 5 , s , y מצ"ב תמונה scr1 הקבצים לפי התיאור הינם קבצי System ואיני מצליח למחוק אותם. גם כשמחקתי אותם ב-Dos, הם חזרו לאחר הפעלה מחדש למחשב. משבדקתי בתוכנה TaskInfo מה משתמש בקבצים ומונע ממני למחקם - נמצא Proccess בשם System שמשתמש בהם (מצ"ב תמונה scr2) למישהו יש רעיונות איך להיפטר מהקבצים האלו? לפני שהפעלתי עכשיו את המחשב, היה לי כמעט 4 ג'יגה פנוי, ועכשיו הם לקחו את זה! תודה, אורן. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  4. האם מישהו מפה מכיר תוכנה במצב דוס, שתומכת ב-NTFS וניתן להעתיק ממנה קבצים בתווים בעברית, לכונן אחר, פשוט יש מלא תוכנות, אבל רובן לא תומכות בעברית.. ורק קבצים מסויימים ניתן להעביר... האם מישהו מכיר? שניתן ליצור דיסק בוט עם התוכנה שתעלה.. תודה!

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by noy165,

שלום רב אני מעוניין לדעת האם ניתן להתקין גם XP וגם WINDOWS7 על אותו דיסק קשיח ולבחור באיתחול לאיזה מערכת אני רוצה להפעיל על המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  6. Started by slrr,

יש דרכים לעקוף את זה..? או שאני יכול לשים את הדרייבר ב-USB או שעדיף כבר VISTA HOME X32 .. לוחאם-ABIT NF7-S 786 RAM DDR 400 FX5500 256BIT 256MB ATHLON XP 3.2

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  7. יש לי AMD 4200+ DUAL CORE ואני לא יודע אם הוא נחשב כמעבד של 32 ביט או 64, חבר שלי אמר לי שAMD זה אמור להיות 64 ביט אבל התוכנה EVEREST אומרת ליד המעבד שלי (x86) שמצביע על 32 ביט ככל הידוע לי... מישהו בבקשה יכול לעזור ולומר לי אם אני צריך לקנות 32 או 64 ביט? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by shimon956,

שלום לכולם לאחרונה הסייר שלי ניכבה לבד לאחר שאני מפעיל אותו זה יכול להיות לאחר דקות או שניות הוא לא רושם לי שום erorr אבל הוא סוגר לי את התוכנית שרצות לי ב-startup מבקש עזרה בקקשה : : :-[ :'(

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  9. יש לי בעיה שכל הישומים מופיעים לי עם סמל לבן ולא פועלים בכלל כלומר מתיי שאני בא לפתוח אותם מופיע לי סמל פתח באמצעות למרות שזה ישום !!! הבעיה כ"כ חמורה שאני לא יכול לתת אפילו סקרין כי הצייר גם לא עובד לי מה לעשות? ד"א זה קרה לי אחרריי שהסרתי את התוכנה של נרו ובתוכה תוכנת העזר back it up שהשתלטה לי על הישומים

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by sharkitxt,

תראו זהו המפרט שלי: pentium 4 2.40 GHz 1 GB RAM ati radeon 9600, 128 mb איך זה נראה לכם יעבוד? תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by rainox,

אני מקבל כל הזמן מסך כחול במחשב ואני כבר לא יודע מה לעשות. המסך הכחול עולה באופן אקראי - פעם אחרי 3 ימים שהמחשב דלוק ופעם אחרי שעתיים. ניסיתי ווינדוס XP, ניסיתי ווינדוס 7 (שניהם 32 ביט) אפילו כמה פעמים וזה עדיין קורה. התקנתי את כל הדרייברים שיש ואת כל העדכונים שיש ועדיין זה לא עוזר. בדקתי את הזיכרון, את הדיסק הקשיח, את הלוח אם וכולם תקינים. מה עוד יכולה להיות הבעיה? יש לי מעבד AMD Phenom II x4 965 לוח אם של ג'יגהבייט 4GB זיכרון של Corsair תודה מראש

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by itsik,

שלום יש לי WIN XP HOME רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש באותו הסיריאל במחשב נוסף שיש ברשותי. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  13. אהלן הייתי רוצה לדעת מה היא הדרך הכי מהירה להעביר נתונים בין מחשב נייד למחשב נייח ששניהם עובדים עם חלונות 7 ? כיצד פיזית אני יכול להעביר את הנתונים שיהיה הכי מהר . תודה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  14. פתרונות חוץ מפרמוט והתקנת המערכת מחדש? מדובר במחשב נייד אם זה עשוי לעזור. מצב בטוח לא עובד..

15. Started by AVL,

מיקרוסופט שיחררה 9 (!!) עידכוני אבטחה חדשים ל XP , מי שלא משתמש בעדכון אוטומטי שידאג להוריד ולהתקין את העידכונים

16. יש לי VISTA 32 + 3GB אני הורדתי את הזיכרון הוורטואלי רק כדי לראות שיש שינוי נפח הזיכרון שהמחשב לוקח נישאר אותו דבר ... בנוסף אני עדיין רואה task manager שלמעשה יש PAGE FILE והוא לא אפס ...האם אני טועה בהבחנה שלי ...

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by Googleness,

אני מנסה לעזור למישהו בתקלה עם המחשב כאשר בשורה התחתונה מדובר בכך שהCPU שלו נמצא בשימוש של 84% ומעלה בלי הספקה ביוזר הרגיל שלו וביוזרים אחרים על אותו מחשב אין בעיה כזאת והכל חלק. מבדיקה שלי ולהערכתי התקלה נובעת מהתקנה כושלת של Vista inspirat מסוג Bricopack או משהו כזה. הבעיה היא שאין קובץ הסרה, אין בהוספה/הסרה של תוכניות כניסה של ההתקנה וגם אי אפשר לבטל את ההתקנה של זה. התיקייה נמצאת בתוך תיקיית הWindows בל אני מנוע מלבצע מחיקה מכוערת שעלולה לגרום לקריסת המחשב כאשר הוא ינסה לטעון את קבצי הTHEME. האם יש דרך להסיר את המטרד הזה בביטחה? יש קובץ הסרה? תודה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by elikon,

שלום מסך הבחירה בין מערכת ההפעלה xp ל-7 לא עולה . זה עבד לפני מספר ימים . מערכת ההפעלה xp עולה כרגע. תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  19. הדיסק של Windows באנגלית נשרט לי ולא יכולתי להשתמש בו ולכן התקנתי windows בעברית (כן זה קנוי.. קיבלתי את זה עם נייד של קומפאק) וזה מאוד מאוד מעצבן העניין הזה שהכל מסודר מימין לשמאל זה פשוט מחרפן אותי בתור מישהו שרגיל כבר שנים לחלונות באנגלית. בבקשה, אנא מכם! הושיעוני! האם ניתן לשנות את שפת ה-UI לאנגלית ו/או לעשות ש-Windows יהיה משמאל לימין? AAAAAARRRRRRGGGGGGGGGGHHHHH ^^^^ תסכול.

20. Started by AvIAToR,

שלום, כשפותחים קבצי טקסט בעברית הכל נראה ג'יבריש, אותו דבר אם מוסיפים תרגום לסרט, עכשיו אני זוכר שב-XP היתה אפשרות להרחבת השפה עבור כל התוכניות, ואני לא מוצא אותה ב- 7, למשיהו יש מושג מה עושים? נ.ב מדובר ב-WIN7 ULTIMATE 32bit. תודה.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by Vidati,

אני כרגע בצבא, אז כשיוצא לי להגיע הביתה אני רוצה להתפנק עליו, אבל הוא לא נותן!! לפני כשבועיים ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס (וויסטה) מקורי יש לציין, וכל הזמן ההתקנה נתקעת ולמרות שאין שום בעיה הוא מציג לי חלון שאומר שכל המידע שהועבר עד עכשיו לדיסק הקשיח ימחק ונסה שוב, אוקיי ניסיתי להתקין XP וגם שם יש בעיה אחרי שהגדרתי את הדיסק אליו אני רוצה להתקין את המערכת ועשיתי פרמוט לכונן הוא תמיד מתקשה להעביר קובץ מסויים, יש לציין שזה קובץ שונה בכל פעם (פעם אחת היה גם קטע כזה שהוא לא הצליח לייצור תקייה WINDOS זאות אומרת את התקייה הראשית בהתקנה). עכשיו אני יהיה איתכם גלוי ואני יודע שזה אסור אז ניסיתי להוריד מערכת הפעלה לא חוקית ולהתקין, כי חשבתי שזה בעיה בדיסק אבל מסתבר שזאות אותה שגי…

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

מישהו יודע מתי יוצאת חבילת השירות הראשונה של ויסטה.?

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by Dana_s,

שלום ברשותי חלונות 2000 סרבר - SP4 יש לי בעיה מוזרה בהעתק הדבק. כשהמחשב מייד לאחר ההדלקה אין כל בעיה להשתמש בהעתק הדבק. לאחר מספר שעות עבודה אני מנסה להעתיק משהו ואז כשאני באה להדביק זאת הכפתור הדבק אפור (כבוי) - כלומר לא ניתן להדביק התופעה קוראת בכל סוגי העתק הדבק: צילום מסך, העתקת טקסט ועוד... זה ממש מוזר והתקלה הזאת משגעת אותי כבר כמה חודשים. מה לדעתכם ניתן לעשות? :-[

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  24. Started by DJ GuyGIvant,

שלום, אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי את התשובה איך לעשות Multi-Boot, שמטרתו היא להתקין XP ו VISTA על אותו מחשב. חיפושים בגוגל העלו תוצאות אבל הסברים ממש ארוכים ומסובכים. אם אפשר, הסבר עדיף בעברית על איך לעשות MULTIBOOT, מהן התוכנות הדרושות וכו'. תודה, גיא.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by a3x,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד מסלקום, מדובר במחשבים הניידים הקטנים לא ה-CD-ROM, עכשיו מכיוון שהם מגיע עם Windows עליו נמצאות מלא שטויות לא מעניינות אשר מעמיסות על המחשב, אני מעוניין לבצע פורמט, ולהתקין Windows Xp מחדש בשביל להכניס רק את השטויות שאני רוצה. עכשיו עקב כך שאין CD-ROM, אני לא ממש יודע מה לעשות אני יודע שזה עובד דרך דיסק און קי, השאלה כיצד בדיוק אם למישהו יש מדריך בנושא שאני אוכל לקרוא ולהשתמש בו זה יהיה מעולה, אני לא רוצה פשוט הגיע למצב שאני ניתקע באמצע, ולא יודע מה השלבים הבאים. תודה מראש, ושבוע טוב לכולם

• 1 תגובה
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים