Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי אני משתמש יחסית חדש בווינדוז 7 וניסיתי לאחרונה כמה גירסאות של האולטימט וכרגע אני משתמש באנטרפרייז החלפתי כמה פעמים עקב בעיית חומרה במחשב בכל מקרה... שתי שאלות איך יכול להיות שבאולטימייט דירוג המעבד שלי (אינטל דואל קור אי 7300) היה 6.5 ובגירסא הזאתי הדירוג הוא 5.1 אבל מה שיותר מטריד הוא הביצועים הגרפיים אני משתמש ב-אנבידיה ג'יפורס ג'יטיאס 250 והביצועי משחקים מקבל 6.8 שזה סבבה אבל הגרפיקה לווינדוז מקבל רק 2.9 המחשב שלי רץ ממש באיטיות ואני לא ממש מבין מה הבעיה למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קיצור ב-wellcom screen של הוינדוס כתוב לי כל הזמן 2 unread messanges ופשוט אין לי מושג מה הוא רוצה מהחיים שלי. ב-outlook express קראתי את כל המיילים (הם כבר לא מודגשים) וזה ממש מעצבן אותי. איך אני מעיף את זה?
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי היו לי מותקנים תמיד 2 מערכות הפעלה xp ו win 2000 החלפתי לוח אם וה xp השתגע אז התקנתי חדש עכשיו ה win 2000 לא עולה כי יש לו בעיה של ntldr חסר וכשאני מנסה דרך ה recovery consol לסדר לו את הבעיה אני רק רואה את מחיצה c שעליה מותקן ה xp ואני לא יכול לגשת ל win 2000 כדי לסדר את הבעיה אני חייב לגשת לשם איכשהו להציל כמה קבצים חשובים ודרך ה xp המחיצה הזאת לא מזוהה ואי אפשר לגשת אליה גם מה אפשר לעשות במקרה כזה כי אני יודע שבדרך כלל צריך להתקין את ה 2000 לפני ה xp אבל הפעם לא היתה לי ברירה אם למישהו יש רעיון אני יודה לו מאוד תודה ביי
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
התקנתי משחק והוא אך שהוא שניה את הפונט בווינדוס. ועכשיו אין לי מושג אך לשנות חזרה ניסיתי דאך הDISPLAY PROPERTIES וזה אין שם אך לשנות חזרה.שמתי תמונה שאולי תסביר טוב יותר
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי כולם ראשית, יש לי שני כונני דיסקים מחוברים יחד עם אותו כבל IDE שמחובר ללוח-אמ. (הבעיה מתרחשת בשני הCDROMS). מדובר במערכת XP PRO. כאשר אני מעלה את הווינדוס ומכניס דיסק כלשהו (לא חשוב DVD/CD) הWindows לא קורא את הדיסק, ליתר דיוק, כן אפשר לעיין בקבצים שבתוך הדיסק אך הWindows לא מראה את הICON שאמור להיראות על הכונן, ואין את הפונקציה של autoplay. הבדיקות שבוצעו: * בדקתי שהIDE מחובר כמו שצריך ללוח ולכוננים. * הBIOS כן מזהה את הכוננים. (אחד primary והשני slave). * כשאני מכניס bootable cd המחשב כן יודע לעלות ממנו (זאת אומרת שהוא כן מזהה אותו), רק הwindows לא מזהה. * כשאני מכניס דיסק לפני שהווינדוס עולה, הווינדוס כן יודע לזהות (כולל autoplay וicon), אך אם אני מוציא את…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן... לא מזמן קניתי מחשב חדש, ואיתו התקנתי WINDOWS VISTA 32BIT ULTIMATE ביחד עם SP1... [פרטי המחשב בצד] הבעיה שלי, היא שהווינדוס משתמש בכמות אינטנסיבית של זיכרון... על מצב IDLE אחרי פתיחתו, ולאחר השארת תהליכים בסיסיים בלבד, הווינדוס משתמש ב800-950 MB RAM כעבור כמה שעות בהן המחשב דלוק, במצב IDLE הווינדוס משתמש ב1000-1300MB כשלקראת ערב זה כבר מגיע לקו ה-1500MB... בבדיקת תהליכים פתוחים אני לא מזהה שום דבר חריג, ולמעט AVG שפועל ברקע, אין משהו רציני שיכול לאכול ככה משאבים. אומנם יש לי 4GB RAM, אבל זה כבר מוגזם. להלן תמונה של תהליכים פועלים לאחר כ-5-6 שעות בהן המחשב פעל במצב IDLE נ.ב - אני מפעיל את הווינדוס על ממשק AERO. נ.ב2 - ברשימת תהליכים, כל מה שמחוק [מטושטש] - זה תהליכי…
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הכותרת קצת מסובכת מה שהתכוונתי זה שאם אני כותב מילה באדרס בר באינטרנט אקספלורר ולוחץ קונטרול פלוס אינטר אז המילה נעשית בתור כתובת אינטרנט www.(המילה שרשמתי לפני שלחצתי קונטרול ואינטר).com . עשיתי ניקוי בתוכנה שמוחקת TRACKS וגם משנה הגדרות של ה IE והדבר כבר לא פועל..איך מחזירים ?
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי לחצתי בטעות על open in browser בקובץ מדיה שהפעלתי בinternet explorer עכשיו רוב קבצי המדיה דרך הxplorer לא נפתחים בגלל נסיון של הxp לפתוח את זה בbrowser עצמו חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי דרך משהו מכיר שינוי registry כלשהו או כלי להחזרת המצב לקדמותו?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אהלן. יש לי ווינדוז אנגלי (SP3), והגדרתי את העברית דרך הלוח בקרה.. אבל עדיין.. ה-NERO לדוגמא, לא מצליח לזהות לי קבצים בעברית. מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
http://www.betanews.com/article/Microsoft_Reminds_No_Vista_SP1_This_Year/1184861572 תראו מה זה!, אני כבר פיתחתי ציפיות :-[. מה מסתבר?, הכתבת שאמרה ש-SP1 הבטא תצא השבוע,והגירסה המלאה בנובמבר, - סתם אמרה,לא שהיה לה מקור אמין או משהוא.
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מריץ Gentoo אני מנסה להתקין Windows בDual Boot את הסיפור המלא אפשר למצוא בפורום Linux תחת השם "MS vs Linux the epic MBR battle" בלי לבלבל את השכל יותר מדי - האם יש דרך להעביר דרייברים של Raid בלי דיסקט (עם הדריברים) להתקנה של Windows? פשוט אין לי Floppy -אם זה משנה משהו הלוח הוא P35C-DS3R תודה.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי אני רגיל לסדר את שורת ההתחל כשורה כפולה, כאשר השורה התחתונה מחילה QUICK LUNCH גדול עם הרבה קיצורי דרך, וטולבר נוסף של MY COMPUTER לגישה נוחה לכוננים, עכשיו ב- WIN7 שהתקנתי (אולטימייט 32ביט) אני מצליח לעשות את זה, העניין הוא שכאשר אני מפעיל מחדש את המחשב הסרגלים שהוספתי נעלמים... וצריך להוסיף שוב... ממש מעצבן, מישהו יודע איך לגרום לו לשמור את זה? בנוסף יש לי בעיות עם הגדרות הקודקים ל-HD וכו אם מישהו מכיר מדריך איכותי בנושא אני ישמח
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, ברצוני למחוק כמה וינדוסים, מה הדרך המהירה לעשות זאת?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני לפני רכישת מחשב חדש המבוסס על מעבד QUAD 6600 וכרטיס מסך 8800GT. עיקר השימוש הוא משחקים, צפייה בסרטי HD, ועריכת תמונות ב PS. האם להתקין ויסטה 64BIT או ויסטה 32BIT ??
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר ספריות עם תמונת מנעול עליהן, הספריות נוצרו על ידי מערכת ההפעלה והשמות שלהן הם מספרים אקראיים ואותיות משהו מאוד ארוך, אני מנסה לברר מה השימוש של הספריות האלו האם צריך אותן ואם לא כיצד ניתן "להעלים" אותן?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ראיתי פעם מדריך, לא יודע איפה, שכתוב בו איזה סרויסים [sercives] אפשר להוריד ב XP בלי חשש. אשמח לקבל את רשימת הסרויסים האלו\לינק למדריך. ועוד משהו, היה עוד מדריך, בפורום אחר, להרכבת מחשב, אשמח לקבל גם לינק אליו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב ועדיין לא קיבלתי את כל חלקי המחשב - אחד הרכיבים שקיבלתי זה H.D SSD 80GB של אינטל שעליו אני מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה והתוכנות רציתי לחסוך קצת זמן ולהתקין כבר את מערכת ההפעלה ואולי גם תוכנות על ה SSD במחשב הקיים ואחר כך להעביר את ה SSD למחשב בחדש אמורה להיות בעיה עם פעולה כזו ? אני מכיר שכן במיוחד עם דרייברים - אבל אני לא יודע מה קורה עם WIN7 אולי שם זה אחרת אשמח לתשובה
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מערעת הפעלה WIN XP PRO מידי חודש שאני עושה תחזוקה שוטפת למחשב אני מפעיל גם את ה- SCAN DISK אני מסמן וי בשני השורות לצורך סריקת הדיסק. הפעם, בעת הסריקה, כאשר הסריקה הגיעה לשלב - VERIFYING FILE DATA קיבלתי הודעה : APROBLEM HAS BEEN DETECTED AND WINDOWS HAS BEEN SHUT DOWN TO PREVENT DAMAGE TO YOUR COMPUTRE. בהמשך ההודעה רשום לי שאבדוק אם התקנתי איזו חומרה או תוכנה לאחרונה. (דבר שלא עשיתי). האם יתכן שהדיסק הקשיח שלי בשלבי גסיסה מתקדמים או שההודעה באמת מגלה איזו בעייה של תוכנה או חומרה אחרי שימוש של שנה במחשב ללא שום בעייה? (המחשב עובד פצצה בלי שום קשר לסריקת הדיסק) תודה
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לאחר ההתקנה פתאום כשאני לוחץ פעמיים על תקיה היא לא נפתחת ואני חייב ללחוץ על ENTER ... מה הבעיה? למה זה קרה פתאום? זה קרה קצת אחרי ששיחקתי עם ההגדרות של העכבר.. אבל אין לי מושג מה עשיתי.. איך פותרים את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
http://img210.imageshack.us/img210/2917/50784774.png
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ווינדוס אקס פי בעיברית, ואקספלור 6, ולמעלה איפה שיש את הסרגל כלים, מתחת יש את הלחצנים "הקודם" ו-"הבא" וכו', מתחת מופיע לי סרגל כלים של כל מיני אפשרויות כמו "block popups","zoom" ו-"serach" לסרגל קוראים: iSearch ואין לי אפשרות להסיר אותו ניסיתי לחצן ימני ולבטל את ה-v ואין לי אפשרות ניסתי בהוספה והסרה לחפש אותו גם שם הוא לא מופיע כיצד ניתן להסיר את הסרגל הזה שמפריע לי בגלישה? צירפתי כאן שני תמונות שאחת מראה את הסרגל והשנייה מראה את הסרגל עם הלחצן הימני של נותן לי אפשרות להסיר את ה-v של הסרגלי כלים...[/b] תודה מראש... ;D
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי!! ניסיתי לעשות system restore בגלל בלגן במחשב, אך לא משנה איזה תאריך אני בוחר, הפעולה אינה מבוצעת והמחשב נפתח בלי restore איך אפשר להתגבר על הבעייה? תודה מראש משה
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ברשותי 3 התקני שמע, מהם 2 בשימוש: 1. Realtek HD Autio 2. C-Media USB Headphone Set אני יודע שאני יכול להחליף ביניהם מהלוח בקרה, דרך צלילים והתקני שמע. השאלה שלי היא האם יש דרך להחליף בין התקן ה- output בלחיצת כפתור? (ע"י יצירת פקודה כלשהי עם קישור)
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מוריד קבצים דרך האקספלורר (שמירה בשם), אני יכול להוריד עד 2 קבצים, שאני רוצה להוריד עוד יחד במקביל, כלומר שלישי ומעלה, הוא לא נותן לי את האופצהי של השמירה, אלא ממתין עד שאחד יסיים ואז הוא ניתן לשמירה. בקיצור- רק עד 2 קבצים במקביל. זו בעיה שמלווה אותי למעלה מ5 שנים, פעם זה מסתדר פעם זה חוזר, מפרמוט לפרמוט, ואז זה קורה שוב. מה הסיבה? מה הפתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כל פעם שאני מקטין את החלון של המשחק בעזרת ALT TAB כל המחשב נתקע ומכבה את עצמו! יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 עם הדרייברים הכי חדשים וWINDOWS XP SP1 למישהו יש רעיון למה זה קורה??
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-