עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ניסיתי להיכנס באיזה מחשב למנהל המשימות (CTRL+ALT+DEL) והוא רושם לי שנחסמתי משהו כזה ושאני לא יכול להכנס לזה איך אני מבטל את זה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by drordror,

שלום, ברשותי לוח אם של חברת גיגהבייט 7n400v-l. לאחר שאני בוחר את אופציית STANDBY, הנורות של העכבר והמחשב נכבות. ואינני יכול להחזיר לפעילות את המחשב. כמו כן, המסך נכנס גם לסטנד-ביי. המסך חוזר, רק לאחר שאני עושה ריסטרט. כמו כן, משום מה אופציית ה-hibernate חסומה בפניי. אני משתמש בXP. האם מישהו יודע מה עליי לעשות בביוס או במערכת ננפעלה על מנת שאוכל להשתמש באופציית הסטנד-ביי. תודה

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  3. winxp pro השתמשתי בתוכנה TDS ולאחר שסיימה לסרוק גיליתי שאם אני עושה "צור קיצור דרך" אז אין לקיצור דרך שנוצר את האייקון עם החץ הקטן+האייקון של הקובץ אליו נשלח אלא קיצור הדרך מקבל את האייקון המקורי של הקובץ אליו נשלח. איך אני מחזיר את האייקון של החץ הקטן??

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by g1zey,

אני מנסה לפתוח את הפיירוואל בווינדואז אבל אז זה רושם לי: windows firewall cannot run because another program or service is running that might use the network address translation component (ipnat.sys) מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by david1792007,

שלום יש לי ווינדוס 7 גירסה 64 ביט ויש לי במחשב 6 ג'יגה זיכרון למה מופיע לי שיש לי רק 4 ג'יגה זיכרון וזה מופיע בכל מקום שבדקתי גם במאפיינים של ווינדוס גם באוורסט וגם בCPU Z איך אני מסדר את זה כך שהווינדוס יזהה את כל ה6 זה הגירסה של הווינדוס שלי Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, החל מאתמול בלילה המחשב השני בבית שלי לא עולה. כאשר נותנים לו לעלות (גם בSafe Mode וגם רגיל) הוא מגיע לשלב שיש לפעמים אחרי שמתקינים משהו "Please wait while windows updates blablabla" - אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון. בשלב זה הוא פשוט קופא. לא שומעים כלום מההארד-דיסק וכלום לא קורה. הדברים שעשיתי בפעם אחרונה שהמחשב עבד כמו שצריך: 1. Adaware - עשיתי סריקה מקיפה ומצאתי מעל 1000 ספייוור שאת כולם מחקתי (אני לא משתמש במחשב הזה בד"כ, רק אבא שלי, אם זה הייתי אני לא היו ספיירוורים חוץ מה Tracking Cookies) 2. הסרה של תוכנה - מצאתי תוכנה מוזרה על המחשב, ועשיתי לה Uninstall תקני. אפשרי אולי שאחד משני אלו מחק משהו שהוא לא היה צריך? יש למישהו הצעות איך לסדר את זה? תודה מראש, A…

7. Started by tepez,

לחבר שלי יש מחשב נייד שהוא הביא מבלגיה יש על המחשב winxp pro יש אי תאימות בין המקלדת לבין הפלט כלומר: אם מקישים a מקבלים q אם מקישים q מקביל a וכו' איך אני מגדיר בוונדוס את המקלדת כדי שהיא תעבוד טוב?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by yagelk,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל זה המקום שראיתי לנכון שזה הכי מתאים להיכתב בו. אני מנסה ליצור דיסק BOOTABLE של ווינדוס 7. אבל, אני רוצה שבווינדוס עצמו כשהוא יותקן על המחשב יהיו מותקנות עליו כמה תוכנות כך שזה יחסוך את זמן התקנתן. מצאתי באינטרנט דרכים לשילוב של עדכון ווינדוס SP1 אבל זה לא כזה עוזר לי. אשמח אם מישהו כאן, יוכל להגיש לי עזרה כלשהי כדי שאוכל להכין את הדיסק הנ"ל. תודה רבה רבה, אם אצליח זה יחסוך לי הרבה מאד זמן..תודה!

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, יש לי ווינדוס VISTA 64BIT עם שני מחיצות (C ו D). הווינדוס מותכן על C ואני רוצה להגדיל את C כי הוא ממש גבולי.. (על D יש לי די הרבה מקום פנוי ).. איך אפשר לעשות זאת בלי פירמוט?

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  10. רק בתמונות אני רואה בצבע צהוב למה זה [attachment deleted by admin]

11. Started by The UnKnown,

הודעה לפורום... קובץ... תמונה כל דבר שהוא ! למה? את זאת ממש במקרה הצלחתי.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by The-Devil,

שלום לחבר שלי יש בעיה האחיות שלו!! שנוגעות לו במחשב אז היום הן הגיעו לרמה חדשה הן הצליחו להעלים לו כליל את השורה של "קובץ" "עריכה" וכו... ב"מחשב שלי". זה לא נעלם כי הוא כווץ, ולא בגלל ה V הארור אפילו ניסינו ALT+V להעלות את הView אבל זה רק משמיע קול של שגיאה. לכן אם מישהו יודע אם מכיר את השורה ברגיסטרי שצריך לשנות כדי שזה יחזור או בדרך אחרת תתקבל בברכה...

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by Rulez,

היי אני משתמש יחסית חדש בווינדוז 7 וניסיתי לאחרונה כמה גירסאות של האולטימט וכרגע אני משתמש באנטרפרייז החלפתי כמה פעמים עקב בעיית חומרה במחשב בכל מקרה... שתי שאלות איך יכול להיות שבאולטימייט דירוג המעבד שלי (אינטל דואל קור אי 7300) היה 6.5 ובגירסא הזאתי הדירוג הוא 5.1 אבל מה שיותר מטריד הוא הביצועים הגרפיים אני משתמש ב-אנבידיה ג'יפורס ג'יטיאס 250 והביצועי משחקים מקבל 6.8 שזה סבבה אבל הגרפיקה לווינדוז מקבל רק 2.9 המחשב שלי רץ ממש באיטיות ואני לא ממש מבין מה הבעיה למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by lipa,

יש לי תיקייה ריקה על שולחן העבודה וכל פעם שאני מנסה למחוק אותה ,אני מקבל הודעה "אין אפשרות למצוא את הקובץ שצוין " שאלה שנייה , (בעייה דומה) , בהוספה והסרה של תוכניות , כאשר אני מנסה למחוק תוכנה מסוימת אני מקבל הודעה "פעולה זאת חוקית רק עבור מוצרים המותקנים כעת " בקיצור איך אני מוחק את שני הדברים האלה ?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  15. אני מנסה להיכנס ל-device manager בויסטה (ע"י קליק ימני על המחשב ומאפיינים) וזה לא נכנס. לא נותן שום הודעה, פשוט לא נכנס. יש עוד פתרון חוץ מלשחזר מגיבוי/שחזור מערכת? Vista Ultimate 32 bit (גרסה חוקית), המפרט בצד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by klips,

שלום יש לי ויסטה מקורי ULT 32BIT יש אפשרות לשנות את זה ל64BIT ??

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by לותם,

היי יש לי מחשב של אולטרבוק החדש של אסוס בהתחלה הוא היה פצצה!! היום... אני מתחרפן!!! בכל מקרה אני חייב לפרמט אותו, הבעיה שאין לי מושג איך ומה... וגם שזה מחשב דק בלי כונן דיסקים, יש למישהו מושג איך לעשות את זה? מישהו אמר לי שאסוס מתקין אוטומתית דרייברים ווינדוס? מישהו שמע על זה? בכל מקרה אשמח לקבל כל עזרה שהיא תודה מראש (אם אפשר בשפה ברורה אני לא משהו במחשבים)

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by eliXir,

As you can see I write in english because I can't install hebrew, why? I guess the virus ruined something in my "Clicking options", which mean, I can't click on links or buttons of the windows / explorer, lets say I can't click on the "MAFRETIM" of the people here in the forums, I can't open Windows Update ETC, and sometimes I can't Copy/Paste. To recover the virus I followd what writen in the Sonic22 page, plus deleted the msblast.exe, did I do something wrong?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by krusty,

הי. מאיפה אני יכול להוריד win98 Tutorial???? באתר של ממיקרוסופט יש קצת אבל לא ניתן להוריד למחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  20. Started by Toxin II,

אהלן... לא מזמן קניתי מחשב חדש, ואיתו התקנתי WINDOWS VISTA 32BIT ULTIMATE ביחד עם SP1... [פרטי המחשב בצד] הבעיה שלי, היא שהווינדוס משתמש בכמות אינטנסיבית של זיכרון... על מצב IDLE אחרי פתיחתו, ולאחר השארת תהליכים בסיסיים בלבד, הווינדוס משתמש ב800-950 MB RAM כעבור כמה שעות בהן המחשב דלוק, במצב IDLE הווינדוס משתמש ב1000-1300MB כשלקראת ערב זה כבר מגיע לקו ה-1500MB... בבדיקת תהליכים פתוחים אני לא מזהה שום דבר חריג, ולמעט AVG שפועל ברקע, אין משהו רציני שיכול לאכול ככה משאבים. אומנם יש לי 4GB RAM, אבל זה כבר מוגזם. להלן תמונה של תהליכים פועלים לאחר כ-5-6 שעות בהן המחשב פעל במצב IDLE נ.ב - אני מפעיל את הווינדוס על ממשק AERO. נ.ב2 - ברשימת תהליכים, כל מה שמחוק [מטושטש] - זה תהליכי…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by shahar75,

במחשב מסוים הרצתי unRAID 5 ומותקן בו דיסק WD של 3TB שהנפח שלו זוהה באופן תקין. התקנתי עכשיו Windows server 2012 64bit והכונן מזוהה כ-2TB בלבד. עדכנתי BIOS, התקנתי דרייברים והוא עדיין לא עובר 2TB. הכונן פורמט כ-GPT ועדיין 2TB. מה פספסתי?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by THE-MASTER,

בעת הדלקת המחשב מופיעה לבן דוד שלי הודעה "NTLDR is missing" ואחרי ההודעה הזאת המחשב מבקש RESET ומגיע לאותו מצב.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  23. מערכת הפעלה : windows xp תודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  24. זאת הגרסה כולם להוריד Microsoft.Windows.7.*********** ויש גם nui עיברית להורדה מי שרוצה שיגיד לי אשמח לעזור

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  25. עוד בקושי ויסטה יצאה,ומייקוסופט כבר מפתחים את windows fiji שתיהיה כמו Second Edition של הויסטה. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=447482&sid=127

• 7 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים