Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, ישנה בעיה במחשב שפתאום קרתה לי ולא ידעתי איך לתקן אותה, המליצו לי לשאול על הפורום הזה. כשאני נכנס למחשב שלי אז מופיעים לי שם כמה כוננים. אחד מהם הוא כונן C והשני הוא כונן D. (כונני דיסקים קשיחים) הבעיה אצלי כרגע היא בכונן D, כשרואים מהמחשב שלי את כונן D הוא לא כמו שאר הכוננים אלא מופיע כקובץ לא מזוהה תמונה להמחשה- כשאני לחצתי עליה לפני כמה ימים זה רשם לי שגיאה ואני הצטרכתי לחפש קובץ של התקנה שהוא בעצם בשם install.exe. וכמובן שלא מצאתי ולא ידעתי איך לפתור את הבעיה. כשהדלקתי היום את המחשב הופיעה לי שגיאה האומרת שאני צריך לעבור ללוח בקרה לשם התקנה וקביעת תצורה של רכיבי המערכת, כדי להראות לכם את השגיאה אז הנה תמונה להמחשה- http://img215.exs.cx/img215/5293/wi…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב בmedia player הוא לא מנגן לי קבצי wma ו wmv בכל פעם שאני מנסה לנגן קבצים אלו הוא רושם לי את ההודעה שבתמונה הבעיה קיימת גם בקבצי וידאו מאתרים באינטרנט,הוא פשוט לא מנגן אותן ורושם לי את אותה ההודעה ואפילו סוגר לי את כל הדפים הפתוחים יש לי windows xp תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
עבדתי עד עכשיו על רזולוציה של 600*800. הכתב היה ברור ומספיק גדול. אבל עכשיו שיניתי את הרזולוציה ל-768*1024, והכתב נראה ממש קטן. גם הכתב של האייקונים שיש לי על שולחן העבודה ושל שאר הטקסט בווינדאוס, וגם של הטקט שנמצא בכל מיני אתרים. אז איך אני מגדיל את הטקסט הזה? אני משתמש בווינדאוס XP PRO, בפיירפוקס ובאינטרנט אקספלורר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי עברתי עכשיו בשעה טובה סוף סוך לווינדוז 7 תודה לאל שאין יותר ויסטה! אז קודם כל, ה-side bar שהיה בויסטה לא קיים ב-7? ה-uac ב-7... איך מבטלים את זה? אם יהיו עוד דברים נשאל.... תודה בינתיים.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ואוכל לראות את הכוננים של שניהם בכל אחד מהמחשבים ולעבוד ממחשב 1 על קבצים המאוחסנים במחשב 2 תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
גם בMSCINFIG בדקתי וזה לא מופיע. איך אני נפטר מזה?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
מצאתי קובץ DAT שנקרא ntuser כשאני רוצה לעשות גיבוי למערכת הוא לא נותן לי להמשיך את הגיבוי. האם זה בסדר שאני ימחוק אותו או שהוא חשוב למערכת?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, מישהו החליף לי את הגדרות השפה במחשב לערבית, כך שכל טקסט בעברית המועבר ממחשב אחר הופך לערבית, כך שאפילו שמות קבצים חדשים שאמורים להופיע בעברית - מופיעים בערבית. כיצד אני מחזיר את המצב לקדמותו ? (עברית/אנגלית) תודה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
רק בתמונות אני רואה בצבע צהוב למה זה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש היום בWIN XP והורדתי מהאתר של מיקרוסופט גם את WIN 7. יש אפשרות להתקין את ה7 בלי לפגוע בXP, וששתיהן תהינה נגישות עם אפשרות לבחירה במערכת הספציפית שאני מעוניין בה באותו רגע, בעת הפעלת המחשב? (אם כן, איך עושים את זה?) האם הקבצים שיש לי במחשב (נניח שירים וסרטים) יהיו זמינים בשתי הגרסאות? (אם שתי המערכות מותקנות על C והשירים והסרטים בD, כל הקבצים יהיו נגישים בשתיהן?) תודה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי,נכון כשלוחצים התחל=>הפעלה=>msconfig=>ושם יש אפשרות להוריד שירותים שעולים עם המחשב נכון?יופי! אז אני הורדתי את מה שאני לא רוצה שיעלה לי עם המחשב ואחרי שאני עשיתי ריסטארט למחשב שלי הכול חזר לקדמותו...כאילו לא ביטלתי כלום... מה הפטרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט את המחשב ואחרי שעשיתי BOOT FROM CD אז ההתקנה של הווינדווס החלה ואז הופיעה שגיאה: Setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disc related hardware configuration is correct. This may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program. Setup cannot continue. To quit setup, press F3. מה הבעיה ?? איך אפשר לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדווס מחדש?? (חשוב לציין שכונן אחד אני כן צריך לשמור ולפרמט רק כונן אחד C) עשיתי את הכל לפי המדריך: http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=82 תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
מועדים לשמחה יש לי קובץ מוזיקה שברצוני להעבירו למקום אחר. אך התברר שיש בעיה בקובץ (שם ארוך מידי וכד'). ניסיתי בכמה אפשרויות לשנות את שם הקובץ אך זה בלתי אפשרי, מפני שלחיצה על העכבר לא פותחת את התפריט הרגיל (גזור, שנה שם, מחיקה, מאפיינים וכו') אלא מאפשרת רק לבחור פתיחה באמצעות... ותו לא ! אני רוצה למחוק את הקובץ ופשוט אין אל מי לדבר..... לא עוזרת הפעלה במצב בטוח. כמו"כ תוכנות כמו DELETEDR, UNLOCKER. גם לא מצליחים למחוק. בקיצור שום כלום !! האם יש לכם פתרון לבעיתי ? תודה מראש ניצוץ
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
[table][tr][td] last performed operation was: spawning תודה מראש לכל מי שיכול לעזור[/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר ספריות עם תמונת מנעול עליהן, הספריות נוצרו על ידי מערכת ההפעלה והשמות שלהן הם מספרים אקראיים ואותיות משהו מאוד ארוך, אני מנסה לברר מה השימוש של הספריות האלו האם צריך אותן ואם לא כיצד ניתן "להעלים" אותן?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום כולם, זו שאלה לא סטנדרטית קצת, אבל בטוח שכולם נתקלו במצב הבא: הרמקולים בעוצמה מסויימת ופתאום מדליקים קול ונבהלים מהעוצמה - קורה לאחרונה בסרטי יוטיוב, מעבר מסרטון שקט לקולני וכו' (שלא נדבר על הפרסומות). לבעיה הזו יש פתרון והיא נירמול, אפשר להפעיל אותה לדוגמה ב-MPC למי שמשתמש, אבל האם יש תוכנה או פתרון משוכלל וכללי יותר? מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב (ושאני בפורום הנכון...) עריכה: מצאתי משהו מעניין מובנה בחלונות, הולך לנסות... - לא עובד :-( http://anderwald.info/windows/normalize-all-sound-output-in-windows-vista-and-higher/ עריכה 2: האפשרות הזו עוזרת קצת, מישהו מכיר משהו יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב לתיקון , בטענה שהמחשב מאוד איטי , הכנסתי את הדיסק hiren boot cd . ביצעתי על המחשב בדיקות של spyware , antivirus וסקטורים פגומים. לאחר הדלקה המחשב אינו עולה (יש סמן של טעינה win7 ולאחר מכן מופיע רק סמן העכבר על גבי מסך שחור) וזהו , פה זה נתקע. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
-
שלום התקנתי היום WIN XP ויש לי מסך לבחור משתמשים בהפעלה של הWINDOWS איך אני מבטל את המסך ועושה שכל מי שמפעיל את המחשב יהיה מנהל? תודה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ערב טוב, השאלה היא כזו: כיצד ניתן לעשות שבעת כניסה למצב המתנה יכבו כל המווררים במארז בנוסף להרדיסקים והספק?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ושכחתי את סיסמת המנהל, ועכשיו אני לא יכול להיכנס לשולחן העבודה :-(((((, שמעתי שיש איזהשהו קובץ ISO שצורבים אודה לכם אם תתנו לי קישור לקובץ כי כל הנסיונות שלי לחפשו היו לשווא ולא מצאתי כלום ואני כבר מיואש :-( או אם תלמדו אותי דרך אחרת לאיפוס\שיחזור הסיסמא בתודה רבה מראש...
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש . AMD ATHLON X2 3800 ASROCK ALIVESATA2-GLAN 1GB DDR II 667 MHZ. התקנתי את הכרטיס רשת מהדיסק בלי בעיה. הייתה קצת בעיה להתחבר לאינטרנט אבל בבזק בינ"ל עזרו לי. אז נזכרתי שלא התקנתי כ.קול. אז התקנתי גם אותו מהדיסק. במהלך ההתקנה קיבלתי הודעה שהשתנו קבצים של המערכת (כלומר של וינדוס XP ) ולהכניס את הדיסק של וינדוס כדי למנוע בעיות בעתיד. הכנסתי, סיימתי להתקין את הכרטיס קול ולא הייתה בעיה. כשהפעלתי עוד הפעם את המחשב,לא היה זכר לכ.רשת. התקנתי אותו עוד הפעם וגלשתי. ואז המחשב התחיל להיתקע. שאני פותח כמה חלונות באקספלורר, המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט. ואז לפעמים לא מופיע הכ.רשת, ואני צריך לכבות את המחשב ולהדליק אותו ואז יש כ.רשת מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
3 דקות עד שמקבל מה-start גישה ללחצן הכיבוי. ואז עוד 3 דקות עד הכיבוי. ושאלה בנושא הגדרות: איך יוצרים מצב שה-xp תמיד יזכור את התצורה האחרונה שבחרתי לפולדר (איקונים, רשימה, לפי תאריך וכו'). נמאס לי לכוון כל פעם מחדש את הגדרות התצוגה לפולדר.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טוב זה לא מדוייק: באמצע עבודה שוטפת של המחשב ( אינטרנט, תוכנת טורנט, מוזיקה - דברים כאלו) המחשב פשוט מתחיל את עצמו מחדש. לרבע שנייה יש מסך כחול של שגיעה ואז הוא יוצא מהמערכת... אין לי מושג מה הבעייה ( windows xp sp2)..... לפי דעתי זה קשור לתוכנת הטורנט (UTORRENT), יש למישהו מושג?
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-