עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by moonjib,

בהתחשב בזה שזה פורום windows, וגם נפתח אתר רשמי למערכת הפעלה! מישהו בבקשה יכול לפתוח, אני מוכן לעזור עם הלינקים!

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by amit123,

שלום! תמיד כשהוינדווס עולה מופעלות איתו תמיד כמה תוכנות וזה מאט אותו ולוקח לו הרבה זמן לעלות...אני רוצה לדעת איך אפשר לבטל את העליה של התוכנות מיד כשהוא מופעל(גם איך ב-xp וגם איך בויסטה). תודה!

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי על המחשב מערכת ויסטה אולטימייט עם SP1 שאני מנסה להכנס נגיד לתיקיה local settings זה לא נותן לי... זה כותב שהגישה נדחתה. אני המשתמש היחיד על המחשב אין עוד חשבונות משתמשים... איך אפשר להכנס לתיקיה זו? תודה

• 8 תגובות
    • 7.5k צפיות
  4. פיספסתי תאפשרות להתחכם ולעשות שידרוג לגירסת הניסיון של W7 ....מיכוון שלא היה אופצית פירמוט,התקנתי את הגירסה המלאה בכונן C שבו היתה מותקנת גירסת הניסיון. ועכשיו יושבת לי בכונן C סיפרית WINDOWS OLD בגודל 61GB .....האם אין בעיה פשוט למחוק אותה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by alonpartuk,

יש לי מחשב נייד והוא צריך לחזור לחול יום שני אני מקווה שנצליח לתקן את הבעיה עד אז אז ככה שמדליקים את המחשב הוינדואז עולה ,אבל רק התמונה של השולחן עבודה מיפיע בלי הסמלים, בלי השורת משימות ,ושאני מנסה להעלות את המנהל משימות שום דבר לא מגיב. ניסיתי להפעיל את המחשב בסייפ מוד(מצב בטוח) והכל עובד כמו שצריך המחשב נקי אין וירוסים או כל מיני קבצים מזיקים סוסים טרוייאנים וכ"ו תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Dimer,

אחרי שהתקנתי דרייברים ותוכנת צפיה לכרטיס TV שיש לי החלונות לא עלה אז בחרתי במסך ה-BOOT ב-LOAD LAST KNOWN CONFIGURATION. החלונות עלה אבל בלי דרייבר לכרטיס מסך (שזו לא בעיה) ועוד כל מיני תקלות מוזרות בתוכנות. התקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך, עשיתי RESTART , הכול עלה כמו שצריך ואז שמתי לב שמייד אחרי שהחלונות עולה השימוש ב-Commit Charge הוא ג'יגה שלם!!!! לפני זה השימוש היה איזה 300 מגה גג ישר אחרי ה-BOOT. אחרי שאני מפעיל תוכנות השימוש ב- Commit Charge מן הסתם ממשיך לעלות ואז אני מקבל הודעה שכמות הזיכרון הוירטואלי נמוכה אז חלונות יגדיל אותה וכו'.... ככה זה כל פעם כשאני מפעיל הרבה תוכנות. הן מתחילות להיתקע ולא להגיב. כל מיני תוכנות גם תופסות הההההמון מקום בזיכרון. FF תופס 50…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by MarioPolo,

בס"ד שלום רב! פירמטתי את המחשב שלי לפני 3 ימים ועכשיו מותקנת עליו XP SP3 . אולם, בכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ההודעה הבאה (ראו תמונות). תודה מראש לכל העוזרים. לוח האם: 848p Neo-v MSI [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by nimrodg,

מצאתי קובץ DAT שנקרא ntuser כשאני רוצה לעשות גיבוי למערכת הוא לא נותן לי להמשיך את הגיבוי. האם זה בסדר שאני ימחוק אותו או שהוא חשוב למערכת?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by navk2,

לא חייב שיהיה בעיברית אבל מומלץ ושלא יהיה למתקדמים מידי אבל גם לא שיסביר על ההתחל, אתם יודעים משהו בין לבין. תודה !

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by Amit_Alcobi,

לכל בעלי הויסטה אם לא אכפת לכם פרסמו את הציון שלכם בexperience score של ויסטה. נא לציין גם את סוג המעבד כרטיס מסך הארד דיסק וזכרונות וציון שכל אחד מהקטגוריות קיבלו.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני רואה רק אופציה לFONT ו גודל......

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  12. Started by MoMo-P,

שלום. בעבר רכשתי Vista Ultimate ולאחר נסיון קצר הבנתי שזה היה מיותר. אני לא משתמש ברוב התוספות של ה Ultimate ותמיד אני שואל את עצמי האם הגרסה הזאת מכבידה על המחשב יותר מאחיותיה.. עכשיו אני שוקל לרכוש את Windows 7. כמובן שאין לי צורך ב Ultimate כי אני משתמש ביתי ממוצע+ (נקרא לזה). אני משתמש בתוכנות כבדות ולפעמים גם עושה פעולות מתקדמות.. אך רוב העבודה שלי על המחשב היא גלישה, מולטימדיה ואולי משחק שניים.. השאלה כמו בכותרת.. ההבדלים העיקריים שמצאתי הם שב PRO קיימות גם התכונות הבאות: + הפעל תוכניות יעילות רבות שלWindows XP ב מצב‎ Windows XP. + התחבר לרשתות חברה בקלות ובאופן מאובטח יותר עם הצטרפות לתחום. + שחזר את הנתונים שלך בקלות עם גיבוי אוטומטי לרשת הביתית והעסקית שלך. את הת…

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. אהלן. בשל בעיות בחומרה הישנה נאצלתי להחליף מחשב. מה שעשיתי - פשוט העברתי את הכונן הקשיח למחשב החדש. כאשר אני מנסה להיכנס לוינדווס 7,ממש באותה השניה שהוא מנסה לטעון אותה הוא מעלה מסך כחול (שמוצג לשניה כך שאני לא יכול לצלם אפילו) ומרסט את המערכת. ביצוע תיקון ושחזור דרך דיסק ההתקנה לא עוזר. לעומת זאת,כאשר אני מנסה לגשת לוינדווס 8 הוא מעלה את המערכת. מה אפשר לעשות? תודה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Ashand,

אני מריץ ויסטה 64 על הלפטופ שלי, אני צליח לראות MKV (HDDVD במדיה פלייר כמו שצריך אבל המדיה סנטר רושם לי CANNOT PLAY THE VIDEO הוא לא מוצא את המקודדים...מוזר... השאלה: האם המדיה סנטר מתייחס לוידאו כמו AVI וכאלו שהוא לא מזהה את ה-MKV? אם כן איך פותרים את הבעייה? האם זו בעייה של ויסאה 64?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by hagay21,

התקנתי עותק חדש של וינדוס וסל המחזור ניהיה ממש ממש איטי גם שזורקים אליו דברים גם שמשחזרים וגם שמנסים להיכנס ל properties יש למישהוא פיתרון מה לעשות או ידע איך מסירים את הפח ומתקינים אותו מחדש? מישהוא שמע פעם על תופעה כזו?

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  16. שלום, יש לי חיבור IRDA על הלוח הראשי במחשב שאני מאפשר את ה IRDA דרך הביוס, הוינדווס ישר מתקין לי אוטומטית את ההתקן של ה IRDA שלו יש אפשרות לגרום לו לא להתקין את זה אוטומטי? אני רוצה לגשת ל IRDA כמו ליציאת COM ניסיתי לשחק עם הפורטים של ה IRQ ולבנות יציאת COM "חדשה" עם הפורטים שקבעתי ל IRDA בביוס זה רק משגע את המערכת הפעלה וגורם לריסטים.. יש למישהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי בעיה אם explorer.exe כאשר אני עובד ב-windows אז אחרי כמה זמן הוא נהיה ממש איתי עד כדי כך שהכול ממש מתחיל לזוז לאט אז כאשר אני לוחץ ctrl alt delete ומופיע לי task manager אז אני רואה שם שהאקספלרור שלי לוקח הכי הרבה משאבים והמעבד עובד על 100% עד שאני מבטל אותו את אקספלורר ואז מחזיר אותו שוב ואז זה מסתדר לכמה זמן ניסתי לבדוק וירוסים ואין לי כלום ניסתי לבדוק אם יש פרסומת והפעלתי את ה-Ad-aware 6.0 בקשה אני לא יודע כבר מה לעשות heeellllppppppp mmmmeeeeee ??? :-[ :'(

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  18. Started by e.s,

אני רוצה להתקין מדפסת וברגע שאני לוחץ על הוסף מדפסת אני מקבל חלון שבו רשום: "השלמת הפעולה לא הצליחה.שירות ההדפסה ברקע לא פועל" מה עושים??

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  19. אני מחפש אפשרות להתקין מערכת הפעלה בסגנון Ghost, אבל שיהיה אוניברסלי כלומר יעלה על כל מערכת הפעלה בלי בעיות מסך כחול. אני מכיר שתי אפשרויות אחת מהם היא עם תוכנת acronis והשניה היא sysprep מה אתם יכולים להמליץ לי ואיך להשתמש בתוכנה? תודה.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by pure perfection,

יש בעיה בוינדוס במחשב של אבא .. הוא התחיל להתיקע במסך הפתיחה , כשהוא נכנס עשיתי סריקת וירוסים והסרתי אותם .. אבל הבעיה לא נפתרה . עשיתי "רייביאר" מהסידק של הוינדוס גם לא הצליח . כשאני נכנס לוינדוס הוא רושם לי שיש תקלה חמורה והוא צריך להתכבות , אחרי כמה דקות הוא עושה ריבוט עצמאי . מה זה יכול להיות ?? אפשר לתקן את זה בלי להתקין וינדוס חדש ?? תודהה

21. Started by kong5,

לפני שכיביתי את המחשב אני יודע שהיה לי וירוס הרצתי סריקה עם אנטי וירוס כניראה שהוא לא מחק אותו ואז אחרי שכיבתי והדלקתי המסך שחור וכתוב NTLDR is missing Press Ctrl+alt+del to restart

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. Started by afik zach,

יש לי מחשב יש נייד ישן שתומך רק בכונן סידי ספצפי שאי אפשר להשיג בארץ בכל אופן יש לו מתקן כזה שנותן להתחבר עליו דרך מחשב גדול ולגשת להרדיסק שלו הבעיה היא שהווינדוס שלא השתגע וצריך להתקין שוב ואין לי מושג איך אני עושה את זה הבנתי שאם אני שם את ההתקנה על ההרדיסק זה יעבוד איך שהוא למישהוא יש מושג?

• 33 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. ? האם כדי לקנות XP בזול ? PRO 64 ב 200 שקל ?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  24. Home Basic / HomePremium / Bussiness / Ultimate... :s05: ז'תומרת יש גרסאות 64ביט ו32ביט שההבדל ביניהן ברור. אבל מה ההבדלים העקרוניים בין בייסיק לפרימיום לדוגמא? ולמה האולטימייט עולה כ"כ הרבה יותר מכל השאר? בכולם יש את ממשק הAERO? איך אני יכול לדעת מה לבחור לנייד החדש שלי?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  25. Started by nimrods,

שלום לכולם..! צריך עזרה/עצה נתחיל ככה יש לי windows xp לא חוקי או משהו כזה (שעולה לי כול הזמן הwindows לא חוקי והעכשיו המערכת בסיכון) אז החלטתי להתקין את הwinaods מחדש שיהיה חוקי ועכשיו אני בבעיה כי יש לי מלא דברים על המחשב ואני לא רוצה שהכול ימחק לי יש אולי איזה שיטה שאני יכול לשמור את כול הקבצים/תקיות ועוד..? ויש לי עוד שאלה.! מה זה ההודעה שעולה לי כול הזמן למטה בסרגל כלים בהתחלה היה לי הwindows לא חוקי ועכשיו המערכת בסיכון מה אני עושה...?? צריך עזרה דחופה..!! תודה לעוזרים..!!!! nimrods

• 4 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.