עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני רוצה לבדוק מה המצב מערכת ההפעלה שלי איך אני יכול להעלות לכאן את קבצי המיני דיפ מאפ ? והעם מישהו יכול לבדוק לי אותם ? :-\ תודה רום ! עריכה : מצאתי את התקיה התקייה ריקה זה יכול להיות ??? ___________________________________________ ועוד שאלה רשת מחשבים מחשב ראשי מחובר בכבילה והמחשבים המשניים מחוברים אלחוטית ..... כאשר אני מדפיס מהמחשב הראשי ההדפסה יוצאת בסדר ... המחשבים המשניים מחוברים דרך רשת אלחוטית עם שיתוף מלא בינהם כאשר אני שולח מהמחשב המשני הדפסה אני מאשר במחשב הראשי אני מקבל גיבריש על הדף בסיום ההדפסה ?! WTF אין לי שמץ מה יכולה להיות הבעיה ??? ניסיתי להדפיס מאתרים כמו יד שנייה גם אותו דבר פשוט גיבריש ! למישהו יש מושג ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by Sifo Jen,

היי!, כאשר היה לי מדיה סנטר של ויסטה בגרסאת הRTM והבטות, כאשר הייתי מנגן סרט וממשיך לדפדף בספריות האחרות הסרט היה מתנגן כטפט, בגרסא הזו שיש לי של ויסטה הסרט מתנגן בצד שמאל בקטן, מישהוא יודע איך אני משנה את זה בחזרה לכטפט? תודה!!

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  3. חבר שלי אמר לי שמייקרוסופט מודים בכישלון של ויסטה ויפסיקו אולי למכור אותה ולעשות לה עידכונים.. האם זה נכון??

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  4. שעושים כיבויי בחלונות לא תמיד המחשב מתכבה, לפעמים כאילו המחשב מתעלם , איך ומה לעשות כדי שוינדואוס יכבה מהפעם הראשונה תודה

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  5. היי חברים, החודש אני מתכנן לקנות את המחשב המיוחל שיכלול מעבד CORE 2 DUO 6600 או 6420, וכן כרטיס מסך 8800GTS 320MB ככל הנראה. אני מתכנן לקנות ויסטה יחד עם המחשב - השאלה היא איזו גירסה - כמובן שHOME PRIMIUM השאלה היא אם 32 או 64 BIT, אני ישתמש במחשב גם למשחקים כמובן. (,PRO EVO 2007C&C 3, NEED FOR SPEED CARBON,CRYSIS...).

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by ofir667,

יש לי דיסק התקנה של windows משנת 2004 עם service pack 1 ואני רוצה לפרמט את המחשב, מה יכולות להיות ההשלכות? איזה דברים לא יהיו לי או לא יותקנו לי על המחשב? ואולי אני יוכל להוריד את כולם מהאתר של microsoft?

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by kobibo,

כל יומיים שלושה פתאום ללא כל הודעה מוקדמת מע' ההפעלה הזאת פשוט נתקעת לחלוטין ,העכבר והמקלדת פשוט נתקעים למרות שמקש ה NumLock עובד שום מקש אחר לא מתפקד. ב Event Logs פשוט לא רואים מה הבעיה. עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. אודה לעזרה לפחות לכיוון בדיקה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  8. קניתי מעבד DUAL CORE של אינטל פנטיום D. איזה גירסא של WINDOWS XP עדיף להתקין בשביל לנצל את המעבד והמאפיינים שלו עם הליבה כפולה?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  9. אהלן חברס עשיתי כמה ניסויים עם העלמות קבצים ויצא שהעלמתי את פרוגרם פיילס ... חחחח איך אני מחזיר אותו ? תודה מראש, מצטער אם זה לא הפורום המתאים לא ידעתי לאיפה לשייך את ההודעה הזאת..

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  10. אמרו לי שרק את הסידיקי... זה נכון? והאם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקבל את גירסאת ה-Retial?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. תודה.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by crik,

שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיה אשר כאשר עולה הווינדוס יש בדר"כ משהו כמו 2 שניות של מסך שחור לאחר שיש את המסך של הווינדוס XP... אצלי זה נתקע במסך השחור בערך כ 5-10 דק אך לפעמים יותר.... הבעיה נוספת שברגע שזה קורה ואני רוצה ללחוץ על אחד המשתמשים לוקח לווינדוס זמן להגיב... האם מישהו יודע מה הבעיה/או נתקל ויודע את הפתרון (נ.ב נורא חשוב לא לפרמט את המחשב הזה.. יש חומר יקר ערך שלא ניתן לגיבוי) תודה, משה

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by ag43,

כיצד ניתן לקרוא ולשנות מערכת קבצים EXT3 (לינוקס) בWINDOWS?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by גיימרית,

יש לי על מחשב מסויים 2 HD, שעל אחד מהם כבר יש XP, אני רוצה איכשהו מתוך ווינדוז להתקין גם על הדיסק השני כדי שאוכל אח"כ לחבר אותו למחשב אחר כדיסק יחיד. אני לא יכולה לעשות זאת בדרך הקלאסית (לעלות מתוך ה-CD ולבחור בPARTITION מסיבה ארוכה מדי לפרט עכשיו, אלא אם תתעקשו מאוד) - כך שאני רוצה לדעת האם ישנה דרך לעשות מה שציינתי במשפט הראשון? רוב תודות לכל העונים מראש

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  15. כמה שחיפשתי דרך בAppaerance לא מצאתי אפשרות. אני רוצה לשנות את זה לשחור במקום לבן

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  16. Started by superorking300,

שלום אני חדש בפורום (לא באתר) ורציתי לשאול האם רק ויסטה יפעיל כרטיסי מסך תומכי DX10 אם כן אז אכלתי אותה מקווה שתענו לי מהר. תודה ;)

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  17. המקרה: קיים אצלי כונן C FAT32 וכונן D NTFS. כאשר באתי להתקין XP עשיתי כך: העלתי דוס מכונן C. הפעלתי את XP דרך הדוס והתקנתי XP על כונן D. הבוט בביוס מוגדר מHD1 (היינו כונן D) הבעייה: אם אני מנתק את כונן C מהמחשב, אז מערכת ההפעלה XP לא עולה. נותן שגיאה שאין BOOT למחשב. איך אני מבטל את התלות של מע' ההפעלה שלי בכונן C?

• 13 תגובות
    • 890 צפיות
  18. שלום לכולם. לפעמים באמצע שום כלום המחשב מאתחל את עצמו בלי שום הודעה ואחרי זה נותן את ההודעה של סטארט וינדוס נורמל,סייב מוד וכו' אין לי מושגג למה זה קורה מישהו יודע איזה סיבות יכולות להיות ? תודה

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  19. שלום רב, פירמטתי את המחשב הנייד (לא פעם ראשונה שאני מבצע פירמוטים), התקנת ה- Windows בוצעה בהצלחה. הבעיה היא שהמחשב אינו מזהה את הדריוורים של הכרטיס רשת האלחוטי והמודם 56K ועקב כך המחשב לא מזהה את התשדורת מהראווטר. עם רכישת המחשב קיבלתי רק דיסק של נורוטון אנטי וירוס 2006 והתקנתי אותו בהצלחה. איך אני משיג דריוורים לחומרה הנ"ל או האם יש דרך אחרת לגרום לכרטיס רשת האלחוטי לפעול? מצורפות 3 תמונות: 1. פרטי הכרטיס רשת האלחוטי והמודם מתוכנת EVEREST Home Edition. 2. תמונת הדיסק היחיד שקיבלתי עם רכישת המחשב. 3. תמונת "מנהל ההתקנים". תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום אנשים יש לי XP PRO חוקי 32 ביט וביגלל שאני משדרג לאינטל 6600 רציתי להחליף את הXP ל64 האם ניתן להחליף את הXP 32 שיש לי לXP 64 בלי לשלם מחייר מלא ? כי אני לא רוצה סתם ליקנות עוד XP כי זה מלא כסף המחשב מיועד לעבודה גרפית בפוטושופ עם קבצים של מעל ל500MB!!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  21. Started by E-Bear,

קניתי מחשב חדש עם המעבד הזה ורוצה לדעת איזו מערכת הפעלה להתקין. האם כדאי להתקין 32 או 64 ביט? תודה.

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  22. לאחר התקנת SP2 אני לא מצליח להתקין את אופצית הפאקס (שבעבר כן היתה) מתחילה ההתקנה ובתהליך מתחיל להופיע האייקון של הפאקס אבל נעלם ולא מותקן כלום אציין שחיפשתי במאמרים של מיקרוסופט פתרונות ויש כמה עם קונסולת MMC ועדכון מסד נתוני האבטחה אבל ללא הועיל... גם שלחו לי עדכון ממיקרוסופט לאחר שביקשתי וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  23. Started by ofir38,

ראיתי שיש באתר את הכתבה על זה שבקרוב גרסאות הבטא של ויסטה הולכות לפוג.. עכשיו זה אומר שכל הגירסאות שקיימות כיום (ללא רישיון מקורי) לא יוכלו לעבוד גם?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by ras81,

שלום הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בין ויסטה אולטימט שעולה 2000 פלוס לבין זה של 1000? ומה הייתרון של גירסה זאת על פני הHOME PREUME? ראיתי פשוט את התוכנה הזאת: WINDOWS VISTA ULTIMATE DVD 64BIT ENGLISH OEM עולה 1100 שח ואיני יודע אם זה שדרוג לXP הקיים או שזה רישיון חדש לגמרי בנוסף ראיתי שיש רשיונות שעולים הרבה ובסך הכל הם חד פעמיים, והייתי רוצה לדעת איזה סוג זה. תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. עכשיו יש לי WINDOWS XP שמותקן בכונן C שיש לו בו 10 GB בבדיקה של הויסטה הוא אומר לי שכדאי לי להתקין את הויסטה על כונן של 15 GB. האם אני יכול להתקין את הVISTA על הכונן של ה 10 GB? האם זה יספיק לו? עכשיו אם לא, יש לי כונן E שבו יש 25 GB אם אני יתקין שם את הויסטה איך אני מוחק את הXP בכונן C? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים