Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL על המחשב מתוקנות שני מערכות הפעלה דרך grub arch ,windows לא מצאתי פתרון הולם בגוגל , לא הותקן /שונתה שום חומרה על המחשב חייב עזרה , אני יכול להוציא את כל הדברים שלי מהמחשב דרך הלינוקס אבל אני מעוניין לשמור על הווינדוס עובד .
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מיקרוסופט שיחררה 9 (!!) עידכוני אבטחה חדשים ל XP , מי שלא משתמש בעדכון אוטומטי שידאג להוריד ולהתקין את העידכונים
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני ניסיתי לעדכן את הווינדוס שלי והוא כתב לי שגיאה 80244019 וגם כל פעם שאני מנסה להוריד מהאתר של מיקרוסופט נהיה לי שגיאה בדפדפן !!
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לפני פירוט הבעיה, אני רוצה רק להגיד שאם הנושא הזה לא מתאים לפורום הספיציפי הזה, אז אני מתנצל, לא מצאתי יותר מתאים מזה. אוקיי, ועכשיו לבעייה: הבעייה היא שקבעתי לי דף בית מסויים, וכשאני פותח את האקספלורר, הוא לא מעדכן אוטומטית את הדפים של האתר, הוא פשוט נותן לי את הדף הקודם שהוא הציג לי בביקור הקודם שלי באתר, ואני חייב לעשות refresh כדי לקבל את הדף העדכני. איך אני יכול לעשות שאני ייכנס לדף הבית והדפדפן ישר יעדכן לי את הדף אוטומטית. הערה קטנה : הבעיה הזאת כל פעם חוזרת על עצמה, פעם כן ופעם לא ואני פשוט לא זוכר איך סידרתי את זה בפעם הקודמת, אז אם מישהו יכול לתת לי לזה פיתרון סופי, אז בבקשה. תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
היי! מאז שהתקנתי את ויסטה 64ביט - אני מרגיש שהקריאה\כתיבה מההרדיסקים איטית להחריד, אם ניקח את הנתון שויסטה נותן כאשר הוא מעתיק קבצים, אז הוא לא עובר אף פעם את ה20 מגה, כאשר תוכנות בנצ' מראות לי מהרדיסק הרייד קריאה של 90 מגה ממוצעת, מהסאטא הרגיל 50 מגה ממוצע ומהIDE 15. משהוא ניראה לי מאוד מסריח פה. יש לי לוח אם NFORCE 4 ULTRA - יכול להיות דרייורים? עוד מישהוא נתקל בתופעה?
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום התקנתי היום וינדוס 7 עכשיו היה לי ליפני זה וינדוס XP עשיתי פורמת ל C (ה XP עמד שם) והתקנתי עליו את וינדוס 7 היה לי הרבה סרטים ב דיסק D עכשיו זה לא נותן לי לא ליראות את הסרטים לא לעתיק אותם רק למחוק זה רושם שאין לי הרשאה אליהם ושאני מנסה לעשות הרשה זה רושם לי לא ניתן לערוך הרשאות לקובץ הזה מה פתרון לבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אני מחפש את ההתקנה המלאה של ה-IE6 (אפשר גם SP1 שלו) - אבל כל הקבצים. לא החצי מגה שמתחבר לאינטרנט ומוריד הכל. למה? ככה.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירמטתי והתקנתי XP pro sp3 אבל משום מה הייתי לי בעיה עם הדרייברים של הלוח-אם , מכיון שלא היה לי זמן להתעסק עם זה - התקנתי ויסטה וכמובן בעיית הדרייברים נפתרה ( כמה כיף שזה מוצא הכל לבד הא ? ...). בכל מקרה , השימוש העיקרי שלי למחשב זה צפייה בhigh def... יש לי שני מסכים מחוברים לx1950 pro ואני מנסה בויסטה, להפעיל את שני המסכים ב-clone אבל ברזולוציות המתאימות לכל מסך - כלומר בשביל שהתכנים יתנגנו כמו שצריך אני צריך שבlcd יהיה לי 1920 על1080 ובמסך של המחשב רזולוציה אחרת כי הוא כמובן לא תומך בזה... ניסיתי לסדר את זה מהווינדוס , אח''כ מהקטליסט , וגם עם תוכנה בשם : Ultramon ללא הצלחה .... ממעט החיפושים שעשיתי באינטרנט הבנתי שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת עם ה-mirror…
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן. יש לי ווינדוז אנגלי (SP3), והגדרתי את העברית דרך הלוח בקרה.. אבל עדיין.. ה-NERO לדוגמא, לא מצליח לזהות לי קבצים בעברית. מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה במחשב כשמנסים להיכנס למחשב שלי או לאקספלורר בכל דרך ההודעה המופיע - problem accured in internet explorer, restart your computer if this problem continue הדבר קרה משום מקום, תוך כדי גלישה תמימה באינטרנט, מה שמעלה אפשרות של פריצה למחשב וחבלה... אין לי תוכנת הגנה אשמח על כל תגובה. תודה
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי אני רגיל לסדר את שורת ההתחל כשורה כפולה, כאשר השורה התחתונה מחילה QUICK LUNCH גדול עם הרבה קיצורי דרך, וטולבר נוסף של MY COMPUTER לגישה נוחה לכוננים, עכשיו ב- WIN7 שהתקנתי (אולטימייט 32ביט) אני מצליח לעשות את זה, העניין הוא שכאשר אני מפעיל מחדש את המחשב הסרגלים שהוספתי נעלמים... וצריך להוסיף שוב... ממש מעצבן, מישהו יודע איך לגרום לו לשמור את זה? בנוסף יש לי בעיות עם הגדרות הקודקים ל-HD וכו אם מישהו מכיר מדריך איכותי בנושא אני ישמח
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני משתמש בויסטה 64 מחשב משפחתי שיש בו מספר משתמשים לעיתים משתמש אחד מפעיל רשימת השמעה כל שהיא (עם מדיה פלייר או ווינאמפ) ונועל את המשתמש שלו השאלה שלי היא האם אני יכול לשלוח למשתמש שלו מתוך המשתמש שלי פקודה כמו השתק או עצור מבלי לסגור לו את כל התהליך על ידי kill process או לצאת מהמשתמש לי להתחבר למשתמש שלו לעצור את הנגן שלו לחזור למשתמש שלי ולהמשיך לעבוד או לחילופין דרך כלשהיא לעשות mute למשתמש שלם (כמובן שווליום מיקסר היה הרבה יותר יעיל אם היתה בו אפשרות לשליטה על ווליום של משתמשים אחרים) למרבה האירוניה נראה לי שהרבה יותר פשוט לעשות זאת למשתמש מרוחק פיסית
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי... ברשותי מחשב ישן עם מערכת הפעלה באנגלית (WINDOWS 2000). האם יש דרך להתקין משהו ושהמערכת הפעלה תהיה בעברית מלאה? (תצוגה וממשק). תודה
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם פרימטתי את המחשב, התקנתי מחדש את win xp pro sp2, ועשיתי windows update, אולם לאחר שהעדכונים ירדו, מערכת ההפעלה נתנה לי הודעת שגיאה, שלא ניתן להתקין את העדכונים, אשמח לקבל פתרונות בהקדם האפשרי. ביי
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר ספריות עם תמונת מנעול עליהן, הספריות נוצרו על ידי מערכת ההפעלה והשמות שלהן הם מספרים אקראיים ואותיות משהו מאוד ארוך, אני מנסה לברר מה השימוש של הספריות האלו האם צריך אותן ואם לא כיצד ניתן "להעלים" אותן?
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כנראה בגלל שהגרסה שלי אינה חוקית ביצוע עדכונים במחשב נכשלת (WIN UPDATE) האם ניתן להתקין עדכונים בצורה אחרת-במיוחד העדכון שמופץ היום גל
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
-
מתבלבל ונופל -------------- קפטן שלום, בעקבות עבודה אטית מאוד של המחשב נכנסתי ל"מנהל המשימות", שם גיליתי שימוש של עד 98% ב-CPU על ידי תהליך בשם "תהליך לא פעיל של המערכת". האם הוא האשם בעבודה האטית של המחשב, וכיצד ניתן להסירו (בטוב זה לא הולך)? בהצדעה, הקפטן משיב: ------------- מכל השאלות החוזרות, זוהי החביבה עלי ביותר ומקורה בניסוח בעייתי המבלבל את המשתמשים שלא לצורך. משמעות ה"תהליך לא פעיל של המערכת" היא שהמעבד אינו פעיל ב-98% מהזמן. במיקרוסופט רצו להשלים תמיד ל-100% וזה מה שיצא להם. אין מה לדאוג ואין מה להסיר. כדי לטפל בבעיית המהירות - הרץ אנטי-וירוס מעודכן, תוכנה נגד רוגלות, וודא שעדכוני החלונות שלך עובדים. כמו כן, בדוק מדי פעם את מנהל המשימות. אם תמצא שם משהו משמעותי…
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
היי מה קורה? שמתי לב לבעיה מעצבנת אצלי שכל פעם שאני עושה בטעות מצב שינה המחשב נכבה כמו שצריך, אבל כשאני מדליק אותו הוא מיד נדלק וישר קורס למסך כחול ונכבה. לפני כיומיים אחותי בטעות נכנסה למצב שינה והמחשב קרס כמובן, ומאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא מבקש ממני להתקין חומרה לא מזוהה וכל הזמן משגע אותי שההתקנה נכשלה. הוא לא נותן פרטים על החומרה או על ההתקנה, מה זה יכול להיות? שום דבר לא מחובר בחיבורי USB. דבר נוסף שקורה לי מאז שקניתי את המחשב זה שהוינדוס אוהב לשנות מצבים בתיקיות, אני אוהב שהכול בתיקיה מקובץ על פי סוג, ולפעמים הוא עושה את זה ולפעמים הוא מערבב את הכול ואז אני כמובן באפשרויות צריך להתחיל לחפש ברשימה ארוכה את האפשרות "סוג" ולהוסיף אותה שוב לרשימה. למה זה קורה ואיך מ…
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי, האם בהנתן מפרט מחשב חזק למדי יהיו הבדלים בביצועי משחקים תחת מערכות ההפעלה הנ"ל? שמעתי טענות שלפיהן XP PRO מבצע הרבה בדיקות ברקע שעלולות להפריע לביצועים. האם זה נכון? תודה!
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אז ככה אתמול התקנתי ווינדוס מחדש אם לוח חדש ומה שקורה זה שיש בעיה אם הכרטיס רשת לוקח לווידנוס זמן לעלות מאז שהתקנתי אותו בלוח הקודם לא היה תבעיה הזאת ברגע שאני מבטל תכרטיס רשת הבעיה נפסקת ושאני מחזיר אותו חוזרת הבעיה מה זה יכול להיות?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ויסטה כבר כמה חודשים והכל עובד חלק, אבל לפני כמה ימים, כשעשיתי RESTART, פתאום לפני הBOOT קפצה לי שגיאה שהקובץ WINDOWS/SYS32/CONFIG/SYSTEM דפוק והווינדוס לא יכול להתחיל.. לא זוכר מה עשיתי, אני די בטוח ששום דבר מיוחד, אבל אחרי איזה 20 ריבוטים וכמה משחקים עם הUSB וכו', הוא רץ בחזרה... היום זה קרה שוב, ושוב פעם הצלחתי איך שהוא להחיות אותו. WINDOWS REPAIR טוען שהרג'יסטרי דפוק, אבל הוא לא יכול לשחזר אותו כי אין נקודת שחזור. אז עכשיו כשהצלחתי להעלות את הוינדוס, איך אני מתקן את הרג'יסטרי ? יש תוכנה שבאמת יכולה לבדוק מה לא טוב בו ? TUNEUP רק הרסה לי את זה לפי דעתי, היא זאת שגרמה לבעיה. מה האפשרויות הזמינות לי כעת חוץ מהתקנת ווינדוס חדש שזה יהיה כאב ראש רציני בהתחשב בכמ…
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף שני כוננים קשיחים למחשב שלי שאחד מהם הוא SSD 120GB. אני רוצה להעביר את המערכת הפעלה לSSD ולאפס את הכונן הקשיח הנוכחי שעליו נמצאת המערכת הפעלה. באופן כללי, את המחשב קניתי עם ויסטה ואז בהמשך "שידרגתי" ל7 עם החבילת הרחבה שהציעו לבעלי ויסטה או XP. השאלה שלי היא האם אני צריך להתקין עוד פעם את ויסטה על הSSD ואז להתקין את ההרחבה ל7 או שאפשר להתקין ישר מהדיסק את 7? אשמח לתשובה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם..... יש לי שרת 2003 R2 ויש לי עליו PRINT MANAGEMENT ושם יש לי את כל המדפסות בארגון. עכשיו אני רוצה לנהל אותו מה XP שיש לי אז הורדתי את הקובץ pmcmgmt.exe התקנתי אותו ב XP והיתחברתי דרכו לשרת. כאשר אני רוצה לבצע פעולת ניהול אני שם לב שאין לי את האפשריות לדוגמא כאשר אני לוחץ קליק ימני על מדפסת אין לי PROPERTIES ואין לי גם אפשרות ADD PRINTERS ועוד הרבה דברים. אין לי בעיית הרשאות. ניסיתי לנהל מדפסות מקומיות אצלי ואותו הדבר קורה. יש ברשותי XP PRO SP3.
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ניתן לשמור נקודת שיחזור ספציפית מנקודות השיחזור של וינדוס XP, לתמיד (אולי אפילו לצרוב אותה איכשהו), האם ניתן הדבר ?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-