Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אם וירוס יושב על קבצים של מערכת ההפעלה.. יש מנוס חוץ מלפרמט? תודה
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אחותי קנתה מחשב נייד בחו"ל וקיבלה איתו VISTA הבעיה היא שהוא באנגלית ואי אפשר אפילו לכתוב בעיברית.. השאלה היא איך אפשר לשנות את השפה לעיברית? או לפחות לכתוב בעיברית בנייד?... (אני יודע איך עושים את זה בXP אבל אף פעם לא השתמשתי בויסטה)
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הורדתי קורא PDF לויסטה (32 ביט) וסל המיחזור נעלם. לא יודע אם יש קשר. שיחזרתי (בהצלחה) את המערכת ליום קודם, אבל הסל לא חזר.... איפוא מסתתר הסל?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מעונין לדעת אם יש תוכנה או פקודה או תהליך דרת חלונות עצמה, שמאפשר לשנות בבת אחת את האייקון הצהוב של כל התיקיות לאיקון 1 שאגדיר מראש. בתודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האם מומלץ לסמן ב- וי את COMPRESS OLD FILES ב- DISKCLENUP? האם סימון וי משמעותו שהוא ימחק קבצים מכווצים או שהוא יכווץ קבצים ולא ימחק אותם?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
לא האינטרנט אקספלורר, אלא של הווינדוס. אם אני עובר בין תיקיות או מעתיק קבצים או כל פעולה קטנה אז הEXPLORER נותן לי ארור ונסגר. איך אפשר לסדר את זה???
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
התקנתי את xp pro בגרסה האנגלית ואחרי זה הלכתי למאפינים הוספתי שם את השפות האחרות עם העברית ועשיתי אדד לעברית ובכל זאת הוא מראה כל מיני סימנים אחרים במקום עברית בכל מיני מקומות ותוכנות ! מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
איך אני יכול להסיר את זה כי היום זה פשוט בא בהפצצה של איזה 30 כאלו בלי הפסקה בדיוק עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזאת זה קרה עוד פעם :-[ צרפתי תמונה שתבינו בדיוק על מה אני מדבר:
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
א. מה זה גרסת rc? מה זה גרסת RTM? ב. למה מיקרוספט מפיצה חינם גרסאות כאלה? ג. חוץ מתמיכת זיכרון מה ההבדל בין גרסת 64 ל32 בוינדוס 7 החדש. גרסת 64 לא עלולה לגרום בעיות תאימות לתוכנות מסוימות? ואם לא אז למה בכלל לייצר גרסת 32?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף שני כוננים קשיחים למחשב שלי שאחד מהם הוא SSD 120GB. אני רוצה להעביר את המערכת הפעלה לSSD ולאפס את הכונן הקשיח הנוכחי שעליו נמצאת המערכת הפעלה. באופן כללי, את המחשב קניתי עם ויסטה ואז בהמשך "שידרגתי" ל7 עם החבילת הרחבה שהציעו לבעלי ויסטה או XP. השאלה שלי היא האם אני צריך להתקין עוד פעם את ויסטה על הSSD ואז להתקין את ההרחבה ל7 או שאפשר להתקין ישר מהדיסק את 7? אשמח לתשובה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64BIT וכשהמחשב נכנס למצב שינה הוא מכבה את הכרטיס רשת למרות שמוגדר לו לא לעשות זאת בהגדרות צריכת חשמל. זה מעצבן כי כשאני מוריד קובץ והמחשב נכנס למצב שינה ההורדה מפסיקה את עצמה. האם ישנו פתרון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ניסית לכתוב ב-RUN בווינדוס 2000 את הפקודה MSCONFIG אבל משום מה הוא לא מקבל את הפקוה הכל כך מוקרת בכל שאר גיראסות הווינדווס! אני אודה מאוד למי שיוכל להגיד לי מה הפקודה המקבילה בווינדווס 2000 בתודה Anas-Nanas בבקשה תעזרו לי.....בבקשה! אני חייב לדעת זה מאוד מאוד חשוב!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב שני HD, אחד 80GB והשני 500GB. על השמונים מותקנת מערכת לינוקס ועל ה500 מערכת ווינדוס. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות את ה80GB לגמרי (שלא יסתובב) בזמן שהויסטה פועל ? תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה... הטקסט גדול מידי בווינדוס, מה עושים? הנה תמונה: אחים שלי שינו משהו, איך אני מחזיר את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
השארתי הודעה בטריידזון ומשיהו הגיע אליי למייל עם מספר פלאפון ומחקתי בטעות גם מהInbox וגם מDeleted items! יש דרך להציל את זה?? כי אני ממש רוצה ליצור קשר עם הבנאדם! תודה רבה לכל המגיבים!
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחקתי מערכת הפעלה דרך XP שהייתה מותקנת על D (ווינדוס 7) ועכשיו באתחול מופיעות לי 2 המערכות, גם ה-XP וגם ה-7 . כיצד למחוק את ה7 ? בתודה אלעד. *לא יודע מה למחוק בקובץ BOOT.INI . ולא, אני לא רוצה את הדרך הקלה בביטול סימן ה-V .
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כשאני עושה כיבוי הוא מגיע למצב שרשום שהוא מבצע כיבוי משהוא כזה וניתקע וזהו אין מה לעשות מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
חשבתי שראיתי את כל התקלות המוזרות אבל קרו לי עוד: 1. במחשב של אחותי הופיעה הודעה server excution error בnetwork and sharing center. ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס WIFI כמה פעמים והתייאשתי. לפני כמה שעות גיגלתי קצת ומסתבר שהיה צריך להוסיף את local service לgroup של administrators בwindows. כאילו הווינדוס חוסם את עצמו! פשוט טמטום. 2. במחשב שלי לא הצלחתי להתקין את המדפסת שמחוברת למחשב Windows Fundamentals ברשת. קצת גוגל ומתברר שצריך להפעיל את הUAC (שהיה מבוטל), להתקין את המדפסת, ואז אפשר לבטל את הUAC חזרה! מסקנה: תמיד כשחשבתם שראיתם את כל התקלות המוזרות ואתם יחדעים לפתור, הווינדוס מפתיע
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בלילה היתה לי הפסקת חשמל רגעית (אני יודע כי השעון של המיקרוגל הבהב בבוקר). יש לי שני מחשבים שמחוברים למייצב מתח. שניהם פועלים 24/7, אבל המסך שלהם מכובה בלילה. הדלקתי את המסך של המחשב הראשי, והוא פועל רגיל (הוא לא נכבה בלילה). הדלקתי את המסך של המחשב השני, וראיתי שהמחשב כבוי. הפעלתי את המחשב, והגעתי למסך של הProgress Bar (לפני המסך Welcome). המחשב נשאר תקוע על המסך הזה. ניסיתי לעלות בSafe Mode ובLast Known Good Configuration, וזה אותו דבר (בSafe Mode הוא אפילו לא מגיע למסך הזה). יש דרך לתקן את התקלה בלי לפרמט את המחשב, ובלי לעשות התקנה מחדש?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ויהיה בין היתר "התחל" בצד ימין במקום "START" בצד שמאל ?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בחיבורי הרשת בWIN PRO אין לי הצגה של חיבורי הרשת (כרטיס רשת. ומודם ADUS בחיבור USB). בעיון במנהל ההתקנים יש לי זוהוי של שני החיבורים היא ההופעה של הדברים מוננה ממני לעשות התנתקות יזומה מהאינטרנט (על מנת להתנתק עליי סגור את הדפדףן ואז המחשב לפעמים שאול אם אני רוצה להתנתק אם הוא לא שואל הוא ממשיך להתחבר). על מנת לסדר את ההגדרות היה עלייי ללכת לכלים, אפשרויות אינטרנט ואז התקשרויות ומשם לסדר את ההגדרות של החיבור (דרך הפוכה). אין לי קיצור להתחברות על שולחן העבודה. או באפשרות הלתנתק ב'חלון' ההתנתקות של שני המחשבים ליד השעון. האם יש פיתרון אחר לבעיה פרט לפרמוט המחשב??? נ.ב. מצורף התמונה של חיבורי הרשת..... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את הוינדוס. זת'ומרת שאני נכנס לדיסק של הוינדוס דרך הבוט אז הוא מבקש ממני לבחור כונן להתקנה אז אני בוחר בסי ואחרי שהוא מפרמט את הכונן ורוצה להתחיל להתקין הוא רושם שיש בעיה. אמרו לי שצריך לעשות F DISK אז רציתי לדעת מה זה ואיך עושים את? (ד.א. זה מחשב חדש - התקנה ראשונית של וינדוס) עריכת המודר: כותרת. למה להפסיק את המשפט באמצע?...
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי פתאום לא עלה. פשוט ככה. אחרי המסך של הפוסט, כלומר לפני טעינת הלוגו של הווינדוס, המחשב עשה ריסטראט. זה בגלל שהתקנתי דרייברים לווינדוס - למרות שהם היו רשמיים - לא יודע מה קרה. ניסיתי שיחזור, ניסיתי תיקון - לא עבד. לא היה לי Ghost. לכן פירמטתי, אבל לצערי היו לי כמה תמונות שהייתי רוצה לשחזר. יש מצב לעשות את זה? אולי בכל זאת משהו נשמר אחרי האסון? תודה רבה מראש מאור
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שאני לוחץ על החלון התחל מופיע לי הכל חוץ מהחמישה פריטים שמופעלים הכי הרבה בשחור ורק שאני עובר עלייהם עם העכבר הם מופיעים ואז נשארים ככה עד שאני סוגר ואז שאני פותח זה שוב שחור תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
סתכלו אני עכשיו מהמחשב של אח שלי יש לי מחשב הכל טוב עובד וזה.. עכשיו קיצר התקנתי עליו ויסטה לא מזמן זה לא קשור רק שתידעו לא יודע אם זה יעזור קיצר רציתי למחוק את כל D למה סתם הוא עמד לי אז קיצר לקחתי את התוכנה הזאת: נערך ע"י multicore - פרסום WAREZ אסור בפורום. ולא יודע לחצתי שמה על איזה משו ואני כמו טמבל המחשב יעני עשה ריסט וזה עכשיו לא עולה שאני פותח זה עולה לי כאילו הכונן ריק וזה עולה לי ללחוץ על ctrl+alt+del Hעני לעשות עוד פעם ריסטרט.. קיצר יש לי את הדיסק התקנה של הווינדוס ויסטה עכשיו אני מפעיל את המחשב יש לי מחשב של DELL אני יודע איך להיכנס לביוס אבל לא יודע כאילו אין פה ביוס אני מפעיל את המחשב יש לי את אפשרויות אבל אף אחת מהם זה לא להיכנס לביוס אין לי מושג מה…
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-