Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש איזה משהו שמנסה להתחבר אליי דרך נט באס וזה בגלל שיש לו את האיי פי שלי שאלה : אם אני משנה את האיי פי שלי האם הוא לא יוכל להתחבר אלי יותר ? יש לי את האיי פי שלו והספק שלו זה בזק בין לאומי ( ככה התוכנה שלי אומרת לי) האם בבזק יכולים לתת לי פאטים עליו לפי האיי פי שלו ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום. התקנתי בהצלחה את חבילת השפה בעברית לXP . אבל הכל עדיין באנגלית כמו מקודם. מאיפה אני מפעילה את השפה עכשיו ?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
המגן הצהוב מופיע כשאני מוריד עדכונים אך מייד הוא נעלם. את העדכונים ניתן להתקין רק כשמבצעים כיבוי למערכת. יש לזה פתרון? אופיר
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה התהליך svchost.exe לוקח לי 2000MB מהזיכרון הוירטואלי והוא לוקח גם 50% מהמעבד ואז מופיעה לי אזהרה שאין לי מספיק זיכרון וירטואלי איך שאני סוגר את התהליך המחשב חוזר למצב נורמלי של 200MB זיכרון וירטואלי זה קורה בערך אחרי 6-10 שעות של עבודה בלי מאמץ תודה רבה לכל העוזרים את המפרט אפשר לראות בצד ימין
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
לפני שעולה ווינדוס במצה של הגריין בר שרץ לוקח למחשב בערך חצי שעה עד שהווינדוס עולה מדובר במחשב נייד חדש של MSI
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כאשר אני מחפשת דרך====== התחל =חיפוש= ולדוגמא מסמך מסויים......( גם אם הוא יחיד) הוא נותן לי==== שגיעה ומוציא אותי מהמסך של החיפוש. אם הודעת אזהרה. ורק בסיום החיפוש. אני לא יכולה לעשות חיפוש בכלל ולצערי יש לי מכל דבר פעמיים במחשב. אני רוצה לדעת איך אני מסדרת את התקלה. תודה ורד
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי שתי מהדורות מקוריות של VISTA כן כן מקוריות HOME PREMIUM ו BUISNESS אז אני אתקין את ה HOME עכשיו יש לי כמה שאלות: 1)תיהיה לי בעיה במציאת דרייברים 2)זה בהתקן הזה של מייקרוסופט אומר שצריך 40 GB קיבולת ויש לי 120 אבל מכיוון שפיצלתי את זה למחצות יצא לי 39.9 GB זה באמת ישנה משהו? צריך לעשות משהו כמו לאחד את הכוננים? 3)בכלל שווה לי עכשיו להתקין את ה VISTA ? אם אני גיימר ומשחק במשחקים כבדים? ולמיקרה שצתרכו המיפרט שלי: פנטיום 4 3 GHZ 1 GB זכרון כרטיס מסך X1950 GT 256 MB 4)אם יש לי צורך בדיסק חדש במקום 32 ביט לדוגמא 64 או שהדיסק נשרט אני יכול לקבל חדש כמובן בהצגת הרשיון או ו תמונות של הקופסא + הרשיון? אז בבקשה תענו לי
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס ויסטה (אחרי שכל הזמן היה לי XP) הכל עובד טוב רק שהויסטה ממש טוחן את הארדיסק... אני משאיר את המחשב דלוק בלילה להורדות ואני ממש שומע אותו עובד... בטלתי את כל ה SERVICES הלא נחוצים (INDEX,SEARCH וכו')... אבל עדין טוחן את הארדיסק... מה עושים? האם יש איזה משהו בויסטה שגורם לו להפעיל את הארדיסק ללא סיבה מיוחדת???
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה האחיות שלו!! שנוגעות לו במחשב אז היום הן הגיעו לרמה חדשה הן הצליחו להעלים לו כליל את השורה של "קובץ" "עריכה" וכו... ב"מחשב שלי". זה לא נעלם כי הוא כווץ, ולא בגלל ה V הארור אפילו ניסינו ALT+V להעלות את הView אבל זה רק משמיע קול של שגיאה. לכן אם מישהו יודע אם מכיר את השורה ברגיסטרי שצריך לשנות כדי שזה יחזור או בדרך אחרת תתקבל בברכה...
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום. היום קיבלתי את המחשב החדש. מסך: DELL ULTRASHARP 23" U2311H מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY לוח אם: GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 זיכרון: KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 כמות:2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL כמות:2 מערכות הפעלה: WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG - OEM ספק כוח: HEC COUGAR "A" 760W - RETAIL קרור למעבד: SCYTHE MUGEN II REVB אני מעוניין לשמוע איך לדעתכם אני יכול לנצל אותו כמו שצריך... תוכנות מסויימות? עדכונים מסויימים ? או שפשוט להשאיר את המחשב איך שהוא ולתת לווינדוס להחליט בשבילי ?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אפשרי להתקין win 7 עם diskonkey ? פשוט עושה ההעתק-הדבק ל diskonkey ? ואיזה אפשרות בביוס אני מגדיר לו שיעלה?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
אני יודע חבר שלי פעם היה לו גם XP וגם 98 באותו כונן ( C במיקרה הזה) והוא יכל לבחור בהם בבוט איזה להתחיל איתו אז אני רוצה לדעת עם זה אפשרי לעשות את זה עם הVISTA ו XP... כי אני לא ממש רוצה לחלק את ההרדיסק לעוד כונן בישביל הויסטה...
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הקבצים שמאוכסנים בתיקיית Drivers (קבצי sys), לבין הקבצים שמאוכסנים בתיקיית Drivers store ? תודה לעונים !
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם לאח שלי יש בעיה ב XP המחשב עובד בשנה האחרונה טוב מאוד אתמול התחיל לעשות בלו סקרין על IRQL NOR LESS OR EQAL הוא שלח לי את ה DUMP FILE והתקנתי את הפאק טול של ויינדואס XP על הויסטה שלי ולא כל כך הבנתי מה היא הבעיה מהקובץ הוא מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
יש לי תהליכים חשודים הרצים במחשב:(Windows XP SP 2) כל עצה תתקבל בברכה, תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, יש לי Dual Boot במחשב של Xp וויסטה. כרגע הוויסטה כנראה ה"פריימר". כאשר המחשב עולה הוויסטה עולה ראשון .. ברצוני למחוק את ה-XP לגמרי . כרגע הוא בתוך הכונן של הוויסטה © .. שתי המערכות ביחד על אותו כונן , רק שה-XP נמצא בתיקיית Windows.old (משהו כזה.) יש אפשרות להסיר את XP בלי לעשות פרמוט מלא לכונן ? תודה רבה! עריכה- יכול להיות שאני טועה ואין בכלל dual boot. כאשר הותקן הויסטה נאמר כי אני לא יוכל להשתמש יותר במערכת הישנה והיא תועבר לתיקייה בשם windows.old ואני יוכל לגשת אליה דרך הוויסטה. אני פשוט יכול למחוק את התיקייה הזאת וזהו? כי באמת בזמן עליית המחשב אין לי אפשרות בחירה כלל בין שתי המערכות.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
האם מישהו יודע או מכיר דרך איך להפוך את הצידוד והמעבר שפות להיות אוטומטי כלומר, אם אני בסימנייה אחת בכרום כותב בעברית למשל בפורום או פייסבוק ועובר לסרגל כתובות לשנות כתובת אתר אז שאוטומטיתי יעבור לי לאנגלית או בין תוכנות, אם אני פתאום עובר לוורד אז שיזכור את השפה האחרונה שהשתמשתי בה.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות. אני חושב שמאז ששידרגתי לSP3 התחילה מן בעיה כזאת שהמחשב נתקע לשתי שניות ברגע שאני עושה RESET לראוטר שלי. אם אני עושה איפוס תקשורת ל LOCAL Area Connection כלומר repair או disconnet/connect אז אין בעיה, אבל אם אני לוחץ על הRESET של הראוטר אז סוג של עצירה כזאת שבה המחשב לא מגיב וכל מה שרץ יעצר כאילו הזמן לא זז. אני כמעט בטוח שזה התחיל כששידרגתי ל SP3 אבל אני חושד בלוח האם. זה קרה לעוד מישהו?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בעת הדלקת המחשב מופיעה לבן דוד שלי הודעה "NTLDR is missing" ואחרי ההודעה הזאת המחשב מבקש RESET ומגיע לאותו מצב.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי לפטופ חדש עם VISTA HOME BASIC (אמור להיות מקורי). האם אמורים לקבל איתו גם דיסק התקנה? (אני לא קיבלתי) (בפעם הראשונה שהפעלתי אותו נרשמתי עם שם משתמש ונראה לי שהוא עשה אקטיבציה) (אני יודע שב XP קיבלו וחשבתי שגם בVISTA אמורים לקבל)
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
אני לא יכול לעדכן דרך האתר שלהם. אני מכיר דרך אפשרית ע"י הורדת קובץ והתקנתו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי דיסק 350GB למערכת ההפעלה, ו2 דיסקים 500GB בraid0 ככונן D. כשאני נכנס אליו, לוקח לו כמה שניות להתעורר. מעצבן בטירוף. ב-XP זה עבד חלק. איך מבטלים את הדבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי!! ניסיתי לעשות system restore בגלל בלגן במחשב, אך לא משנה איזה תאריך אני בוחר, הפעולה אינה מבוצעת והמחשב נפתח בלי restore איך אפשר להתגבר על הבעייה? תודה מראש משה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-