עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by allammo,

כרגע במחשב של אחותי יש ויסטה, אבא שלי אהב אני שונא את הויסטה וצריך לעבוד גם על המחשב של אחותי לפעמים מישהו מתווכח איתי שאם אני יתקין עכשיו XP בנוסך לויסטה הבוט של הXP ישתלט ויעלה רק הXP, אני טוען שתיהיה אפשרות בחירה, מוכנים לעזור ולהגיד מי צודק? תודה:]

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  2. Started by ag43,

אני מעוניין להתקין XP על הנייד שלי בתור DUAL BOOT עם הויסטה שכבר מותקנת. לפי המדריכים שקראתי יש צורך להשתמש באפשרות FIX MY COMPUTER (לאחר התקנת XP) שנמצאת באפשרויות הBOOT של הויסטה. הבעיה היא שעם הניידים של לנובו לא בא דיסק התקנה של ויסטה אלא מחיצת גיבוי נפרדת שממנה ניתן לשחזר את המחשב למצבו המקורי (ללא תהליך התקנת הויסטה). שאלתי היא: כיצד ניתן להוסיף את מערכת ההפעלה WINDOWS XP לנייד שכבר נמצאת עליו ויסטה כאשר דיסק התקנת ויסטה לא נמצא בידי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by noy165,

שלום רב . יש ברשותי מחשב נייד של תושיבה A200 - 130 . על המחשב מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה , היא עושה לי מספיק צרות וממש כבדה על המחשב. שאלתי היא: האם יש אתר שבו אני יכול להוריד את כל ה driver של כל החומרה שבמחשב. ( לוח אם, דיוידי,כרטיס רשת , בקיצור כל מה שנחוץ כדי להתקין XP . אני מודה לכל אחד שכול לעזור לי בנושא או לתת לי כיוון.

4. Started by beber,

יש לחבר שלי הארד דיסק חדש והוא רוצה להתקין עליו win xp pro ניסינו להפעיל את הדיסק התקנה דרך הדוס אך קיבלנו הודעה שהקובץ הזה רץ תחת ווינדוס בלבד. אמרו לי שצריך לשנות משהו בביוס כדי שהמחשב יידע לקרוא את הסי די במקום את ההארד דיסק בזמן ההפעלה מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עושים את זה?

5. Started by naoriko,

שלום יש לי WIN 7 ואני לא רוצה אותו ואני רוצה להתקין את XP מ-WIN7 בזמן שהוא עובד כאילו וזה לא נותן לי להתקין בגלל שגיאות של תאימות וכל מיניי ועכשיו יש לי מחשב מיני נייד ואין לי כונן דיסקים איך אני מסדר את העניין הזה? תעזרו בבקשה!!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  6. Started by YOAV28,

שלום יש לי מחשב עם מערכת קימת של וינדוס אקס פי ואני רוצה לפרמט את הדיסק ולבצע חילוק שלו ל2 על מנת שעל כונן אחד יהיה אקס פי ועל השני 98 השאלה שלי היא האם זה אפשר ואם כן אך מבצעים את זה תודה מראש יואב

7. במחשב החדש שקניתי יש 250GB. אני רוצה לחלק את הדיסק הקשיח למחיצות ולהתקין על מחיצה אחת xp pro ועל מחיצה אחרת Vista Ultimate. מה הגדול הממולץ לכל מחיצה? (בכל מחיצה יתקנו רק העדכונים\התוכנות של המערכת) כאשר אני אתקין את שתי מערכות ההפעלה תיהיה אפשרות לבחור בין 2 המערכות אוטומטית עם הפעלת המחשב או שצריך להגדיר הגדרה במחשב?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by yaloner,

שלום, על מחשב חדש עם שני כונני SATA שיהיו ב-RAID1 אני מתכוון להתקין מערכת הפעלה חדשה. שאלתי היא איך מתקינים WINXP בצורה כזו, והאם יש הבדל בהתקנת גרסת ה-64bit ? רב תודות

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by OR2OOO,

יש לי דיסק התקנה של XP ודיסק שדרוג(Upgrade) של 7. רציתי לדעת מספר דברים: האם להתקין את XP לוקח הרבה זמן? והאם ההתקנה מסובכת? הדיסק בא אם חבילת השירות הראשונה(service pack 1) ורציתי לדעת האם צריך לעדכן לגרסה חדשה לפני השדרוג? אפשר שבשדרוג זה יפרמט(כי בדרך כלל זה שומר Windows.old) את הכל? יש הבדל בין שדרוג לבין התקנה של המערכת הפעלה ישירות מהכונן DVD(התקנה רגילה, ללא צורך במערכת הפעלה לפני השדרוג)? האם צריכה להיות בעיית תאימות, של ה-XP(אני מזכיר שהואservice pack 1) לחומרה עדכנית של היום? ודבר אחרון. יכולה להיות בעיה עם שדרוג לאומת התקנה רגילה(יכולות להיות בעיות כל שהם)? אשמח לתשובות. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by ramit02,

שלום לכולם, כרגע מותקנת לי מערכת הפעלה WIN XP 64bit ואני רוצה להתקין בנוסף win vista וליצור מסך Boot האם דבר אפשרי ? ואם כן כיצד? תודה .

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by Bypass,

שלום, הבעיה היא כזאת: קניתי דיסק סיגייט עליו רציתי להתקין מחדש את ה XP שהיה לי. אז לאחר התקנת הSP1, וה SP2 , וכל האופדייטים והדרייבים והשאר (ארוך ומייגע), גיליתי שהחל משלב מסוים (אחרי עידכון SP3) אין באפשרותי להתקין הרבה דברים במחשב (טעות NSIS או משהו), וזה כולל את העידכונים עצמם. שום דבר לא עזר, אז החלטתי לנסות להשיג העתק XP בטורנט... מצאתי אחד יפה ולכאורה נקי והתקנתי אותו, ופועל יפה מאוד. השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש במפתח של הXP המקורי בשביל ההעתק של הוינדוווס ה"פיראטי" שהתקנתי? שאלה נוספת, שנוגעת גם לנושאי תוכנה: ההעתק הפיראטי הגיע עם ה ANTIWPA גירסה 3.4.6, כפי שנאמר ברשימת האלמנטים שהוספו למערכת, וההעתק פועל עם אפשרות לעידכונים ללא שום צורך באקטיבאציה. עכשיו הת…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  12. Started by LRa,

ברשותי מחשב שמון עליו XP. אני מעוניין להתקין XP נקי וחדש, זאת אומרת למחוק את הספריה של WINXP ואת הספריה של PROGRAM FILES. כיצד אפשר לעשות זאת? תודה

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by blackx,

ובכן, רכשתי לוח אם חדש, GA-MA69GM-S2H שחובר במעבדה והוצמד למעבד הקודם AMD X2, לדיסק הקודם, לכונן ה-CD הקודם ולכרטיס המסך החיצוני (GEFORCE 7100) הישן והטוב. חילקתי את הדיסק עם פרטישן מג'יק, ויצרתי דיסק התקנה אשר מוטמע בו הדרייבר להרד דיסק שלי וכן עשיתי כמה תוספות כך שההתקנה תהיה ללא התערבות, באמצעות NLITE. אולם עכשיו, כשאני מנסה להתקין, במהלך ההתקנה הוא מעלה לי לא מעט פעמים את הודעת השגיאה האומרת setup cannot copy the file, ובכל פעם מופיע שם קובץ אחר. יש רעיונות מה הבעיה, ויותר מזה, מה הפיתרון האפשרי?

14. 1. לידע כללי - עם הפעלת המחשב לוחצים F4 ואז low level format , מה תהליך זה עושה בדיוק ? 2. אני מנסה להתקין במחשב שלי xp sp2 , והדיסק התקנה רושם שהוא לא מזהה כונן קשיח setup did not find any hard disk drire install . למרות שלדעתי יש,מה עושים? 3. במקרה של שגיאה כלשהי במחשב כיצד ניתן לפרמטו לפני שהוא עולה ? (כי שם הבעיה..) דרך לחיצת DEL כשהוא עולה או F4 או כל דבר אחר? תודה רבה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. מחשב נייד אייסר שהגיע עם ויסטה עובד תקין אבל מה לעשות לא רוצה ויסטה . מנסה להתקין על אותו מחשב XP והקשיח לא מזוהה בביוס הוא מזוהה. אפילו בדוס מזוהה

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by yamaha,

התקנתי xp לשני מחשבים בעלי הרד דיסק sata באחד המחשבים בשלבים הראשונים של ההתקנה המערכת דרשה דיסקט של התקן sata או משהו כזה ובמחשב השיני הכל הלך חלק בלי בקשה דומה שני המחשבים היו אמורים להיות זהים מבחינת חומרה [[שניהם אותה הזמנה (בהפרש של שבוע...) מחנות מחשבים ידועה]] השאלה היא מה היה שונה בינהם בחומרה שגרם לבקש את ההתקן? ואם באמת יש שוני אז מה עדיף ? (אם זה סוג של sata או משהו בלוח...)

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין ליצור USB שיהיה עליו גם התקנה של מערכת הפעלה (win xp או כל מערכת הפעלה אחרת), וגם hirens cd. יש לי דיסק התקנה של ווינדוז XP, וגם hirens cd שמותקן על ה USB (ועובד). איך אני יכול לשלב בין שניהם? פשוט יש לי נט בוק, ואין בו כונן CD, ואני מעוניין לפרמט אותו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by roeesnir,

אני יודע שהרבה מקלדות נשחקו על הנושא הזה. אבל אתמול יום שלם ניסית וניסית, והצלחתי באופן חלקי. יש לי נייד של טושיבה עם כונן אופטי דפוק. אי אפשר לחבר לו כונן אופטי ב-USB כי הוא לא מזהה אותו. הדרך היחידה (כמעט) היא להתקין מ-DOK. אשמח אם מישהו שעשה את זה (ולא סתם לזרוק קישורים. גם אני יודע לחפש בגוגל) יסביר צעד אחרי צעד איך עושים את זה. תודה.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  19. שלום הכונן DVD שלי נדפק אז אני רוצה להתקין את המערכת דרך הDOK שלי הבעיה שנשאתי כבר משהו כמו 5 מדרכים וגם כמה מהאתר פה ואני לא מצליח לעשות BOOT להתקנה של הWIN דרך הUSB. אני מגדיר בBIOS שהוא יעשה BOOT קודם מUSB-FDD הבנתי שזה מה שאני צריך לבחור זה נכון? המדריך האחרון שעשיתי הוא המדריך הזה הוא מראה שם שיש תפריט לבחור מאיזה כונן לעשות BOOT לא מצאתי את זה אצלי...(ד"א הדגם של לוח האם בצד עם המפרט)משהו יכול להסביר לי למה אני לא מצליח לעשות את הBOOT תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by shimon23,

אני יכול להעלות את המחשב עם דיסק הצלה של win 98, ואז להפעיל smartdrv ולהתקין את xp? או שאני חייב להעלות את המחשב עם דיסק מקורי של 98 ? [glow=red,2,300] א.בבקשה אל תעבירו את זה לפורום מערכות הפעלה - כלב מת לא נכנס לשם. תקראו מהר את ההמלצה שלי לצמצם את הפורומים שיש לה לא מעט תומכים.[/glow] ההצעה : amp;num=1003249420'>יותר מדי פורומים

21. Started by xena,

אני מנסה להתקין XP מדיסק און קי אך ללא הצלחה. אני נמצא כאן. הדיסק און קי הוא BOOTABLE ומכיל כ BOOT את כל קבצי דיסק הפעלה של 98. כמו כן, העתקתי לשם את תיקיית ה I386 של XP. אני מגיע ל C:> בדוס, מפעיל SMARTDRV, ונכנס לתיקיה I386, ושם מפעיל את WINNT.EXE. כעת אני מגיע למסך ההתקנה הכחול של XP אך שם הוא מודיע לי שלא יוכל להמשיך מיכוון שהוא אינו מזהה דיסקים קשיחים במחשב. יש לי שני דיסקים של SATA ואין לי אף IDE (מצורף מפרט שלי) אני מניח שהבעיה היא שאין לדיסק הפעלה של 98 כשלעצמו אפשרות לקרוא SATA ובוודאי שלא בפורמט NTFS כמו אצלי. יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה? האם אפשר לגשת לדיסקים קשיחים SATA NTFS? המטרה הסופית אליה אני מנסה להגיע היא התקנת XP מהזכרון הנייד (גם אם הדיסקשיח…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Gimel,

אני רוצה לפרמט את כונן C ולהתקין הכל מחדש. איך להתכונן? מה כדאי לי לשמור ואיך? (דואל, שמירות של משחקים, דרייברים וכו')

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  23. ערב טוב! לאחרונה רכשתי מחשב חדש 64 ביט, ואני רוצה להתקין את חלונות XP שהוא 32 ביט(עקב סיבות ספציפיות) אך המחשב לא מאפשר לי זאת. האם בכל מקרה ניתן לשנות משהו בהגדרות כדי שאוכל להתקין את ה - XP? תודה רבה מראש, אלון!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by גיימרית,

יש לי על מחשב מסויים 2 HD, שעל אחד מהם כבר יש XP, אני רוצה איכשהו מתוך ווינדוז להתקין גם על הדיסק השני כדי שאוכל אח"כ לחבר אותו למחשב אחר כדיסק יחיד. אני לא יכולה לעשות זאת בדרך הקלאסית (לעלות מתוך ה-CD ולבחור בPARTITION מסיבה ארוכה מדי לפרט עכשיו, אלא אם תתעקשו מאוד) - כך שאני רוצה לדעת האם ישנה דרך לעשות מה שציינתי במשפט הראשון? רוב תודות לכל העונים מראש

• 4 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.