עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by oleg,

שלום לכולם! אני חייב בדחיפות להסתיר או לשים סיסמא לסיפרייה שלי של קבצים שאני לא רוצה שמשתמשים אחרים יוכלו לראות. איך עושים את זה? האם אפשר דרך הווינדוס? (XP) ההארדיסק שלי מפורמט FAT32 אמרו לי שזה לא טוב לזה...אם אי אפשר דרך ווינדוס אז בבקשה תגידו איזו תוכנה עושה את זה הכי טוב? (ואם אפשר אז שלא יכווץ את החומר) תודה מראש!!!!

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  2. משום מה אני לא מצליח לראות מסך מלא של הדפדפן, אלא אני רואה את שולחן העבודה שלי בחלק העליון של המסך. יש לי מחשב סמסונג סידרה 7 15.6 אינץ

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by binyamins,

בעבר הורדתי תוכנה שאפשר דרכה לראות את כל המיילים ולמחוק מה שצריך אשמח לקבל עזרה יש לי WIN 7 תודה, בני.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  4. רכשתי מחשב חדש עם WIN7 והרדיסק 500GB. כשאני מחבר את ההרדיסק הישן בחיבור IDE, המחשב מזהה אותו ואחריו שאני מגדיר אותו במחשב, ומנסה להיכנס לרדיסק הישן, הוינדוס מסקש ממני לבצע פירמוט להרדיסק הישן. לא קיימת אפשרות אחרת. מה לעשות ? תודה!

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  5. הדיסק עבר HDtune, ונמצא תקין/ זכרונות עברו MemTest ונמצאו תקינים במהלך "מרחיב קבצים" או משהו כזה, אני מקבל מסך כחול STOP: 0x00000024 Ntfs.sys - Address Bla bla bla למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by yagelk,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל זה המקום שראיתי לנכון שזה הכי מתאים להיכתב בו. אני מנסה ליצור דיסק BOOTABLE של ווינדוס 7. אבל, אני רוצה שבווינדוס עצמו כשהוא יותקן על המחשב יהיו מותקנות עליו כמה תוכנות כך שזה יחסוך את זמן התקנתן. מצאתי באינטרנט דרכים לשילוב של עדכון ווינדוס SP1 אבל זה לא כזה עוזר לי. אשמח אם מישהו כאן, יוכל להגיש לי עזרה כלשהי כדי שאוכל להכין את הדיסק הנ"ל. תודה רבה רבה, אם אצליח זה יחסוך לי הרבה מאד זמן..תודה!

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by Charybdis,

אני לא כל כך יודע נלאיזה פורום זה שייך אז אני שם את זה פה, מקסימום תעבירו. הבעיה שלי היא כזאת: יש לי מחשב דיי ישן שקיבלתי. p4 2.4GHZ לוח אם ASUS p4sp-mx HDD Samsung 40GB הבעיה שלי היא כזו: בעת פירמוט ל windows xp SP2 הוא נתקע ולא מגיב וכל שנותר הוא לפרמט חזרה ל XP ללא SP. הבעיה איננה הצריבה של הדיסק. השאלה שלי, למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  8. הוא רושם במסך הקטן (איפה שה- REVIEW) "An error is prevnting this slide show from Playing" המפרט: E5200 9500GT 2GB OCZ 320GB W.D GIGABYTE GA-G31M-S2L ניסיתי הכל :s05: שמישהו יאיר את עיני... הדרייברים מעודכנים - הוויסטה נתנה ציון 4.8[br]פורסם בתאריך: 22.01.2009 בשעה 18:50:52 מישהו מכיר את התופעה ? :s05:

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

שלום, ברצוני למחוק כמה וינדוסים, מה הדרך המהירה לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by imperious,

בזמן האחרון הVISTA ממש מתסכל אותי, כאשר אני מנסה להתקין כל מיני תוספים למשחקים כלשהם ותוכנות העזר צריכות גישה לתיקיות ותמיד יש לי הודעה שהגישה למיקום המסויים נדחתה, איך אפשר לבטל את זה או לסדר את זה? זה ממש מעיק כל הסיפור הזה.. תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by tzahi16,

שלום לכולם..... יש לי לוח של GIGABYTE EP43-DS3L ומערכת ההפעלה שלי היא WIN 7. את הסואנד הרגיל שבא מהחלק האחורי של המארז אני שומע בצורה תקינה. אבל כאשר אני מחבר את האוזניות לחיבורים מקדימה, מ"ה לא מזהה שאיפלו חיברתי התקן (במקרה הנ"ל מדובר באוזניות עם מיקרופון תקינים שעובדים במחשב אחר). הורדתי דרייבר חדש ל WIN 7 מאתר של GIGABYTE אך גם זה לא עזר. תודה מראש לכל העוזרים ושנה טובה לכולם.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by PHOENIX18,

יש לי וינדוס 7 64 ביט ו6 ג'יגה זיכרון ומתוכם מנוצלים במצב מנוחה 75% זה לא הגיוני בעליל זה אף פעם לא היה לי ככה ניסיתי לראות איזה תהליך לוקח הכי הרבה ואקספלורר וSCVHOST היו הראשונים עם 160K כ"א בדקתי איזה דברים רצים דרך SVCHOST וראיתי שהאודיו והרשת והסרגל של הוינדוס ועוד כמה דברים חשובים רצים דרכה אבל בכל זאת אני רוצה לסדר את העניין הזה כי זה מרגיז אותי וגם לפעמים תוכנות לא מגיבות כמו האקספלורר לדוגמה שמחליט פתאום להרגיז אותי ולהיתקע תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  13. ההודעה הזאת מופיעה לי כל כמה שניות והמחשב נהיה איטי רצחח : עשיתי ריסטים והכל, ולפעמים העכבר והמקלדת לא פעילים... בבקשהה מישו יכול לעזור?????????

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  14. אני מנסה להיכנס ל-device manager בויסטה (ע"י קליק ימני על המחשב ומאפיינים) וזה לא נכנס. לא נותן שום הודעה, פשוט לא נכנס. יש עוד פתרון חוץ מלשחזר מגיבוי/שחזור מערכת? Vista Ultimate 32 bit (גרסה חוקית), המפרט בצד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  15. התקנתי ויסטה על מחשב Pentium D (dual-core) CPU 2.8GHz, 2GBRAM, GeForce 7300LE 512 MB. המחשב עומד בדרישות החומרה. ההתקנה עברה חלק ומהר, אך לאחר האיתחול האחרון ניתקלתי בבעיה הבאה: השלב האחרון של ההתקנה (בדיקת ביצועי המערכת אם איני טועה) לקח למחשב המון זמן: חושב לכמה שניות, קופא למשך דקות ארוכות (שוב, המון זמן), ממשיך עוד כמה שניות לחשוב, שוב קופא, וכן הלאה. לאחר מכן הוא עלה בסופו של דבר, אך גם אז נמשכה הבעיה - בשביל להגיע למצב שאפשר ללחוץ על אייקון כלשהו, לוקח שוב דקות רבות, וגם וגם אז "חלון הההזדמנויות" הוא לשניות מועטות בלבד. ראוי לציין שניסיתי בעבר גירסא אחרת של ויסטה, שלאחר התקנתה צצה הבעיה. חשבתי שהיה מדובר בבעיית זיכרון, אז שידרגתי ל-2GB, אך הנה אני כאן היום שוב עם א…

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by david1792007,

שלום יש לי ווינדוס 7 גירסה 64 ביט ויש לי במחשב 6 ג'יגה זיכרון למה מופיע לי שיש לי רק 4 ג'יגה זיכרון וזה מופיע בכל מקום שבדקתי גם במאפיינים של ווינדוס גם באוורסט וגם בCPU Z איך אני מסדר את זה כך שהווינדוס יזהה את כל ה6 זה הגירסה של הווינדוס שלי Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by a3x,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד מסלקום, מדובר במחשבים הניידים הקטנים לא ה-CD-ROM, עכשיו מכיוון שהם מגיע עם Windows עליו נמצאות מלא שטויות לא מעניינות אשר מעמיסות על המחשב, אני מעוניין לבצע פורמט, ולהתקין Windows Xp מחדש בשביל להכניס רק את השטויות שאני רוצה. עכשיו עקב כך שאין CD-ROM, אני לא ממש יודע מה לעשות אני יודע שזה עובד דרך דיסק און קי, השאלה כיצד בדיוק אם למישהו יש מדריך בנושא שאני אוכל לקרוא ולהשתמש בו זה יהיה מעולה, אני לא רוצה פשוט הגיע למצב שאני ניתקע באמצע, ולא יודע מה השלבים הבאים. תודה מראש, ושבוע טוב לכולם

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  18. Started by ShayGTi,

לא האינטרנט אקספלורר, אלא של הווינדוס. אם אני עובר בין תיקיות או מעתיק קבצים או כל פעולה קטנה אז הEXPLORER נותן לי ארור ונסגר. איך אפשר לסדר את זה???

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by xTz,

ויש בפי כמה שאלות: 1. איך מבטלים את הUAC הזה שגורם להרבה כאבי ראש? 2. אם אני משנה בהגדרות של התצוגה שזה יפעל ב32 ביט האם תוכנות שלא עבדו במצב של 64ביט יתחילו לעבוד? אני אוסיף עוד אם אני אזכר..תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  20. המחשב עושה קצת בעיות, ואני צריך לפרמט גם ככה. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא צפייה בסרטים וסדרות, ובקרוב הוא יצוות עם מסך 37" חדש דנדש, אז חשבתי כבר להתקין מדיה סנטר. יש יתרונות למדיה סנטר על XP רגיל? אם כן, מה הם?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי סיפור קצר. מעשה במחשב אינטל סלרון 2G על לוח אם של ביו-סטאר עם 256 מגה זיכרון בערך בגיל שנה וחצי של המחשב הוא התחיל לזרוק מסכים כחולים ולהתקע כל כמה שעות מבלי בושה בכלל. בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל הכרטיס רשת האלחוטי שהיה נראה לי דפוק, אז פירקתי אותו לתקופה וניסיתי.....לא עזר. פירקתי המחשב בדקתי כבלים, הכל תקין, אין אבק, אין שום כרטיס הרחבה על הלוח אם הזה. ניסיתי לפחות איזה 7 קבצי דאמפ ולראות מה כתוב שם..... מתוך ה 7 בערך 4 הצביעו לי על כל מיני דברים שרירותיים, ו 3 הצביעו לי על AVAST אנטיוירוס... הייתי כמובן מוכה הלם.....בגלל שניסיתי להגן על המחשב של חברה שלי, דפקתי לה את החיים .......... מייד הסרתי והתקנתי לה AVG. נחשו מה? לא עזר. פירקתי שוב המ…

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  22. אני מוריד קבצים דרך האקספלורר (שמירה בשם), אני יכול להוריד עד 2 קבצים, שאני רוצה להוריד עוד יחד במקביל, כלומר שלישי ומעלה, הוא לא נותן לי את האופצהי של השמירה, אלא ממתין עד שאחד יסיים ואז הוא ניתן לשמירה. בקיצור- רק עד 2 קבצים במקביל. זו בעיה שמלווה אותי למעלה מ5 שנים, פעם זה מסתדר פעם זה חוזר, מפרמוט לפרמוט, ואז זה קורה שוב. מה הסיבה? מה הפתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by lidor_abo,

מישהו יודע מתי יוצאת חבילת השירות הראשונה של ויסטה.?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  24. אוקיי יש לי מחשב AMD 2500 עם 256 זיכרון עכשיו כל פעם בהתחלה של הXP כשהוא מעלה את התוכנות שעובדות ברקע (NORTON) הוא כאילו נתקע. כלומר, אם אני ינסה להיכנס לתיקיה או משהו המחשב פשוט לא יגיב ורק אחרי שהוא מעלה את האנטי ווירוס הוא פותח את כל מה שלחצתי ולא הייתה תגובה..(אם זה תיקיה או התחברות..) חשבתי שאולי חסר לי RAM אז קניתי עוד 256 אבל אין השפע בכלל! מה אני עושה??? ??? עריכה: אם זה משנה אז יש לי זיכרון יש Kingston 256mb 2700

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by DarkNess,

זה מה שקורה שאני מנסה להפעיל קובץ txt

• 5 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.