עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני ניכנס לווינדווס UPDATE ומתקין את הSP! ובסוף הוא אומר לי שההתקנה נכשלה ואם אני זוכר נכון, זה דופק לי ת' ווינדוס איך אני יכול להתקין אותו? והאם משהוא יודע למה זה קרא לי?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by kobi3211,

שלום מישהו נגע לחבר שלי במחשב כנראה בטעות ועשה לו סיסמת כניסה למחשב מכאן הבעיה : איך אני עושה שחזור סיסמא או מבטל אותה כי לSAFE MODE הוא לא נכנס הוא מעלה את הפקודות בדוס ונתקע שם לפני הSAFE MODE מה לעשות תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  3. שלום לכולם, אני קצת מופתע שלא ראיתי את זה פה באיזה שהוא פוסט אבל נתקלתי בבעיה, ואני צריך להכין לעצמי דיסקט בשביל להתקין WINXP על דיסק SATA2 ולא ראיתי הודעה על זה אז אני קצת מופתע. לכן רציתי לדעת מאיפה להוריד את התוכנה שמכינה לי את הדיסק הזה, ואם יש לי פתרון לעשות את זה בלי פלופי כי כרגע יש לי רק מחשב נייד ואין לי איך להכין את הדיסקט. אני מתקין את המחשב מכיוון שהרכבתי משני מחשבים ישנים שלי ושל חבר מחשב אחד ועכשיו הוא מסכים לעלות רק ב SafeMode בנוסף רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה עדיף לי להתקין, יש לי כמה מערכות הפעלה אצלי ואני מתלבט בין 3 Xp Pro 32 Bit Xp Pro 64 Bit Vista Ultimate (for upgrade use only) וגם האם להתקין אופיס 2003 או 2007 מפרט המערכת CPU: AMD 3200 Board : Asu…

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  4. שלום , אני לא כל כך מתמצאת , אך שמעתי בעבר ש -service pack 2 אינו כה מוצלח ואינו חף מבעיות ועדיף להשאר עם 1 ..אז נשארתי . עכשיו , אני גם לא מעדכנת מאתר מיקרוסופט (מסיבות מובנות...) ומורידה קבצי עדכון ידנית (אבטחה וכו') מאתר : www.softwarepatch.com מס' שאלות: 1) אם מה שאני עושה זה מיותר ועדיף כבר להתקין את service pack 2\3 וזהו ולהוריד עדכונים ממקירוסופט (רק איך לבטל את ה-WGA או איך שקוראים לזה..) . 2) אני יודעת שהחבילה 2 מגיעה עם פיירוול מובנה ואני רוצה להשאר עם ה-SYGATE וה- NOD ANTIVIRUS במקום הDEFFENDER .במידה ואני אתקין חבילה 2\3 ,תהיה אפשרות לבטל את שניהם ? (את חומת האש אני יודעת לבטל ). 3) במידה ולא , לא תהיה בעייה בהתקנת תוכנות \ עדכונים לתוכנות בעתיד (לאחר…

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  5. ההודעה הזאת מופיעה לי כל כמה שניות והמחשב נהיה איטי רצחח : עשיתי ריסטים והכל, ולפעמים העכבר והמקלדת לא פעילים... בבקשהה מישו יכול לעזור?????????

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by david1792007,

שלום יש לי ווינדוס 7 גירסה 64 ביט ויש לי במחשב 6 ג'יגה זיכרון למה מופיע לי שיש לי רק 4 ג'יגה זיכרון וזה מופיע בכל מקום שבדקתי גם במאפיינים של ווינדוס גם באוורסט וגם בCPU Z איך אני מסדר את זה כך שהווינדוס יזהה את כל ה6 זה הגירסה של הווינדוס שלי Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  7. יש איזה משהו שמנסה להתחבר אליי דרך נט באס וזה בגלל שיש לו את האיי פי שלי שאלה : אם אני משנה את האיי פי שלי האם הוא לא יוכל להתחבר אלי יותר ? יש לי את האיי פי שלו והספק שלו זה בזק בין לאומי ( ככה התוכנה שלי אומרת לי) האם בבזק יכולים לתת לי פאטים עליו לפי האיי פי שלו ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  8. איך פותרים תבעיה הזו בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  9. Started by edenn,

פעם התקנתי על כונן C שהיה עליו XP את ה-7 באנגלית, לאחר כמה זמן התקנתי 7 בעברית אבל בכונן אחר, מהיר יותר. אני רוצה לפרמט את כונן C כדי שיהיה ריק, אבל הוא לא נותן לי. בכל דרך שאני מנסה הוא פשוט אומר לי שאני לא יכול, ניסיתי דרך CMD ודרך מנהל האחסון. ודרך אגב מחקתי את ה-7 באנגלית דרך MSCONFIG. אני אשמח אם מישהו יעזור לי לפרמט את כונן C הישן.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  10. Started by yagelk,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל זה המקום שראיתי לנכון שזה הכי מתאים להיכתב בו. אני מנסה ליצור דיסק BOOTABLE של ווינדוס 7. אבל, אני רוצה שבווינדוס עצמו כשהוא יותקן על המחשב יהיו מותקנות עליו כמה תוכנות כך שזה יחסוך את זמן התקנתן. מצאתי באינטרנט דרכים לשילוב של עדכון ווינדוס SP1 אבל זה לא כזה עוזר לי. אשמח אם מישהו כאן, יוכל להגיש לי עזרה כלשהי כדי שאוכל להכין את הדיסק הנ"ל. תודה רבה רבה, אם אצליח זה יחסוך לי הרבה מאד זמן..תודה!

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  11. יש לי שני חשבונות בחשבון אחד הכל עוד כמו שצריך בחשבון השני חלק מהתמונות מופיעות בירוק (שם הקובץ) וחלק מה"ירוקות" לא נפתחות. בחשבון הראשון כאמור , הכל בסדר.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  12. המחשב עושה קצת בעיות, ואני צריך לפרמט גם ככה. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא צפייה בסרטים וסדרות, ובקרוב הוא יצוות עם מסך 37" חדש דנדש, אז חשבתי כבר להתקין מדיה סנטר. יש יתרונות למדיה סנטר על XP רגיל? אם כן, מה הם?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  13. אני עושה בהפעלה MSCONFIG והוא רושם שזה לא נמצא בלה בלה צריך לשים אותו בסיסיטם32 מאיפה אני יפליץ אותו?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  14. יש לי קשיח של 4 גיגה יכנס בפנים ?? ווינדוס 2000 SP3 ועוד שתיים של 20 ו16

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  15. Started by The UnKnown,

הודעה לפורום... קובץ... תמונה כל דבר שהוא ! למה? את זאת ממש במקרה הצלחתי.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  16. ברשותי מע' הפעלה winxp_sp2 . במחשב מותקן צורב DVD . ???עד היום כאשר הכנסתי דיסק- הופיע תפריט ה- autoplay שאיפשר לי בחירה של סוג ההפעלה של התקליטור. מאז כשבוע התפריט אינו עולה וכדי לזהות את קבצי המחשב עלי לעבור דרך "המחשב שלי" ולפתוח את כונן ה-DVD כדי לראות את תוכנו. מה קרה וכיצד ניתן לתקן תקלה זו? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by Charybdis,

אני לא כל כך יודע נלאיזה פורום זה שייך אז אני שם את זה פה, מקסימום תעבירו. הבעיה שלי היא כזאת: יש לי מחשב דיי ישן שקיבלתי. p4 2.4GHZ לוח אם ASUS p4sp-mx HDD Samsung 40GB הבעיה שלי היא כזו: בעת פירמוט ל windows xp SP2 הוא נתקע ולא מגיב וכל שנותר הוא לפרמט חזרה ל XP ללא SP. הבעיה איננה הצריבה של הדיסק. השאלה שלי, למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by Lyor,

הורדתי איזה קובץ (משחק) למחשב עם סיומת שלא מוכרת לי: xxxx.daa אין לי מוסג מה daa אומר בעצם (בדקתי שזה לא ווירוס) אז הייתי רוצה לדעת איך לפתוח את ההתקנה של המשחק הזה בבקשה.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  19. 1)האם אפשר לשנות גודל של חוצץ © שבו מותקן ה W7 מבלי לעשות פורמט ? 2)בדרך כלל אני נותן לפני פורמט מקום של 100 ג'יגה לחוצץ(לדוגמא בשם C) שבו אני מתקין את מערכת ההפעלה ,ולאחר שאני מתקין הכל כולל תוכנות באותו חוצץ נשאר לי תמיד מקום פנויי של כ 70 ג'יגה -שאני מרגיש שהם מבוזבזים (כי איני מתקין/מוריד ל- C שום דבר), השאלה שלי כמה הכי טוב להשאיר מקום(או מינימום מקום שדרוש) פנויי בחוצץ של מערכת ההפעלה לעבודה תקינה וחלקה של המחשב תוך כדי מצב IDLE וגם במצב שבו המחשב במאמץ ?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  20. היי! מאז שהתקנתי את ויסטה 64ביט - אני מרגיש שהקריאה\כתיבה מההרדיסקים איטית להחריד, אם ניקח את הנתון שויסטה נותן כאשר הוא מעתיק קבצים, אז הוא לא עובר אף פעם את ה20 מגה, כאשר תוכנות בנצ' מראות לי מהרדיסק הרייד קריאה של 90 מגה ממוצעת, מהסאטא הרגיל 50 מגה ממוצע ומהIDE 15. משהוא ניראה לי מאוד מסריח פה. יש לי לוח אם NFORCE 4 ULTRA - יכול להיות דרייורים? עוד מישהוא נתקל בתופעה?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  21. שלום חבר'ה השאלה בכותרת, חיפשתי בפורום, חיפשתי בגוגל, לא מצאתי וגם רציתי לשמוע חוות דעת. במקרה שלי מדובר על XP אבל תשובות לגבי VISTA גם יתקבלו בברכה

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by iyehuda,

איך מחזירים אותו ב ויסטיה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  23. במה ווינדוס פרופשנלס יותר טוב מHOME אדישן?

24. שלום, יש לי Windows Vista עם MUI בעברית (עדיין לא מותקן) מערכת ההפעלה באנגלית אבל אני רוצה להפוך רק את שפת ממשק ה- Vista Media Center לעברית. אני משוכנע שיש תוכנות שמאפשרות לך לעשות סלקציה על איזה יישומים להפעיל את ה-MUI או לעשות איזה שהוא שינוי בקבצים . . .אני פשוט לא מוצא תשובה לזה באינטרנט אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  25. Started by arad gonen,

(יש לי במחשב vista ultimate) כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש מופיעה בעיה שאומרת "ערכת הצבעים שונתה ל vista basic" מה אפשר לעשות בנדון?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.