Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מתי יוצאת הגירסה הסופית של SP1 לווינדוס 7?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
במה ווינדוס פרופשנלס יותר טוב מHOME אדישן?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אינני מכיר היטב את ה XP. התקנתי אותה אצל מישהו והתבקשתי לתת שמות 5 USERS שונים. כעת, עם ההפעלה, המערכת מאפשרת כניסה לאחד ה USERS שרשמתי עם ההתקנה. ברצוני לשנות שם של USER ואינני יודע כיצד. מישהו יכול לעזור לי? תודה !
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
נתקלתי בגרסת Windows XP Media Centre Edition MCE מישהו מכיר גרסה זו? מה מיוחד בה ולמה היא משמשת? ???
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כותרת ^^ כל פעם שאני עושה קליק ימיני על קובץ exe כלשהו זה קורס ומבקש ממני לעשות ריסטרט אקספלורר הבסיסי של ויסטה. זה ה Error שאני מקבל Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: explorer.exe Application Version: 6.0.6001.18000 Application Timestamp: 47918e5d Fault Module Name: StackHash_129f Fault Module Version: 6.0.6001.18000 Fault Module Timestamp: 4791a7a6 Exception Code: c0000374 Exception Offset: 000b015d OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 129f Additional Information 2: 10c58cf1e8e51a2b8c4d23f0927041a8 Additional Information 3: 0e9b Additional Information 4: 15e2e7cc918a7…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן אני עומד לפרמט ולהתקין XP נקי. בשלב ההתקנה כשאני רוצה לבחור במחיצה להתקנה, אני רואה שהכונן D הפך פתאום למערכת כך שאם אפרמט אותו הווינדוס יותקן ב D במקום ב C במלים אחרות, האותיות התחלפו. וזה כבר בשלב שלפני הפירמוט. כשאני מעלה את הווינדוס ומסתכל ב"המחשב שלי" - האותיות הן נכונות והווינדוס מותקן ב C איך מתגברים על זה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הדיסק עבר HDtune, ונמצא תקין/ זכרונות עברו MemTest ונמצאו תקינים במהלך "מרחיב קבצים" או משהו כזה, אני מקבל מסך כחול STOP: 0x00000024 Ntfs.sys - Address Bla bla bla למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הלכתי לישון בשעה 1 בלילה והשארתי תמחשב דלוק ושאני קם אני רואה תמחשב שהוא הפעיל תעצמו מחדש ורק כרגיל אני לוחץ אישור והמחשב עולה... המחשב עולה כרגיל שומעים תרעש הזה שהוא עולה.. אבל לא רואים תשולחן עבודה ולא התחל לא כלום אז אני עשיתי מנהל משימות ואז משימה חדשה ורק הצלחתי לעלות תאינטרנט שלי... בבקשה זה דחוף מה עושים אני לא רואה כלום??? כלום.... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני צריך שדרוג לwindows vista מאנגלית לעברית יש לי דיסק אם windows vista באנגלית ואני צריך שדרוג לwindows vista מאנגלית לעברית תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק את VISTA שנמצאת על כונן D ואיתה נמצאים עוד הרבה דברים חשובים שלי.. איך ניתן למחוק אותה ידנית? מבלי לפרמט..
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בעבר הורדתי תוכנה שאפשר דרכה לראות את כל המיילים ולמחוק מה שצריך אשמח לקבל עזרה יש לי WIN 7 תודה, בני.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יותר מה 5 גגה כי זה לא הגיוני אחריי פירמוט ...זה תפס לי כל כך הרבה מקום פנויי
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה ULTIMATE 64 ביט ורציתי לדעת האם אני יכול להוריד ולהתקין כל תוכנה בלי בעיה או שאני צריך לבחור בגירסה שמותאמת ל64 ביט; ושאלה נוספת בכונן C שלי יש PROGRAM FILES ו PROGRAM FILES*86 למה יש לי שניים כאלו ומה זה אומר? אשמח לתגובה תודה
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בעיה בRegional and Language Options אין לי אפשרות להוסיף או לשנות את השפות לא בregional ולא ב advanced מופיע לי השפה שאני מעוניין. לאן זה נעלם??למה זה נעלם??? ואיך אפשר לסדר זאת כי זה לא נותן לי גם עם דיסק של המערכת הפעלה לשנות משהו אין לי את האופציה בכלל. למישהו יש מושג זה דחוף תודה מראש דרך אגב מדובר במערכת הפעלה win xp pro
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
ברשותי ויסטה (מקורי) ומידי פעם המע' פשוט קופאת ולא ניתן להזיז ואו להפעיל כלום ורק ריסט עוזר. הויסטה הינה עם SP1 אבל תופעה זאת קרתה לי גם ללא ה SP1 . שמתי לב שב EVENT לפני הריסט אני מקבל הרבה הודעות של 4226, נסיתי כמה פעמים להשתמש ב Patch שאמור לסדר בעיה זאת אבל הבעיה שכל פעם שהרצתי אותו המערכת לא עלתה והייתי אמור לבצע Repair למערכת. לפי מה שאני ראיתי התופעה מתרחשת שהאימיול גם פעיל.
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להתקין תווינדוס דרך הדיסק שהוא עולה מתי שעושים אתחול ואז יש אפשרות ללחות על איזה מקש ואז מתחילה כל ההתקנה של הווידנוס בלה בלה בלה....... אתם מכירים עכשיו נראה לי ששי בעיה שצריך להגיד תזה שהמקלדת תעבוד בזמן האתחול כי נראה לי שהיא לא עובדת כי היא לא מגיבה לשום מקש חוץ מDELTE שאז עולה לי הביוס עכשיו מה אני צריך לשנות שם בהגדרות של ה-POWER כי נסיתי כל מיני אפשרויות שם בביוס ולא הולך לי נראה לי שהבעיה מתחילה משם לא...?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום היתקנתי XP מהדורה ביתית הכל עובד בסדר אך האיתחול שלו לוקח הרבה מאד זמן מה ניתן לעשות שהוא יעלה מהר בתודה
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אז הרגע נכנסתי למאפיינים של המחשב שלי לבדוק משהו, ופתאום ראיתי את זה:
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה המקום ליכתוב את זה אבל... אז הבעיה שלי היא כזו הוא איטי יש לי 2 גיגה רם ו750-850 גיגה הרד דיסק יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 9500 GT אנוידיה המחשב בן 4 שנים יש אליו וינדוס 7 קניתי אוטו בזמנו ב4500 ש"ח כבר פירמטתי אותו כמה פעמים וזה לא הכי אזר (הפירמוט בא אחרי חודש או משהוא כזה) וזה כך כבר חצי שנה ואכשיו זה נהיה עוד יותר גרוע כשאני מדליק את המחשב לוכך לו משהוא כמו 10 דקות אם לא יותר לעלות אם אני פותח משהוא אז לוכך לו הרבה זמן ליפתוח אותו ושלא נדבר אל האינטרנט אני עובד אל אלחוטי והוא הרבה פעמים מיתנתק או סתם עושה שתויות וכול הבעיות הללו היו לי ליפני שעברתי לוינדוס 7 בהתחלה היה לי XP וויסטה אני חושב שאני אם ה7 כבר חצי שנה הכיצר מאז שיצע לו הבטא ה3 ואכשיו יש …
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מנסה להתקין WIN XP 64 BIT ללא הצלחה לא מוצא ללוח שלי דרייברים RAID-0 בגירסה של 64 ביט האם יש פיתרון
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלומות חברים, אחרי פירמוט והתקנה מחדש של XP PRO (ואחר כך - SP1 ו-SP2), מזוהה לי רק 127 ג'יגה מתוך דיסק של 160 (לפני הפירמוט היה מזוהה 150 ומשהו, וזה הגיוני בגלל ההבדל בין 1000 ל 1024). הבנתי שזאת בעיה ידועה עם XP שאמורה להיפתר עם SP2. אבל עד כה - כלום. יצויין שאני לא רוצה להגדיר את החלק הלא מזוהה ככונן נוסף. anybody help ?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מקוה שזה הפורום הנכון..(אם לא שיעבירו) לא יודע איך להסביר בדיוק אבל קרה לכם פעם שרשמתם משהו ואז הייתם צריכים לתקן וחזרתם את הסמן אחורה בשביל להוסיף כמה אותיות ואז זה פשוט מוחק לך את האות שלפני ומחליף אותה באות שרשמת זה קרה לי היום בביצפר ואני לא זוכר איך מסדרים את זה אז אם מישהו יודע אני אודה לו מאוד.
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי PROCESS שרץ כול הזמן ברקע - WOWEXEC.EXE - אני רואה אותו דרך ה TASK MANAGER תחת PROCESSES אבל הוא ריק ז"א אין שום אינדקציה כמה CPU POWER הוא לוקח או זיכרון . הצעות ? ???
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-