עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by md22,

איך מתקנים WINXP במחשב מפורמט ניסיתי להתקין עם הקובץ SMARTDRV.EXE וכשניסיתי להכנס לתקית I386 התקבלה הודעה INVALID DIRECTORY הצילו

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום לכולם, בקרוב אני מקבל לחיכי 3800X2 שהוא כאמור 64 BIT. רציתי לדעת האם כדאי לי לעבור לעבודה עם ווינדוס 64? אני יודע שמבחינת דרייברים למשל צריך להתקין את ה64 BIT, אבל רציתי לשאול מה לגבי כל התוכנות שאני עובד איתם כיום כגון: MIRC,ICQ,NERO7,FIREFOX,BINTORENT,NOD32 וכל מיני משחקים שיש לי יעבדו כרגיל? זאת אומרת שלא יהיה איתם בעיות וכל מיני מסכים כחולים והפעולה תהיה כמו בווינדוס הנוכחי? ועוד שאלה אחת אחרונה, לדעתכם הלוח ASUS M2N-E מגיע כבר עם דרייברים ל64 BIT? כי הוא מיועד לA64 בלבד.. תודה רבה קובי

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. יש לי לאפטופ שעליו מותקן WINXP SP2 MEDIA CENTER ורוצה ACTIVATION.. הוינדוס מקורי ולמרות זאת כאשר אני עושה ACTIVATION הוא כותב לי שהוינדוס כבר הופעל ויוצא בחזרה לLOGIN וכך הלאה. המצב היחיד שבו אני יכול להיכנס למחשב הוא בSAFE MODE כאשר כרטיס הרשת לא מהווה פקטור.. ולמרות זאת - נשארה על המחשב תיקיה משותפת לכן אני יכול להעביר לשם משהו במצב רגיל כאשר הוא בLOGIN ואז לבוא ולהפעיל את זה בSAFE MODE... ניסיתי לשים שם WIN XP SP2 מהדיסק המקורי ולהפעיל במצב בטוח ואז כשהוא ביקש סידיקי נתתי לו אבל הוא כתב שהסידיקי לא נכון(ועוד פעם - הסידיקי מקורי לגמרי) ניסיתי גם ליצור דיסקט בוט ולנסות דרך MS-DOS לתת בוט מההארדיסק - אבל הדוס לא מזהה את כונן C בכלל..(אני כותב c: והוא פשוט כותב שאין כזה ד…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dannygnh,

1.איך ניתן להתקין winxp בעברית , כשבעלית דיסק התקנה הכל כתוב באנגלית? 2.כשה xp בעברית עולה קימת הודעת שגיעה שחסרים קבצים, האם ניתן להשלים את אותם קבצים דרך דיסק התקנת xp באנגלית? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by meidan,

שלום, התקנתי היום XP על מחשב חדש. הכל עבד כמו שצריך ואפילו הספקתי להתקין משחק, הכל היה טוב ויפה עד שפתאום באמצע המשחק המחשב עשה reboot ומאז ה- windows נתקע כל פעם מחדש שניה אחרי שמופיע הלוגו של XP ועושה reboot מחדש. ניסתי להעלות ב- safe mode אבל קרה לי אותו דבר. ניסיתי להתקין את ה- windows מחדש, אבל אחרי שהוא טוען את ה- kernel וכל הדברים הבסיסיים בהתחלה, הוא אומר שהוא לא מוצא כוננים להתקין עליהם, למרות שב- bios הדיסק מזוהה. אודה לכל מי שיכול לעזור.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by yonik,

אני מנסה להתקין xp sp2 על פנטיום 3 500 מ"ה שהיה עליו כבר אקס פי,הוא עושה את השלב הראשוני של פירמוט הדיסק והעתקת קבצים חיונים ואז בא הריסטרט,ומה הוא עושה אחרי הריסטרט??? שוב מעלה תמסך הכחול של ההתקנה במקום להתחיל עם מסך הבוט למה הוא עושה את זה? כאילו הוא עושה בוט מסי די כל הזמן גם בלי press any key to boot from cd יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. Started by Evil_Mind,

האם יש אפשרות להתקין את XP על הארדיסק חדש ע"י שימוש בדיסק השידרוג ?ולא בגרסא המלאה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by galsabag,

שלום איך אני יכול להתקין WINDOWS XP לאחר פורמט???

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by sivick_ch,

קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של 250 ג'יגה. רציתי לדעת אם יש חשיבות לחלוקת הדיסק, ואם כן איך הכי נכון לחלק אותו. אם יש אפשרות להסביר בקצרה איך מחלקים במהלך התקנת XP זה יהיה מצוין. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by No_Man,

יש לי 2 שאלות . . . א. Windows XP Home EDition מקורי, הוא Bootable (הדיסק לא נמצא אצלי כרדע אז אני לא יכול לבדוק)? ב. איך אני מתקין מערכת הפעלה כאשר הדיסק הוא לא Bootable ? לילה טוב.

11. Started by shibby15,

החלפתי לוח אם ועוד כמה דברים ואני צריך להתקין ווינדוס מחדש. זה אומר שכל המידע שלי חייב ללכת? או שאם אני יתקין בלי למחוק זה ישאר או מה?? כי אין לי מושג בדברים האלה. תודה מראש נ.ב אם לפי דעת המנהלים זה לא מתאים לפורום הזה מצטער פשוט לא הייתי בטוח

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  12. שלום אכשיו יש כונן אחד שמשמש ככונן אשר מותקן עליו win xp sp2 ,וייש לי עוד כונן אם חומר עליו (מאוד מעניין) אם מקום פנוי של 10 gb ... בקיצר זה מה יש ,עש לכם פיתרון במיקרה? נ.ב לא אפשרי לחבר cd או כרטיס רשת בשום פנים ואופן,אין טעם להציה פיתרונות תיקון או דברים בסגנון.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  13. צהריים טובים , שאלה בכותרת.. האם מיקרוסופט עידכנו את הדרייבירים החסרים לבקרי ה-SATA , או בכוונתם לעדכן בהמשך ? מה שיהיה חסר לי בהתקנה עם ה-SP2 . ראיתי בסטיקי את הבעיה אבל ההתייחסות הייתה ל-SP2 ואני לא יודע אם כדאי לנסות בכלל עם SP3 או שחייבים בכל מקרה להטמיע את הדרייבר עם תוכנת NLITE או העלאת הדרייבר עם דיסק און קי .. תודה .

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  14. אני יודע, נושא טחון, אבל אין מה לעשות, כל יום יש משהו חדש! בקיצור, ככה: יש לוח asus K8V, דיסק WD80Gb SATA. מנסים להתקין ווינדוס, ומה רואים? נכון, אין לכם הרדיסקים המחשב, על מה אתה רוצה להתקין?? כמו ילדים טובים, מכניסים דיסק שבא עם לוח אם, בתקווה למצוא שם דרייוורים ומגלים שהוא non-bootable. כמה נחמד... טוב, יש אינטרנט של השכן, מורידים דרייוורים SATA אורגינל, עושים דיסקט כמו שצריך. מפעילים שוב התקנה של וינדוס, לוחצים F6, בוחרים איזה דרייוור להתקין ו... שוב אותה הודעה: אין הרדיסקים המחשב... WDF??? עריכה: תשובה נכונה לפתרון החידה: מסתבר שלוח אם מאוד מתוחכם ובנוי למזוכיסטים! זוג אחד של SATA עובד דרך VIA (שעליו יושב ההרדיסק, כך התגלה) וזוג אחר דרך PROMISE ושניהם תומכים בRAID. ב…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  15. שלום לכולם, מותקנת אצלי מערכת הפעלה win 7 64bit פיניתי קצת מקום בדיסק ויש לי עכשיו 40 ג'יגה unallocatedעליהם אני רוצה להתקין XP האם מישהו יכול להסביר את זה שלב אחר שלב? אני מבין שאחרי ההתקנה של ה XP יהרס לי הרג'יסטרי של ה WIN7 וצריך לשחזר? האם מישהו מכיר עבודה עם vmware במקום ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by PC BOX,

אני קונה מחשב נייד חדש, שעליו יהיה מותקן חלונות 7, רק שאני חייב שיהיה על המחשב גם את XP, כמערכת עצמאית נוספת ולא רק כXP Mode האם יש דרך להתקין את XP על מחשב שכבר מותקן עליו חלונות 7 ואז ליצור תפריט שיאפשר לי לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by slrr,

יש דרכים לעקוף את זה..? או שאני יכול לשים את הדרייבר ב-USB או שעדיף כבר VISTA HOME X32 .. לוחאם-ABIT NF7-S 786 RAM DDR 400 FX5500 256BIT 256MB ATHLON XP 3.2

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  18. שלום לכולם. שאלתי היא כיצד להתקין מערכת הפעלה במחשב עם כונן קשיח S-ATA בנסיון שלי מתקבלת הודעה במהלך ההתקנה כי לא מזוהה במחשב כונן קשיח??? תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by Thunder Child,

שלום אני עומד להתקי XP HOME במחשב חדש בימים הקרובים. כרגע יש לי XP מותקן על מחשב ישן. אין לי כוונה לעשות GHOST למחשב הה אלא להתקין הכול מחדש. האם יש דרך להעביר הגדרות בצורה פשוטה ממחשב למחשב? דברים כגון: כתובות דואר, הודעות דואר שמורות, MAIL RULES ו BLOCKED SENDERS LIST SERVICES וכו' ? אודה לכם על העזרה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הביאו לי מחשב נייד של HP G60 שמגיע אם ויסטה רוצים XP אני מנסה דיסקים של XP SP3 ו XP SP1 ובשתיהם זה עושה מסך כחול שמסתכם ב check for viruses on your computer. remove any installed hdds. make chkdsk/f STOP 0x0000007B (0xF78D2524,0XC0000034,0x00000000,0x00000000) ה BIOS של המחשב הוא צעצוע בשם InsydeH2O שאין בו בכלל אפשרויות הגדרות. DateTime BootOrder Password. זהו. אין כלום ממה שיש בביוס של מחשב נורמלי. תשכחו מלהגדיר את הדיסק ל ide mode מחקתי (כתבתי 000000) ל 500 מגה הראשונים של ההרד דיסק (מסקטור 0 והלאה) ולא עזר בכלום חוץ מלדפוק את הויסטה (שיחזרתי מאימג' שעשיתי קודם) ניסיתי ליצור דיסק slipstream אם דרייברים של SATA בתוך הדיסק התקנה אם nlite דיסק ה SP3 המקורי ודיסק ה nlite…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולכם קיבלתי מידידה מחשב נייד יחסית ישן, אבל מריץ סבבה את הXP קצפ פרטים: DELL LATITUDE CSx מפרט: מעבד: P3 500 E 5x100MHz זיכרון: 256MB(2X128MB) SDRAM 100MHz דיסק קשיח: IBM 30GB כ.קול שרוף (ומנותק, לכן המחשב כשקיבלתי אותו לא עבד כלל עד שניתקתי פיסית את האמקולים+PC SPEAKER מהמתח שלהם ) יציאות: USB1.1X1 VGA, PS/2 2 כניסות PCMCIA עכשיו הבעיה: הXP שמותקן שמה עושה הרבה בעיות, והחלטתי פשוט לפרמט ולהתקין מחדש, אבל הבעיה היא שאין לי סידי נייד, כך שהתקנה מדיסק לא אפשרית למחשב זה מה שכן, יש לי דיסק קשיח נייח במארז חיצוני בחיבור USB, אבל אני לא יודע אם אפשרי בכלל לעשות ממנו בוט יש למישהו עצה/מדריך איך ניתן להתקין מחדש את הXP ללא שימוש של הדיסק ההתקנה של XP? תו…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. האם ניתן להתקין XP במחיצה נפרדת על מחשב שמותקנת בו כבר ויסטה?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by avi-noams,

כן, ראיתי את המדריך שיש בנעוץ. חוץ ממנו יש לי כמה שאלות. אקדים ואומר שהיות ויש לי מס' תוכנות וחומרה שלא מתאימות לויסטה החלטתי להוסיף XP ולא להחליף לגמרי את הויסטה, שמאוד עוזרת לי בתוכנות אחרות. 1. האם יש גרסה של ויסטה/XP שלא ניתן להשתמש בה לצורך זה? (יש לי XP פרו וויסטה הום פרימיום) 2. האם הרשת בין מחשב זה למחשבים אחרים תמשיך לפעול, והאם ניתן יהיה לגשת אליה משתי מערכות ההפעלה? 3.איך עוברים בין המערכות ? 4. האם יש בעיה בעובדה שהויסטה היא 64X וה-XP הוא 32X? 5. תוכנות שאזדקק להן בשתי המערכות - צריך להתקין פעמיים או שיש גישה אליהן ב-2 מערכות ההפעלה? 6. האם למישהו עם ידע די טוב ביחס למשתמש הממוצע כדאי לנסות לעשות זאת לבד (עפ"י המדריך שבנעוץ) או עדיף להשקיע בטכנאי?!

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. שלום, יש לי וינדאוס ויסטה SP1 מותקן במחשב, ברצוני להתקין בנוסף אליו גם וינדאוס XP... לשם כך יצרתי דרך ויסטה כונן חדש בגודל של 25GB NTFS ובו התכוננתי להתקין XP... הכנסתי את הדיסק של XP, הגעתי לתהליך בחירת המחיצות, בחרתי במחיצה החדשה אך לשווא, הוא לא נתן לי להתקין... יכול להיות זה בגלל שמותקנת חלונות VISTA ? ואיך אני יכול לתהקין חלונות XP מבלי שהוא יעשה לי את הבעיה הזאת ..? תודה, עידו.

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by ztakram,

אני מעוניין להתקין XP במקום VISTA כיוון שהמחשב אינו מצליח לפתוח תכנות (סאונד) מסוימות שכן נפתחו במחשב הקודם. האם יש בעיה להתקים את ה XP על גבי ה VISTA או שיש לפרמט מחדש את המערכת?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.