Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
המערכת היא XP Pro והדפדפן הוא אקספלורר 6 (שניהם בלי SP1). כל החלונות פשוט נעלמים ברגע. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 11:51:43 AM, on 2/13/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe C:\Program Files\Norton AntiVirus\AdvTools\NPROTECT.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe C:\Program Files\MSN Messenger\msn…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי יש לי וינדוס 8.1 ברצוני לסנכרן תקייה A מכונן אחד עם תיקייה B מכונן אחר המטרה שהן יסתנכרנו ביניהן בתוך המחשב ולא ברשת או למחשב אחר. כיצד לבצע ? תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בגלל סיבה לא ידועה התקנתי את XP ב- E וב- C יש גיבוי (גוסט). ששהמחשב עולה הוא שואל אותי אם לעלות את המחשב ב- XP או במערכת בלתי מזוהה שנמצאת ב- C. (הוא רושם את זה באנגלית) אני יודע שזה לא כזה מפריע אבל זה או לחכות חצי דקה או ללחוץ אנטר וזה לפעמים מעצבן... איך פותרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אם הורדתי קובץ של 160 ומשהו מגה ויצאתי בטעות (ההורדה דרך הווינדוס) אז חלק מהקובץ נשמר איפשהו או שברגע שיצאתי הוא נמחק?? תודה רבה!! יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי שתי צרות כרגע. האחת - אני לא יכול להפעיל את "מנהל המשימות" גם שאני לוחץ קליק ימני על הTASK BAR אז הוא מסומן באפור. השנייה הWINDOWS מתריע לי ש"שירות מערכת האבטחה" שלי לא עובד וכשאני לוחץ הפעל הוא לא מפעיל. יש לי NAV פעיל ומעודכן. וגם בProccess Explorer אני לא יכול לעשות SHUT לדברים זה גם מסומן אפור. HELP
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה, שיחקתי במשחק מחשב ואחרי שיצאתי, הסמל של המחשב שלי השתנה: חשבתי שברגע שאני אפעיל מחדש זה יהיה בסדר, אבל זה עדיין ככה... מחקתי אותו משולחן העבודה והחזרתי ואותו דבר. זה בכלל לא מפריע לי, אבל אני רוצה לדעת למה זה בכלל קורה מה הבעיה שלו. תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שבועות דיווחתי על בעיה עם הצגת הג'אדגטים שלי בווידוס 7. מסתבר שיש עוד אנשים שיש להם את אותה בעיה. אתם בד"כ עונים מהר לשאלות... מה קורה? זה יהיה ממש משמח אם תגיבו בקרוב עם תשובה מספקת. אני יודע שאתם לא מייקרוסופט, אבל עדיין.... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480886.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485241.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480426.0 מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=222136&TypeID=1&sid=127 מה אתם אומרים על המדריך הזה ויש לכם מה להוסיף?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מה יותר כדאי להתקין... ולמה ? מה יותר טוב באחד שאין בשני ? XP HOME או XP PRO ??
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד אני רואה כמה משאבים יש לי פנוים בווינדוס 2000?(או xp)
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני נכנס דרך PROPERTIES ואז ללשונית של SHARE ושם זה כבוי כזה... אנא עזרה...
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש קובץ log או משהו שמתועדים בו תאריכים שהמחשב הודלק ונכבה או משהו דומה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי windows xp ויום אחד הוא החליט לא לתת לי גישה לכונן C. יש לי שני כוננים C ו D, אחד מהם - D עובד בסדר גמור אבל כשאני רוצה להיכנס ל C הוא נותן לי שגיעה שהקובץ ISSAS.EXE פגום ולא נותן לי גישה לכונן. מישהוא יודע מה הבעיה ואיך אני מטפל בה?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם! הצפנתי תיקיות בעזרת הצפנת הקבצים של ווינדוס וכאשר העברתי אותם להארד דיסק חיצוני ופירמטתי את ווינדוס אני לא יכול לצפות בקבצים. ניסיתי לקחת בעלות על התיקיות כאשר אני חבר בקבוצת האדמיניסטרטור אבל ללא הצלחהץ אני עדיין לא מצליח לפתוח את הקבצים. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך רוסית ל WINDOWS XP לחבר שלי מאיפה אפשר להשיג
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה קלה: אני רוצה לעשות שידרוג לחלונות 7 RC מויסטה הויסטה עם SP1 ועם חבילת שפות Mui בעיברית הבעיה היא שאני רוצה לנטרל ולהסיר את העיברית לגמרי בשביל שאני אוכל להתקין את Win7 בתור שידרוג ולא בתור התקנה נקייה נכנסתי להגדרות שפה ושיניתי הכל לאנגלית אבל המסך של 'ברוך הבא' עדיין מופיע בעיברית ועדיין כשאני מנסה להסיר את העיברית אז הואמודיע לי שהעיברית מוגדרת כשפת ברירת מחדל ובגלל זה אי אפשר להסיר אותה תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב windows xp x64 משהו כמו 8 חודשים כבר.. לא היו בעיות עד לפני שבוע לפתע ללא שום שינוי הגדרות שלו הופיע בעת הדלקת המחשב מסך הפתיחה של בחירת המשתמש (welcome screen) יש לציין שיש רק משתמש אחד על המחשב.. וגם במסך מופיע רק משתמש אחד פשוט צריך ללחוץ עליו בכל מקרה נכנסתי לאופצית המתמשים (user accounts) בלוח הבקרה ביטלתי את האופציה של show welcome screen עשיתי ריסטרט ועכשיו במקום כל העניין הזה מופיע החלון הזה עם השם משתמש שלי ומקום להכנסת הסיסמא כמובן שאין סיסמא אז אני פשוט לוחץ אישור וזה ממשיך כרגיל להעלות את הווינדוס בקיצור איך אני נפטר מהחלון המעצבן הזה ?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב בפרמוט רגיל והוא ניתקע באמצע.בפירמוט מהיר זה הצליח.למה??
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני לוחץ מקש ימיני על הכונן לוחץ "אתחול" לוחץ התחל אז זה רושם לי את השגיאה : "אין אפשרות לאתחל כונן זה. צא מכל מכלי השירות לדיסק או מתוכניות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן הכונן אינו מוצג בחלון כלשהו ולאחר מכן נסה שנית" ניסיתי הכל ועדיין זה רושם את השגיאה..
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מופיעה לי השגיאה שבכותרת... מה שקורה זה שלמרות שיש לי עותק חוקי של הווינדוס איני יכול לעדכן אותו כלל כי כל פעם מופיעה התקלה אין שאני לוחץ על אחת מאפשרויות העידכון (מהיר/מותאם אישית). מופיע לי איקס אדום ושאיני יכול להמשיך. חקרתי את העניין הזה, וגיליתי שזו תופעה נפוצה: http://support.microsoft.com/kb/922582 http://www.microsoft.com/israel/technet/security/advisory/922582.mspx למרות זאת הורדתי את הקבצים שמצאתי באינטרנט ואת התיקון של מייקרוסופט ושום דבר לא עוזר! בservices.msc אין ביכולתי להפעיל או לבטל את התהליך של העידכונים האוטומטיים... בנוסף, גיליתי שכנראה (!) חסר לי את הקובץ: %systemroot%\system32\svchost.exe -k netsvcs [תבדקו אם דרך התחל-הפעלה-והקלדת הקובץ מלמעלה נפתח לכ…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאני נכנס ל CMD , הגרסת ווינדוס שרשומה לי היא 6.2.9200 אצל חלק מהאנשים ראיתי גרסאות אחרות...מזה בדיוק אומר על הגירסה שלי ? בנוסף בוויקי של ווינדוס 8 רשום: [TABLE=class: infobox] [TR] [TH=align: left][/TH] [TD] Windows 8 6.3.9600 (October 18, 2013; 8 days' time) [±][2] Windows Server 2012 6.2.9200 (September 4, 2012; 12 months ago) [±][3][/TD] [/TR] [/TABLE] כאילו הגירסה שלי היא בכלל Windows server ... אני לא מבין מה קורה. אשמח להסבר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את הויסטה 32 שלי בויסטה 64 זה המחשב העיקרי בבית ולכן אני עושה איתו הכל ובעיקר משחקים (חוץ מסרטים-בשביל זה יש לי מחשב אחר) ספרו לי בבקשה על בעיות שנתקלתם בהם בהפעלת ויסטה 64 -תוכנות בעיתיות -משחקים שלא עובדים או הביצועים יורדים -דריברים שלא נתמכים וכו... תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תשמעו התקנתי לאחותי הקטנה סימס2 חיי לילה היא משחקת במשחק 20 דקות ופתאום המשחק נתקע לה קופא ולא זז בכלל כל המשחק תקוע אצלה ואי אפשר לעשות כלום למישהו יש פיתרון מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-