עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by amit123,

תגידו...אם אני אוסיף עוד ג'יגה זיכרון אז הביצועים בויסטה(בעיקר במשחקים..)יהיו לפחות,או אולי אפילו יותר טובים מאשר הם ב-xp כמו שהם עכשיו עם ג'יגה אחד?או שזה תלוי בעוד דברים חוץ מזיכרון? תודה!

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by a_a_aa,

פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס home-e בחיבוי המחשב ולפעמים בהפעלה המחשב מבקש לסגור את דלת כונן A ב"מחשב שלי" הוא מראה כאילו קיים כונן כזה מה עושים?

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  3. ניסיתי להתקין cool n quiet של AMD אחרי הההתקנה לא השתנה שום דבר ואין לי את התוכנה ששולטת על המאווררים(cool n quiet) אבל פתאום בהתחלה מופיע לי לבחור ב 2 מערכות הפעלה windows xp pro או windows אין ל 2 מערכות על המחשב האופציה השניה פשט עושה ריסטארט והאופציה הראשונה עובדת איך מבטלים את הבחירה ככה שהמחשב ישר יעלה במערכת הראשונה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ? האם כדי לקנות XP בזול ? PRO 64 ב 200 שקל ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. Started by crik,

היי, יש לי במחשב 4 גיג'ה זיכרון בביאוס וגם בהעלה של המחשב הוא מזהה 4 כמו שיש באופן פיזי הבעיה היא שהווינדוס (XP) מזהה לי רק 3 גיגה מתוך ה4 האם יש איזה פאק בווינדוס שלא מצליח לזהות יותר מ3? תודה, משה

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by omri_ro,

יש לי בבית מחשב נייד די ישן (מעבד C3 700MHZ עם 256MB) שמשבש בעיקר לגלישה דרך כ.רשת אלחוטי. בזמנו היה עליו WIN2000 שדי טחן אותו וחיפשתי מע' הפעלה נורמלית אחרת(ניסיתי אובונטו ולא הסתדרתי איתה ו98 לא בא בחשבון) קיצר מצאתי באינטרנט גרסה די נחמדה בשם TINYXP שעובדת נהדר על המחשב הנ"ל חוצ מבעיה קטנה אני לא מצליח להוסיף את העיברית. בCONTROL PANEL כשאני מנסה להוסיף בINPUT LANGUAGE את העיברית אני מקבל הודעת שגיאה: WINDOWS COULD NOT PROPERLY LOAD THE HEBREW KEYBOARD LAYOUT עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by shay-h,

שלום .. פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש ... אחרי שהתקנתי כמה תוכנות לוח אם וכאלה הטעינה של הוינדוס בהתחלה לקחה בערך 2 מחזורים ואז העלה את הוינדוס מאוד מהר ! אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הטעינה הישתנתה לבערך 15-20 טעינות ... איך אפשר לטעון את המחשב יותר מהר ? ואיך אפשר לתקן את הבעיה !!! תודה רבה - שי ...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הינה המפרט של המחשב: מעבד intel E6600 לוח אם Asus P5b vista edition כרטיס מסך Geforce 8600 GTS זכרונות kingston hyperX 800 4-4-4-12 לאור המפרט הנ"ל ולאור השימושים הצפויים שהם משחקים, סרטים HD, ועבודות (word' powerpoint excel) איזו מערכת הפעלה תהיה טובה עבורי למשך השנתיים הקרובות: vista 64 או vista 32? כרגע התקנתי את Vista 64

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by shabo,

אני לא מצליח למצוא קישור, וגם לא מצליח להוריד אותו מהאתר של מיקרוסופט, אם מישהו יוכל לתת לי הסבר אני אשמח

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  10. שלום לכולם ותודה מראש היו לי 2 מערכות הפעלה. win xp על כונן C. ו win xp 64 על כונן D הכל עבד טוב ויפה עד שאתמול התקנתי ויסטה על כונן C ועכשיו אין לי אפשרות boot מ winxp64 שנימצא על כונן D יש מצב לתקן תמצב?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. מה קורה חברה? לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב של ידידה שלי אז התקנתי את הWINDOWS בכונן אחר לאחר מכן שהצלחתי לסדר את התקלה התקנתי מחדש את הWINDOWS בכונן הרגיל השאלה שלי היא כזאת איך אני מבטל את ריבוי מערכות ההפעלה? האם לפרמט, למחוק או שיש דרך אחרת לבצע את זה? בתודה מראש דן

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  12. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX 1270שח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 620 שח זכרונות: OCZ 2048MB PLATINUM (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 1010 שח כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 2100שח מסך: NEC 20.1 WGX2 קישור http://www.trustedreviews.com/displays/review/2006/06/08/NEC-MultiSync-20WGX2-20-1in-widescreen-LCD/p2 מארז: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BNS w/o PSU - BLACK 560שח קישור http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/armorjr/vc3000swa.asp ספק כח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT 600שח כונן קשיח: WD 320GB SATA2 7200 510שח צורב די…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by מאור247,

מותקנות לי על המחשב שתי מערכות הפעלה ( XP, VISTA) ואני רוצה למחוק את ה VISTA ץ איך אני עושה זאת??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הייי אחרי כמה חודשים בודדים שאני עובד עם הויסטה הלא מקורי (תקופת ניסיון) החלטתי שהוא טוב ולא עושה בעיות וקניתי מקורי מאז הכל התחיל להיות גרוע האודיו מידי פעם פשוט נתקע עד לריסטרט מלא, משום מה פתאום אין קליטה באינטרנט האלחוטי (מ100 ירד ל60-70 %) האיי סי קיו 6 כל הזמן התנתק אז חשבתי שזה בעיה של הגירסה וחזרתי ל5.1 שעכשיו משום מה אני לא יכול לראות את השמות של מי שאני מתכתב איתו (רק סימני שאלה) הרבה פעמים הוא נתקע סתם כדי "לחשוב" וזה אחרי שאני לא מתייחס לקטע שכדי לעבוד לתפריטים באנגלית הייתי צריך לחבר את האינטרנט להכנס לupdate להוריד חצי שעה עידכון ואז להתקין עוד 1 ג'יגה של תוכנה בקיצור מאז המקורי אני רק סובל פה ואם למישהו יש הצעה לפתרון לכל אחת מהבעיות הנ"ל היא תתקבל בברכה …

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by Semyon171,

שלום, יש לי ויסטה Home Premium עם רשיון OEM שנקנה עם המחשב,השאלה העיקרית בכותרת. ועוד שאלה - האם יש הבדל אם להתקין ממחיצת השחזור במחשב או מדיסק פיראטי ואז לעשות הפעלה למערכת הפעלה עם הסידיקיי החוקי - הסידיקיי הוא מה שקובע,לא?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by dror_gh,

שלום חבר שלי התקין וינדוס XP על כונן C (שהוא הכונן הראשי) והתקין ויסטה על D בתחילת המחשב היה לו את האפשרות לבחור איזה מערכת להעלות לפני כמה ימים הוא פירמט את D בלי להסיר את הויסטה עכשיו בתחילת המחשב הוא עדיין נותן לו לבחור אבל כמובן שהוא בוחר ויסטה זה לא נותן לו להעלות. השאלה היא איך לבטל את האפשרות בחריה? ש XP פשוט יעלה בלבד תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 1.05.2007 בשעה 16:06:29 מישהו יכול לעזור ??? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. לאחר החלק הראשון בהתקנה של XP, המחשב מבצע ריסט ולאחר מכן אמור לחזור להתקנה ולהמשיכה. בדיוק בקטע שהוא אמור להגיע בחזרה להתקנה לאחר הריסט, אני מקבל את השגיאה הבאה: ניסיתי להתקין מ2 דיסקים שונים של XP שעם שניהם התקנתי בהצלחה פעמים רבות במחשבים אחרים. הייתי מעוניין שתעזרו לי למצוא כיוון לבעיה. תודה רבה לעוזרים. ***עריכה: לא חשוב, הסתדרתי.. כבל IDE דפוק...***

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by TheStriker,

אהלן, איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין (בהנחה שבחרתי להתקין Windows Vista) את ה- X32 או X64 ? מה ההבדלים ביניהם? זה המחשב שלי: כמות מוצרים סה"כ 1 ANTEC NSK6500 -EC Black Super Mid Tower Case - 430W 762.85 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA-H30N x18 DUAL LAYER - SATA (black) - bulk 224.78 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 384.51 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,748.21 ש"ח 1 ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 579.29 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 597.77 ש"ח 1 AMD Athlon 64 (4600+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 702.66 ש"ח 1 תודה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  19. יש לי בעיה.. אחרי הפירמוט (רק כונן C) רק לכונן C יש את האיקון האמיתי ולשאר )D,E) אין איקון בכל.. אין באפשרויות שום אפשרות לשנות סמל.. מה עושים? (זה לא וירוס ולא ספייוור..)

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  20. שלום לכולם צירפתי תמונה של מנהל ההתקנים ששם המחשב מזהה משהו לא מוכר ניסיתי לעשות עדכון דרייברים מדיסק של XP וגם מדיסק של לוח האם והוא לא מזהה כלום. רציתי לדעת איך אני פותר את זה? תודה למגיבים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by GUNZ,

כרגע מותקן אצלי בשפה העברית השאלה היא האם יש איזה שהוא קובץ שאפשר להתקין וככה לשנות את השפה לאנגלית? של כל המערכת הפעלה שתיהיה באנגלית אם לא קובץ אז אולי יש דרכים אחרות לעשות את זה מבלי לפרמט ולהתקין אחד אחר באנגלית תודה מראש סרגיי

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by TaMiRn2,

יש לי XP 64X ואני מתחלק עם אח שלי במחשב... למרות זאת... אני פונה יותר לצד הגיימרי שבי... ואח שלי לעבודה משרדית...הוא התקין את הווינדוס וסביר שגם ירצה להישאר איתו... אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות דואל בוט? אבלאני גם רוצה שה64X יהיה המועדף

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by dinsh,

היי! יש לי vista ultimate מקורי. הייתה לי בעיה בלוח האם אז החליפו לי אותו (לאותו דגם אבל חדש) ומאז אני לא מצליח להפעיל אותו. אני מקבל הודעה שהקוד שאני רושם כבר נמצא בשימוש! תגידו הם עושים ממני צחוק? אחרי המחיר ששילמתי עבוד זה?!

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  24. שלום לכולם אני רוצה לקצר את זמן עליית הווינדוס אני זוכר שיש איזה אפשרות שינוי ב-regedit שמשנה את זה אני מתכוון לטעינה(הקווים)תודה לכולם אלי.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by ofir667,

בעיקרון אני רואה עברית אבל אם לדוג' אני רוצה לצרוב משהו אז כשאני מחפש אותו דרך נרו אז אי אפשר לראות עברית... גם בתוכנות אחרות אי אפשר לראות עברית! מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים