עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מחשב נייד טושיבה עם מעבד I3 שמריץ חלונות 7 HOME PREMIUM. אני רוצה להתקין גם XP על אותו מחשב כדי שתוכנה מוסיימת תרוץ לי. רכשתי XP ואני רוצה לדעת איך להתקין. האם להכניס את הסידי ולהתקין באופן רגיל?[br]פורסם בתאריך: 20.09.2010 בשעה 12:51:41 אוקיי קראתי פה באתר משהו דומה ושם היה כתוב שאת מערכת ההפעלה הישנה יותר תריך להתקין לפני החדשה.מה קורה אם החדשה (7) כבר מותקנת ? האם אני לא יכול להתקין XP? או שאוכל להתקין 7 נוספת?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  2. שלום יש סיבה כלשהיא לדעתכם שיכולה לגרום לדבר או שזה נורמלי ? אני מדבר על משחקים כמו BF2 וF.E.A.R, נגיד כשהBF2 עולה אז כמסתיימת הטעינה של המסך ונותר ללחוץ על JOIN GAME אני לוחץ ואז יש תקיעות בסאונד (כמו איזה דיסק שרוט שניתקע) זה קורה גם לכם ?? אני מניח שלא .... ממה זה יכול להיות ? עשיתי TEST SPEED לH.D תגידו לי אם זה בסדר לדעתם. ואיך אני יכול עוד לבדוק, אולי משהו בVIRTUAL MEMORY ?! לא יודע.... תודה כל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  3. קפצה לי הודעה לשם כיווץ המיילים באאוטלוק אקספרס. לחצתי אוקיי. לאחר הכיווץ גיליתי להפתעתי כי כל המייילים של 2007 בsent items נעלמו. ניסיתי לחפש ארכיוו או משהו דומה אך לשווא-אני לא מוצא. אני ממש חייב שיהיו לי את כל המיילים ששלחתי. מה שמצחיק זה שנשמרו כל המיילים של השנים הקודמות למעט 2007. בעמודה משמאל בה רשום sent items inbox לא מופיע שום סעיף המעיד על משהו הדומה לארכיון..כבר כמעט התייאישתי. ולמה רק בsent items נעלמו לי המסמכים ולא בשאר

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  4. שלום לכולם אתמול הלכתי לישון בשעה 1 בלילה והשארתי תמחשב דלוק ושאני קם אני רואה תמחשב שהוא הפעיל תעצמו מחדש ורק כרגיל אני לוחץ אישור והמחשב עולה... המחשב עולה כרגיל שומעים תרעש הזה שהוא עולה.. אבל לא רואים תשולחן עבודה ולא התחל לא כלום אז אני עשיתי מנהל משימות ואז משימה חדשה ורק הצלחתי לעלות תאינטרנט שלי... בבקשה זה דחוף מה עושים אני לא רואה כלום??? כלום.... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by avimorp,

טוב אז ככה אני פרמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להתקין את הווידוס XP לעומת זאת אני כן מצליח להתקין את WIN98 ואני לא רוצה את הווינדוס הזה ואני גם לא מצליח לעשות רפיר(תיקון) לXP ולא מצליח לשדרג אז מה אפשר לעשות במצב כזה בבקשה תעזרו לי אני בלי מחשב וזה משגע אותי!!!???

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by EToPaN,

שלום לכולם. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי. התקנתי Windows XP Pro והכל עלה יפה. להלן המפרט: AMD Athlon II dual core 3.0 GHZ 2.0 MB Chache Gigabyte GA-MA770 UD3 Powercolor AX4850 512MB WD 500GB - 32 MB AADS 4 GB Kingston DDR2 Arctic cooling highend low noise(AMD 64) Thermaltake Matrix התקנתי כמובן דרייבים מעודכנים ללוח אם, לכרטיס הקול על הלוח, כרטיס הרשת, .net (דוטנט) ואז את הדרייבר לכרטיס מסך. לאחר כל אלה, שמתי לב להתרסקויות חוזרות ונשנות של המערכת. ניסיתי להתקין את הדמו של Crysis ולראות האם איכשהו יש קשר לכרטיס המסך במאמץ. תחילה המשחק אכן התרסק, אבל בניסיון שני ושלישי הצלחתי לשחק בצורה חלקה מאוד על high עד ההתרסקות. אציין שגם בעבודה לא מאומצת כגלישה באינטרנט המחשב מתרסק…

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by domiel,

אתמול הפעלתי את המחשב וגיליתי שהווינדואס פשוט לא עולה..מגיע לקטע שהוא טוען וממשיך ככה ולא מפסיק...אבל בסייף מוד הוא נותן לי להיכנס... למישהו יש רעיון איך לזהות את הבעיה? או שזו בעיה מוכרת?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by nir.b,

איך אפשר ש- XP שידרוש סיסמא בזמן הכניסה אליו? אני זוכר שראיתי אפשרות כזאת אצל חבר, אבל אצלי משום מה הוא לא דורש סיסמה, אלא רק שאלחץ על השם שלי בכדי להכנס. ברשותי XP PROFESSIONAL. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by roeesnir,

מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו? יש לי קבצים שאני מוחק מ-DOK, וכשאני נכנס שוב אליו, גם ממחשב אחר, הקבצים מופיעים. אי אפשר להפעיל אותם (לדוגמא סרט) אבל הם "נמצאים שם" ותופסים מקום. אני מוחק שוב, ושוב הם חוזרים. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by Eviljelly,

אוקי , קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו (יכול להיות שכל העסק מתחיל מפה) וניגשתי להתקין את מערכת ההפעלה . ניסיתי בהתחלה להתקין XP אבל הוא כל הזמן נתקע בשלבים שונים של ההתקנה , בהתחלה חשדתי בכונן דיסקים , החלפתי אותו וגם לא עזר אחרי זה ניסיתי להתקין 98 ושוב פעם נתקע כל פעם בשלב אחר של ההתקנה בלי שום סיבה נראית לעין . בסוף ויתרתי הוצאתי את ההרדיסק התקנתי 98 על מחשב אחר , וחיברתי חזרה , באתי להריץ אבל הוא נתקע באמצע האתחול משום מה בלי שום סיבה (הפס הכחול-לבן למטה רץ אבל לא מגיב) ניסיתי במצב בטוח והוא רושם לי windows protecion error . לפני שהחזרתי את ההרדיסק הרצתי את ה98 על המחשב השני והוא עבד חלק . בנוסף מידי פעם כשאני מנסה להריץ את המחשב הוא מתחיל לכתוב לי כל מיני קודי אסקי מוזר…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  11. ברשותי לוח גיגהבייט 8SQ800 ULTRA עם ביוס מעודכן כרטיס מסך ATI 9500PRO דריברים מעודכנים להיום 512mb memories hunday כרטיס קול וכרטיס רשת מובנה 2 כוננים קשיחים בסך כולל 160 מגה צורב תקליטורים LG WIN XP PRO SP2 מעודכן לפני כמה ימים <<< System Summary >>> -------------------------------------------------------------------------------- Warning 100: Large memory sizes should be made of Registered/Buffered memory. <<< Mainboard Information >>> -------------------------------------------------------------------------------- Warning 2533: Disabled host contr…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by Adirz0,

התחילו BSOD בנייד ורציתי לנתח את קבצי הדאמפ אבל משום מה התיקיה minidump ריקה (למרות שסימנתי: write an event to the system log וגם: write debugging information - complete memory dump) אני לא מצליח למצוא את קבצי הדאמפ בשום מקום, איפה הוויסטה שומר אותם? ועל הדרך- הניתוח של הקבצים עובד באותה צורה כמו ב- XP (תוכנת ניתוח דאמפים). תודה.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  13. שלום. יש אתר שבו אני מכניס שם משתמש וסיסמא, אבל האתר - לאחר 20 דקות - זורק אותי החוצה, כחלק ממערך האבטחה, אני מניח. האם יש דרך (בדפדפן? תוכנה?) למנוע זאת? אני משתמש באתר במשך 8 שעות ביום, וזה פשוט סיוט!!! תודה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  14. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש פנטיום 4 ליבות עם זכרון 4GB ועליו שמתי ויסטה אולטימייט. הבעיה בה אני נתקל היא שאם אני רוצה להדפיס מהאקספלורר 7 (קובץ->הדפס), כל המחשב נתקע ואחרי כדקה יש הודעה שהאקספלורר נתקל בבעיה ועליו לאתחל את עצמו ואז מתרפרש הדף (זמן של עוד כדקה). אין בעיה עם הדפסה של קבצים שאינם נפתחים מהאקספלורר. וידאתי שאני עובד עם דרייבר נכון של המדפסת. יש לי HP 840C. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  15. היי, פתאום כל האייקונים שלי נהיו מבולגנים כאלו שאני לוחץ על התחל לא מבינים כלום הכל קווים כאלו הכל השתנה והתבלגן! אפילו פרינט סקרין אי אפשר להביא.. זה יוצא מטושטש. מה עושים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by prelly,

מישהו יכול להגיד לי איך אני פותח פורט בTELNET את כל הפקודות הנחוצות מהתחלה ועד הסוף ואיזה עוד אפשרויות לפתיחת פורטים יש?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by mega1234,

יש לי PROCESS שרץ כול הזמן ברקע - WOWEXEC.EXE - אני רואה אותו דרך ה TASK MANAGER תחת PROCESSES אבל הוא ריק ז"א אין שום אינדקציה כמה CPU POWER הוא לוקח או זיכרון . הצעות ? ???

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  18. אוקיי יש לי מחשב AMD 2500 עם 256 זיכרון עכשיו כל פעם בהתחלה של הXP כשהוא מעלה את התוכנות שעובדות ברקע (NORTON) הוא כאילו נתקע. כלומר, אם אני ינסה להיכנס לתיקיה או משהו המחשב פשוט לא יגיב ורק אחרי שהוא מעלה את האנטי ווירוס הוא פותח את כל מה שלחצתי ולא הייתה תגובה..(אם זה תיקיה או התחברות..) חשבתי שאולי חסר לי RAM אז קניתי עוד 256 אבל אין השפע בכלל! מה אני עושה??? ??? עריכה: אם זה משנה אז יש לי זיכרון יש Kingston 256mb 2700

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by avi2014,

אני מחכה כבר חודשיים לדרייבר מותאם של hp לויסטה...כרגע המדפסת מושבתת. יש אפשרות להתקין את המדפסת על הויסטה גם ללא דרייבר?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by sharkitxt,

תראו זהו המפרט שלי: pentium 4 2.40 GHz 1 GB RAM ati radeon 9600, 128 mb איך זה נראה לכם יעבוד? תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  21. איך אני מסדר את זה?

22. Started by BeN-T,

אני קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה מערכת להתיקן: xp פרופשיונל 32 ביט או ויסטה פרימיום 32 ביט. נתוני המחשב שלי הם: q6600 ep45ds3 4 gb זכרון . מה אתם ממליצים? למחשב של משחקים.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by adam99,

שלום! היום אני פותח את המחשב והווינדוס מגיע לחלק של הפס הרץ ואחרי זה כשהוא אמור להעלות את המסך הכחול של ההתחברות אז המסך נכבה והווינדוס כאילו ממשיך לעלות(המנורה האדומה נדלקת והכל). בדקתי במסך אחר וזה אותו דבר. זה יכול להיות כרטיס מסך? המחשב עולה במצב בטוח ובמצב VGA וכשהווינדוס אומר לי שהרוזולוציה לא מתאימה אז אני מאשר שיתקן ואז המסך נכבה. עשיתי תיקון ע"י הדיסק של הווינדוס וזה לא עזר... מה אני עושה? תודה!

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by DeMoney,

האם אני יכול שיהיה לי על מחשב אחד גם וינדוס 98 וגם וינדוס אקספי? ואם כן האם אני פשוט מכניס את הדיסק של וינדוס 98 ומתקין? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  25. Started by zidan32,

קצת נסחפתם הייתי אומר,בכל מצב מצאתי פתרון,אפשר למחוק תדיון

• 3 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים