עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Nathan_S,

האם ניתן להתקין ולעדכן Windows בלי כונן אופטי רק דרך קורא כרטיסים. הייתי רוצה לפרק מהמחשב את הכונן האופטי, ולהשתמש בכרטיסי זכרון בלבד.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  2. הדפדפן דורש adobe flash 64-bit אך חברת ADOBE לא תומכת מאיפה כן ניתן להשיג flash Adobe Flash Player is not supported for playback in a 64-bit browser

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  3. שלום לכולם, אני קצת מופתע שלא ראיתי את זה פה באיזה שהוא פוסט אבל נתקלתי בבעיה, ואני צריך להכין לעצמי דיסקט בשביל להתקין WINXP על דיסק SATA2 ולא ראיתי הודעה על זה אז אני קצת מופתע. לכן רציתי לדעת מאיפה להוריד את התוכנה שמכינה לי את הדיסק הזה, ואם יש לי פתרון לעשות את זה בלי פלופי כי כרגע יש לי רק מחשב נייד ואין לי איך להכין את הדיסקט. אני מתקין את המחשב מכיוון שהרכבתי משני מחשבים ישנים שלי ושל חבר מחשב אחד ועכשיו הוא מסכים לעלות רק ב SafeMode בנוסף רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה עדיף לי להתקין, יש לי כמה מערכות הפעלה אצלי ואני מתלבט בין 3 Xp Pro 32 Bit Xp Pro 64 Bit Vista Ultimate (for upgrade use only) וגם האם להתקין אופיס 2003 או 2007 מפרט המערכת CPU: AMD 3200 Board : Asu…

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  4. שלום לכל התותחים אני לא בטוח אם הבעיה שלי שייכת לכאן או לפורום לינוקס. הבעיה היא כזאת: יש לי מערכת ויסטה אולטימייט מותקנת והתקנתי לפני כמה ימים גם לינוקס. כעת אני רוצה להסיר את הלינוקס, מאחר ולא הצלחתי פשוט מחקתי אותה מהכונן בו היא הייתה. הבעיה שנוצרה לי היא שכל פעם שאני מעלה את המחשב הוא כאילו מנסה להציג את המסך בו ניתן לבחור את מערכת ההפעלה. אך מאחר וחקתי את הלינוקס הוא לא מוצא אותה אז הוא מציג הודעת שגיאה ונתקע. האם מישהו יודע מה יכול להיות הפתרון לכך. חשוב לציין כי מהייאוש עשיתי התקנה חוזרת של הויסטה וזה עדיין לא עוזר. בבקה עזרה.......

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by Adir207,

יש לי ווינדוס 7 64BIT וכשהמחשב נכנס למצב שינה הוא מכבה את הכרטיס רשת למרות שמוגדר לו לא לעשות זאת בהגדרות צריכת חשמל. זה מעצבן כי כשאני מוריד קובץ והמחשב נכנס למצב שינה ההורדה מפסיקה את עצמה. האם ישנו פתרון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by edenn,

פעם התקנתי על כונן C שהיה עליו XP את ה-7 באנגלית, לאחר כמה זמן התקנתי 7 בעברית אבל בכונן אחר, מהיר יותר. אני רוצה לפרמט את כונן C כדי שיהיה ריק, אבל הוא לא נותן לי. בכל דרך שאני מנסה הוא פשוט אומר לי שאני לא יכול, ניסיתי דרך CMD ודרך מנהל האחסון. ודרך אגב מחקתי את ה-7 באנגלית דרך MSCONFIG. אני אשמח אם מישהו יעזור לי לפרמט את כונן C הישן.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  7. Started by AvIAToR,

שלום, כשפותחים קבצי טקסט בעברית הכל נראה ג'יבריש, אותו דבר אם מוסיפים תרגום לסרט, עכשיו אני זוכר שב-XP היתה אפשרות להרחבת השפה עבור כל התוכניות, ואני לא מוצא אותה ב- 7, למשיהו יש מושג מה עושים? נ.ב מדובר ב-WIN7 ULTIMATE 32bit. תודה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by Dr.Shon,

האלן חברים יש אפשרות לפמל כונן קשיח לשני כונן בויסטה? תודה

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by iquitos,

שלום לכולם! לפני שבוע קניתי מחשב נייד עם הארד דיסק 320 כאשר החלוקה בו היא : הכונן הראשי (C:operation system) מכיל 283 ג'יגה בייט והכונן המשני (D:recovery) מכיל 14.5 ג'יגה בייט. לי אישית החלוקה הזאת לא נוחה ומה גם ששמעתי שהכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (C:operation system) צריך להיות כמה שיותר פנויי ומומלץ לא להתקין עליו תוכנות או כל דבר אחר חוץ מדרייברים ומערכת הפעלה (פה גם נשאלת השאלה האם זה באמת נכון או שאלה רק "שמועות") על המחשב מותקן אצלי WIN7 וכרגע אני רוצה לחלק מחדש את הכוננים ע"י הקטנת הכונן הראשי לגודל של כ-100 ג'יגה ואת כל שאר המקום "לספח" לכונן המשני ועליו להתקין משחקים תוכנות מוזיקה וכ'ו.. הידע שלי במחשבים הוא די מוגבל ולכן אני לא יודע איך לעשות את זה והאם אפ…

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  10. יש לי ווינדוס(XP) מקורי ואני כבר כמה זמן מקבל התראה שיש סרויס פק 3 להוריד(עכשיו אני עם 2) אבל בהתקנה הוא מציע לי לגבות קבצים עכשיו אני באמת צריך לגבות קבצים והם ימחקו או שלא באמת צריך לגבות?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  11. אם כיום יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט האם אני אוכל לשדרג לווינדוז 7 אולטימייט בהנחה? עוד שאלה: מה ההבדל בין גירסאת OEM לגירסאת RETAIL? וכמה יעלה ווינדוז 7 בארץ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  12. משום מה אני לא מצליח לראות מסך מלא של הדפדפן, אלא אני רואה את שולחן העבודה שלי בחלק העליון של המסך. יש לי מחשב סמסונג סידרה 7 15.6 אינץ

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by Stealth,

היי לחצתי בטעות על open in browser בקובץ מדיה שהפעלתי בinternet explorer עכשיו רוב קבצי המדיה דרך הxplorer לא נפתחים בגלל נסיון של הxp לפתוח את זה בbrowser עצמו חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי דרך משהו מכיר שינוי registry כלשהו או כלי להחזרת המצב לקדמותו?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  14. Started by rambo,

שלום! יש לי בתיקיית TEMP כל מיני קבצים עם שמות מוזרים כמו Pxu8124, Qg4283..... הם שוקלים בערך שמונים ומשהו קילו בייט. המחשב שלי עושה כל מיני בעיות מוזרות, ונראה לי שזה בגלל הקבצים האלו שהם אולי ווירוסים. מישהו אמר לי שהקבצים זה שטויות ושאפשר למחוק אותם... אבל אני פוחד שיקרה משהו למחשב אם אמחק אותם. אפשר עזרה?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by FlipM0de,

מישהו נתקל בבעיה שה taskbar של מערכת ההפעלה (winxp pro) קופא ולאחר מספר שניות כל מערכת ההפעלה עצמה קופאת ועל מנת להחזיר אותה למצב פעיל צריך להפעיל את ה task manager (ctrl+alt+del)? פעולה זאת מתרחשת כל מספר דקות.. המחשב נקי מוירוסים ותוכנית ריגול לאחר שיחזור מערכת שלפני התקנת sp2 ועדיין התקלה קיימת.

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by ccc,

???

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  17. יש איזה משהו שמנסה להתחבר אליי דרך נט באס וזה בגלל שיש לו את האיי פי שלי שאלה : אם אני משנה את האיי פי שלי האם הוא לא יוכל להתחבר אלי יותר ? יש לי את האיי פי שלו והספק שלו זה בזק בין לאומי ( ככה התוכנה שלי אומרת לי) האם בבזק יכולים לתת לי פאטים עליו לפי האיי פי שלו ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by weinman,

ברצוני לשנות את שם הלייבל של ה DVD והצורב מסתם compact disk לשם אחר הכיצד?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  19. יש לי מחשב עם מעבד אינטל פרוסקט c-0 ומתי שמתקינים sp2 המחשב נתקע, מישהו יודע מה עושים בנידון ?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by Holy,

קיצור ב-wellcom screen של הוינדוס כתוב לי כל הזמן 2 unread messanges ופשוט אין לי מושג מה הוא רוצה מהחיים שלי. ב-outlook express קראתי את כל המיילים (הם כבר לא מודגשים) וזה ממש מעצבן אותי. איך אני מעיף את זה?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by mega1234,

יש לי PROCESS שרץ כול הזמן ברקע - WOWEXEC.EXE - אני רואה אותו דרך ה TASK MANAGER תחת PROCESSES אבל הוא ריק ז"א אין שום אינדקציה כמה CPU POWER הוא לוקח או זיכרון . הצעות ? ???

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by oleg,

שלום לכולם! אני חייב בדחיפות להסתיר או לשים סיסמא לסיפרייה שלי של קבצים שאני לא רוצה שמשתמשים אחרים יוכלו לראות. איך עושים את זה? האם אפשר דרך הווינדוס? (XP) ההארדיסק שלי מפורמט FAT32 אמרו לי שזה לא טוב לזה...אם אי אפשר דרך ווינדוס אז בבקשה תגידו איזו תוכנה עושה את זה הכי טוב? (ואם אפשר אז שלא יכווץ את החומר) תודה מראש!!!!

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  23. טוב אז ככה ברשותי ווינדס XP פרופשיינל המלא חשוב לציין!! התקנתי את הווינדוס לאחר שפירמטתי את המחשב הישן שעליו היה ווינדוס 98SE לפני אז ככה לאחר סיום ההתקנה הווינדוס העלה הערה שאני צריך לבטח את המחשב בליוי איקון קטן של שני מפתחות ואם אני לא יעשה את זה בזמן של 30 יום הווינדוס ישובת או ימחק או לא ממש הבנתי מה הוא רוצה אבל זה לא נראה לי טוב ניסית לראות במה מדובר וחשוב לציין שאין לי אינטרנט במחשב הישן הוא מתעקש שאני יתחבר או שאני יתקשר לשרות לקוחות אבל כשמתקשרים עונה רק פקס. בקיצור עיזרו לי לפתור בעיה זאת בבקשה

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by Tzion,

לפעמים קורה לי במדיה פלייר (גרסא 10) שאחרי ששיר נגמר הוא מתנגן שוב ואחרי כמה שניות הוא מתחיל להתנגן מהתחלה ואז ממשיך רגיל. אתמול פירמטתי את המחשב וזה קרה גם לפני הפירמוט? יש לכם רעיון למה זה קשור? יש מצב שלזכרון? ??? תודה

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  25. שמתם לב להבדל? למה מאחורי אייקון אחד יש צל חזק ולאחר צל חלש? איך לתקן את הבאג הזה?

• 7 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.