עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. נוצרה לי תקייה בתוך תיקייה הוינדוס בשם MINIDUMP ובתוכה קובץ! שאלתי היא מה תפקידה של התיקייה והאם בטוח למחוק אותה ואת תוכנה כי היא לא הייתה קיימת לפני! בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by blackmonkey,

שלום לכולם רכשתי מחשב חדש, ואיתו מערכת הפעלה של WINDOWS XP חוקית, מלאה, בסכום כסף מלא (וכואב) שאלתי היא- האם לאחר ההתקנה על המחשב החדש- אוכל להתקין את הוינדוס במחשב נוסף בביתי שפירמטתי לאחרונה? ובמידה וההתקנה על המחשב לא תפעל באופן תקין (הכוונה- ללא הודעות על "חוקיות המערכת")- האם בעיות יופיעו גם במחשב החדש עליו כבר התקנתי את הווינדוס? האם בעצם ההתקנה של גרסה חוקית אחת על שני מחשבים אני אדפוק את שניהם??

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  3. בתקופה האחרונה כחודש לא הייתי עם המחשב ומאז שהפעלתי אותו הוא לא נותן לי להתקין עדכונים. מדובר בויסטה מקורית . אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  4. אוקיי יש לי מחשב AMD 2500 עם 256 זיכרון עכשיו כל פעם בהתחלה של הXP כשהוא מעלה את התוכנות שעובדות ברקע (NORTON) הוא כאילו נתקע. כלומר, אם אני ינסה להיכנס לתיקיה או משהו המחשב פשוט לא יגיב ורק אחרי שהוא מעלה את האנטי ווירוס הוא פותח את כל מה שלחצתי ולא הייתה תגובה..(אם זה תיקיה או התחברות..) חשבתי שאולי חסר לי RAM אז קניתי עוד 256 אבל אין השפע בכלל! מה אני עושה??? ??? עריכה: אם זה משנה אז יש לי זיכרון יש Kingston 256mb 2700

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  5. התקנתי לדוד שלי windows vista (32) אחרי שהשתמש עם xp אחרי ההתקנה כשניסיתי להשתמש ב windows update קיבלתי שגיאה מספרה 8007005 אם אני לא טועה חיפשתי בגוגל מדריך לבעיה עשיתי כמה פעולות ניסיתי שוב להשתמש בwindows update ועכשיו אני מקבל את השגיאה 8000FFFF חיפשתי באינטרנט מדריכים עשיתי שום דבר לא עזר.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש, ליאור.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by Aviram,

רציתי לדעת איך אפשר לשנות את התמונה שרואים כשמטעינים את הווידוס ואם אפשר בכלל. יש לי תמונה של longhorn.bmp ואני רוצה לשים אותה במקום. האם אפשר?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by tomer_m19,

אמרו שהחבילה תצא במרץ , היא יצאה כבר.? אני מצפה בקוצר רוח....

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. קראתי ש-SP3 משחררת את הצורך בהכנסת CD KEY , האם זה נכון ? ואם כך אם יש לי דיסק של SP2,אני אצטרך לשים CD KEY ?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by StreetRacer,

אהלן חברה, אני משתגע הורדתי סרט ב EDONKEY בסוף הוא יצא CORRUPTED. אני מנסה למחוק אותו ואני לא מצליח.. מה לעשות ? שמוליק

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  10. אני רוצה להתקין את הווינדוס ב-HD חדש של 250GB SATA על לוח אם חדש ויש לי 2 HD של 80GB בחיבור IDE (על אחד מהם מותקן הוונידוס) האם לאחר התקנת הווינדוס על ה-250 ניתן לחבר את ה-80 שיתפקדו ככוננים משניים או שחייבים למחוק את הויונדוס שב-80 ? וצריך לעשות משהו עם הג'מפר ?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by IG,

כדי להתחבר לאינטרנט, אני צריך להיתקשר לשרת, ע"י הרצת הכתובת הstart- run. נמאס לי מזה, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות קיצור דרך לכתובת. מי שאין לו מושג על מה אני מדבר שפשוט לא יגיב, ולא ישאל שאלות שאין להן שום קשר להתקדמות לעבר תשובה. עזרה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by dyn,

שלום, מדי פעם המחשב שלי עושה ריסט ואחרי שהמחשב עולה הוא אומר ש windows בצע שיחזור לאחר יציאה בלתי צפוייה ומראה לי תהודעה הזאת: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: a BCP1: 000000000000002F BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000001 BCP4: FFFFF80001C598B2 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112907-01.dmp C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-45271-0.sysdata.xml C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WERCF9D.tmp.version.txt ‏‏קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fw…

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by Drogba,

Hello I just got a new computer , but i have a problem, i can't write Hebrew. I can read Hebrew and everything but i can't write. I tried Alt+Shift and everything but still , it didn't work . and there are Hebrew letters on my keyboard. plz help me

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  14. Started by Imtheman,

יש איזה פקודה שבהפעלה הבאה של ה WINDOWS הוא יעבוד עם ב סייפ מוד עם רשת ?

15. Started by RayZ,

אני עד עכשיו לא הבנתי.. מה ההבדל בין ווינדוס XP פרו לבין הווינדוס XP הרגיל? (הום ופרופסיונל)

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  16. שמתם לב להבדל? למה מאחורי אייקון אחד יש צל חזק ולאחר צל חלש? איך לתקן את הבאג הזה?

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by EAD,

במאמר של http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35805 מתואר שNFORCE 2 לא יתמוך בחלונות VISTA באסה אז לא תהיה ברירה וכל מי שאיתנו מחזיק מחשב AMD עם לוח אם קצת "מיושן" יאלץ להחליף כנראה לפחות לוח אם (וכנראה שאם כבר אז גם זכרון להרחיב ומעבד) כדי להיות מסוגל להריץ את חלונות VISTA

18. Started by frank31,

שלום לכולם התקנתי ויסטה על כוננן D כאשר את XP התקנתי בכונן C . אני מעוניין להסיר את ויסטה עקב בעיה של זיהוי דרייברים יש לוח אם של gigabyte ga-m55plus-s3g( כרטיס קול וחיבור לאניטרנט ). האם פירמוט של כונן D לשם הסרה יפגע בהתקנה של XP. תודה .

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  19. Started by Shadowman,

התקנתי dx9 והבנתי שאני לא צריך אותו... אני רוצה לחזור ל 8.1 אני לא מצליח להסיר אותו!! השאלה שלי איך אני עושה זאת!!!

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  20. אני רוצה שהמחשב יכנס אוטומטית למצב stand by אחרי 30 דקות שהוא לא בשימוש. הגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שהוא יכנס למצב stand by אחרי 30 דקות אבל זה לא עובד. שאר הדברים כמו כיבוי מסך / דיסקים עובדים. כשאני מנסה להכנס למצב stand by דרך כיבוי -> stand by זה עובד.

21. Started by oleg,

שלום לכולם! אני חייב בדחיפות להסתיר או לשים סיסמא לסיפרייה שלי של קבצים שאני לא רוצה שמשתמשים אחרים יוכלו לראות. איך עושים את זה? האם אפשר דרך הווינדוס? (XP) ההארדיסק שלי מפורמט FAT32 אמרו לי שזה לא טוב לזה...אם אי אפשר דרך ווינדוס אז בבקשה תגידו איזו תוכנה עושה את זה הכי טוב? (ואם אפשר אז שלא יכווץ את החומר) תודה מראש!!!!

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  22. תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  23. ערב טוב ושבת שלום, עדיין לא נתקלתי בבעיה מוחשית אבל אשאל לפני שאתקל כדי שאעשה בהתקנה תיקונים כנדרש. הותקן XP SP3 עם אי אילו תוספות, על הלוח הנוכחי הוא יעבוד, מה יקרה אם אעביר אותו לצ'יפסט אחר? יש כאלו שאומרים לא יעבוד אם אעשה אימג' לכונן קשיח אחר, יש כאלו שאומרים שכן. שמעתי על פאטצ'ים במערכת ההפעלה, על טוויקים וכו', יש המלצות? אשמח לכל המלצה. תודה .

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by FlipM0de,

מישהו נתקל בבעיה שה taskbar של מערכת ההפעלה (winxp pro) קופא ולאחר מספר שניות כל מערכת ההפעלה עצמה קופאת ועל מנת להחזיר אותה למצב פעיל צריך להפעיל את ה task manager (ctrl+alt+del)? פעולה זאת מתרחשת כל מספר דקות.. המחשב נקי מוירוסים ותוכנית ריגול לאחר שיחזור מערכת שלפני התקנת sp2 ועדיין התקלה קיימת.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by mbs,

היי, האם בהנתן מפרט מחשב חזק למדי יהיו הבדלים בביצועי משחקים תחת מערכות ההפעלה הנ"ל? שמעתי טענות שלפיהן XP PRO מבצע הרבה בדיקות ברקע שעלולות להפריע לביצועים. האם זה נכון? תודה!

• 4 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.