Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
האם אני יכול שיהיה לי על מחשב אחד גם וינדוס 98 וגם וינדוס אקספי? ואם כן האם אני פשוט מכניס את הדיסק של וינדוס 98 ומתקין? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, בידיוק כמו VISTA גם WINDOWS 7 צורכת ג'יגה זכרון האם צריך להרחיב זכרון או שאפשר להסתדר עם WIN7 ולא לסבול מירידת ביצועים במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני משתגע הורדתי סרט ב EDONKEY בסוף הוא יצא CORRUPTED. אני מנסה למחוק אותו ואני לא מצליח.. מה לעשות ? שמוליק
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום לפני כמה שעות הייתה לי בעיה במחשב, ולכן פרמטתי את המחיצה שבה ישבה הווינדוס שלי והתקנתי ווינדוס חדש. הבעיה היא שעכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא נותן לי אפשרות בחירה בין הגרסה החדשה שהתקנתי, לזאת הישנה, שלמיטב הבנתי הסרתי כבר. יש דרך כלשהיא מתוך הווינדוס עצמה להסיר את ההתקנה השניה? הגרסה החדשה והתקינה היא 32 ביט, בזמן שהישנה יותר (שניסיתי למחוק ) היא 64 ביט. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, יש דרך למחוק וינדוסים בלבד? איני מעוניין בפירמוט הדיסק הקשיח אלא ספציפית למחוק את הוינדוס, יש דרך לעשות זאת?
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום וברכה. לאחרונה ביצעת התקנה מחדש של winXPHOME במחשב הנייד amilopro v3505. כאשר קיבלתי אותו מהחנות- יכולתי לראות את כל אופציות הכיבוי במסך הכיבוי (restart,shutdown,stanby,hibernate) כעת אני רואה רק את השלוש הרגילות (ללא hibernate) כאשר ניתן להחליף ע"י SHIFT בין stanby/hibernate. האם מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
התקנתי את הויסטה אולטימייט X64 ואחרי שסיימתי יש לי את המסך כניסה עם מין ריבוע זה של יוזר ורשום לי שם ANOTHER USER ואם אני לוחץ עליו אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ואז זה אומר לי שהם לא נכונות ואי אפשר להיכנס לווינדוס בדרך אחרת רק אם אני לוחץ על ANOTHER USER ואז אני צריך להכניס שם וסיסמא. במהלך ההתקנה לא היה לי שום שלב שבו הייתי צריך לתת לא משתמש ולא סיסמא. מה אני עושה ??
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אחותי קנתה מחשב נייד בחו"ל וקיבלה איתו VISTA הבעיה היא שהוא באנגלית ואי אפשר אפילו לכתוב בעיברית.. השאלה היא איך אפשר לשנות את השפה לעיברית? או לפחות לכתוב בעיברית בנייד?... (אני יודע איך עושים את זה בXP אבל אף פעם לא השתמשתי בויסטה)
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
אני צריך לפרמט את המחשב ולצערי אני לא מוצא את הדיסק של ויסטה ויש לי רישיון חוקי של VISTA HOME PREMIUM מה עושים? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס(XP) מקורי ואני כבר כמה זמן מקבל התראה שיש סרויס פק 3 להוריד(עכשיו אני עם 2) אבל בהתקנה הוא מציע לי לגבות קבצים עכשיו אני באמת צריך לגבות קבצים והם ימחקו או שלא באמת צריך לגבות?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה שייך לכאן או לפורום תוכנה, אבל אני מניח שלכאן. בכל מקרה, שמתי לב כבר פעמיים, שהמחשב שלי עמד על אחוז ממש גבווה של ניצול מעבד כשהוא היה סתם על הדסקטופ ולא עישתי כלום (וזה לא הגיוני כל כך ל2.6C שלי...) , וכשניכנסתי לטסקמנג'ר לראות מה לוקח את כל המשאבים הופיע שם בכרטיסייה תהליכים (השניה) תהליך בשם ccpxysvc.exe תחת משתמש system. מישהו יודע מה זה, ומה זה עושה??? אם אני מסיים את התהליך הזה (סוגר אותו), אז חלונות ממשיכה לפעול, אבל אני לא יכול יותר להתחבר לשום אתר באינטרנט עד שאני מפעיל מחדש את המחשב...
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ראיתי פעם מדריך, לא יודע איפה, שכתוב בו איזה סרויסים [sercives] אפשר להוריד ב XP בלי חשש. אשמח לקבל את רשימת הסרויסים האלו\לינק למדריך. ועוד משהו, היה עוד מדריך, בפורום אחר, להרכבת מחשב, אשמח לקבל גם לינק אליו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
איך מוחקים network connections? הכוונה היא לא ל"חייגנים" עצמם, אלא ל - Local area connections וכו'
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ניסיתי גם שחזור מערכת אבל זה לא עזר... הוא מראה איזה הודעת שגיאה עם system32.exe ופותח את תקיית ה- system32 ובעקבות כך המחשב פועל לא יציב ותוכנות קורסות מה יכולהלהיות הבעיה? ??? האם אפשר להשיג את הקובץ הזה וע"י כך לתקן את זה? או שבכלל חייבים להתקין מחדש את הווינדוס מחדש? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
עבור יוזר אחד בלבד מתוך שלושה ב-XP PRO ?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני יודע שאיפשהו יש מדריכים לזה ומה ששאלתי הוא דיי ספאם... ושאם היתי מחפש היתי מוצא... ואני מצטער על כל זה.. אבל ממש אין לי זמן לחפש(וזה לא מעצלנות.. פשוט אני בקושי מבין מה אני עושה במחשב וזה יקח לי מלא זמן לחפש) בקיצור אחים שלי אני מודה למי שיעזור לי ושוב סליחה על כל הבאלגן
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי כרגע XP ואני מנסה להתקין ויסטה, כשאני מעלה את ה DVD אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert your Windows installation disc and restart the computer. 2. Choose your language settings and click next. 3. Click "repair your computer ושיש בעיה עם הקובץ קרנל בגדול ה XP דפוק בכל מקרה, אבל הוא לפחות עולה בלי בעיות מישהו יודע איך אני יכול להגיע להתקנה ולמה אני מקבל את ההודעה הזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שהורדתי חבילה לשיפור המראה בוינדוס התקנתי אותה , עשיתי ריבוטט והופה מסך שחור אני לא רואה כלום ניסיתי דרך שורת הפקודה EXPLORER לא עולה , זה רושם EXPLORER IS NOT A VAIL WIN32 APPLOCATION אז אני נכנסתי דרך הדפדפן של האקספלורר למחשב ולתיקיות ניסיתי להוריד עוד חבילת סקינים אחרות לא הלך ב SYSTEM RESTORE אין אפשרות לשחזר אחורה ... לשחזר למקור לא כל כך הצלחתי ... עזרה בבקשה ! שבוע טוב ! מערת ההפעלה היא xp pro 64 bit [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי ישנן שתי מחיצות - C ו-D. תיקיית My Documents נמצאת במחיצה C ואני מעוניין להעביר את היעד שלה למחיצה D. תודה רבה על העזרה, מתחילון.
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מעיף את הבלונים המיותרים האלה לדוגמה שאני מיתחבר לאינטרנט מופיע בלון "אתה מחובר לאינטרנט..." עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה שאלות על זה נ.ב אני אשמח עם תביאו לי תמונות של איך מפתח הרג'סטרי ניראה תודה
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם וויסטה אולטימייט תעבוד על תצורת מחשב כזו : Intel P-IV Prescott 3.0 Ghz Kingstone 1024 MB DDR ATI YUAN RADEON 256 MB W.D. 7200 rpm 160GB ההגדרה שלי ל"תעבוד" היא שתאפשר להריץ משחקים,תוכנות ועובדה מסודרת עם המחשב,בלי שהמערכת תתקע... תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP PRO באנגלית ובהוספה\הסרה של תוכנות אני רואה הרבה קבצים של WINDOWS XP מה זה בדיוק? זה לא היה,זה פתאום הופיע
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום חברים הורדתי היום את הגרסה האחרונה של WIN7 הקובץ ירד לי אחרי זמן מה הקובץ שוקל 2.35 G אבל שאני פותח אותו יש שם סה"כ קובץ מסמך טקסט של 135 קילו בייט השאלה המתבקשת1 איפה הWINDOWS?
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-