Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני כמה זמן התקנתי סקין של ויסטה עכשיו מחקתי אותו והכל השתנה חוץ מהאייקונים שלא השתנו חזרה למה שהיו פעם איך אני משנה אותם חזרה?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עשיתי dual boot המחשב בא עם הויסטה והתקנתי עליו XP אבל עכשיו אני לא יכול לחזור לויסטה אם אני צריך.. ניסיתי להתקין EasyBCD בשביל שהוא יציג לי אפשרות בחירה לפני שהוא מעלה.. אבל אי אפשר לעשות את זה באקספי עכשיו הוא אומר שזה בגלל שהווינדוס חדש או משהו כזה.. איך אני יכול לחזור לויסטה? אני לא רוצה למחוק ת'אקספי ויש לי מחשב נייד שבא עם הווינדוס מותקן לא עם דיסק של הווינדוס..
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני בזמן הקרוב קונה לוח אם חדש ומעבד חדש, והבנתי שלאחר החלפת לוח אם רצוי מאוד לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש. יש לי כרגע WIN10 פרוץ ששדרגתי מ-WIN8.1, והעניין הוא שאני לא יודע מה הכי טוב לעשות. להתקין מחדש את 8.1 ואז לשדרג ל-10? או שיש דרך מהירה יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כל משחק שאני מתקין לא עובד, כשאני לוחץ עליו, הוא עושה מסך שחור, וחוזר חזרה למסך הקודם ואז מציג שגיאה: לדוגמא: "nfs.exe has stopped working" אחרי זה רשום שאין פתרון לבעיה.. =עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך =עידכנתי DirectX מה עוד אני צריך לעשות בשביל לתקן את הבעיה הדפוקה הזאת? יש לי וויסטה x64 מקורית..
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין מחדש לא עזר.. אני עכשיו משתמש במוזילה אבל אני רוצה לחזור לIE... למשהו יש עצות?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
windows חוסם לי חלונות שאני מעוניין לפתוח, ניתקתי את ה-pop up blocker המובנה של ie וגם את של spyware doctor, אבל עדיין שאני לוחץ על קישור שאני מעוניין לפתוח מופיע ב-ie למטה בצד שמאל: "pop up window blocked", איך אפשר להפטר מזה ?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני קניתי מחשב חדש חזק והתקנתי windows vista sp2 -32bit הפעלתי את הaero והכל אבל הtab נשאר לי כמו שהיה בXP משהו דומה ולא עם מעבר החלונות הגדולים, מה עושים במצב כזה? תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הי צריך את עזרתכם הדחופה מחשב חזק עם מערכת הפעלה . W7 ULTIMוינדוס 7 אולטימט. ותקנה גרסת שדרוג. כאשר המחשב עובר לשומר המסך עם ססמא מדי פעם המחשב קורס ונכבה. מה גם שזה לא קורה באופן קבוע. לעיתים אחרי שנגשים למחשב אחרי 4 שעות הוא בסדר ולעיתים אחרי שעה הוא נכבה מנהלי התקנים עודכנו תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות אייקון של תיקיה מסויימת בתוך אחד הכוננים שלי, איך אני עושה את זה? תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם office 2007 basicהיא התוכנה המתאימה לעסק ביתי קטן של אדריכלות ולעריכת ספרים ? או שיש המלצה אחרת. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קם ניגש למחשב, (השארתי אותו דלוק...) אני רואה שהוא תמיד על 100% ביצועים, אז רציתי לעשות LOG OFF ולמשתמש ולחזור להשתמש בו שוב... (כלומר מין ריסטרט שכזה...) אז פיתאום אני מגלה שהמשתמש שלי MARK הלך לעולמו, והיתה רק אפשרות אחת לבחור והיא ADMINISTARTOR... אז אני הולך לבדוק מה הבעיה, ומגלה שהמשתמש שלי הלך לעולמו, אפילו שלא עשיתי "שחזור מערכת." ואחרי כן אני הולך לראות את התיקיה של כל המשתמשים ואני מגלה שהתיקיה לא נמחקה, אבל אי אפשר לעשות בה כלום, והXP לא מזהה אותה או משהו! בבקשה עיזרו לי כל הקבצים וכל השטויות שלי הלכו לעולמם, ואני גם לא עשיתי נקודת שיחזור מערכת
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בוינדוס ואני לא זוכר איך או ממה פשוט יום אחד זה קרה לא זכור לי שום דבר מיוחד אני מפעיל את הדיימון טולס לדוגמא וזה עושה את העכבר לשעון לרגע אחד כאילו זה מפעיל אותו אבל אחרי זה פשוט לא קורא כלום וגם הטאסק מנגר משום מה נדפק...
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איזה גירסה של DT ו BSplayer תואמות למערכת הפעלה הזאת? והאם אני יוכל להמשיך לשחק עם שמירות של משחקים כגון קרייסיס COD4 שהתחלתי לשחק בXP על ויסטה? תודה ofeky1
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בניתי קובץ ASP שיוצר רשומה חדשה במסד נתונים אבל בגלל ההרשאות הוא לא יכול סוג שגיאה: Microsoft JET Database Engine (0x80040E09) ??אין אפשרות לעדכן. מסד הנתונים או האובייקט מוגדרים לקריאה בלבד. /mydb/add.asp, line 13 סוג דפדפן: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5287
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום . התקנתי ויסטה חדשה ויש דבר שמאוד מפריע לי ( חחח לא יודע למה ) . איך אני מסיר את הלוגו של חברת DELL כמו שאתם רואים בתמונה ?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה רצינית. עשיתי פורמט במחשב ובאתי להתקין את האקס פי (הכל כך מרגיז הזה!!) ,אני מתחיל לעדכן את הסרוויס פק 2 והוא רץ רץ עד שבא לי ההודעה כחלק מהתהליך "running processes after install". נכון לעכשיו עד לכתיבת שורות אלו (שעברו מאז תחילת התהליך כשעה!!!) עדיין לא השתנה כלום והתהליך (מן הסתם נתקע). אני אולי קצת אופטימי שזה עוד ישתנה... :s05: רציתי לדעת אם הבעיה מוכרת ואיך אני פותר אותה בהקדם. הייאוש כבר השתלט עליי. תודה ..
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי דרייבר של מודם usb מותקן במחשב. מערכת הפעלה: xp home edition יש לי אייקון שלו בלוח הבקרה ואני רוצה להסיר אותו. הבעייה היא שאני לא מצליח להסיר את הדרייבר (הוא נותן לי הודעת שגיאה) ולכן אני רוצה להסירו ידנית ולא מצליח להסירו מלוח הבקרה. בקליק ימני עליו יש לי רק: "פתח" או "צור קיצור דרך". מישהו יודע אני מסיר אותו משם?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה. הווינדוטס לא עולה אצלי. כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס (זה עם הbar הכחול) ואחרי שזה נגמר המחשב מפעיל את עצמו מחדש. לפעמים המחשב שם מסך כחול ל2 שניות ואז מפעיל את עצמו מחדש. יש מצבים גם שהוא עולה לפעמים אבל אז אין קול וכו'. הצלחתי להעלות אותו במצב בטוח עם נטוורקינג. עשיתי לו שם restore אבל זה לא עבד. יש למישהו רעיון מה הבעיה ומה פתרונה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
לאחרונה נוצרו שתי תיקיות חשודות בכונן C שנקראות FOUND.000 ו FOUND.001. אני עובד על ווינדוס 2000. אני מעוניין לדעת האם התיקיות שנוצרו הם חלק ממערכת ההפעלה או תיקיות זרות שאין להן קשר בכלל, אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב windows אמור לכבות את המחשב. אם, במקום כיבוי מתקבלת הודעה מעין: יש צורך לכבות את המחשב באמצעות המתג. האם קיימת אפשרות (תוכנה או חומרה) שהמחשב יכבה מאליו ?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, פירמטתי דיסקים, התקנתי WIN7 64 bit ומשום מה מופיע לי ב STARTUP 3 וורסיות של WIN7. כמובן שאין לי עוד התקנה על אף הארד דיסק אלא אך ורק על אחד ספציפי. מה קורה פה? איך ניתן לסדר/להעלים את 2 הוורסיות הנוספות שנוצרו.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-