עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by poltergeits,

האם ניתן להוריד רק את קובץ ההתקנה ? אם כן מישהו יכול לשלוח לינק ? תודה וחג שמח

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כשהיה לי XP 32 ביט צרבתי דיסק מוזיקה של קבצי MP3 מאז פרמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה 64 ביט כשבאתי להעתיק את השירים חזרה למחשב כל השמות בעברית מופיעים בגיבריש לדוגמא : -223F~1.MP3 וככה כל הקבצים מופיעים בשם עם מכין מספר סידורי שכזה אני מניח שהבעיה היא המעבר מ32 ל64 השאלה איך אפשר לפתור את הבעיה ולשחזר את שמות הקבצים שיופיעו בצורה נורמלית בעברית...

3. Started by ariel-ro,

שלום לכם יש לי וויסטה ULTIMATE באנגלית ואני רוצה לשנות לעברית את הכל. שמעתי שצריך להוריד MUI אבל מאיפה מורידים? לא מצאתי אם אפשר קישור להורדה יעזור לי מאוד תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by roeesnir,

שלום. אני עובד עם XP PRO SP2, עד עכשיו היה לי מעבד q6600 ו-2gb זיכרון. הגדרתי את ה-Page File, כקבוע על 3000MB, כמומלץ כאן http://www.videoguys.com/Guide/C/Tech+Tips/Videoguys+Windows+XP+Tweaks+for+Non+Linear+Video+Editing/0xaa9bc196019348a2f78a2db7a34a49f9.aspx (פי 1.5 מה-RAM) אני משדרג עכשיו לi7 720 ו-6GB זיכרון. האם אני צריך להגדיר לפי 6X1.5? או לפי 3X1.5, כי אני עושה שינוי בboot.ini להקצות 3 ג'יגה לתוכנה. או אולי כדאי לי לעשות משהו אחר בכלל?

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  5. שלום לוח אם - Gigabyte p55us3l. יכול להיות שמקור הבעיה היא בעכבר? המחשב מתעורר מקליק שמאלי בעכבר בעקרון. יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק אבל גם כאשר אני מכבה את העכבר עצמו המחשב מתעורר לבד. מדובר במחשב חדש עם ווינדוס 7 , הבעיה היא שהמחשב מתעורר לבד ממצב שינה (Sleep). למישהו יש השערה איפה מקור הבעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 9.6k צפיות
  6. Started by QQQ,

נכון יש את הסקינים במאפיינים על שולחן עבודה>מראה ואז יש שם כל מיני לבחור? אז התקנתי איזה תוכנה שמוסיפה כמה. טוב אז השאלה שלי היא באיזו תיקייה נמצאים הסקינים האלו...?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  7. האם ניתן להתקין oem, אחרי פירמוט, על מחשב שכבר היה בו xp? ועוד שאלה ברשותכם: קראתי בפורום מאתר בחו"ל שגירסת ה retail כוללת בתוכה גם 32 וגם 64 ביט, ואילו ה oem בא רק עם אחד מהשניים, לפי בחירה לפני הקנייה. מישהו יודע משהו על זה?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by almog333,

עד היום היה מותקן לי ויסטה בכונן C. מקודם התקנתי xp בכונן אחר ומאז הוא מעלה לי ישר את ה xp. איך אני עושה שתהיה לי אפשרות בחירה בין שניהם או לפחות שהויסטה תעלה כברירת מחדל. תודה מראש על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  9. שלום לכל חברי הצוות. יש לי מחשב P4 1.4 של אינטל וזיכרון 255 RDRAM. המחשב כולל פקס מודם, ADSL מודם , GFORCE2, SB criative, וכרטיס טלויזיה וידאו fly video. מאז שאני זוכר את המחשב עובד בעת חיבור לאינטרנט, גם מהמודם הטלפוני. מדי פעם, בתכיפות די גבוהה, המחשב פשוט נתקע, בד"כ רק בחלונות האקספלוררים. אולם גם הרבה כולו. לאחר כדקה ומשהו, פתאום הוא משתחרר ומבצע את כל הפעולות ברצף (אלו שנלחצו כשהיה תקוע, כגון פתיחת דפדפן חדש או סגירה של קיים וכן פתיחה של תוכניות אחרות). מעניין וחשוב לציין כי התקיעות המרחשות בד"כ כאשר קורה שפעולה בדיוק מתחילה ואז "הפרעתי" לה ע"י ביצוע פעולה נוספת, דוגמא, בדיוק הגיע הודעה ב- ICQ באותה שניה שלחצתי לפתוח דפדפן. כמובן שזה קורה גם כאשר נשלח מי…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

יש לי במחשב שני הארדיסקים, שאחד מהם משמש לגיבוי ואני לא ניגש אליו כמעט בכלל אך חשוב שהוא יהיה מחובר, לכן כיוונתי בניהול הכוח של XP לכבות את ההארדיסקים אחרי 5 דקות. וכך הוא עושה וזה מעולה אך יש בעיה קטנה שכן אני לא משתמש ב Paging File כי יש לי מספיק זכרון לכן המערכת לא צריכה לגשת הרבה לכונן הראשי וקורה הרבה שהיא מכבה אותו ולוקח לו קצת זמן להדלק (לא משהו קריטי) וזה דיי מעצבן, ולא נוח לקבל תקיעות באמצע המשחק רק בגלל זה... לכן השאלה שלי פשוטה: האם יש אפשרות לכוון את הכיבוי רק לאחד ההארדיסקים? תודה מראש, R.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kobi3211,

שלום אנשים חייב עזרה דחוףףףףף קרתה לי בעיה קטנה למחשב שלי ישנם שלושה משתמשים אתם יודעים מנהל (adminestrator) נראה לי שככה רושמים את זה ועוד שתי משתמשים הסיסמא של המשתמש הראשי אבדה לי עכשיו איך אני מחזיר או מאפס אותה והאם אפשר בכלל או שפירמוט הוא הפתרון היחיד אגב הווינדוס הוא XP תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  12. יש למיקרוסופוט תיכנון להוציא SP3 בעתיד? או שהם כבר לא משדרגים את XP ?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  13. רשת פנימית בעבודה - כנראה אחד העובדים (העובדים החדשים האילה גם כן ...) משחק פה ושולח פקודה של החלון הזה של כיבוי המחשב בעוד כ10 שנית או מה שהוא בוחר עם הודעה גם או בלי ..(סטייל הוירוס בלאסטר...) האי פי שלי ידוע לכל מחשב אחר בגלל זה ....אני יודע ש SHUTDOWN -A מבטל את זה לרוב אבל אני לא מספיק זה סרויס בווינדוס שאחראי על זה אולי ? כי אם כן ניתן לבטל ... תודה !!!

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  14. Started by POD,

שלום לכולם, יש לי שתי מערכות הפעלה עובדות 98 ו- XP, ברצוני להתקין את ה- 98 מחדש (לא משנה מה הסיבה) ויש לי כמה התלבטויות: 1) חשבתי לגבות את ה- MBR על דיסקט, להתקין WIN98 ואז לשחזר את ה- MBR כדי לשחזר את הקישור ל-98. 2)קראתי על זה כבר בפורום, פתחו נושא כזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=13545.0, יש שם איזושהי דרך על לשנות רק את ה- BOOT.INI. 3)ויש את הדרך הזו http://www.petri.co.il/install_windows_98_after_windows_xp.htm.(שניסיתי אותה בעבר והיא לא עבדה לי.) איך יכול להיות שיש דרך כ"כ ארוכה ומסובכת כמו מס' 3 אם אפשר את דרך מס' 2 קצת הסתבכתי. אודה לכם אם תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  15. השאלה בכותרת! תודה מראש ofeky1

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by StarMo,

אני לא יכול לראות ג'אווה בXP. כשאני מנסה להוריד את התמיכה אני מגיעה להודעה באתר של מיקרוסופט שאי אפשר להוריד את החבילה הזאת וצריך להוריד את ה-SP1 שכולל את זה. אז ניסיתי להוריד את הSP1 וכשניסיתי להתקין הוא אומר לי שיש לי registraition number לא חוקי.. הטכנאי התקין לי את המערכת, ולא הייתי פה כשהוא התקין.. מישהו יודע איך אני בכל זאת יכול להתקי את התמיכה בג'אווה לאקספלורר בלי לפרמט? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Liron C,

אני כרגע עם מחשב נייח משנת 2015 עם windows 8.1 חוקי מעבד i5-4460 לוח Gigabyte GA-B85M-DV2 8GM זיכרון סה"כ המחשב עובד בסדר לשימושים שלי (למעט בעיית זיכרון מדי פעם) והייתי מעדיף להימנע משדרוג כזה, אבל חושב לעדכן בגלל ההודעה שהדפדפנים יפסיקו לקבל עדכונים. השאלה האם כדאי לשדרג לווינדוס 10 או 11 ? האם המחשב עומד בדרישות ל-11? רשום בדרישות ל-11 משהו לגבי Graphics card שאני לא יודע האם יש לי את זה Compatible with DirectX 12 or later with WDDM 2.0 driver. ואולי השאלה הכי חשובה, עד כמה התהליך שדרוג מסוכן? אני מאד חושש שאחרי השדרוג חלק מהדברים לא יעבדו או שבכלל כלום לא יעבוד. מישהו יכול להגיד מניסיון? ושיקול נוסף הוא שאולי המחשב הזה כבר ישן ועדיף…

18. Started by BlacK_RaveN,

כשאני בוחר לפרמט דרך הדיסק של windows יש לי 4 אפשרויות: שתיים שהם quick ושתיים שהם רגילות, אז אני רוצה לפרמט בשיטה הרגילה (לא המהירה) אז אני לא יודע מה לבחור יש לי : Format the partition using the NTFS file system או Format the partition using the FAT file system אז במה לבחור ???

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  19. יש לי מחשב חדש, התקנתי איזה רכיב מהדיסק של האקס פי, ואח"כ מחקתי אותו כי לא הייתי צריך אותו בשביל הרשת שעשיתי. (אני חושב שקראו לזה netware או משהו...) עשיו כל פעם שאני פותח את המחשב הוא מבקש ממני יוזר ופסוורד. היוזר כבר כתוב, והפסוורד זה כלום, פשוט לוחצים OK. אני רוצה להיפטר מן המסך הזה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  20. משהו לא בסדר,ניסיתי להתקין את הxp‏ ‏כרגיל,אחרי ההתקנה מפעילים מחדש את המחשב ויש הודעה שהקובץ לא תקין,ניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים, גם גירסה אחת של עיברית וגירסה נוספת שבה התקנתי תוספת של השפה,לא עוזר,חיברתי את הכונן הקשיח למחשב אחר,עשיתי מספר פעמים אתחול בצורות שונות,לדוגמא עם פרטישן מגיק,התקנתי מחדש, כמובן שגם ניסיתי להחליף את הקובץ עם אחד חדש מהתיקייה של התיקון,לא עוזר,עשיתי אפילו עדכון של ביוס אולי הsata‏ לא עובד כמו שצריך,לא עוזר,אני לא יודע מה עוד לנסות הקובץ הוא c:‎\windows‎\system32‎\config‎\system‏ לפי מה שאני יודע זהו קובץ של הרישום שהוא לא תקין ‎(reg‎)‎‏ ‏מישהו אולי נתקל בעיה כזו? תודה אנשים ושבת שלום!

21. Started by Alexkmr,

מצאתי אותו כרגע רק במאפיני הסאונד

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  22. המחשב פעל עד לפני שעה בסדר ,הפעלתי אותו מחדש כדי לנקות אותו מכל מיני דברים שפעלו ברקע ומאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נתקע כמעט ישר אחרי שהוינדוס עולה. אני עכשיו בsafe mode ניסיתי להפעיל בדיקה של וירוסים וזה לא מצא. מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום אני עובד עכשיו על Xp ואני רוצה לעבור לWIndows 2000 עכשיו יש את האפשרות בXP להפעיל את זה וזה עוזר מאוד. עכשיו יש איזה תוכנה או דרך כלשהיא להפעיל את את זה בWindows 2000 תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מה הכי כדאי. חוץ מזה, עשיתי חיפוש באתרי סיקורים(כדי לראות סיקור כמובן...) ולא מצאתי סיקור ל 64 ביט מלא שתומך בעברית וכולל אופיס 2007. מישהו מצא? בקיצור, איזה סיקור הכי כדאי לקרוא? תודה.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.