עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by pinky_28,

קניתי מחשב חדש עם דיסק של 500GB ואני רוצה להתקין אותו. לכמה מחיצות מומלץ לחלק את הדיסק? האם partition אחד זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by uriya,

יש לי בבית דיסק של windows ואני רוצה להתקין אותו, אך יש לי בעיה קטנה, האם ייתכן שיהיה לי מסך כחול בזמן ההתקנה?, ואם כן מדוע הוא קורה?, כי כבר התקנתי את הגירסה הזו וזה פעל לי יופי, אבל בגלל סיבות כאלו ואחרות הייתי צריך לפרמט, לא חושב, בכל מקרה, מדוע קורה לי מסך כחול בזמן ההתקנה, הרי פירמטתי את כל הדיסק לפני שהתקנתי את הwindows, מדוע זה קורה תודה לעוזרים עוזרות אוריה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  3. אורח יפת

כאשר יצא העדכון עשיתי אותו למחשב העסק והתוכנת הנהלת חשבונות נדפקה בתצוגה לגמרי. עשיתי שחזור וזה חזר להיות טוב. האם יש סיכוי מצויין שכבר אפשר לעשות את העדכון מאז? כי עבר הרבה זמן וזה אולי יעבוד הפעם. הוא מנג'ס בטירוף לעשות את העדכון וזה מציק ומי שלא מתמצא יכול להתקין אותו בטעו

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by aknv tchtk,

יש לי מחשב נייד של לנובו עם דיסק קשיח SSD בודד של סמסונג בחיבור PCI והמערכת ההפעלה הגיעה מותקנת במצב RAID השאלה איך עושים התקנה נקיה במצב כזה נ.ב אני יודע שאפשר לשנות למצב ACHI ואז להתקין אבל אינני יודע אם זה לא פוגע בביצועים וגם סתם ככה רוצה לדעת איך מתקינים במצב RAID ואיזה משמעות יש לזה כי הרי זה לא שני דיסקים קשיחיםשיהיה מצבRAID תודה רבה

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by guy1000,

שלום לכולם, ההורים שלי קנו אתמול את המחשב מותג של lenovo הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..1537.&list=1&sort=3&glist=1&uin=30003&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הבנתי שמחשבי מותג לא מביאים לך קוד ל-windows, ואני רוצה להתקין להם ssd על המחשב, ולהתקין שם windows 10 מחדש. השאלה אם זה אפשרי, כי לפי מה שהבנתי הם מגבילים את ה-windows לדיסק הקשיח שאיתו הגיע המחשב.. מישהו מכיר את זה? תודה! גיא

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, האם זה אפשרי להתקין windows 10 על מחשב שכבר מותקן עליו windows 8.1? ואם כן, האם הוא יעבוד בצורה טובה על המחשב הנייד שלי, Lenovo M30-70 (המפרט שלו באתר Ivory).

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by kame,

מעוניין להבל הדרכה בהתקנת windows 2000 על דיסק מפורמט תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by elad-r,

כרגע מותקן אצלי windows xp ואני רוצה לשדרג לwindows 7 אבל אני לא מצליח להתקין את השדרוג אלא רק את ההתקנה המלאה. בהתקנה כזאת הוא מוחק רק את ההגדרות של הווינדואז הקיים או שהוא מוחק יותר מזה או אפילו מפרמט? תודה...

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by naoriko,

אז ככה יש לי ווינדוס 7 מותקן כבר והכל עכשיו יש לי אותו מאז שהוא יצא והוא קצת בעייתי אני רוצה להתקין שוב את ווינדוס 7 על המחשב אבל מבלי שיימחק כלום ושיישארו התוכנות מותקנות יש אפשרות כזו? או שחייב להתקין הכל מחדש? כי באפשרות "שדרוג" זה כן מוחק את התוכנות והדרייברים המותקנים..! ואם אפשר גם תוכנות טובות לתחזוק הווינדוס 7 למי שמכיר! תודה רבה חג שמח לכולם!!

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  10. שלום רב, רציתי לברר האם הנתונים של המחשב שלי (שהורכב לפני כ 3 שנים) מספיקים עבור מערכת ההפעלה ווינדוס 7. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד E7200 Due Core 2.53Ghz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L זכרון 4GB ובנוסף, איך לחלק את ההרדיסק במהלך ההתקנה (כונן 1TB) האם את כל ההתקנות לבצע על אותה מחיצה? או להפריד בין ההתקנה של מערכת ההפעלה להתקנת תוכנות ב PROGRAM FILES במחיצה / כונן אחר.. וגם איזה גירסא של ווינדוס 7 להתקין... תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by -Tal-,

אני הולך בימים הקרובים לרכוש WINDOWS 7 64BIT Home Premium. כרגע יש לי WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE ... אבל לא חוקי איך אני יכול להתקין את הווינדוס החדש אבל לשמור על כל הקבצים ששמורים לי במחשב? ועוד שאלה, אם אני קונה OEM האם אני יכול להתקין את זה מספר פעמים על אותו מחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  12. שלום לכל קוראי הפורום. אני מחזיק ברשותי מערכת הפעלה WIN7 RC שכאמור תפסיק לפעול בקרוב. אם ארצה להתקין מערכת חוקית מגרסת HOME PREMIUM האם אצטרך לפרמט את כל מערכת ההפעלה או שאפשר להתקין את ה - Home על הRC(שהיא כאמור גרסת ULTIMATE) בלי לאבד את התוכן בהארדיסק? תודה למשיבים, אלון!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ycltdycltd,

הזמנתי דרך חותם windows 7 ultimate 64bit, בגרסת upgrade. יש לי על המחשב xp home 32bit ועוד upgrade של vista ultimate 32bit שלא מותקן. לפי מה שאני זוכר אי אפשר לשדרג מ32bit ל64bit, נכון? בכל מקרה לא בא לי להתקין win 7 בשדרוג, המערכת יוצאת יותר מלוכלכת. מה אני עושה? יש אפשרות להפוך upgrade להתקנה נקייה? :s05:

14. Started by lioryb,

הכונן DVD בנייד שלי אינו מצליח לקרוא את הדיסק (המחשב הנייח, כן) האם יש דרך להתקין בלי הכונן? מישהו יכול להפנות אותי למדריך? תודה.

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  15. Started by yossia23,

שלום אנשים התקנתי לא מזמן WINXP על המחשב האם כדאי להתקין WINDOWS 7 בנוסף? לא יהיו התנגשויות? איך להתקין WINDOWS 7 בBOOT או דרך הWINXP? ובמחיצה נפרדת נכון? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by Motix,

שלום לכולם, יש לי נייד DELL INSPIRON 1525 T5750 3GB אני חייב לפרמט את הנייד שלי כי יש בו ווירוסים והוא עובד כמו מת. אני לא רוצה לשים בו שוב ויסטה ורוצה לשים WIN7, אבל אני לא יודע אם צריך דרייברים בשביל זה. גילגלתי גילגולים מגולגלים בגוגל ( ) ועדיין לא מצאתי דרייברים... +חיפשתי באתר של DELL. האם הדרייברים של ויסטה יעבדו בWIN 7? שמעתי גם שיש דרייברים לא רשמיים... אני ממש חייב לפרמט דחוף בגלל הווירוסים ואני לא רוצה לשים וויסטה ואז לפרמט שוב ולשים WIN7. כמו כן, האם 64 ביט יעבוד לי אם אני אשים 4GB זיכרון או שעדיף כבר לשים 32 ביט? אשמח אם תעזרו לי... תודה רבה, מוטיקס

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Noririco,

שלום, יש לי מחשב נייד ועליו יש WINDOWS8 שעידכתי ל8.1. את הווינדוס קיבלתי עם המחשב הנייד ובלי לקבל את הדיסק עצמו. עכשיו יש לי כונן SSD חדש ואני רוצה להתקין עליו WINDOWS 8. אני לא מצליח למצוא את הקובץ ISO כדי לעשות BOOT. כמו כן, אין לי RETAIL KEY כי לפי מה שהבנתי זה "אוטומטי" , יש רישיון "אוטומטי". מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקובץ ? ואגב, למה שאתה קונה מחשב נייד לא מביאים לך את הדיסק של הווינדוס ?...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by yairdf,

היי אני רוצה להתקין עכשיו על המחשב ווינדוס דרך usb, והוא נותן לי שתי אפשרויות בהתחלה. אחד עם uefi ועוד אחד השאלה היא מה לבחור?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, לפני כמה ימים קניתי לפטופ חדש, Asus Vivobook S451LN. המחשב הגיע עם כונן קשיח של 1TB ואני כרגע רוצה להחליף אותו ל-SSD. בגלל השדרוג הזה, הרי אני אצטרך להתקין מחדש Windows 8.1 על ה-SSD החדש, ופה נתקלתי בכמה בעיות: 1. על החשב אין מדבקה עם Serial Key (גם לא בתוכו איפה שהלוח, זכרונות וכו'), אז לאחר חפירה קצת ברשת הבנתי שה-Serial Key צרוב בביוס או משהו כזה, ושאפשר לבדוק אותו דרך תוכנה שנקראת Belarc Advisor, עשיתי את זה וזה באמת מראה שם Serial Key, לא יודע עד כמה אפשר להסתמך על זה. 2. אני צריך דיסק התקנה, או קובץ ISO שאוכל להתקין דרכו את ה-Windows, והאופציה היחידה שעומדת מולי זה להוריד כזה דבר דרך אתרי טורנטים וכדומה, באתר של מיקרוסופט זה לא מאפשר לי להוריד. 3. התקשרתי לת…

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by amd@ati,

סליחה שאני מחזיר אתכם עידנים אחורה, אבל אשמח אם מישהו יוכל להביא לי מדריך להתקנת Windows 95. תודה רבה מראש, אני מעריך את זה

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by BlackTalon,

יש לחבר שלי מחשב ישן מאוד עם מערכת הפעלה Windows 98. הוא פירמט, יש ברשותו דיסק עם אותה מערכת הפעלה אבל הוא לא יודע להתקין. אין לא דיסקט אתחול. הוא שאל אותי מה לעשות וממש לא ידעתי לענות לו מכיוון שאף פעם לא התקנתי מערכת הפעלה ובטח שלא Windows 98. השאלה שלי היא מה הוא יכול לעשות עכשיו? האם הוא חיב דיסקט אתחול בשביל להתקין Windows 98? האם אפשר ליצור דיסקט אתחול כאשר המחשב מפורמט? אם לא צריך דיסקט אז איך בדיוק הוא מתקין אותה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן יש לי דיסק מקורי לחלוטין של windows 98 קניתי מחשב חדש לאחותי, והתחלתי את ההתקנה לפי ההוראות וכמו שעשיתי בעבר. המחשב מגיע כבר לתוך הSETUP וב64 אחוז בבדיקת המקום על ההארד דיסק, הוא תמיד נותן הודעת שגיאה אפורה שאומרת : insert diskket B and press any ket.. אי אפשר ללחוץ על שום דבר בעבר, כשפירמטתי מחשבים בבית, התקנתי עם אותו הדיסק בדיוק ולעולם הוא לא ביקש דיסקט- אין לי מושג איזה דיסק הוא רוצה, מה גם שבמחשב החדש אין בכלל מקום לדיסקטים. יש לי דיסק צרוב של ווינדוס אקס פי, אך הוא בלי בוט, ככה שאי אפשר בכלל להיכנס לsetup שלו. אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by er0101,

אחד המחשבים בבית הוא פנטיום 4 1.5GHZ עם 512MB RAM. האם הוא מסוגל להריץ home server בצורה טובה ואם אפשר לשמוע ממכם דעה לגבי המערכת החדשה הזאת. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by סלרי,

ברצוני להתקין על מחשב נייד (פנטיום 3) את מערכת ההפעלה הנ"ל האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת...ששונה מהתקנת המערכת על מחשב רגיל-כמו דברים שצריכים לבדוק לפני וכ"ו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.