עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by worm,

שלום, כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז לפני שהWINDOWS עולה לי מופיעה לי מסך שבו אני צריך לבחור עם איזה משתמש אני רוצה להכנס, העניין הוא שיש לי רק משתמש אחד יש איזה שהי דרך להוריד את המסך הזה כדי שהWINDOWS יעלה ישר? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by dorian13,

היי, היום התחילה בעייה מאוד מוזרה שעדיין לא מצאתי לה פתרון. אני שם את המחשב במצב שינה ואחרי כחצי דקה-דקה, הוא נדלק לבד. הבעיה לא הייתה קיימת לפניי. העכבר נמצא אצלי כחצי שנה והמקלדת אפילו יותר. כמו כן ניסיתי לבדוק את האפשרויות רשת במנהל ההתקנים והכל מוגדר כראוי. איך פותרים את זה? ??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by coorva,

יש לי xp pro ומותקן אצלי norton 2003 אנטי וירוס. כיוון שהתוכנה התחילה לעשות בעיות ניסיתי להסירה מהוספה\הסרה אך איני מצליח. היכן שקיימת אפשרות בדרך כלל ל- change\remove יש רק את האופציה change שאינה מסירה את התוכנה. כיצד אני יכול להסיר אותה במלואה ללא שאריות?[ תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by Zeev86,

כשאני מנווט בתיקיות במחשב, קיים קיצור ALT-LEFT וALT-RIGHT כדי לנווט קדימה או אחורה. אבל מה קורה אם אני נכנסתי לתיקיה מכתובת בRUN או מתוך קיצור. המחשב לא זוכר את "התיקיה הקודמת". האם קיים מקש/מקשי קיצור דרך לכפתור UP?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by Xstyle,

אחרי שביטלתי את ה user account control כל הזמן הוא מראה לי בצד ימין של המסך את זה שהוא מבוטל הוא מראה לי כמו איקס לבן בטוח מגן אדום...והוא אומר לי בעצם שאני צריך להדליק את זה...יש אפשרטות לבטל את האיקון הזה שלא יציץ לי כל הזמן!

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by omerha,

התחילה לי תקלה מעצבנת יש לי תיקיית שיתוף קבצים שאליה יורדים כל הקבצים וברגע שהם יורדים כאני מסמן אליהם אני מקבל EROR של ה EXPLORER כשלמעשה אין שום תקלה אני מריף את הסרטים והכל עובד תקין . רק שאני מסמן אליהם ה EXPLORER נסגר . אשמח לקבל פתרון . ובכל אופן שנה טובה לכולם

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by [NOS],

התכנתי וינדוס חדש ונוצר לי כזה מצב בתיקיות... איך אני יכול לכוון שזה יהיה כמו בדסקטופ (שאי אפשר לשים קובץ אחד על השני) ? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. שלום לכולם וערב טוב. יש לי בעיה מסויימת ברשת הביתית, מחשב שולחנו עם WINDOWS 7 אליו מחוברת מדפסת, הגדרתי שלא יבקש ססמא בכלל כאשר מנסים לגשת אליו. במחשב הנייד יש WINDOWS VISTA , כאשר אני מנסה לגשת למחשב השולחני דרך השיתוף הוא כל הזמן מבקש ממני ססימא, ולא משנה מה אני אכניס בסיסמא הוא נכנס. רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הפונקציה הזאת. זה בנוסף גורם לכך שלפני כל הדפסה שאני עושה אני צריך להזין ססמה כלשהי ואחרי זה לעשות CONNECT למדפסת. רעיונות לאיך לפתור את זה יתקבלו בברכה. תודה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  9. היי, הורדתי את התוכנה REDLIGHT, ואני ממש מרוצה ממנה, אז רציתי שכל קובץ AVI יפתח אוטומטית בתוכנה ולא בWMP. כרגיל עשיתי FOLDER OPTIONS-FILE TYPES ושיניתי ב-AVI נפתח ע"י REDLIGHT. אבל זה לא שינה דבר, ההגדרות נשמרו ועדיין הכל נפתח ב WMP. למה?? ד"א יש לי XP PRO. חוץ מזה מישהו יודע איזו תוכנה מבין השניים מציגה סרטים יותר יפה?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  10. כלומר נגיד להעביר את קבצי הCOOKIES ממחשב אחד לשני, בשביל שיעבדו באותם האתרים שקבצי הקוקיס שייכים להם כמו TAPUZ.CO.IL

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  11. אני רואה שגם באופיס יש גרסאות 64 ביט ? מה זה אומר ? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  12. שלום.האם יש תוכנה או פיצ'ר שדרכו אני יוכל לראות כמה חשמל המחשב צורך מהספק דרך הויינדוס? תודה.

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by shimon23,

שלום יש לי שני מחשבים, התקנתי במחשב אחד על ה Hd ווינדוס 98, והוא עבד מצוין. כשאני מעביר את אותו Hd למחשב השני(ישן יותר p2 350), אני מקבל הודעת שגיאה בעת העלאת הווינדוס : Himem.sys has detected unreliable xms memory at adress 021a591a. ואחרי מספר שניות המחשב אומר לי שאני חייב לעשות restart - האם זה אומר שהזיכרון של המחשב דפוק? וגם בפעמים הנדירות שהמחשב אכן עולה, מופיעים הרבה מסכים כחולים, ולפעמים הוא נתקע סתם, האם זה נובע מאותה בעיה?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by Evil_Mind,

איך אני יכול לקבוע לווינדוס איכספי שתמידדדד יציג לי את השורת מצב? הוא אף פעם לא נשאר ככה....

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  15. שלום, בימים האחרונים המחשב מתחיל לעבוד לאט אחרי כמה שעות של גלישה. כשאני בודקת את מצב הזכרון אני רואה שהוא עמוס לעייפה. כאשר סוגרת את כל החלונות ואת האאוטלוק אקספרס הזכרון חוזר לרמה סבירה. שתי שאלות: 1. איך אפשר לדעת מה הגורם ל"סתימת" הזכרון? 2. האם יש תוכנה שמשחררת את הזיכרון תוך כדי העבודה? תודה, מיכל

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by adam99,

שלום לכולם! שלשום חילקתי את ההארד דיסק שלי כדי לעשות מחיצה ללינוקס עשיתי זאת עם Partition Magic 8 אחרי החלוקה הפעלתי את הווינדוס ואז כתוב לי NTLDR is missing ניסיתי להחליף את הקובצים NTLDR ואת NTDETECT.com מהדיסק התקנה של ווינדוס (XP) כפי שקראתי באתר של מיקרוסופט אבל זה לא עזר ניסיתי Fixboot ו Fixmbr וbootcfg וכלום לא הצליח ב Bootcfg ניסיתי לעשות ADD ואז כתב לי Failed ועוד הודעה מה אני עושה? תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by felixb,

שלום, אני מעוניין להתחיל לעבוד עם WIN 7 ומתלבט בין ה HOME לבין ה PRO. אחת התכונות שחסרה ב HOME זה מצב Windows XP שכפי שהבנתי אמור לאפשר להפעיל תוכנות שעבדו ב XP. מה הכוונה? איזה תוכנות למשל שעבדו ב XP לא יעבוד ב WIN 7???

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by a_nuke,

משהו מאוד מוזר קרה לי היום הדלקתי את האינטרנט אקספלורר ופתאום מי שלא שם לב זה כאילו האקספלורר זז למטה במצב של מקסימום.. בנוסף כשפותחים חלון "ממוקסז" חדש אז הוא מתעלם מהאייסיקיו שנמצא שם ופשוט נכנס מתחתיו אם מישהו יכול להסביר את התופעה ו/או איך מתקנים אותה אני אודה לו מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. כאשר אני מפעיל את המחשב עולה לי מסך שבו אני צריך לבחור את המערכת הפעלה XP ו 98 איך אני יכול לבטל את המסך הנ"ל כדי שהמחשב יכנס אוטומטי ל xp ? אני מניח שזאת שאלה נפוצה ... אבל הרצתי חיפוש בפורום ולא הצחלתי למצוא תשובה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by aviv00,

אני משחק ב QUAKE 3 עם ויסטה אבל זה חשוך מדי והבהירות נמצאת על מקס מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by tomerezri,

שלום, יש לי הארד דיסק של WD 120 GB על מערכת הפעלה של VISTA 64 BIT ובימים האחרונים אני לא יכול לגשת לכתוב על כונן D שום דבר. השגיאה הבאה מוצגת בפניי: The disk is write-protected. Remove the write-protection or use another disk" יכול להיות שזה קרה כי עשיתי MOUNT IMAGE לגיבוי של ACRONIS TRUE IMAGE. איך אפשר לפתוח את הנעילה? בתודה מראש, תומר עזרי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by mushroom man,

כשאני מנסה להתקין תוכנות או משחקים מסויימים הוא עושה לי את הבעיה הזאת.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי אתמול ויסטה אולטימט ואחרי עידכונים רבים(טוב שלא הגזימו 9 גיגה לוינדואס כמעט ריק) הותקן לי עדכון בשם DreamScene מקריאה הבנתי את יכולותיו אך לא מצאתי איך משתמשים בו איפה נמצאת התוכנה וכיצד מקנפגים אותה אשמח אם תוכלו לעזור

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  24. כרגע התקנתי את windows xp home , וחיברתי את המדפסת.. הווינדוס לא מזהה לי אותה אוטמטית... המדספת זו HP 656 . ואיבדתי את הדרייבר, מה לעשות?

25. אני לא יודע איזה מערכת קבצים קיימת בויסטה , אם יש לי קונן של NTFS , אז הקבצים שלו יעבדו אם אני פשוט אחבר אותו למחשב של ויסטה, או שצריך למחוק אותו מחדש?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.