Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני חייב דוס מלא ולא הדוס המובנה שמגיע בווינדוס XP. ניסיתי להפעיל עם דיסקט איתחול של 98 אבל אין אפשרות לדוס שם, יש רק התקנת ווינדוס ועזרה. שאלה נוספת, הם יש אפשרות להגדיל את גודל החלון של הדוס הקיים בווינדוס XP כך שיהיה במסך מלא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
האם ניתן לעברת אותם (בהנחה ששניהם 32 סיביות) כך שיציגו עברית מלאה כולל תפריטים, ולא רק תמיכה במקלדת? או שחייב להתקין גרסאות עברית מההתחלה? אם כן אפשרי, אנא קשרו אותי להורדות המתאימות. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום! כידוע (או לא) התקנתי במחשב הנייד הישן של אבא שלי (סלרון 733 מגה הרת ו128MB ראם) WINXP. המחשב רץ בצורה סבירה, אבל רציתי לדעת האם יש דרכים להאיץ אותו קצת (אני יודע שאין הרבה מה לעשות עם מפרט חלש כזה, אבל מה שאפשר תגידו). אני יודע שיש מדברים כמו זה שבPC-SPOT, אבל זה טוויקים שנודעו להאיץ ווינדוז אחרי זמן מה שהוא הותקן במחשב - משמע רג'יסטרי, ניקוי ואיחוי דיסק וכו'. רציתי לשאול האם יש לכם המלצות לשינויים לווינדוז עצמו בלי קשר לניקוי או איחוי הדיסק, אלא פקודות שונות שיגרמו לווינדוז להפעיל דברים מהר יותר וכדומה... אני מקווה שהבנתם מ האני רוצה... תודה!
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
זה קורה כאשר אני מנתק את ההארד דיקס המשני שלי. יש לי ווסטרן דיגיטל 160 גיגה שקצת נדפק והוא תוקע לי תמחשב, ואני מנסה לנתק אותו אבל המחשב לא עולה בלעדיו....ואני מקבל b0 error. הווינדוס מותקן על הHD השני של סיגייט. מה עושים??? תודה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לילה טוב. התקנתי היום ווינדוס מקורי, אחרי ההתקנה קפצה לי הודעה של ה-30 יום. האם זה טבעי למרות שהסיריאל מקורי? אני עדיין צריך לאמת אותו מול מיקרוסופט?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
המחשב נכנס כל הזמן למצב שינה וכשניסיתי לשנות הגדרות אין לי אופצייה, הוא רושם לי "מידע אודות תוכנית צריכת החשמל שלך אינה זמינה". יש לי windows 7 ואני הadministrator, אין לי איזשהו מנהל רשת, חיפשתי גם אצל מיקרוסופט אין תשובה... מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! כשאני מחבר זיכרון נייד/דיסק קשיח חיצוני/דיסק לכונן חלון ההפעלה אוטומטית לא עולה ואני צריך להיכנס למחשב שלי ולפתוח את הכונן ידני, המחשב חדש עוד לא התקנתי עליו כלום, יש לי ווינדוס 7. יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התופעה המרגיזה הזו קרתה לאחר ניקוי וירוסים עם AVIRA ניסיתי להכנס עם administrator אבל אותו דבר נכנס למשתמש שתי שניות ולוג אווט מישהוא יש רעיון חוץ מפרמוט המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אולי תוכלו לעזור לי. רכשתי לפני 6 שנים בערך את WIN XP המקורי (כן אני מאלו) והחיים היו טובים. לפני כשנה בערך רכשתי בארה"ב את גרסת השדרוג ל WIN 7 והחיים היו עוד יותר טובים ! מידי פעם אני נאלץ לפרמט את המחשב. לפני מספר ימים פרמטתי את המחשב ובעודי מתקין את WIN XP הדיסק פשוט התפוצץ לי בתוך ה DVD (שמעתי שלעיתים נדירות זה קורה- אבל למה דוקא כאשר WIN XP מקורי בתוכו ?!) עכשיו הבעיה היא שיש לי את גירסת השדרוג ל WIN 7 אבל אין שום מערכת הפעלה לשדרג ממנה ! XP כבר לא נמכר כמובן ומיקרוסופט מבקשים ממני לאתר קבלה מלפני 6 שנים וגם אז הם רצו שאפנה למשווק מורשה בזמן שכבר אינו נמצא במלאי (ואני לא ממש רוצה לשלם שוב 1000 ש"ח עבור WIN). שאלתי היא, מה ניתן לעשות עם גירסת השדרוג בזמן שאין מער…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כיום מחשב נייד יחיד בבית עם win 7 home premium . אני מתכנן לקנות מחש נייד וגם מחשב נייח בנוסף לנייד הקיים. ההתלבטות שלי מה לעשות עם רכישת מערכת הפעלה. 1. האם לקנות win 8 ולא 7 ? איזה סוג? מדוע? ( professional או מספיק פשוט יותר?). 2. לקנות win לשני מחשבים נוספים זה בטח יקר .יש עצה היכן לרכוש בזול? 3. אם אני אכניס win 8 ל שניים החדשים, האם יש דרך לשדרג את ה win 7 שיש לי? האם כלל כדאי לשדרג? השאלות נובעות כי מערכת ההפעלה הופכת להוצאה יקרהבמחשב... דרך אגב אותן שאלות לגבי אופיס. יש לי אופיס 2010 home student ברישיון במחשב הנייד הנוכחי . איך אני יכול להכניס למחשבים החדשים? האם אפשר להתקין את התכנה שיש לי עבור החשבים החדשים שאקנה? האם חובה לקנות רישיון לכל מחשב? זה ממש יק…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי ערכת שפה שעובדת ? ניסיתי כמה וזה רושם לי This Language cant install in this computer תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני צריך את הגירסא הסופית של windows 7 64bit יש כל כך הרבה גירסאות שזה מבלבל וריאיתי שיצא ב 13 לחודש גירסא חדשה אפשר בקשה לינק ישיר להורדה חיפשתי ולא מצאתי.. שיהיה 64BIT..... תודה לעוזרים ד"א SAMP יפעל על win7 ?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי, איך אני מגדיר קודם כל שלא יופיעו לי הודעות כל הזמן של אישור על כל תוכנה שאני רוצה להתקין, על כל קובץ שאני רוצה להפעיל וכו'? יש אפשרות כזו? דבר נוסף, אני התקנתי אופיס, וניסיתי לשמור קבצים שקיימים אצלי במחיצה של האקספי באותו מקום שהם נמצאים ובאותו שם, אבל כתוב שם שאי אפשר כי הם לקריאה בלבד... איך אני מאשר לעצמי לגשת לכל הקבצים בכל הכוננים?? מי שיכול קצת להאיר את עיני ואולי גם עיני אחרים, אשמח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
התקנתי ווינדווז מחדש בלי לפרמט את המחשב בנסיון למחוק את התיקיה של הווינדווז הישן שני הקבצים הנ"ל ממאנים להימחק מישהוא יודע איך למחק אותם ?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור אתר שלם, ז"א כולל הקישורים לעמודים הבאים, כך שאני אוכל להשתמש בו גם כשאני לא מחובר לאינטרנט. מישהו יודע אם זה אפשרי? אם כן-איך?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום נשלחתי מתארד אחר שפתחתי בנושא בעיה בקול במחשב -->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441694.new#new ומשתמש פה אמר שבדרך כלל מחיקת דרייבר של הקול והתקנתו מחדש צריכה לעזור לי עכשיו אני לא יודע איך עושים את בויסטה אז השמח להנחייה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי נעלמה לפתע השורת הטקסט (תמונה מצורפת) של החיפוש. על המחשב מותקן XP SP2 . ניסתי לבצע חיפוש גם ב-SAFE MODE אבל מופיעה אותה תמונה. ניסיתי לבטל גם את ה-THEMES SERVICE בלוח הבקרה אבל ללא הצלחה? כמו כן יש לציין כי לא הותקנה כל תוכנה חדשה לפני שזה קרה. למישהו יש רעיון? תודה רבה, אביעד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איזה אפשרות אני שם בביוס כדי שהווינדוס יעלה לי מהבוט מהזכרון USB פלאש?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי ISO של XP על המחשב ו,DOK אני רוצה לעשות מהDOK BOOT ולא התקין את המערכת על המחשב , איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב והתקנתי עליו ווינדוס 8.1 עכשיו בהתקנה היה לי אפשרות להתקין את הווינדוס על DRIVE 0 וDRIVE 1 שDRIVE 1 היה 30 גיגה וDRIVE 0 היה 480 גיגה ( בערך ) אז בחרתי להתקין על DRIVE 1 כך שהמערכת תשב שם וכל הקבצים שלי יהיה בכונן השני אך הבעיה היא שכל דבר שאני מתקין המיקום הדיפולט שהוא רוצה להתקין זה על הכונן הקטן האם ניתן לשנות את זה שהדיפולט שלו יהיה להתקין על הכונן הגדול? דבר נוסף , כל דבר שאני שומר על השולחן עבודה גם כן נשמר על הכונן הקטן האם את זה גם אפשר לשנות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון שכשיש נניח5 חלונות של IE או MY COMPUTER או כל כמה חלונות מאותו הסוג,אז הם מוצגים למטה כיחידה אחת שאם לוחצים עליה יש לך אפשרות לבחירה של חלון ספציפי. אני רוצה לשנות את זה לחלונות בודדים שיהיו אחד ליד השני.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
שלום לכם יש לי מחשב חדש (חודשיים) --------[ AIDA32 © 1995-2003 Tamas Miklos ]--------------------------------------------------------------------------- Version AIDA32 v3.80 Author tamas.miklos@aida32.hu Homepage http://www.aida32.hu Report Type Quick Report Computer OREN (המחשב של אורן) Generator Bug Operating System Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600 (WinXP Re…
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה, בחרתי בארץ ישראל, שפה עברית, ממשק אנגלי. אבל יש לי בעיות עם ההחלפת שפה, לפעמים אני יכול להחליף רק עם CTRL SHIFT (כמו בלינוקס), ולפעמים לא יכול בכלל. מה אפשר לעשות? נכנסתי להגדרות מקלדת וזה מכוון שם על שיפט אלט :\ תודה... עדכון: יש לי עוד בעיה, יש לי סראונד ולא שומעים מהרמקול הקדמי השמאלי, גם שאני שם על סטריאו. ניסיתי להתקין דרייורים מחדש וזה לא עוזר, מה אפשר לעשות? (מנסיון במערכות הפעלה אחרות כאשר לא שומעים את הרמקול השמאלי זה אומר שהדרייורים דפוקים, ולא משהו חומרתי)
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום. יש לי Windows Xp רגיל , אני רוצה להתקין Pack 2 (אני לא רוצה פרמט מחדש את המחשב). הורדתי מאתר Microsoft, אתה הPack 2 ואני לא מצליח להתקין אותו , זה נותן לי לבחור איפה להתקין והכול בסדר ,כשזה מתחיל להתקין אחרי כמה זמן (לא מספיק להגיע לאמצע) זה מפסיק אומר את זה ! http://img209.imageshack.us/my.php?image=56602901hs9.png תעזרו לי בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-