Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להגביל כמה דברים באמצעות gpedit אבל אני לא רוצה שההגבלות יחולו על כל המשתמשים אלא רק על קבוצה מסוימת או על משתמש מסויים. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי ש-SP3 משחררת את הצורך בהכנסת CD KEY , האם זה נכון ? ואם כך אם יש לי דיסק של SP2,אני אצטרך לשים CD KEY ?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני ניסיתי לעדכן את הווינדוס שלי והוא כתב לי שגיאה 80244019 וגם כל פעם שאני מנסה להוריד מהאתר של מיקרוסופט נהיה לי שגיאה בדפדפן !!
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש.. חזק.. ואני מתלבט אם לשים XP64BIT או VISTA64BIT יהיה לי 4GB RAM וE8400 בכל מקרה.. איך אני מתקין את שני הווינדוסים בלי יותר מידיי סיבוכים? אני רוצה להשוות
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
As you can see I write in english because I can't install hebrew, why? I guess the virus ruined something in my "Clicking options", which mean, I can't click on links or buttons of the windows / explorer, lets say I can't click on the "MAFRETIM" of the people here in the forums, I can't open Windows Update ETC, and sometimes I can't Copy/Paste. To recover the virus I followd what writen in the Sonic22 page, plus deleted the msblast.exe, did I do something wrong?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
במערכת הפעלה ME, המחשב שלי עולה עם פתיחה של כונן C ושל כונן D, איך מונעים את זה?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
-
מישהו כיצד ניתן לנעול את מערכת ההפעלה Windows XP במהלך עבודה שוטפת? נעילה שלא מנתקת את המשתמש אלא רק נועלת את המערכת.
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהלן תראו יש לי הרדיסידק 120 גיגה sata והוא מחולק ל c=30giga d=15 giga e=60 giga (בערך - לא הכי מדויק) הקיצר היו לי כמה בעיות עם הווינדוס והחלטתי לפרמט אז הכנסתי את הדיסק של ווינדוס ואז כשהגעתי לשלב שאני צריך לבחור על איזה מחיצה להתקין את הווינדוס היתה לי בעיה (ד"א אני החלטתי לפרמט רק את כונן c ו d ואת כונן e להשאיר ) אז מחקתי שם את כונן c ו d ואז חשבתי שכל השטח שאי לא משתמש יהיה ביחד כלמר אם יש לי 50 גיגה שלא עשיתי אותו מחיצה אז שיהיה 50 גיגה אבל מה שקרה לי זה שה 50 גיגה האלה מחולקים לכמה חלקים (אחד 30 מגה ועוד אחד 35 גיגה ועוד 15) ואני רוצה לחבר אותם ביחד ולעשות שכונן c יהיה את כל ה 50 גיגה האחרים חח מקוהה שהבנתם למה שאני מתכוןןן מחכה לתשובבהה חח ובינתים אני על הפנ…
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר לחצתי ctrl alt del ראיתי בשורת משימות שמופיע לי הקובץ backweb-8876480.exe הנה תמונה להמחשה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, ברשותי עותק מקורי וחוקי של Windows XP Home Edition. בכל פעם שאני נכנס לאתר Microsoft Windows Update ומנסה להוריד עידכונים למערכת ההפעלה אני מקבל את ההודעה הבאה (מצורפת תמונת מסך). האם מישהו נתקבל בתופעה הזו? עזרה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את ה N10E אחרי המתנה ארוכה ויש כמה שאלות ה XP HOME שמותקן הוא באנגלית לא ידעתי המיקלדת בעיברית קצת מטומטם אבל זה מה יש באתר ראיתי שיש מדריך כדי ליצור כתיבה עיברית אבל הפונטים נישארים באנגלית. איך הופכים הכל לעיברית מישהוא אמר לי שצריך כמה דרייברים ואז זה הופך לעיברית האים נכון? ועוד שאלה האים אני יכול להתקין IE7 בעיברית?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי לאחר עידכון הWIN7 64BIT , המערכת עושה עידכון אוטמטי של כל רכיביי החומרה , אבל לאחר העידכון ראיתי שהדרייבר של כרטיס המסך הוא ישן יחסית , מדוע העדכון האוטמטי לא מעדכן את הדרייבר 10.4 החדש? האם יש להסיר את ההתקנה הנוכחית כולל ניקויי עם DriverSweeper, ואז להתקין את ה10.4 החדש ? או שאפשר להתקין את ה10.4 על הקיים עכשיו? בתודה רוני
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
חבר"ה קניתי עכשיו מחשב חדש ויש לי 250GB איך אני מפצל אותו לשניים? מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין את Service Pack 1 על הוויסטה An internal error occurred while installing the service pack. Error code: 0x8007000D בגלל שהיו עוד הרבה בעיות מעבר להתקנה של ה SP, החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ויסטה שוב אבל עדיין אני לא מצליח להתקין את ה SP1 מה יכול לגרום לבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיית USB במחשב שלי: כאשר אני מחבר התקן נייד חדש למחשב (HD נייד, FLASH, מצלמה) - הוא עובד בסדר גמור. אבל לאחר מכן, כאשר אני מנסה לחבר אותו שוב - המחשב לא מזהה אותו יותר, או לעתים (באופן רנדומלי) מזהה כ-UNKNOWN ולא נותן לעבוד איתו. הבעיה לא קיימת עם ההתקנים האלו במחשבים אחרים, הבעייה היא בכל יציאות הUSB, הבעייה לא קיימת עם המקלדת והעכבר האלחוטיים ביצעתי הסרה והתקנה מחודשת של מנהלי ההתקנים ללא הצלחה. אשמח לעזרה תודה,איתי
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
מבקש עזרה בפתרון הבעיה. בשדרוג מ sp2 ל sp3 כ.מסך נעלם ולא מוכר במערכת ואין אפשרות להתקין דרייבר. כרטיס מסך מסוג GForce FX5200 של חברת NVidia נעלם מהמערכת . התקנת דרייבר שהייה בשימוש לפני השדרוג מפיק הודעת שגיאה שאין כרטיס מתאים להתקנת דרייבר. נתוני המחשב: פנטיום 4 2.4mHZ דגם לוח אם - p4m266 Chipset - via p4m 266(vt8751) הדרייבר שבימוש - NVidia 71.89 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב נייח שמחובר ברשת אלחוטית למחשב נייח אחר שמתי לב שכשאני נכנס לתיקייה משחקים התיקייה קופאת ולא זזה למשך זמן מסויים ואז אני חוזר אליה אחרי כמה זמן והכל עובד בנתים כאילו זה תוקע את הכל..מדובר בWIN 7 ממה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
במשחקים למשל אחרי שהתקנתי את האקספי התחילו לי להיות פינגים 150 בארץ ב98 הם היו 40. השאהל שלי האם האקספי עושה את הבעיה או שזו חברת הכבלים ואם כן האקספי עושה ת הבעיה האם יש פיתרון לכך?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
התקנתי את מערכת ההפעלה של וינדוס 7 בכונן שונה מהכונן שבו מותקן וינדוס XP ,במהלך ההתקנה המחשב עשה הפעלה מחדש וכן הייתה אפשרות לבחור בין שני מערכות ההפעלה, כשהוינדוס 7 סיים להתקין והפעיל מחדש בפעם האחרונה לא הייתה אפשרות בחירה בין שני המערכות ואחרי דיי הרבה זמן בבוט המחשב הפעיל את וינדוס אקספי,ניסיתי להתקין מחדש ועדיין יש אותה בעיה שאני לא יכול לבחור את וינדוס 7 שמותקן במחשב,משהו יודע איך לפתור את הבעיה?... אולי היא נובעת בגלל שהתקנתי את הוינדוס דרך usb ולא דרך ה-boot? אבל עדיין ההתקנה בוצעה כראוי.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום מתכוונת לקנות נייד של LENOVO בגלל שלמדתי על בשרי שלא תמיד מתאים לנייד WIN7 (האסוס 1005 שלנו זוחל זחילה מרשימה תחת 7) אשמח לדעתכם - האם במחשב המפורט בכ"ז כשאי להתקין 7 (במחיר מצחיק) או שעדיף XP? Windows® XP Professional מע הפעלה Intel Core™2 Duo מעבד T6570 סוג מעבד 2.1GHZ מהירות שעון 800MHz תדר 2MB L2 זכרון מטמון 2GB זכרון 800Mhz DDR2 6400 מהירות זכרון 250GB sata במהירות 5400RPM דיסק ???
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות להתחבר ל-VISTA ב-REMOTE ממחשב אחר בצורה שתאפשר למי שעובד על המחשב עם ה-VISTA להמשיך לעבוד כרגיל? אני מתכוון כמו שבלינוקס מספר משתמשים יכולים לעבוד על אותו מחשב דרך VNC.
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה מערכת להתיקן: xp פרופשיונל 32 ביט או ויסטה פרימיום 32 ביט. נתוני המחשב שלי הם: q6600 ep45ds3 4 gb זכרון . מה אתם ממליצים? למחשב של משחקים.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להתקין IIS על אקס פי הום?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-