עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך לגרום ל-Address bar ב-IE לא להציג הסטוריה? פעם ידעתי איך לעשות את זה אבל עכשיו אני פשוט לא מצליח למצוא את זה. תודה

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by yotam.m,

svchost לוקח 98 99% שימוש מהמעבד, מישהו יודע למה? ולמה משמש התהליך הזה בעיקר?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  3. אני רוצה למחוק את VISTA שנמצאת על כונן D ואיתה נמצאים עוד הרבה דברים חשובים שלי.. איך ניתן למחוק אותה ידנית? מבלי לפרמט..

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by djass,

איזה גירסה של SP1 אני צריך להתקין יש לי מעבד 64 ביט ו ומערכת הפעלה 32 ביט מישהו יודע?? יש מצב גם ללינק ישיר?? תודה

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by sharkitxt,

תראו זהו המפרט שלי: pentium 4 2.40 GHz 1 GB RAM ati radeon 9600, 128 mb איך זה נראה לכם יעבוד? תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  6. אני לא יודע מה קרה פתאום התחלפה לי השפה מעברית לאנגלית בXP מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את השפה לעברית ?תודה..

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by kfirkb,

אני לפני רכישת מחשב חדש המבוסס על מעבד QUAD 6600 וכרטיס מסך 8800GT. עיקר השימוש הוא משחקים, צפייה בסרטי HD, ועריכת תמונות ב PS. האם להתקין ויסטה 64BIT או ויסטה 32BIT ??

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by dyn,

שלום, מדי פעם המחשב שלי עושה ריסט ואחרי שהמחשב עולה הוא אומר ש windows בצע שיחזור לאחר יציאה בלתי צפוייה ומראה לי תהודעה הזאת: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: a BCP1: 000000000000002F BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000001 BCP4: FFFFF80001C598B2 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112907-01.dmp C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-45271-0.sysdata.xml C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WERCF9D.tmp.version.txt ‏‏קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fw…

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by Nihility,

בXP יש משהו שנקרא double click sensitivity זה קובע מה המרחק המקסימלי בין שתי לחיצות (פיקסלים) שבו זה יחשב ללחיצה כפולה מישהו יודע איפה זה בויסטה?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  10. שלום לכולם, 2 שאלות לקהל**: יש לי ויסטה הום פרימיום על לפטופ עם 2 ג'יגה זיכרון ומעבד ליבה כפולה 2 גה"צ. (לפטופ של לנובו T61) הלפטופ חדש, אצלי שבוע, ואני יודע לגלוש בלי שיידבקו לי דברים על המחשב ככה שהסיכוי שרכשתי רוגלות ועניינים בשבוע הזה די נמוך. יותר מפעם אחת קרה לי, שפתאום הוויירלס נכבה, ואז אחוזי הCPU קופצים לערכים מטורפים של 60% ולא יורדים. וכמובן שאז כל פעולה על המחשב נעשית בעייתית, ואני לא מצליח להדליק בחזרה את הוויירלס. עד כה זה קרה פעמיים, ופעמיים עשיתי ריסטארט והכל הסתדר, אבל זה לא פיתרון לבעיה (זה לא שהמחשב דלוק וכל היום טוחן עבודה, כולה כמה קבצים באקרובט, פיירפוקס ומסנג'ר). ועוד שאלה על ויסטה - כשאני בא להוריד SP1 לויסטה באתר של מייקרוסופט רשום (בתרגום חופשי) …

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by ORIT A,

במחיצה של boot.ini יש אופציה שנקראת boot options. שם יש 5 אפשרויות : boot log, satboot, noguiboot, sos, base boot. מה המשמעות של כל אחת מהן?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  12. אהלן יש לי דיסק מקורי לחלוטין של windows 98 קניתי מחשב חדש לאחותי, והתחלתי את ההתקנה לפי ההוראות וכמו שעשיתי בעבר. המחשב מגיע כבר לתוך הSETUP וב64 אחוז בבדיקת המקום על ההארד דיסק, הוא תמיד נותן הודעת שגיאה אפורה שאומרת : insert diskket B and press any ket.. אי אפשר ללחוץ על שום דבר בעבר, כשפירמטתי מחשבים בבית, התקנתי עם אותו הדיסק בדיוק ולעולם הוא לא ביקש דיסקט- אין לי מושג איזה דיסק הוא רוצה, מה גם שבמחשב החדש אין בכלל מקום לדיסקטים. יש לי דיסק צרוב של ווינדוס אקס פי, אך הוא בלי בוט, ככה שאי אפשר בכלל להיכנס לsetup שלו. אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by zion789,

אני בא להכנס לWINDOWS UPDATE בא להתקין דברים וזה עושה לי שהעותק של ווינדוס שלי לא חוקי..עכשיו אני שואל אותכם האם יש קרק שיבטל את אימות הגרסה של ווינדוס וככה אני יוכל להוריד דברים מWINDOWS UPDATE ובכלל מאתר מייקרוסופט תודה

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by EAD,

במאמר של http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35805 מתואר שNFORCE 2 לא יתמוך בחלונות VISTA באסה אז לא תהיה ברירה וכל מי שאיתנו מחזיק מחשב AMD עם לוח אם קצת "מיושן" יאלץ להחליף כנראה לפחות לוח אם (וכנראה שאם כבר אז גם זכרון להרחיב ומעבד) כדי להיות מסוגל להריץ את חלונות VISTA

15. ואם אפשר גם מה חינמי ומה עובד בכל מקרה (גם אם לא חינמי). תודה.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  16. יש לי קשיח של 4 גיגה יכנס בפנים ?? ווינדוס 2000 SP3 ועוד שתיים של 20 ו16

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  17. Started by KingYes,

אהלן. יש לי ווינדוז אנגלי (SP3), והגדרתי את העברית דרך הלוח בקרה.. אבל עדיין.. ה-NERO לדוגמא, לא מצליח לזהות לי קבצים בעברית. מה הבעיה יכולה להיות?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by alord,

יש לי שאלה האם רק ויסטה יודע לנצל 4G של זיכרון ? או ש XP ידע לנצל אותו גם? ובכלל האם להתקין ויסטה על מחשב חדש או XP?

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  19. אהלן, יש לי ויסטה כבר כמה חודשים והכל עובד חלק, אבל לפני כמה ימים, כשעשיתי RESTART, פתאום לפני הBOOT קפצה לי שגיאה שהקובץ WINDOWS/SYS32/CONFIG/SYSTEM דפוק והווינדוס לא יכול להתחיל.. לא זוכר מה עשיתי, אני די בטוח ששום דבר מיוחד, אבל אחרי איזה 20 ריבוטים וכמה משחקים עם הUSB וכו', הוא רץ בחזרה... היום זה קרה שוב, ושוב פעם הצלחתי איך שהוא להחיות אותו. WINDOWS REPAIR טוען שהרג'יסטרי דפוק, אבל הוא לא יכול לשחזר אותו כי אין נקודת שחזור. אז עכשיו כשהצלחתי להעלות את הוינדוס, איך אני מתקן את הרג'יסטרי ? יש תוכנה שבאמת יכולה לבדוק מה לא טוב בו ? TUNEUP רק הרסה לי את זה לפי דעתי, היא זאת שגרמה לבעיה. מה האפשרויות הזמינות לי כעת חוץ מהתקנת ווינדוס חדש שזה יהיה כאב ראש רציני בהתחשב בכמ…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by 3d7,

בלילה היתה לי הפסקת חשמל רגעית (אני יודע כי השעון של המיקרוגל הבהב בבוקר). יש לי שני מחשבים שמחוברים למייצב מתח. שניהם פועלים 24/7, אבל המסך שלהם מכובה בלילה. הדלקתי את המסך של המחשב הראשי, והוא פועל רגיל (הוא לא נכבה בלילה). הדלקתי את המסך של המחשב השני, וראיתי שהמחשב כבוי. הפעלתי את המחשב, והגעתי למסך של הProgress Bar (לפני המסך Welcome). המחשב נשאר תקוע על המסך הזה. ניסיתי לעלות בSafe Mode ובLast Known Good Configuration, וזה אותו דבר (בSafe Mode הוא אפילו לא מגיע למסך הזה). יש דרך לתקן את התקלה בלי לפרמט את המחשב, ובלי לעשות התקנה מחדש?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  21. שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד כמפורט למטה: יש לי בעיה שחוזרת על עצמה מריחה של חלונות בעת גרירה מזעור וכו' בממשק הוינדוס כמו כן שאני משתמש למשל בראפיד מנג'ר אחרי זמן רנדומלי לגמרי התוכנה לא מתעדכנת מבחינה גרפית - למרות שהיא ממשיכה לרוץ כרגיל ורק אם אני מזיז את החלון או ממזער ומגדיל היא מתעדכנת פעם אחת ואז ממשיכה לקפוא גרפית. בקיצור יש בעיות של גרפיקה דו מימדית בממשק הוינדוס חוץ מזה תלת מימד וכאלה עובד מצויין. אני משתמש בRIVA TUNER ולא חושב שזה קשור לזה (אוברקלוקינג) נסיתי להוריד את זה והלחליף דרייברים למסך 100 פעם וזה לא עובד יש מצב שזה קשור לזכרון של הכרטיס מסך או לזכרון RAM מה לעשות ? אם אין פתרון אז איך אפשר לאבחן את זה ? l.lodel Name j Satellite P200 …

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by ביצה,

אהלן! המעבד אינטל E2160 תומך ב-64BIT? ניסתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי תשובה מדויקת גם לא באתר אינטל

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  23. שלום אחים שלי יש לי בעיה כשאני מכניס דיסק בעיברית המחשב מראה אותו והכל טוב אבל כשאני מעתיק ממנו משהו או מפעיל משהו הוא עושה את ההודעה הזאתי של מיקרוסופט אל תשלח או שלח דוח שגיאות עשיתי שהיוניקוד יהיה עברית ולא נפטרה הבעיה אני מכווה עזרה ותודה לכם

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by TheDiesel,

כרגע יש לי ווינדוס 7 ואני מעוניין לשדרג לווינדוס 11. יש ל מעבד intel core i3 4130 רשום באתר של מיקרוסופט שצריך כרטיס מסך עם תאימות ל-DirectX 12 ואילך, עם מנהל התקן WDDM 2.0. יש לי DirectX 11. האם כדאי להתפשר על ווינדוס 10?

25. Started by DUDEnamE,

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL על המחשב מתוקנות שני מערכות הפעלה דרך grub arch ,windows לא מצאתי פתרון הולם בגוגל , לא הותקן /שונתה שום חומרה על המחשב חייב עזרה , אני יכול להוציא את כל הדברים שלי מהמחשב דרך הלינוקס אבל אני מעוניין לשמור על הווינדוס עובד .

• 3 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.