Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום! בדיוק סיימתי להתקין ווינדוס XP. יש לי שתי בעיות: 1. אין לי עברית. אי אפשר לכתוב בעברית, וכל מה שכבר כתוב בעברית, אני רואה הפוך. איך אני מכניס עברית למחשב שלי? 2. הגלילה באתרים ותיקיות מאוד איטית ומוזרה, ה-scroll bar זז לאט מאוד. איך אני משנה שיהיה חלק יותר? אשמח לקבל מכם עזרה, תודה מראש, תומר
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 64 ביט ו6 ג'יגה זיכרון ומתוכם מנוצלים במצב מנוחה 75% זה לא הגיוני בעליל זה אף פעם לא היה לי ככה ניסיתי לראות איזה תהליך לוקח הכי הרבה ואקספלורר וSCVHOST היו הראשונים עם 160K כ"א בדקתי איזה דברים רצים דרך SVCHOST וראיתי שהאודיו והרשת והסרגל של הוינדוס ועוד כמה דברים חשובים רצים דרכה אבל בכל זאת אני רוצה לסדר את העניין הזה כי זה מרגיז אותי וגם לפעמים תוכנות לא מגיבות כמו האקספלורר לדוגמה שמחליט פתאום להרגיז אותי ולהיתקע תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את האייקון של הסל מיחזור לשולחן העבודה ואת העזרים (ברשימת ה תוכנות - programs)
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה המקום ליכתוב את זה אבל... אז הבעיה שלי היא כזו הוא איטי יש לי 2 גיגה רם ו750-850 גיגה הרד דיסק יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 9500 GT אנוידיה המחשב בן 4 שנים יש אליו וינדוס 7 קניתי אוטו בזמנו ב4500 ש"ח כבר פירמטתי אותו כמה פעמים וזה לא הכי אזר (הפירמוט בא אחרי חודש או משהוא כזה) וזה כך כבר חצי שנה ואכשיו זה נהיה עוד יותר גרוע כשאני מדליק את המחשב לוכך לו משהוא כמו 10 דקות אם לא יותר לעלות אם אני פותח משהוא אז לוכך לו הרבה זמן ליפתוח אותו ושלא נדבר אל האינטרנט אני עובד אל אלחוטי והוא הרבה פעמים מיתנתק או סתם עושה שתויות וכול הבעיות הללו היו לי ליפני שעברתי לוינדוס 7 בהתחלה היה לי XP וויסטה אני חושב שאני אם ה7 כבר חצי שנה הכיצר מאז שיצע לו הבטא ה3 ואכשיו יש …
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
איזה גירסה של SP1 אני צריך להתקין יש לי מעבד 64 ביט ו ומערכת הפעלה 32 ביט מישהו יודע?? יש מצב גם ללינק ישיר?? תודה
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מזה קובץ XSL? יש תוכנה שאפשר לפתוח את הקובץ הזה? אפשרי להפוך אותו ל-MP3? תודה למי שיעזור
-
אני לא יודע מה קרה פתאום התחלפה לי השפה מעברית לאנגלית בXP מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את השפה לעברית ?תודה..
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם יש לי 98 רגיל או 98SE כי הורדתי MEDIA PLAYER 9 היה כתוב שם שהוא מתאים רק לSE וכשניסיתי להתקין הוא אמר שאין לי מערכת הפעלה מתאימה
-
- 14 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם המעבד הזה ורוצה לדעת איזו מערכת הפעלה להתקין. האם כדאי להתקין 32 או 64 ביט? תודה.
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי על המחשב של אח שלי השתלט איזה spyware בשם WToolsS.exe ואי אפשר להסיר אותו כי הוא בשימוש של המערכת. אני רוצה להסיר אותו במצב של דוס, ואני פשוט לא זוכר איך לרשום בדוס את שם התיקייה:Program Files ! אני זוכר משהו כזה ~ וגם מקס' 11 תווים... מישהו יכול לעזור לי עים זה?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס ויסטה (אחרי שכל הזמן היה לי XP) הכל עובד טוב רק שהויסטה ממש טוחן את הארדיסק... אני משאיר את המחשב דלוק בלילה להורדות ואני ממש שומע אותו עובד... בטלתי את כל ה SERVICES הלא נחוצים (INDEX,SEARCH וכו')... אבל עדין טוחן את הארדיסק... מה עושים? האם יש איזה משהו בויסטה שגורם לו להפעיל את הארדיסק ללא סיבה מיוחדת???
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
המון זמן שאני מחפש פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת. כאשר אני עובר עם העכבר על קבצים שונים קופץ לי חלון קטן (מכונה לעיתים כ"בלון טיפ") עם נתונים לגבי הקובץ עליו נמצא סמן העכבר באותה העת. הדבר מעצבן במיוחד כאשר עוברים עם סמן העכבר במהירות על רשימת קבצים ארוכה. השאלה הנשאלת היא כמובן איך לעזאזל מבטלים את הדבר המטריד הזה? צירפתי תמונת מסך הממחישה את הדבר. תודה וחג שמח! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן להוסיף עוד דיסק למחשב, והוא יהפוך להיות כונן C אני מעוניין לשמור על ה-XP הקיים כמערכת הפעלה לגיבוי, אבל הכונן שלו יהפוך להיות D האם זה אפשרי? אם כן, איך עושים את זה? תודה מוטי
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL על המחשב מתוקנות שני מערכות הפעלה דרך grub arch ,windows לא מצאתי פתרון הולם בגוגל , לא הותקן /שונתה שום חומרה על המחשב חייב עזרה , אני יכול להוציא את כל הדברים שלי מהמחשב דרך הלינוקס אבל אני מעוניין לשמור על הווינדוס עובד .
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
[table][tr][td] last performed operation was: spawning תודה מראש לכל מי שיכול לעזור[/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
המחשב בעקרון נתקע והמסך ניהיה שחור, ובמקרים הגרועים הוא גם עושה לעצמו ריסט.. ואז שאני מאתחל את המחשב מופיע הדבר הזה: "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" זאת הייתה ההודעה, ומצורפות הודעות השגיאה והחתימה שלהן. http://img507.imageshack.us/img507/9364/1rc0.jpg מה לעשות? ההודעה הזאת חוזרת כבר כמה פעמים, כנראה יש משהו שגורם לשגיאה חמורה בכל פעם, אולי וירוס? אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לפעמים שאני עוזב את המחשב לכמה רגעים, אני מעדיף להכניס את המסך ל - standby מאשר לכבות אותו. אבל הדרך היחידה לעשות את זה היא דרך ה - Properties->Screen Saver-> Power. ולבחור שהוא ייכבה אוטומטית אחרי דקה. האם יש דרך יותר קצרה לעשות את זה ? בצורה מיידית ?
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים התקנתי על המחשב windows xp pro... אולם להפתעתי העברית במחשב הפוכה... צירפתי תמונה בכדי שיהיה ברור יותר... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מערכת הפעלה : windows xp תודה מראש אמיר
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מקבל שגיאה כזו כל פעם שאני מנסה להפעיל סירטון (-יש לציין שהסירטון עבד לפני כמה שבועות ) שגיאה נוספת שאני מקבל גורמת למחשב לעשות לעצמו מעיין ריסט שמתבטא בכך שכל האייקונים שלי נעלמים וכל החלונות ניסגרים... מה הבעיה?! חסרים לי קידודים??
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, במחשב החדש התקנתי 2000, ולאחר כחודש התקנתי בנוסף אקס פי. מאז לא נכנסתי ל2000, היום כשניסיתי, להפתעתי הסיסמא לא עבדה. כנראה ששכחתי למרות שניסיתי הרבה סיסמאות אפשריות, ובדקתי שאין קפסלוק. איך אני מוצא את הסיסמא? בטח יש איזושהי דרך... תודה
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כשאני מחבר את ה-רסיוור של המקלדת והעכבר, הווינדוס XP מקפיץ לי חלון כזה שזוהתה חומרה חדשה.... הבעיה היא שאין לי איך ללחוץ לו NEXT..... כי המקלדת והעכבר לא עובדים חחח מישהו מכיר עוד פיתרון חוץ מלהשיג מקלדת PS2 בשביל לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
מחפש ולא מצליח למצוא gadget לויסטה שמראה שימוש במעבד הגרפי (GPU Usage). למה אין כזה ??
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד טושיבה עם מעבד I3 שמריץ חלונות 7 HOME PREMIUM. אני רוצה להתקין גם XP על אותו מחשב כדי שתוכנה מוסיימת תרוץ לי. רכשתי XP ואני רוצה לדעת איך להתקין. האם להכניס את הסידי ולהתקין באופן רגיל?[br]פורסם בתאריך: 20.09.2010 בשעה 12:51:41 אוקיי קראתי פה באתר משהו דומה ושם היה כתוב שאת מערכת ההפעלה הישנה יותר תריך להתקין לפני החדשה.מה קורה אם החדשה (7) כבר מותקנת ? האם אני לא יכול להתקין XP? או שאוכל להתקין 7 נוספת?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אחרי שקראתי כאן שהגירסא זאת מומלצת למחשב כמו שלי(בעל חומרה חזקה+) התקנתי את הויסטה ULITMATE 64 BIT. והאמת ככל נראה שעובד הרבה יותר מהר,אני לאוו דווקא יכול להגיד שזה בגלל מערכת ההפעלה היות והגדרתי מערך RAID 0 עבור מערכת ההפעלה. מספר שאלות ברשותכם: 1.איך אני מבטל את כל ההודעות המעצבנות האלה בדבר פתיחת קובץ וכ'? 2.האם אתם יכולים להמליץ על ה MEDIA CENTER בגירסא הזו? 3.אלו הם קודקים מומלצים למערכת הפעלה הזו?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-