Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי מחשב חדש ובמהלך התקנת מערכת ההפעלה XP עולה לי מסך כחול . מה יכול להיות הגורם ומה הפתרון ? תודה(קצת דחוף...)
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
נראה כי מאז שעברתי לוינדוז 7 לא חודלות הצרות מה שלא היו לי ב XP . כל פעם שאני עוזב את המחשב לכמה זמן , בוא נגיד שמעבר ל 10 דקות למשל , המסך מהטעם של חסכון באנרגיה כפונקציה של וינדוז 7 מכבה את עצמו , לעומתו המחשב פועל והנוריות של המארז דולקות , ואם אתה לוחץ על העכבר או על אחד המקשים במקדלת אז הוא לא מתעורר לפעולה מחדש . למה? הכי מצחיק זה שבלפטופ שלי שגם שמה מותקן וינדוז 7 הכל עובד פיקס - אם אתה עוזב את המחשב לכמה זמן וחוזר אליו ולוחץ על אחד המקשים או על העכבר אז הוא חוזר לפעול . מה קורה פה? תוסיפו לזה את הבעיה בסיסמת הרשת שמשגעת אותי כבר כמה זמן ואני כבר לא יודע מה לעשות !!! לפרמט מחדש?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתקין וינדוס רענן וחדש, על HD עם וינדוס. אני מעוניין למחוק את הוינדוס וכל תכולת הHD, כיצד עושים זאת דרך תהליך ההתקנה? (או דרך אחרת יעילה). תודה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לשנות את התמונה שרואים כשמטעינים את הווידוס ואם אפשר בכלל. יש לי תמונה של longhorn.bmp ואני רוצה לשים אותה במקום. האם אפשר?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי שתי מהדורות מקוריות של VISTA כן כן מקוריות HOME PREMIUM ו BUISNESS אז אני אתקין את ה HOME עכשיו יש לי כמה שאלות: 1)תיהיה לי בעיה במציאת דרייברים 2)זה בהתקן הזה של מייקרוסופט אומר שצריך 40 GB קיבולת ויש לי 120 אבל מכיוון שפיצלתי את זה למחצות יצא לי 39.9 GB זה באמת ישנה משהו? צריך לעשות משהו כמו לאחד את הכוננים? 3)בכלל שווה לי עכשיו להתקין את ה VISTA ? אם אני גיימר ומשחק במשחקים כבדים? ולמיקרה שצתרכו המיפרט שלי: פנטיום 4 3 GHZ 1 GB זכרון כרטיס מסך X1950 GT 256 MB 4)אם יש לי צורך בדיסק חדש במקום 32 ביט לדוגמא 64 או שהדיסק נשרט אני יכול לקבל חדש כמובן בהצגת הרשיון או ו תמונות של הקופסא + הרשיון? אז בבקשה תענו לי
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/windows_vista_hotfixes.html מישהו ניסה להתקין את כל העדכונים ביחד? עשיתי ריסט אחרי הראשון ולא הצלחתי להתקין את השניים האחרונים. הוא כותב לי "העדכון לא חל על המערכת שלך" יש לציין שהווינדוס ויסטה שלי הוא בעברית. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום יש לי WIN XP HOME רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש באותו הסיריאל במחשב נוסף שיש ברשותי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קנית מחשב חדש נייד עם Windows Vista® Home Premium Edition עכשיו מהן האפשרויות לראות בו עיברית? לא משנה לי עם הוא ישאר באנגלית אבל לפחות שאני אוכל לרשום בעיברית ולראות עיברית תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום. היום קיבלתי את המחשב החדש. מסך: DELL ULTRASHARP 23" U2311H מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY לוח אם: GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 זיכרון: KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 כמות:2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL כמות:2 מערכות הפעלה: WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG - OEM ספק כוח: HEC COUGAR "A" 760W - RETAIL קרור למעבד: SCYTHE MUGEN II REVB אני מעוניין לשמוע איך לדעתכם אני יכול לנצל אותו כמו שצריך... תוכנות מסויימות? עדכונים מסויימים ? או שפשוט להשאיר את המחשב איך שהוא ולתת לווינדוס להחליט בשבילי ?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בעת כיבוי המחשב מופיע לי הודעה זו. OS=XP תוכן ההודעה- the appliction.....because the program is closing/ (משהו בסגנון . אני לא מספיק לקרוא את ההודעה כי המחשב נכבה. אם למישהו יש מושג ....
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום חברים הורדתי היום את הגרסה האחרונה של WIN7 הקובץ ירד לי אחרי זמן מה הקובץ שוקל 2.35 G אבל שאני פותח אותו יש שם סה"כ קובץ מסמך טקסט של 135 קילו בייט השאלה המתבקשת1 איפה הWINDOWS?
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הווינדוס ב-HD חדש של 250GB SATA על לוח אם חדש ויש לי 2 HD של 80GB בחיבור IDE (על אחד מהם מותקן הוונידוס) האם לאחר התקנת הווינדוס על ה-250 ניתן לחבר את ה-80 שיתפקדו ככוננים משניים או שחייבים למחוק את הויונדוס שב-80 ? וצריך לעשות משהו עם הג'מפר ?
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזו גרסא של ויסטה תתאים למחשב שלי x32 או x64? איך אני בודק? וניסיתי דרך 'עזרה ותמיכה' של הוינדוס אבל הוא לא עובד אצלי..
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
my system won't go into hibernate by its own after a preset time המחדב לא נכנס תמיד למצב זה אחרי 10 דקות שקבעתי. יש לי XP SP2 על מחשב חדש, מה יכולה להיות הסיבה ???
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, ברשותי וינדוס XP , לפני זמן-מה הוינדוס קרס וכל נסיונותי להפעיל אותו לא צלחו. עשיתי התקנה מחודשת של XP בלי פירמוט של הכונן ובהתקנה החדשה ניסיתי להכנס לחשבון משתמש הקודם שהיה ברשותי. הוינדוס מזהה את החשבון אך לא נותן לי אפשרות להכנס אליו כיוון שהחשבון היה מוגן בסיסמה. ניסיתי בהמון דרכים להכנס לחשבון משתמש אך לא הצלחתי, יש ברשותי את הסיסמה לחשבון הנ"ל. אודה אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
במנהל המשימות מופיע תהליך לא פעיל שאני לא יכול לסגור, שלוקח המון משאבים מה-CPU. עשיתי סקירת spyware ווירוסים והמחשב נקי. איך אפשר לסגור את התהליך? תודה לכולם [attachment deleted by admin]
-
אני מחפש אפשרות להתקין מערכת הפעלה בסגנון Ghost, אבל שיהיה אוניברסלי כלומר יעלה על כל מערכת הפעלה בלי בעיות מסך כחול. אני מכיר שתי אפשרויות אחת מהם היא עם תוכנת acronis והשניה היא sysprep מה אתם יכולים להמליץ לי ואיך להשתמש בתוכנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קרה לי מספר פעמים שכשאני חוזר למחשב לאחר זמן ממושך שלא נגעתי בו המחשב פתאום עושה ריסטרט. בדקתי קצת באינטרנט ונראה שהווינדוס עושה ריסטרט על דעת עצמו כאשר הוא נתקל באיזשהו System Failure. ראיתי שאפשר לבטל את התכונה הזאת של ההפעלה מחדש האוטומטית. מה הכוונה ב System Failure? איזה סוג של בעיות זה כולל? יש לכם השערה לגבי הגורם ל system faliure במקרה שלי? האם כדאי לבטל את ההפעלה מחדש האוטומטית הזאת? תודה רבה וחג שמח (:
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי ויסטה RC1 וכשאני מנסה לעשות אפדייט הוא כותב לי Widnows could not search for new updates error found code 80245003 למישו יש מושג איך אני פותר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי את התשובה איך לעשות Multi-Boot, שמטרתו היא להתקין XP ו VISTA על אותו מחשב. חיפושים בגוגל העלו תוצאות אבל הסברים ממש ארוכים ומסובכים. אם אפשר, הסבר עדיף בעברית על איך לעשות MULTIBOOT, מהן התוכנות הדרושות וכו'. תודה, גיא.
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את ה N10E אחרי המתנה ארוכה ויש כמה שאלות ה XP HOME שמותקן הוא באנגלית לא ידעתי המיקלדת בעיברית קצת מטומטם אבל זה מה יש באתר ראיתי שיש מדריך כדי ליצור כתיבה עיברית אבל הפונטים נישארים באנגלית. איך הופכים הכל לעיברית מישהוא אמר לי שצריך כמה דרייברים ואז זה הופך לעיברית האים נכון? ועוד שאלה האים אני יכול להתקין IE7 בעיברית?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני כנראה קונה מחר מחשב נייד והוא בא עם ויסטה אם הוא לא תומך בDX10 איזה יתרון יש לויסטה על הxp? כי כמעט כל המחשבים הניידים היום באים אם ויסטה אז כנראה יש לה יתרון כלשהו לא? ואם אין לה אז עדיף xp כי יש לי אפשרות לקבל את המחשב עם xp במקום הויסטה תודה יואב
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בעיה בRegional and Language Options אין לי אפשרות להוסיף או לשנות את השפות לא בregional ולא ב advanced מופיע לי השפה שאני מעוניין. לאן זה נעלם??למה זה נעלם??? ואיך אפשר לסדר זאת כי זה לא נותן לי גם עם דיסק של המערכת הפעלה לשנות משהו אין לי את האופציה בכלל. למישהו יש מושג זה דחוף תודה מראש דרך אגב מדובר במערכת הפעלה win xp pro
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בעיה באקטיבציה של התקנה חוזרת של וינדוייז אקס פי על מחשב נטבוק של ACER... שלום רב, קניתי נטבוק של חברת ACER ASPIRE ONE D250. אחרי שסידרתי אותו הורדתי תוכנות שלו הייתי צריך של ACER והוספתי מה שכן הייתי צריך,עשיתי RESTART והמחשב לא עלה. במקום זה קיבלתי המחשב נתקה וקיבלתי את ההודעה: NO BOOTMRG..." לא משנה מה ניסיתי לעשות המחשב לא עלה. המחשב מגיע עם מערכת הפעלה חוקית WINDOWS XP HOME EDITION ULCPC עם מדבקה ומספר סיראלי. המחשב הגיע מחולק עם מחיצת שחזור ומחיצה של ההתקנה. התקנתי את המערכת מחדש,דגש על- לא מחקתי את מחיצת השחזור, ובסיום ההתקנה קופצת הודעה שאומרת שאם אני רוצה להיכנס לוינדויז אני חייב לבצע אקטיבציה. ברגע שאני אומר כן מתחיל תהליך שלא מסתיים כוון שאין גישה לרשת ואז אני…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את האייקון של הסל מיחזור לשולחן העבודה ואת העזרים (ברשימת ה תוכנות - programs)
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-