Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום האם בהתקנה של win 7 אני מחלק את המחיצות (ואם כן כיצד ? ) או לאחר שהתקנתי דרך חלונות ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קיבלתי נייד של DELL ומותקן בו אובונטו ואני רוצה למחוק את האובונטו ולהתקין וינדוס במקומו שאני מנסה להתקין מופי לי 4 כוננים disk0 partiton1 39mb 29mb oem (reserved) disk0 partiton2 5gb 4.9gb primary disk0 partiton3 291.gb 0mb system disk0 partiton4 1.9gb 0mb logical רשום לי דבר כזה: windows cannot be installed to this hard disk space.windows must be installed to a partition formatted as ntfs windows cannot be installed to this hard disk space.the partition was reserved by the computer's orginal equipment manufacturer (oem) מה אני יכול לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לשדרג ל- win 7 (רוכש גרסת שדרוג) וכרגע יש על המחשב שקיבלתי מקרוב משפחה במתנה XP ואין לי מושג אם זה OEM או משהו אחר (יש לי את ה- key שלו, אבל לא ניסית להעביר את המחשב ב- WGA). אני מעוניין לבצע התקנה נקיה, כלומר למחוק כל זכר ל-XP. האם אני אוכל לעשות זאת עם גרסת שדרוג או שאני חייב לרכוש גירסה רגילה? באתר של מיקרוסופט כתוב שמבוצע תהליך אימות של עותק ה- XP. מה הוא כולל והאם ניתן לעקוף אותו בהתקנה נקיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום .!!! יש לי שאלה , ובעייה מאוד מוזרה , ואני עדיין לא יודע למה זה עובד ככה..!!! יש לי ארד דיסק עם שתי מחיצות , כונן c ו d . עם אני מתקין על כונן c (שהוא הכונן הראשי) , אני מתקין עליו win xp . ובכונן d אני מתקין עליו win 7 , אז שהמחשב עולה הוא נותן לי לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות. אבל עם אני מתקין win 7 על כונן c. ואחרי זה win xp על כונן d: אז הוא פשוט לא נותן לי את האפשרות לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות....(כאילו אין 7 במחשב!) השאלה שלי היא כזאת: למה הוא לא נותן לי אפשרות לבחור , למה ב xp יש את האפשרות הזאת ? האם אני צריך להתקין איזה תוכנה אוו משהו , שהוא יאפשר לי לבחור מערכת הפעלה ..???? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כיום במחשב שלי מותקנת מערכת ההפעלה WIN XP וקיימים בו 2 הארדיסקים: הראשון בעל נפח של 250 GB, והשני בעל נפח של 640 GB. כעת רכשתי כונן חדש של 1TB. אני מעוניין לחבר אותו למחשב, לפרמט אותו (NTFS), להעתיק אליו את כל המידע שאני מעוניין לשמור ולנתק אותו מהמחשב. לאחר מכן אני רוצה לפרמט את שני הכוננים הישנים ולהתקין על הכונן של ה-640 GB את מערכת ההפעלה WIN 7. לאחר ההתקנה אני מעוניין לחבר את הכונן החדש. השאלה שלי האם המידע שהעתקתי אליו יהיה נגיש ממערכת ההפעלה החדשה? האם כאשר אני מפרמט אותו צריך להגדיר משהו לפני כן? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד אך אין לי דיסק התקנה, מה אוכל לעשות בכדי להתקין מחדש את WIN7 ז"א מאיזה קובץ באיזה תיקייה יש לציין שיש לי סריאל של ACER בכבוד והערכה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היי, יש לי WIN 7 premium (מקורי אם זה עוזר) ואני רוצה להתקין אותו על כונן שאני אמיר אותו לGPT רציתי לדעת אם ההתקנה על הכונן הזה תהיה התקנה רגילה (כמו שאני מתקין על על MBR) ובלי סיבוכים מיותר כי הכונן הוא GPT? בנוסף מה שיותר חשוב האם WIN 7 יעבוד כמו שצריך ( כמו שהוא עובד עם MBR) על GPT? מה החסרונות כשהכונן הוא GPT? תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפרמט את המחשב שלי בwindows 7ובקטע שאני אמור לבחור מחיצה ולהתקין עליה WINDOWS אין לי מחיצות ואני לא יכול ליצור אחת הבנתי שצריך לשנות הגדרות בBIOS אבל גם אחרי ששיניתי זה לא עובד אני גם ראיתי באינטרנט שאפשר לטעון מנהל התקן מדיסק או DOK אבל אני לא מצליח למצוא הורדה של המנהל התקן הזה אם זה עוזר יש לי לוח אם של חברת gigabyte והדיסק קשיח הוא חיבור SATA זה תמונה של המסך בביוס שלפי הבנתי אני הייתי צריך לשנות בו כמה דברים מצטער על הגודל אין לי מושג איך להקטין זה הקישור לתמונה:http://upng.info/files/263311032011926.jpg תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את WIN98 SE על מחשב הישן שלי, עם ארד דיסק שדיי סיים את דרכו WD2.5. לפני שפרמתי את בHD, המערכת הפעלה הייתה WIN XP. עכשיו שאני מנסה להתקין את הWIN 98 הוא לא מצליח להכנס להתקנה, והוא לא רושם כלום. מה יכול להיות הבעיה? אני לא יודע עם זה קשור החלפתי למחשב הישן סידירום חדש. עכשיו הוא הצליח להכנס להתקנה אבל הוא רושם לי הודעה הזאת: Your Computer may have a Disk-Comperession Program installd on it. Because this System may contain an existing Operating System or data, setup Cannot continue. מה ההודעה הזאת אומרת?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום 1. איך אפשר להתקין win me במחשב שבו win xp מותקנת בלי להסיר את ה-xp כך שאפשר יהיה לבחור בהתחלה איזה מערכת להתחיל ? 2. האם קיימים מגבלות על נפח דיסק שצריך להתקין בו את ה-me ? 3. האם ניתן להתקין me על דיסק d: ? 4. נושאים אחרים שצריך לדעת עליהם ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני בא להתקין ווין אקס פי במחשב חדש בלי ווינדוס (הדיסק צרוב, עם סריאל) והתחלתי לעשות boot לכונן אחד, בחרתי ב FAT ואחרי 40 דקות זה עוד לא עשה אחוז אז החלטתי לעשות ריסט ולעשות FAT quick אבל עשיתי ריסט ומאז זה עושה תקלה מוזרה שרשום Error loading operating system מישהו יודע מה עושים? ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
האם ניתן לשדרג מ-win מילניום בעזרת גירסת XP מלאה, או שחייבים גירסת שידרוג של win xp?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אהלן, באחד מהמחשבים שהתקלקל, ישנה בעיה. התקנתי עליו SP3 והוא ישר מראה מסך כחול ברגע שמגיע לווינדואס. השאלה שלי, האם יש דרך להתקין את מערכת ההפעלה הישנה שלי, SP2, על המערכת הקיימת והבעייתית SP3, ללא צורך בפירמוט? יש איזה שפן שאפשר לשלוף מהכובע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בעת התקנת win xp pro קיבלתי הודעה ntdlr is missing , כיצד ניתו להתגבר על בעייה זו. תודה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים ;D קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה מערכת הפעלה להתקין עליו???? האם להתקין את ה2000 או הXP Pro sp2 ??? ??? אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום !! ביצעתי כבר הרבה התקנות של WIN XP PRO אך בתופעה כזו עדיין לא נתקלתי. יש לי מחשב INTEL CELERON 667MHZ 128MB .אין שום חומרה נוספת שמחוברת ללוח אם למעט עכבר ומקלדת המחוברים ב-PS\2 ומסך המחובר ליציאת VGA . על המחשב כבר היתה מותקנת מערכת XP PRO אך מאחר וההרדיסק התקלקל נאלצתי לקנות הרדיסק חדש ולהתקין הכל מחדש. אני מכניס את הדיסק של ווינדוז לכונן סי די רום.ה-SETUP עולה כרגיל.אני מבצע פירמוט ב- NTFS וההתקנה ממשיכה כרגיל ללא כל בעיות ומעתיקה קבצים לההרדיסק.בסוף שלב זה,תוכנית ההתקנה מבצעת איתחול אוטומטי.המחשב מאותחל ומבצע איתחול דרך ההרדיסק.המסך השחור עם הלוגו של ווינדוז עולה למספר שניות ונעלם ומופיע מסך שחור.ההרדיסק ממשיך להראות פעילות לעוד כ-4 דקות(המסך עדיין שחור) …
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לפני כשבוע קנו לאחותי מחשב נייג מסוג LG F1 שכלל בערכה שלו גם WIN XP מקורי. השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את הWIN גם על שאר המחשבים בבית וזה יחשב לי כחוקי? יש לציין שאם אני אכנס לאינטרנט זה יהיה מאותה כניסת אינטרנט של המחשב הנייד וכמו כן שבהתקנת הWIN לא הייתי צריך להתקשר למיקרוסופט או איפשהו לעשות אקטיבציה, רק הורדתי את כל העידכונים מ windows update כמו כן הגירסה היא windows xp home sp2
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד Toshiba Satellite L40-18x ויש עליו ויסטה, עכשיו ניסיתי להתקין עליו XP ללא הצלחה. הייתי צריך קודם כל לעדכן את הביוס לגרסה 5.50 בשביל שהביוס יתמוך בXP. עדכנתי בהצלחה. לאחר מכן הכנסתי את הדיסק של XP והעלתי בבוט והוא אומר לי שהוא לא מזהה את הכונן הקשיח שלי, ואומר לי לעשות RESTART. מה לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתקין win xp מחדש במחשב (שאי אפשר להפעילו כנראה בגלל שגיאת windows בהפעלה) כאשר אני נכנס לביוס- כדי להגדיר אתחול מדיסק- יש בקשה לסיסמה שאיני יודע אותה. איך אפשר לפתור את הבעייה אם אין ברשותי סיסמה? תודה מראש משה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדשאני מנסה להתקין win xp, הוא טוען את כל הדרייברים ונתקע ברגע שהוא מגיע לחלק: Setup Is Starting Windows. ניסיתי כמה דיסקים של WIN ניסיתי להחליף דיסק קשיח וזיכרונות ושום דבר לא עוזר. יש לכם רעיון אולי למה זה קורה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
זה יעשה בעיות או שזה אפשרי כמו בכל מערכת הפעלה כמו למשל 98/ME.....(אני מדבר על התקנה על אותה תיקיה......)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, א. עשיתי חיפוש ולא מצאתי תוצאות שיכולות לעזור לי. ב. ברשותי דיסק התקנה של ווינדוס XP עם SP2, אני רוצה להתקין אותו על הארד דיסק (שלצורך העניין, לא קיים עליו שום דבר), משום מה אני לא מצליח להפעיל את הבוט מהדיסק, מה עוד ניתן לעשות? שמעתי על איזה בוט מדיסקט פלופי או משהו כזה אבל אין לי מושג מה לעשות, (אני יודע שצריך ליצור דיסקט לבוט), אבל אין לי מושג איך ליצור אותו ולהריץ אותו, ככה שאם תוכלו לעזור אני אשמח מאוד :} תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש בהודעות קודמות, ומצאתי תשובות סותרות... (נניח שה-BIOS תומך ב-BOOT מ-USB) האם ניתן להתקין windows xp על הארדיסק נייד חיצוני בחיבור USB? (וכמובן שמ"ה תעלה באופן תקין) (באחת ההודעות הישנות נאמר שניתן רק מתוך בהתקנה של windows xp שבה מובנה ה- sp2 מראש) מה לגבי גירסאות אחרות של windows כמו 2000pro או אחת מגירסאות של vista? תודה לעונים, ערן
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טכנאי מחשבים, ובמהלך תיקוני המחשבים שאני עושה אני ניתקל בהרבה מחשבים (נייחים וניידים) שזקוקים לפירמוט. הבעיה היא שרוב הלקוחות שלי קנו את המחשב שלהם כשהווינדוס כבר מותקן מראש (OEM) כשהסיריאל מודבק על המחשב אבל אין להם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה. כשאני מתקין את הווינדוס בעזרת הדיסק החוקי שלי, ההתקנה לא מזהה את הסיריאל החוקי של הלקוח. הדיסק נעול רק לסיריאל שלי. רציתי לדעת עם קיימת גירסה של וינדוס שבה אני יכול להזין כל סיריאל (חוקי כמובן) לכול מחשב. תודה לכול העוזרים[br]פורסם בתאריך: 07-05-2009, 08:13:37 טוב, הבעיה ניפתרה, אפשר להתקין את מערכת ההפעלה עם הסיריאל של הדיסק ואחרי ההתקנה לשנות את הסיריאל לסיריאל המקורי של הלקוח (שמודבק על המחשב)צריך רק לוודא שהגירס…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אנשים אני לא יודע מה לעשות , אני מנסה להתקין WinXp על מחשב חדש עם HD של Seagate 320GB SATAII כשההתקנה מתחילה אני לוחץ F6 איפה שצריך אבל ההתקנה רושמת לי שהיא הצליחה לזהות את הכונן SATA שלי. עשיתי לכונן פירמוט בעזרת התוכנה ל DOS שהורדתי מהאתר של SEAGATE והיא הצליחה , פירמטה לי את הכונן , יצרה לי מחיצות כמו שרציתי והכל. אבל ההתקנה לא מזהה את הכונן... מה אני עושה? עריכה : מסתבר שהוא כן מזהה את ה HD אבל רק 131 מגה מתוכו.... בנתיים יצרתי בעזרת ההתקנה של winXp מחיצה אחת של 40GB ועכשיו אני מתקין עליה את הHD
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-