Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אחרי אני התקן IE 7 ,לא הצליח לסיים התקנה כל זמן תקוע והודעה שגיאה. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם המפרט הזה: Core 2 Duo E6600 Gigabyte GA-965P-DS3 2GB Dual Channel 8800GTS 640MB אז מה כדאי לי להתקין את ה XP או את הוויסטה? אני לא מתכוון לפרמט את המחשב בזמן הקרוב אז חשבתי יותר לכיוון של הוויסטה. מה אתם מציעים?
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם XP שאני פותח יישום משום מה הוא לא מופיע למטה בשורת משימות ושממזערים אותו הוא פשוט נעלם ולא מופיע ואפשר לחזור אליו שוב רק עם המנהל משימות או ALT TAB
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה ההבדל בין 32 ביט ל-64? ומה מהם מתאים למחשב שלי יותר (מבחינת ביצועי משחקים וגראפיקה)..... מעבד: CORE 2 DUO E6300
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
עד היום לא היו לי על המחשב יוזרים. אח שלי בא ופתח לי יוזר משלו בתור אדמין. איך אני יכול למחוק את היוזר שלו, בלי שהיה לי יוזר משלי(אני רוצה שהמחשב יעלה בלי שאני אצטרך לעשות לוג און לאף יוזר). איך אני עושה את זה? המון תודה,
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה שמידי פעם שאני סוגר את הIE אני מקבל הודעה שגיעה: "THE instruction at 0x7473c97e referenced memory at 0x000002f2.the memory could not be read" עכשיו זה קורה לי הרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן של IE ,בFIREFOX זה לא קורה. זה לא קורה לי באתר ספציפית אלא באופן כללי וזה קורה די הרבה. ביצעתי בדיקה של 3 שעות עם MEMTEST (בדק לי 600%) ולא היה ERROR. אין לי שמץ מה לעשות? וזה קורה אחרי גם אחרי שהתקנתי כמה פעמים מחדש את הWINDOWS XP אחרי פירמוט. למי יש מושג? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני צריך את זה למשחק מסויים, שכל פעם שאני עובד עם המחשב קצת הוא דורש ממני פתאום כמות של 768MB של SWAP FILES פנויים, וכל פעם שאני מאתחל את המחשב רק אז אני יכול לשחק במשחק. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי האם אפשר ואיפה להגדיר את כמות הSWAP FILES כדי שאני לא יצטרך כל פעם לאתחל את המחשב. [br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 10:15:41 חשוב לציין, שניסיתי דרך הזכרון הוירטואלי, שהוא מוגדר לי על 900MB ועדיין לא עובד, לפעמים שאני משחק עם ההגדרה הזאת לפעמים זה מצליח ועולה לי המשחק, אבל לא על בסיס קבוע
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הורדתי איזה קובץ (משחק) למחשב עם סיומת שלא מוכרת לי: xxxx.daa אין לי מוסג מה daa אומר בעצם (בדקתי שזה לא ווירוס) אז הייתי רוצה לדעת איך לפתוח את ההתקנה של המשחק הזה בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
בעיה ממש מוזרה, תראו בתמונה: מישהו יודע איך פותרים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בXP הוא מוגדר והוא עובד טוב מאוד (לאחר ניסיונות רבים) אבל בויסטה הוא לא עובד ואני לא יודע מה צריך לעשות... ניסיתי בלוח בקרה וזה לא הצליח. בXP התקנתי תוכנה בשם SoundMax שאני חושב שמגיעה עם הלוח אם שלי (M2N-E) ושם כנראה כששיחקתי בהגדרות זה הסתדר. בויסטה הדיסק של הלוח אם לא פועל כי כנראה זה לא תומך. מה אני עושה? |:
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה והורדתי את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך 6800 גי טי ואין בו לוח בקרה קלאסי אמרו לי בפורום תצוגה וגרפיקה שיש דרייבר לויסטה עם לוח בקרה קלאסי לנבידיה מישהו יודע מה השם המלא שלו עם המספר? ויש לי 32 ביט תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לחפש משהו במחשב בכונן C בלבד (בכוננים אחרים זה לא קורה), אז זה מתחיל חיפוש ואחרי כמה שניות כל החלונות נסגרים לי והחיפוש גם. מדוע?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב אז זאת הבעיה שלי: אחרי איזה שבועיים שלא נגעתי בוויסטה אצלי במחשב החלטתי להפעיל אותה בשביל לבדוק משהו... ובזמן שהיא נטענת בBOOT מופיע לי זה: http://img518.imageshack.us/my.php?image=19052007186kf8.jpg לא נגעתי בוויסטה כבר שבועיים ואף אחד אחר גם לא נגע בה, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אין לי שום ווירוס והHD בסדר גמור. ד"א יש לי גישה מלאה לכל הקבצים של וויסטה דרך הXP שגם מותקנת על אותו מחשב. שום מצב לא עובד בוויסטה, לא מצב בטוח ולא אף מצב. מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי windows xp sp2 בעברית ואני משתמש עם office 2007 אני משתמש במסוף הפקס לשליחה וקבלה של פקסים כאשר אני רוצה לראות את הפקס שהתקבל או נשלח התוכנה פותחת לי אותו עם ה"מציג תמונות ופקסים " והוא מראה לי כמו תמונה רק את הסף הראשון של הפקס (כאשר נשלחו או התקבלו 2 או יותר דפים) אני יודע שב office 2003 היה כלי שנקרא משהו כמו "מציג הפקסים " או משהו כזה שהיה מציג את הכל האם אפשר להתקין אותו לבד או לשנות את ההגדרות של התוכנה שתפתח את הפקסים דרך משהו אחר שיציג לי את כל הדפים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כשממעלים את ה VISTA שמתי לב שהHD חושב המון ואז מפסיק. וכשאני מסתכל בכמה זיכרון פיזי פנוי יש אני רואה כי כמעט ואין. ואני רואה שבזיכרון מקדים יש המון. האם VISTA מכניס לזיכרון RAM את הקבצים האחרונים כמו תוכנת SUPERCACHE?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי עותק חוקי של התוכנה שביצעתי לו אקטיבציה אחרי ההתקנה כמובן. פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני מנסה לאקטב דרך האינטרנט הוא נותן הודעה שלא ניתן לאקטב כי כבר ביצעתי אקטיבציה בעבר. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה הגדלתי את הזכרון במחשב שלי מ- 1 גיגה ל - 2 גיגה הזכרונות הם של Kingston 400mhz - 2 סטיקים. עכשיו, המחשב עדיין לא בשיאו ואף נתקע מדי פעם עד שהעכבר לא זז. רציתי לדעת כיצד אני מגדיל את הזכרון הוירטואלי, ומה זה בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים עם שגיאות של: system service exception ובזמן האחרון בעיקר win32k.sys כל כ40 דקות. memtest תקין. המפרט נמצא ב"מפרט מחשב". ניסיתי לעדכן דרייברים. לא הצלחתי לגלוש למרות שקיבלתי IP תקין באחד המקרים ו-ווינסוק פתר את הבעיה. הרצתי registry mechanic ותיקנתי את הבעיות. התקנתי מחדש דרייברים לכרטיס מסך. אני אנסה עכשיו להוריד דרייברים חדשים יותר לכל מה שקשור ללוח מAsus. אני מוריד את הכלי לניתוח Minidump מMS ומחר אריץ. אני מוכן לפרמט נכון לעכשיו עדכון: השארתי את המחשב כמה שעות בidle ללא שימוש באינטרנט אבל עם כרטיס רשת פעיל וזה לא קרה. יש לי תחושה שיש קשר. עוד דבר שחשבתי זה להסיר את כל העדכונים של הווינדוס (תמיד אפשר להתקין מחדש) [br]פורסם בתאריך: 18.05.…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. שמתי לב לבעיית יציבות באינטרנט אקספלורר 7 אשר מתבטאת בכך שהוא מודיע פתאום על שגיאה , ולאחר מכן סוגר ופותח את עצמו מחדש כאשר מה שמעניין הוא שלא חיבת להתבצע פעולת גלישה באתו רגע ולפעמים הדבר קורה מעצמו כאשר האקספלורר פועל אך ממוזער ולא מתבצע בו שימוש כלשהו(גלישה). שמתי לב שהדבר בד"כ קורה כשהרבה לשוניות פתוחות באותו זמן.. בד"כ אצלי זה בין 5 ל 10 לשוניות. למישהו יש פתרון לבעיה או שנתקל בבעיה זהה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם אפשר להתקין ווינדוס אקספי\ויסטה של 32 ביט על מעבד של 64 ביט? יהיה איזשהו שינוי? לא יציב? משהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איך שאני מדליק את הנייד (TOSHIBA Satellite M30) ישר יש את המסך טעינה של הווינדוס. אני לוחץ DELETE עלמנת להדגיר BOOT מה-CD-ROM והוא לא ניכנס לי לביוס. איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
חבר שלי החליף רק לוח אם לפני כמה חודשים ואני זוכר שהיו לו בעיות עם הוינדוס.. הוא לא עלה בכלל.. אני לא יודע אם הייתה לו בעיה, או שבגלל שהוא החליף חומרה הוינדוס עשה לו בעיות. אני רוצה לדעת כדי להכין ולגבות לפני את כל מה שחשוב לי במידה ואני אצתרך להתקין מחדש את הוינדוס.. תודה, איתי
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי לינקים של אתרים.באיזה תיקיה אני שם אותם בויסטה כדי שישר יכנסו לי למעודפים?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב לירידת ביצועים מסיבית ושהמחשב נתקע כמעט כל כמה דקות. הרצתי בדיקת רוגלה, מצא כמה דברים אבל שום דבר רציני. הרצתי HIJAKTHIS וגם לא מצא שום דבר. ואז שמתי לב, שבטעינת המחשב ( עוד לפני שתוכנות הTRAY עולות ), יש מן העתקה של קובץ בשם EXPLRER ( לא טעיתי באיות ) לתוך ה-SYSTEM32, ככה כל פעם אחרי ריסטרט. נכנסתי לSYSTEM32 ומצאתי שני קבצים, אחד EXPLRER.EXE ועוד אחד EXPLRER בלי סיומת. נכנסתי בעזרת הכתבן לקובץ ושם אני רואה רישום של הפעולות שאני מבצע במחשב ( טרויאן..), ואם אני מוחק אותו אחרי שניה הוא נבנה מחדש. בTASK MANAGER יש עוד תהליך בשם FireFox.EXE (כשהדפדפן סגור ) וגם פה, כשאני סוגר את התהליך הוא חוזר אחרי שניה. מחיפוש בגוגל הגעתי לתוצאה שיש לי טרויאן בשם W32/…
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הורדתי מהסטיקי את 4 הקבצים שמשנים את המראה לויסטה כאילו. התקנתי את הטרנספורמיישן פאק והתקנתי אותה ועכשיו יש את הממשק של ויסטה הכל רואים יפה ומסודר, ויש לי עכשיו שני קבצי RAR של האייקונים, מה אני צריך לעשות איתם? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-