Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי בעיה ואני מקווה שזהו הפורם המתאים שיוכל לפתור לי אותה יש לי כונן משני אשר מחובר בRAID כאשר פתאום לאחר שהייתה הפסקת חשמל ישנה תיקייה של 40 GB שהווינדוס פשוט לא מזהה אותה אבל בקיבלות הכונן רואים שישנם 40 GB כלומר זה מראה רק 7GB קבצים אבל בתחולת הכונן זה מראה שהוא 50GB וישנם רק 3GB פנויים. איך אוכל לשחזר את הקבצים?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום , היום הדלקתי את המחשב , אני רואה שיש אפשרות לבחור בדרך שבו יעלה ווינדוס..(מוזר קצת..) , אבל המשכתי ובחרתי בדרך הרגילה , בכל מקרה הופיע לי מסך כחול בתחילת המסך מופיעה ההודעה: A problem has been detected and windows has shutdown to prevent damage to your computer. If this is the first time you have seen this error screen restart your computer." ואז הוא כותב ומסביר על איך אפשר לתקן את הבעיה ולא זה לא עוזר..:-( ואז הוא כותב: "*** STOP: 0x0000008E (0xc0000005, 0xBF803EF6, 0xF8894C94, 0x00000000) *** win32k.sys - Address BF803EF6 base at BF800000, DateStamp 43446a58 Beginning dump of physical memory Dumping physical memory to disk עשיתי ריסטרט והפעם בחרתי במצב בטוח...…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ישנה איזה פקודה שנכתבת בשורת הראן שסורק את המחשב עם הדיסק של xp מה הפקודה?
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי רשימת השמעה ובין כל שיר לשיר הבקרת עוצמה יורדת בקובץ wave ל0 ואני צריך להעלות אותו מחדש בין כל שיר לשיר.. יש למישהו פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מאחר ולא הצלחתי להתקין בדרך הרגילה (כמו הרבה אחרים - ומיקרוסופט החצופים האלה כרגיל שותקים), הלכתי אחרי ההמלצה להוריד את כל הקבצים במלואם ולנסות להתקין. אבל אין לי ממש מושג איך עושים את זה. :s05: בבקשה אם מישהו יוכל לתת עזרה מפורטת.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום חברים איך אני מתקין שני מע הפעלה יחד על דיסק אחד ויסטה וXP יחד ? PM8 לא מאפשר הוא נותן לבחור את מע ההפעלה כמו 98 95 2000 NT ניסיתי את שני הדרכים ולא הצלחתי התקנתי את ויסטה ובכלל PM8 לא מצליח להתקין עליו אי תאימות מישהו ניסה ? מישהו יכול לעזור ? תודה
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום חברים אני לא מוצא את DIRECTX ב PROGRAM FILES אבל במידע מערכת אני מוצא את כלי אבחון שלו כלומר ה DIRECTX נמצא . יכול להיות שהוא נמצא במקום אחר ? :-\ זה קרה לי אחרי שהתקנתי מערכת חדשה . יש לי WINDOWS XP HOME
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי , מכרתי את המחשב הישן שלי למישהו , ואני אמור להתקין לו ווינודס , ואני פשוט לא מצליח זה פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה , בהתקנה הראשונה זה נתקע לי באמצע , ככה פעמיים , בהתקנה השלישית , זה נקתע לי שניה לפני ההפעלה האחרונה עכשיו שסוף סוף הצלחתי להתקין , איך שהווינודס עולה , שניה שתיים והוא קופא , נתקע , מת. אין לי מושגגגגג מה הבעיה , ניסיתי שלוש גירסאות של ווינודס , משלושה דיסקים שונים (ששלושתם עובדים!!) ככה שהדיסק בסדר , הבעיה כנראה במחשב.. זה המחשב amd sempron + mother board gigabyte - פעל אצלי עד לפני שבוע , כמו שצריך בלי שום בעיות , הבעיה לא כאן לדעתי corsair 512mb XMS pc3200 - כנ"ל ספק כוח 300 וואט של הק - כנ"ל ^ Radeon 9600pro - חדש , הגיע באותו יום שהתקנתי א…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, ואני מתכוון להתקין את הווינדוס. אני יודע איך להתקין, עשיתי זאת כמה פעמים. ההבדל הוא שעכשיו אני רוצה לעשות את זה חכם - יש לי דיסק 250GB, ואני רוצה לעשות חלוקה חכמה, וגם לגבות את ההתקנה הראשונית. השאלה שלי - איך: - כיצד כדאי לחלק את הדיסק. - איך מגבים, עם איזו תוכנה, ומתי (מיד אחרי ההתקנה ארצה לגבות את המצב הזה, לפני כל התקנה אחרת.) - אשמח לעוד עצות מה כדאי לעשות, כדי למנוע בעיות עתידיות תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היום הרכבתי את המחשב 4GB זיכרון מעבד E8400 ו8800GT בSLI זה העיקר , התקנתי VISTA 64 , ויש כמה בעיות ... 1. ברגע שאני מנסה (אחרי שהתקנתי NTUNE ) להיכנס להגדרות אני מקבל מסך כחול ושמערכת עולה זה רושם משהו על ACPI ?????? 2. אם אני מריץ 3DMARK2006 במבחן השני או השלישי המערכת קורסת והמחש נכבה אגב הלוח אם הוא ASUS P5ND והספק הוא HEC ZEPHYR 650 בבקשה עזרה....
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב של חבר שלי מופיעה הודעה כזו: LSASS.EXE-OPERATION FAILED the requested operation was unsuccesfull זה מה שזה אומר ישר בהתחלה של הטעינה של WINXP! מה הולך פה? זה מה ממש דחוף לי! תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי מערכת של 4 רמקולים קטנים ואחד מרכזי מדגם PCworks 4 point surround שמחוברים למחשב בשני שקעים - Front ו- Rear. למערכת עצמה יש רק ווליום וכל האיזון אמור להתבצע מהמחשב. השאלה שלי היא איך אפשר לאזן בין שני הקדמיים לשני האחוריים? יש לי כרטיס קול על לוח האם של Gigabyte, בקר אודיו nVidia 0059 ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, יש וינדוס כזה ? או שיש רק את ה Windows xp sp2 64 bit אני רוצה את הSP3 יש כזה ?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני ללמוד MCSA2003 וגם MCSE2003 ואני לא יודע אם לקחת קורס או ללמוד לבד??? בבקשה תעזרו לי! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אבא שלי קנה נייד שישמש אותו בבית http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736475 אוטומטית חשבתי על החלונות 7 שלי אבל אז נזכרתי שאולי הוא בעצם לא צריך 64 ביט וזה יאט לו את המחשב. אז 64 או 32 או שזה לא כזה משנה?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה שבתיקיית התמונות שלי יהיה לי כמו בווינדוס אקספי, שלא צריך להיכנס לתמונה כדי לראות אותה. שתהיה תמונה מוקטנת באייקון של הקובץ. זה אפשרי בווינדוס 98? אני לא אוהב את ה View as webpage. תודה.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אצלי הוא שוקל ככה האם זה נורמאלי ? האם אני אמור למחוק את ה 5.3 GB שנמצאים ב TEMPORARY ? ואת ה 3 שמצאים ב WINSXS, ןיש לי עוד 2 קבצים, 1. PAGEFILE.SYS ו2. HIBERFILE מה זה הקבצים הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בכל הודעת שגיאה כמעט הוא מראה לי את הקובץ הזה. עכשיו יש לי בעיה בוורד שבכמעט בכל פעולת שמירה/הדפס וכד הוא נתקע. ניסיתי למחוק אותו אבל הוא נתקע במחיקה ומראה תהודעה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בלי באמת להסיר אותה... כאילו שהתוכנה תהיה מותקנת במחשב, אבל לא תהיה לי האפשרות להסיר אותה דרך שם
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בwindows xp pro, ויש לי בכונן c ספריה בשם internet\download . משום מה כל פעם שאני פותח אותה היא נסגרת ישר. לאחר ששיניתי את שם הספריה(הורדתי את האות האחרונה), היא התחילה לעבוד בסדר גמור. מישהו יודע למה התיקיה נסגרת?
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בתכלס זה לא ממש קשור לוינדוס, אבל אממ.. שיהיה יש לי התקנה של ווינדוס בתוך כונן קשיח, ואני רוצה להריץ אותה.. עכשיו אין לי דיסק בשביל להריץ אותה דרך boot הדרך היחידה שעלתה לי לראש היא פשוט להריץ דרך הדוס.. שמתי דיסק של XP שיש לו בוט, ומשם עשיתי repair console כדי להגיע לחלון פקודות של דוס.. עכשיו שם הכל מסתבך.. אין לי מושג איך להריץ קובץ.. אני עובר לתקיה של ההתקנה של הוינדוס שאני רוצה להתקין, וגם כשאני עושה dir אני רואה את ה-setup.exe, אבל איך אני מריץ אותו? הוא כל פעם רוצה פקודה.. זה לא משנה אם אני אכתבו את כל הנתיב או אם אני ארשום setup.. הוא דורש פקודה מסויימת מישהו יודע? תודה =]
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך 8500 GT הבעיה ש RIVA TUNER לא מזהה את הדריברים של הכרטיס מסך!! בויסטה זה עבד טוב יש למישהו פיתרון ???
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
חברה למה אני לא מצליח להפעיל את השירות הנ"ל אני צריך להפעיל אותו כדי להשתמש בקבוצה הביתית ב windows 7 ואני לא מצליח מישהו יודע למה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהוא מוזר קרה אני בה להתחיל פירמוט ב WIN 7 כמו שאני תמיד עושה ואצלי זה ככה כונן C עליו מותקן המערכת ועוד 2 D ו E ובפירמוט תמיד היה כתוב לי לוגי היום שבאתי לפרמט הוא מראה לי באחד הכוננים בימקום לוגי, כתוב מורחב! אז אני לוחץ חדש עושה החל וזה עושה לי שגיאה באדום ואומר לי שאי אפשר להתקין על כונן מורחב , WTF?? איך אני מחזיר תכונן להיות לוגי???? זה ממש דחוףף לי!! המחשב כרגע על המצב של הבניית מחיצות מהבוקר אני חייב עזרה!!!!1 :'(
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-