Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להגיע לאופציה שמאפשרת צפיה בקבצים נסתרים מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
זה אמור לתקן את כל הבאגים כמו שהיה ב WINDOWS XP?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה למחשב וויסטה לא נותנן לי לשים אותה עם יותר מ25 הרץ שזה ממש פוגע באיכות של הסרטים יש לי 8600 עידכנתי את הדרייברים וכלום זה לא עוזר למישהו היתה אולי אותה בעיה ויכול לעזור לי?? אני כבר ממש לא יודע מה לעשות והפתרון היחידי שנראה לי זה פשוט לשים שוב xp וזהו
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש לי VISTA ULTIMATE ובו WIindows Media Center. הVISTA באנגלית (אך המיקום ישראל) ובכל זאת בOnline Media (מדיה מקוונת) אני רואה את הערוצים האמריקאים ולא הישראלים.. מישהו יודע איך אני משנה את זה?! או מוסיף את הערוצים הישראלים.. דבר נוסף יש לי כרטיס טלוויזיה (יחסית פשוט.. מחברת PHILIPS) התקנתי אותו ואת התוכנה שמגיעה איתו ואני רואה את כל הערוצים שיש לי בבית בלי בעיה.. אבל אני מעוניין למשל להקליט תוכניות (אני יודע שזה אפשרי בעזרת הmedia center) לכן ניסתי לקנפג את הכרטיס עם המדיה סנטר אבל הוא לא מזהה לי את הכרטיס בכלל.. הוא כותב שאין כרטיס טלוויזיה ומציע לי אפשרות לרכוש אחד דרך מיקרוסופט.. אז רציתי לדעת אם המדיה סנטר תומך ועובד רק עם מספר כרטיסים מוגבל? או שמשהו בהגדרות שלי …
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה? כשאני מחבר את ה U3 מופיע לי הערה על התקן חדש אבל הוא לא מופיע לי במחשב שלי ולאחר כמה שניות גם נכבה לו האור המחשב הוא לפ טוב חדש דיסק און קי אחרים עובדים עליו והיו 3 עובד על מחשבים אחרים הוא מעודכן בגרסא האחרונה ואין בעיה בכניסות יו אס בי של המחשב. אם אני מנסה להוציא אותו בצורה בטוחה המחשב נתקע קרה למישהו? מישהו יודע את הפתרון?!?!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה שמידי פעם שאני סוגר את הIE אני מקבל הודעה שגיעה: "THE instruction at 0x7473c97e referenced memory at 0x000002f2.the memory could not be read" עכשיו זה קורה לי הרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן של IE ,בFIREFOX זה לא קורה. זה לא קורה לי באתר ספציפית אלא באופן כללי וזה קורה די הרבה. ביצעתי בדיקה של 3 שעות עם MEMTEST (בדק לי 600%) ולא היה ERROR. אין לי שמץ מה לעשות? וזה קורה אחרי גם אחרי שהתקנתי כמה פעמים מחדש את הWINDOWS XP אחרי פירמוט. למי יש מושג? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי WD 80GB ישן ATA100... ואתמול קניתי WD 320GB SATA. מאז שהתקנתי אותו הוא מופיע לי בצד בתור Safely Remove Hardware... למה זה ככה ואיך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בויסטה המעצבנת הרי כל פעולה דורשת אישור. סבבה השלמתי ואישרתי כל פיפס שעשיתי. כעת אני נתקל בבעיה חמורה -כל פעולה שאני רוצה לבצע כגון קובץ שאני רוצה להעביר או לשנות את שמו דורשת אישור (כנאמר מיקודם) אני מאשר ומקבל תגובה כי אני לא יכול לבצע את הפעולה כי אין לי אישור. איך אני מעיף את האישורים הללו ? איך אני מגדיר את הUSER שלי כמנהל וגורם לויסטה להפסיק להציק לי ובכלל לבצע פעולה כל שהיא במחשב? או לחילופין איך אני משיב את המצב לקדמותו - אני מוכן לאשר הכל אבל שהמחשב יאות לקבל את האישור. מחכה לתשובה מהירה כי כרגע ידי כבולות תודה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי WIN XP PRO מקורי וכעת אני במסגרת ה30 יום מכיוון שכבר התקנתי את התוכנה מס' פעמים בגלל כל מיני סיבות הפעלת הWIN דרך האינטרנט אינו מתאפשר לי בגלל חסימה והוא אינו קולט את הקוד הקיים האם יש איזשהו קוד אחר שיכול לפתור לי את הבעיה? נותרו רק 8 ימים לחסימת מערכת ההפעלה בבקשה עיזרו לי בהקדם.(אני לא מעוניינת להתקשר למיקרוסופט) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
כיצד נכנסים למצב בטוח חוץ מהלחיצה על מקש F8 בזמן העלת המחשב?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? מחשב E6600 2GB RAM
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי בעיה.. נכון אחרי שלא נוגעים במחשב כמה זמן זה מגיע לחלון ואז המחשב כאילו נעול... אז כל פעם שזה מגיע לי לחלון הזה האייסי, המסנג'ר והביטקומט מתנתקים לי. יש דרך שזה לא יגיע לי בכלל לחלון הזה או איזה דרך שהתוכנות האלה לא יתנתקו? אני משתמש ב-64 ביט אולטימט
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב עם ויסטה ולהתקין בעצמי... האם אפשר לחלק את ההארד דיסק לשלוש מחיצות בהתקנה, פשוט ע"י לחיצה על ה-new בשלב הזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
כאילו אני נגיד מכוון אותו לפי שאר השעונים בבית אחרי יום לפעמים אפילו אחרי לילה בודד הוא מאחר באיזה 2-3 ד' ואם אני לא שם לב לזה שבוע אז בכלל הוא יכול לאחר ברבע שעה בלי למצמץ מה עושים וממה זה נובע?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי סריקת וירוסים במחשב (מחשב חדש לחלוטין שעובד בקושי יום) באמצעות Avast v4.7 (יש לציין שהתוכנה מותקנת על המחשב לפני החיבור הראשון לאינטרנט וההגנה ב-Real Time פועלת). במהלך הסריקה זוהה Trojan בקובץ exe שנמצא בספריית ה-System Restore. אני זוכר שגם במחשב הקודם שלי ה-Norton AV תמיד היה מזהה כביכול המצאות של Trojan בספריית ה-System Restore והשאלה שלי למעשה היא האם מדובר באמת ב-Trojan או שמדובר ב"באג" של הרבה AV שמזהים קבצים של מערכת ההפעלה שקשורים לשחזור המערכת בתור Trojan ? רק אציין שלא מחקתי את הקובץ למרות שהוא זוהה כנגוע - מחכה לתשובות שלכם.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני צריך רוסית ל WINDOWS XP לחבר שלי מאיפה אפשר להשיג
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי אני התקן IE 7 ,לא הצליח לסיים התקנה כל זמן תקוע והודעה שגיאה. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדווס ויסטה, אך בו זמנית לשמור על XP. כבר ידוע לי שניתן להתקין את הויסטה בכונן אחר- או במחיצה אחרת, ותהיה לי אפשרות הבחירה בזמן הפעלת המחשב. השאלה שלי היא- האם אפשר להתקין את הויסטה על כונן C שבו נמצא XP בלי למחוק את XP, ובלי לפגוע במערכת? הסיבה לכך היא שאני לא רוצה לבזבז מקום בD על ויסטה, כשיש לי די והותר מקום פנוי בC. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לאח שלי הקטן ניסיתי להתקין WINDOWS XP מחדש. ההתקנה התחילה ואחרי שהיה כתוב 30 דקות עד הסוף הופיע מסך כחול של אזהרה. זה כמה פעמים. מצאתי עותק ישן של WIN 98 SE אז התחלתי להתקין והוא זיהה מערכת OS/2. בקיצור לאחר שלא הייתה לי ברירה אלא למחוק, הוא מבקש בוט דיסק. צרבתי את מה שיש בפלופי לדיסק וגם ניסיתי להכניס דיסקט של בוט וזה לא עבד, הוא לא מזהה. מה אני עושה? אי אפשר להתקין שום מערכת הפעלה!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
הורדתי איזה קובץ (משחק) למחשב עם סיומת שלא מוכרת לי: xxxx.daa אין לי מוסג מה daa אומר בעצם (בדקתי שזה לא ווירוס) אז הייתי רוצה לדעת איך לפתוח את ההתקנה של המשחק הזה בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם XP שאני פותח יישום משום מה הוא לא מופיע למטה בשורת משימות ושממזערים אותו הוא פשוט נעלם ולא מופיע ואפשר לחזור אליו שוב רק עם המנהל משימות או ALT TAB
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם המפרט הזה: Core 2 Duo E6600 Gigabyte GA-965P-DS3 2GB Dual Channel 8800GTS 640MB אז מה כדאי לי להתקין את ה XP או את הוויסטה? אני לא מתכוון לפרמט את המחשב בזמן הקרוב אז חשבתי יותר לכיוון של הוויסטה. מה אתם מציעים?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב לירידת ביצועים מסיבית ושהמחשב נתקע כמעט כל כמה דקות. הרצתי בדיקת רוגלה, מצא כמה דברים אבל שום דבר רציני. הרצתי HIJAKTHIS וגם לא מצא שום דבר. ואז שמתי לב, שבטעינת המחשב ( עוד לפני שתוכנות הTRAY עולות ), יש מן העתקה של קובץ בשם EXPLRER ( לא טעיתי באיות ) לתוך ה-SYSTEM32, ככה כל פעם אחרי ריסטרט. נכנסתי לSYSTEM32 ומצאתי שני קבצים, אחד EXPLRER.EXE ועוד אחד EXPLRER בלי סיומת. נכנסתי בעזרת הכתבן לקובץ ושם אני רואה רישום של הפעולות שאני מבצע במחשב ( טרויאן..), ואם אני מוחק אותו אחרי שניה הוא נבנה מחדש. בTASK MANAGER יש עוד תהליך בשם FireFox.EXE (כשהדפדפן סגור ) וגם פה, כשאני סוגר את התהליך הוא חוזר אחרי שניה. מחיפוש בגוגל הגעתי לתוצאה שיש לי טרויאן בשם W32/…
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-