Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
עכשיו חכו רגע לפני שאתם קופצים מעל הפופיק. יש לי שני דיסקים מקוריים של Vista ש Microsoft סיפקה לחברה שלי בקנדה. אחד מהם באנגלית והשני בעברית (כן, פאקינג מוזר! Vista בעברית!!) הדיסק שבעברית הוא לא bootable והדיסק שבאנגלית כן. איך אני יכול להפוך אותו ל Bootable??
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות לא DONT NOTIFY ME AGAIN לא עזר ניסיתי להתקין לא עזר רשם עדכון נכשל הוא כל הזמן חוזר זה העידכון http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=ED3FCE58-9BE9-4BD2-8660-2C4CDD687132&displaylang=en
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב Vista Ultimate עשיתי שתי מחיצות C ו D אחרי שסיימתי לפרמט את C ועליו הויסטה אין לי כונן D אך אני מוסיף אותו?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני בא להתקין ויסטה 64 ביט על מחשב של 32 ביט המערכת תיתן התראה על כך? או שהמערכת תותקן ותעבוד כ32 ביט או שהיא תותקן ותהרוס את המחשב?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי תדיסק של הויסטה ושאני לוחץ על איזה כפתור שיעלה לי תדיסק אחרי הריסטרט דרך הבוט ולא קורה כלום יש לי במחשב רק כונן DVD ככה שבביוס זה מסודר שהDVD (CDROM) ראשון ואחרי זה ה-HARD DRIVE וככה זה נשאר כי אין לי כונן דיסקטים (FLOPPY) מה אני צריך לעשות? כדי שהוא יעלה לי דרך הבוט
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ידעתי ממש איפה לשים את זה אז שמתי פה אחרי פירמוט שעשיתי מופיע לי שגיאות כל כמה דקות ניסיתי לנקות וירוסים וספייוור וההודעות נמשכות.. וזה גם כאילו הווינדוס עובד לאט יותר נגיד אני שומע שיר אז שומעים אותו קצת עם תקיעות כאילו אני שומע איזה רדיו. איך אני יכול לתקן את הבעיות האלה? וד"א השתמשי באנטיוירוס ואנטיספייוור של מקאפי
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
עשיתי באנצ' קטן לויסטה שתי מערכות האחת: Dual Core 2.8GHZ לא קור 2 דאו.. 512MB 667Mhz 160GB ASUS PX5L Nvidia Point of view 7100GS המערכת השנייה היא במיפרט שלי. במערכת הראשונה הנ"ל ויסטה עלתה ב-36 שניות מלחיצת כפתור ההדלקה!! (שיא עולם 23 שניות) במערכת השנייה תחזיקו חזק!!! 3 שעות!!!! אני לא מבין למה אצל חבר יש לו מערכת בדיוק כמו שלי אותו מעבד וזכרונות (אגב הוספתי עוד 512MB זיכרון DDR2 עדיין לא עזר) ואצל חבר שלי הכל עובד חלק!!!! שיחקנו Quake 4 וסטאלקר הכל זז טיל... לחבר שלי יש 7600GT בעל S.M3 ולמערכת השנייה שלי יש S.M3 מסקנה שלי אין לי את הטכנולוגיה הזאת אז ויסטה לא תזוז לי מהר? וכל הזמן בתקיעות? איך זה... אם אני יקנה DirectX 10 (ו S.M4) אז זה יעבוד יותר מהר?! תשו…
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שהיה לי XP לפני זה הוא כן עבד לי עכשיו אני התקנתי אותו והוא מעלה לי תתמונה של המשחק ואז נתקע והמשחק לא עולה לי עדכנתי גם תדרייבירם של הכרטיס מסך של ATI X1800XT וזה עדיין עושה לי תבעיות האלה מה בעיה בדיוק?
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
תראו אני קונה מחשב חדש עכשיו הייתי רוצה לדעת אם הוא יריץ לי משחקים כמו שצריך. אני מדבר על 64BIT WINDOWS VISTA ULTIMATE והמפרט הוא: E6600 ASUS P5B GEFORCE 8800 GTX KINKSTON 1 GB DDR2 667 MHZ CL 5 WD 250 GB 16 MB BUFFER עכשיו האם משחקים כבדים שדורשים 1 גיגה במומלץ, ירוצו טוב בלי FPS נמוך :s05:
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי אשמח מאד אם לדעת כיצד ניתן להעביר תיקיות המצויות בכונן C לכונן D. אני מתכוון בעיקר לתיקיות שיתוף קבצים ותיקיות שתופסות המון מקום והתוכנות שלהם מותקנות על כונן C. האם יש דרך לעשות זאת מבלי לפגום בתוכנה, כלומר שהתוכנה שמעביריה לאותן תיקיות קבצים תמשיך להעביר לשם את הקבצים כאילו היו מותקנות בכונן C. ואם כן האם לאחר פירמוט והתקנת התכונות מחדש כגון תוכנות שיתוף קבצים, האם התוכנות יקשרו בין התיקיות שהעברתי ל-D או שיש צורך בהגדרות חדשות. בקיצוראשמח אם מישהו מכיר דרך אלגנטית לעשות זאת, כרגע כונ C מלא לחלוטין ו D כמעט ריק. הדרך החידה והבטוחה שמצאתי היא פשוט להעביר משם קבצים לתיקיות חדשות שיצרתי על D אבל אז התוכנות כמובן לא מקשרות את התיקיות הללו לשיתוף הקבצים למשל וחבל תודהלכל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לעדכן את הוינדוס (עותק מקורי) ע"י אתר התמיכה של מיקרוסופט. כשאני סורק לעדכונים אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שישנה שגיאה ולא ניתן לסרוק לעדכונים. האם מישהו יודע מה הבעיה והאם מישהו יודע היכן אני יכול להוריד את האקספלורר 6.0 בעברית? מדובר בפנטיום 1 233 עם 64 מ"ב זיכרון על Windows 98 ואקספלורר 5.0 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לאחרונה התווספו לי שלושה קבצים חדשים בעת הפעלת המערכת: ntuser.dat, ntuser.dat.log ו-ntuser.i כל פעם שאני מוריד מהם את הוי בMSCONFIG, הם פשוט חוזרים לאותו מצב אחרי הפעל מחדש. מה הקבצים האלה? איך אפשר להוריד אותם?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים עם שגיאות של: system service exception ובזמן האחרון בעיקר win32k.sys כל כ40 דקות. memtest תקין. המפרט נמצא ב"מפרט מחשב". ניסיתי לעדכן דרייברים. לא הצלחתי לגלוש למרות שקיבלתי IP תקין באחד המקרים ו-ווינסוק פתר את הבעיה. הרצתי registry mechanic ותיקנתי את הבעיות. התקנתי מחדש דרייברים לכרטיס מסך. אני אנסה עכשיו להוריד דרייברים חדשים יותר לכל מה שקשור ללוח מAsus. אני מוריד את הכלי לניתוח Minidump מMS ומחר אריץ. אני מוכן לפרמט נכון לעכשיו עדכון: השארתי את המחשב כמה שעות בidle ללא שימוש באינטרנט אבל עם כרטיס רשת פעיל וזה לא קרה. יש לי תחושה שיש קשר. עוד דבר שחשבתי זה להסיר את כל העדכונים של הווינדוס (תמיד אפשר להתקין מחדש) [br]פורסם בתאריך: 18.05.…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין גם את ויסטה וגם את XP, על אותו HD, במחיצות שונות (כדי לשחק halo 2, אם זה כ"כ משנה). האם זה אפשרי ? איך אוכל לנווט בין מערכות ההפעלה בזמן הBOOT ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מעלה את הדיסק בבוט, בשלב שבו אני בוחר אם להתקין ווינדוס, לעשות repair, או לצאת מההתקנה, אני בוחר להתקין ווינדוס ואז אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להמשיך כי המחשב לא מזהה שיש הארדיסק מחובר או שאולי הוא לא דלוק ולא זורם אליו חשמל. אין לי מושג מה עושים מעולם לא נתקלתי בבעיה כזאת. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד ויסטה , אחד XP מה אני צריך לעשות בשביל שבBOOT יהיה לי בחירה איזה כונן אני רוצה? (שני הכוניים עובדים) והם SATA אם זה משנה משהו.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
המערכת שלי היא ויסטה ביזנס, וברצוני לשדרג אותה לאולטימייט, האם יש דיסק מיוחד שעושה את העבודה ?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם סרגל השפה (המשבצת שמראה מה השפה) נעלם בשורת המשימות למטה. לחיצה על הלחצן הימני ואז "סרגלי כלים" מראה שסרגל הכלים "סרגל שפה" מסומן בוי. איך להחזירו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום התקנתי ויסטה אבל לא מחקתי את הXP וזה עושה לך תיקית וינדוס ישן עם כל מה שהיה לא מוחק כלום. השאלה שלי איך אני יכול לחזור לXP כי הויסטה ממש חרא? תודה מראש ואל תתקינו ויסטה!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי שלום לכולם מועדים לשמחה השבוע שחזרתי מהצבא נתקלתי בבעיה אני רואה את התומנה במס' אתרי אינטרנט מתחת למסגרת באותו הגודל ועוד בעייה שלדעתי קשורה יש אתרי אינטרנט שבהם לא מופיעה כלל תמונה מהי הבעייה?? וכיצד ניתן לפותרה?? בתודה מראש לכול העוזרים
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
טוב אז יש לי מסך CRT של LG דגם: FLATRONez T710SH והקצב רענון אצלי הוא 60! ובCRT 60 זה לא משהו... המסך מסוגל להגיע לקצב של 85 אבל כשאני עושה את זה יש לי הודעת שגיאה. עכשיו חיפשתי למה ההודעה ושמתי לב שהווינדוס בכלל לא זיהה את המסך שלי, הוא זיהה דגם ישן יותר שלא תומך בקצב רענון גבוה יותר. אני חייב דרייבר למסך ואני לא מוצא בשום מקום בגוגל. אפשר עזרה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי Windows Vista שחובר לראוטר בצורה קווית, ולמחשבים אחרים בצורה אלחוטית. תחילה, המחשבים האלחוטיים יכולו להתחבר למחשב שלי על ידי הקשת ה- IP של המחשב שלי, אך לפני מספר ימים התקנתי Kaspersky anti virus ועדכנתי את המערכת של Windows Vista, מאז המחשבים הפסקו לזהות אותי, ורק אני יכול להתחבר אליהם. - אין ברשותי Fire Wall. - כל מחשבי הרשת בעלי Windows XP, רק שלי Windows Vista. - הפורטים של ה Fire wall פתוחים! - ה Fire wall של Windows כבוי בכל המחשבים. - ה שיתוף מידע של Windows Vista פעיל! * הבעיה התחילה באותו יום שהתקהנתי את עדכוני ה Windows ו Kaspersky anti virus. אני חדש כאן, כך שאם ההודעה הזו נמצאת בפורום לא נכון אני מצעטר מאוד. תודה מראש, Vergil
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם.. מאחר שנאבד לי הדיסק המקורי של הווינדוס, החלטתי להוריד אותי (יש לי CDkey מקורי) הקבצים שקלו יותר ב700mb, אז צרבתי אותם על דיסק DVD.. ניסיתי עכשיו לפרמט מחשב אחר בבית עם הדיסק הצרוב, אבל אני לא מצליח לעשות BOOT דרכו.. יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
חבר שלי החליף רק לוח אם לפני כמה חודשים ואני זוכר שהיו לו בעיות עם הוינדוס.. הוא לא עלה בכלל.. אני לא יודע אם הייתה לו בעיה, או שבגלל שהוא החליף חומרה הוינדוס עשה לו בעיות. אני רוצה לדעת כדי להכין ולגבות לפני את כל מה שחשוב לי במידה ואני אצתרך להתקין מחדש את הוינדוס.. תודה, איתי
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-