עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by segevgabay,

לא ידעתי איפה לשים אז שמתי את ההודעה פה. בטעות מחקתי את סל המחזור מהדסקטופ! ואני לא מצליח להחזיר אותו? איך אני מחזיר אותו?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by shlomishlomi,

אחותי קנתה מחשב נייד בחו"ל וקיבלה איתו VISTA הבעיה היא שהוא באנגלית ואי אפשר אפילו לכתוב בעיברית.. השאלה היא איך אפשר לשנות את השפה לעיברית? או לפחות לכתוב בעיברית בנייד?... (אני יודע איך עושים את זה בXP אבל אף פעם לא השתמשתי בויסטה)

3. לאחר קריסה של לוח האם עשיתי שדרוג משמעותי למחשב והחלפתי לוח, מעבד ושאר ירקות. הוספתי גם כונן SSD חדש ועליו התקנתי את החלונות. השארתי את כל הכוננים הישנים כולל הכונן עליו היתה תוכנת החלונות קודם. לפני השדרוג ביצעתי גיבוי לקבצי ה- OUTLOOK ולאחר ההתקנה החדשה הצלחתי לשחזר בהצלחה חלק מהקבצים ואז גיליתי שככל הנראה לא ביצעתי גיבוי לקבצי ה-INBOX שלי. כעת, אני לא מצליח לחזור ולהפעיל את החלונות מהכונן הקשיח הישן (מקבל הודעת שגיאה של בעיה עם קבצי החלונות). כיצד אני יכול לגשת לכונן הישן וליבא את קבצי ה-OUTLOOK באופן ידני? איפה לחפשם.. מדובר בחלונות 7 ובאופיס 2007.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  4. שלום הבעיה- כאשר אני פותח את המחשב ומנסה להיכנס לתיקיית המחשב שלי מופיע לי סמן של פנס זז מצד לצד. אני מצליח להיכנס רק אחרי שאני פותח את האקספלורר ואז זה מצליח להיכנס. למה זה ככה? מה זה קשור לדפדפן ? ועוד בעיה גדולה זה כשאני עושה ריסט והסורק הארד דיסק האוטומטי של הווינדאוז מסיים את הסריקה שלו עולה הסורק של המקום הפנוי ואז פשוט הוא נתקע לי כשהוא מגיע לאיזה 7 אחוז.. נתקע לגמרי והמחשב חושב כמו סוס ואני חיכיתי המון זמן חשבתי אולי הוא צריך לחשוב וזה לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ? :[ מערכת ההפעלה שלי היא XP HOME

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by yak,

האם אפשר להתקין את שניהם על דיסק אחד במחיצות שונות?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  6. Started by Eden 6600,

בוקר טוב לכולם! אז ככה, אני קונה עוד מעט מחשב חדש אבל למחשב שאני כרגע משתמש בו יש בעיה קטנה. בכל פעם שאני מפעיל אותו וה-W-XP עולה, גם כמות הזכרון עולה ל-240Mb בערך ואני לא מפעיל אף תוכנה בהפעלה! לעומת זאת אני רואה אצל חברים שלי שבכל הפעלה מופיעים הרבה אייקונים בסרגל הכלים מצד שמאל (במערכת עברית) והזכרון שלהם עובד של 130 מגה בערך. למחשב יש כרטיס זכרון של 128 מגה. מישהו מכיר את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by AvIAToR,

שלום, כשפותחים קבצי טקסט בעברית הכל נראה ג'יבריש, אותו דבר אם מוסיפים תרגום לסרט, עכשיו אני זוכר שב-XP היתה אפשרות להרחבת השפה עבור כל התוכניות, ואני לא מוצא אותה ב- 7, למשיהו יש מושג מה עושים? נ.ב מדובר ב-WIN7 ULTIMATE 32bit. תודה.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by CloseEdge,

אוקיי אז ככה. אני לא מישתמש בFW של XP אלה ב FW של נורטון FW=firewall ולאחרונה יש לי פואפים מהמסנג'ר למרות שסגרתי אותו דרך TASK MANAGER איזה פורטים אני צריך לחסום כדי לחסום את הפואפים המרגיזים האלה? תודה מראש me

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by shimon956,

שלום לכולם כאשר לחצתי ctrl alt del ראיתי בשורת משימות שמופיע לי הקובץ backweb-8876480.exe הנה תמונה להמחשה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  10. יש לי מחשב עם win2000 מותקן, אך ללא עיברית. בניסיונות ההתקנה של עיברית המחשב מבקש את דיסק ההתקנה של ה windows , האם אפשר לבצע את ההתקנה ללא הדיסק? אם כן, איך?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by FatalZero,

מה ניתן לעשות בנידון? הוספתי לוג HijackThis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 09:39:10, on 23/05/2005 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Documents and Settings\*צונזר*\Desktop\New Folder\HijackThis.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\To…

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  12. אוקיי יש לי כמה אפשרויות - Windows Xp Gold Edition This version of Windows is original and doesn't need any patches orcracks. And do you know when you install updates your computer isgetting slower? With Gold version it's not! I tested it by myself and Igot to admit, it's pretty good. Just burn to cd, enter serial wheninstalling and your good to go. זה בא עם SP2... או ש - Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP3.Integrated-ETH0 או - Windows XP Pro.Corp. Edition SP3 June 2008 Update + SATA Driver מה זה ה SATA driver הזה? אז מה אתם אומרים? אם אפשר גם סיבה.. תודה

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  13. אני לא יכול לעדכן דרך האתר שלהם. אני מכיר דרך אפשרית ע"י הורדת קובץ והתקנתו. תודה.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  14. שלום אני כרגע כותב ממחשב אחר אז ככה יש לי בעיה במחשב שהוא כל הזמן נתקע בגלל בעיות חומרה כלשהן בגלל שהוא נתקע כל הזמן אז הייתי צריך לעשות הרבה ריסטים ואחרי שעשיתי כמה זה כבר פגע בתקינות הווינדוס ומחק קבצי מערכת חשובים בכל פעם שאני מדליק את המחשב ורוצה להכנס לווינדוס זה כותב לי שהקובץ hal.dll נמחק או שהוא פגום ושני צריך לעשות reinstall או repair או משהו אז צרבתי את הקובץ hal.dll מהמחשב של אחותי לתוך דיסק השאלה שלי היא איך אפשר להכניס את הקובץ הזה לתוך התיקיה c:/windows/system32 מבלי להכנס לווינדוס (כי הוא לא עובד כרגע) לפי מה שאני יודע אפשר לעשות את זה דרך הדוס אם באמת אפשר כמו שאני חושב.. אז איך עושים את זה? איך נכנסים לדוס? איזה פקודה לרשום כדי להעביר את הקובץ מתוך דיסק ל…

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by POD,

היי, המשימות שאני יוצר מתחילות בזמן אך לא מפסיקות, למרות הגדרות כמו For duration of, Stop task if it runs longer than. מחיפושים באינטרנט יש רק פתרונות למשימות שלא מתחילות אך לא נתקלתי בבעיות של משימות שלא מפסיקות. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  16. לא יודע איך , אבל פתאום הוא ניהיה לי ממש קטן וזה מעצבן מאוד. מישהו יודע איך להחזיר אותו לגודל המקורי ?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by Radeon38,

טוב אחרי השיעור בעברית נגיע לבעיה... התקנתי SP3 ואני רוצה להסיר אותו.הכל טוב ויפה וכולם יגידו לי ללכת ללוח בקרה הוספה\הסרה של תוכניות.הבעיה היא שליד החבילת שירות 3 אין את הכפתור "הסר".ניסיתי את CCLEANER אבל עדיין התוכנה עדיין על המחשב ואני רוצה לנקות אותה לגמרי ולהתקין את חבילת השירות SP2. נסיתי את הנקודת שיחזור של חלונות וגם לא הלך. אשמח לפתרונות. תודה

18. שלום, במחשב עם XP, יש צורך לפרמט דיסק (וירוסים) . המחשב הגיע עם מע. הפעלה מותקנת (xp) אך ללא דיסק התקנה. אינני יודע איך עושים ב XP דיסק הצלה. האם קיימת דרך לפרמט את הדיסק ולהותיר את מע. ההפעלה על כנה ? תודה

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  19. מנסה להתקין WIN XP 64 BIT ללא הצלחה לא מוצא ללוח שלי דרייברים RAID-0 בגירסה של 64 ביט האם יש פיתרון

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by silver,

שלום לכולם אני משתמש בוינדוס ויסטה אולטימט בעברית ביומים האחרונים המערכת עושה ריסטרטים מדי פעם ומודיעה שאיזה פלג &פלאי הפסיק לעבוד והיא נאלצת לעשות ריסטרט ניגשתי לדוח תקלותמערכת וכל התקלות מאותה סיבה רצ"ב הדוח חתימת בעיה שם אירוע בעיה: APPCRASH שם היישום: svchost.exe גירסת היישום: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של היישום: 4549adc4 שם מודול התקלה: WS2_32.dll גירסת מודול התקלה: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4549be0e קוד החריגה: c0000005 היסט החריגה: 0000db74 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: aab3 מידע נוסף 2: 1562721d81c0bfc2e85659e3a1c7e3bc מידע נוסף 3: a042 מידע נוסף 4: 9614a5388e116c0ae8482c8c074eb2ff קבצים המסייעים בתיאור הב…

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by gshhar,

לא לגרור את הקובץ אלא ממש ליצור אותו אז יש איזה פקודה שצריך לרשום. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by גיבורי,

שלומות חברים, אחרי פירמוט והתקנה מחדש של XP PRO (ואחר כך - SP1 ו-SP2), מזוהה לי רק 127 ג'יגה מתוך דיסק של 160 (לפני הפירמוט היה מזוהה 150 ומשהו, וזה הגיוני בגלל ההבדל בין 1000 ל 1024). הבנתי שזאת בעיה ידועה עם XP שאמורה להיפתר עם SP2. אבל עד כה - כלום. יצויין שאני לא רוצה להגדיר את החלק הלא מזוהה ככונן נוסף. anybody help ?

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by Bah_gots_pIII_450,

טוב, נתחיל בכל שיש לי בעיה עם תיבת הבחירה, זו שגוררים כדי לבחור קבוצה של אייקונים. התיבה כרגע כחולה, וככל שבוחרים יותר עצמים, ומגדילים את התיבה, הכל נהיה איטי יותר. איך חוזרים לתיבת הבחירה הישנה שהיא היתה הרבה יותר מהירה בwin98? דבר שני, אני אוהב לצפות באייקונים ברשימה, ולא בthumbnails גדולים כאלה, משום מה שאני צריך להגדיר לכל ספריה להציג לי אותם ככה. אין אפשרות לקבוע זאת כברירת המחדל? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by benkapon,

רשמתי את אותה הודעה גם בפורום תמיכה טכנית אז ככה מחשב תקין לחלוטין (לפחות עד שנתקלתי בתקלה המעצבנת הזאת) המחשב עבד כראוי פירמטתי אותו והתקנתי win98se בעברית והתקנתי את הדרייברים והכל היה סבבה. מאיזה שהיא סיבה המחשב סירב לעלות אחרי יומים. והצלחתי לעלות אותו רק במצב בטוח. וכשהייתי מעלה אותו במצב רגיל הוא היה עובר את הלוח של הלוגו של ה win98 ואז רושם windows protection error press any key to reboot החלטתי לפרמט אותו שוב (ראוי לציין שבאותו יום לא אני הייתי על המחשב אז ככה שאין לי מושג מה עשו למחשב). אחרי הפירמוט השני התחלתי בהתקנת הדרייברים וגליתי תופעה מוזרה: כל פעם שניסיתי להתקין דרייבר ע"י כך שהמערכת מחפשת את מנהל ההתקנים המתאים ביותר אפילו שכיוונתי אותו לספריה המחשב סיר…

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  25. רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול לגרום למחשב במקום לשים לי את התמונת רקע של השולחן עבודה להריץ לי איזה קובץ EXE כך שכאילו במקום תמונה ברקע אני יראה את הממשק של התוכנה

• 4 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים