Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי כמה שאלות לגבי ווינדוס שהייתי רוצה לדעת עליהם תשובות.. אז ככה 1.מה ההבדל בין ה sp 1, sp2, sp3 ובלי שום sp ל xp? 2.מה ההבדל בין ה xp home / pro? 3.עשיתי פירמוט ואני בנתים שוב עם ה xp pro sp2 והמערכת הגנה מטרידה אם אני לא עושה הכל על on ..יש אפשר להסיר את מערכת ההכנה הזאת אם כן איך? 4.האם כדאי לחשוב על גרסה אחרת לוינדוס? סך הכל המחשב לשימוש אינטרנט קליל ופה ושם בתיקיות ואיזה תוכנה פשוטה..חשוב שיהיה יציבות ומהירות.. 5.במידה וארצה להתחיל לעבוד עם קיובייס (כרגע המחשב חלש לזה כי זה סמפרון..)..איזה וינדוס הכי עדיף לזה? .. מה אומרים? תודה מראש@!
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
מותקן לי XP (הראשון שהתקנתי) בכונן C , ועוד XP בכונן G. אני רוצה לבטל את ה Dual Boot ולהשאיר רק את הXP שבכונן G (השני שהתקנתי) שמוגדר כדיפולטי. איך עושים ? המטרה לבסוף היא להתקין WIN 7 בכונן C ולקבל Dual Boot עם ה XP שב G.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין במחשב הנייד ויסטה (פירמטתי את המחיצה שבאה עם המחשב) אבל הכונן האופטי לא קורא DVD אלא רק CD, כך שעכשיו אני עם אקס פי .. רציתי לשאול איזה דרך יש לעשות boot שהוא לא מהדיסק אלה מדיסק און קי או מדיסק קשיח חיצוני ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי עם הקנייה של המחשב הנייש את תוכנת ההפעלה VISTA HOME PREMIUM אני כמובן מעדיף לעבוד באנגלית אבל גם רוצה לכתוב באופיס בעברית ולחפש מדי פעם במנועי חיפוש בעברית בחרתי בהתקנה של הווינדוס שאנגלית תהיה השפה ועכשיו הוא לא כותב לי בעברית איך עושים שעדיין כל התיקיות והדסקטופ יהיה כתוב באנגלית והיא תהיה השפה הדומיננטית וגם שיהיה אפשר לכתוב בעברית? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני עד עכשיו לא הבנתי.. מה ההבדל בין ווינדוס XP פרו לבין הווינדוס XP הרגיל? (הום ופרופסיונל)
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO SP1 ונכנס לי הווירוס: backdoor.sdbot לsystem32... כמובן שהאנטי ווירוס לא יכול לגעת בקובץ כי הוא בשימוש תמידי ע"י ווינדוס, ואני כבר אובד עצות. חשבתי לתקן את הקובץ מדוס. מישהו מכיר אנטי ווירוס שמותאם לדוס? ??? אם יש למישהו רעיונות אחרים (חוץ מפורמט), אשמח לשמוע אותם 8)
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי אני רגיל לסדר את שורת ההתחל כשורה כפולה, כאשר השורה התחתונה מחילה QUICK LUNCH גדול עם הרבה קיצורי דרך, וטולבר נוסף של MY COMPUTER לגישה נוחה לכוננים, עכשיו ב- WIN7 שהתקנתי (אולטימייט 32ביט) אני מצליח לעשות את זה, העניין הוא שכאשר אני מפעיל מחדש את המחשב הסרגלים שהוספתי נעלמים... וצריך להוסיף שוב... ממש מעצבן, מישהו יודע איך לגרום לו לשמור את זה? בנוסף יש לי בעיות עם הגדרות הקודקים ל-HD וכו אם מישהו מכיר מדריך איכותי בנושא אני ישמח
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
המחשב שלי 1.8 והוא אצלי כבר 4/3 שנים.... הבעיות חלו אחרי ששידרגתי אותו ..כרטיס מסך..לוך אם...דידיר.. שקיבלתי את המחשב הוא הפך לי את ה windos pro שהיה לי לעיברית לא אהבתי את העיברית פירמתתי אותו והתקנתי את ה pro שלי עכשיו יש windos שעובד לעט בינקום 3 קווים כחולים הוא עושה לי 10 ..15 ..ושאני מקבל את המסך welcome צריך לחכות מלא זמן לפחות 10 שניות עכשיו אני פותח winamp מפעיל תוכנה או סתם פותח expolere השיר הופל ללעט עובד לעט נורא וגם שאני מזיז את העכבר עובד לעט ..בקיצור המחשב נהפך לעיטי אני יכול לסדר את זה ? להפוך אותו לרגיל ושיעבוד כמו שצריך.......?????ועכשיו גם אחרי שאני עושה פורמט אני מקבל מסך כחול שמראה לי bios loading ועוד מלא שטויות ............................אני ח…
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. אני לא מישתמש בFW של XP אלה ב FW של נורטון FW=firewall ולאחרונה יש לי פואפים מהמסנג'ר למרות שסגרתי אותו דרך TASK MANAGER איזה פורטים אני צריך לחסום כדי לחסום את הפואפים המרגיזים האלה? תודה מראש me
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
התקנתי את xp pro בגרסה האנגלית ואחרי זה הלכתי למאפינים הוספתי שם את השפות האחרות עם העברית ועשיתי אדד לעברית ובכל זאת הוא מראה כל מיני סימנים אחרים במקום עברית בכל מיני מקומות ותוכנות ! מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בבקשה עיזרו לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי כל מיני אנימציות קטנות בקיבצי גיף... וכשאני מפעיל אותם עם windows foto gallery זה לא מפעיל אותם.. סתם כזה תקוע וכשאני פותח אותם עם תוכנות אחרות כמו אקספולרר או משהו זה עובד
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הקובץ הנ"ל לא נמצא אצלי בתיקיות ולכן אני לא יכול לפתוח MMC עכשיו שהורדתי אותו.. איפה אני "מתמיע"(באיזה תקיות ) אותו במערכת ככה שהSERVISE,MMC וכו'.. כדי שיעבוד לי ?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
יש לי דרייבר של מודם usb מותקן במחשב. מערכת הפעלה: xp home edition יש לי אייקון שלו בלוח הבקרה ואני רוצה להסיר אותו. הבעייה היא שאני לא מצליח להסיר את הדרייבר (הוא נותן לי הודעת שגיאה) ולכן אני רוצה להסירו ידנית ולא מצליח להסירו מלוח הבקרה. בקליק ימני עליו יש לי רק: "פתח" או "צור קיצור דרך". מישהו יודע אני מסיר אותו משם?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני משתמש בוינדוס אקס פי ואני לא מצליח למחוק את הוירוס הזה, אנטיוירוס לא מזהה שקיים בכלל, וגם כן הפיקס שלו לא מזהה אותו, ובסריקה אני רואה שהוא קיים(lsass), גם במנהל משימות לא ניתן להפסיק את פעולתו, יש למישהו מושג איך מוחקים אותו? רק שאני נכנס לאינטרנט הוא מתחיל לספור 60 שניות
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, פתאום כל האייקונים שלי נהיו מבולגנים כאלו שאני לוחץ על התחל לא מבינים כלום הכל קווים כאלו הכל השתנה והתבלגן! אפילו פרינט סקרין אי אפשר להביא.. זה יוצא מטושטש. מה עושים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ההודעה הזאת מופיעה לי כל כמה שניות והמחשב נהיה איטי רצחח : עשיתי ריסטים והכל, ולפעמים העכבר והמקלדת לא פעילים... בבקשהה מישו יכול לעזור?????????
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הקובץ הזה יאפשר לכם להריץ יישומי DOS בעברית, במסך מלא בWindows XP! פשוט כנסו לcmd, הגדילו למסך מלא (ALT + ENTER) ופתחו את הקובץ המצורף!! (אחרי שחילצתם אותו כמובן...) זה עובד כמו גדול במסך מלא!
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, שאלה כניראה מאוד פשוטה. יש לי HD של 200 ג'יגה. על מחיצה C יש WIN XP והיא מחיצה של 10 ג'יגה (נשאר לי במחיצה הזאת 400K פנויים - כלומר - בעיה גדולה! ). על הHD יש רק עוד מחיצה אחת מוגדרת של 140 ג'יגה. כלומר, יש עוד 50 ג'יגה פנויים לגמרי... איך אני יכולה להגדיל את המחיצה של C. האם צריך להתקין את המחשב מחדש? או באמצעות אפשרות כולשהי בWIN פשוט להגדיל אותה? תודה
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הורדתי מה-IMESH איזה קובץ, וכשפתחתי אותו (התקנה) אז המחשב נתקע באמצע ההתקנה. המחשב נתקע לגמרי אז עשיתי לו RESET. הבעיה היא שאחרי שהווינדוס עלה - הקובץ התקנה פשוט נעלם! התאדה באויר! חיפשתי אותו בכל מקום - ידנית ודרך החיפוש ואין! יש לי ווינדוס XP. הסברים?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש בפורום הזה. במחשב שלי מותקנת כרגע וינדוס XP SP1 בעיברית,אני מנסה תקופה ארוכה להתקין וינדוס מתקדם יותר (יש לי SP3 בעיברית).חבר שלי שינה לי את ההגדרות במחשב שכאשר המחשב עולה הוא יתחיל את התהליך (לחץ DEL כשהמחשב עולה). בכל מקרה כשהמחשב מתחיל לעלות והתהליך אמור להתחיל מופיע לי הכתובת הבאה : "Reboot and select proper device or insert boot media in selected boot device and press a key". וכל לחיצה על מקש משכפלת את אותה הודעה,כאשר אני מחזיר את ההגדרות שהמחשב יעלה מההארד דיסק הוא עולה שוב כרגיל,כאילו לא קרה כלום. מקווה מאוד שתעזרו לי...תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
Ok Guys, I need your help urgently!!! A few weeks ago, I started to get blue screen crashes with KERNEL_STACK_INPAGE errors After a few crashes, the computer stopped booting, and sometimes the BIOS didn't even recognize the Hard-Disk (It's a WD SATA HD) I took it to the shop, and they said that a virus changed the HD from NTFS to RAW, and they did a low-level format and everything was fine 3 weeks have passed, and now I'm starting to get the same thing!!! I did a memory diagnostic - OK, I did a HD diagnostic (both symantec and WD apps) - it's OK also. I always have firewall and antivirus. Also, the problems are not sudden, but they gradually get worse and worse. I really …
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם משונה עם המחשב. מותקנת אצלי מערכת הפעלה windows xp pro ולאחרונה יש לי תקלה: לאחר ניתוק מהאינטרנט נתקעת מערכת ההפעלה (נשארת תמונת הרקע ללא האייקונים) ןהמחשב נתקע. בחלק מהמקרים המחשב מאתחל עם נגיעה על מקש כלשהוא ובמקרים אחרים אין בריריה אלא לעשות restart מהכפתור. הדבר היחיד שלמדתי על התקלה הוא שהיא מתרחשת אך ורק לאחר ניתוק מהאינטרנט - בדיוק חצי שעה לאחר הניתוק. אשמח לשמוע על הסברים אפשריים ועוד יותר על פתרונות. בתודה מראש טל לא בטוח שקשור אבל שווה לציין: כשאני בודק ב-event log אחרי כל תקלה כזאת, יש הודעת אזהרה: The time service has not been able to synchronize the system time for 49152 seconds because none of the time providers has been able to provide a …
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
WINDOWS XP.. מחשב חדש מטורף אבל פתאום השבוע כול דבר נתקע לי בו.. אני פותח חלון של "המחשב שלי " והוא מחליט להיתקע..וזה יקרה אחרי ש10 פעמיים לפני זה הכול היה נקי וחלק.. ואותו הדבר לגבי הדפדפן אינטרנט ועוד חלונות שאני יפתח.. על כול כמה פעמיים שהכול עובר חלק וטוב פתאום זה נתקע בלי להודיע כלום.. ממש ממש מוזר בחיים שלי לא נתקלתי בכזה דבר ועוד שזה קרה לי אחרי שממש לא עשיתי כלום .. מישהו יודע מה לעשות?????
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הוונידווס מחליט על דעת עצמו לשנות את האייקונים של תקיות מסויומות לתמונות מתוכן. יש דרך להפסיק את זה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-