Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני רוצה לפרמט לWINXP אבל אני נתקל כל פעם מחדש כשאני מקבל את הסכם הרישיון -הפירמוט אז אני רוצה ללחוץ על F8 וזה לא לוחץ לי ובגלל זה אני לא יכול לפרמט ולהתקין XP,לעומת זאת הולך לי חלק בהתקנת WIN7 . מה הבעיה בהתקנת XP? יש לי את הדיסק המקורי,צרבתי עוד דיסק וכל ההתקנות לא יכולות להמשיך הלאה לאחר ה.F8 . אם אני רוצה לצאת מההתקנה אני לוחץ על ESC ואז זה סוג של טיימר לריסטרט למחשב - כרגיל כזה. מה הבעיה עם ההמשך של ההתקנה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני ניסיתי לעדכן את הווינדוס שלי והוא כתב לי שגיאה 80244019 וגם כל פעם שאני מנסה להוריד מהאתר של מיקרוסופט נהיה לי שגיאה בדפדפן !!
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני אמור לקבל עוד יום-יומיים בדואר, דיסק התקנה של WIN7 ישירות ממיקרוסופט - כחלק משדרוג מערכת הפעלה של מחשב נייד (טושיבה) שרכשתי עבור מישהי כמה ימים לפני שה- 7 הושקה. אותה בחורה לא זקוקה ל- 7 (היא מסתדרת עם ויסטה) ולכן חשבתי לקחת לעצמי את העותק החוקי והמקורי הזה שאמור להגיע. השאלה שלי היא האם לא יהיו לי בעיות בהתקנה של הגרסא הזו, מכיוון שהיא לא מיועדת למחשב שלי (שהורכב לבד). ושאלה נוספת: אותה גרסא של 7 היא גרסא באנגלית. ישנה אפשרות לשינוי שפה לעברית בדרך כלשהי? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
I have a problem with my mp3 dir, i've messed around with the owner tab and now i can only run 2 folders from the vast amount of mp3 i have stored there, now the problem is when i log on under the"administrator" nick name they ALL work, but when i log on with my user name which has administrator capabilities, i can open and read the files but can't run them, media player tells me i don't have permission over them. Winamp opens them but immediately stops playing , doesn't even start. Any suggestions?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רואה בפיירוול אנשים תמיד מנסים לפרוץ לי דרך פורט 445 מזל שיש לי פיירוול תותח עוצר את כולם חחח... ;D ;D אבל נמאס לי יש למשהו מושג איך אני סוגר אות הפורט הזה??
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוכש מחשב חדש למרפאה שלו, וכמובן שאני מעדיף שתהייה לו מערכת הפעלה חוקית. התוכנה שאיתה הוא יעבוד דורשת Windows XP או Windows 7, לכן החלטנו ללכת על 7. השאלה היא מהם ההבדלים בין ה-Home לבין ה-Pro, והאם זה משהו שצריך לעניין אותנו לשימוש הזה? ההבדל במחיר הוא כ-200 שקלים לכן אם אפשר לחסוך אותם אז מה טוב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
במנהל המשימות מופיע תהליך לא פעיל שאני לא יכול לסגור, שלוקח המון משאבים מה-CPU. עשיתי סקירת spyware ווירוסים והמחשב נקי. איך אפשר לסגור את התהליך? תודה לכולם [attachment deleted by admin]
-
שלום, לאחרונה קרה לי מספר פעמים שכשאני חוזר למחשב לאחר זמן ממושך שלא נגעתי בו המחשב פתאום עושה ריסטרט. בדקתי קצת באינטרנט ונראה שהווינדוס עושה ריסטרט על דעת עצמו כאשר הוא נתקל באיזשהו System Failure. ראיתי שאפשר לבטל את התכונה הזאת של ההפעלה מחדש האוטומטית. מה הכוונה ב System Failure? איזה סוג של בעיות זה כולל? יש לכם השערה לגבי הגורם ל system faliure במקרה שלי? האם כדאי לבטל את ההפעלה מחדש האוטומטית הזאת? תודה רבה וחג שמח (:
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום.. קניתי מחשב נייד וקיבלתי עליו מותקן כבר את הוינדוס ויסטה שרכשתי! ואני לא מרוצה מימנו עכשיו רכשתי את הדיסק של וינדוס xp איך אני מתקין על מחשב נייד זה אותו תהליך כמו מחשב נייח?!
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם מישהו יודע או מכיר דרך איך להפוך את הצידוד והמעבר שפות להיות אוטומטי כלומר, אם אני בסימנייה אחת בכרום כותב בעברית למשל בפורום או פייסבוק ועובר לסרגל כתובות לשנות כתובת אתר אז שאוטומטיתי יעבור לי לאנגלית או בין תוכנות, אם אני פתאום עובר לוורד אז שיזכור את השפה האחרונה שהשתמשתי בה.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
נתקלתי בגרסת Windows XP Media Centre Edition MCE מישהו מכיר גרסה זו? מה מיוחד בה ולמה היא משמשת? ???
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בזמן האחרון האקספלורר נסגר לי ללא התראה, ובלי שום סיבה נראת לעין זאת לא בעיה של אתרים מסויימים, לא קורה במרווחי זמן מסויימים, לא קשור לנו-אדס או משהו בסיגנון, עשיתי הרגע סריקת וירוסים ולמרות שנמצאו כמה העניין לא נפתר עריכה : ממ עכשיו כשאני חושב על זה זאת יכולה להיות בעיה של זיכרון פנימי, כרגע יש לי רק 256 במחשב וסביבות 230-240 נמצאים בשימוש.. המספר הזה נורמלי ? הוא נראה לי קצת גבוה - כרגע פועל האי-מיול, קאזה, שני חלונות של האקספלורר, ווינאמפ וכמה תוכניות רקע (אנטי וירוס, נו אדס)
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי לאחר עידכון הWIN7 64BIT , המערכת עושה עידכון אוטמטי של כל רכיביי החומרה , אבל לאחר העידכון ראיתי שהדרייבר של כרטיס המסך הוא ישן יחסית , מדוע העדכון האוטמטי לא מעדכן את הדרייבר 10.4 החדש? האם יש להסיר את ההתקנה הנוכחית כולל ניקויי עם DriverSweeper, ואז להתקין את ה10.4 החדש ? או שאפשר להתקין את ה10.4 על הקיים עכשיו? בתודה רוני
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
עבור יוזר אחד בלבד מתוך שלושה ב-XP PRO ?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בעיה באקטיבציה של התקנה חוזרת של וינדוייז אקס פי על מחשב נטבוק של ACER... שלום רב, קניתי נטבוק של חברת ACER ASPIRE ONE D250. אחרי שסידרתי אותו הורדתי תוכנות שלו הייתי צריך של ACER והוספתי מה שכן הייתי צריך,עשיתי RESTART והמחשב לא עלה. במקום זה קיבלתי המחשב נתקה וקיבלתי את ההודעה: NO BOOTMRG..." לא משנה מה ניסיתי לעשות המחשב לא עלה. המחשב מגיע עם מערכת הפעלה חוקית WINDOWS XP HOME EDITION ULCPC עם מדבקה ומספר סיראלי. המחשב הגיע מחולק עם מחיצת שחזור ומחיצה של ההתקנה. התקנתי את המערכת מחדש,דגש על- לא מחקתי את מחיצת השחזור, ובסיום ההתקנה קופצת הודעה שאומרת שאם אני רוצה להיכנס לוינדויז אני חייב לבצע אקטיבציה. ברגע שאני אומר כן מתחיל תהליך שלא מסתיים כוון שאין גישה לרשת ואז אני…
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש באפליקציה של משימות מתוזמנות ב- xp אך המשימה לא רצה אלא אם כן דואגים של- user יש סיסמא, ואת סיסמא זו צריך לספק בעת הגדרת המשימה המתוזמנת. השאלה שלי היא בעצם- האם יש דרך להריץ את המשימה מבלי לספק סיסמא? אם לא, האם יש דרך בעת התחלת המחשב לעקוף את הצורך לספק סיסמא כדי לבצע login? (יש רק user אחד על המחשב) תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רב. בנסיוני הקודם קניתי WIN98 בקופסא עם מס' קוד מודפס, ואחר זמן רב איכשהו גילתי שמס' הקוד לא היה בלעדי והוא מופיע באחת ההורדות שהורדתי שאלתי היא במידה והקנה WIN חדש מישהו יכול לערוב שמס' ה WIN לא פרוץ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום. יש אתר שבו אני מכניס שם משתמש וסיסמא, אבל האתר - לאחר 20 דקות - זורק אותי החוצה, כחלק ממערך האבטחה, אני מניח. האם יש דרך (בדפדפן? תוכנה?) למנוע זאת? אני משתמש באתר במשך 8 שעות ביום, וזה פשוט סיוט!!! תודה מראש!!!
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לי ולחברה שלי יש מחשבים ניידים "המריצים" ויסטה. לפני כשבוע הופיע אצל חברה שלי בעיה שהמחשב מדווח שאין לה מקום פנוי על הכונן הקשיח ביצעתי נקיון מחיקת קבצים זמנים הסרת תוכנות וניקית 12 גיגה ביצע הפעלה מחדש למחשב הושוב דווח לי שיש רק 100 מגבית פנוים ביצעתי סריקה ואיתור שגיעות לא עזר השתמשתי בכלים לניקוי זיכרון לא עזר בסוף לאחר מעמצים ואלוהים יודע מה לא ניסית איך שהוא זה חזר לדווח שיש לה כ 12 גיגה פנויים וכעט אותו דבר קרה גם לנייד שלי. חשבו לציין שביצעתי על שני המחשבים סריקות נגד וירוסים אם NOD32 וסריקת אם התוכנת חומת האש שלי ואין שום בעיה שהם מגלים. אשמח לדעת אם משהוא נתקל בזה ויודע ממה זה נגרם. לדעתי מאחר ושני המחשבים מריצים את אותה מערכת הפעלה ולא בוצע שום התקנה ש…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ניתן לשמור נקודת שיחזור ספציפית מנקודות השיחזור של וינדוס XP, לתמיד (אולי אפילו לצרוב אותה איכשהו), האם ניתן הדבר ?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ההתקנה של הויסטה לא רואה את ה250 ג'יגה SATA יש איזה שהם דרייברים שצריך להתקין כמו בXP?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
וניסיתי הכל, איפסתי את ההגדרות, הורדתי את האבטחה למינימום. לא יודע מה לעשות. חוץ מרעיון אחד שאני לא יודע אם הוא ישים וזה להתקין אותו מחדש(לך תמצא, במייקרוסופט יש רק לXP). אם יש למשהו רעיון אחר אשמח להיעזר בו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אני עובד ב win xp המותקן אצלי במחיצה e. ברצוני להתקין web server שיריץ קבצי cgi. הבנתי שיש להכנס לתיקייה inetpub\wwwroot וליצור תיקיית cgi-bin ואח"כ להכנס דרך control panel-iis ל cgi-bin ולתת הרשאת הרצת קבצים. מה שעשיתי לא עזר. אני קורא בדפדפן ל www.localhost\cgi-bin\mycgi.cgi ומקבל הודעה שאין קובץ כזה או בקשה לרשום מי כתב את הקובץ ובאיזו שפה. מישהו יכול לפרט לי ברחל בתך הקטנה כיצד בונים מחיצת cgi-bin, כיצד נותנים לה הרשאות, כיצד מציבים שם קבצי cgi ואיך מעלים אותם ע"י הדפדפן ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש ואני לא יודע איזה וינדוס להתקין אאת הסרסיס טו פאק 2 או את ה64 ביט
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ראיתי שם כמה קבצים של משחקים שהיו לי פעם והסרתי אותם...
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-