עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tombraider2003,

שלום היתקנתי XP מהדורה ביתית הכל עובד בסדר אך האיתחול שלו לוקח הרבה מאד זמן מה ניתן לעשות שהוא יעלה מהר בתודה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by Stanly,

אני מקבל שגיאה כזו כל פעם שאני מנסה להפעיל סירטון (-יש לציין שהסירטון עבד לפני כמה שבועות ) שגיאה נוספת שאני מקבל גורמת למחשב לעשות לעצמו מעיין ריסט שמתבטא בכך שכל האייקונים שלי נעלמים וכל החלונות ניסגרים... מה הבעיה?! חסרים לי קידודים??

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  3. היי, פתאום כל האייקונים שלי נהיו מבולגנים כאלו שאני לוחץ על התחל לא מבינים כלום הכל קווים כאלו הכל השתנה והתבלגן! אפילו פרינט סקרין אי אפשר להביא.. זה יוצא מטושטש. מה עושים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  4. האם אני יוכל לעשות רשת אלחוטית בין מחשב עם XP למחשב עם VISTA? ולא יהיה בעיות.. מה כולל בתוכו הAERO?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by asaf999,

שלום לכולם לפני מספר ימים התקנתי על המחשב windows xp pro... אולם להפתעתי העברית במחשב הפוכה... צירפתי תמונה בכדי שיהיה ברור יותר... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  6. מערכת הפעלה : windows xp תודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  7. אהלן.. אתמול ככה בערב קיבלתי הודעה מהוינדוס שכללה את המילים הבאות proxy server אני לא זוכר מה עוד.. זה היה error לא הייתה לי ברירה חוץ מלאשר.. מאז התוכנת טורנטים שלי לא עובדת וגם האי מיול עושה בעיות וחוץ מיזה שכל התוכנות שכוללות בתוכן אינטרנט מופיעות ללא האייקון כאילו הוינדוס לא יודע איך להפעיל אותן.. והן באמת לא פועלות חוץ מהאקספלורר

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by TaZeR,

עריכה: הבעיה נפתרה (בעיקר בזכות OMRIJ), אפשר למחוק!

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  9. ?. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 802 צפיות
  10. http://www.betanews.com/article/Microsoft_Reminds_No_Vista_SP1_This_Year/1184861572 תראו מה זה!, אני כבר פיתחתי ציפיות :-[. מה מסתבר?, הכתבת שאמרה ש-SP1 הבטא תצא השבוע,והגירסה המלאה בנובמבר, - סתם אמרה,לא שהיה לה מקור אמין או משהוא.

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  11. השעון של הMCE מכוון לשעה יותר מהמערכת הפעלה...איך אני יכול לשנות את זה?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  12. ניסיתי להיכנס באיזה מחשב למנהל המשימות (CTRL+ALT+DEL) והוא רושם לי שנחסמתי משהו כזה ושאני לא יכול להכנס לזה איך אני מבטל את זה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by tomer_m19,

אמרו שהחבילה תצא במרץ , היא יצאה כבר.? אני מצפה בקוצר רוח....

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  14. משום מה השעון של הווינדוס משוכנע שאני גר בKabul בtimezone של +04:30 כל פעם שאני משנה זה משתנה בחזרה, מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? בתודה מראש, דור.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  15. שלום. היום קיבלתי את המחשב החדש. מסך: DELL ULTRASHARP 23" U2311H מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY לוח אם: GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 זיכרון: KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 כמות:2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL כמות:2 מערכות הפעלה: WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG - OEM ספק כוח: HEC COUGAR "A" 760W - RETAIL קרור למעבד: SCYTHE MUGEN II REVB אני מעוניין לשמוע איך לדעתכם אני יכול לנצל אותו כמו שצריך... תוכנות מסויימות? עדכונים מסויימים ? או שפשוט להשאיר את המחשב איך שהוא ולתת לווינדוס להחליט בשבילי ?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייח שמחובר ברשת אלחוטית למחשב נייח אחר שמתי לב שכשאני נכנס לתיקייה משחקים התיקייה קופאת ולא זזה למשך זמן מסויים ואז אני חוזר אליה אחרי כמה זמן והכל עובד בנתים כאילו זה תוקע את הכל..מדובר בWIN 7 ממה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by omri123,

האם מישהו יודע או מכיר דרך איך להפוך את הצידוד והמעבר שפות להיות אוטומטי כלומר, אם אני בסימנייה אחת בכרום כותב בעברית למשל בפורום או פייסבוק ועובר לסרגל כתובות לשנות כתובת אתר אז שאוטומטיתי יעבור לי לאנגלית או בין תוכנות, אם אני פתאום עובר לוורד אז שיזכור את השפה האחרונה שהשתמשתי בה.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  18. Started by שי shybar 9,

חבריי המלומדים שלום. מאוד פשוט-כשאני נימצא בדף כונן c-אני לוחץ כפתור ימני לראות כמה זיכרון בשימוש וכמה פנוי.. הוא אומר לי ש120 גיגה בשימוש. לאחר מכו אני ניכנס לכונן c-בוחר את כל התיקיות ופלא יש רק 60 בשימוש.. בעצם אני לא מודע ל 60 שנעלמו. עשיתי מספר בדיקות בתוכנות שהתקנתי ועדיין לא מבין. בבקשה חברים..

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  19. לחבר שלי יש נוטבוק eeepc של asus עם windows 7 starter. אחרי העדכון האחרון של windows update כל פעם שהוא נכנס לפייסבוק(לא מתחבר לחשבון או משהו, רק נכנס לאתר עצמו) המחשב "קופא" אחרי פחות משניה והפתרון היחידי הוא לעשות hard reset. ניסיתי גם עם כרום וגם עם פיירפוקס ואותו הדבר קורה(בפיירפוקס אפילו יותר מהר, מספיק שלוחצים אנטר בשורת כתובת, האתר אפילו לא נטען). בדקתי עוד מספר אתרים שחשבתי שאולי יגרמו לאותה הבעיה(youtube לדוגמה) אבל זה קורה רק עם פייסבוק. עוד מישהו נתקל בבעיה? חיפשתי בגוגל כבר(facebook crashes windows 7) ולא מצאתי משהו רלוונטי. עריכה: אם כבר פתחתי כבר דיון, מה הקטע של asus שהם מביאים מחשב כל כך חלש עם מערכת הפעלה שדורשת יחסית הרבה כמו windows 7? לפי מה שאני יודע …

20. כמה זיכרון להקצות לזה?

21. Started by צביקהה,

כל פעם כשאני מפעיל את המחשב, אין לי את שורת המשימות ואני צריך לעשות restart לwindows explorer (סייר ווינדוס) חיפשתי איך לתקן את זה ושום דבר לא עבד יש למישהו רעיון לפני שאני מתקין את הווינדוס מחדש?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  22. איך משנים בXP את צבע הכתב של האיקונים בשולחן בעבודה?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by MeTaLhAmMeR,

התקנתי ווינדווס אקס פי SP2 במחשב הנייד שלי (של אל ג'י) התקנתי את הדרייברים שמגיעים עם הדיסק, שמתי את התוכנות שמסביב (אנטי וירוס, אד אוואר וכ'ו...) ולאחרונה שמתי לב שמסך ה welceome מסתיים להטען רק אחרי דקה... מה יכולה להיות הסיבה או יותר נכון, מה כדאי להתחיל לעשות?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by Dana_s,

שלום ברשותי חלונות 2000 סרבר - SP4 יש לי בעיה מוזרה בהעתק הדבק. כשהמחשב מייד לאחר ההדלקה אין כל בעיה להשתמש בהעתק הדבק. לאחר מספר שעות עבודה אני מנסה להעתיק משהו ואז כשאני באה להדביק זאת הכפתור הדבק אפור (כבוי) - כלומר לא ניתן להדביק התופעה קוראת בכל סוגי העתק הדבק: צילום מסך, העתקת טקסט ועוד... זה ממש מוזר והתקלה הזאת משגעת אותי כבר כמה חודשים. מה לדעתכם ניתן לעשות? :-[

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  25. אוקיי יש לי רק משתמש אחד במחשב, GAL, שזה אני. משום מה לפני כמה שבועות הוא התחיל להעלות בכל הפעלה של המחשב את מסך בחירת המשתמש של xp. יש כמובן רק אופציה אחת, שזה אני... זה אמנם לא רציני אבל זה טורדני. מה עושים? (אני רוצה כמובן שהוא יחזור למצב הקודם, פשוט להעלות ישר את המשתמש שלי בכל הפעלה של המחשב).

• 3 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.