Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לדעת,איזו תוכנה עוזרת לגרום למשחקים (של PC,רגילים) ישנים שמותאמים רק ל 98 לעבוד על XP? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברשותי notebook lg x110. ניסיתי לפרמט אותו אך ללא הצלחה. הורדתי את התוכנה wintoflash התקנתי על הדיסק און קי את ההתקנה של הווינדוס. בביוס שיניתי את מצב הBOOT אך כאשר הוא מנסה לעשות BOOT הוא נשאר על מסך שחור עם מקף (-) מהבהב ולא מתקדם לשום מקום או שהוא כותב את האות J ככל הנראה של הכונן נשלף וגם כן לא מגיב. למישהו יש מושג מה לא בסדר או מה עשיתי לא נכון? אשמח לעזרה ועצות..
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי מחשב שמותקן עליו ווינדוס XP PRO. אני מעוניין להפוך את הממשק הוויזואלי לעברית. לדוגמא "התחל" במקום "START". אין לי בעיה עם הפונטים והכיתוב בעברית, אני רק מעוניין בתפריטים וויזואלים בעברית. תודה !! :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלומות חברים, אחרי פירמוט והתקנה מחדש של XP PRO (ואחר כך - SP1 ו-SP2), מזוהה לי רק 127 ג'יגה מתוך דיסק של 160 (לפני הפירמוט היה מזוהה 150 ומשהו, וזה הגיוני בגלל ההבדל בין 1000 ל 1024). הבנתי שזאת בעיה ידועה עם XP שאמורה להיפתר עם SP2. אבל עד כה - כלום. יצויין שאני לא רוצה להגדיר את החלק הלא מזוהה ככונן נוסף. anybody help ?
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
טוב, נתחיל בכל שיש לי בעיה עם תיבת הבחירה, זו שגוררים כדי לבחור קבוצה של אייקונים. התיבה כרגע כחולה, וככל שבוחרים יותר עצמים, ומגדילים את התיבה, הכל נהיה איטי יותר. איך חוזרים לתיבת הבחירה הישנה שהיא היתה הרבה יותר מהירה בwin98? דבר שני, אני אוהב לצפות באייקונים ברשימה, ולא בthumbnails גדולים כאלה, משום מה שאני צריך להגדיר לכל ספריה להציג לי אותם ככה. אין אפשרות לקבוע זאת כברירת המחדל? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעביר קובץ בין שני הארד דיסקים שונים פיזית (לא מחיצות) אני מקבל את ההודעה הבאה data error : cyclic Redundancy check בדיקת CRC הבעיה היא רק בקובץ הזה , ואפשר להעביר בתוך ההארד דיסק עצמו
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם רשת... איך אני משתף את הקבצים ביניהם? לדוגמה במחשב א' אני יכול להיכנס לכונן C של מחשב ב' די ברור מה אני רוצה..... תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכל פעם שאני מחבר Disk On Key למחשב. באופן דיפולטי לאחר שאני מחבר אותו הוא מקבל את אות הכונן F. מוגר לי כונן רשת עם האות F. כלומר יש לי כאן שני כוננים עם אותו שם. כשניגשים ל My Computer, המחשב ממשיך לזהות את הכונן רשת כ F , ולא מזהה את ה Disk On Key. רק כאשר אני ניגש ל Computer Management -> Disk Management ומשנה שם את האות של ה Disk On Key המחשב מזהה אותו. שאלתי היא: האם יש דרך שה Disk On Key אוטומטית יקבל אות כונן אחרת שונה מ F??
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מזה תקופה שניתקלתי בבעיה הזאת. אם אני עושה איזה פעולה על קבצים בתוך תיקיה, אז מערכת ההפעלה משנה לי את התאריךוהשעה של התיקיה לתאריך ושעה של הפעולה שעשיתי. האם יש דרך למנוע את זה? זה לא היה לי לפני כמה חודשים, ופתאום זה השתנה, ולא מצאתי דרך את לעצור את זה. ???
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הוא ביקש ממני כבר פעמים לעשות ריסיט, אבל עכשיו הוא מבקש ממני לחכות 9 שעות ו 59 דקות עד הריסיט ואין לי אפשרות לביטול ! בבקשה תעזרו לי ! תודה מראש ! עריכה: הודעת השגיאה היא : The RPC Server is unavailable . חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי שמה את הפתרונות.. בבקשה עזרו לי ..
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני לא מצליח לכבות כראוי וגם לא לאתחל את win 98 (לא se) כשאני מנסה לאתחל המערכת מודיעה windows is shutting down ואין איתחול כמו גם שלא מופיעה הכתובת "כעת ניתן לכבות את המחשב" אם מדובר בכיכוי. בעבר בכל היה בסדר, כעת אני חייב לכבות ולהדליק ידנית כדי לאתחל. יכול להיות שנמחק איזה קובץ? תודה מראש יוסי
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב של אולטרבוק החדש של אסוס בהתחלה הוא היה פצצה!! היום... אני מתחרפן!!! בכל מקרה אני חייב לפרמט אותו, הבעיה שאין לי מושג איך ומה... וגם שזה מחשב דק בלי כונן דיסקים, יש למישהו מושג איך לעשות את זה? מישהו אמר לי שאסוס מתקין אוטומתית דרייברים ווינדוס? מישהו שמע על זה? בכל מקרה אשמח לקבל כל עזרה שהיא תודה מראש (אם אפשר בשפה ברורה אני לא משהו במחשבים)
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם כל הוירוסים שנכתבו ל- XP/2000/NT, משפיעים באותה מידה גם על ויסטה?
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור למישהו בתקלה עם המחשב כאשר בשורה התחתונה מדובר בכך שהCPU שלו נמצא בשימוש של 84% ומעלה בלי הספקה ביוזר הרגיל שלו וביוזרים אחרים על אותו מחשב אין בעיה כזאת והכל חלק. מבדיקה שלי ולהערכתי התקלה נובעת מהתקנה כושלת של Vista inspirat מסוג Bricopack או משהו כזה. הבעיה היא שאין קובץ הסרה, אין בהוספה/הסרה של תוכניות כניסה של ההתקנה וגם אי אפשר לבטל את ההתקנה של זה. התיקייה נמצאת בתוך תיקיית הWindows בל אני מנוע מלבצע מחיקה מכוערת שעלולה לגרום לקריסת המחשב כאשר הוא ינסה לטעון את קבצי הTHEME. האם יש דרך להסיר את המטרד הזה בביטחה? יש קובץ הסרה? תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, יש לי כמה שאלות לגבי ווינדוס שהייתי רוצה לדעת עליהם תשובות.. אז ככה 1.מה ההבדל בין ה sp 1, sp2, sp3 ובלי שום sp ל xp? 2.מה ההבדל בין ה xp home / pro? 3.עשיתי פירמוט ואני בנתים שוב עם ה xp pro sp2 והמערכת הגנה מטרידה אם אני לא עושה הכל על on ..יש אפשר להסיר את מערכת ההכנה הזאת אם כן איך? 4.האם כדאי לחשוב על גרסה אחרת לוינדוס? סך הכל המחשב לשימוש אינטרנט קליל ופה ושם בתיקיות ואיזה תוכנה פשוטה..חשוב שיהיה יציבות ומהירות.. 5.במידה וארצה להתחיל לעבוד עם קיובייס (כרגע המחשב חלש לזה כי זה סמפרון..)..איזה וינדוס הכי עדיף לזה? .. מה אומרים? תודה מראש@!
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום התקנתי היום וינדוס 7 עכשיו היה לי ליפני זה וינדוס XP עשיתי פורמת ל C (ה XP עמד שם) והתקנתי עליו את וינדוס 7 היה לי הרבה סרטים ב דיסק D עכשיו זה לא נותן לי לא ליראות את הסרטים לא לעתיק אותם רק למחוק זה רושם שאין לי הרשאה אליהם ושאני מנסה לעשות הרשה זה רושם לי לא ניתן לערוך הרשאות לקובץ הזה מה פתרון לבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
היי פעם ראשונה שיש בעייה שאני לא מצליח לפתור הקיצר יש לי SP2 לווינדוס אקס פי בעברית...הקטע שלפעמים אני מנסה להוריד סתם קבצים מאתרים מוכרים ולא מוכרים וזה רושם לי שההגדרות האבטחה שלי אינן מאפשרות לי להוריד קובץ זה. אוקיי, נכנסתי להגדרות של האקספלורר ולהגדרות אבטחה, סידרתי את הכל בדיוק כמו אצל חבר שלי שאצלו אפשר להוריד הכל, אבל במדוייק. זה עדיין לא נותן להוריד. מה לעזאזל הSP2 הזה רוצה ממני???????? למה הוא חוסם לי ישר קבצים כל קובץ שאני מוריד מבלי לשאול אותי אפילו??????? מה הוא דפוק? אפילו הורדות מ DOWNLOADS.COM ואפילו הורדות מפה.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב מחדש וכעת כאשר אני מאתחל הוא דורש ממני סיסמה איך מבטלים את זה?
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ב"הוספה והסרה של תוכניות" אין לי אפשרות להסיר את הדפדפן. אני רוצה להסיר אותו ולחזור ל-7.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לאחר קריסה של לוח האם עשיתי שדרוג משמעותי למחשב והחלפתי לוח, מעבד ושאר ירקות. הוספתי גם כונן SSD חדש ועליו התקנתי את החלונות. השארתי את כל הכוננים הישנים כולל הכונן עליו היתה תוכנת החלונות קודם. לפני השדרוג ביצעתי גיבוי לקבצי ה- OUTLOOK ולאחר ההתקנה החדשה הצלחתי לשחזר בהצלחה חלק מהקבצים ואז גיליתי שככל הנראה לא ביצעתי גיבוי לקבצי ה-INBOX שלי. כעת, אני לא מצליח לחזור ולהפעיל את החלונות מהכונן הקשיח הישן (מקבל הודעת שגיאה של בעיה עם קבצי החלונות). כיצד אני יכול לגשת לכונן הישן וליבא את קבצי ה-OUTLOOK באופן ידני? איפה לחפשם.. מדובר בחלונות 7 ובאופיס 2007.
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני יודע מה אומרות ראשי התיבות, אבל אולי משהו יודע האם קיימים הבדלים בוינדווס עצמו ,מלבד העובדה שה-RTM יצא קודם ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הדיסק של Windows באנגלית נשרט לי ולא יכולתי להשתמש בו ולכן התקנתי windows בעברית (כן זה קנוי.. קיבלתי את זה עם נייד של קומפאק) וזה מאוד מאוד מעצבן העניין הזה שהכל מסודר מימין לשמאל זה פשוט מחרפן אותי בתור מישהו שרגיל כבר שנים לחלונות באנגלית. בבקשה, אנא מכם! הושיעוני! האם ניתן לשנות את שפת ה-UI לאנגלית ו/או לעשות ש-Windows יהיה משמאל לימין? AAAAAARRRRRRGGGGGGGGGGHHHHH ^^^^ תסכול.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן. הפעלתי winPE וחיברתי את הדיסק קשיח חיצוני ע"מ להעביר קבצים אלי, והמערכת לא זיהתה אותו. זה אמור להיות ככה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
הרבה פעמים אני מקבל חלון שמודיע על Script Error ומציע לי לעשות Debug. איך ניתן למנוע הופעת חלונ זה ? מצורפת תמונת חלון השגיאה וכן תמונת Option -> Advanced.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו? יש לי קבצים שאני מוחק מ-DOK, וכשאני נכנס שוב אליו, גם ממחשב אחר, הקבצים מופיעים. אי אפשר להפעיל אותם (לדוגמא סרט) אבל הם "נמצאים שם" ותופסים מקום. אני מוחק שוב, ושוב הם חוזרים. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-