Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כשאני מחבר את ה-רסיוור של המקלדת והעכבר, הווינדוס XP מקפיץ לי חלון כזה שזוהתה חומרה חדשה.... הבעיה היא שאין לי איך ללחוץ לו NEXT..... כי המקלדת והעכבר לא עובדים חחח מישהו מכיר עוד פיתרון חוץ מלהשיג מקלדת PS2 בשביל לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
חג שמח לכולם !! יש לי בעיה שהוינדוס לא מציג / מזהה לי את הצורב וכן הוא לא מציג לי אותו ב"מחשב שלי" ובכך אין לי שום אפשרות לבצע פעולות עיקריות עליו של צריבה וקריאה של דיסקים... מצ"ב תמונה של הכונן מתוך מנהל ההתקנים כולל הודעת השגיאה.. מישהו יודע כיצד אני פותר את הבעיה הזאת ? זה דחחוווךךך והכרחי מאוד........
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום שיחקתי לעצמי היום באתר של גוגל ואז בעדפות חיפשתי אנגלית ולא מצאתי =\ וראיתי "שפת פורצים" אז שינתי לזה ואין לי מושג איך להחזיר לעברית בגלל שאני לא מבין מה כתוב שם http://img505.imageshack.us/img505/8302/google6md.jpg
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חייב בדחיפות להסתיר או לשים סיסמא לסיפרייה שלי של קבצים שאני לא רוצה שמשתמשים אחרים יוכלו לראות. איך עושים את זה? האם אפשר דרך הווינדוס? (XP) ההארדיסק שלי מפורמט FAT32 אמרו לי שזה לא טוב לזה...אם אי אפשר דרך ווינדוס אז בבקשה תגידו איזו תוכנה עושה את זה הכי טוב? (ואם אפשר אז שלא יכווץ את החומר) תודה מראש!!!!
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בניתי רשת בין 3 מחשבים אבל לא יכול להכנס ל-MY DOCUMENTS ו-PROGRAM FILES במחשב אחר (אפשר להכנס חופשי בין 3 המחשבים לכל הספריות פרט ל-2 הספריות האלה) אני בטוח שאפשר לאפשר גם פעולה זאת ! מי מסביר לי איך עושים ? יש לי 3 מחשבים עם WIN PROF , SWITCH HUB , מודם SAMSUNG ETHERNET תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אתמול הפעלתי את המחשב וגיליתי שהווינדואס פשוט לא עולה..מגיע לקטע שהוא טוען וממשיך ככה ולא מפסיק...אבל בסייף מוד הוא נותן לי להיכנס... למישהו יש רעיון איך לזהות את הבעיה? או שזו בעיה מוכרת?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי תיקיה ששוקלת 21 גיגה. וכל פעם שאני נכנס אליה החלון לא מגיב ורק אחרי דקה רואים את תוכן התיקיה. למה זה בכלל קורה?יש דרך לסדר את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בדבר הבא : כרגע יש לי במחשב השני כונן 40GB המחולק לשלוש מחיצות כאשר במחיצה הראשונה מותקן וינדוס 98SE ובכונן השני מותקנת וינדוס 2000PRO, הוינדוס 2000 הותקן מתוך הוינדוס 98SE כדי ליצור תפריט דיוא ל בוט מה שאומר שקבצי הבוט נמצאים בוינדוס 98SE. כעת קיבלתי הארדיסק חדש לשם ואני רוצה לחלק אותו גם ל-3 אבל לשים בו וינדוס 2000PRO( להעתיק את זה מההארדיסק הקודם) ובמחיצה השנייה לשים וינדוס XP, ככה שבעצם לא יהיה וינדוס 98SE ואת הוינדוס XP אני אתקין מהוינדוס 2000PRO כדי ליצור תפריט בוט. אם אני סתם אעביר ואעתיק בעזרת GHOST את המחיצה של הוינדוס 2000PRO ללא המחיצה של הוינדוס 98SE הוינדוס לא יעלה כיצד אני אוכל לגרום לכך שהוא יעלה ללא וינדוס 98SE ?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מהו הציון המקסימלי בWindows vista? קיבלתי ציון 5
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
התקנתי התקנה חדשה של חלונות 7 ונשארה לי ההתקנה הקודמת עם כל מה שהיה עליה , אני מנסה לגשת לתיקיות כמו MY DOCUMENTS ן USERS וזה לא נותן לי גישה , משהו עם הרשאה ותיקיות נעולות, איך אני עושה שאני יוכל להכנס לתקיות אלו, תודה
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
התקנתי XP באנגלית ובחלק מהמקומות כמו OUTLOOK EXPRESS ו MEDIA PLAYER אני רואה ג'יבריש יש למישהו מושג איך לסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שפתאום צצה איבדתי את הקול במחשב. בלוח הבקרה כשאני נכנס לחלונית של צלילים והתקני שמע בחלון שנפתח ( בלשונית הראשונה ) רשום למעלה אין התקן שמע. יש לי SB LIVE לא חדש שעבד עד היום כשהבעיה החלה. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: הוצאתי את הכרטיס והכנסתי מחדש,המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה והאשף של החומרה החדשה נפתח והתקנתי את הדרייבר של CREATIVE ואחרי איתחול הבעיה לא נפתרה. דבר נוסף:לכרטיס שלי יש תוכנת בדיקה של קריאייטיב ואילו התוצאות שקיבלתי: WAVE DRIVER TEST- FAIL MIDI DRIVER TEST - FAIL MIXER DRIVER TEST - FAIL DIRECTSOUND TEST - FAIL DIRECTSOUND3D TEST - FAIL SOUNDFONT SETTING TEST - FAIL MIXER SETTING CHECK - FAIL והדבר היחיד שהצליח הוא: HARDWARE DETECTION TEST - …
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
היי חברים, החודש אני מתכנן לקנות את המחשב המיוחל שיכלול מעבד CORE 2 DUO 6600 או 6420, וכן כרטיס מסך 8800GTS 320MB ככל הנראה. אני מתכנן לקנות ויסטה יחד עם המחשב - השאלה היא איזו גירסה - כמובן שHOME PRIMIUM השאלה היא אם 32 או 64 BIT, אני ישתמש במחשב גם למשחקים כמובן. (,PRO EVO 2007C&C 3, NEED FOR SPEED CARBON,CRYSIS...).
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי פנטיום 4 1.7, 320 MB SDRAM ו WIN XP PRO שמעולם לא עשה בעיות כמו אלה. לפעמים אני עוזב אותו לקצת זמן, וכשאני חוזר אני מגלה שהוא מתפקד ממש לאט. הרצתי אנטיוירוס וAd-Aware וזה לא מצא כלום. שמתי לב שבזמן פעולה רגיל ה Commit Charge הוא משהו כמו 130 מגה (מצורפת תמונה), ובזמן התפקוד האיטי הוא מגיע ל730!! למה זה? תראו בתמונה גם אם יש שם תוכניות זרות שלא צריכות להיות שם.....הHTPATCH הזה הוא משהו שקשור ללוח אם, של SiS.... הLucoms הוא חלק מהאנטיוירוס. תודה! למי שרואה תמונה חצויה שייכנס דרך הלינק http://server5.uploadit.org/files/Shayks-patch.jpg
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב (windows 7 ultimate) הוא לא מתחבר לי לחשבון שלי אוטומטית. בדקתי ב"חשבונות משתמשים בלוח" בלוח הבקרה ולא מצאתי כלום. בדקתי ב"ניהול" וראיתי שיש עוד 2 חשבונות משתמשים: UpdatusUser ו HomeGroupUser$. כניראה שאחד מהם מפריע לחשבון שלי להעלות אוטומטית, מכיוון שבטח המחשב רוצה שאני יבחר לבד חשבון (למרות שמוצג רק חשבון אחד בכניסה). אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט כול אתר שאני ניחנס אחרה כמה זמן עושה בעיות ויוצא מי האתר שניחנסתי ורושם לי ככה סמתי תמונות מה שהוא רושם http://img245.imageshack.us/img245/2482/42798789.jpg http://img528.imageshack.us/img528/5216/21632381.jpg
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בכמה ימים האחרונים ה Firewall שלי אומר לי על כמעט כל דבר שאני מפעיל שהוא מנסה להתחבר ל crl.verisign.com או משהו כזה, ומשהו גם ניסה את crl.microsoft.com אם אני לא אומר לו לזכור את התשובה שלי, שהיא "לא" אז זה מאט לי את המחשב כל פעם. כשאני מוחק קובץ לוקח לו שעה, והוורד שואל פעמיים, ואחרי שהוא לא מצליח אז נורטון אנטי וירוס מנסה. (הפיירוול של sygate ). יש למישהו מושג מה זה ואיך להפסיק את זה? עשיתי חיפוש במחשב ל verisign וכל מה שזה מצא זה C:\Program Files\Common Files\Services\verisign.bmp שזה כולו לוגו מסריח. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בזמן האחרון יצא לי יותר מדי פעמים שבזמן גלישה פתאום אני שם לב שחום המעבד מגיע ל 66 מעלות אז בדקתי וראיתי שגם שהאקספלורר נמצא בעמוד ריק אז הוא מעמיס על המעבד כ 60% (המעבד שלי P4 3G) וזה מה שמחממם אותו אז בדקתי עם איזו תוכנה מיוחדת של תהלכים וראיתי שהקובץ msxml3.dll גורם לעומס ושעשיתי לו kill process אז המעבד חזר לעצמו והעומס ירד. מישהו יכול לתת לי פרטים על הקובץ ואיך אפשר לסדר את הבעייה. ואם כבר פתחתי נושא האם לדעתכם חסר אצלי משחה טרמית למעבד כי ברגיעה הוא על 52 מעלות ובזמן עומס יכול להגיע ל 68 ויש לי 3 מאווררים (לא כולל ספק) ושלושתם עובדים .
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי לחצן במקלת של כיבוי מהיר והוא נלחץ לי לפעמים מסיבות שונות (תמיד באמצע משחקים לפני שעשיתי SAVE שאני עובד בוורד...) היום עקרתי אותו מהמקום אבל הגעתי מהר למסקנה שזה לא יפה וחיברתי אותו מחדש (בדרך כביתי בטעות את המחשב ) אני יודע שזה אפשרי לעצור את תהליך הכיבוי... מישהו יודע איך? בתודה MOOMOO
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי ווינדוז XP ובאינטרנט אקספלורר שבו התגלתה בעייה מוזרה... הוא נכבה אחרי איזה כמה זמן שהוא פתוח (בין שנייה לכמה דקות). ניסיתי להתקין מחדש את האקספלורר ואת הווינדוז אבל זה לא עזר. חוצמזה המחשב עצמו התחיל להאיט ולהתקע מאז שהתחילו הבעיות. מה יכולה להיות הבעייה(וירוס או בעייה בתכנה)?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני צריך לעלות לסייף מוד בשביל למחוק שאריות דרייברים עם Driver Cleaner Pro, אבל בעלייה לסייף מוד אני מקבל BSOD, כשאני מעלה את הוינדוס כרגיל הוא עולה כמו שצריך. *הבעיה בווינדוס XP
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הכל כתוב בכותרת חברים, מצורפת תמונה להמחשה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
עריכה: לאחר כמה דקות של ניסיון הכונן חזר להופיע "במחשב שלי" סוף טוב הכל טוב. לילה טוב לכולם!
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
The core system file (kernel) used to start this computer is not a Microsoft Windows file. The service pack will not be installed. מה עושים ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-