עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by pincher77,

מזה קובץ XSL? יש תוכנה שאפשר לפתוח את הקובץ הזה? אפשרי להפוך אותו ל-MP3? תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  2. ...

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by matan101010,

יש לי כל הזמן הודעות מהמסנגר סרביס בקשר לכל מיני דברים ונותנים לי קישורים ואני לא רוצה שזה יקרה כי זה סתם מקפיץ לי את ה-windows ומפריע לי, איך אני מבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by mironm,

במשחקים למשל אחרי שהתקנתי את האקספי התחילו לי להיות פינגים 150 בארץ ב98 הם היו 40. השאהל שלי האם האקספי עושה את הבעיה או שזו חברת הכבלים ואם כן האקספי עושה ת הבעיה האם יש פיתרון לכך?

5. ערב טוב ושבת שלום היה לי קצת באלגן עם המחשב החלטתי לפרמט אותו...עשיתי הכל כרגיל הכל היה יפה וטוב פרט לדבר אחד לאחר שפירמטתי אותו והכל עלה קיבלתי שגיאה על כך שההארד דיסק עם בעיה אני אציין ואומר שמצב כזה כבר היה לי והפתרון שלי היה לפרמט אני אציין גם שיש לי 2 HD אחד טיפה יותר ישן והשני טיפה יותר חדש זאת השגיאה שקופצת לי http://www. siz .co.il/my/jedwymqknzyn.gif *לא לשכוח להוריד את הרווח בין הנקודה לSIZ אשמח אם למישהו יש פתרון בשבילי

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי Disk On Key של SanDisk. כאשר אני רוצה לנתק את ה-DOK מהמחשב, אני לוחץ ב-Taskbar על האייקון של ניתוק חומרה ובוחר ב-Stop. לפעמים (עכשיו לדוגמה) כאשר אני בוחר באישור, אני מקבל את ההודעה הבאה: The decice 'Generic volume' cannot be stopped right now. Try stopping the device again later. ה-DOK לא נמצא בשימוש, ונסיון חוזר ונשנה בהפרשים של כמה דקות לא עוזר. מה צריך לעשות במקרה כזה?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  7. יש לי 3 HD במחשב ו2 מהם הוא על FAT32 בעת פירמוט המחשב הוא לא מזהה לי תFAT32 למה? הHD הם 200 ויותר יכול להיות בגלל שFAT32 לא מזהה HD עם גודל מעל 200?

8. שלום לחברי היקר פרצו למחשב ומחקו מספר דברים, כמו גם ספריות וקבצים חשובים של הווינדוס (XP). לפני שהוא מפרמט ומתחיל מחדש, רציתי לשאול אם קיים לוג שאולי רשם את האייפיי של הפורץ? (או בכלל אייפיי שהיו בפורטים כלשהם בעת קריסת המחשב, כי יש לי כבר אייפיי חשוד אחד)? אם כן, איפה הלוג נמצא ואיך אפשר לשמור אותו דרך הדוס, או דרך הקונסול תיקון של ההתקנה של הווינדוס? d

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by hatzhaik,

בזמן האחרון יצא לי יותר מדי פעמים שבזמן גלישה פתאום אני שם לב שחום המעבד מגיע ל 66 מעלות אז בדקתי וראיתי שגם שהאקספלורר נמצא בעמוד ריק אז הוא מעמיס על המעבד כ 60% (המעבד שלי P4 3G) וזה מה שמחממם אותו אז בדקתי עם איזו תוכנה מיוחדת של תהלכים וראיתי שהקובץ msxml3.dll גורם לעומס ושעשיתי לו kill process אז המעבד חזר לעצמו והעומס ירד. מישהו יכול לתת לי פרטים על הקובץ ואיך אפשר לסדר את הבעייה. ואם כבר פתחתי נושא האם לדעתכם חסר אצלי משחה טרמית למעבד כי ברגיעה הוא על 52 מעלות ובזמן עומס יכול להגיע ל 68 ויש לי 3 מאווררים (לא כולל ספק) ושלושתם עובדים .

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by Proww,

האם קיימת אופציה ב WIN7 להגדיר על תיקייה כלשהי סיסמה? תודה, אשמח לתשובה

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  11. שלום, יש לי מותקן Win7 RC ו-XP, כשאני בחלון הבחירה ביניהם אז המקלדת לא עובדת משום מה כך שאוטומטית הוא בוחר לי את וינדוס 7 RC. איך אני מתקן זאת?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by mrshukas,

שלום אני רוצה להשתשמש ב USERי-ים במערכת WINXP כאשר בUSER הראשון אני רוצה להתקין את כול התוכנות שלי שמשמתמש ובUSER השני אני רוצה רק את התוכנה אחת איך אני עושה במערכת שלא תעלה לי בUSER -2 את התוכנות שמותקנות שם ולהפך איך אני לא מעלה את התוכנה הבודדה ב-USER הראשון אשמח לקבל תשובה גם אם תשלכו אותי לאתרים אחרים mrshukas@gmail.com

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by Vortex,

זה עתה חזרתי מפירמוט, התקנתי כרגיל Windows XP ופתאום מופיעה לי הודעה This system is shutting down. Please save all work. This shutdown was initiated by NT AUTHORITY\SYSTEM Windows must now restart because the Remote Procedure Call (RPC) Service terminated unexpectedly ואז יש קאונט-דאון של דקה והמחשב עושה ריסטרט. מה זה?!?! Windows XP Pro

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  14. לפי מה שהבנתי, בידיוק כמו VISTA גם WINDOWS 7 צורכת ג'יגה זכרון האם צריך להרחיב זכרון או שאפשר להסתדר עם WIN7 ולא לסבול מירידת ביצועים במשחקים?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by menyd1,

מישהו יודע מתי יוצאת הגירסה הסופית של SP1 לווינדוס 7?

16. Started by liorbm,

שלום לכולם. היום לפני כמה שעות הייתה לי בעיה במחשב, ולכן פרמטתי את המחיצה שבה ישבה הווינדוס שלי והתקנתי ווינדוס חדש. הבעיה היא שעכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא נותן לי אפשרות בחירה בין הגרסה החדשה שהתקנתי, לזאת הישנה, שלמיטב הבנתי הסרתי כבר. יש דרך כלשהיא מתוך הווינדוס עצמה להסיר את ההתקנה השניה? הגרסה החדשה והתקינה היא 32 ביט, בזמן שהישנה יותר (שניסיתי למחוק ) היא 64 ביט. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by arikheilig,

במערכת הפעלה ME, המחשב שלי עולה עם פתיחה של כונן C ושל כונן D, איך מונעים את זה?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  18. Started by RayZ,

אני עד עכשיו לא הבנתי.. מה ההבדל בין ווינדוס XP פרו לבין הווינדוס XP הרגיל? (הום ופרופסיונל)

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by shmos,

כפי שהכותרת אומרת,אני צריך לכבות את הדיבאגר הזה,ואני לא יודע איפה להתחיל אפילו. עזרה בבקשה...

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  20. יש לי מעבד: athlon64 3500 כרגע אני מריץ עליו את ויסטה 32, המחשב משמש למשחקים סרטים ושאר פעילויות פנאי.. האם שווה לי להתקין את גירסת 64 ביט?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by CyAn1de,

שלום לכולם יש לי חשד שמערכת ההפעלה(המיושנת) WIN98(וגםSE) מסרבת לעבוד כמו שצריך במחשבי AMD K7 ומעלה ??? המפרטים שאעליהם ניסיתי להתקין: מפרט 1: AMD AXP2400+ ABIT NF7-S2.0 256MB DDR333 תוצרת KINGSTON הרדיסק WD800JB מפרט 2: AXP2200(מובנה) ECS L7VMM3200PRO 256MB DDR333 תוצרת KINGSTON הרדיסק WD800JB המחשבים חדשים, תקינים ואין בעיות חום או חלקים פגומים כיוון שהXP שהתקנתי עליהם עבד יציב כמו קיר בטון במשך שבועות ללא תקיעות, שני המפרטים נבדקו זמן מה(כמעט שבוע רצוף) בתוכנות מאמץ(PRIME ושאר הבנצ'ים) ותוכנת MEMTEST, והכל מראה שהמחשבים תקינים אבל כשהתקנתי WIN98SE(לאחר פירמוט מלאה, כמובן :), ההתקנה הלכה חלק, כל הדרייברים הותקנו והכל נראה בסדר, עד שהתחלתי להשתמש בהם. כשמפע…

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by abarbotel,

א. מה זה גרסת rc? מה זה גרסת RTM? ב. למה מיקרוספט מפיצה חינם גרסאות כאלה? ג. חוץ מתמיכת זיכרון מה ההבדל בין גרסת 64 ל32 בוינדוס 7 החדש. גרסת 64 לא עלולה לגרום בעיות תאימות לתוכנות מסוימות? ואם לא אז למה בכלל לייצר גרסת 32?

23. Started by yoniby,

hello.. i installed windows xp 2 days ago. i had a problem when installing the hebrew language.. now the hebrew doesn't work and i can't read hebrew on my computer.. i look in google but didn't find anything.. i'm despart.. i really don't want to re-install windows and whole my pc again.. what can i do?? plz help

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by Darkone,

שלום התקנתי לפני מספר ימים את הוויסטה אולטימט וכשאני מנסה להוריד ממשק של אנגלית אני מקבל הודעת שגיאה מספר CODE2, יש משהו שניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  25. אני ממש צריך עזרה... לפני איזה שבוע באיזה בוקר פשוט נעלמו כל האייקונים ליד איפה שנמצא השעון וזה ממש מעצבן כי זה אומר שצריך לסגור כל תוכנה מהטסק מנג'ר ואני בכלל לא יודע מה פתוח ומה פועל חיפשתי בגוגל וזה מצא כמה תשובות עם כל מיני קבצים לרג'יסטרי שצריך להוריד אבל זה לא פתר לי אולי אתם יכולים לנסות בבקשה תודה לע העזרה!

• 4 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים