עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by joe44,

אני לא מצליח לכבות כראוי וגם לא לאתחל את win 98 (לא se) כשאני מנסה לאתחל המערכת מודיעה windows is shutting down ואין איתחול כמו גם שלא מופיעה הכתובת "כעת ניתן לכבות את המחשב" אם מדובר בכיכוי. בעבר בכל היה בסדר, כעת אני חייב לכבות ולהדליק ידנית כדי לאתחל. יכול להיות שנמחק איזה קובץ? תודה מראש יוסי

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by Gnome,

יש לי כל מני בעיות ב WINDOWS, כל מני דברים שהשתנו, אחד הבעיות זה שה MSCONFIG לא נפתח. כנראה שזה תוצאה של כיבוי לא נכון שאחריו אני מניח התקלות הופיעו. השאלה שלי היא אם אני אעשה SYSTEM RECOVERY או איך שלא קוראים לזה מהדיסק של ה XP PRO הבעיה תיפתר? אה כן ועוד משהו, אני לא יכול לפתוח את ה ADD/REMOVE WINDOWS COMPONENTS מה ADD OR REMOVE PROGRAMS שיש ב CONTROL PANEL... ד"א: האם SYSTEM RECOVERY מהדיסק של מערכת ההפעלה ישפיע משהו על המידע או על התוכנות המותקנות?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  3. הקובץ הזה יאפשר לכם להריץ יישומי DOS בעברית, במסך מלא בWindows XP! פשוט כנסו לcmd, הגדילו למסך מלא (ALT + ENTER) ופתחו את הקובץ המצורף!! (אחרי שחילצתם אותו כמובן...) זה עובד כמו גדול במסך מלא!

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by yanushka,

איך ניתן למנוע את הופעתן? בתודה מראש, יניב

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  5. יש לי וינדוס XP. פעם הייתי מתקין את הSP1 בכדי שתהיה תמיכה בJAVA או לפני זה מוריד ישירות ממיקרוסופט את הVM אבל עכשיו בSP1a אין JAVA, ולא באתר של מיקרוסופט... אז מאיפה לעזעזל אני מביא תמיכה בJAVA??

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by chenc,

שלום שמי חן, אני חדש פה. בכל מקרה, לאחר שביצעתי כמה שינויים עם פרטישן מגי'ק 7 (בעיקר שינוי נפחי מחיצות), החשמל נפל באמצע יישום התהליכים ("Apply Changes"), בדיוק בתהליך הגדלת נפח המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה שלי... (שהיא, אגב, XP). עכשיו כשאני מפעיל את התכנה מהמערכת הראשונית שלי (98SE), ישר עוד לפני טענית התכנה היא מודיעה לי על זיהוי מחיצה שטופלה באופן שגוי וכו' - עקב נפילת חשמל, ושיש לשחזר אותה (Recover), כשאני מאשר את תהליך השחזור, מופיע חלון של חיפוש סימני שחזור ושיש לחכות. הבעיה היא שהתהליך הזה לא מסתיים - או יותר נכון נתקע... מה עליי לעשות, והאם יש דרך לשחזר את המחיצה באופן שונה או משהו כזה?? אגב, כשאני מסרב לשחזר המחיצה ונכנס לתכנה, היא מופיעה בצבע צהוב (יענו…

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  7. לפני כמה ימים היתקנתי windows 7 ultimate x64 חוקי וכשר על גירסת הניסיון של W7 ׁ(בלי לפרמט,פשוט נוצרה סיפרית WINDOWS OLD ) ומאז בכל הפעלת מחשב אחרי שהווינדוס עולה,ניפתח מסך שחור בגודל בינוני שהישום שמפעיל אותו רשום למעלה=ac3_codec . אני פשוט סוגר את החלון והכל חוזר להיות נורמלי ורגיל. אין לי מושג מה תפקידו והאם ניתן בביטחה למחוק את הישום שנימצא ב-c:\windows\temp . רעיונות?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by klips,

שלום יש לי ויסטה מקורי ULT 32BIT יש אפשרות לשנות את זה ל64BIT ??

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by SinfuL-,

שלום לכולם התקנתי ווינדווס 7 הכל עובד מצוין ואני מרוצה מאוד ממערכת ההפעלה הזו לבנתיים. ברשותי רמקולים של לוג'יטק 5.1 ומאז התקנת הווינדווס לא שומעים ב2 הרמקולים האחוריים, הותקן דרייבר של SOUNDMAX ללוח אם שלי: ASUS P5B בבדיקה דרך הדרייבר ו/או דרך הבקר שמע בסרגל הכלים הרמקולים כן משמיעים את צליל הבדיקה אך כשאני שומע שירים/סרטים במדיה פלייר שומעים רק מהרמקולים הקדמיים, הסנטר והסאב. איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה מראש, אריאל

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  10. יש לי מחשב שהגיע עם ויסטה 32 ביט, אבל אני רוצה להתקין 64 ביט. אז אני יכול להתקין את ה64 עם הסריאל שיש לי של ה32?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by Tal14,

מאז שעברתי לויסטה, כל תמונה שאני רואה במחשב, בתוכנה Windows Photo Gallery מופיעה בורוד, אלא אם כן אני מגדיל למסך מלא. איך מסדרים את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by arad gonen,

(יש לי במחשב vista ultimate) כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש מופיעה בעיה שאומרת "ערכת הצבעים שונתה ל vista basic" מה אפשר לעשות בנדון?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  13. Started by elad-k1,

שלום.. קניתי מחשב נייד וקיבלתי עליו מותקן כבר את הוינדוס ויסטה שרכשתי! ואני לא מרוצה מימנו עכשיו רכשתי את הדיסק של וינדוס xp איך אני מתקין על מחשב נייד זה אותו תהליך כמו מחשב נייח?!

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  14. Started by SyndromE,

אני יודע מה אומרות ראשי התיבות, אבל אולי משהו יודע האם קיימים הבדלים בוינדווס עצמו ,מלבד העובדה שה-RTM יצא קודם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by messi,

ניסיתי להתקין את הויסטה דרך דיימון טולס וזה מה שהוא רושם לי: http://www.silvup.net/img.php?id=2iparudjj2jtcb0.jpg יש פיתרון?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 07:30:02 ניסיתי להתקין גם דרך הבוט זה מה שהוא רושם: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key מה הפיתרון? תחזירו תשובה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  16. שלום לכולם וערב טוב, יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2 ומחשב חדש.. וה KEY GENERATOR משגע אותי שאני יתקין אותו ואז הוא "נועל" את האפשרות להורדת עדכונים מהאינטרנט... הדיסק של מחשב של דוד שלי ואני ביצעתי את ההתקנה הראשונה אצלי..(ויש לי ידע במחשבים). ניסיתי גם גרסאות אחרות אך ללא פתרון פשוט אותו הדבר.. 2.יש בלון מעצבן שמופיע בצד שמאל תחתון של המסך אדום שרוצה שאני יפעיל את העדכונים האוטומטיים במצב פועל תמיד..ואני רוצה "לסנן" את כל החרטות שהוא מוריד מווידוס חוץ מההורדות אבטחה ועוד אולי קובץ או שתיים..אני עזרה או קובץ שיפתור לי את הבעיה המעצבנת והמציקה הזו. המון תודה.

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by dima1987,

יש לי במחשב שני וינדוסים אחת XP ב C ושני ב D . השני זה שב D יושב לי וינדוס ויסטה אני רוצה למחוק אותו בגלל שאין לי מקום יש לי מלא קבצים שם רציתי למחוק את ויסטה אני מוחק אותו הוא לא נותן לי למחוק בגלל DLL שלו מה לעשות אך למחוק ? בבקשה דחוף ... תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  18. שלום לכולם אני רוצה לקצר את זמן עליית הווינדוס אני זוכר שיש איזה אפשרות שינוי ב-regedit שמשנה את זה אני מתכוון לטעינה(הקווים)תודה לכולם אלי.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין להתקין וינדוס רענן וחדש, על HD עם וינדוס. אני מעוניין למחוק את הוינדוס וכל תכולת הHD, כיצד עושים זאת דרך תהליך ההתקנה? (או דרך אחרת יעילה). תודה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by shahar75,

במחשב מסוים הרצתי unRAID 5 ומותקן בו דיסק WD של 3TB שהנפח שלו זוהה באופן תקין. התקנתי עכשיו Windows server 2012 64bit והכונן מזוהה כ-2TB בלבד. עדכנתי BIOS, התקנתי דרייברים והוא עדיין לא עובר 2TB. הכונן פורמט כ-GPT ועדיין 2TB. מה פספסתי?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by Frequency,

שלום, לאחרונה קרה לי מספר פעמים שכשאני חוזר למחשב לאחר זמן ממושך שלא נגעתי בו המחשב פתאום עושה ריסטרט. בדקתי קצת באינטרנט ונראה שהווינדוס עושה ריסטרט על דעת עצמו כאשר הוא נתקל באיזשהו System Failure. ראיתי שאפשר לבטל את התכונה הזאת של ההפעלה מחדש האוטומטית. מה הכוונה ב System Failure? איזה סוג של בעיות זה כולל? יש לכם השערה לגבי הגורם ל system faliure במקרה שלי? האם כדאי לבטל את ההפעלה מחדש האוטומטית הזאת? תודה רבה וחג שמח (:

22. Started by adam99,

שלום! לאחרונה אני נתקבל בהרבה מסכים כחולים. בדקתי קצת את המחשב ומצאתי שהקבלים של הכרטיס מסך התפוצצו אז החלפתי אותו. (וכנראה פתרתי את אחד המסכים הכחולים שקרה בזמן צפייה בסרטים) עכשיו יש לי מסך כחול Irql_not_less_or_equal שלפי bluescreenview מעורב בו הקובץ hal.dll המסך כחול מופיע רק כשאני עובד על האינטרנט האלחוטי, כשמתאם מנותק אז המחשב עובד בלי בעיות. (כשאני נסה להכנס לאינטרנט אז תמיד מופיע לי שגיאה של DNS או אי אפשר להתחבר לשרת ואני צריך לרענן מלא פעמים עד שהוא נכנס. אחרי כמה זמן אני מקבל את המסך כחול) ניסיתי להתקין את המתאם שוב פעם וגם ניסיתי מתאם אחר, אבל זה לא עזר. צירפתי את הקבצי MINIDUMP... נ.ב עשיתי MEMTEST לפני כמה חודשים ולא הייתה בעיה... תודה רבה! [attachm…

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  23. אהלן חבר'ה,ברשותי הארד דיסק חיצוני של 500GB,עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין את הוינדוס 7 על ההארד דיסק החיצוני ולדוגמא כל פעם אם אני אלך לחבר עם ההארד דיסק החיצוני יהיה אפשר להפעיל את הוינדוס דרך הבוט? תודה רבה!

24. מה ההבדל בין הקבצים שמאוכסנים בתיקיית Drivers (קבצי sys), לבין הקבצים שמאוכסנים בתיקיית Drivers store ? תודה לעונים !

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  25. התקנתי לדוד שלי windows vista (32) אחרי שהשתמש עם xp אחרי ההתקנה כשניסיתי להשתמש ב windows update קיבלתי שגיאה מספרה 8007005 אם אני לא טועה חיפשתי בגוגל מדריך לבעיה עשיתי כמה פעולות ניסיתי שוב להשתמש בwindows update ועכשיו אני מקבל את השגיאה 8000FFFF חיפשתי באינטרנט מדריכים עשיתי שום דבר לא עזר.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש, ליאור.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.