Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי כל מני בעיות ב WINDOWS, כל מני דברים שהשתנו, אחד הבעיות זה שה MSCONFIG לא נפתח. כנראה שזה תוצאה של כיבוי לא נכון שאחריו אני מניח התקלות הופיעו. השאלה שלי היא אם אני אעשה SYSTEM RECOVERY או איך שלא קוראים לזה מהדיסק של ה XP PRO הבעיה תיפתר? אה כן ועוד משהו, אני לא יכול לפתוח את ה ADD/REMOVE WINDOWS COMPONENTS מה ADD OR REMOVE PROGRAMS שיש ב CONTROL PANEL... ד"א: האם SYSTEM RECOVERY מהדיסק של מערכת ההפעלה ישפיע משהו על המידע או על התוכנות המותקנות?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני בארגון שעובד עם WIN 98 ועם אאוטלוק אקספרס 6 לא מצליח לעשות IMPORT מגיבוי של קובץ DBX ששוקל 400 MB(!!!) הוא רושם שכאילו הקובץ נמצא בשימוש - למרות שאין מצב... אני חשדתי שיש INCONSISTENCIES בקובץ השאלה היא האם יש איזה UTIL שעושה את מה ש SCAN PST עושה בשביל OUTLOOK? ניסיתי להסיר ולהתקין את האאוטלוק מחדש ולעלות בSAFE MODE - ללא הועיל.... יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
אז ככה: חבר שלי הביא לי את הארד דיסק שלו WD 320GB 16Mb ואמר שהווינדוס לא עולה. כשחיברתי את הכונן למחשב שלי עבד כמו שצריך,גיביתי את כל מה שהוא רצה - עד כאן הכל טוב.חיברתי לאחר מכן את הכונן שלו כראשי עם דיסק אקס פי בכונן דיוידי,הווינדוס עולה כרגיל וקורס (זו הבעיה העיקרית) אבל כשאני מחבר את הכונן שלי כראשי מתחיל תהליך פרמוט רגיל. הכונן מן הסתם עובד כי יש גישה למידע שעליו השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בשביל לפרמט את הכונן הזה? עשיתי Chkdsk /R וגם /F לכונן כשהמחשב עולה (ריסט וכל פעם אחד אחר) וגם SFC תודה,בר
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את הרישום (registry) ב xp . מישהו יודע אילו קבצים אני צריך לשמור? באופן ידני ולא דרך תוכנית גיבוי. אני יודע שבחלונות 98 הקבצים הם : system.dat user.dat
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לצערי רק אחרי שרכשתי אותם גיליתי שרק סרטים או משחקים שמיועדים לכך ינגנו בכול ה6 רמקולים החדשים שלי. יש דרך לנגן סתם מוזיקה ביותר מ2 רמקולים ובאס? (אם זה משנה אני משתמש בWINAMP בדרך כלל)
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
תמיד זה מופיע ואומר לי שאניביטלתי את ה UPDATES ל WINDOWS איך אני מוריד את הדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני רוצה לחסום אתרים מסויימים אבל כך שכאשר מנסים להיכנס לאתר מסויים בעצם זה מעלה אתר אחר, אני יודעת שזה אפשרי - רציתי דעת איך עושים את זה כמו כן רציתי לדעת איך ניתן לחסום כניסה לפורט מסויים, בכל דרך אפשרית ואם אינכם יכולים לעזור לי, רציתי לדעת איפה המערכת שומרת את הכתובות IP, יש זכרון המיועד לכך - כך שאם נכנסים לאתר שנמצא ברשימה - המחשב נכנס למה שמוגדר שם כל מידע או הפניה למקום הנכון תעזור תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אוקיי לפני כמה ימים הלכתי לישון עם הטלויזיה דלוקה ( דרך המחשב ) בבוקר התעוררתי והמחשב עשה לעצמו ריסט ונתקע בחלון דוס ששם היה כתוב משהו כמו no system disk אחרי כמה נסיונות ריסט נוספים הצלחתי לעלות את ווינדוס , המערכת הפעלה כאילו עשתה לעצמה שיחזור וחזרה למחצב ההתחלתי אחרי פירמוט למרות שכל התוכנות עדיין מותקנות ולא איבדתי שום חומר , פשוט נעלמו כל האייקונים וכו'... בנוסף המחשב עבד נורא לאט... בדקתי וראיתי שההארדיסק נכנס בלי שום סיבה למצב PIO... אחר שהחלפתי בין מקומות ה IDE הוא חזר למצב Ultra DMA mode 5 ולתפקוד רגיל הדבר הזה קרה לי בעבר ללא סיבה אני פשוט לא בטוח אם זו בעית חומרה או תוכנה יש רעיונות או עצות ? דרכים לבדוק את החומרה או משהו ? System specs: AMD Athlon XP 2500 …
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
i reinstalled my xp and now i cant write in hebrew ?can u tell me then how exacly how am i gonna fix this
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בוינדוס ויסטה אולטימט בעברית ביומים האחרונים המערכת עושה ריסטרטים מדי פעם ומודיעה שאיזה פלג &פלאי הפסיק לעבוד והיא נאלצת לעשות ריסטרט ניגשתי לדוח תקלותמערכת וכל התקלות מאותה סיבה רצ"ב הדוח חתימת בעיה שם אירוע בעיה: APPCRASH שם היישום: svchost.exe גירסת היישום: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של היישום: 4549adc4 שם מודול התקלה: WS2_32.dll גירסת מודול התקלה: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4549be0e קוד החריגה: c0000005 היסט החריגה: 0000db74 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: aab3 מידע נוסף 2: 1562721d81c0bfc2e85659e3a1c7e3bc מידע נוסף 3: a042 מידע נוסף 4: 9614a5388e116c0ae8482c8c074eb2ff קבצים המסייעים בתיאור הב…
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, ברשותי חלונות 7 וכרטיס מסך ATI Radeon HD 5500 יש לי 2 יציאות אודיו: אחד יציאה רגילה מכרטיס האם ושני יציאה מכרטיס מסך מחיבור HTMI אל טלוויזיה איך לגרום לחלונות 7 שיעבוד 2 יציאות במקביל מבלי שאחד מאודיו תהיה פעיל ושני כבוי כמו בתמונה. תודה על תשובה
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לא לגרור את הקובץ אלא ממש ליצור אותו אז יש איזה פקודה שצריך לרשום. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 גירסה 64 ביט ויש לי במחשב 6 ג'יגה זיכרון למה מופיע לי שיש לי רק 4 ג'יגה זיכרון וזה מופיע בכל מקום שבדקתי גם במאפיינים של ווינדוס גם באוורסט וגם בCPU Z איך אני מסדר את זה כך שהווינדוס יזהה את כל ה6 זה הגירסה של הווינדוס שלי Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה דיי דחופה בשעון ובתאריך. הוא פשוט מכוון את עצמו. אני לא מצליח למצוא מה עושה את זה. השעה נכונה אבל זה כאילו מראה לי שאני בדצמבר 2009. שאני מנסה לכוון תוך שניה זה חוזר למה שזה היה. עשיתי ניקוי רג'יסטרי, וירוסים, ספייווארים הכל הכל פשוט אין כלום. מה זה יכול להיות? תודה הסתדרתי תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
היי, קניתי וונדוס גרסאת סטודנטים מה שלא ידעתי זה שהיא 32 ביט , ואני צריך לעבודותיי את גרסאת ה 64 ביט. האם אני יכול להשתמש בסריאל שיש לי על דיסק התקנה של 64 ביט? אשמח לתשובה מהירה תודה רבה. איתי.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
יש לי מחשב:amd 1.4 ghz לוח:ga-7vtx התקנתי windows xp והבעיה היא שאני לא יכול לכבות את המחשב ,אני לוחץ על turn off ובמקום להתכבות הוא עושה restart. בבקשה תעזרו לי!!!! נ.ב: אין לי את האפשרות amp
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
מערכת הפעלה - Windows Vista Ultimate 64 bit יש לי 2 עדכונים אחד: Realtek - Network - Realtek PCI GBE Family Controller Download size: 152 KB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Optional DriverUpdate: Realtek Network software update released in May, 2009 More information: [url]http://winqual.microsoft.com/support/?driverid=20273886[/url] Help and Support: [url]http://support.microsoft.com/select/?target=hub[/url] והשני: Ralink Technology Corp. - Network - Ralink RT61 Turbo Wireless LAN Card Download size: 283 KB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Optional DriverUpda…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי מחשב P-4 מותקן גם WIN98 וגם XP כשמכבים את המחשב דרך 98 הכל תקין דרך הXP המחשב מגיע להודעה כעת ניתן לכבות את המחשב מה הבעיה שלו!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש תוכנה שעולה רק במצב שמפעילים אותה ב RUN AS ולא ע"י דאבל קליק רגיל. העניין הוא שדרך חלון ה-RUN AS היא עולה אך ורק אם משתמשים בדרך הראשונה ולא עולה אם משתמשים בדרך השנייה למרות שאני שם את אותו משתמש בשניהם. מה ההבדל בין דרך 1 לבין דרך 2 אם מדובר באותו משתמש domain\tomer?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כול פעם שאני מנסה להתקין את הie7 זה רושם לי את הבעיה הזאת: מי שיצליח לעזור לי להתקין את הie7 אני ישלח לו לינק להורדהה
-
- 12 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מערכות הפעלה במחשב ניסיתי לשדרג את ה XP למערכת יותר חדשה של XP הבעיה שההתקנה לא הצליחה ומעבר לכך אני לא רואה את ה WINDOWS 7 כשאני מדליק את המחשב אני רואה כל הזמן הודעה שההתקנה של XP מתחילה מחדש ,ואין לי אפשרות לבחור כמו פעם ב WINDOWS 7 כל מערכת הפעלה נמצאת בכונן אחר ! אשמח לעזרה זה דחוף לי!
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
גירסת האולטימייט X64 אחרי שמתקינים דריברים ממוצעים ואחרי התקנה של SP1 ו-SP2??? כי אני רוצה לקנות HDD SSD ואני לא יודע אם לקנות 30 וזה יספיק או שאני צריך 60...
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולםText :hi: משום מה ומסיבה לא מובנת לי אינני מצליח לפתוח עוד חלון של אתר אחר כשאני נמצא באתר מסויים לפעמים אני מצליח להשאר בשני אתרים בו זמנית עם שני חלונות על המסך אבל זה נדיר,בדרך כלל כשאני מנסה להכנס לעוד אתר ולא משנה אם זה דרך המועדפים , הקלדה לשורת הכתובות, או קיצורי דרך על הסרגל ברגע שאני מנסה לעבור מייד נסגר לי האתר שאני נמצא בו מה גורם לזה? לא היתה לי את הבעיה הזאת לפני ואני מתחיל להתעצבן מזה אני עם ווינדוז 98 המהדורה הראשונה ואקספלורר 6 המחשב כמעט ריק 40 ג'יגה על 2 כוננים שבתוכם יש לי בסך הכל 3 ג'יגה 128 זכרון מעבד פנטיום 4 1.6 איך מחשב ריק עושה בעיות את זה אני לא מבין מי יכול לעזור??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, הבעייה היא כזאת, לאחר שהסרתי את התוכנה ICON PACKEGER, חלק מהסמלים שתוכנה שינתה לי במחשב עדיין נשארו למרות שעשיתי הסרה מלאה של התוכנה, וזה ממש מעיק יש לי אייקונים ממש מגעילים ולא מקוריים, ואני לא יודע איך להחזיר את זה לקדמותו לאייקונים המקוריים של ווינדוס. מי שיכול לעזור לי בזה אני אודה לו מאוד, תודה מראש, דודי הסטלן.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
הורדתי באתר יצרן HP דרייברים. בחלונות XP היתקנתי דרייברים של מחשב נייד. נישאר לי רק אחד לא מותקן דרייבר שכתוב לא מזוהה עם סימן קריאה עיגול זהוב. וחסר לי דרייבר כזה. היחסכלתי במאפיינים --> מנהל --> ורשום שם דרייבר הוא: microsoft ACPI-compliant system באתר של יצרן HP מחשב נייד ראיתי דרייברים ולא יודע איזה מיהם הוא הנכון והמתאים לדרייבר הזה. אני חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום.אני לא יודע איפה אוכל להשיג דרייבר כזה. איך אפשר לימצוא דרייבר כזה? בתודה מראש מיכאל יש לי בקשה האם קיים גם דרייבר לחלונות 7,אפשר לקבל עידכון דרייבר?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-