Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש win7 home retail אודה לסיועכם: האם יש הבדל בין עברית לאנגלית פרט לשפה? מדוע יש פערי מחירים בין החברות השונות ממה שראיתי זה נע מ-700 ל1,000 ש"ח ויותר. האם מדובר במוצר שונה? היכן מומלץ לקנות את התוכנה?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מערכות הפעלה במחשב ניסיתי לשדרג את ה XP למערכת יותר חדשה של XP הבעיה שההתקנה לא הצליחה ומעבר לכך אני לא רואה את ה WINDOWS 7 כשאני מדליק את המחשב אני רואה כל הזמן הודעה שההתקנה של XP מתחילה מחדש ,ואין לי אפשרות לבחור כמו פעם ב WINDOWS 7 כל מערכת הפעלה נמצאת בכונן אחר ! אשמח לעזרה זה דחוף לי!
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
זאת הגרסה כולם להוריד Microsoft.Windows.7.*********** ויש גם nui עיברית להורדה מי שרוצה שיגיד לי אשמח לעזור
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את המשחק ואני מקבל שגיאה גירסת מסמך זה אינה תואמת לווינדואס שאתה מפעיל והוא רושם לי לבדוק עם איזה מערכת אני משתמש כדי לראות איזה גרסה אני צריך.. ואחר כך עוד הוא כותב "פנה למפרסם התוכנה" ...עכשיו התקשרתי אליו הוא לא זמין בקיצור יש איזה יציאה מזה או שאני צריך לזרוק את המשחק לפח?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אחותי השאירה את המחשב שלה שמותקן עליו וינדוז 7 בטא רציתי לדעת האם האימות של וינדוס תקף לבטא או לא? כי רשום שהוא לא מאומת והמחשב עושה כל מיני בעיות מוזרות (אקספלורר מסרב להעלות עמודים, מסנג'ר לא מתחבר...) אז רק רציתי לדעת אם צריך לאמת איכשהו את הבטא או שהסימן של לא מאומת מופיע לכולם?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי (יותר נכון היו לי...) שני דיסקטים זהים כאלו,ואני משתמש בהם כדי לפרמט ולהתקין אימג' של נורטון גוסט גירסה 6.החלטתי להשתעשע עם אחד מהם,אז קודם-כן גיביתי:העתקתי את כל הקבצים עליו לתיקיה בשולחן העבודה,ואח"כ פירמטתי אותו (בהתחלה כ MS-DOS start up disk שלא עבד....,ואח"כ פירמוט רגיל). העתקתי את הקבצים מהתקיה ששמרתי בדסקטופ לדיסקט המפורמט,אבל אני לא מצליח לעשות BOOT ממנו! הוא כותב לי להוציא את הדיסק וללחוץ על כל מקש בשביל RESTART. בדקתי שיש בדיוק אותם קבצים בתיקיה,בדיסקט ,וגם בדיסקט השני שלא נגעתי בו. ניסיתי עם הדיסקט השני,ולא היתה איתו בעיה-פתח לי את התפריט הרגיל של 98. אז מה עשיתי לא בסדר? פירמטתי לא נכון? אולי לא מספיק להעתיק את הקבצים כמו שעשיתי.....איך בכלל יוצרים דיסק …
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול מה דעתכם על XP SP3? האם כדי להתקין אותו או לא? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני אמור לקבל עוד יום-יומיים בדואר, דיסק התקנה של WIN7 ישירות ממיקרוסופט - כחלק משדרוג מערכת הפעלה של מחשב נייד (טושיבה) שרכשתי עבור מישהי כמה ימים לפני שה- 7 הושקה. אותה בחורה לא זקוקה ל- 7 (היא מסתדרת עם ויסטה) ולכן חשבתי לקחת לעצמי את העותק החוקי והמקורי הזה שאמור להגיע. השאלה שלי היא האם לא יהיו לי בעיות בהתקנה של הגרסא הזו, מכיוון שהיא לא מיועדת למחשב שלי (שהורכב לבד). ושאלה נוספת: אותה גרסא של 7 היא גרסא באנגלית. ישנה אפשרות לשינוי שפה לעברית בדרך כלשהי? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לאחרונה המחשב שלי היה כשבוע (הייתי בחו"ל, אז לא באתי לקחת אותו) במעבדת מחשבים (חשוב לציין שבמעבדה עובד חבר טוב שלי ואני סומך עליו ב100%) בגלל בעיות שונות שלא היה לי כוח לגשת אליהן בעצמי (הארדיסק דפוק, פירמוט, בלוסקרין בstartup, ועדכון bios). אחרי שבוע שהמחשב היה במעבדה שבמהלכו הוא עבר בדיקות חומרה רבות וoc קל (q9300 ל3.0ghz). המחשב במעבדה לא קרס אפילו פעם אחת. אך כשהבאתי אותו הבייתה, והתחלתי להתקין תוכנות (לא הספקתי להתקין יותר ממסנג'ר, ממיר וידאו, אייטונס, דיסק וירטואלי וקודאקים לוידאו) התחלתי לקבל בלוסקרינים. עד ל5 ביום. הסרתי את כל התוכנות שעלולות להיות "חשודות", ניתקתי את המסך השני והארדיסק אחד. אך הבלוסקרינים המשיכו. לאחר ששלחתי dump לאותו חבל הוא הודיע שהבעיה נ…
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, תוכלו בבקשה לתאר לי מה הצעדים שצריך לעשות כדי לקבל את כל האפשרויות שהמערכת מביאה? האם זה כך?: 1) פירמטתי את המחשב. 2) הכנסתי דיסק. 3) הופיע אשף התקנה ואני הולך לפיו. 4) מכניס סריאל 5) מסיים התקנה. ... מה הלאה? אני הבנתי שיש כל הזמן תוכנה שרצה ברקע ובודקת שהעותק שלך מקורי ומדווחת למיקרוסופט. איך היא עושה זאת? האם אני יכול להשתמש בדיסק שקיבלתי מחבר (אני די בטוח שמדובר בדיסק מקורי) ובסריאל שלו? האם אני יכול לרכוש סריאל בנפרד כדי שזה יהיה יותר זול? תודה.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום מסך הבחירה בין מערכת ההפעלה xp ל-7 לא עולה . זה עבד לפני מספר ימים . מערכת ההפעלה xp עולה כרגע. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הגדרתי שתהיה התראת שולחן עבודה, אבל לא הייתה שום התראה כשקיבלתי מייל... מה יכולה להיות הסיבה? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום. יש אתר שבו אני מכניס שם משתמש וסיסמא, אבל האתר - לאחר 20 דקות - זורק אותי החוצה, כחלק ממערך האבטחה, אני מניח. האם יש דרך (בדפדפן? תוכנה?) למנוע זאת? אני משתמש באתר במשך 8 שעות ביום, וזה פשוט סיוט!!! תודה מראש!!!
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב של אולטרבוק החדש של אסוס בהתחלה הוא היה פצצה!! היום... אני מתחרפן!!! בכל מקרה אני חייב לפרמט אותו, הבעיה שאין לי מושג איך ומה... וגם שזה מחשב דק בלי כונן דיסקים, יש למישהו מושג איך לעשות את זה? מישהו אמר לי שאסוס מתקין אוטומתית דרייברים ווינדוס? מישהו שמע על זה? בכל מקרה אשמח לקבל כל עזרה שהיא תודה מראש (אם אפשר בשפה ברורה אני לא משהו במחשבים)
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד טוב על ה-WINDOWS XP PROFESINAL שברשותי. על איזה ספר הייתם ממליצים לי ואיפה אפשר להשיג אותו?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
טוב, נתחיל בכל שיש לי בעיה עם תיבת הבחירה, זו שגוררים כדי לבחור קבוצה של אייקונים. התיבה כרגע כחולה, וככל שבוחרים יותר עצמים, ומגדילים את התיבה, הכל נהיה איטי יותר. איך חוזרים לתיבת הבחירה הישנה שהיא היתה הרבה יותר מהירה בwin98? דבר שני, אני אוהב לצפות באייקונים ברשימה, ולא בthumbnails גדולים כאלה, משום מה שאני צריך להגדיר לכל ספריה להציג לי אותם ככה. אין אפשרות לקבוע זאת כברירת המחדל? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני חדש בפורום הזה ואני לא יודע ממש לאן לפנות אם הבעיה שלי מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני חייב מדריך להתקנת ווינדוזס 98 ואקס פי מי שיכול לזעור לי תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי שני חשבונות בחשבון אחד הכל עוד כמו שצריך בחשבון השני חלק מהתמונות מופיעות בירוק (שם הקובץ) וחלק מה"ירוקות" לא נפתחות. בחשבון הראשון כאמור , הכל בסדר.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
היום הופיע בעיה חדשה במחשב שלי... יש לי WIN XP PRO SP1 באנגלית ואני לא מצליח לקווץ חלונות... מה שקורה זה שכל פעם שאני מנסה לכווץ תוכנית/חלון/יישום זה במקום להתקווץ ולהופיע בשורת הזאת של ההתחל הוא פשוט נעלם.... מה עושים???
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, במחשב החדש התקנתי 2000, ולאחר כחודש התקנתי בנוסף אקס פי. מאז לא נכנסתי ל2000, היום כשניסיתי, להפתעתי הסיסמא לא עבדה. כנראה ששכחתי למרות שניסיתי הרבה סיסמאות אפשריות, ובדקתי שאין קפסלוק. איך אני מוצא את הסיסמא? בטח יש איזושהי דרך... תודה
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
איך אפשר ש- XP שידרוש סיסמא בזמן הכניסה אליו? אני זוכר שראיתי אפשרות כזאת אצל חבר, אבל אצלי משום מה הוא לא דורש סיסמה, אלא רק שאלחץ על השם שלי בכדי להכנס. ברשותי XP PROFESSIONAL. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני לא מצליח לכבות כראוי וגם לא לאתחל את win 98 (לא se) כשאני מנסה לאתחל המערכת מודיעה windows is shutting down ואין איתחול כמו גם שלא מופיעה הכתובת "כעת ניתן לכבות את המחשב" אם מדובר בכיכוי. בעבר בכל היה בסדר, כעת אני חייב לכבות ולהדליק ידנית כדי לאתחל. יכול להיות שנמחק איזה קובץ? תודה מראש יוסי
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לא לגרור את הקובץ אלא ממש ליצור אותו אז יש איזה פקודה שצריך לרשום. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת,איזו תוכנה עוזרת לגרום למשחקים (של PC,רגילים) ישנים שמותאמים רק ל 98 לעבוד על XP? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
WINDOWS XP.. מחשב חדש מטורף אבל פתאום השבוע כול דבר נתקע לי בו.. אני פותח חלון של "המחשב שלי " והוא מחליט להיתקע..וזה יקרה אחרי ש10 פעמיים לפני זה הכול היה נקי וחלק.. ואותו הדבר לגבי הדפדפן אינטרנט ועוד חלונות שאני יפתח.. על כול כמה פעמיים שהכול עובר חלק וטוב פתאום זה נתקע בלי להודיע כלום.. ממש ממש מוזר בחיים שלי לא נתקלתי בכזה דבר ועוד שזה קרה לי אחרי שממש לא עשיתי כלום .. מישהו יודע מה לעשות?????
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-