עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by amitey,

שלום לכולם . יש לי מחשב נייד די ישן - DELL LATITUDE C640 בעל מעבד P4 וזכרון 1ג' ו HD של 30. היום רצה עליו XP ישנה ועמוסה שאני רוצה לפרמט - האם להתקין 7 או XP . יש לי 7 חדש שאני רוצה להתקין עליו אבל אני חושש שזה "יתקע " אותו . מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  2. יש לי וינדוס XP. פעם הייתי מתקין את הSP1 בכדי שתהיה תמיכה בJAVA או לפני זה מוריד ישירות ממיקרוסופט את הVM אבל עכשיו בSP1a אין JAVA, ולא באתר של מיקרוסופט... אז מאיפה לעזעזל אני מביא תמיכה בJAVA??

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין ליצור CA פנימי בתוך הארגון כיצד אני עושה זאת??? בסרבר 2003

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  4. יש לי שני חשבונות בחשבון אחד הכל עוד כמו שצריך בחשבון השני חלק מהתמונות מופיעות בירוק (שם הקובץ) וחלק מה"ירוקות" לא נפתחות. בחשבון הראשון כאמור , הכל בסדר.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  5. Started by Make_Party,

program c:/windows/system32/svchost.exe this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way please contact the applications support team for more information זה שגיעה שיש לי כול 5 דקות ואני לא מבין מה רוצים מימני מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  6. מערכת הפעלה: WIN7 64BIT. המחשב הפסיק לזהות מחיצה. ניתן לראות אותה דרך ניהול [MANAGE], אולם גם שם היא מופיעה ללא אות [ראו חץ אדום]. להלן תמונה המעידה על הודעת השגיאה כאשר אני מנסה לשנות את שם המחיצה:

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  7. הי, אני מתכנן להוסיף עוד דיסק למחשב, והוא יהפוך להיות כונן C אני מעוניין לשמור על ה-XP הקיים כמערכת הפעלה לגיבוי, אבל הכונן שלו יהפוך להיות D האם זה אפשרי? אם כן, איך עושים את זה? תודה מוטי

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by d3vil,

לילה טוב, תרתי באינרטנט בעיקר בגוגל בניסיון למצוא איך אפשר להוסיף קישורים שלי לסרגל התיקיות בסייר הקבצים, הכוונה למקום שמוצג שם: "המסמכים שלי" "המחשב שלי", "שכני הרשת" "סל מחזור" וגם ספריות שמופיעות על שולחן העבודה עצמו. חיפשתי רבות ולא מצאתי איך אני יכול להוסיף לשם קיצורי דרך שלי. מישהו מכיר איזה טוויק או דרך? d נ.ב. - אני עובד על ווינדוס2000

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by eyalo,

יש לי ווינדוס 2000, היה לי איזשהו וירוס במחשב, אחרי שניקיתי אותו נעלם החייגן מתיקית חיבורי הרשת, אפשר לראות אאת החייגן דרך אפשרויות אינטרנט וגם אפשר להתחבר אבל אני אי אפשר להתנתק כי גם אין את החיווי של שני המחשבים ליד השעון בשורת המשימות, מישהו יכול להגיד איך מחזירים את החייגן למקומו? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  10. Hibernation הרבה יותר פרקטי ומהיר...השאלה היא האם זה פוגם במשהו?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  11. Started by Drogba,

Hello I just got a new computer , but i have a problem, i can't write Hebrew. I can read Hebrew and everything but i can't write. I tried Alt+Shift and everything but still , it didn't work . and there are Hebrew letters on my keyboard. plz help me

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  12. הכותרת קצת מסובכת מה שהתכוונתי זה שאם אני כותב מילה באדרס בר באינטרנט אקספלורר ולוחץ קונטרול פלוס אינטר אז המילה נעשית בתור כתובת אינטרנט www.(המילה שרשמתי לפני שלחצתי קונטרול ואינטר).com . עשיתי ניקוי בתוכנה שמוחקת TRACKS וגם משנה הגדרות של ה IE והדבר כבר לא פועל..איך מחזירים ?

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by Zinger777,

שלום, אחרי פירמוט המחשב והתקנת כל העדכונים הבנתי שSP3 עושה לי בעיות ואני צריך לחזור לSP2. איך עושים את זה בדרך היעילה ביותר?(האפשרות האחרונה היא לפרמט את המחשב שוב ולא להתקין את הSP3, תודה, Zinger777.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by hagay21,

התקנתי עותק חדש של וינדוס וסל המחזור ניהיה ממש ממש איטי גם שזורקים אליו דברים גם שמשחזרים וגם שמנסים להיכנס ל properties יש למישהוא פיתרון מה לעשות או ידע איך מסירים את הפח ומתקינים אותו מחדש? מישהוא שמע פעם על תופעה כזו?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by r_h,

שלום לכולם: יש לי בעיה אבקש עזרה אני לא מצליח לפתוח את TASK MANEGER כנראה נדפק הקובץ יש איזה שיטה לשחזר את הקובץ או לתקן את זה בברכה רונן

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  16. שלום, במחשב החדש התקנתי 2000, ולאחר כחודש התקנתי בנוסף אקס פי. מאז לא נכנסתי ל2000, היום כשניסיתי, להפתעתי הסיסמא לא עבדה. כנראה ששכחתי למרות שניסיתי הרבה סיסמאות אפשריות, ובדקתי שאין קפסלוק. איך אני מוצא את הסיסמא? בטח יש איזושהי דרך... תודה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by dids22,

אהלן תראו יש לי הרדיסידק 120 גיגה sata והוא מחולק ל c=30giga d=15 giga e=60 giga (בערך - לא הכי מדויק) הקיצר היו לי כמה בעיות עם הווינדוס והחלטתי לפרמט אז הכנסתי את הדיסק של ווינדוס ואז כשהגעתי לשלב שאני צריך לבחור על איזה מחיצה להתקין את הווינדוס היתה לי בעיה (ד"א אני החלטתי לפרמט רק את כונן c ו d ואת כונן e להשאיר ) אז מחקתי שם את כונן c ו d ואז חשבתי שכל השטח שאי לא משתמש יהיה ביחד כלמר אם יש לי 50 גיגה שלא עשיתי אותו מחיצה אז שיהיה 50 גיגה אבל מה שקרה לי זה שה 50 גיגה האלה מחולקים לכמה חלקים (אחד 30 מגה ועוד אחד 35 גיגה ועוד 15) ואני רוצה לחבר אותם ביחד ולעשות שכונן c יהיה את כל ה 50 גיגה האחרים חח מקוהה שהבנתם למה שאני מתכוןןן מחכה לתשובבהה חח ובינתים אני על הפנ…

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by co11,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502911 זה נכון?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by Belgia,

יש לי שני הארד דיסקים על המחשב: הראשון - מחולק ל-2 מחיצות,באחת מהן מותקן XP השני-מחולק לשני מחיצות,באחת מהן (שהייתה ריקה לחלוטין) התקנתי ווינדוס 7 (מבלי למחוק את ה XP ) כשהפעלתי את המחשב הייתה לי האפשרות לבחור איזו מערכת הפעלה להריץ,ושנייהן עבדו. לאחר מכן,רציתי להסיר את ווינדוס 7 והפעלתי את המחשב דרך ה-XP ופשוט עשיתי פורמט למחיצה שהייתה מותקנת עלייה ווינדוס 7 (לא היה עלייה שום דבר אחר). ועכשיו,למרות שהמחיצה שווינדוס 7 הותקן עלייה ריקה (אפילו מחקתי ויצרתי אותה מחדש) עדיין מופיע לי המסך שמבקש ממני לבחור איזו מערכת הפעלה להריץ (ומן הסתם לא ניתן להריץ את 7,הווינדוס בכלל לא עולה), אני משתמש עכשיו ב-XP. איך אפשר להעלים את המסך בהדלקת המחשב ? ווינדוס 7 מסומן כברירת מחדל,צריך לה…

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  20. אני יודע שאיפשהו יש מדריכים לזה ומה ששאלתי הוא דיי ספאם... ושאם היתי מחפש היתי מוצא... ואני מצטער על כל זה.. אבל ממש אין לי זמן לחפש(וזה לא מעצלנות.. פשוט אני בקושי מבין מה אני עושה במחשב וזה יקח לי מלא זמן לחפש) בקיצור אחים שלי אני מודה למי שיעזור לי ושוב סליחה על כל הבאלגן

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by m100,

שלום בעת התקנת win xp pro קיבלתי הודעה ntdlr is missing , כיצד ניתו להתגבר על בעייה זו. תודה

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  22. Started by idan1836,

איך עושים אף דיסק שרוצים להתקין ווינדוס אקס פייייי???????? עריכת המודר: כותרת.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  23. יש לי כרגע XP ואני מנסה להתקין ויסטה, כשאני מעלה את ה DVD אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert your Windows installation disc and restart the computer. 2. Choose your language settings and click next. 3. Click "repair your computer ושיש בעיה עם הקובץ קרנל בגדול ה XP דפוק בכל מקרה, אבל הוא לפחות עולה בלי בעיות מישהו יודע איך אני יכול להגיע להתקנה ולמה אני מקבל את ההודעה הזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  24. יש לי תיקיה ששוקלת 21 גיגה. וכל פעם שאני נכנס אליה החלון לא מגיב ורק אחרי דקה רואים את תוכן התיקיה. למה זה בכלל קורה?יש דרך לסדר את זה? תודה

• 8 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים