עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. זה קורה כשאני מפעיל כל מיני ישומיים וזה קורה בישומיים שונים ולא תמיד

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  2. אחרי הפירמוט,המחשב עשה ריסט(עוד לא התקין את קבצי ההתקנה של הוינדוס),נכנסתי שוב למסך הכחול,ולמטה יש את הדברים שהוא בודק:SCSI וכו'.. הוא עבר על כולם,גם על הSTARTING WINDOWS,ואחרי זה הוא רשם LOADING keyboard LAYOUT והמחשב נכבה.. מה עושים? גם אם אני לא נכנס למסך הכחול וישר לוינדוס הוא כבר לא קיים וישר עושה לי ריסט. תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  3. שלום לכולםText :hi: משום מה ומסיבה לא מובנת לי אינני מצליח לפתוח עוד חלון של אתר אחר כשאני נמצא באתר מסויים לפעמים אני מצליח להשאר בשני אתרים בו זמנית עם שני חלונות על המסך אבל זה נדיר,בדרך כלל כשאני מנסה להכנס לעוד אתר ולא משנה אם זה דרך המועדפים , הקלדה לשורת הכתובות, או קיצורי דרך על הסרגל ברגע שאני מנסה לעבור מייד נסגר לי האתר שאני נמצא בו מה גורם לזה? לא היתה לי את הבעיה הזאת לפני ואני מתחיל להתעצבן מזה אני עם ווינדוז 98 המהדורה הראשונה ואקספלורר 6 המחשב כמעט ריק 40 ג'יגה על 2 כוננים שבתוכם יש לי בסך הכל 3 ג'יגה 128 זכרון מעבד פנטיום 4 1.6 איך מחשב ריק עושה בעיות את זה אני לא מבין מי יכול לעזור??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by BigDragoon,

יש לי לפטופ חדש עם VISTA HOME BASIC (אמור להיות מקורי). האם אמורים לקבל איתו גם דיסק התקנה? (אני לא קיבלתי) (בפעם הראשונה שהפעלתי אותו נרשמתי עם שם משתמש ונראה לי שהוא עשה אקטיבציה) (אני יודע שב XP קיבלו וחשבתי שגם בVISTA אמורים לקבל)

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש סקריפט שאיתו אני יכול ליצור למשל 15 יוזרים בפעם אחת ע"י העתקת יוזר קיים שיש לו כבר תיבת דואר, קבוצות, DESCRIPTION וכו'... אני יודע שאפשר לעשות משהו דומה עם CSVDE אבל לא כ"כ יוצא לי לכן אני מבקש עזרה ציירתי גם תמונה בשביל להמחיש את מה שאני מחפש http://img708.imageshack.us/img708/9833/21334944.jpg

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by דודי הסטלן,

שלום, הבעייה היא כזאת, לאחר שהסרתי את התוכנה ICON PACKEGER, חלק מהסמלים שתוכנה שינתה לי במחשב עדיין נשארו למרות שעשיתי הסרה מלאה של התוכנה, וזה ממש מעיק יש לי אייקונים ממש מגעילים ולא מקוריים, ואני לא יודע איך להחזיר את זה לקדמותו לאייקונים המקוריים של ווינדוס. מי שיכול לעזור לי בזה אני אודה לו מאוד, תודה מראש, דודי הסטלן.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  7. שלום לכלום, יש לי מקלדת G15 עם מקשים שניתנים לתכנות. הייתי רוצה להגדיר מס' פקודות באמצעות סקריפטים או פקודות ישירות של מערכת ההפעלה. איך למשל אפשר להגדיר את הCDROM שיפתח ? או שליטה על הווליום ? וכו'... תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  8. Started by dids22,

אהלן תראו יש לי הרדיסידק 120 גיגה sata והוא מחולק ל c=30giga d=15 giga e=60 giga (בערך - לא הכי מדויק) הקיצר היו לי כמה בעיות עם הווינדוס והחלטתי לפרמט אז הכנסתי את הדיסק של ווינדוס ואז כשהגעתי לשלב שאני צריך לבחור על איזה מחיצה להתקין את הווינדוס היתה לי בעיה (ד"א אני החלטתי לפרמט רק את כונן c ו d ואת כונן e להשאיר ) אז מחקתי שם את כונן c ו d ואז חשבתי שכל השטח שאי לא משתמש יהיה ביחד כלמר אם יש לי 50 גיגה שלא עשיתי אותו מחיצה אז שיהיה 50 גיגה אבל מה שקרה לי זה שה 50 גיגה האלה מחולקים לכמה חלקים (אחד 30 מגה ועוד אחד 35 גיגה ועוד 15) ואני רוצה לחבר אותם ביחד ולעשות שכונן c יהיה את כל ה 50 גיגה האחרים חח מקוהה שהבנתם למה שאני מתכוןןן מחכה לתשובבהה חח ובינתים אני על הפנ…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by sh_idan,

שלום, ניסיתי לקודד מקור וידאו בH.264 בעזרת windows media encoder וכרטיס לכידה osprey 230- אך ללא הצלחה. רציתי לדעת האם מישהו יודע אם זה אפשרי בדרך כלשהי, או לחילופין מכיר כלי אחר שבאמצעותו אני יכול לעשות זאת? חשוב לי שהקונטיינר המופק יהיה של מיקרוסופט (.wmv למשל) מכיוון שאני משתמש בשרת windows media server להזרמת הוידאו, ולניגונו בסופו של דבר בwindows media player (שגם עד כה עשה בעיות בניגון h.264, אך נראה לי שאלו הן בעייות פתירות). תודה על ההתיחסויות, עידן

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by Vidati,

אני כרגע בצבא, אז כשיוצא לי להגיע הביתה אני רוצה להתפנק עליו, אבל הוא לא נותן!! לפני כשבועיים ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס (וויסטה) מקורי יש לציין, וכל הזמן ההתקנה נתקעת ולמרות שאין שום בעיה הוא מציג לי חלון שאומר שכל המידע שהועבר עד עכשיו לדיסק הקשיח ימחק ונסה שוב, אוקיי ניסיתי להתקין XP וגם שם יש בעיה אחרי שהגדרתי את הדיסק אליו אני רוצה להתקין את המערכת ועשיתי פרמוט לכונן הוא תמיד מתקשה להעביר קובץ מסויים, יש לציין שזה קובץ שונה בכל פעם (פעם אחת היה גם קטע כזה שהוא לא הצליח לייצור תקייה WINDOS זאות אומרת את התקייה הראשית בהתקנה). עכשיו אני יהיה איתכם גלוי ואני יודע שזה אסור אז ניסיתי להוריד מערכת הפעלה לא חוקית ולהתקין, כי חשבתי שזה בעיה בדיסק אבל מסתבר שזאות אותה שגי…

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by TaZeR,

עריכה: הבעיה נפתרה (בעיקר בזכות OMRIJ), אפשר למחוק!

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  12. ***אם התרד נפתח לא במקומו סליחה גדולה מראש ...*** ניתן לסגור את התרד הבעיה נפתרה ב"מעבדים לוחות אם וזכרונות"... תודה שוב לצוות המנהלים של האתר אתם עושים פה עבודת קודש

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by tgen,

לאחרונה שמתי לב שבתיקיית "המסמכים שלי" יש תיקיות כפולות... כלומר יש פעמיים "התמונות שלי", "סרטי הוידאו שלי" ו"המוסיקה שלי"... מה יכול לגרום לבעיה הזאת? ואיך בכלל המחשב מאשר לשתי תיקיות להיות בעלות אותו שם?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  14. אני צריך שדרוג לwindows vista מאנגלית לעברית יש לי דיסק אם windows vista באנגלית ואני צריך שדרוג לwindows vista מאנגלית לעברית תודה מראש

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  15. קמתי בבוקר ולהפתעתי ראיתי שיש מסך כחול, העתקתי את מה שהיה כתוב שם: ממה זה קרה?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  16. Started by Dimka,

שלום כולם, זו שאלה לא סטנדרטית קצת, אבל בטוח שכולם נתקלו במצב הבא: הרמקולים בעוצמה מסויימת ופתאום מדליקים קול ונבהלים מהעוצמה - קורה לאחרונה בסרטי יוטיוב, מעבר מסרטון שקט לקולני וכו' (שלא נדבר על הפרסומות). לבעיה הזו יש פתרון והיא נירמול, אפשר להפעיל אותה לדוגמה ב-MPC למי שמשתמש, אבל האם יש תוכנה או פתרון משוכלל וכללי יותר? מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב (ושאני בפורום הנכון...) עריכה: מצאתי משהו מעניין מובנה בחלונות, הולך לנסות... - לא עובד :-( http://anderwald.info/windows/normalize-all-sound-output-in-windows-vista-and-higher/ עריכה 2: האפשרות הזו עוזרת קצת, מישהו מכיר משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  17. למשכו כמו כחול כהה?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  18. אני כנראה קונה מחר מחשב נייד והוא בא עם ויסטה אם הוא לא תומך בDX10 איזה יתרון יש לויסטה על הxp? כי כמעט כל המחשבים הניידים היום באים אם ויסטה אז כנראה יש לה יתרון כלשהו לא? ואם אין לה אז עדיף xp כי יש לי אפשרות לקבל את המחשב עם xp במקום הויסטה תודה יואב

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  19. אוקיי יש לי כמה אפשרויות - Windows Xp Gold Edition This version of Windows is original and doesn't need any patches orcracks. And do you know when you install updates your computer isgetting slower? With Gold version it's not! I tested it by myself and Igot to admit, it's pretty good. Just burn to cd, enter serial wheninstalling and your good to go. זה בא עם SP2... או ש - Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP3.Integrated-ETH0 או - Windows XP Pro.Corp. Edition SP3 June 2008 Update + SATA Driver מה זה ה SATA driver הזה? אז מה אתם אומרים? אם אפשר גם סיבה.. תודה

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  20. היי מה קורה? שמתי לב לבעיה מעצבנת אצלי שכל פעם שאני עושה בטעות מצב שינה המחשב נכבה כמו שצריך, אבל כשאני מדליק אותו הוא מיד נדלק וישר קורס למסך כחול ונכבה. לפני כיומיים אחותי בטעות נכנסה למצב שינה והמחשב קרס כמובן, ומאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא מבקש ממני להתקין חומרה לא מזוהה וכל הזמן משגע אותי שההתקנה נכשלה. הוא לא נותן פרטים על החומרה או על ההתקנה, מה זה יכול להיות? שום דבר לא מחובר בחיבורי USB. דבר נוסף שקורה לי מאז שקניתי את המחשב זה שהוינדוס אוהב לשנות מצבים בתיקיות, אני אוהב שהכול בתיקיה מקובץ על פי סוג, ולפעמים הוא עושה את זה ולפעמים הוא מערבב את הכול ואז אני כמובן באפשרויות צריך להתחיל לחפש ברשימה ארוכה את האפשרות "סוג" ולהוסיף אותה שוב לרשימה. למה זה קורה ואיך מ…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by nir.b,

איך אפשר ש- XP שידרוש סיסמא בזמן הכניסה אליו? אני זוכר שראיתי אפשרות כזאת אצל חבר, אבל אצלי משום מה הוא לא דורש סיסמה, אלא רק שאלחץ על השם שלי בכדי להכנס. ברשותי XP PROFESSIONAL. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  22. יש לי תיקיה ששוקלת 21 גיגה. וכל פעם שאני נכנס אליה החלון לא מגיב ורק אחרי דקה רואים את תוכן התיקיה. למה זה בכלל קורה?יש דרך לסדר את זה? תודה

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  23. ברחבי הרשת אומרים שכן בעזרת פאץ הורדתי כמה ואני לא מצליח לפתוח שני חשבונות מס'נגר בו זמנית ... צריך שהתוכנה תפעל פעמים אני יודע שבאיסקיו זה אפשר לחלוטין בעזרת קובץ regeidt אך אפשר ? לעשות את במס'נגר.. אני לא משתמש באיסייי הרבה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  24. ...

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by silver,

שלום לכולם אני משתמש בוינדוס ויסטה אולטימט בעברית ביומים האחרונים המערכת עושה ריסטרטים מדי פעם ומודיעה שאיזה פלג &פלאי הפסיק לעבוד והיא נאלצת לעשות ריסטרט ניגשתי לדוח תקלותמערכת וכל התקלות מאותה סיבה רצ"ב הדוח חתימת בעיה שם אירוע בעיה: APPCRASH שם היישום: svchost.exe גירסת היישום: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של היישום: 4549adc4 שם מודול התקלה: WS2_32.dll גירסת מודול התקלה: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4549be0e קוד החריגה: c0000005 היסט החריגה: 0000db74 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: aab3 מידע נוסף 2: 1562721d81c0bfc2e85659e3a1c7e3bc מידע נוסף 3: a042 מידע נוסף 4: 9614a5388e116c0ae8482c8c074eb2ff קבצים המסייעים בתיאור הב…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.