עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ELiA,

רציתי לדעת אם המחשב שלי יריץ ויסטה חלק וכדאי לי לעבור להשתמש בתוכנה או לא אני מתכנן להתקין ויסטה הום פרימיום 32 המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3.0 ג'יגהרץ 2 ג'יגה DDR2 GEforce 6600le 256mb דיסק קשיח 80 ג'יגה. תודה :]

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by EQliz21,

שלום, אני מתלבט עם להישאר עם 7 או לעבור ל8 על מחשב שולחני שמיועד להכל (עבודה משרדית, עריכת תמונות ווידאו, מוסיקה, סרטים, משחקים (דיי כבדים) כרגע אני עם Windows 7 64Bit Ultimate ושוקל לעבור ל windows 8 בגרסה המקבילה (64Bit Ultimate). הבנתי שיש בעיה עם משחקים שהם רצים פחות טוב או משהו ולכן חשבתי על התקנה במקביל אבל אני לא הבנתי עם לשניהם יש גישה לאותם נתונים. מישהו שיודע יכול להגיד לי מה ההבדלים בביצועים? והאם זה שווה שדרוג? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by eliau21071981,

יש לי ווינדוס ויסטה אולטימט SP1 כדיי לי להתקין ולהתחדש או שלהמשיך לזרום עם האקס פי שמעתי שיש שיפורים רבים לאחר ה SP1 אבל אני מעדיף לשמוע את דעתכם האישית כי לפי ניסיוני באתר הזה אתם הכי תותחים בעולם המחשבים אז לפני שאתם אומרים דיי כבר אם השאלות האלה!!!! ואני יודע "שחפרו" כבר על הנושא ויש הרבה דיונים אבל הדיונים קצת ישנים והרצתי חיפושים של שעות ועדיין לא הגעתי לתשובה מספקת תודה רבים לעוזרים

4. Started by UVnet,

יש לי מעבד 2.8 Ghz, לוח אם P4S8X של אסוס וכרטיס מסך Radeon 9700 Pro של ATI השאלה שלי היא: איזו מערכת הפעלה עדיפה לי? השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים ואני באופן אישי מעדיף את הממשק של 2000. אם מישהו יתן לי הוכחות חותכות שמשחקים ירוצו אצלי יותר טוב ב - XP אני אשקול להתקין את המערכת הפעלה הזאת.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by JohnnyBravo,

רציתי לשאול לכמה אנשים כאן יש כבר וויסטה? מה שאני רוצה להגיד שהדבר היחיד שיגרום לי לחשוב בכלל על לעבור לוויסטה הוא ה-DX-10. כי אין שום דבר רע ב-XP. והרי הDX-10 לא יעבוד על XP. מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by KoM,

אני בטוח שהרבה חוו את ההתלבטות הזו, ועכשיו גם אני... האם להתקין וינדוס אקס פי במקום ה-2000, או להשאר איתה ? מה אתם עשיתם ? מה אתם מייעצים ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. ובכן יש לי דוד שלא כל כך מבין במחשבים ועוד מעט מקבל מחשב חדש... עכשיו אין לי ניסיון עם Windows 8 כי לא הייתה לי ההזדמנות לבחון אותה. הוא לא מבין כל כך במחשבים ולפי מה שהבנתי היא לא מערכת כל כך קלה לקליטה, הוא מאוד רגיל ל-Windows עם ה-Start הרגיל וזהו. השאלה האם כדאי לבחור ב-8 במקום ב-7 בשבילו? המחשב נועד לגיימינג ככה שכמובן כדאי להשתדרג למערכת הפעלה חדשה ועדכנית יותר. אבל אני מקווה שזה לא יגרום לו להתבאס שהמערכת טיפה מסובכת. בכל מקרה תודה רבה על התשובות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, אני גיימר ואני כרגע על XP. רציתי לדעת אם כדי לי לדעתכם לעבור לוויסטה (בגלל DX10,מראה וכו'..). (בשאלות שלי אני מדבר על לעבור מ-XP 32 ביט לוויסטה 32 ביט.. ולא 64. עכשיו כמה שאלות.. 1) כיום,יש עדיין בעיות תאימות של תוכנות עם וויסטה?(בתוכנות יחסית חדשות..) 2) באיזו מערכת האבטחה נגד פריצה למחשב ובכללי יותר טובה? XP/VISTA? 3) האם המערכת שלי תחזיק טוב ותתמודד עם וויסטה? נגיד ש-XP צורך 100% אז כמה וויסטה צורך? 120%,140% (סתם להשוואה..)? 4) בתור גיימרים מה הייתם עושים? נשארים עם XP או עוברים לוויסטה (במקרה שלי עם המפרט שלי..) ? אשמח אם תסבירו.. 5) הגיימרים פה שעברו עם מפרט דומה לשלי מ-XP ל-VISTA.. מה אתם אומרים?ממליצים לעבור? 6) וויסטה (32bit) תומכת עד 4GB בזיכרון נ…

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  9. שמתי לב שיש כל מיני קטעים שכשיש עברית אז מויפע לי ג'יבריש במקום, כנראה עשיתי משהו קצת לא טוב התקנה של הווינדוז (זה מבח דחש, רק לנפי כמה ימים התחלתי להשתמש בו..) ובתור דוגמה, הורדתי BS Player ובהגדרות שמתי את זה על hebrew וזה הציג לי הכל בג'יבריש, והיה שם גם אופצייה של hebrew 2 אבל אותו דבר היה גם שמה אני מניח שאני צריך להוריד איזה משהו שיתקן את הקשיי שפה של המחשב שלי, אבל רציתי לברר פה ושתגידו לי אתם מה צריך לעשות תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  10. אז ככה.. מערכת הפעלה 7 64BIT . התקנתי היום כרטיס מסך חדש שרכשתי (ASUS 7850ׂ ) . לאחר שהתקנתי אותו לפתע הבחנתי שאין חיבור אינטרנט. כניסה למנהל ההתקנים יש סימן קריאה על כרטיס הרשת (REALTEK מחובר דרך PCI) כניסה למאפיינים יש שגיאה "אין מספיק משאבים להתקן זה קוד 12" לאחר עשרות ניסיונות של התקנת דרייברים חדשים (כרטיס מסך...כרטיס רשת...ציפסיט..) לא עזר כלום. נכנסתי לביוס...ומה ראיתי שם? ה 1 IRQ אוטומטי אבלל יש 2 התקנים על זה וזה רשום ככה: בקר כרטיס רשת : פנקשיין: o כרטיס מולטימדיה: פנקשיין : 1 אז הבנתי שיש כנראה התנגשות כאן... ניסיתי לשנות ידנית IRQ למשהו פנוי ...14..15....וכל מיני מספרים. לא עזר. אני לא יודע מזה כרטיס מולטימדיה יש 3 סלוטים שאחד מהם PCI E שעליו יש כרטיס מס…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  11. האם מישהו יודע על התנגשות בין כרטיס Fire Wire ו-XP SP2 ומה עושים?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  12. Started by i-kramba,

אני מנסה להתקין windows audio controller ולא מצליח .איך אני יודע בין מי למי ההתנגשות?? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לפני דקות אחדות קפץ החשמל בבית, תנור האפיה קיצר והפחת קפץ. ניתקנו את התנור אפייה, החזרנו את החשמל הפעלתי את המחשב והוא לא עולה, אחרי הבוט הוא רושם NTLDR IS MISSING והוא אומר ללחוץ כל מקש להמשך, ואז הוא ממשיך לרשום את ההודעה זאת. מה אפשר לעשות לפני שאני הולך לעשות התקנה של הXP עם אפשרות תיקון.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by J.allmighty,

אני צריך את כול הUPDATES שיצאו אחרי SP2 (Mcft wxp pro ) לצורך התקנת כמה תחנות ... תודנ מראש

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  15. שלום,יש לי windows xp ובעת שאני עובר בין משתמש אחד לשני,למרות שאני לא מתנתק מהמשתמש הראשון,רק עובר, אחרי דקה או שתיים הוא מתנתק מהאינטרנט שהמשתמש הראשון היה מחובר,יצוין שהמשתמש השני לא מתחבר לאינטרנט ואני גם לא מעונין שהוא יתחבר. בתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by Runny,

אחרי זמן מה שמשתמש מחובר לסרבר ללא שימוש הסרבק מנתק אותו. בעקבות כך אני מחוייב לעשות Restart ורק אז ניתן להתחבר לFileServer אין לה הגבלה בUsers של Idle Disconnection Time. מישהו אולי יודע איך לתקן את הבעיה או אולי מכיר כלים מתקדמים לטיפול בסרבר (יותר מאלה שבאים עם מערכת ההפעלה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  17. יש אפשרות לעשות דבר כזה? העכבר לפעמים זז טיפה בגלל רוח או משהו אחר ואז השומר מסך מפסיק או שהמסך נדלק מחדש או שזה יוצא ממצב שינה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by lidor_abo,

חברה יש ברשותי 2 ג'יגה ראם 400 mhz רציתי לדעת אם הויסטה תנצל לי אותם כמו שצריך? בתודה lidor_abo

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  19. שלום רציתי להוסיף עוד כמה ג'יגות לכונן D, אז עשיתי את זה בpartition magic. אחרי שעשיתי ריסטרט והגעתי לשלב 3\5 נראה לי, זה לקח יותר מדי זמן וכיביתי אותו ידנית. כונן D זה הכונן שבו יש את כל המשחקים\סרטים\מוזיקה שלי. אחרי הכיבוי הידני הווינדוס עשה סריקה לכונן C (לפני הכניסה לווינדוס) ולא היה נזק. עכשיו שאני מנסה להפעיל שירים זה לא מצליח לכמעט רובם, ואם אני מנסה להפעיל סרטים זה משלב את המוזיקה בסרטים. בקיצור, בלגן גדול (גם המשחקים לא עובדים, משום שהקבצים במשחקים לא פועלים). ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל הוא אמר שהוא לא הצליח ולא שחזר פרטים :-\ הנזק הוא בלתי הפיך?מישהו יודע? תודה על התשובה...

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by asmon,

הרבה משחקים כשאתה נכנס אליהם משנים את הצבעים שיהיו בהירים יותר (אם אתה יוצא לוינדווס בעזרת ALT + TAB אתה שם לב שהכל בהיר) וכשאתה יוצא מהמשחק הכל חוזר למצב רגיל. כשהיו בעיות עם זה והמצבלא חזר, בוינדוס XP פשוט היה צריך להחזיר את הצבעים ל32 ביט. הבעיה שעכשיו אני משתמש בVISTA, קורס לי משחק באמצע והמצב נשאר כפי שהוא, רק שהפעם זה כבר עומד על 32 ביט. קרה לי כבר פעמיים, עשיתי RESTORE פעם אחת וזה עזר, פעם שניה שוב עשיתי RESTORE ורק אחרי עוד כמה הפעלות מחדש זה עזר. הפעם אני ניסיתי כבר פשוט הכל וזה לא עוזר. הוינדווס עולה כרגיל וכעבור כמה שניות בזמן שכל התוכנות נטענות הצבעים לפתע שוב נהיים בהירים. יש לכם מושג איך אני יכול לטפל בזה בעזרת הגדרות? כי אני לא רוצה להתחיל להתקין דרייברים מ…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  21. winxp pro השתמשתי בתוכנה TDS ולאחר שסיימה לסרוק גיליתי שאם אני עושה "צור קיצור דרך" אז אין לקיצור דרך שנוצר את האייקון עם החץ הקטן+האייקון של הקובץ אליו נשלח אלא קיצור הדרך מקבל את האייקון המקורי של הקובץ אליו נשלח. איך אני מחזיר את האייקון של החץ הקטן??

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by nissim_y,

ב XP התצוגה במסך השתנתה ב rotate של 90 מעלות סימן "התחל" למשל נמצא בצד ימין למעלה בצורה אנכית האם הבעיה במערכת ההפעלה או ב tuning של המסך ? ???

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  23. נניח אני שם על משבצות ב-תצוגה http://img83.imageshack.us/img83/4245/zscfdxf2.jpg וב-סדר סמלים לפי סוג http://img132.imageshack.us/img132/346/aewqlo5.jpg אז אני לא יודע למה זה תמיד משתנה לפרטים ב-תצוגה ולשם ב-סדר סמלים לפי מקווה שהבנתם

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by kingpin,

מי שיודע איך להגיע ל C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp יש שם את התקיה temp שלפעמים גודלת לי ל 700 מגה וזה לא התקיה של הקבצי אינטרנט הזמניים היא שומרת שם ביכלל קבצים של תוכנות שאני היתקנתי וכאלו מישהו יודע איך מבטלים את הגיבוי הזה ?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by stone cold,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/876320

• 1 תגובה
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.