Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, איך כדאי לי לקנפג את הויסטה לצורה האופטימלית ביותר שיעבוד לי ובמהירות האפשרית (הורדתי גאגטים כבר ואת כל הסרגל הצידי)אך מה עוד אפשרי לעשות כדי שיעבוד יותר מהר???שיניתי כבר כמה דברים דרך הTUNE UP UTILITIS 07 אבל אני רוצה לקנפג גם את האקספלורר למען גלישה מהירה והפעלה יותר טובה של ויסטה ועוד טיפים של מה ניתן להוריד גם בויסטה ובכלל למען חיסכון בזיכרון ומערכת יותר מהירה. ועוד שאלה איך עושים בויסטה את המעבר ל3D של האתרים והחלונות הפתוחים??תודה למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
פירמטתי את ה-Windows XP שלי והכל עובד תקין חוץ מהאינטרנט, נתחיל בזה ששתי המחשבים הקטנים האלה שאמורים להופיע ב-System Try, בכלל לא מופיעים. בכניסה לאקספלורר הוא שואל אותי אם להתחבר או להמשיך לעבוד Offline, אנילוחץ להתחבר ואז הוא אומר שאי-אפשר, ניתן רק לעבוד Offline. אם זה עוזר או משנה, יש לי רשת ביתית וכל שאר המחשבים מחוברים לאינטרנט והכל עובד, איך אני מגדיר את הגדרות האינטרנט והרשת מחדש? תודה רבה לעזרים!
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
יש לי WIN VISTA HOME EDITION OEM מקורי והתקנתי אותו על המחשב שלי.. לאחר מספר חודשים מחשב נשרף האם אני יכול להתקין על מחשב חדש או שאני נדפקתי בעינין הזה? תודה השאלה מופנת גם לאותו תופעה עם WIN XP.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אהלן , לפני כשבועיים חבר שלי קנה מחשב חדש (מצטער , לא זוכר את המפרט). הוא טוען כי Windows XP SP1 בלתי ניתן להתקנה על המחשב שלו. הוא יכול להתקין רק Windows XP SP2 או Vista. אני בקרוב מתכוון לרכוש מחשב חדש , ואני רוצה רק Windows XP SP1 בלבד. זה קשור במפרטים מסויימים , או שכל המחשבים החדשים כיום כבר לא תומכים Windows XP SP1 ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אם אני יעשה שיחזור מערכת זה יחזיר לי גם את כל מה שהיה לי בכונן D למצב שהיה? הכוונה אם אני עושה שיחזור חצי שנה אחורה לדוגמא כל התמונות/שירים/סרטים כחולים וכו' ימחקו לי במידה והרק בימים האחרונים שמתי אותם שם? או רק לכונן c של מערכת ההפעלה זה ישפיע תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה שכבר קרתה בעבר. אני מדליק את המחשב, ופתאום שזה מגיע לשולחן עבודה , אז הקבצצים שם מוצגים בתור קובץ שווינדוס לא יכול לפתוח, כמובן שזה פתאומי כי לפני הכל היה עובד כרגיל, והווינדוס זיהה יפה מאוד הכל... דבר כזה כבר קרה לי מספר פעמים בעבר.. באותן פעמים פשוטות עשיתי פירמוט ואני יודע שיש לזה פתרונות אחרים, בבקשה תעזרו לי. תודה. עוד דבר: win xp pro sp2
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
האם יש דרך ב windows2003servr לקחת דיסק שממופה כדיסק רשת ולמפות אותו כדיסק מקומי?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לא מזמן (XP) רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הכניסה לחלונות שיעלה ישר בלי ללחוץ על האקאונט כדי להיכנס יש רק חשבון אחד וזה האדמינ' ולא צריך סיסמא כדי להיכנס לחלונות. (זה משהו שכבר עשיתי פעם ולא זוכרת איך) תודה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
המפרט פה בצד האלה היא אם יש תמיכה מלאה לדרייברים ולא גרסאות בטא
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז ככה יש לי VISTA HOME PREMIUM מקורי ואני מעוניין להתקין אותו.לפני שאני מתקין אותו אני חייב לדעת אם כדאי לי גם כן אני גיימר אז פשוט מה שאעשה זה במשחקים אבטל את ה AERO מפרט המחשב שלי הוא: PENTIUM 4 3 GHZ (כנראה שבקרוב ישודרג) READON X1950 GT זכרון: 1024 שפועל על תדר של 533 (גם כניראה ישודרג בקרוב) נ.ב יש לי דואל משהו חח שני סטיקים של 256 ואחד של 512. אז שווה לי לשדרג בבקשה תענו לי וגם כן אני מתחנן שתגידו לי איך לאחד מחיצות לדוגמא:יש לי כונן C וכונן D ושנים HARD DISK מפוצל אז אני רוצה שבמקום שניים של C ו D יהיה לי אחד של C ושמן הסתן הקיבולת תעלה כאילו שכונן D יכנס לכונן C אז אם מישהו הבין הוא מוזמן לעזור לפתור את הבעיה אני אעשה את זה ב XP אם זה משנה בבקשה תענו לי!!!!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם המדיה סנטר 2005 מגיע עם XP או רק המדיה סנטר עצמו?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא עזרתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היי עשיתי חיפוש לגביו אבל לא מצאתי תיאור בדיוק מה הוא עושה (משום מה אני מקבל error משרת ftp שיש בעיה עם הקובץ הזה) אפשר הסבר או לינק לבי הקובץ הזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
זה לא משנה לי אם לעשות את זה דרך המערכת הפעלה או דרך הדוס אני אישית נכנסתי ל-recovery console של הווינדוס רשמתי ren "Documents and Settings" name וקיבלתי "Access is denied" אני משתמש במערכת קבצים NTFS. אם משהו יודע בכל זאת איך אפשר לשנות זה יעזור לי מאוד. אני צריך את זה כדי שמתי שאני מתקין מחדש את ה-WINDOWS אני לא אצטרך לעשות הרבה חוץ מלשנות את השם של כל התיקיות של המערכת הפעלה וככה לא אצטרך להסתבך עם גיבויים ושטויות. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
משום מה ה-Add or Remove Programs של Windows אינו מציג חלק גדול מן התוכנות והמשחקים אשר מותקנים לי על המחשב, הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, בדקתי גם עם תוכנה אחרת להסרת תוכניות אם היא מראה את כל התוכנות אבל התוכנה לא הראתה אף תוכנה או משחק (חוץ מאשר את עצמה) שזה אפילו עוד יותר מוזר (התוכנה המדוברת היא Add Remove Plus! 2002 ). השאלה שלי היא האם ישנה דרך כלשהי לפתור בעיה זאת?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ניסיתי היום להפעיל קובץ מסוים שרץ על ה-prompt ופתאום אני מקבל הודעה: The command prompt has been disabled by your administrator. מיוצר לציין שהיוזר שלי הוא אדמין ובכלל היחיד במחשב, וכמובן שהפרומפט רץ לי בעבר כמו שצריך. יש רעיון מסוין למישהו אחך "להפעיל" מחדש?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איך אני מקטין את האייקונים כי עשיתי לא זוכר איך גדולים כאלה אחרי ההתקנה של הויסטה תודה
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני כבר לא זוכר איך קוראים לזה אבל זה כזה סוג של פונטים ש"מותאמים" למסכי LCD וזה בא בברירת מחדל בויסטה, איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה, עד כמה זיכרון וינדוס ויסטה יכול ליתמוך? הבנתי שאקס-פי יכול ליתמוך עד 3GB, אז עד כמה ויסטה?, 4GB 8GB 16GB 32GB? בקיצור, עד כמה?
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
איך עושים פירמוט עם דיסק של ויסטה? כאילו לעשות פירמוט וישר להתחיל להתקין vista. כי אצלי כשהמחשב זיהה את הדיסק זה ישר מתחיל בהתקנת הויסטה, מחלון זה והלאה: **בxp אני לוחץ F8 וזהו ישר מתחיל פירמוט ואז ההתקנה של הוינדוס אז אם אני רוצה לעשות קודם פירמוט לפני החלון הזה ? ולמה אני רוצה פירמוט ? כי כדי שלא יהיו לי אח"כ 2 מערכות הפעלה על המחשב :]
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב Pentium 3 866MHz עם 128Mb זיכרון. מה יעבוד בצורה יותר טובה, win98SE או win2000 ? (אם אני אשיג זיכרון יהיה בו XP אבל בינתיים זה מה יש)
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
כמו יוטיוב יכו (זה קורה לי גם בxp) משהוא יכל לעזור לי כי זה פשוט מדכה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב של אח שלי יש בעייה - התקינו לו ווינדוס XP SP2 לאחרונה, ואחרי ההתקנה בכל פעם שהוא מפעיל את המחשב, אחרי הטעינה של הווינדוס, המסך נהיה שחור והווינדוס לא עולה. המחשב עולה במצב בטוח, ולא מעיד על בעיות. אבל במצב רגיל, לא עולה. מישהו מכיר את הבעייה? פיתרון? תודה, אמיר.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום מישהו בבקשה שמבין במערכת ההפעלה החדשה ורוצה לעזור לי להבין כמה דברים יכול לתת לי את ה MSN או את ה ICQ שלו ולעזור לי ולענות לי על כמה שאלות? בבקשה זה דחוף לי
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
sorry this is in english i just installed vista... ignore typos i had vista on 1 HD and i just installed VISTA on another it seems that the boot menu is vista's and my question is: can i still format the harddisk with vista on it and still use XP with no problems? is the XP boot file still there? and i want to make that XP is the defualt OS so it will open it automaticly if i dont choose anything how do i do that?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-